Penktadienis, 19.04.2024, 07:20
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Rugsėjis » 23 » A. L. Džouns Telos-3
20:07
A. L. Džouns Telos-3

Aurelija – Prašau papasakokite apie Amžinos Jaunystės Ir Nemirtingumo Fontaną. Jūs sakote, kad jis sukuriamas mūsų mintimis ir ketinimais.

Adama- Žinoma, bet tai tik vienas iš aspektų. Jeigu jūs iš tikro norite pasiekti tokio tobulumo ir sąmonės  būsenos lygio, Jūs pradžioje, visa tai turite žinoti širdimi, protu ir siela. Taijūsų pirmas raktas. Kiekvieną jūsų gyvenimo valandą, kiekvieną dieną jūs turite formuluoti ir atnaujinti savo ketinimus pasiekti tokį tobulumo lygį, panaudojant visus jūsų dvasinius sugebėjimus, kol nepasieksite savo tikslo. Pastovumas jūsų antras raktas. Bandymai, ir taip, ir ne, niekada nedavė didelių rezultatų. Reiktų atkreipti dėmesį į absoliutaus pastovumo palaikymą jūsų ketinimuose ir pasiruošime atlikti tai, kas reikalinga, kad pasiekti tas būsenas.

Jaunystės ir atsijauninimo fontanas, kurio Jūs ieškote, visada yra Jūsų viduje.

Jis ten, laukiantis jūsų prabudimo ir jūsų supratimo. Raktai, kad surasti jį, niekada nebuvo paslaptimi. Faktiškai, jie buvo žinomi visais laikais, bet Jūs juos ignoravote. Eonus metų Jūs daugiau domėjotės fontano paieškomis išorės šaltinyje, domėjotės greitu perdarymu, kuris pakeistų tikrą dvasinę transformaciją. Tai jūsų trečias raktas. Aš klausiu jūsų, mano draugai, ar tie išoriniai šaltiniai suveikė visiems jums? Jūs pažengėte bendruomenėje, šalinant ligas, senėjimą ir mirtį? Ar vis gi, jūs statote daugiau senelių prieglaudų, klinikų ir ligoninių?

Iki šiol išoriškai žmogus retai nori pritaikyti transformacijos raktus, kad jie atneštų jiems pilną DNR transformaciją ir nemirtingumą. Tačiau, per tūkstantmečius buvo keletas išimčių. Jūsų DNR – kitas, jaunystės ir nemirtingumo fontano raktas, ketvirtas raktas. DNR vystosi tokiu greičiu, kokiu jūs vystote savo sąmonę ir padidinate meilės faktorių. Jūsų kūnas – sąmonės veidrodis. Kai ji vystosi, kūnas pradeda atspindėti naują sąmonę, kurią Jūs pasiekėte. Jaunystės fontanas visada buvo Jūsų viduje, bet Jūs turite išvystyti savo sąmonę, kad jį aktyvuoti.

Jūsų mintys, žodžiai ir jausmai – tampa penktu raktu. Kokia vidinio dialogo kokybė, kuriuo Jūs užsiėmęs kas akimirką? Ar atspindi tai, ką jus norite pasiekti? Kas diena, po kelių minučių afirmacijų, kokiomis mintimis jūs užimate savo smegenis likusį laiką? Ar pakankamai gerai Jūs kontroliuojate savo mintis, jausmus ir žodžius, kuriuos Jūs sakote sau ir kitiems, kas akimirką? Ką jūs jaučiate savyje ir savo kūne?

Kai tik Jūs išvystysite savo sąmonę iki nemirtingumo būsenos, sužinosite, kad tai vyksta be didesnių pastangų.

Sužinosite, kad tapdami vyresniais, tampate išmintingesni, stipresni, subrendę. Taip, mes tampame vyresni amžiumi ir tai mes darome su pasitenkinimu, kilmingai, meistriškai. Tai – jūsų likimas, pasiekti tokį meistriškumo lygį. Išsaugokite savo fizinį meistriškumą, jėgą visais jums įmanomais būdais. Jūs suprasite, kad kuo daugiau Jūs darote, tuo daugiau jūs esate būsenoje tai padaryti. Neleiskite amžiui, arba tam ką sako žmonės, jus apriboti. Jūs – beribės būtybės, kurios užmiršo apie tai. 

Jaunystės fontanas, kurio jūs ieškote – Egzistavimo būsena, o ne darymo būsena.

Kad aktyvuoti tą nuostabų fontaną, pradžioje Jūs turite apsijungti su juo, tapti juo. Taijūsų šeštas raktas, o taip pat pats svarbiausias. Tikras Jaunystės fontanas – Švarios Šviesos fontanas, penkto išmatavimo instrumentas. Kad aktyvuoti jį savyje, jūs turite padidinti šviesą visose savo fizinio kūno ląstelėse ir taip pat visuose kituose, labiau subtiliuose kūnuose. Jūs turite valyti savo emocinį kūną nuo negatyvių žmogiškų emocijų. Jūs turite kontroliuoti savo mintis ir veikti kaip meistrai. Jei jūs neužtikrinti, kaip meistras galvotų konkrečioje situacijoje, užsiimkite meditacija ir užduokite tą klausimą. Ką padarytų meistras, kaip jis pažiūrėtų į tai, kokių veiksmų jis imtus? Kas reiškia būti meistru, kaip mūsų sesės ir broliai Telose? Jūsų širdis žino atsakymus ir jie pas ją visada buvo. Jūs tik turite konsultuotis su ja ir susiderinti su ta išmintimi. 

Pradėkite žiūrėti į savo kūnus, kaip į "stebuklingas formas”; pamatykite juos, kaip labiau universalias mašinas, kurios kada nors buvo sukurto, kurios gali padaryti viską, ko jūs norite, be skausmo ir apribojimų. Jos gali netgi teleportuoti jus kur nors šioje visatoje, šviesos greičiu, kada jūs be pasiektumėte tą sąmonės lygį. Būtent Jūs galite pakeisti savo kūnų suvokimą ir sužinoti, kaip išnaudoti visą jų fizinį potencialą, kuriuo šios transporto priemonės aprūpintos.

Pradėkite gyventi atitinkamai Jūsų naujos tiesos ir rezultatams, kurių laukiate pasireiškiant. Negali būti kitaip – tai septintas raktas. Tokiu atžvilgiu, jaunystės fontanas realus. Jis išsidėstęs jūsų nuosavame prote ir širdyje. Jūs būsite nustebinti ir laimingi, kai aptiksite, kaip lengva išsaugoti jūsų jaunystę.

 

Adama. Mokesčių sistemos vertinimas

Aurelija – Adama, mums esant Dievo vaikais šioje planetoje, ar tai iš tikro dvasiška ir morališka, kad mes pavaldūs tokiai kontroliuojamai mokesčių sistemai? Kaip jūs vertinate mūsų korumpuotą mokesčių sistemą?

Adama- Iš tikro, pas jus žinoma nėra jokios mokesčių sistemos, mes ir neleistume ją turėti. Prašviesėjusiai vyriausybei nėra būtinumo apmokestinti savo gyventojus. Jūsų mokesčių sistema – griežtai manipuliuojamas trimatis kūrinys, dvasiškai iškreiptas, demonstruojantis primityvų lyderiavimo ir valdymo supratimą.

Mes pripažįstame jūsų norus būti suvereniais tuo atžvilgiu ir jūsų dieviškumo teises, būti laisvam nuo mokesčių. Jūs – pačio turtingiausio Tėvo mylimi vaikai; energijos Šaltinio vaikai. Jūsų Kūrėjas neapmokestina jus mokesčiais. Kaip ir daugumas kitų dalytų jūsų visuomenėje, kurie jums nepatinka arba su kuriais Jūs nesutinkate, egzistuoja todėl, kad Jūs leidžiate jiems egzistuoti. Jūs atidavėte savo teises ir įgaliojimus būti suvereniais. Iš esmės, kol jūs nepasiimsite savo įgaliojimų atgal, tai tęsis.

Būkite tikri, kad per 5-10 metų nuo dabar, o mes tikimės kad ir greičiau, Jūs greičiausiai visam laikui išsivaduosite nuo mokesčių. Kaip šviesa, su kiekviena praeinančia diena tampa šioje planetoje ryškesnė, taip ir jūsų mokesčių sistema vystysis ir galų gale bus pilnai atšaukta. Penktame išmatavime nėra jokios mokesčių sistemos ir jei tai ta vieta, į kurią daugumas ruošiasi eiti, Jūs nerasite nė vieno mokesčių sistemos inspektoriaus mūsų uždangos pusėje. Visi jie bus surinkti trečiame išmatavime, nustebus, kas gi čia atsitiko!

Mes – laisva ir atsakinga visuomenė. Kiekvienas  iš mūsų pasiima vienodą dalį atsakomybės už išmintingą ir sėkmingą mūsų visuomenės ekonomiką. Viskas, ko mums reikia ar naudojame, keičiamasi per gerai-įdirbtą "barterio sistemą”, sukuriančią "lygiateisį apsikeitimą”. Tokiu būdu, mes laisvai galime prekiauti viskuo, kuo norime, niekada neturint pralaimėjusių. Tai, mūsų apsikeitimo sistemoje duoda mums didelių galimybių ir laisvių, daro barterį "pomėgiu”. Kiekvienas gėrisi  dideliu pakankamumu visko, ko jam reikia ir niekada kito sąskaita.

Labiau už viską mes vertiname savo laisvę. Mes niekada neleistume egzistuoti mokesčių sistemai. Tai atimtų iš mūsų neginčytinas teises: pertekliui, į laisvę ir laimės siekimą. Išorėje jūsų vyriausybės užprogramavo jus patikėti, kad Jūs turite mokėti mokesčius ir tai – pats klaidingiausias supratimas. Jūs apkrauti ne tik pajamų mokesčiu, o taip pat keletą kurių paminėsime, pardavimo mokestis, nuosavybės mokestis, veiklos mokestis, dalis jūsų maisto irgi apkrauta mokesčiais, tarsi valgyti ir maitinti jūsų kūną – prabanga, ir šimtai kitų, žymiai subtilesnių mokesčių, kurie užslėpti ir įtraukti į kainas. Tačiau, tai – mokesčiai ir jie irgi įneša savo indelį į jūsų gyvenimą.

Tokio tipo kontrolė, Jūsų gyvenimo Žemėje, niekada nebuvo skirta tapti jūsų realybės dalimi. Tai kodėl jūs leidžiate tam vykti su baime ir susitaikymu? Kodėl jūs leidžiate savo lyderiams, kuriuos išrenkate, išnaudoti jus, visomis kryptimis ir tokia pat maniera? Ir kodėl jūs galvojate, kad mokėti mokesčius kiekviename savo gyvenimo aspekte – yra menkų pajamų vartotojo, iš kurių daugumas jūsų turi išgyventi, normalus būdas?   

Bet kuri vyriausybė ar lyderiai, priversi apdėti savo gyventojus sunkiais mokesčiais, kad finansiškai funkcionuoti, demonstruoja aiškius silpno vadovavimo požymius. Šiek tiek daugiau prašviesėjimo, daugiau sąžiningumo ir jūsų vyriausybės galėtų funkcionuoti labai gerai, su dideliu klestėjimu, be mokesčių gyventojams, kuriuos jie valdo. Kitų planetų vyriausybės neapdeda savo piliečių mokesčiais ir niekas nepatiria trūkumo ko nors, įskaitant ir valdančius.

Aurelija – Adama, kaip mes tai padarysime? Tie, kas atsisako mokėti mokesčių eina į kalėjimą, atima iš jų transporto priemones, žemę, namus?

Adama – Mes žinome tai, mano brangieji, mes žinome tai labai gerai ir visa tai pasiruošė pasikeisti visame pasaulyje. Štai kodėl mes nesiūlome, kad jūs varytumėte bangas ir atsisakytumėte mokėti mokesčius. Jeigu jūs tai padarytumėte dabar, daugumas iš jūsų butų traumuoti. Pas jus ir taip pakankamai daug iššūkių gyvenime, mes nenorime matyti kad jūs kenčiate dar daugiau. Išlaisvinimo nuo mokesčių supratimas, pradžioje turi vystytis jūsų sąmonėje ir po to daugumos sąmonėje, kad pokyčiai įvyktų švelniai ir prašviesėjimo manieroje.

Kai didžioji dalis šalyje žmonių, sakysim maždaug 70-80 procentų atvers sau naują tiesą, kaip suverenios būtybės ir savo širdyje padarys nuoširdų pasirinkimą, kad būti apmokestintiems, jiems daugiau nėra būtina, visi jie, kaip suverenios būtybės, kreipsis į Kūrėją, kad padėtų jiems įvykdyti naują teisybę, būkite tikri, kad tai įvyks ir tai neužims daug laiko. Bet pradžioje kolektyvas tai turi pasirinkti širdimi ir pakeisti aukos sąmonę. Tai – reikalavimas. Visa širdimi žinokite, kad jūsų suverenitetas pradžioje turi eiti iš Jūsų vidaus. Žinokite, su absoliučiu pasitikėjimu, kad kaip dieviškumo būtybės, kaip pačio labiausiai mylinčio Tėvo/Motinos vaikai, jūs turite pilna teisę šioje planetoje ir šioje visatoje dosnumui. Tai nėra tik nedaugelio pirmenybė.

Jūsų visuomenėje jau yra tie, kurie įsikūnijo su tikslu artimiausioje ateityje sukurti labiau prašviesėjusios vyriausybės formas. Jų skaičius dabar pakankamas, kad tai atlikti ir jie pasiekė pakankamą brandumo laipsnį, kad labai greitai galėtų užimti tas vietas. Jie mokėsi tarp inkarnacijų, kad tai padaryti, jie jau žino, kaip švelniai pravesti pasikeitimus, gerai žino lyderiavimo meną, tam kad įvykdyti naujas vyriausybės formas, kurios funkcionuos visų naudai. Kai vyriausybė veikia kolektyvo naudai, vietoje asmeninių tikslų siekimo, kiekvienas bus pertekliuje ir turės viską, kas jam reikalinga, kad mėgautis gyvenimu. Labai greitai, mano brangieji, nebebus nei "vargšų” nei "turtuolių”. Kiekvienas turės pakankamai, kad gerai gyventi ir funkcionuoti, įskaitant ir visus vyriausybės lygius.

Būkite kantrų dar šiek tiek ir tęskite savo sąmonės vystymąsi, paleiskite daugelį klaidingų tikėjimo sistemų, kurios buvo įspaustos į jus. Tiems, kas įsikūnijo tam, kad įdiegti naujas vadovavimo formas, nebus leista užimti teisėtas vietas tol, kol daugumas iš jūsų nepadarys pakankamus pokyčius, pradžioje savo širdyje ir sąmonėje. Svarbu, kad jūs prašote tai ir reikalaujate tų pakitimų, nuo savo širdies meilės, atjautos, nuo Kūrėjo širdies. Jūsų reikalas – nutiesti tam kelią savo širdies ugnimi.

Aurelija – Bet Adama, juk 80 procentų gyventojų – daug; reikės amžinybės, kad kiekvienas išvystytų savo sąmonę iki tokio lygio, apie kurį kalbate.

Adama – Ne taip ilgai, kaip jūs galėjote pagalvoti. Aš ir taip pat daugelis kitų meistrų, jau minėjo anksčiau. Greitai jūsų planetoje vyks įvykiai, kurie padės žmonėms atsibusti ir išvystyti savo sąmonę. Tie įvykiai dabar kabo virš jūsų galvų. Žmonės turės savanoriškai pasikeisti arba palikti savo įsikūnijimą. Piktnaudžiavimas planeta ir jos žmonėmis jūsų vyriausybėms, daugiau nebebus leistinas. Būtent tai jūsų Motina Žemė pasirinko Savo Kūno evoliucijai ir tai bus įvykdyta. Jokia žmonių grupė, šiame įsikūnijime, neturi galimybių tai sustabdyti. Įspėjimas "pasitaisykite arba būsite išsiūsti”, duotas prieš kažkiek tai laiko,  dabar jis galioja labiausiai, nei kada nors.

Jūs nevieni, mano brangieji, dabar jūs turite daugiau palaikymo nuo visos visatos, nei kada nors anksčiau.  Nei vienai planetai, niekada nebuvo suteikiama tiek pagalbos, kokia dabar suteikiama jums. Būkite geroje nuotaikoje, jūsų atsikratymas to – po ranka. Jei tik Jūs galėtumėte suprasti, kiek jėgų paklota, kad padėti šiai planetai, ir ant kiek kiekvieną iš Jūsų švelniai mylime, tai momentaliai visus jūsų skausmus paverstų į amžiną džiaugsmo fontaną. Mes taip stipriai mylime jus visus. Prašome, pakentėkite dar šiek tiek. Aš – visada su jumis.

Peržiūrų: 4626 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 571 2 3 4 5 »
0  
1 laume   (23.09.2012 20:23) [medžiaga]
Vau- koks sunkus straipsnis, bet apie jaunystę ... galima kalbėt lengvai.Ach tie lemūriečiai, pareigos jausmas jiems aukščiau už viską. Bet kur paukščio skrydis, kur plunksnos lengvumas, kur minties -žavesys???

-1  
2 Doremi   (23.09.2012 20:32) [medžiaga]
ir kas čia mums žada rojų? biggrin
vis tik aš netikiu pažadais wacko

0  
3 laume   (23.09.2012 20:52) [medžiaga]
Ir dar, kodėl ir ko aš turiu laukti. KODĖL man sakoma, jeigu jūs žinotumėt...O kodėl nepasitikima manim, tavim,- kodėl manoma,kad mes neturim, negalim, neištversim to, ką žino kažkas???

MINČIŲ YRA DAUGIAU.Manipuliacija vyksta.Gal yra mąstančių mūsų forume, ir galėtų pasidalinti.

Mokslininkai, argi ne Jūsų LAIKAS atėjo???/

0  
4 Ponas_Bebras   (23.09.2012 21:13) [medžiaga]
Quote
Prašome, pakentėkite dar šiek tiek.


kenčiam, o ką bepadarysi čia daugiau biggrin

0  
5 laume   (23.09.2012 21:22) [medžiaga]
O gal pasijuokim visi kartu iš tų siūlymų ir pasidžiaukim tuo, ką turim???

0  
6 xMx   (23.09.2012 21:28) [medžiaga]
Kaip aš suvokiu tokio tipo pranešimus: "reikia palaukt, bus tas, bus anas, jūs palaukit truputėji, po dar dar "truputėli".., taip ir nieko nenuveikiant" Galų gale, KODĖL kažkas turi įvykt, jei niekas nieko nedarys?!
Gal aš čia, kažko nekertu, tad jei galit paaiškinkit man žmogeliui.. smile

0  
7 laume   (23.09.2012 21:41) [medžiaga]
to-xMx, matyt atsakymo niekas gali ir neduoti, bet patys išmąstyti gal mes galėtume.

Lemūriečiai išgyveno, bet tūnojo , apie save nepranešė mums paprastiesiems.Jie turi labai gerų dalykų, neginčiju,bet jų išmintis jų niekur nenuvedė.Todėl visapusiškai jais pasikliauti nereikia.Atėjo laikas naujiems vėjams ir idėjoms.Gal tai ir slypi mumyse, bet esam labai kuklūs ir nedrąsūs, kaip manai?

0  
9 xMx   (23.09.2012 22:07) [medžiaga]
manau, vyksta didžiulis nusišnekėjimas per visokius čaneliningus ir ne tik. Ir tai vyksta masisiškai.

+1  
8 spurgelis   (23.09.2012 21:48) [medžiaga]
Aš nieko iš nieko nesitikiu,nieko nelaukiu iš išorės. Aš tiesiog gyvenu džiaugsmą kasdieną pati ir nelaukiu,kol mane kas išgelbės. Aš pati statau savo "laivą",kuriuo plauksiu kur noriu ir kada noriu. smile Kaip statyti,kaip gyventi tą džiaugsmą dalinuosi su visais kam įdomu,negaila man nė "shemų" nei šviesos,jei aplink mane daugiau žmonių bus laimingų,tai ir mano aplinka bus šviesesnė. smile

0  
10 Ožkela   (23.09.2012 22:19) [medžiaga]
xMx, kažkaip Tau visur pritariu,net keista. Nusišnekėjimas čenelingai, bet visgi priklauso nuo žmogaus,kuris tai priima,o kiek pas mus jau tokių švaruolių.

0  
11 xMx   (23.09.2012 23:15) [medžiaga]
Kogero panašiai mąstom biggrin

0  
12 Violeta   (23.09.2012 23:36) [medžiaga]
ačiu labai už įdomius Aurelijos laiškus...
Maslovas paskutiniuose laiškuose sako,kad viskas greites nuo rugs.22d iki gruožio men ...pirmieji tures praeiti egzaminą,pereiti per rakto skylutę..tai Rusija,manau ir mes su jais susiję....ta pati Sarmatiška šaknis....

0  
13 Doremi   (24.09.2012 08:00) [medžiaga]
o gal amerika ar australija, iš kur tau jau žinot, jei jai čia gyveni, tai būtinai tu lysi per rakto skylutę?gal lys afrikos negrai, nes jie kenčia daugiausiai, ar kambodža, o mes taip ir liksim su savo vadinamu šviesėjimu
dievulis pasakys
- puikavotės savimi, tai eikit atgal

1-10 11-20 21-30 31-40 41-43
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0