Šeštadienis, 20.04.2024, 14:19
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Rugpiutis » 19 » Afganistanas ir Pasipriešinimo judėjimo informacija
21:15
Afganistanas ir Pasipriešinimo judėjimo informacija

Afganistanas buvo atiduotas. Šis planas buvo kuriamas dar prieš subjektui Bidonui pradėjus eiti JAV prezidento pareigas.

Kultui (šešėliniams valdovams) nereikia taikos Afganistane. Jiems niekur nereikia ramybės. Juos labai supykdė taikos susitarimai tarp šio regiono šalių ir kitų regionų, kurie buvo pasiekti vadovaujant D. Trumpo administracijai.

Karas - niokojimas - pabėgėlių antplūdis - badas ir nusikalstamumas - visi kiti veiksniai, mažinantys kolektyvinės sąmonės virpesius ir veikiantys Žemės energetinį tinklą - tai yra pagrindinis jų tikslas.

Dar visai neseniai daugumai žmonių būtų buvę neįtikėtina ir apgaulinga manyti, kad tokios didelės šalies kaip JAV vyriausybės aukšti pareigūnai kartu su CŽV užsiima pasauline prekyba narkotikais.

O dabar buvusio FSB direktoriaus ir dabar Rusijos saugumo tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo pareiškimas neatrodo sensacingai, kad ”per 20 metų karinės ir politinės Afganistano kontrolės Jungtinės Valstijos įgyvendino projektą, skirtą sukurti narkotikų laboratorija pasauliniu mastu, užuot kovojusi su prekyba narkotikais ir kad per tą laiką opiatų gamyba išaugo daugiau nei 40 kartų”. Čia, žinoma, kalbame ne apie pačią JAV šalį ir jos piliečius, bet apie „Cabal“, kuri gerai uždirba ant narkotikų, ginklų ir prekybos žmonėmis.

Tikėtina kad jau greitai bus ir patvirtinimas, kad Talibanas, kaip ir IS ir kitos teroristinės grupės yra to paties „Cabal“ produktai, falsifikuotoje kovoje, prieš kurią žuvo ir žūsta amerikiečių kariai. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl Amerikos patriotai, tarp kariuomenės narių, mylintys savo šalį ir piliečius, yra pasirengę ištarti paskutinį žodį ir atlikti lemiamą smūgį prieš „Cabal“ ir jo kišenę CŽV.

“Pasipriešinimo judėjimo” informacija.

Patvirtina, kad po išrinkimo Bidenas vis dar negyvena ir nedirba Baltuosiuose rūmuose, naudodamas ”ovalų kabinetą” kaip Baltųjų rūmų kopiją Fort MacPherson mieste, Džordžijoje ir iš ten bendrauja su „Cabal“ kontroliuojama žiniasklaida.

Pripažįstama, kad kariuomenė kontroliuoja Baltuosius rūmus. Ši situacija turėtų tęstis iki įvykio, apimančio visišką „Cabal“ atskleidimą ir pašalinimą, o paskui - iki naujų rinkimų, kuriuose nei Trumpas, nei kas nors kitas  vienaip ar kitaip priklausantis nuo jėzuitų nedalyvaus. Trumpas nėra išdavikas. Jis yra gyvas žmogus su savo silpnybėmis. Tai nėra šou. Jūs nežiūrite filmo. Vyksta tikra kova. Akivaizdu, kad tai bus nauja “švari” sistema ir “švarūs” lyderiai.

„Cabal“ dabar per „Black Rock“, valdančią didžiąją dalį pasaulio finansinio turto, ši finansinė jėga, paremta Pasaulio ekonomikos forumo „Didžiojo atstatymo“ planais, perka kuo daugiau nekilnojamojo turto ir žemės, suprasdama, kad tai kartu kaip auksas ir sidabras, turės vertę naujajame jų pasaulyje. „Cabal“ ruošia savo prieglobstį ir slėptuves saugiose vietose, bandydami iš naujo jas paleisti, nes laukiamas  juos bauginantis poliarinis poslinkis.

“Pasipriešinimo judėjimas” įsipareigoja paskelbti informaciją apie artėjantį poliarinį poslinkį po to kai bus gautas tam leidimas. Kol kas galime tik pasakyti, kad artimiausioje ateityje šis pasaulis niekada nebus tas pats, turime tam pasiruošti ir laiko pasiruošti lieka vis mažiau.

Galingi energijos blyksniai, veikiantys planetą ir žmogaus DNR, bus paskutinis etapas ir nesukels planetos paviršiaus gyventojų išnykimo, bet turės įtakos elektronikai ir iš tikrųjų sukurs naują realybę. Beveik visi norintys galės išlaikyti savo fizinį kūną, o ateityje jį pakeisti kitu. Išgelbėta, išlaisvinta ir transformuota žmonių civilizacija ateityje turi tapti lygiaverčiu galaktinės konfederacijos dalyviu ir prisiimti savo atsakomybę už tolimesnę kosmoso plėtrą.

Poliarinis poslinkis taip pat NE paskatins žmonijos išnykimo, tačiau tai gali sukelti daug problemų. Reikės gelbėjimo operacijų, evakuacijos, o galingas Šviesos pajėgų parkas pajėgus laikinai priimti bet kokį skaičių žemiečių su savo fiziniais kūnais. Dabar žemės plutos judesiai yra suvaržomi, pristabdomi iki  pilno žmonijos išlaisvinimo.

Tuo pačiu metu Saulės sistema gauna vis daugiau šviesos energijos iš centrinės galaktikos saulės. Dėl to pasikeis DNR ir ištirps plazminiai implantai, neleidžiantys susisiekti su jūsų aukštesniuoju „aš“ ir padeda išlaikyti žmones šioje matricoje amnezijos būsenoje (be informacijos apie jų praeities įsikūnijimus ir misijas).

Šviesos pajėgos visiškai išvalė visas požemines Archontų bazes - „Chimeros“ vorus, įskaitant jų kompleksą Konge, į kurį prieš du dešimtmečius dėl invazijos atvyko didelis tamsiųjų pastiprinimas. „The Resistance“ mano, kad likusios chimeros jėgos fiziniuose kūnuose dabar sutelktos tik paviršiuje, tačiau nepateikė detalių.

Eterinėje ir astralinėje plotmėse kova su tamsiosiomis jėgomis tęsiasi: eterinės ir astralinės tamsiosios hierarchijos viršuje vis dar yra keletas chimerų vorų, kurie valdo kelis tūkstančius archontų vabzdžių kūnuose (Lords of Karma), kurie  savo ruožtu, valdo kelis milijonus Draco, kurie valdo likusias dešimtis milijardų reptilijų būtybių.

Šviesos pajėgos taip pat intensyviai šalina neigiamas ne fizines eterines ir astralines esybes, o jų skaičius dabar nukrito žemiau 50 mlrd. O buvo dešimtys kartų daugiau.

Henry Kissingeris, Dickas Cheney, Billas Gatesas, Anthony Fauci ir Klausas Schwabas dabar yra tarp taikinių, kurie, pasibaigus dabartiniam įsikūnijimui, bus užfiksuoti ir išsiųsti į centrinę galaktikos saulę suskaidyti, kad jie nebegalėtų įsikūnyti.

Pasipriešinimo judėjimas dabar stengiasi išvalyti karines bazes, kurias valdo neigiamos karinės grupės (įskaitant Antarktidą), ir požeminius tunelius, jungiančius žemynus, kuriuos naudoja Juodoji bajorija (kita archontų grupė), „Cabal, Illuminati“, „Mafia“ ir „Triads: Pasipriešinimas ir  pozityvios karinės grupuotės iš žemės paviršiaus, dabar stengiasi išgelbėti kuo daugiau vis dar ten esančių vaikų.

Ruošiama gelbėjimo operacija aukščiausių Galaktikos Konfederacijos vadų sieloms dvynėms, laikomoms įkaitais neigiamos kariuomenės požeminėse ir paviršinėse bazėse: Pasipriešinimas ir Plejadų karinis laivynas per pastaruosius kelis mėnesius keletą kartų palaikė ryšius su teigiama JAV, Rusijos ir Kinijos kariuomene ir buvo parengti tam tikri planai, kaip pasiruošti šiam įvykiui.

Galaktikos konfederacijoje buvo pasiektas sutarimas, kad ryžtinga intervencija įvyks planetos paviršiuje tinkamu laiku. Pasipriešinimo judėjimas to dar nekonkretizuoja, tačiau perspėja, kad jei „Cabal“ perkirs tam tikrą liniją, peržengs ribas, intervencija įvyks daug anksčiau ir bus griežtesnė.

Nepaisant visų pavojų, jūs nusipelnėte žinoti šią tiesą. Emociškai nesivelkite į įvykius. Laikykite savo vibracijas aukštas. Ir tegul įkvėpimo ir nušvitimo jėga yra su jumis. Mes visi turime susiburti, kad motyvuotume savo atstovus ir lyderius kiekvienoje žemės šalyje pasinaudoti informacijos atskleidimo projekto įrodymais ir tyrimais.

Atėjo laikas visuotinei taikai, o ne begaliniam karui. Atėjo laikas naujam švarios, neribotos energijos ir  pasaulinio teisingumo visiems.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 1958 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/10
Viso komentarų: 1
0  
1 linaramanauskiene7   (21.08.2021 20:48) [medžiaga]
ACIU, VIRGI. As zinojau TAI, nes matau vaizdus... kas, ir kaip vyks.

LAUKSIU kitu straipsniuku!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0