Šeštadienis, 20.04.2024, 03:20
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Kovas » 3 » Akašų kronikos 2012 kovo mėnesio energijų prognozė
11:34
Akašų kronikos 2012 kovo mėnesio energijų prognozė

Šio mėnesio energijos primena širdies plakimą, jos turi pulsą. Yra pojūtis, kad kažkas ateina ir kažkas nueina. Atsiranda jausmas, kad kažkas juda į priekį, o kažkas atgal. Yra šį mėnesį ritmas, ir jeigu jūs sugebėsite pajusti šį ritmą ir eiti kartu su ritmu, kai yra judėjimas aukštyn, ir eiti atskirai, kai viskas juda žemyn, šis mėnuo jums bus labai galingas. Tai gali atvesti jus į jumyse esančią gilesnę vietą, panašiai kaip būgno ritmas gali padėti pasiekti gilesnę vietą jumyse, gilesnį jūsų ryšį su Dvasia. Jeigu jūs pasirinksite nesiderinti pagal mėnesio ritmą, aptiksite, kad bus iš tiesų sudėtinga surasti pusiausvyrą. Tai bus panašu į tai, kad jus mėtytų įvairiomis kryptimis ir jums sunku išlaikyti kursą.

Iš tiesų ši pulsuojanti energija panaši į širdies energiją. Šį mėnesį Širdies Centras bus labai svarbus, taip kaip labai svarbi bus šį mėnesį meilė. Kovo mėnuo – tarsi 2012 metų širdis. Šių metų energijos vystosi taip, kaip energija juda žemyn per žmogaus čakrų sistemą. Prasidėjo gruodžio ir sausio mėnesiais su labai aukštomis eterinėmis energijomis – ir jums buvo sunku su jomis susitvarkyti, sunku jaustis įsižeminusiais, buvo sunku rasti pagrindą po kojomis. Vasario mėnesį jūs gavote daug informacijos per trečios akies ir gerklės čakras. O kovo mėnesį jūs judate iš gerklės į širdies centrą, ir tęsite judėjimą žemyn iki metų pabaigos. Iš esmės, žmonija įžemina trimatėje realybėje ir šiame materialiame pasaulyje didžiulį kiekį daugiamatės dvasinės energijos ir informacijos, kad ši energija būtų panaudojama tolimesniam vystymuisi. Taip judėdamas žemyn, šis aukščiausias žinojimas, pereidamas per čakrų sistemą iš tiesų dabar ateina į jūsų širdį.

Daugelis turės jausmų patirtis. Galbūt, jūs turėsite patirtį, kuri sudaužys jūsų širdį, arba patirtį, kuri padės jūsų širdžiai, arba abi šias patirtis vienu metu. Šį mėnesį svarbu pasirūpinti tais, kuriuos mylite, ir pasirūpinti savo širdimi. Rūpinkitės savimi, užpildykite dvasią ir širdį patirtimis, kurios padės jausti daugiau meilės ir mažiau baimės. Šį mėnesį labai svarbu atkreipti dėmesį į tuos dalykus, kurie pripildo jus meile, o ne į tuos, kurie sukelia baimę. 

Yra labai svarbus skirtumas meilės pasirinkime vietoje baimės. Šį mėnesį labai svarbu realiai pažiūrėti, kuo jūs save maitinate. Į kokią informaciją atkreipiate dėmesį? Kokį maistą valgote? Kokiais žmonėmis save apsupate? Įsitikinkite, kad padarėte viską, ką galite, kad pripildytumėte save meilės energija ir vengtumėte tų dalykų, kurie sukelia jums baimę ar blogas mintis. Jūs nesugebėsite paversti savo gyvenimo tobulu ir visiškai jį išvalyti. Tiesiog įsitikinkite, kad prisipildote meile tiek, kiek įmanoma.

Kokią naudą galime gauti iš šio mėnesio energijos?


Šį mėnesį svarbu pasirūpinti savo fiziniu kūnu. Ta prasme, kad maistas irgi yra rūpestis fiziniu kūnu. Tiek, kiek energija eina žemyn, tai iš tiesų tampa jūsų kūno problema – tai meta iššūkį jūsų sugebėjimui likti centruotu savo kūne. Šis papildomas energijos srautas per jūsų kūną, suvokiate tą ar ne, apsunkina ryšį tarp proto, dvasios ir širdies. Įsitikinkite, kad labai gerai rūpinatės savo fiziniu kūnu šį mėnesį. Ypač tuo, ką valgote.

Be to, dalyvaukite renginiuose, kurie padės įsižeminti ir laikyti ryšį su Žemės planeta ir tuo pačiu metu ryšį su žmonėmis. Bus labai naudinga su žmonėmis leisti laiką gamtoje. Bet kokie ritualai ir ceremonijos, kurie sujungia grupes žmonių tuo pačiu būnant ryšyje su Žeme, padės jums šį mėnesį. Taip pat labai gerai bus savanoriškai atlikti kokį nors darbą ar pagalbą planetai. Jūs iš tiesų mėgausitės tikra širdies energijos jėga, kuri prieinama 2012 m. kovo mėnesį, jeigu būsite susijungę su Žeme ir žmonių bendrijomis.

Taip pat svarbu, kad imate suvokti savo tarpasmenines ribas. Tai ta sritis, su kuria daugelį metų dirbo dauguma Šviesos darbuotojų. Laikas naujai pažiūrėti į santykius. Jūs teisingi? Jūs sąžiningi? Jūs geri? Taip, kaip uždavinėjote šiuos klausimus kitiems, įsitikinkite, kad užduodate juos sau. Ar galite būti sąžiningi su savimi? Ar galite būti teisingi savo atžvilgiu? Ar galite būti geri sau? Dažnai jums tenka kažką nuvilti ir pasakyti kažkam „ne", kad geriau pasirūpintumėte savimi. Išmintis, glūdinti Šviesos darbuotojų tarpasmeninių santykių pagrinde yra ta, kad geresnis rūpestis savimi leidžia geriau pasirūpinti tais, kurie aplinkui. Savęs griovimas daro neįmanomu gerai pasirūpinti tais, kurie aplinkui. Taip visada buvo, ir dabar būtina tą priimti.

Šį mėnesį įsitikinkite, kad realiai žiūrite į tarpasmeninius santykius, ir su gerumu ir užuojauta sugebėkite pasakyti „ne", kai jums reikia geriausiu būdu pasirūpinti savimi. Analogiškai, sakykite „taip", kai svarbu gauti tai, kas maitina jūsų dvasią ir pripildo sielą.

 Vertė: Eugenija

Peržiūrų: 2527 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/11
Viso komentarų: 2
-2  
1 Nelyginkit info su kitais šaltiniais   (06.03.2012 10:58) [medžiaga]
virgi, kieno esi valdoms, kad dedi visokias nesąmones? kuo daugeu nesąmonių, tuo daugeu žmogus subalamutytas. Nori žmonas padaryt balwonais? kam to rek... koks ligonis ką papeizėjo, tuo dėt, ane? ligonines geriau skelbk, o ne tokias paistaliones apie energijas...žėko yra, užtenka, negalim priimt kitu, taškas...

0  
2 Q   (11.04.2012 19:34) [medžiaga]
kovo mėnesį tau darbe atjungs internetą.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0