Antradienis, 16.04.2024, 20:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Balandis » 4 » Akašų Kronikos apie 2012 m. balandžio mėnesio energijas
16:48
Akašų Kronikos apie 2012 m. balandžio mėnesio energijas

Šį mėnesį energijos labai stiprios, ir jos gali būti priimtos ir panaudotos tikslui pasiekti. 2012 m. balandžio mėnesį dominuos Dieviškoji Vyriškoji energija. Dieviškasis Vyriškumas, kaip ir Dieviškasis Moteriškumas, yra visumos dalis, tai ir jūsų dalis. Dieviškasis Vyriškumas yra svarbi jūsų dalis, ir tam, kad eitumėte ir siektumėte tikslo, kad gelbėtumėte pasaulį, jums reikia naudoti šią energiją. Mes panaudojome frazę „gelbėti pasaulį", nes jūs tą iš tiesų dabar tą darote Žemės planetoje. Žmonijos ateitis kaip ir anksčiau neapibrėžta, ir tai, kaip kiekvienas iš jūsų pasirenka sprendimus, kaip pasirenka mintis, kaip pasirenka kiekvieną dieną ką daryti – tai kuria permainas. Jūs arba padedate „gelbėti pasaulį", arba padedate jam degraduoti.

 

Jūs galite žymiai daugiau sužinoti apie Dieviškąją Vyriškąją energiją iš kitų pranešimų, bet atkreipkite dėmesį, kad 2012 m. balandžio mėnesį ji bus pasiruošusi susifokusuoti. Jūs pamatysite, kad jūsų ketinimai, atsitiktiniai ar kryptingi, manifestuosis lengviau, nei įprastai. Jeigu jūs turite mintį, ji, greičiausiai, taps realybe. Jeigu jūs turite ketinimą, jeigu norite, kad kažkas įvyktų, greičiausiai, taip ir įvyks. Tai reiškia, kad jei jūs nesuvokiate apie ką galvojate, jeigu jūs nenukreipiate sąmoningai savo minčių ir veiksmų, tai matysite, kad vyksta tie dalykai, kurių jūs iš tiesų nenorėjote. Būdami nesąmoningi savo mintyse ir troškimuose, jūs pamatysite, jog sukuriate situaciją, kuri realizuosis netikėtu jums būdu, kurios negalėsite kontroliuoti. Todėl šį mėnesį labai svarbu būti dėmesingu ir sąmoningu. Nekalbėkite taip, kaip nemanote, ir neleiskite savo protui suktis jums nepageidaujamuose dalykuose.

 

Šios energijos dovana tokia, kad jeigu prisiminsite savo ketinimus, jeigu nuspręsite būti susitelkę ir daryti viską, kas būtina jūsų aukščiausiajai gerovei, galėsite šį mėnesį būti neįtikėtinai produktyvūs. Šį mėnesį žmonija turi galimybę surasti kai kurių pačių svarbiausių problemų sprendimą. Ir labai svarbu, kad šį mėnesį imtumėte veikti. Labai svarbu, kad nepasiklystumėte savo mintyse ar nesisuktumėte ratu savo emocijose. Šį mėnesį nėra laiko gailėtis savęs. Pažiūrėkite, ko galite imtis, kilus kokiai nors idėjai ar emocijai. Puiku, jeigu jūs išstudijuosite tą mintyse, bet svarbu imtis ir kokių nors veiksmų. Net jeigu veiksmas, kurį pasirinksite, yra laukimas, įsitikinkite, kad tai aktyvi laukimo forma, kad jūs sąmoningai pasirenkate laukti, o ne laukiate pasyviai, kad kažkas įvyktų ar kažko vengdami. Vengimas šį mėnesį bus jums nepalankus. Jeigu jūs galite ką nors padaryti, tai padarykite. Jeigu jūs kuo nors neįsitikinę, imkitės kokių nors veiksmų, kad labiau įsitikintumėte. Ką nors padarykite, kad geriau suprastumėte situaciją.

 

Ką konkrečiai galime šį mėnesį padaryti, kad būtume kryptingi ir produktyvūs?

 

Pastaruosius keletą metų Šviesos darbuotojai buvo kviečiami sukoncentruoti dėmesį į savo emocijas ir ketinimus. Jums būtina prisiminti, ką jaučiate arba apie ką galvojate. Visa tai teisinga ir dabar, svarbu suvokti savo mintis ir emocijas. Bet šį mėnesį labiau suvokite savo veiksmus.

 

Dienos pabaigoje sėskite ir užrašykite kas per dieną įvyko. Tiesiog pasižymėkite pagrindinius dienos įvykius. Tai gali būti taip: „Suvalgiau pusryčius. Turėjau susitikimą. Nuvežiau vaikus. Atidaviau skalbinius į skalbyklą." Tai nesudėtinga, tiesiog sudarykite trumpą savo veiksmų per dieną sąrašą. Jums nereikia aprašyti kiekvienos detalės ir smulkiai aprašyti kiekvieno atskiro momento, užrašykite visus pagrindinius įvykius. Atkreipkite dėmesį į tai, kas reikšminga, ir tai, kas ateina į galvą apie kiekvieną įvykį. Rašykite tai kiekvieną vakarą visą mėnesį.

 

Kas kelios dienos atsigręžkite atgal, peržiūrėkite įvykius ir atraskite šablonus. Yra tam tikri dalykai, kuriuos darote kasdien, bet apie kuriuos iš tiesų negalvojate. Yra kai kurie dalykai, kuriuos retai darote, bet jie jums svarbūs. Atkreipkite dėmesį, kaip jūsų veiksmai jus veda, ar tai yra tas, ko jūs norite, ar ne. Tyrinėdami ką gi jūs darote, jūs galite pradėti matyti šablonus. Kai pamatysite šablonus, galėsite padaryti kitą pasirinkimą – pasirinkimą, kuris nukreips jus, kad daugiau laiko skirtumėte tam, ką mėgstate daryti. Jūs matysite, kur jūsų veiksmai buvo tuščia gaišatis. Pamatysite, kad yra dalykų, kurie neverti sugaišto laiko. Todėl tiesiog imkite užsirašyti.

 

Tai neskirta savęs vertinimui arba tam, kad paverstų jus į efektyvią mašiną. Tai skirta tam, kad aiškiau pamatytumėte, kaip jūsų veiksmai sukuria gyvenimą, kurį gyvenate, ir kad suprastumėte, jog tampate stipresni, negu anksčiau. Kai jūs suvokiate, kaip jūsų veiksmai kuria jūsų realybę, jūs galite pasirinkti tą realybę, kurią norite kurti. Jūs galėsite sąmoningai pasirinkti, kaip leisti savo laiką. Tai keičia. Tai leidžia pasirinkti gyvenimą, kurį iš tiesų norite gyventi.

 

Ar yra dar kas nors, į ką reikia atkreipti dėmesį ar ko reikia vengti šį mėnesį?

 

Šį mėnesį labai svarbu iš tiesų susikoncentruoti į save ir savo gyvenimą, į savo pasirinkimus ir veiksmus. Ypač kai suvoksite savo kelią, pamatysite žmones tuščiai leidžiančius laiką  ir darančius klaidas. Jūs aiškiau matysite, kaip imamasi netinkamų tikslui pasiekti veiksmų. Jūs tą aiškiau pamatysite kitų žmonių atžvilgiu, bet labai svarbu, kad jūs nesirūpintumėte kitų žmonių problemomis ir nedarytumėte už juos pasirinkimų. Labai svarbu, kad susikoncentruotumėte į savo gyvenimą, į savo pasirinkimus, į tai, ką galite savarankiškai padaryti.

 

Nebūkite abejingi, būkite rūpestingi ir padėkite kitiems, jeigu jie to prašo. Šį mėnesį labai svarbu kitiems nepiršti  savo nuomonės. Leiskite žmonėms patiems surasti savo kelią. Patikėkite, kad veiksmai, kurių imatės, ir pasikeitimai jūsų kelyje bus pastebėti tų, kurie tam pasiruošę. Pastebėsite, jog galite būti pavyzdžiu, įkvepiančiu kitus, kad jie taptų produktyvesni ir stipresni. Tai neveiks, jeigu jūs tiesiog pasakysite jiems, ką daryti ar pasistengsite jiems paaiškinti, juos įtikinti, kad jie turi būti atsakingesni už savo pasirinkimus ir savo veiksmus. Tiesiog veikite ir tapkite kitiems sektinu pavyzdžiu. Prisiimkite už save ir savo gyvenimą visišką atsakomybę, ir tikėkite, kad aplinkiniai žmonės taip pat atras savo vietą.

 

Ar Akašų Saugotojai nori dar ką nors pasakyti apie 2012 m. balandžio mėnesį?

 

Taip. Kai prisiimate už save, už savo sugebėjimą pasirinkti ir veikti visišką atsakomybę, jūs prisiimate ir klaidų galimybę. Dieviškosios Vyriškosios išminties dalimi yra žinojimas, kad klaidos yra naudingos, tai vertybė. Klaidos suteikia neįkainojamą patirtį. Klaidos, kai mes jas suvokiame, daro mus stipresniais ir laimingesniais. Pripažinkite savo klaidas, prisiimkite už jas atsakomybę, atsiprašykite ir užglaistykite savo kaltę, bet nesigraužkite ir neteiskite savęs.  Pasiruoškite pamatyti savo klaidas tokias, kokios jos yra, o tada gūžtelėkite pečiais ir atleiskite sau. Pasimokykite ir judėkite toliau. Jūsų klaida gali tapti labai didele dovana, jeigu žiūrėsite į tai kaip į mokymosi procesą. Venkite klausyti savo kritiško proto, jeigu jis sako, kad esate blogas ar kažkas su jumis ne taip. Kai padarote klaidą, tai nėra požymis, kad su jumis ne viskas tvarkoje. Tai požymis, kad turite ko pasimokyti, o Dieviškosios  Vyriškosios energijos išmintis ir jėga suteiks jums galimybę mokytis ir tapti vis geresniais ir laimingesniais, negu kada nors anksčiau. Todėl priimkite savo klaidas. Pasakykite apie jas garsiai. Papasakokite apie jas kitiems. Pasijuokite iš jų. Pasimokykite ko galite ir paleiskite jas.

 

Šaltinis: http://www.akashictransformations.net/

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 3177 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 121 2 »
0  
1 Airijan   (04.04.2012 18:14) [medžiaga]
Ačiū už geras mintis smile

0  
2 PlejadieteLina   (04.04.2012 22:26) [medžiaga]
Och, geros mintys! Aciu, Virgi.

Klaidos... Negalima saves kaltinti, teisti! Kureju PASITIKETI reikia. VISUR VEIKIA JO VALIA! Atsiduoti Kurejo Valiai - YRA PATI AUKSCIAUSIA MEILES israiska Kurejui !

Linkiu visiems Isminties ir Jegos. LINKIU KIEKVIENAM KASDIEN GYVENTI DZIAUGSME IR MEILEJE!

LAISVI DVASIA IR SIELA - I AUKSTI K I L K I T E !!!

0  
3 PlejadieteLina   (04.04.2012 22:34) [medžiaga]
Sparnai. Tokie BALTI. ANGELO.
Smuiko rauda ...
Asaros rieda ... Susimasto Siela ...
Ir Angelu baltu as PAKYLU ...

Tolstu nuo Zemes ...
Ir savuju NAMU taip ILGIUOSI ...
Beribes DVASIOS MEILE VISOVEI barstau ...
MEILE apkabinu Zmonija ir Zeme.

Dar parskrisiu i Zeme ...
Balta Sviesa miegantiems Kapuos pazersiu ...
As NUOTAKA KUREJO balta ...
PAKILIMO Take - su Zmonija susiziedavus.

0  
4 PlejadieteLina   (05.04.2012 01:49) [medžiaga]
Sio tinklapio zinios, sutinka su mano turimomis ziniomis: zemesperejimas2012.blogspot.com

Su didziuliu Dziaugsmu laukiu ateinanciu Geruju Permainu!

ATVERKITE SIRDIS - MEILEI, HARMONIJAI, GERIUI, DZIAUGSMUI.

+1  
5 monntos   (05.04.2012 02:10) [medžiaga]
gal gali paprasyt savo angelu,kad baiktu purkst chemija is lektuvu :D?

0  
6 Violeta   (05.04.2012 10:44) [medžiaga]
labai aciu uz grazu laiska EUGENIJAI IR VIRGIUI.
Taip ,labai stiprios energijos si menesi....jau girdziu aplink...,kad masiskai zmonems skauda galvas...
http://www.youtube.com/watch?v=9cGhcIbqK6Y&feature=player_embedded
jumoras

0  
7 monntos   (05.04.2012 13:05) [medžiaga]
del galvos skausmu,kaip cia reiktu suprast.Kad musu organizmas valosi,ar kad uzterstumas dideja?Gal galima butu placiau,ne tik youtybes filmuku.Faktu kokiu,kad tai viksta.Maju kalendorius 2012,,,cia gali but tokia pati tikra istorija,kaip 2000 turejo sudekt visi kompjuteriai ir toks didelis sujudimas buvo.Ar chaosas pasauli,,zmones pradeda kovot netilet,pries neteisybe- bet kad tai viksta per amziu amzius ir niekad neisbaige :D sita minute kol rasau,atsitinka milionai daliku,,mirsta zmones,gymsta,,zudynes prievartavimai,pasilinksminimai,kaskas juokiasi,myli ir t,t ir 10 minuciu atgal taip buvo ar 10-100-1000 metu atgal ir tas pats darese.Ar jau sitai baiginejasi?Ar bauginejasi toks gyvenimas tik isrinktiesiems kurie uzsiporatalins o kiti nuodemingi liks cia su savo zemais ligiais.Na jei aisku taip butu,tai nepamirskit parasyt laisko su aukstesniu vibrasiniu kodu :D Nes mano galva-mus visus sieja bendra pasamoneTaip kad kilk nekiles ir niekur ausktai nepakilsi,kol kita tavo dalele bus zemai kuri manai,kad ne tavo,bet vistiek sujunkta su tavim.Nors gal ir yra isimciu,kas ten zino ar zmoniu sventuju kurie nebesutelpa i savo ego ziuredami is aukstai i nesubrendusiu aveliu banda.TEBUNIE BUS TVARKA-ISTARUS TUOS ZODZIUS IVYKO KARAS.

0  
8 Swan   (05.04.2012 14:17) [medžiaga]
Ok, man iškilo dar klausimų :D Kadangi čia yra žmonių, kurie tiki ala ateiviais, noriu paklausti Linutės iš ko jūs nusprendėte kad esate Plejadietė? Jus buvo pagrobę? Ar tiesiog pati nusileidot iš Plejadės, kad mus šviesti?

Va radau čia tokį puslapį apie ateivių rūšis:

http://www.nso.lt/ufo/races.htm

0  
9 almantas   (05.04.2012 17:03) [medžiaga]
monntos labai geras prasymas :)
bet kaip pats pastebejau jau gal dvi savaites nemaciau danguje jokiu purskalu :)) tikiuosi ir toliau ju nematyti

0  
10 monntos   (06.04.2012 01:20) [medžiaga]
vakar dar buvo youtubey,,filmuku ir sita menesi nufilmuota,,,siandien jau nerandu.Pats tai idemei jau nebeziuriu,nes tas ziurejimas lektuvo nenumusa :D Daugiau ,kaip pries puse metu,buvau vienam Norvegijos mieste.va ten tai purske visa diena,tai i vakara net ruda buvo,Taip ziaurei atrode.Jaumas turbut geriausia butu aibudinamas,kaip bandymu pelytei prasvesetu protas ir ji suprastu,kad ji neturi laisves.

1-10 11-12
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0