Antradienis, 16.04.2024, 14:44
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Gegužis » 1 » Akašu kronikos apie 2012 m. gegužės mėn. Energijas
18:43
Akašu kronikos apie 2012 m. gegužės mėn. Energijas


Energija šį mėnesį tampa iš tiesų stipri. Tikėtina, kad jūs pajusite, jog viskas tarsi sustiprėjo. Tai kas yra lengva - jausis dar lengvesniu, o kas sudėtinga ir sunku – dar sunkesniu. Šį mėnesį viskas bus juntama ir atrodys kontrastiškiau. Tai atsitiks todėl, kad energijos visur bus daugiau. Šį mėnesį visi gaus daugiau energijos arba stipresnes vibracijas, nei įprastai. Atsiras stiprus plėtimosi jausmas, ir tai gali daugelį jūsų slėgti, bet tai jums nėra kenksminga ir jūsų neapribos. Faktiškai, šį mėnesį viskas judės taip greitai, kad jūs suvoksite, kas jus sulaiko ar kas jus blokuoja jūsų asmeniniame gyvenime. Tai įvyks ne todėl, kad blokai taps stipresni, o todėl, kad esant didesniam greičiui, tai, kas jus sulaiko, stipriau paveiks. Blokai netaps stipresni, jūs greičiau judėsite. Būtent čia yra skirtumas.

 

Šį mėnesį būkite pasiruošę pripažinti tuos dalykus, kurie yra jūsų kelyje. Pažiūrėkite, kam jūs priešinatės arba ko vengiate – dalykų ar žmonių, nepriklausomai nuo to, kas tai gali būti, geri jie ar blogi jums. Yra skirtumas tarp pasakymo kam nors „ne" ir priešinimosi tam. Jeigu jūs pasakote „ne" ir nueinate, leisdami tam įvykti, tai jūs nesipriešinate. O jeigu jūs vėl ir vėl sakote „ne", ir niekur nepajudate – tada jūs priešinatės. Jeigu kažką sulaikote savo gyvenime, kas jus slegia ir kam jūs vis sakote „ne" – jūs priešinatės. Ištyrinėkite savo pasipriešinimą šį mėnesį. Išnagrinėkite, kaip jį sukuriate, kaip jį išgyvenate, ir kaip jūs galėtumėte pagaliau pajudėti – arba padaryti pakeitimus, kuriuos turite padaryti, arba priimti situaciją tokią, kokia ji yra, bet priimti taip, kad galėtumėte judėti toliau. Tai geriausias būdas panaudoti stiprią šio mėnesio energiją, nes jūsų blokai ir jūsų priešinimasis jums bus labiau akivaizdūs, negu kada nors anksčiau.

 

Kokius konkrečius instrumentus mes galime panaudoti ir kokių veiksmų mes galime imtis savo gyvenime, kad geriau panaudotume 2012 m. gegužės energiją?

 

Yra keletas dalykų, kurie gerai jums pasitarnaus šį mėnesį. Pirma – tai turėti kantrybės ir supratingumo savo atžvilgiu, kai pamatote, kas jus blokuoja. Antra – turėti kantrybės kitų atžvilgiu. Kaip bebūtumėte nusivylę savo blokais ir priešinimusi, įsivaizduokite, kaip yra sudėtinga aplinkiniams žmonėms, kurie nesuvokia kas vyksta ir ko galima tikėtis. Aplinkui bus nusivylimą jaučiančių žmonių. Jie nori judėti pirmyn, bet kažkas nematoma sulaiko juos jų kelyje. Jie ieškos kaltų, kaltins jus ar kitus žmones, arba nuspręs, kad kaltas kažkas, ko jie negali kontroliuoti, bet jie nežiūrės į savo įpročius, kurie juos sulaiko jų kelyje. Aplinkui matysite nusivylimą, todėl būkite kantrūs ir geri kitiems žmonėms, ir tai jums šį mėnesį padės. Tai bus labai naudinga. Tai panašu į ratų tepalą. Tai padės sklandesniam judėjimui, padės visiems atvėsti ir nusiraminti. Pakaks turėti kantrybės ir supratingumo kitų atžvilgiu – nereikia bandyti spręsti jų problemų.

 

Jei kalbėsime apie jūsų pačių kelią, tai yra būdas, kurį galima naudoti, kad pamatytume kai kuriuos iš jūsų priešinimųsi ir, pagaliau, juos paliktume. Jeigu jums iškilo problemos ar klausimai, kad  kažkas yra ne taip, paimkite popieriaus lapą ir rašymo priemonę, ir imkitės šio proceso. Užsirašykite problemą. Pavyzdžiui, jūs galėtumėte parašyti: „Mano brolis veda mane iš proto" arba „Mano vaikai nesusitvarko savo kambario". Kas tai bebūtų, aprašykite situaciją vienu ar dviem paprastais sakiniais. 

 

Antrame žingsnyje užduokite klausimą: „Kaip ilgai tas tęsiasi?", „Kaip seniai tai įvyko?" Ir užrašykite atsakymą.

 

Trečiame žingsnyje užrašykite atsakymą į klausimą „Kokias emocijas aš jaučiu, kai prisimenu sudėtingiausią šios situacijos momentą?" „Kai situacija buvo prasčiausia, kokias emocijas aš patyriau?" Šiame etape nepasiduokite pagundai pernelyg įsijausti į smulkmenas. Pasirinkite vieną ar du paprastus žodžius: pyktis, nusivylimas, nusiminimas, bejėgiškumas, nerimas, nuovargis ir t.t. ir pan.

 

Kas tai bebūtų, užrašykite vieną ar du paprastus žodžius, nerašykite pernelyg daug. Kuo paprasčiau tą padarysite, tuo lengviau bus su tuo vėliau dirbti.

 

Ketvirtas žingsnis – užrašykite, kaip jūs norėtumėte šią situaciją pakeisti. Užrašykite savo idealias fantazijas apie tai, kaip tai galėtų išsispręsti. Pavyzdžiui, jūs galėtumėte užrašyti: „Mano brolis atsiprašo ir pradeda elgtis kitaip" ar „Mano vaikai tvarkosi patys, be priminimo, taip pat ir virtuvėje!" Smulkiai aprašykite, kaip būtent jūs norėtumėte, kad viskas pagerėtų.

 

Penktame žingsnyje užrašykite emocijas dėl šios naujos situacijos, kai viskas vyksta taip, kaip jūs norite. Užrašykite emocijas, kurių jūs tikitės, laukiate, kad patirsite. Kaip ir trečiame žingsnyje, nereikia leistis į smulkmenas. Pakaks vieno ar dviejų paprastų žodžių.

 

Šeštame žingsnyje reikia užrašyti trečio ir penkto žingsnio emocijas. Užrašykite prasčiausią emociją, kuri buvo, ir geriausią emociją, kurią pajutote, kai situacija buvo pakeista. Paklauskite savęs: „Be šios situacijos, kada aš jaučiausi taip pat? Kada aš jaučiausi taip pat blogai, kaip trečiame žingsnyje, kokį aš galiu rasti būdą, kad pasijusčiau taip gerai, kaip penktame žingsnyje?" Pavyzdžiui, kai jūs jaučiate nusivylimą, ką galite padaryti, kad pasijustumėte laimingu? Kas padeda jaustis laimingu? Einate pasivaikščioti? Valgote sausainius? Skambinate geriausiam draugui? Bet kuriuo atveju užsirašykite, ką jūs darėte savo gyvenime, kad pakeistumėte pirmąją situaciją į antrą. Nebandykite išspręsti susidariusios situacijos. Pagalvokite apie tuos savo gyvenimo atvejus, kai jums pavyko pakeisti savo būseną, nepriklausomai nuo situacijos.

 

Kai tik užbaigsite šeštą etapą, jūs aptiksite gilesnį situacijos lygmenį ir atversite savyje emocijas, kurioms jūs priešinatės. Yra jūsų dalis, kuri negali jausti trečio žingsnio emocijų, nes jūs laukiate, kad įvyktų tai, ką užrašėte penktame žingsnyje. Jūs susiejote šias emocijas su susidariusia situacija, ir dabar užstrigote tokios situacijos laukime, kuri galėtų pakeisti jūsų savijautą. Tačiau sugebėjimas pereiti nuo vienos emocijos prie kitos yra visiškai jūsų rankose. Tai nereiškia, kad jūs galite kontroliuoti savo emocijas ir visiškai išvengti nusivylimo. Tai reiškia, kad kiekvieną kartą, kai atsiranda sunkios emocijos, jūs turite galimybę suprasti kas vyksta ir judėti toliau. Jeigu jūs vėl ir vėl gaunate tą pačią jūsų netenkinančią patirtį, tai dažnai vyksta todėl, kad jūs užsiciklinote, laukdami situacijos, kuri pakeis jūsų jausmus, nors jūs turite savo pačių jėgą pakeisti tai, kaip jaučiatės.

 

Šis pratimas neduos jums nedelsiant susidariusios situacijos sprendimo, nes, galų gale, situacija išsispręs jos dalyvių veiksmais. Šis pratimas padės jums ramiau pasijusti susidariusioje situacijoje, ir išlaisvinti vietą kitiems, kad jie nustotų jums priešintis. Kai tik paleisite emocinį ir energetinį priešinimąsi dėl to, ką jūs jaučiate šioje situacijoje, jūs galėsite pasijusti geriau, išlaisvinę vietą kitiems žmonėms. Jūs turite priimti ir prisiimti visišką atsakomybę už emocijas, kurias jaučiate, ir už tai, kaip jūs sulaikote šią situaciją. Štai kur yra jūsų priešinimasis.

 

Kai tik atliksite šešis šio pratimo žingsnius, galėsite judėti toliau ir išmesti popierėlį, jūs  užbaigėte. Jums nereikia planuoti daryti ką nors su šia situacija nedelsiant. Bet jūs aptiksite, kad situacija ima keistis, kad šiai situacijai skiriate mažiau laiko. Pavyzdžiui, jūs sugaišite mažiau laiko ginčams su savo vaikais dėl kambario tvarkymo. Jūs sugaišite mažiau laiko pokalbiams su broliu, kuris jums kelia rūpesčių. Vietoj to, jūs aptiksite, kad geriau atsitraukti ir surasti būdą patirti jausmus, išvardintus penktame punkte. Ir tada žmonės aplinkui jus nusiteiks taip pat. Ir jie kažką pakeis. Tai gali nebūti jūsų idealus sprendimas, bet jis bus pakankamai geras, ar netgi geresnis, negu tas, apie kurį jūs svajojote. Jūs negalite kontroliuoti jų elgesio, bet jūs galite pabaigti lūkesčių praktiką arba priešinimąsi pirminėms emocijoms.

 

Šį mėnesį niekas iš jūsų negali sau leisti pasilikti būsenoje, kuri jus sulaiko. Jums reikia daryti ką nors kita, ir tame yra skirtumas. Tai atves jus į kai kurių situacijų išsprendimą, ir atneš šiek tiek šviesos, o taip pat bet kurioje situacijoje energiją nukreips taip, kad sukurtų daugiau vietos jums, jūsų laisvei.

 

Ar yra kas nors šį mėnesį, ko mes turime saugotis ar vengti?

 

Šį mėnesį neleiskite kitiems žmonėms išlieti į jus savo nepasitenkinimo. Neleiskite kitiems žmonėms perkelti jums savo problemų be produktyvaus pokalbio. Kartais žmonės jaučia, kad jiems tiesiog reikia išsakyti visą tą blogumą, kuris „ant dūšios" – visa, kas kenksminga, neigiama, beviltiška – ir tada jie jaučiasi žymiai geriau. Bet, kaip taisyklė, klausytojas pasijunta šiek tiek blogiau, kai tai vyksta. Tokios rūšies mainai iš tiesų neišsprendžia ir nesumažina problemos. Šis procesas tiesiog perduoda problemą iš vieno žmogaus kitam. Neišvengiamai tenka sukti jį vėl ir vėl, nuo vieno žmogaus prie kito, bet problema niekur nedingsta. Galų gale, šitas sukimąsis tavęs neišgydys. Tai, kas gali išgydyti – tai produktyvus pokalbis, kuriame yra atgalinis ryšys, arba jūs pamatysite savo situaciją giliau.

 

Šį mėnesį neverta netgi bandyti nukreipti kitų žmonių į šį išgijimo procesą, todėl tiesiog susikoncentruokite į savo problemas ir atsitraukite nuo žmonių, kurie nori jums išlieti savo nepasitenkinimą. Venkite pokalbių, kur apkalbama ar dramatizuojama. Jeigu atsidursite tokioje situacijoje, pasistenkite pakeisti temą arba pasišalinkite. Galbūt jums reikia eiti į kitą kambarį stiklinės vandens, ar dar ką nors tokio padarykite, kad išvengtumėte neigiamos energijos, kuri atsiranda tokio bendravimo metu.

 

Šį mėnesį jums iš tiesų reikia vengti tarpasmeninių dramų. Tiesiog negalite leisti sau šį mėnesį priimti kitų žmonių dramų ar nelaimių. Netgi jei esate gerai išauklėtas, tiesiog negalite sau to leisti. Venkite apkalbų, nedarykite to patys, venkite sėdėti ir klausytis panašių dalykų šį mėnesį, nes turite lygiai tiek laisvos energijos, kiek reikia susikoncentruoti į savo pačių blokus, juos paleisti ir judėti pirmyn. 

 

Ar yra dar kas nors, ką Saugotojai nori pasakyti jums šį mėnesį?

 

Ir energetiškai, ir dvasine prasme, šis mėnuo yra 2012 metų viduryje. Priklausomai nuo metų, vidurys ateina įvairiu metu. Šiais metais gegužė yra posūkio momentas. Tai posūkio momentas tarp to, kai jūs atsigręžiate atgal ir gydote senus dalykus, ir kai jūs žiūrite į priekį ir iš tiesų kuriate naują pasaulį. Gegužės mėnuo yra šis posūkis.

 

Kaip ir daugelio gilių pasikeitimų metu, jūs negalėsite iš karto suvokti didžiulio skirtumo. Tas panašu, kad jūs žiūrėtumėte į potvynius okeano krante. Kai prasideda potvynis, vanduo ima kilti, nėra tokio vienintelio momento, kai jūs konstatuojate, jog dabar yra potvynis. Tai tampa akivaizdu laikui bėgant, kai vanduo pasiekia naujus lygius. Taip yra ir čia. Jūs negalite pamatyti radikalių pasikeitimų iš karto, bet žinokite, kad šį mėnesį užbaigsite patį sunkiausią šių metų darbą. Tai kaip amerikietiški kalneliai. Jūs didelėmis pastangomis kilote į kalną pastaruosius keturis mėnesius. 

 

Šį mėnesį jūs staiga pamatysite viską, kas yra jūsų kelyje, nes „persiverčiate" per kalno viršūnę ir ruošiatės skristi pirmyn, kas gali būti didingiausia šio gyvenimo kelionė, ir galimybės, ir projektai, ir santykiai bus įdomesni ir naudingesni jums ir jūsų Aukščiausiajam Aš, negu kada nors anksčiau. Kaip ir amerikietiški kalneliai, kai jūs persiritate per viršūnę ir ruošiatės riedėti žemyn, pirma, ką jūs darote, pasižiūrite, kur jūs ruošiatės riedėti. Panašu į tai, ką jūs šį mėnesį darysite. Jūs pasižiūrite į priekį, kad įsitikintumėte, ar laisvas kelias. Todėl jūs pamatote visas kliūtis aiškiau, ir jums jos atrodys didesnės, nei įprastai, nes jums dabar jas reikės pašalinti. 

 

Būkite įsitikinę, kad esate kolektyvinės žmonijos šeimos vystymosi kelyje. Jūs neatsilikote, netgi jei taip jaustumėtės. Nėra būtinybės jaustis sudaužytam, nes jūs tiesiog valote kelią tam, kas jau pradeda judėti. Jūs neprivalote padaryti viską teisingai, jūs neprivalote būti tobuli, bet jūs turite dalyvauti šiame darbe viena ar kita forma. Jeigu jūs taip darysite, tai iš tiesų šį mėnesį jausitės labai gerai.

 

Nėra nieko iš principo sudėtingo šį mėnesį – tiesiog visko daugiau, negu jūs pripratę. Jeigu esate pasiruošę pažiūrėti į save ir spręsti savo problemas, būti sąžiningais su savimi ir kitais žmonėmis, tai šį mėnesį galite daug ką pataisyti savyje ir jaustis linksmais ir aktyviais. Visa tai reikalauja, kad būtumėte sąžiningi su savimi ir spręstumėte problemas tuomet, kai jos iškyla, o ne atidėtumėte jų ateičiai.

Šaltinis: http://www.akashictransformations.net/

 

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 9022 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/4
Viso komentarų: 1161 2 3 ... 11 12 »
0  
1 Violeta   (02.05.2012 12:05) [medžiaga]
Aciu labai uz laiska....
Ir Janosas per savo Mokytojus is Arkturo tai patvirtina....,kad geguzes menuo labai stiprus energetiskai
ХОРОШАЯ НОВОСТЬ от Юльвиуса:
С Мая месяца началось Глобальное, Квантовое Расширение Духовного Осознания Человеческой Расы.

0  
2 qaz   (02.05.2012 19:41) [medžiaga]
zmogus sukurtas, kaip tobulas , gali siek kasko daugiau, tam pas jy yra viskas, neapsigaukit dabar per visur pagrinde kalba setonas, turi ateit antikristas ar taip o tik veliau jau....
jaigu zmogus kurejas, kaip sakot ar sakoma, kad ir cia, tai jam nelygis taip sakant, nei jokios akasu kronikos, nei visoki portalai, horoskopai su gyvunukais ar darkas....... jis gali ir savo sukurt, viska ko jam reikia ar netaip issimasto o kad nepasimest siais laikais, tai tam yra Jezaus atnesta zinia, kuri liudija, kaip yra viskas istikruju, dar tiek nesamoniu yra prirasyta visokiu, viskiu mokytoju privise, bet visus juos galima prigaut ju melia o ka Jiezus mokino nu neiseis niekaip ar taip ? nu suprantu tuos netikrus mokytojus, zmones renkasi pagal savo sugedimo laipsny, tai lengviau a :) bet tai kelias ju netikras.
pvz... ysiklausykit kas, kas snekama per televizoriu, tai vienas is antikristo ruporu ysiklausykit jai sugebat girdet ir tikuosi isgirsit.
nu kaip pasakyta jie nesupranta ka daro.

0  
3 Swan   (02.05.2012 19:56) [medžiaga]
gaz, kas tu? :D

0  
4 PlejadieteLina   (02.05.2012 19:57) [medžiaga]
Aciu Violetai, Alfairui ir visiems tiems, kas dalinasi info.

Vienas is svarbiausiu Laimes aspektu yra: buti kam nors NAUDINGAM. O tai reiskia atiduoti kitiems energija, rupintis jais , padeti.

Jeigu mes dovanojame zmogui Dziaugsma, tai Dievas tame dalyvauja netgi be kvietimo.

Taigi: Paragausime medaus, is Dievo koriu,
Ir pajusime TIKRAJI JO SALDUMA ...
I Olimpo Kalna jau kopsim
Kiekvienas su kasniu savuoju.

0  
5 qaz   (02.05.2012 20:22) [medžiaga]
o kas klausia :) ?

0  
6 qaz   (02.05.2012 20:23) [medžiaga]
ale tie patys bajeriai :)

0  
7 Swan   (02.05.2012 20:33) [medžiaga]
ala nemoki atsakyti originaliai, tai atsakai klausimu ane? :D

ak ir vėl tie patys vikruntasai :D

0  
8 PlejadieteLina   (02.05.2012 21:47) [medžiaga]
to ALFAIRAI,

Tai buvo, buvo vakar ta Kregzdute. Ji ciulbejo, ciulbejo... Ji apie ateiti, zinok, ciulbejo... Ciulbejo apie ... AMZINA MEILE. O mano Siela, tai Kregzdutei tare: kad Amzina Meile jauciama ne vien Kurejui, bet ir Giminingai Sielai ir Liepsnai Dvynei. Kuriuos mes (kai kurie) sutiksime, dar budami cia, Zemeje.

Medunesio ziedais uzburk ...
Jie nepradings nuo vejo gusio.
Tu tiktai BUK, tiktai MYLEK...
Sirdy MEILE AMZINA PRAZYS.

0  
9 Violeta   (02.05.2012 22:10) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=5ARYRExSrZc
Levasovo paskaita
2012 kovo 31 d
Labai idomu,pasrodo caro seima Romanovai nebuvo susaudyti...

0  
10 Violeta   (02.05.2012 22:33) [medžiaga]
http://vzglyadzagran.ru/news/strannoe-delo-vsya-pravda-ob-apokalipsise.html
Labai idomi laida apie Okuniovo ipatinga vieta,5 sventus ezerus, apie ipatinga kristala is Sirius planetos, esanti ezero dugne,ir kt idomius ivykius

1-10 11-20 21-30 ... 101-110 111-111
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0