Penktadienis, 19.04.2024, 17:12
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Lapkritis » 1 » Akašų Kronikos. Apie 2012 m. lapkričio mėnesio energijas
18:32
Akašų Kronikos. Apie 2012 m. lapkričio mėnesio energijas

Atrodys, kad šis mėnuo eina labai greitai. Pagal pojūčius tai bus trumpas, bet labai aktyvus mėnuo. Daugeliui iš jūsų bus toks jausmas, kad laikas greitėja, tačiau, nežiūrint į tai, kad įvykiai greitėja, per šį trumpą laiką viskas pasikeis. Įsivaizduokite, kad jūs esate mažas vaikas, kuris eina takeliu, prie jūsų prieina jūsų tėvas ar motina, paima jus už pečių ir pasuka priešinga kryptimi. Daugelis iš jūsų išgyvens pojūtį, kad gyvenimas tiesiog ėmė ir pasuko jus 180 laipsnių.

Šį mėnesį labai svarbu, kad jūs nelaikytumėte savęs auka ir nemanytumėte, kad jūs bejėgiai, nežiūrint į pojūtį, jog gyvenimas lekia pro šalį. Svarbu, kad jūs nuolatos, kiekvieną dieną, nuoširdžiai prisiimtumėte atsakomybę už savo veiksmus. Būkite atsakingi už savo mintis ir už viską, ką realizuojate savo gyvenime. Net jei atrodo, kad viskas vyksta be jūsų pritarimo, laikykite, kad aukščiausioji jūsų asmenybės dalis sutiko, jog jūs gautumėte šią patirtį. Laikykite, kad tai jūsų gerovei, net jeigu tai sunku. Toks požiūris šį mėnesį leis jums išlaikyti savo valios jėgą. Tai neleis paleisti iš rankų gyvenimo šturvalo. Tai suteiks galimybę panaudoti šį mėnesį, dirbti su permainomis ir tęsti judėjimą pirmyn, o ne atsitraukti ir grįžti prie bejėgiškumo modelio, kurio įveikimui gali prireikti ne vieno mėnesio. Šį mėnesį stenkitės greitai priimti sprendimus ir nepasimesti.

Visos šios permainos nebūtinai bus nemalonios. Daugelis pasikeitimų, kurie įvyks šį mėnesį, jums bus, neabejotinai, naudingi ir jaudinantys. Kai kuriuos pasikeitimus bus sudėtinga ir sunku priimti. Tačiau bet kuriuo atveju, geriausia, ką jūs galite padaryti – tai priimti pasikeitimus ir eiti su jais toliau, nes šį mėnesį jums nebus daug galimybių atokvėpiui. Šį mėnesį jums iš tiesų nebus laiko, kad galėtumėte  ramiai atsisėsti, atsipalaiduoti ir perprasti visus pasikeitimus. Jūs galėsite pradėti suvokti visus pasikeitimus sausyje, o kol kas tiesiog teks judėti kartu su permainomis, pasilikti budriems, siekti sakyti „taip", bandyti kažką naujo ir priimti tai, kas vyksta, o nesipriešinti ir neneigti to, kas yra šiuo momentu jūsų gyvenimo tiesa.  

Kokie veiksmai padeda dirbti su šia energija geriausiu būdu?

Šį mėnesį daugeliui jūsų bus naudinga įeiti į šį tėkmės kartu su permainomis jausmą su didesniu, nei įprasta, kūno judėjimu. Šį mėnesį svarbu, kad jūs leistumėte sau jausti jėgą ir džiaugsmą nuo buvimo judesyje.  Tokį pojūtį galima patirti pasivaikščiojimo metu, darant plačius mostus rankomis ir žengiant plačius žingsnius. Šį pojūtį galima pasiekti ir bėgiojant. Jį galima patirti šuolių, plaukiojimo ar važiavimo dviračiu pagalba. Jūs galite fiziškai judėti per erdvę, jeigu jūs galite judėti, tai padės jūsų pasąmonei priminti, kad judėjimas su permainomis teikia džiaugsmą. Judėjimas su srautu ir budrumo išsaugojimas žvalina, ir tai padeda jums išlaikyti situacijos kontrolę ir neleis visoms permainoms jūsų užlieti. Fizinis judėjimas, fizinis krūvis ir pripildyti džiaugsmo platūs kūno judesiai atneš jums didžiulę naudą. Nereikia neįvertinti kūno sugebėjimo išmokyti pasąmonę kitaip priimti realybę. Jumyse yra didžiulės jėgos, susijusios su tuo, kaip jūs naudojate savo fizinį kūną.

Ir taip, tai pratimas, kuris atneš jums naudą. Yra dar kai kas, kas padės jums dirbti su šio mėnesio energija. Judėjimui į priekį bus labai naudinga kalbėtis su žmonėmis. Štai ką mes turime omenyje. Jeigu jūsų galvoje yra kažkas, kas susiję su santykiais, ar jūs norite pasidalinti bet kurios rūšies patirtimi, papasakokite apie tai. Papasakokite apie tai, ką jūs galvojate. Pasidalinkite savo mintimis. Išreikškite tai, kas jus jaudina. Nelaikykite nieko savyje. Nenurykite savo jausmų bei žodžių su viltimi, kad viskas susitvarkys. Tam tiesiog neturite laiko. Svarbu, kad būtumėte sąžiningi ir atviri su visais, su kuo dirbate  šį mėnesį – tai būtina tam, kad tęstumėte judėjimą. Dalinkitės informacija, tai leis išvengti gaišaties. 

Taip pat svarbu, kad pasiliktumėte sąžiningi patys su savimi. Nereikia prisipažinti viskuo ir nuolatos, bet neatidėliokite pokalbio tik dėl tos priežasties, kad jūs norite išvengti konflikto ar diskomforto. Geriau pasidalinti informacija, kad judėjimas tęstųsi, ir kad jūs matytumėte, su kuo jūs iš tiesų dirbate. Jums būtina pamatyti kito žmogaus reakciją ir orientuotis į ją, o negaišti laiko laukiant ir tikintis, kad, jeigu jūs pasislėpsite, viskas savaime išsispręs. Šį mėnesį dar svarbiau, negu kada nors, atvirai pasakoti savo nuomonę ir dalintis tiesa.

Kokių visuomeninių pasikeitimų galima tikėtis ir kaip mes galime geriausiu būdu dirbti su kolektyvine šio mėnesio energija?

Egzistuoja didelė galimybė to, kad 2012 m. lapkrityje vyks daug visuomeninių pasikeitimų. Pradžia visuomeniniams pasikeitimams padaryta rugsėjo mėnesį. Prie šių permainų priskaitoma revoliuciniai įvykiai Artimuosiuose Rytuose ir rinkimai JAV. Jų skaičiuje bus ir kitos visuomeninės permainos, kurios vyks įvairiose šalyse visame pasaulyje. (Na, Lietuvoje juk irgi praėjusių rinkimų nuotaikos - vert. replika) Galima tikėtis, kad didelį kiekį informacijos apie šiuos įvykius bus galima surasti naujienose. Daugelis įvykių, kurie vyksta tiesiog dabar, duoda pradžią aptarimui ir dialogui tiek masinės informacijos priemonėse, tiek ir namuose, tarp gyventojų.  Į paviršių kyla visuomeninės problemos, kurios verčia žmones visame pasaulyje galvoti apie tai, kaip dirbti kartu Šviesos Epochoje. Galutiniame rezultate, kiekviena permaina visuomenėje padeda jums aptarti ir nuspręsti, kaip gyvensite ateityje. Tai vyksta, kai nutinka įvykiai, kurie atrodo negatyvūs, tokiu būdu jūs imate uždavinėti klausimus, į kokį pasaulį mes veržiamės ir ką galima padaryti pasauliui.

Šį mėnesį neverta vengti dialogo. Nevenkite naujienų ir informacijos, publikuojamų masinės informacijos priemonėse, netgi jei jos atrodo keliančios nerimą. Nesijaudinkite, jeigu publikuojami duomenys ne visiškai teisingi. Taip yra dėl to, kad masinės informacijos priemonės perdirba informaciją, kad ją parduotų; tačiau pagrindinė informacija ir pagrindiniai įvykiai tikslūs, ir juos reikia aptarti. Masinės informacijos priemonės gali, kaip minimum, padėti pradėti dialogą, ir tai toks dialogas, kuris išties yra svarbus.

Visuomeninių permainų nesąlygoja įvykiai, apie kuriuos kalba naujienose. Jos nevyksta kokių nors konkrečių rinkimų ar tam tikrų gatvės protestų akcijų rezultate. Visuomeninės permainos vyksta jūsų širdyse ir protuose. Jos vyksta visame pasaulyje paprastiems žmonėms bendraujant virtuvėje prie stalo. Svarbu, kad jūs leistumėte informacijai jus pasiekti, kad jūs galėtumėte dalyvauti dialoge. Jūs turite pagalvoti apie tai, kokią reikšmę jos turi jūsų gyvenimui ir išsiaiškinti tame, ką jūs jaučiate ir ko trokštate pasauliui, dialoge su kitais žmonėmis savo aplinkoje. Tai pats svarbiausias būdas dalyvauti visuomeniniuose įvykiuose. 

Dabartiniu metu vyksta didžiulės permainos. Negalvokite, kad įvykiai, kurie vyksta jūsų pasaulyje dabar, – tai ne tos permainos, kurių jūs laukėte. Negalvokite, kad įvyks kažkas kito, kas atneš permainas. Permainos vyksta dabar, ir didžioji dalis šių permainų – tai tas, ką galima pamatyti per televizorių. Tai tas, kaip žmonės keičia savo mąstymo būdą savo kasdieniniame gyvenime, ir svarbu, kad jūs tame dalyvautumėte. Jūs, kaip Šviesos darbuotojas, galite įnešti į bet kokį aptarimą labiau vilčių teikiantį, šviesesnį ir užjaučiantį požiūrį. Šį mėnesį eikite į dialogą ir ieškokite būdų pervesti diskusiją į užuojautos ir Meilės vagą.

Ką dar mums reikia žinoti apie 2012 m. lapkričio energijas?

Permainos, kurios vyksta jūsų asmeniniame gyvenime ir kolektyvinėje realybėje, perspektyvoje atneš daugiau galimybių ir atves į lengvesnį ir malonesnį gyvenimo būdą. Nežiūrint į tai, kiek daug buvo pasakyta apie permainas ir problemas, o taip pat apie tai, kaip susitvarkyti su tuo, kas vyks šį mėnesį, neužmirškite, kad tai gali būti iš tiesų įdomu. Praeiti permainas – tai panašu į važinėjimąsi amerikietiškais kalneliais. Važinėjimasis amerikietiškais kalneliais gali būti baisus, o gali kelti absoliutų susižavėjimą, ir viskas priklauso nuo jūsų požiūrio. Jūsų patirtis priklauso nuo to, kaip stipriai jūs veržiatės judėti į priekį kartu su permainomis. Venkite pasipriešinimo ir priimkite permainas kaip kažką įdomaus ir viliojančio. Ieškokite būdų veikti kitaip, tarsi kai kurie pasikeitimai, kurie vyks su jumis šį mėnesį, vyktų jūsų noru. Tuomet jums bus lengva išvengti pasipriešinimo. Ieškokite būdų atlikti kasdieninę veiklą ne taip, kaip įprasta, o padaryti ją patrauklesne. Ieškokite būdų pritraukti daugiau žmonių į tai, kas įdomu. Šis mėnuo panašus į atrakcioną šventėje. Jeigu panorėsite, galite laukti jo atėjimo su didžiuliu džiaugsmu. Mes siūlome jums kaip galima labiau veržtis į šį džiaugsmą ir linksmumą.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 10569 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.1/8
Viso komentarų: 1671 2 3 ... 14 15 »
+1  
1 Doremi   (01.11.2012 21:36) [medžiaga]
labas, nežinau ką sakyti, rimta esu kaip niekad, visuotinė nuotaika......šią naktį švies mirusiųjų miestai žiburiais, šildys vėles, rodys kelią sugrįžti, kurios išbėgo trumpam paklajot

+1  
2 Gėlė   (02.11.2012 00:55) [medžiaga]
Puiku, patiko, ačiū.
Labai mėgstu vaikščioti (plaukti), daug, ilgai, greitai (bėgti nea), pastaruoju metu tikrai yra toks jausmas atrodo dar biškį ir pakilsi, geras lengvumo jausmas.
Ir šitą reiktų kažkaip kitiems padėti dar labiau suvokti:
"Visuomeninės permainos vyksta jūsų širdyse ir protuose."

+1  
3 Doremi   (03.11.2012 20:18) [medžiaga]
žinot, šitoje svetainėje aš nuolat jungiu pasamonę ir rašau jums dažnokai iš jos klodų, kai klausiate receptų ar bet ko apie žoles,
vakar parašiau dvi eilutes to, ko protu nežinojau ir pati,
kas ta pasamonė?
mano angelas sargas, baltas, su sparniukais, ryžtingas, greitas, veiklus, bebaimis, kantrus be galo
Jei nemokame nuolat klausyti savo pasąmonės (o nepratusiam iš pradžių tai padaryti tikrai nelengva), tai savaime patenkame masinės sąmonės įtakon, o ji savo ruožtu yra labai smarkiai veikiama baimės, ligų, skurdo, nepriteklių. Tą visuomenės masinę sąmonę formuoja pasaulio gyventojų daugumos nuomonė, o prie jos platinimo ir jos diegimo į žmonių sąmonę labai daug prisideda laikraščiai, televizija, kinas, radijas, kasdieniniai pokalbiai draugų būryje ar net asmeniniai pokalbiai. To poveikio padarinius patiriame jau dvidešimt, trisdešimt ar dar daugiau metų ir jie nelabai tedžiugina. Todėl aš visada visiems patariu kartkarčiais kelias savaites atsiskirti nuo viso to, kad remdamiesi nauja patirtimi, naujais įspūdžiais galėtumėt patys įsitikinti, jog galima gyventi ir kitaip
Mumyse esančios subtilios suvokimo antenos duoda pojūčiams reikalingus impulsus, Šias antenas turime tobulinti, kad jos būtų tokios jautrios kaip kūdikystėje. Taigi savo dvasinėmis treniruotėmis mes turime tarsi nuvalyti visas nuosėdas, kurios susikaupė ant jų per tą laiką, kol mes jomis nesinaudojome.
citavau iš vieno straipsnio


Kaip tik dėl to mes ir nesugebėjome išgirsti tūkstančių perspėjimų, nors pats priėmimo aparatas visą laiką veikė. Tik jis kaip saulė apsiniaukusią dieną: žinome, kad ji yra, tik pro debesis jos nematyti. Lygiai taip ir mūsų pasąmonė: ji tik tada gali gerai ir aiškiai vadovauti mums, kai mes esame pasiruošę ją išgirsti.

+1  
4 Ozkela   (03.11.2012 23:59) [medžiaga]
Tą visuomenės masinę sąmonę formuoja pasaulio gyventojų daugumos nuomonė, o prie jos platinimo ir jos diegimo į žmonių sąmonę labai daug prisideda laikraščiai, televizija, kinas, radijas, kasdieniniai pokalbiai draugų būryje ar net asmeniniai pokalbiai.

Tikra tiesa. Dažnai atsibundu tik po to, kai suprantu, kad manyje nebuvo jokių abejonių, o žiūrėk, jau tupi smile Tas NEBUVO ir padeda atsitokėti. Galima neklausyti įvairių žinių, bet pvz darbo kolektyve yra gana sunku atsiriboti, nes pokalbį visgi palaikai, o jis dažnai standartinis- ,,nieko gero nebus,tik blogiau; kitą darbą susirast be šansų; visi bosai kiaulės;, valdžia bloga; virusai siautėja....iki begalybės tokių temų. Nesuprantu,kaip malonu apie tai kalbėti ir dar stiprinti, tik jei nedalyvauji arbatos gėrime, gaunasi,kad pasikėlusi esi, o jei nutrauki panašias temas- gerai gyveni, reikia atlygį mažinti. Aišku,kad gerai gyvenu, ypač,kai viena ilgiau pabūnu.

0  
5 aha   (05.11.2012 11:03) [medžiaga]
Deja, mažai kas iš mūsų gali leisti sau tokią prabangą-atsiriboti nuo visų ir nuo visko po kelias savaites. Vieniems daugiau, kitiems mažiau, vistiek tenka kontaktuoti su aplinka ir kaip nebūtų graudu, ta vidinė švara, kurią pasieki didelėmis pastangomis, vėl užsiteršia. Man atrodo, dvasinis purvas limpa prie žmogaus lygiai taip pat kaip ir fizinis. Jei sėdi rankas sudėjus, jos ir nesusipurvina, o jei pasidarbuoji, pvz. darže, tenka praustis.
Seka išvada, kad svarbiausia - SUVOKTI , kad susipurvinai ir rasti savo apsišvarinimo sistemą. Eiliniai krikščionys tą daro per nuodėmių išpažinimą, pasiryžimą nebenusidėti ir tikėjimą, kad jiems bus atleista.
Ar yra kitokių būdų?

0  
6 Ozkela   (05.11.2012 11:24) [medžiaga]
Man padeda pabuvimas valandėlę vienumoje ir suvokimas, kad čia ne mano mintys, ne mano baimės, kad esu saugi.
Tik nežinau nuo ko priklauso tas įsitraukimas į svetimą negatyvą- kartais nei motais,kas aplink vyksta, žiūri,kaip kokį filmą, o kartais įsitrauki emociškai ir turi visą ,,puokštę" smile

0  
7 Doremi   (05.11.2012 11:57) [medžiaga]
na mano raganiški būdai
hekatės dieną, kuri vienintelė diena mėnesyje tinkama ko nors prašyti dievo sau(čia tik raganoms galioja), einu su žvake per namus, vonios kambaryje burbu tokia tema"kūno švara- sielos švara"tuo prašydama viešpaties padėti švarintis sielą, snukį palaidą nuo visokių "blet"kai maudausi duše po tekančiu vandeniu, paprašau vandens energijos švarinti ne tik kūną, pripildyti teigiamo, išplauti neigiamą
visa tai paprastais žodžiais ir net ne kasdien o tik tada kai neskubu ir prisimenu, kartais įšoki į dušą kelioms minutėms, -ką jau ten prisiminsi prašyt ar atsipalaiduot ir leisti tekėti vandeniui maniimi
tokia paprasta technika

0  
8 Violeta   (05.11.2012 14:15) [medžiaga]
http://www.ustream.tv/channel/bezvideo#/recorded/25337109
Pakilimas

0  
9 Doremi   (05.11.2012 18:46) [medžiaga]
o tu mergaite jau nelankai pajevonio? tongue biggrin per šalta ar per šapia? tongue

0  
10 Violeta   (05.11.2012 22:50) [medžiaga]
ech tas protas.....greitai baigsis jo era....tiesiog dienos suskaičiuotos :D

0  
38 Almiasas   (06.11.2012 15:58) [medžiaga]
biggrin biggrin biggrin
Na kaip čia pasakius - argi gali baigtis tai, ko nebuvo ? biggrin biggrin biggrin

0  
11 Doremi   (05.11.2012 22:58) [medžiaga]
biggrin biggrin biggrin
baik, ką tu pranašauji?nejaugi visi sudurnavosim?
nors niekada nesakyk niekada wacko
alfaiiiiiras, matau, matau biggrin labas smile

1-10 11-20 21-30 ... 131-140 141-141
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0