Antradienis, 19.03.2024, 09:10
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Gruodis » 1 » Akašu kronikos apie 2013 gruodžio mėnesio energijas
15:02
Akašu kronikos apie 2013 gruodžio mėnesio energijas

Šio mėnesio energija yra be apribojimų. Ji suteikia pojūtį, kad viskas įmanoma. Pojūtį, kad išnyko ribos ir atsilapojo durys. Viskas, ką jūs patyrėte ir pergyvenote per pastaruosius kelis mėnesius, padėjo pagrindą naujiems pasiekimams. Įvykę pokyčiai perkėlė jus toli į priekį, tiek asmeniniame, tiek kolektyviniame lygyje. Tai padės atsiverti naujiems keliams. Staiga pamatysite, kad atsiveria daug durų, kurios anksčiau buvo užvertos.

Su nuostaba pamatysite, kad atsiveria net tos durys, kurių nebuvo numatoma atverti, todėl šį mėnesį būtina rūpestingai, kaip niekada anksčiau, apibrėžti savo ketinimus. Būkite ypač atsargūs žodžiuose, mintyse bei veiksmuose. Nekalbėkite to, dėl ko greitai galite pasigailėti. Atsiminkite, kad turite būti atsargūs savo troškimuose. Neleiskite sau kaupti nuoskaudų ir nepasitenkinimo, neįsileiskite negatyvių minčių, nes visi jūsų žodžiai ar samprotavimai vienu ar kitu būdu materializuosis. Bet kurios durys, į kurias pasibelsite, atsivers, todėl turite gerai apgalvoti, kur jos veda, prieš pabelsdami. Būkite labai rūpestingi ir atsargūs savo prašymuose. Tokia šio mėnesio energijos esmė.

Tai gali labai jaudinti. Tai iš tiesų didelių galimybių pojūtis. Daugeliui jūsų tai bus parama tolimesniam judėjimui į priekį. Bet jeigu nebūsite pakankamai atsargūs, apsvarstantys ir atsakingi šį mėnesį, susidursite su betvarke ir chaosu. Nenumatytos pasekmės ir netyčia įkūnyti realybėje dalykai jums sukels visiško kontrolės praradimo pojūtį.

Šį mėnesį svarbu neskubėti, palengva pasirinkti veiksmus, neprarasti nuovokos, užsiimti dvasinėmis praktikomis, padedančiomis savosios dvasinės pusiausvyros palaikymui. Susikoncentruokite į tai, kas jums iš tiesų svarbu, išsaugokite ramią energetinę būseną, kad neleistumėte atsirasti chaosui jūsų gyvenime, kaip rezultatui dėl neapgalvoto durų atvėrimo.

Ar yra kokios nors konkrečios veiklos rūšys, kurios gali padėti nuraminti šio mėnesio energiją?

Papildomai prie dvasinių praktikų, padedančių jums sumažinti tempą, mes rekomenduojame dar dvi veiklos rūšis.

Viena iš krypčių, kuriai reikia skirti ypatingą dėmesį šį mėnesį – tai rūpinimasis fizine būsena. Skirkite daugiau laiko kontakto su savo kūnu užmezgimui fiziniame lygyje. Į kasdienines savo meditacijas įtraukite delnų, pėdų ar plaukuotos galvos dalies masažą. Valgykite neskubėdami, jausdami kiekvieno maisto kąsnelio skonį.  Praktikuokite lėtus pasivaikščiojimus, pereinančius į meditacinę būseną, kurių metu galite pajusti, kaip kiekvienas jūsų pėdų taškas susiliečia su žeme. Tokia veikla padės jums išsaugoti vidinę harmoniją ir susikoncentravimą. Ji padės ne tik sulėtinti tempą, bet ir sukaupti vidines organizmo jėgas, padedančias pasiekti išgijimą.

Šis mėnuo, kam beskirtumėte savo dėmesį, taps permainų ir augimo pradžia. Per daug didelis skubėjimas, veržlumas veiksmuose fiziniame lygyje greičiausiai atvestų prie klaidų, nesėkmių arba taptų nedidelių traumų gavimo priežastimi. Priešingai, veikdami neskubėdami ir apsvarstydami, rūpestingai apgalvodami savo pojūčius ir savo organizmo tikruosius, aukščiausius troškimus, jūs faktiškai pritrauksite ir sukursite visus būtinus resursus fiziniam išgijimui.

Yra dar kai kas svarbaus jūsų fiziniam, jausminiam pažinimui, kas jus šį mėnesį palaikys ir padės apgalvotai judėti į priekį. Net pačiu šalčiausiu oru Šiaurės pusrutulyje, kai esate prisirengę daug drabužių, leiskite sau kiek ilgiau pasimėgauti jaukia lova arba šiltu dušu. Dienos pabaigoje nusimaukite batus ir pamasažuokite savo pėdas.  Atlikite bet kuriuos veiksmus, kurie padės pajusti savo kūną po visais drabužių sluoksniais.

Antra veiklos rūšis, tinkama pagalbininkė jums šį mėnesį – tai labai paprasta vieno gilaus įkvėpimo praktika, prieš ištariant kokius nors žodžius. Bet kuriame pokalbyje, kai ateina jūsų eilė kažką pasakyti, apgalvotai išlaikykite pauzę ir tik po to imkite kalbėti. Vienas įkvėpimas padės jums pripildyti turiniu savo pranešimą. Šį mėnesį žodžiai yra kaip magija; jie turi magiško burtažodžio jėgą. Sustokite, susimąstykite, ar jūsų žodžiai išreiškia ketinimų tyrumą ir nuoširdų geranoriškumą.

Ko reikėtų vengti ar pasisaugoti šį mėnesį?

Prie to, kas pasakyta, pridursime, kad daugeliui jūsų bus naudinga vengti per didelio naujų pergyvenimų ir pojūčių kiekio. Susikoncentruokite į kasdieninių darbų atlikimą, tai padės išsaugoti pusiausvyrą, nuovokumą ir neskubrumą. Gruodis nėra tinkamas naujoms veiklos rūšims ar naujų planų realizavimui. Tai tinkamiausias laikas įsigilinimui į kasdieninę nusistovėjusią veiklą, kuri padeda judėti pirmyn harmonijoje su šio mėnesio energija.

Kuo ramesni būsite, kuo labiau išlaikysite pusiausvyrą, susikoncentravimą ir nuovoką, tuo geriau galėsite įvaldyti naujų kelių atvėrimo magiją. Priešingai, ryžtas, atkaklumas ir aktyvūs veiksmai neatneš į jūsų gyvenimą nieko gero, tiktai betvarkę ir chaosą.

Kokiomis ypatybėmis dar pasižymi 2013 m. gruodis?

Šį mėnesį bus stiprus magijos, stebuklo pojūtis. Jūs iš tiesų pajusite, kad viskas yra įmanoma. Šio mėnesio energija – tai išsilaisvinimo, kūrybos ir įkvėpimo energija. Ir geriausias jos pritaikymo būdas – dvasinės pusiausvyros ir nuovokumo išlaikymas. Nereikia kovoti, kad įvyktų stebuklas. Nereikia supurtymo ir neįtikėtinų pastangų, kad jis įvyktų. Priešingai, būkite ramūs, susikoncentravę ir neskubantys, ir stebuklas natūraliai pasireikš. Stebuklingi įvykiai patys užpildys jūsų gyvenimą, jeigu jūsų ketinimai pagrįsti, apgalvoti ir stabilūs. Su meile širdyje, atvirai žvelgdami į pasaulį, pakvieskite į savo gyvenimą pačius trokštamiausius dalykus ir neskubėdami išsilaisvinkite iš nereikalingų minčių bei siekių.

 Išvertė: Eugenija

Peržiūrų: 2932 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/3
Viso komentarų: 131 2 »
0  
1 Gėlė   (02.12.2013 10:55) [medžiaga]
Labai priešventinis, kaip palinkėjimą priėmiau - tegul pildosi :)

0  
2 Gėlė   (02.12.2013 12:20) [medžiaga]
„Nebėra meilėje baimės, bet tobula meilė išveja baimę. Baimė bijo bausmės, ir kas bijo, tas dar netobulai myli.

http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/sekmadienio-evangelija-talentas-sviesoje-ir-tamsoje.d?id=51691619#ixzz2mJ6oMkzX

0  
3 Doremi   (02.12.2013 19:06) [medžiaga]
biggrin ech, atsivėrė durys ir man pragmatikei,rytoj atidarau duris pavadinimu"krosnos bendruomenės KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS", 
galėjau atidaryti praėjusią savaitę,tačiau susilaikiau, šiandien buvau prašoma atidaryti-sulaikė netinkama diena, rytoj atversiu, dirbsiu ir mokysiu norinčius
taigi gavau kabinetą seniūnijos pastate tongue

0  
4 Gėlė   (02.12.2013 20:35) [medžiaga]
Smagu - sveikinimai vadovei ir išlaikyti kūrybinę kibirkštėlę bei žiebti ją kitiems ;)

0  
5 Vytautas   (03.12.2013 09:26) [medžiaga]
Na va šaunus tas paprastas gyvenimas  smile . Yra ką veikti ir 3d lygyje.

0  
6 Doremi   (03.12.2013 20:58) [medžiaga]
ačiū, kad yra prijaučiančių pragmatikei, 
išties,pirmoji darbo diena praėjo sklandžiai, norėjau pasakyti ,taip kaip planuota,darbingai, rytdienai jau pasiprašė keletas mokinių,net nustebau kaip greitai eina gandas, kur esu-ką veikiu, ir pirmasis užsakymas advento vainikėliui -stalo, 
je, man visokeriopai padeda seniūnijos darbuotojai ir šiaip neabejingi grožio kūrimui iš paprastų medžiagų, turiu pasigirti,kad septyni angelai ir septyni vainikai jau turi namus, beje,angelams gavau dovanų visą vestuvių velioną karpymui, 
tai toki džiaugsmai trečiame D, 
ačiū,gėliausias
už tavo mielą buvimą noriu atsiūsti tau angeliuką su vainikėliu stalui, ar priimsi/
atveš nijolė,ji apsilankys pas mane sekmadienį, 
o gal tu pati darai kalėdų akcentus/?a,gal bereikalingai siūlau wacko

0  
7 Gėlė   (03.12.2013 23:19) [medžiaga]
Visada džiugina, kai žmonės neabejingi - sau ir kitiems, grožiui, kūrimui...
Dėkui Do, tik neįsižeisk, aš tą angeliuką nešiosiuosi mintyse visada su savimi, jeigu Nijolė nuvežtų jį į senelių namus (jie nepertoliausiai nuo jos, Šalkauskio g.) ir pasakytų kad jis iš toli ir labai su meile bet pakrautas geriausia energija - būčiau Tau labai dėkinga, ir šiaip dėkinga visiems čia esantiems, nors ir kartojuosi, liepsnelės - kartais užtenka uždegti vieną žvakę, kad nebeskendėti tamsoje.

0  
8 Doremi   (04.12.2013 22:24) [medžiaga]
mielai smile

0  
9 Aivanhova   (04.12.2013 22:26) [medžiaga]
Sveikinu Doremi atidarius "krosnos bendruomenės KŪRYBINES DIRBTUVES", sekmes darbuose, gera pradzia - puse darbo, dziugu, kad zmones mielai prisijungia ir kuria tai, kas jiems miela sirdziai .. :)
P.s. gerai, kad ne delcia pasirinkta (pati irgi gimiau pirma jaunaties diena ..;)..) - as irgi visada svarbiomis progomis uzmetu aki i menuli;)..:))

0  
10 Doremi   (05.12.2013 16:54) [medžiaga]
ačiū,aivanhova, ačiū,elektra nusvilo,laukiu taisytojų

1-10 11-13
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0