Šeštadienis, 20.04.2024, 02:17
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Birželis » 4 » Akašu Kronikos apie 2013 m. birželio mėnesio energijas
17:15
Akašu Kronikos apie 2013 m. birželio mėnesio energijas

Šį mėnesį bus aiškiai juntamas didelis energetinis potencialas. Vaizdžiai sakant, galima birželio energiją palyginti su dar neišsiskleidusios rožės pumpuru. Galima pajusti tam tikrą įtampą, liudijančią apie didelį potencialą. Ši įtampa nepavojinga ir byloja apie nesulaikomą teigiamą energiją. Labai greitai tiek pasauliui, tiek jums gali atsiverti kažkas labai gražaus. Ir, prieš tai nutinkant, jums reikia sukaupti jėgas. 

Dabar svarbu surinkti viską į viena, pamatyti bendrą jūsų patirties per pastaruosius metus paveikslą ir dar labiau suartėti su draugais bei artimaisiais. Stenkitės užmegzti glaudesnius ryšius su aplinkiniais žmonėmis ir pagaliau pasistenkite atsisakyti senų įpročių, esančių jūsų kelyje. Atėjo laikas tapti stipriais kaip niekad. Jūs negalite leisti sau pakartotinai mokytis iš tų pačių klaidų. Taip pat pasistenkite priimti tiesą ten, kur stengdavotės jos nepastebėti.

Šį mėnesį turite veikti geriausiu būdu, kad pasiektumėte kokybiškų pokyčių. Suraskite geriausią savęs versiją ir sąmoningai rinkitės elgtis teisingai. Darykite viską, ką laikote reikalingu ir naudingu jūsų augimo strategijai. Nenukrypkite dėl vienadienės naudos.

Bus naudinga sustiprinti dvasinį ir intelektualinį vystymąsi. Jums reiks paskirstyti dienos laiką taip, kad susikoncentruotumėte į svarbiausius dalykus. Šį mėnesį jums bus labai naudinga nešvaistyti energijos menkniekiams. Dėmesingai atsirinkite tai, ką žiūrite per televiziją bei internete. Sustokite tik ties tomis žiniomis, kurios padeda jūsų augimui. Skirkite laiką užsiėmimams, darantiems jus dar geresniu žmogumi – laimingesniu ir džiaugsmingesniu. Pasistenkite atsisakyti bendravimo su tokiais žmonėmis ir tokių vietų lankymo, kur jaučiatės pavargę, be jėgų ar nepatenkinti. 

Disciplina ir aukšti standartai, kuriuos reikia priimti birželio mėnesį, nebus varginantys, nors sunkumų gali būti. Svarbiausia, kad dėka savikontrolės būsite teisingame kelyje, nenukrypdami nuo laimės kurso, kas, galų gale, leis pasiekti komfortą ir harmoniją su savimi, kurios ligi tol pilnai nejautėte.

Būkite geri ir švelnūs šį mėnesį. Dabar ne laikas nei kaltinti save, nei savęs gailėtis. Būkite džiaugsmingi ir patenkinti – atsakingiau pasirinkite veiksmus, aplinką ir žmones, kurie padėtų jums tapti laimingesniais. Negaiškite laiko veltui! Negaiškite laiko dalykams, kurie jus išbalansuoja. Jeigu jums vis dėlto teks turėti reikalų su kažkuo nemalonaus, nenešančiu džiaugsmo, padarykite tą kaip galima greičiau. Padarykite ir užmirškite, kad vėl sugrįžtumėte į geros nuotaikos vėžes. Šį mėnesį nereikia delsti. Vasara – puikus laikas poilsiui, bet jums vis tiek teks imtis darbo ir veikti pačiu geriausiu būdu. 

Kuo konkrečiai reikėtų užsiimti birželio mėnesį, kad geriausiai panaudotumėte energiją? 

Šį mėnesį bus teisinga pasinaudoti kalendorine sistema darbų paskirstymui dienoms ir savaitėms. Planuokite į priekį. Padarykite taip, kad kiekvieną mėnesio dieną galėtumėte paskirti naudingiems ir maloniems užsiėmimams. Tokiu būdu jūs jau pasiruošite veiklai. Neatsitraukite nuo savo kalendorinio plano. Neleiskite sau susipainioti rūpesčiuose, nepakliuvusiuose į naudingų reikalų dienotvarkę, kad nešvaistytumėte veltui energijos. 

Bus labai gerai, jeigu kursite planus kartu su artimaisiais ar draugais, pasiruošusiais jus palaikyti. Jeigu jūs norite pasiekti daugiau, kurkite planus kartu su artimu jums žmogumi, su kuriuo mėgstate kartu leisti laiką. Bendradarbiaukite su juo. Atverkite abipusiai naudingas perspektyvas. Būkite paprasti. Kurkite planus žaismingai, dėl malonumo ir su nauda sveikatai. Nepalikite tuščių vietų kalendoriuje. Įrašykite dalykus, iš kurių patirsite malonumą ir tapsite geresni. Kalendorinis planas padės teisingai ir naudingai organizuoti jūsų veiklą visam mėnesiui. 

Neatsisakykite šios priemonės. Jūs sutaupysite laiko, neeikvosite veltui jėgų, kad paguostumėte save, jog padarysite rytoj.

Ko konkrečiai mums reikėtų vengti šį mėnesį?

Pirmiausia, mes jau sakėme, svarbu ryžtingumas ir efektyvumas, kad neeikvotumėte veltui jėgų. Vadinasi, negalima delsti, reikia veikti. Bet tai dar ne viskas. Yra dar kai kurie dalykai, kurių reikėtų atsisakyti.

Šį mėnesį jums reikia vengti technologijų plačiąja šio žodžio prasme. Daugumai, žinoma, nepavyks visiškai išsilaisvinti. Bet čia nėra nieko blogo. Vis dėlto, kiekvieną kartą, kai turite pasirinkimą, rinkitės natūralius būdus, nesigriebdami kompiuterių ar kitų technologinių pagalbininkų. Jums bus naudingas kontaktas su natūraliu gamtos pasauliu. Tokiu būdu jūs būsite tikri, kad laiką praleidote naudingai ir tapote geresni. Stenkitės nesėdėti internete. Kreipkitės į pasaulinį voratinklį tada, kai jums iš tiesų reikia specifinės informacijos. Nesėdėkite prie televizoriaus, be tikslo perjunginėdami kanalus. Susilaikykite nuo programų ir šou, kurie nelabai tinka jūsų interesams. Būkite išrankūs tam, ką norite matyti ekrane. Leiskite kaip galima daugiau laiko be  televizoriaus, kompiuterio ir interneto.

Geriau užsiimkite kažkuo, kas skatintų teigiamas emocijas ir intuiciją. Glaudus ryšys su aplinkiniu pasauliu, gamta, bendravimas su mylimaisiais ir artimaisiais, su gyvūnais, aktyvus poilsis ir fiziniai pratimai – bendras receptas kiekvienam žmogui. Jūs tapsite vis laimingesni su kiekviena minute, praleista ne prie kompiuterio ar televizoriaus ekrano.

Ir nesiskųskite. Tai, tarp kitko, dar vienas patarimas. Nereikia aimanuoti ar skųstis aplinkiniams, jeigu jums atsitiko nemalonumas. Tiesiog atsisėskite ir vieni išanalizuokite situaciją. Išvadas geriau užsirašyti. Pagalvokite apie priežastį, išmoktą pamoką ir kokių priemonių reikia imtis, kad išvengtumėte panašių situacijų ateityje. Tegul negatyvi patirtis bus jums lobis, o ne vien liūdnas faktas, įvykęs jūsų gyvenime. Todėl atsisakykite tuščio plepėjimo, apkalbų ir emocijų dėl klaidų. Ir nesvarbu, ar tai nutiko jums, ar kitiems. Pasistenkite, kad tai daugiau nepasikartotų. Jeigu jūs pastebėjote išėję iš pusiausvyros, patiriate pyktį, nuoskaudą, užsirašykite, kokią išvadą padarėte iš situacijos ir kaip reikia veikti ateityje. Ir jūs vėl pasijusite energingais ir veikliais, išsilaisvinę iš viduje esančio negatyvo. 

Ką dar mes turėtume žinoti apie 2013 metų birželį?

Didžioji dalis energijos šį mėnesį eis per santykius su kitais žmonėmis. Kontaktai – tai efektyviausia ir pozityviausia, ką galite patirti birželio eigoje. Dar niekada priklausymas vienas nuo kito nebuvo toks akivaizdus. 

Pasilikę nuošalyje, jūs galite tapti nekontroliuojamų reiškinių, vykstančių jūsų bendruomenėje, liudininkais. Ir atvirkščiai, aktyviai dalyvaudami, jūs kursite pasitikėjimą ir meilę šiame pasaulyje. Žmonės suartėja, kaip niekada, ir nori pasikliauti vienas kitu. Jie tampa atviresni, dalijasi vidiniais pergyvenimais, duoda ir gauna mainais. 

Svarbu, kad dalyvautumėte vietinės bendruomenės reikaluose, tai yra ten, kur gyvenate. Dalyvaukite kartu su savo šeima, draugais, kaimynais ir žmonėmis, gyvenančiais jūsų kvartale, mieste ar rajone. Darykite kas įmanoma, kad būtumėte kontakte su aplinkiniais. Atėjo tinkamas momentas, kad parodytumėte iniciatyvą ir susipažintumėte su kaimynais, pakviestumėte žmones į savo gyvenimą ir įeitumėte į jų terpę, kad surastumėte bendrus sąlyčio taškus. 

Tai, matyt, geriausia ir naudingiausia iš to, ką galima padaryti birželio mėnesį. Atverkite akis ir širdį. Atsiverkite ir dalinkitės su draugais ir artimaisiais. Ieškokite naujų būdų būti arčiau žmonių, kurie jus myli ir palaiko. Atsakykite tuo pačiu, pasiūlydami pagalbą aplinkiniams. 

Jūsų ryšiai bendruomenės viduje ir jūsų siekis rūpintis vienas kitu, jūsų tarpusavio priklausomumo pripažinimas yra pati svarbiausia tobulėjimo proceso dalis čia ir dabar Žemės planetoje. Jūs būtinai turite dalyvauti. Galbūt, jūs sutiksite kelyje naujus iššūkius ir sunkumus, bet rezultate gausite vertingą apdovanojimą – suvokimo, kad tapote artimesni, džiaugsmą.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 2485 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 1
0  
1 Aivanhova   (05.06.2013 14:13) [medžiaga]
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q7R1OpAC6Qw#!
Deva music:)

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0