Penktadienis, 29.03.2024, 14:58
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Gegužis » 5 » Akašu kronikos. Apie 2013 m. gegužės mėnesio energijas
18:15
Akašu kronikos. Apie 2013 m. gegužės mėnesio energijas

Energija šį mėnesį turės globalumo atspalvį. Atsiranda didžiulės, visaapimančios energijos pojūtis, kuris leis pajusti viską didesniu, nei įprastai. Daugelis jūsų aptiks, kad jūsų dėmesys nukreiptas į reikšmingus klausimus – socialiniai judėjimai, pasaulinio masto įvykiai, visuomeninė veikla. Laikas užsiimti dalykais, kurie išeina už jūsų asmeninio gyvenimo ribų. Ateina svarbus periodas, kai galima iš tiesų susivokti, kas ką reiškia – būti žmonijos piliečiu.  Diena iš dienos tyrinėkite, kaip giliai jūsų poelgiai daro įtaką pasaulio bendrijai, ir kaip visa tai, ką jūs darote, veikia jus supantį pasaulį. Jūs surasite to apraiškas savo namuose ir savo aplinkoje. Pasistenkite suvokti, kad netgi nedideliu mastu kiekvienas jūsų arba įneša indėlį visuotinei gerovei ir žmonijos laimei, arba prisideda prie jos žlugdymo. Jūs įnešate savo indėlį mintimis, žodžiais, kuriuos ištariate, ir poelgiais, kuriuos padarote.

Tai mėnuo, kai jūs galite pajusti, kad globalaus susivienijimo pojūtis yra greičiau įkvepiantis ir žadinantis, nei per daug didelis. Nebandykite šį mėnesį savarankiškai išspręsti visų pasaulinių problemų savarankiškai. Būkite išties dėmesingi ir padarykite dėl pasaulio viską, kas nuo jūsų priklauso, kad jis taptų tokiu, kokio jūs norite, tačiau nesigriebkite už senų ir įprastų poelgių, maitinančių energija tą pasaulį, kurio norite atsisakyti.  Tegul tai taps jūsų asmeninio gyvenimo varomoji jėga. Stenkitės elgtis taip, kad būtumėt toks, kokį save norite matyti, o ne toks, koks buvote visada. Šį mėnesį iš tiesų susimąstykite apie tai, ką reiškia jūsų poelgiai. Skirkite laiko pagalvoti apie savo tikslus, savo svarbiausius talentus ir apie tai, kas jums labiausiai kelia rūpestį. Raskite kelius, nesvarbu – trumpus ar ilgus, atvedančius jus į tikslą ir išsprendimą tų dalykų, kurie jus neramina.

Tai puikus laikas neatlygintinai padėti visuomeninėms organizacijoms. Tai puikus laikas bendram darbui su kaimynais bei kažkokiai naudingai veiklai šalia jūsų namų. Taip pat –  tai puikus laikas padaryti tvarką ant stalų ir spintose, susitvarkyti namus, pradėti naują meninį projektą ir dar ką nors tokio, kas priartintų jus prie tapimo tuo žmogumi, kokiu norėtumėte tapti. 

Būtinai  įsisąmoninkite, kad jums nėra jokios būtinybės viską užbaigti būtent šį mėnesį. Tai ne užbaigimo ar realizacijos mėnuo. Tame jūsų niekas netikrins. Nebandykite įrodinėti, kad esate dorybingi.  Šis mėnuo skirtas tam, kad rastumėte naują kryptį ir leistumėte sau dalyvauti reikšmingesniuose dalykuose, negu tai darėte ar apie tai galvojote anksčiau. Svarbiausia yra dalyvauti. Nesvarbu, ar kažką padarysite, ar užbaigsite iki galo. Gerai, jei jūs pabandysite kažką padaryti, net jeigu jums nieko nepavyks. Pastangos, tarpusavio ryšio ir rūpestingumo pojūtis – šį mėnesį kur kas svarbiau. 

Ar egzistuoja kokia nors ypatinga veiklos rūšis, kuria mes turime užsiimti šį mėnesį, kad panaudotume šią energiją? 

Yra keletas dalykų, kuriais jūs galite užsiimti. Pirmasis: būtinai pasirūpinkite partneryste ir tarpusavio ryšiais. Kalbėkitės su žmonėmis, bendradarbiaukite su organizacijomis, palaikykite kontaktus, siūlykite naujas idėjas, prašykite draugų ir mylimųjų jums padėti. Viskas, ką galite padaryti tam, kad apsijungtumėte su kitais žmonėmis tikslų pasiekimui, jums bus naudinga. Šį mėnesį nėra vietos vienatvei. Reali šio mėnesio jėga – jūsų žmogiškuose ryšiuose su kitais žmonėmis, kurie, galų gale, turi išsiplėsti visos žmonijos mastu. Pasirūpinkite šiais tarpusavio ryšiais. Naudokite tai savo naudai ir pašvęskite dalį savo laiko tam, kad atneštumėte naudą kitiems. Tai viena iš pagrindinių veiklos rūšių šį mėnesį. Darykite viską kartu su kitais žmonėmis ir venkite vienatvės tiek, kiek tai įmanoma.

Antras dalykas, kurį jūs galite padaryti šį mėnesį, yra labiau specifinis. Tai pratimas, kuris jums padės, paskyrus šiek tiek laiko, giliai apmąstyti viso savo gyvenimo paveikslą, atkreipiant dėmesį į konkrečius uždavinius, kuriuos jūs galite išspręsti. Šis pratimas yra toks: paimkite didelį popieriaus lapą ar rašymo lentą ir užrašykite viršuje per visą plotį savo gyvenimo tikslus ar savo svajones. Išsirinkite kažką labai didelio iš to, ką jūs norėtumėte pasiekti, ar kokią nors reikšmingą problemą, kuri jus jaudina. Lapo viršuje užrašykite antraštę, o po šia antrašte – keletą opių klausimų, kurie jus labiausiai jaudina. Čia galima įtraukti ir svarbius tikslus, kurių negalima pasiekti per vieną dieną, bet pasiekti juos būtina, kad įgyvendintumėte savo svajonę. Po to išskaidykite kiekvieną tikslą į smulkesnius ir greičiau pasiekiamus tikslus ir užrašykite juos po didžiaisiais tikslais. Ir toliau skaidykite tikslus į vis mažesnius, kol lapo gale gausite ilgą sąrašą užduočių, kurias galite atlikti konkrečios dienos eigoje. Jos yra jūsų didesnių tikslų dalys ir, galų gale, susiję su jūsų svajonės įgyvendinimu.

Šis pratimas padės jums suprasti, ką būtent jums reikia daryti, kad nesijaustumėte apstulbinti nepakeliamai didelės problemos arba tarytum nepasiekiamos svajonės. Jūs galėsite suvokti, kad didelė problema egzistuoja kaip ir anksčiau, jūs pajusite ryšį su ja, ir, be to, jūs suprasite, ką būtent reikia padaryti šiandien iš to, ką galite padaryti, ir kas per žingsnelį priartintų jus prie svajonės įgyvendinimo. Labai svarbu šį mėnesį vengti to, kad jus visiškai užvaldytų koks nors jausmas, atsiradęs dėl didžiulės visaapimančios energijos. Panaudokite protą, kad pasiektumėte aiškumą ir sudarytumėte strategiją prieš jus esančių tikslų pasiekimui. 

Ar yra kas nors, ko mes turėtume šį mėnesį vengti?

Taip. Šį mėnesį jums bus labai svarbu stengtis neleisti pernelyg daug laiko su pesimistiškai nusiteikusiais žmonėmis, nes tuo atveju gali atsirasti tendencijos būti apimtam kokio nors sunkaus jausmo. Ir jeigu jūs susidursite su žmogumi, kurio negatyvios emocijos, tai gali jus išmušti iš teisingo kelio ir netgi pargriauti. Kai jūs susitiksite žmogų, su kuriuo bendraujant pablogės nuotaika, nėra būtinumo jo teisti ar bandyti jį pakeisti. Jūs galite tiesiog žiūrėti į jį su užuojauta, nes jis pernelyg susirūpinęs problema, kurią laiko neišsprendžiama. Ir, visgi, neleiskite su juo pernelyg daug laiko. Neleiskite pernelyg daug laiko jo įtakoje. Pasistenkite surasti džiaugsmingų žmonių, užsiimančių tuo, kas juos veda į priekį.

Optimizmas visada užkrečiantis, bet šį mėnesį jis gali būti dar labiau užkrečiantis, nei įprastai. Daugelis žmonių atras naujo įkvėpimo jausmą, užsikrėsdami šio mėnesio energija, todėl jums bus lengviau, negu kitu laiku, rasti draugų pasilinksminimams ir žmonių, kurie panorės pasiraitoję rankoves dirbti kartu su jumis.

Be to, kai bendrausite su žmonėmis, kurie kuo nors pernelyg susirūpinę ar kaip nors kitaip daro negatyvų poveikį, gali būti naudinga pasirinkti temą, sukeliančią teigiamas emocijas. Jeigu tai, apie ką kalbėsite, vienu momentu pakeis jūsų abiejų nuotaiką į neigiamą pusę, pasirinkite kitą temą. Suraskite ką nors, kas nesukelia sukrečiančio pojūčio. Tai geras mėnuo pagerinti nuotaiką. Jums bus naudingi lengvi dialogai, jeigu tai suteiks kam nors galimybę būti linksmam ir neslegiamam sunkių minčių. Labai svarbu, kad šį mėnesį stengtumėtės nebūti pernelyg kuo nors susirūpinę ar neįkristumėte į depresiją, net jei dėl to jums tektų kartais vengti labiau pasigilinti į problemas. 

Ar yra dar kas nors, ką Saugotojai norėtų mums pasakyti apie 2013 m. gegužę? 

Nežiūrint ryškaus polinkio į optimizmą ir ėjimą į priekį, šis mėnuo nebus pats linksmiausias laikas. Stenkitės ne per daug galvoti apie tai, kaip išlikti linksmu ar nerūpestingu. Šį mėnesį bus naudinga būti organizuotu ir metodišku savo veiksmuose. Tiesiog darykite viską taip, kad tai teiktų įkvėpimą, žadintų teigiamus jausmus. Stropiai atlikite iškilusias užduotis: darykite sąrašus reikalų, kuriuos būtina atlikti, ir atlikite juos.

Šį mėnesį galite tai daryti nerūpestingiau. Jeigu galima taip pasakyti, jūs galite švilpauti, dirbdami kokį nors darbą. Tai geriausias būdas panaudoti šią energiją. Jūs juk nenorite veltui paleisti ypatingai didelį šio mėnesio produktyvumo potencialą. Jūs juk nenorite pragyventi veltui, atidėliodami diena iš dienos savo reikalus, arba iššvaistyti energijos reikalams, kurie iš tiesų nepriartina jūsų prie galutinio tikslo.

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 2302 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/2
Viso komentarų: 10
0  
1 Swan   (05.05.2013 18:38) [medžiaga]
Priviet sektantai, kaip laikotės? aš jūsų kaip ir pasiilgau, galvoju užbėgsiu kas naujo ar vis dar tas pats? :D
Nu ką matau, kaip ir niekas nesikeitė, džiugu ta ištikimybė sau ;) :D
Mmm...gegužės mėnuo gražus mėnuo, dievinu kai viskas žydi jaučiasi didelis palengvėjimas širdyje, o energijos...geros energijos teka sava vaga, svarbu nepamiršt pasidalint jomis su kitais, tai ir tie pesimistai gal atsigaus :D

+1  
2 Aldas   (05.05.2013 23:44) [medžiaga]
Labas gulbe. laikomes gerai, sekmingai plaunam zmonem smegenis. Del palengvejimo sirdy tai tikrai tiesa, ypac kai pradedi projektuot vidine saves neapykanta i isore bandydamas pazemint kitus zmones. Taip, energijos tada buna tikrai geros ir visas pasaulis buna toks pilnas dziaugsmo kad norisi su visais tuom pasidalint.

+1  
3 Gėlė   (06.05.2013 10:19) [medžiaga]
"Stenkitės elgtis taip, kad būtumėt toks, kokį save norite matyti, o ne toks, koks buvote visada"

geras palikėjimas, dėkui

0  
4 Swan   (06.05.2013 12:36) [medžiaga]
Tai šaunu Aldai, tik nesuprantu, iš kur ta neapykanta pas žmones? ar jie pamiršo jumoro jausmą ir gyvenimo džiaugsmą, o gal pasiklydo savo vidinio tobulėjimo labirintuose?
Jou, priimti pasaulį toks koks jis yra nėra lengvas uždavinys :) O dar blogiau kituose matyti priešus ir ne draugus..;)
Tobulėjam gi ne tam, kad atskirti tamsą nuo šviesos, o tam, kad pažinti ir pamilti jas abi. Todėl nesuprantu tokio patarimo nebendraukit su tokiais, o tik su kitokiais...
Geram žmogui yra visur ir su visais gerai. :P
Čia tik mano nuomonės, labai subjektyvi, nu lekiu paka :D

0  
5 Gėlė   (06.05.2013 15:21) [medžiaga]
Gal pravers kasdienoje:
http://virsmai.lt/pasakojimai/2012/8/23/44-paprasti-zingsniai-kurie-pavers-sia-diena-ypatinga

0  
6 aha   (06.05.2013 21:36) [medžiaga]
Tamsos neįmanoma pamilti. Galime tik atrasti šviesą tamsoje.

O smegenis žmonėms išplauti galima tik tuo atveju, jei jie patys tais smegenimis nesinaudoja, o laukia , kad kažkas paruoš atsakymus į visus jų klausimus.

0  
7 Swan   (06.05.2013 22:13) [medžiaga]
Vargu ar atrasi tą šviesą tamsoje, kada nepriimsi jos tokios kokia ji yra. Priimti pamilti labai siauras skirtumas tarp jų, bet iš esmės, kiekvienam blogam poelgiui galime rasti pateisinimą, tikriausias pasmerkti, nustumti į šalį yra lengviau negu suprasti..:)
Kas liečia smegenų plovimą esate teisus, ir koks skirtumas gi sektų kūrimas - legalus :D

0  
8 aha   (07.05.2013 10:25) [medžiaga]
"Kokiu teismu teisiate, tokiu ir patys būsite teisiami" - gauname tai, ką siunčiame. Taigi, net į sektą pakliuvus, įmanoma susilaukti pagalbos. Visata mums nėra abejinga.

0  
9 Aivanhova   (07.05.2013 12:57) [medžiaga]
kaip kas supranta - kai kam bendryste, tai jau sekta.. Sunkoka butu "issirasyti" is zmoniu "sektos"..:) .. Gal tada prisirasyti prie Dievu "sektos"..;)..:))
bet kokiu atveju linksma sioje "sektoje" ..:)
Aciu Gelei uz nuoroda..:)

0  
10 Gėlė   (07.05.2013 13:21) [medžiaga]
Tada dar viena :):
http://supergentis.lt/2012/01/09/slaptos-tavo-elgesio-priezastys-3-esminiai-principai-kuriuos-tu-turejai-zinoti-da r-antroje-klaseje/

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0