Antradienis, 19.03.2024, 11:27
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Sausis » 1 » Akašu kronikos. Apie 2013 m. sausio mėnesio energijas
12:32
Akašu kronikos. Apie 2013 m. sausio mėnesio energijas

Ši mėnesį energija draugiška. Susidaro įspūdis, kad ji pati eina jūsų pasitikti, įnešdama kažką naujo į jūsų gyvenimą. Įvykiai, kuriuos ji atneš, kai kam gali vykti sklandžiai ir maloniai, o kažkam gali tapti tikru išbandymu. Energiją šį mėnesį galima palyginti su draugišku šunimi, kuris bėga jūsų pasitikti ir vizgina uodegą. Jeigu jūs tam pasiruošę, jaučiatės užtikrintai ir ramiai – jūs galėsite gerai pasilinksminti. Lygiai taip pat sausis gali būti nusiteikęs su jumis pažaisti. Galbūt, jūs bandysite kažką naujo, tapsite truputį nerūpestingesniu ir laisvesniu, nei buvote anksčiau.

Tačiau tuo pat metu ši metafora gali pasisukti į jus visiškai kitokia puse. Jeigu jūs sergate ar esate pavargę, šuo, vizginantis uodegą ir bėgantis jūsų pasitikti, gali priversti jus pajusti nerimą ar baimę. Jeigu jūs tam nepasiruošę, jaučiatės neužtikrintai arba esate susikoncentravę į kažką kita, tai energija, kuri artėja link jūsų, gali jums atrodyti griaunanti. Sausis gali jus priversti prisibijoti jo energijų, tuo atveju, jei jūs nepakankamai sąžiningi su savimi ir savo gyvenimu. Šiuo atveju jums atrodys, kad jus tarsi kažkas stumdo.

Bet kaip ir atveju su draugiškai nusiteikusiu šunimi, jūs turite pasirinkimą kuo būti ir kaip gyventi, todėl galite patys kontroliuoti savo pasiruošimą energijai. Pagrindinis jūsų pasiruošimo faktorius yra jūsų sąžiningumas prieš patį save. Jeigu jūs apsimetate tuo, kuo nesate, reiškiate jausmus, kurių iš tiesų nejaučiate, jeigu jūs nesate nuoširdūs prieš save ir negyvenate sąžiningo gyvenimo – būkite pasiruošę tam, kad ateinanti energija jus gąsdins. Neigimas ir nesąžiningumas šį mėnesį su didele tikimybe atves jus į tai, kad jūs jausite, tarsi jus skriaudžia arba jums komanduoja. Ir atvirkščiai, jei jūs tyri ir nuoširdūs prieš save ir pasaulį, šis metaforiškas šuo neatneš jums žalos. Žaiskite su juo į sveikatą. Sausis bus sąžiningas ir nuoširdus, todėl  būkite atviri ir tiesūs. Tai bus geriausias būdas sutarti su ta absoliučiai nauja energija, kuri jums ateina.

Ir taip, kokiems užsiėmimams nukreipti energiją šį mėnesį?

Gana palanku šį mėnesį intensyviau nei įprastai užsiimti fiziniais pratimais ir praleisti daugiau laiko gryname ore. Neverta nukreipti energijos į vienpusiškus nuobodžius užsiėmimus, geriau naudoti ją aktyviems pratimams, žaidimams su vaikais, judriam laiko leidimui. Jeigu jums linksma – pažaiskite! Jeigu einate gatve – pabėgėkite! Jeigu jums reikia kažką pakelti – pamėtėkite šį daiktą į viršų, pažaiskite su juo. Tiesiog pabandykite padaryti kiekvieną savo veiksmą energingesniu ir žaismingesniu. Tai ir reiškia aktyviau gyventi – tiesiog būti energingesniu, atliekant įprastus veiksmus.

Kaip jau buvo pasakyta, panašus aktyvumas gali atnešti įvairovės rutiniškiems darbams. Nevenkite jų, nes netgi rutiniški darbai, atliekami energingai, leis jums pasimėgauti ir pasinerti į šią energiją. Fizinis aktyvumas padės jums būti stipriais ir pajusti malonumą dėl savo energingumo. Taigi, šį mėnesį bet koks judėjimas atneš naudą, ypatingai žaismingas judėjimas.

Ar verta mums ko nors saugotis ar vengti šį mėnesį?

Taip. Labai svarbu, kad jūs elgtumėtės paprastai ir atvirai bendraudami su žmonėmis. Nereikia nieko komplikuoti. Venkite apkalbų ir tuščių prielaidų. Jeigu turite prielaidą, paskambinkite ir paklauskite, ar taip yra iš tiesų. Jeigu ko nors norite, o taip nevyksta, paprašykite tų, kurie gali padaryti tai už jus, jums padėti. Neslėpkite nuoskaudos, tiesiog pasakykite apie tai, kas jus neramina, juk žmonės  ne visada gali perskaityti mintis. Elkitės su žmonėmis nuoširdžiai, atvirai ir kaip galima paprasčiau.

Štai jums puiki galimybė praktikuoti padorumą. Jeigu žadate – visada įvykdykite ir nežadėkite to, ko negalite padaryti. Sausis gali tapti labai reikšmingu ir ryškiu mėnesiu. Todėl, kad teisingai naudotume jo energiją, jums reikia būti paprastais ir sąžiningais, neleisti sau bereikalingos didybės.

Ką dar mums reikia žinoti apie 2013 metų sausio mėnesį?

Svarbu žinoti, kad pastaruoju metu kolektyvinėje sąmonėje įvyko reikšmingi pasikeitimai. Daugelis žmonių su jauduliu laukė 2012 metų pabaigos. Tarytum prognozės nepasiteisino, iš pirmo žvilgsnio nieko reikšmingo neįvyko, bet tai tik iš pirmo žvilgsnio, nes visi pokyčiai įvyko paslėptoje formoje. Pokyčiai įvyko kiekvieno žmogaus širdyje, kiekvieno žmogaus sąmonėje.

Pasikeitė vyriausybių valdymo galimybės ir sąveika tarp įvairių šalių. Pasikeitė viskas, kas tik galėjo pasikeisti. Atėjo laikas padėti šioms galimybėms išaugti.

Stenkitės vengti įpročių. Nedarykite kažko tiktai todėl, kad visada taip darėte. Jeigu kažkas nuolatos kalba vieną ir tą patį, atsakykite ne taip, kaip atsakydavote anksčiau. Siekite taikingesnės ir harmoningesnės sąveikos su aplinkiniu pasauliu, ir kolektyvinis potencialas suteiks jums viską, kad gyventumėte taikoje ir harmonijoje.

Tai bus įkvepianti patirtis, bet tie, kurie to laukė ir ieškojo paviršiuje, patirs nusivylimą. Jeigu tikitės pamatyti pasikeitimus visur, jūs jų visai nepamatysite. O štai jeigu staiga imsite pastebėti momentus, kai jūsų kaimynas nustojo niurzgėti ir šypsosi, kai peštukas staiga atsiprašo vietoj to, kad mojuotų kumščiais – tai ir yra maži stebuklai. Jeigu jūs panorėsite atsiverti šiems momentams, kai žmonės pasielgia ne taip, kaip įprasta, jūs atversite sau ir kelią dideliems pokyčiams. Ir tai paprasta, juk globaliai žmogiškos galimybės išaugo, ir dabar jums spręsti, kaip panaudosite šį potencialą. Pasikeitimai įvyks artimiausių 7-10 metų bėgyje, ir šie pokyčiai prasideda šį mėnesį. Panaudokite visas galimybes, kad pakeistumėte savo įprastą trajektoriją. Keiskite ir keiskitės, gyvenkite džiaugsmingai ir įneškite energiją ir nuoširdumą visur, ko tik imatės!

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 2682 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/4
Viso komentarų: 3
0  
1 puikioji fm   (01.01.2013 14:30) [medžiaga]
Gyvenimo spektaklis palaimintas sekmei PRASIDEDAw

0  
2 Gėlė   (01.01.2013 22:35) [medžiaga]
Sveiki Naujuose metuose, miela Jus čia sutikti :)

Aldai, Kupole - su Gimimo Diena:
http://www.youtube.com/watch?v=iB0sXWwH_eA

0  
3 Violeta   (02.01.2013 15:09) [medžiaga]
labai idomus filmukas apie sveikuoį senolį Porfilijų Ivanovą
http://www.youtube.com/watch?v=PL_N6EZASrA
Naujas Lazarevo filmukas idomu
http://www.youtube.com/watch?v=163voRxSB8k&sns=fb
Minske ,esančios pagoniškos šventyklos paslaptis...labai idomus filmukai
http://alkas.lt/2012/12/31/xx-a-minske-veikusios-pagoniskos-sventyklos-paslaptis/

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0