Šeštadienis, 20.04.2024, 01:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Birželis » 1 » Akašų kronikos apie 2014 Birželio mėnesio energijas
11:41
Akašų kronikos apie 2014 Birželio mėnesio energijas

Šiam mėnesiui būdingas paprastumas, aiškumas ir lengvumas. Būkite atviri ir nuoširdūs. Raskite tinkamą būdą išreikšti savo mintis ir jausmus paprastai ir suprantamai. Bendravimas su žmonėmis taps malonus ir produktyvus, jeigu pasirinksite jam lengvą toną. Nekurkite sudėtingumo ir jokiu būdu neleiskite dramatiškų situacijų.

Pats laikas išreikšti savo kūrybinius sugebėjimus ir pradėti realizuoti naujus projektus. Šį mėnesį jūs atrasite, kad gijimas ar permainos, kurių jūs siekėte lėtai ar nesąmoningai, išėjo į paviršių ir įgavo naują impulsą. Atėjo laikas papasakoti aplinkiniams apie savo gyvenimą, apie savo darbą. Pats laikas, kad asmeninis augimas ir permainos sąmonėje, įvykusios nesenu laiku, įgytų fizinę formą. Šį mėnesį būtina rasti būdą, kaip pranešti aplinkiniams savo jausmus, mintis ir idėjas, kurias nešiojote pastaruosius keletą mėnesių. Atėjo atvėrimų periodas. Bet šie atvėrimai nėra pagrįsti pažinimu, savęs vystymu ar gydymu. Jie grindžiami saviraiška, asmeninių vertybių ir kūrybos įsisąmoninimu. Būkite kiek galima paprastesni.

Geriausia, ką galite padaryti šį mėnesį – susikoncentruoti į paprastumą. Pasistenkite savo sąmonę ir emocijas nukreipti į svarbiausių uždavinių realizavimą, ar į pagrindinę idėją, kurią bandote realizuoti. Pasistenkite vengti per daug sudėtingų situacijų darbe, santykiuose su žmonėmis ir išsakyti savo mintis aplinkiniams aiškia ir suprantama forma.

Kokie veiksmai padėtų sukurti palankias aplinkybes šį mėnesį?

Šį mėnesį didelę reikšmę turi tarpusavio santykiai ir socialinė sąveika. Pagalvokite apie saviraiškos būdą, suprantamą aplinkiniam pasauliui. Skirkite dėmesio santykiams su žmonėmis, užmegzkite naujas pažintis, suraskite naujų būdų išplėsti savo socialinį ratą. Šį mėnesį jūsų bendravimas turi turėti draugiškumo ir geraširdiškumo atspalvį.

Daug kas iš to, kas nutiks šiais metais, ateis per žmones, kuriančius įkvepiančius, pasitikėjimo pagrindu kuriamus santykius, kuriančius socialinį tinklą, padedantį jums tapti mažiau priklausomais nuo despotizmo ir engimo įtakos bei įgyti glaudų ryšį su jus supančiais žmonėmis. Birželis ypač palankus tam, kad šios permainos akivaizdžiai paveiktų jūsų gyvenimą. Tai puikus laikas naujoms pažintims ir ryšių su senais pažįstamais atstatymui. Tinkamas periodas prekybiniams santykiams su žmonėmis, esantiems jūsų bendravimo rate. Pats laikas pasiūlyti pagalbą ar paprašyti pagalbos. Ir ypač palankus mėnuo tam, kad būtumėte šalia mylimųjų ir atneštumėte vienas kitam džiaugsmą. Nebijokite pripažinti savo trūkumų ir leiskite sau būti mylimais. Būkite pasiruošę pripažinti savo klaidas ir gauti atleidimą. Pasistenkite būti nerūpestingi ir pasinaudokite humoro jausmu, kad išsklaidytumėte įtampą ar slegiančią atmosferą, atsiradusią santykiuose. Šį mėnesį stenkitės nenugrimzti į gilius apmąstymus. Būkite paprastesni: bet kokie jūsų santykiai su aplinkiniais turi turėti lengvumo ir laisvumo atspalvį.

Ko reikėtų vengti šį mėnesį?

Šį mėnesį pagal galimybes pasistenkite vengti sunkumų santykiuose. Iki minimumo apribokite bendravimą su žmonėmis, su kuriais konfliktuojate ar yra senų neišspręstų ginčų. Pats laikas siekti paprastų santykių ir lengvai įvykdomų projektų realizavimo.

Jeigu šiuo metu jūs susirūpinę dėl kokios nors sunkiai išsprendžiamos užduoties, šį mėnesį neverta tuo užsiimti visiškai. Tai nereiškia, kad jums nereikia sugrįžti prie šios problemos sprendimo ateityje. Priežastis ta, kad jei norite harmonizuoti šio mėnesio energiją, verta pasišalinti iš sudėtingų ir painių situacijų. Judėjimas pirmyn ir prisipildymas šio mėnesio energija reiškia paprastumo siekį ir įsitikinimą tuo, kad vėliau ateis laikas susidariusių problemų sprendimui.

Jeigu jums nepavyksta išvengti konfliktinių situacijų ir tenka dalyvauti sudėtingų projektų įgyvendinime, pasistenkite pasitelkti humoro jausmą ir sukurti laisvumo atmosferą. Tačiau pagal galimybes pasistenkite atidėti susitikimus ir telefoninius pokalbius, susijusius su panašiomis aplinkybėmis, vėlesniam laikui. Greitai jūs suprasite, kad sunkios užduotys po kurio laiko lengviau išsispręs, o išsaugoti pozityvią, aplinkiniams persiduodančią šio mėnesio energiją bus lengviau, jeigu šiuo periodu vengsite sunkumų. Vėlgi, tai nereiškia, kad problemas reikia nuolatos atidėlioti ar jų vengti. Tiesiog jums neverta jomis užsiimti šį mėnesį, kad visiškai užsipildytumėte birželio energija.   

Į ką dar mums vertėtų atkreipti dėmesį 2014 m. birželio mėn.?

Šis mėnuo atneša draugiškumo energiją. Nebijokite užmegzti naujų pažinčių, darydami tai su šypsena veide, atvira širdimi ir šiltais apkabinimais. Stenkitės tą daryti kiek įmanydami. Stenkitės žiūrėti žmonėms į akis. Panaudokite vizualinį kontaktą kaip glaudaus ir tuo pačiu lengvo bendravimo būdą. Prisilieskite prie žmogaus, jei tą leidžia situacija. Šnekučiuodamiesi palieskite pašnekovo petį. Apkabinkite vienas kitą ar paspauskite ranką vienas kitam, parodydami pasitikėjimą. Šį mėnesį jūs galite drąsiai panaudoti draugišką prisilietimą, vizualinį kontaktą ar atvirą šypseną, kad sukurtumėte geraširdiškus linksmus santykius su kuo tai bebūtų.

Iš kitos pusės, jei bendravime su kuo nors jūs negalite sukurti atvirumo ir draugiškumo atmosferos, tuomet, būdami vienatvėje, būtinai išanalizuokite situaciją ir suraskite priežastis, kliudančias jūsų draugystei. Raskite kliūtį, trukdančią geranoriškiems santykiams su konkrečiu žmogumi ar tam tikroje situacijoje. Klausimai, apie kuriuos verta pamąstyti šį mėnesį, susiję su bet kokiomis kliūtimis, trukdančioms pasinerti į komforto ir draugiškumo atmosferą. Jeigu yra koks nors žmogus, su kuriuo reikėtų vengti bendrauti, arba jus persekioja kokios nors baimės ir prisiminimai, iš kurių reikia išsilaisvinti, kad galėtumėte laisvai ir nevaržomai bendrauti su aplinkiniais, būtinai atkreipkite dėmesį į tokias aplinkybes, kai tiktai jos šį mėnesį iškils.

Tegul draugiškumas tampa jums norma. Ir, jeigu jūs jaučiate sunkumus bendravime, pasistenkite surasti priežastį ir ją pašalinti. Šis mėnuo gali padovanoti daug džiaugsmo ir linksmumo, jeigu jums pavyks prisipildyti jo energijos ir užkrėsti ja aplinkinius žmones. Birželis gali tapti nuostabus, jeigu jūs nuolatos priminsite sau ir aplinkiniams, kad viskas puiku ir kad kiekvienas mūsų stengiasi išreikšti savo geriausias savybes. Pati vertingiausia dovana, kurią jūs galite pasiūlyti pasauliui, – tai atleidimas ir priėmimas to fakto, kad klaidos ir trūkumai – neatskiriama žmogiškosios esmės dalis.

 Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2265 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 1
0  
1 Gėlė   (01.06.2014 14:16) [medžiaga]
Kitaip tariant "lengvai" :)
Su Tėčių diena, su Vaikų diena ir su pirma Vasaros diena - tegul viskas einasi visiems lengvai :)
http://www.youtube.com/watch?v=447yaU_4DF8

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0