Penktadienis, 29.03.2024, 07:18
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Gruodis » 2 » Akašų kronikos apie 2014 gruodžio mėnesio energijas
19:09
Akašų kronikos apie 2014 gruodžio mėnesio energijas

Šio mėnesio energija panaši į žaibą. Ji juda labai greitai, nespėjate net pamatyti. Jums gali atrodyti, kad laikas toks greitas, jog kažkoks įvykis vos tik prasidėjo, o štai jau ir pasibaigė. Daugeliui jūsų mėnesio pabaigoje atrodys, kad šis mėnuo tarsi dar ir neprasidėjo.

Šį mėnesį bus labai svarbu stengtis judėti į priekį, nepriklausomai nuo to, kokie pokyčiai vyks jūsų gyvenime. Nesilaikykite nuoskaudų, neatidėkite reikalų vėlesniam laikui, nelaukite, kad kas nors padėtų suprasti prasmę. Priimkite sprendimą ir judėkite pirmyn, o tada priimkite sekantį sprendimą ir vėl judėkite pirmyn. Jeigu nesijaučiate užtikrinti, ką nors išbandykite, o tada, turėdami šią naują patirtį, suraskite naują kelią. Strategija „sustoti ir laukti papildomos informacijos“ bus neveiksminga. Jeigu lauksite, pasaulis praeis pro šalį. Sprendimai bus priimti už jus, jei to nepadarysite patys ir greitai. Tačiau nelėkite strimgalviais, tiesiog kiekvienu atveju pasitikėdami ir grakščiai ženkite pirmyn.    

Šį mėnesį jums bus naudinga eiti į tikslą, atliekant nedideles užduotis. Pavyzdžiui, atsakykite į telefono skambučius, kol stovite eilėje, arba užsiimkite kitais reikalais, kol gaminate vakarienę, kažką pastatę į orkaitę. Pabandykite rasti būdų, kaip sutaupyti laiko ir padaryti iš karto keletą darbų.   

Tas taip pat padės jums būti pakankamai ramiais šį mėnesį. Jei būsite įsižeidę arba jei bandysite priversti žmones nuoširdžiai pasikalbėti, pasijusite nusivylę ir vieniši. Jei greitai judėsite pirmyn, prisitaikydami prie pokyčių, tuomet šį mėnesį išties gali būti labai linksma, o taip pat galite daug padaryti. Viskas vyks greitai, atliekant kelias nedideles užduotis vienu metu.

Kokių konkrečių veiksmų galėtume imtis, kad geriau panaudotume 2014 m. gruodžio mėnesio energiją?

Šį mėnesį susikoncentruokite į bendravimą. Stenkitės bendrauti, jei tik jūs ar kitas žmogus pasiruošę bendrauti, ką nors spręsti ar aptarti. Neieškokite idealios vietos, nelaukite tam skirto laiko, ilgai nelaukite tinkamo momento, kad pradėtumėte pokalbį. Jeigu apie kažką galvojate ir galite su tuo žmogumi susisiekti, darykite tai iš karto. Jeigu turite kažką mintyse, pasidalinkite tuo iš karto. Jeigu turite klausimų, tiesiog eikite ir klauskite. Bus naudinga bendravime eiti pirmyn „nedidelėmis porcijomis“, kad nekiltų nesusipratimų.

Jeigu yra kažkas, su kuo sunku bendrauti, pabandykite išreikšti norą bendrauti, o po to duokite jam/jai laiko, kad apie tai pagalvotų. Tegul jie ateina pas jus, kai bus pasiruošę. Analogiškai ir jums prireiks laiko pagalvoti, o po to prie jų sugrįžti. Nelaukite ilgai, kol galėsite viską pasakyti. Daug kas iš to, kas šį mėnesį įvyks, parodys, ką reikia pasakyti, o po to abi pusės vėl turės derintis ir tuomet kartu veikti. Panašiai kaip ir žaibas, trumpas pokalbis viską per akimirką keičia/apšviečia, ir pamatote dalykus kitaip.

Tiesiog trumpai pabendraukite, o tada laukite, kas vyks toliau, vietoj to, kad bendrautumėte ilgai ir konfidencialiai daug kartų. Vėliau turėsite galimybę gilesniam bendravimui su žmonėmis. Šį mėnesį tiesiog tam ne laikas. Energija šito nepalaiko. Šio mėnesio energija tarytum būtų slidi – vos tik kažką paimsite, tas išslys jums iš rankų. Kai tik pradėsite projektą, atsiras pojūtis, kad įstrigote ar projektas jau užbaigtas. Kai tik pradėsite pokalbį, vieno iš jūsų dėmesys ims krypti į šalį.

Nebandykite visko kontroliuoti šį mėnesį. Darykite tai, ką galite padaryti, ženkite sekantį žingsnį, tačiau nesirūpinkite, kaip praeiti tolimesnes stadijas. Kelyje jūs tiek daug sužinosite, jog vėliau galėsite surasti efektyvesnius darbo metodus. Tikėkite, kad pakeliui ateis naujos idėjos ir resursai, jeigu geriausiu būdu darysite tai, kas yra prieš jus dabartiniu metu.

Ko būtų naudinga vengti 2014 m. gruodžio mėnesį?

Be to, kad bus naudinga palikti nuoskaudas ir lūkesčius, bus naudinga nustoti ginti save ir/arba savo veiksmų rezultatus. Jeigu reikia atsiprašyti – atsiprašykite nuoširdžiai ir greitai. Negaiškite daug laiko, kad paaiškintumėte, ką padarėte ir kodėl. Neprašykite žmonių nei kad jus suprastų, nei kad jums atleistų. Neprašykite žmonių padaryti taip, kad jaustumėtės geriau dėl savo klaidos. Vietoj to nuoširdžiai atsiprašykite ir eikite toliau.

Bus sunkiau organizuoti žmones bendram darbui. Jei jums reikia dirbti vienoje komandoje, siekite to, nežiūrint į nesutarimus, nelūkuriuokite, stengdamiesi sureguliuoti santykius. Pamatysite, kad lengviau bus susitarti sausio mėnesį, o gruodžio mėnesį atrodys, jog viskas juda skirtingomis kryptimis. Tai bus panašu į sujudintą skruzdėlyną. Galėsite matyti žmones, judančius įvairiomis kryptimis ir keičiančius pusiaukelėje kursą vėl ir vėl. Jeigu sustosite ir bandysite surasti kažką, kas jus suprastų, arba tikėsitės, jog kažkas norės jums atleisti ar kažką jums leisti – veltui gaišite laiką. Aplinkiniai žmonės dažnai keis savo nuomones ir, jei pasieksite trumpalaikį susitarimą, greičiausiai teks ne už ilgo jį peržiūrėti. Geriausia jums bus ramiai ir su pasitikėjimu judėti į priekį. Žinoma, atsiprašykite, kai suklysite, ir paaiškinkite, jei kažkas to paprašys, bet per daug nesitikėkite supratimo ir atleidimo šį mėnesį.

Ar dar yra kažkas, ką Saugotojai nori pasakyti apie 2014 m. gruodį?

Šio mėnesio energija judės labai greitai iš dalies todėl, kad kai kurios sudėtingos, labai gilios žmonijos problemos išėjo į paviršių. Šiuo metu daugelio žmonių gilios emocinės problemos iškils į paviršių, ir, jeigu stabtelėsite, judėsite lėtai, daugelis jūsų įstrigsite šiame etape ilgam, prireiks daug laiko, kol vėl galės pajudėti. Šio mėnesio energija juda greitai, pasistenkite išsilaikyti paviršiuje, kad neįkristumėte, neįstrigtumėte ir nepersitemptumėte.

Darykite viską, kas įmanoma, kad pasimėgautumėte šia greita energija. Darykite viską, kas įmanoma, kad pasimėgautumėte laisve, kuri atsiranda, kai galite kažką padaryti greitai ir judėti pirmyn, nestovėdami ir nelaukdami, kad kiti jus pasivytų. Kai kurie iš jūsų pajus, kad tai suteikia palengvėjimo ir išlaisvėjimo pojūtį.

Užduotis bus surasti būdą greitai judėti ir tuo pačiu išlikti atviru, ramiu, geru, atvira širdimi. Jūs neturite būti šiurkštūs ar kieti. Jūsų paskirtis būti švelniais, mylinčiais ir tuo pačiu takiais, tarsi tyras ir veržlus srautas. Šį mėnesį tai visiems gali būti iššūkis. Kaip galite greityje panaudoti gerumą? Kaip galite padaryti kažką malonaus ir pripildyti kažkieno širdį tiesiog akimirksniu, vienu gestu ar tik keliais ištartais žodžiais? Pabandykite tapti efektyvesniais, skleisdami Meilę, ir pamatysite, kad šį mėnesį viskas sekasi puikiai.

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2451 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 1
0  
1 Gėlė   (03.12.2014 21:40) [medžiaga]
uch :) tinka šiam laikotarpiui :) - smagaus ir šviesaus švenčių laukimo visiems (nors kasdiena irgi šventė).

http://nancyrobardsthompson.com/wp-content/uploads/2013/08/Snowflake-Pictures.jpg

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0