Šeštadienis, 27.04.2024, 00:32
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Lapkritis » 3 » Akašu kronikos apie lapkričio mėnesio energijas
18:52
Akašu kronikos apie lapkričio mėnesio energijas

Šį mėnesį labai produktyvi, vaisinga energija. Tai panašu į pavasario energiją, tačiau vietoje naujumo ir šviežumo jai būdingas gilumas, išmintis ir turtingumas. Šį mėnesį išaugs daug naujų dalykų. Tai panašu į derlingą dirvą – ką besumanytumėte, jūs turėsite reikalingus instrumentus, energiją ir resursus.

Tai geras metas užbaigti projektus, įvykdyti planus ir realizuoti svajones. Nereikia tikėtis, kad visos svajonės bus įgyvendintos šį mėnesį. Iš dalies, šį mėnesį nebus išvengta sudėtingų momentų bei sunkumų. Šio mėnesio energija bus sudėtinga todėl, kad daug dalykų taps realiai įgyvendinami vienu metu. Be to, gali pasijusti poreikis pakartotinai įsigilinti į dalykus, kurie jums svarbiausi.

Šį mėnesį labai svarbu, taip sakant, „prižiūrėti savo daržą". Svarbu šį mėnesį gerai pasirūpinti savimi, savo fizine, emocine ir dvasine savijauta. Svarbu, kad jūs toliau tęstumėte ir užbaigtumėte pradėtus dalykus. Svarbu, kad jūs išties puoselėtumėte gilesnius tikslus savo gyvenime. Nesitenkinkite paviršutiniškais dalykais. Ieškokite būdų duoti pasauliui kažką gilesnio.

Tai geras metas užsiimti menais ar gydymu. Tai geras metas ugdyti naujus sugebėjimus ar įgūdžius, galbūt tokius, apie kuriuos anksčiau negalėjote net pagalvoti. Šis mėnuo žada būti labai turiningas ir įdomus, ir gali suteikti daug pasitenkinimo. Tačiau tai bus tuomet, jei sieksite kažko gilesnio ir dėsite visas pastangas nuveikti didesnius dalykus, nei kada nors anksčiau. 

Kaip geriau galėtume panaudoti šio mėnesio energiją?

Šį mėnesį labiau nei įprastai yra tinkamas metas apmąstymams ir meditacinėmis praktikomis. Tai neturi būti ilgos ar sudėtingos praktikos, žymiai svarbiau reguliariai kasdien pabūti tyloje, pabūti savyje ir leisti ateiti gilesniam suvokimui. Prisiminkite pačius svarbiausius dalykus.

Be to, kasdieninių meditacijos praktikų metu jūs galite turėti šalia savęs tai, kas jums primena kažką brangaus.  Savo šeimos nuotraukas, paveikslėlius, primenančius jums brangiausias svajones, įkvepiančias citatas, kažką, kas primena jums jūsų tikrąjį „aš" ir svarbiausius jūsų prioritetus. Tai suteiks jums galimybę neišleisti iš akiračio išties svarbių dalykų jūsų gyvenime.

Neleiskite sau pasitenkinti paviršutiniškais dalykais bet kurioje gyvenimo srityje. Nepasitenkinkite prastais ir nesveikais maisto produktais, pramogomis ar santykiais. Ieškokite vertingesnių ir svarbesnių dalykų. Ieškokite dalykų, kurie jus iš tiesų pamaitins. Nesirinkite šį mėnesį greitų ir neapgalvotų sprendimų.

Kitas dalykas, kuris pasitarnaus jums šį mėnesį, yra tempo sulėtinimas bendravime, pokalbiuose. Neskubėkite, būkite atidūs, kalbėkite tai, ką iš tiesų reikia pasakyti. Atidžiai klausykite savo pašnekovų. Praktikuodami neskubėjimą bendravime, pastebėsite, kokie vertingi ir prasmingi tampa jūsų žodžiai, pokalbiai ir kiek mažai laiko sugaištama dalykams, neturintiems vertės. 

Ar yra kažkas, ko šį mėnesį reikėtų vengti ar saugotis?

Yra du dalykai, kurių reikėtų saugotis šį mėnesį, ir abu kyla iš santykių su kitais žmonėmis. Viena – tai vengti negatyvo žodiniame bendravime bei emocijose. Kalbant metaforiškai, šio mėnesio derlinga dirva maitina viską, ką į ją sodiname. Jeigu jūs pasodinsite savo slapčiausių, brangiausių svajonių energiją – jums užaugs tai, ką svajojote. Bet tie jus supantys žmonės, kurie nekreipia dėmesio ir nesirūpina savo pačių gerove, daugeliu atvejų pastebės, jog šį mėnesį pamaitinamos ir bujoja jų baimės. Daugelis pastebės, kad mažos baimės atrodo didesnės, negu yra iš tiesų. Daugeliui žmonių baimės įveikimas ir perėjimas į meilės būseną pasirodys pakankamai sunkus.

Pasistenkite vengti žmonių, nugrimzdusių į baimes ir, be abejo, neįsileiskite baimės į savo mintis, nereikia pernelyg jaudintis dėl įvairiausių sąmokslo teorijų ar pasaulinių problemų. Susikoncentruokite savo mintis ir dvasinius siekius į tai, ką mylite, į vietas, kur galite skleisti savo šviesą. Šį mėnesį labiau nei įprastai pasistenkite vengti baimių, kad netyčia nepamaitintumėte jų, nesuteiktumėte joms jėgos įtakoti jūsų tolesnį gyvenimą.

Antras dalykas, kurio reiktų vengti, taip pat susijęs su kitais žmonėmis. Šį mėnesį sutiksite daug žmonių, kurie jaučiasi sukrėsti dėl atsiveriančių galimybių rimtiems žingsniams, rimtoms pamokoms arba svajonių išpildymui. Žmonės, kurie nepasiruošę pasinaudoti savo galimybėmis, ieškos pasiteisinimų. Jūs galite sulaukti priekaištų, kaltinimų iš tokių žmonių dėl jų pačių nesėkmių. Žmonės ieškos „atpirkimo ožio", kuriam galėtų suversti atsakomybę dėl savų svajonių neišsipildymo. Venkite bendravimo su tokiais žmonėmis. 

Neimkite sau kitų žmonių naštos šį mėnesį. Jūs galite išreikšti pagarbą bei kai kuriais būdais suteikti pagalbą, bet neįsijauskite ir neprisiimkite per daug. Neprisiimkite atsakomybės už kitų žmonių svajones. Šį mėnesį iš tiesų svarbu, kad jūs leistumėte žmonėms patiems savimi pasirūpinti ir patiems eiti savuoju keliu savosios svajones link. Jūs negalite už juos įgyvendinti jų svajonių. Labai svarbu šį mėnesį, kad apdovanotumėte kitus aplodismentais, bet nedarytumėte jų darbo už juos pačius.

Ar yra dar kažkas, ką reiktų žinoti apie 2013 m. lapkričio mėn.?

Taip. Šis mėnuo gali būti iš tiesų intensyvus, nes daug kas iškyla į paviršių, ir jums tenka didelė atsakomybė pasirenkant tinkamą sprendimą savo svajonių įgyvendinimui. Gali būti tam tikra įtampa ir kai kas gali jausti dėl to sukrėtimą bei prislėgtumą.  

Nei sekundei neužmirškite apie vaisingą, sraunią, atvirą, mylinčią, padedančią augimui, džiaugsmingą šio mėnesio energiją. Tuo ji panaši į pavasarį, kuomet yra svarbi ir produktyvi drąsos energija. Drąsiai bandykite naujus dalykus. Drąsiai žvelkite tiesai į akis. Įkvėpkite pilna krūtine ir pasiryžkite šuoliui. Ieškokite džiaugsmingumo savo kasdieniniame gyvenime. Žaismingai įgyvendinkite savo svajones. Žaismingumas ir džiaugsmingumas šį mėnesį geriausiai padės pasinaudoti galimybėmis, kurias šis mėnuo gali pasiūlyti.

Išvertė Eugenija 

Peržiūrų: 2365 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 5
0  
1 virku   (03.11.2013 23:03) [medžiaga]
Šiuo tamsiausiu metų laiku gyventi pavasariškom nuotaikom pats geriausias antidepresantas smile

0  
2 spurgelis   (04.11.2013 11:51) [medžiaga]
http://www.kvantinemagija.lt/kasmetine-muge.html

0  
3 spurgelis   (04.11.2013 11:54) [medžiaga]
https://www.facebook.com/events/1403541496548890/ -seminaras-ieškantiems tikrosios Lietuvos istorijos

0  
4 Violeta   (05.11.2013 10:26) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=Iwpu4WJ-gmQ
http://www.youtube.com/pervoistoki
Savrasovas priima informaciją iš dolmenų Kryme

0  
5 Gėlė   (05.11.2013 15:35) [medžiaga]
http://lt.wikipedia.org/wiki/Kolonializmas

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0