Ketvirtadienis, 28.03.2024, 19:16
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Birželis » 1 » Akašų kronikų energijų prognozė 2012 birželio mėnesiui Per Jen Eramith
16:35
Akašų kronikų energijų prognozė 2012 birželio mėnesiui Per Jen Eramith

Šis mėnuo ypač pripildytas energija. Toks pojūtis, kad viskas aplinkui verda, ir yra keletas būdų patirti šią pilnatvę. Iš dalies tai paremta tuo, kas įvyks jūsų gyvenimo kelyje, tuo, kokį padarysite pasirinkimą. Praktiškai, viskas, kas įvyks, priklausys nuo jūsų likimo ir nuo jūsų pasirinkimo.

Jūsų sugebėjimas tvarkyti savo gyvenimą šį mėnesį susidurs su pasipriešinimu. Jeigu šį mėnesį priešinsitės tam, kas su jumis vyksta, tai šis laikas išties bus sudėtingas jūsų gyvenimo periodas. Jeigu priimsite ir leisite būti to užvaldomas, gali įvykti puiki jūsų transformacija. Skiriamasis suvokimo, kad esate teisingame kelyje, bruožas – tai pojūtis, kad jūs persipildote jausmais. Daugelis jūsų vengs šios būsenos. Tai gali būti nemalonus jausmas, jeigu jūs įpratote prie pojūčio, jog kontroliuojate situaciją. Bet persipildymo pojūtis gali būti visai magiškas. Jis gali atvesti jus į nuostabius dalykus, kaip persipildymas džiaugsmu ar persipildymas širdinga Meile. Persipildymo būsena gali jus supurtyti. Jūs galite įsimylėti arba pereiti į aukštesnį lygį, negu dabar esate. Ši būsena gali atvesti jus į transformaciją.

Kai šį mėnesį jausite persipildymą, padarykite viską, ką galite, kad jį priimtumėte. Padarykite viską, ką galite, kad pergyventumėte tai, ką jaučiate. Nebandykite visko ištaisyti, nebandykite visko suprasti. Prasmė ir supratimas to ateis vėliau. Kai pasijusite persipildę, tiesiog leiskite sau kurį tai laiką tą patirti, prieš bandydami priimti sprendimą ką daryti toliau ir kaip su tuo tvarkytis.

Štai puiki metafora, kuri gali padėti jums įsivaizduoti, kaip elgtis su savo pergyvenimais. Įsivaizduokite, kad esate gražiame baseine vandenyje, o aplink jus plūduriuoja pačios gražiausios gėlės. Jūs galite sugaišti laiką, bandydami išsiaiškinti, kas tai per gėlės, ir perkelti jas ten, kur jos turi būti, ar įsitikinti, kad jas kontroliuojate. Arba jūs galite tiesiog atsigulti ant nugaros, ir tegul gėlės aplinkui jus plaukioja. Kartais jūs susidursite su jomis, kartais jos paklius jums į plaukus, jūs galite jas ištraukti, jeigu jos jums trukdo, bet geriausia – pasilikti gulėti ant nugaros ir giliai kvėpuoti, jausti harmoniją ir supantį  grožį, mėgautis tuo, vietoje to, kad bandytumėte sustoti ir viską sutvarkyti. Tokiu pat būdu jūs galite šį mėnesį tiesiog priimti ir leisti įvykiams, žmonėms, pojūčiams jūsų gyvenime tiesiog būti, tiesiog supti jus. Tai yra darbo su 2012 m. birželio mėnesio energija raktas. Birželis gali tapti didelių permainų mėnesiu.

Šis mėnuo kviečia jus tapti kitokiu žmogumi. Šis mėnuo kviečia jus pasikeisti kaip asmenybei, iš tos, kuria save laikėte anksčiau, ta, kuria tikitės tapti sekančiais metais. Daugelis jūsų jau turi tam tikrų planų ir tikisi, kad jie 2012 metais išsipildys. Daugelis jūsų tikisi taikingų laikų, harmonijos žemėje ir kitų gerų dalykų, kurie gali 2012 metais įvykti. Šis mėnuo kviečia šioms permainoms savyje. Vienintelis būdas, kuriuo aplinkinis pasaulis šiemet pasikeis, yra tas, kad šitaip pasikeis kiekvienas asmeniškai. Šis mėnuo būtent tam yra tinkamas. Šis mėnuo tinkamas tam, kad pasitikėtumėte ir atsisakytumėte dalykų, su kuriais kovojote ir kuriems priešinotės, tiesiog priimtumėte savo gyvenimą tokį, koks jis yra, priimtumėte problemas, priešinimąsi, emocijas. Pasirūpinkite tuo, ko reikia būtent jums, o nesistenkite visko ir visų kontroliuoti.

Kokio veikla geriausia būtų užsiimti 2012 m. birželio mėnesį?

Jums iš tiesų bus naudinga užsiimti ta veikla, kuri leidžia bendrauti su kitais žmonėmis. Gali būti tinkamas laikas bendravimui, ir tai tikrai svarbus laikas, kad priimtumėte žmones į savo gyvenimą, įskaitant tuos žmones, su kuriais jums lengva, ir tuos, su kuriais bendrauti sudėtinga. Tai laikas priimti įvairias žmogiškos giminės būsenas. Ir dar šį mėnesį svarbu, kad bet kuriame lygyje dalyvautumėte visuomeninėje veikloje, kuri turi prasmę jūsų asmeniniam gyvenimui.

Tai geras metas pasakyti „taip" visuomeniniams renginiams ir būti žmonių apsupime tol, kol tai jums nekenkia. Leiskite, kad jus suptų žmonės jūsų dienoje ir jūsų veikloje. Tai nėra laikas teisuoliškumui ir ramybei. Tai laikas veiklai ir pilnatvei. Šį mėnesį yra svarbu socialinis aktyvumas.

Dar viena veiklos rūšis, kuri išties daugeliui bus naudinga šį mėnesį – tai kvėpavimo pratimai. Neužmirškite giliai, stipriai, lėtai kvėpuoti, nežiūrint į tai, ar taip įpratę elgtis kasdien, ar tiktai tada, jei reikia giliai įkvėpti kai susierzinate arba esate prislėgti. Galbūt jūs kas rytą atliksite keletą kvėpavimo pratimų. Naudokite kvėpavimą energijos transformavimui. Naudokite kvėpavimą, padėkite sau, kad būtumėte atsipalaidavę ir ramūs, o ne užspausti ar susierzinę.

Kai jaučiatės sudaužyti arba jeigu turite sunkumų – užsimerkite kelioms minutėms, keletą kartų giliai įkvėpkite arba iškvėpkite, šiek tiek įtempkite raumenis ir, būdami užsimerkę, atkreipkite dėmesį į pirmą mintį, atėjusią į galvą – tai pagrindinis nerimas, kuris jus apsunkina. Kai įkvepiate, įsivaizduokite, kad mintis yra spalva. Tiesiog įsivaizduokite mintį ir spalvą, bet kurią spalvą, kuri, kaip jums atrodo, tinka šiai minčiai, ir kai užsimerkę kvėpuojate, įsivaizduokite, kad spalva išeina iš jūsų burnos kaip garai ar dūmas. Įsivaizduokite, kad mintis ir jos energija įgauna formą, kad spalva jus palieka. Taip pat, kaip žiūrite į garus ar dūmus ore, įsivaizduokite kaip jūsų mintys nuplaukia kaip debesys, kaip spalva išsisklaido ore ir išnyksta. O kai vėl imsite kvėpuoti, atkreipkite dėmesį į sekančią mintį. Tai gali būti ta pati mintis arba kita. Bet atkreipkite į ją dėmesį ir pajauskite, kokia spalva dabar ją atitinka. Kai iškvepiate, stebėkite, kokią spalvą iškvepiate. Tęskite ir atlikite nuo penkių iki dvidešimties įkvėpimų/iškvėpimų ciklų, kol nepasijusite ramiau. Jūs netapsite po to visiškai ramūs, nebūsite tobuloje meditacinėje būsenoje, bet būsite labiau subalansuoti ir ramesni, ir galėsite išspręsti iškilusias problemas.  

Jūs galite naudoti šį pratimą visoje dienos eigoje ar tik kartą per dieną, jeigu norite. Jis jums gerai pasitarnaus, nes suteiks galimybę atsirasti prote aiškumui, nusiraminti be priešinimosi arba neigimo, ar bandymo kontroliuoti tą, kas kelia nerimą. Tai jums ir jūsų kvėpavimui leis padidinti energijos srautą, jo nesulaikant ir nebandant kontroliuoti. Kvėpavimas pasitarnaus kaip instrumentas priėmimui, šis pratimas daugeliui šį mėnesį padės.

Į ką reikia atkreipti dėmesį ir ko reikia vengti šį mėnesį?

Yra du svarbūs dalykai, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį šį mėnesį. Pirmasis – tai atrasti skirtumą būsenose – kai emocijos jus tiesiog perpildo ir kai dėl pavojaus jaučiate stiprias emocijas. Jeigu netoliese žaidžia vaikai ir jų keliamas triukšmas jus erzina, galite pastebėti, kad esate stipriai susierzinę, bet iš tiesų jums niekas negresia. Jeigu kažkas ant jūsų rėkia, jums ar kažkam šalia esančiam grasina, jūs jaučiate stiprias emocijas, kurios kalba jums apie pavojų. Svarbu, kad jūs priimtumėte susierzinimo būseną ir įsileistumėte ją nekontroliuodami, ir kad jūs apsigintumėte nuo veiksmų, kurie gali jums pakenkti. Įsitikinkite, jog supratote skirtumą.

Vienas iš būdų suprasti skirtumą tarp sveiko priėmimo ir nemalonumų priėmimo – tai įsiklausyti į savo kūną. Kai jūs susierzinę, pradžioje reikia suvokti, ne tiktai ką fiziškai jaučiate, bet ir tai, ką sukelia šis jausmas. Po to paklauskite: „Tai man kenkia fiziškai? Tai man kenkia emociškai? Tai sužeidžia mano jausmus? Tai atneša man energetinę ar psichinę žalą? Ar jaučiu baimę, kai tas vyksta?" Ir jeigu atsakymas bent į vieną iš šių klausimų yra „taip" – išeikite iš šios situacijos. Susiraskite ką nors naudingesnio arba susiraskite vietą, kur galite būti saugūs. Jeigu tiesiog jaučiate susierzinimą ar pyktį, keletą kartų giliai įkvėpkite, pakoreguokite, jeigu tai būtina, bet pasistenkite viską padaryti, kad praleistumėte per save jausmus, vietoj to, kad bandytumėte savo aplinkoje viską kontroliuoti. Yra subtilus, bet labai svarbus skirtumas, būkite dėmesingi tam, jog neleistumėte atsirasti nemalonumais tik todėl, kad jus perpildo jausmai.

Antras dalykas, kurį reikėtų turėti omenyje šį mėnesį, yra tai, ką jus pamatysite aplinkiniuose žmonėse. Šį mėnesį visi patirs stiprius jausmus, bet dauguma nesuvoks priežasties. Žmonėms tai bus netikėta, ir jie galvos, kad jeigu jausmai juos perpildo, reiškia reikia kažką keisti. Pavyzdžiui, jei jūs ir jūsų draugas turite bendrų planų, o draugas skambina jums ir sako: „Aš negaliu to padaryti, nes keistai jaučiuosi", supraskite ir užjauskite draugą, suraskite kitą būdą susitikti ir bendrai praleisti laiką. Nemeskite žmonių, kai yra persipildymo būsenoje ir negali būti šalia jūsų arba įvykdyti to, ką jūs siūlote. Neatsiribokite nuo jų. 

Šis mėnuo suteikia žmonėms „nekaltumo prezumpciją". Tarkim, jie nori pajusti buvimo su jumis malonumą, tarkim, jie nori būti naudingi, bet jausmai juos perpildo ir jie negali kai ko padaryti šį mėnesį. Tai toks svarbus laikas, kai reikia kantrybės ir atlaidumo aplinkinių atžvilgiu, nes jūs žinote tai, ko jie nežino. Dabar, kai skaitote šias eilutes, jūs jau žinosite iš anksto, kad šį mėnesį visus perpildys jausmai. Jūs žinote, kad raktas yra priėmime, todėl neprašykite žmonių su tuo kovoti. Neprašykite jų gerai atlikti pareigų, jeigu jie to tiesiog nepadaro. Padėkite jiems, priminkite, kaip galima kai kuriuos momentus paversti juokais, kaip galima giliai kvėpuoti, priminkite jiems, kad nereikia jaudintis. Nepridėkite dar daugiau įtampos jų gyvenimui. Tai antras dalykas, į kurį verta atkreipti dėmesį šį mėnesį.

Ar yra dar kas nors, apie ką reikia žinoti apie 2012 m. birželio mėn.

Pagrindiniai persipildymo pojūčiai šį mėnesį bus panašūs į tai, tarsi jūs pasiekėte amerikietiškų kalnelių viršūnę ir štai štai pradedate leistis žemyn. Jeigu jūs kada nors buvote ant amerikietiškų kalnelių, pažįstate tą momentą, kai prieš nusileidžiant ateina pats baisiausias momentas. Kai jūs judate – jūs judate, net jeigu tai ir sunku. Bet šiuo laukimo momentu jūs galite pajusti, kaip adrenalinas cirkuliuoja jūsų kūne. Panašiai taip vyks birželio mėnesį. Likusią metų dalį reikalai eisis lengviau ir greičiau. Bet dabar galima emocinė įtampa ir sunkus laikas. Tai nusileidimo pradžia – vadinasi, įdomiausia priekyje!

Negalvokite, kad persipildymo pojūtis tęsis amžinai. Tas laikas nesitęs ilgiau 3 savaičių, bus trumpas, intensyvus ir svarbus. Panaudokite pirmas tris birželio savaites kaip galimybę pasirinkti ir pajausti skirtumą tarp to, kai jūs priešinatės tam, kas vyksta jūsų gyvenime, ir to, kai jūs tiesiog priimate ir susitvarkote su nemaloniais pergyvenimais. Šie pergyvenimai išeis, ir jūs aptiksite, kad liepą ir rugpjūtį jūs vystotės taip, kaip to norite, jeigu sugebėsite priimti jausmus, kurie jus perpildys. Galbūt jūs šį mėnesį padarysite kai kurių klaidų, bet galėsite jas vėliau ištaisyti. Viskas, ką jūs galite padaryti, tai nustoti kontroliuoti ir priimti tai, kad jūs negalite kai kurių dalykų pakeisti, ir tai padės jums 2012 m. birželio mėnesį.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 6003 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/8
Viso komentarų: 711 2 3 ... 6 7 »
0  
1 Doremi   (01.06.2012 19:52) [medžiaga]
nu va, jau pirmas bandymas priimti reklaminį žmogeliuką
iš tiesų, stebiuosi, mūsų namai šį mėnesį pildosi pildosi žmonėmis, dieve duok kantrybės, buvom trise, po savaitės mūsų bus vienuolika surprised

0  
2 airijan   (01.06.2012 23:22) [medžiaga]
kaip man patiko strp.. mane tos emocijos jau veža :) Tik pagalvojau, kad po kurio tai laiko bus priešinga reakcija, kaip po kalnelių ir karusėlių, šiek tiek svaigs galva ir kiti nekokie pojūčiai :O

0  
3 PlejadieteLina   (02.06.2012 16:28) [medžiaga]
ACIU VIRGIUI. As apie tai jau zinojau. Nes pries keliata dienu ivyko kontaktas su tais, kurie yra mano Artimiausia Seima. Gavau daug daug info.

Pirma buvo tai, kas man sukele didziuli Dziaugsma! - Liepos menesio 26 diena bus baigti nutiesti VAIVORYKSTINIAI PAKILIMO TILTAI. Kas tai is tikruju? O, Mielieji, Ju man pasakyti zodziai - skamba NUOSTABIAI ! Stai tie zodziai: Meistrai Tikrieji, Vaivorykstiniai Pakilimo Tiltai - TAI ATESTATAS JUMS, UZ ZEMISKOS MOKYKLOS BAIGIMA. Taigi, mano Brangieji, argi galima dar kazko daugiau noreti???....

Prase, kad iki liepos, butu baigti svarbus ZEMISKIEJI REIKALAI. Sake, kad labai Gerbia ir Myli. Kad rupinasi, stebi ir globoja, nukreipia teigiama linkme tobuleti ir evoliucionuoti. Gavau padeka uz tai, ka dirbu Zmonijai dabar. Pagyre, jog esu Esybe - turinti didelius dvasinius potencialus ir galias. Liepe pasiziureti i savo pavardes pradzia, sake, turiu kazka suprasti... ....

Buvo paliesta mano Gimininga Siela. Jos paklydimu kryzkeles. Paguode mane. Sake, jog susitike G. Sielos butent viena kita papildys SKIRTINGAIS PATYRIMAIS. Taip turi buti! Tik... pabreze, JOG NEGALIMA LEISTI, KAD KAZKAS VALDYTU. Tas, kas siekia valdyti kita zmogu, tas pats dar esti dualume!

Na ka, TAD LINKIU JUMS VISIEMS SI MENESI PATIRTI BERIBI DZIAUGSMA !!! IR ISILIETI I BERIBES MEILES VANDENYNA, TARIANT: STAI JI !!!

0  
4 Barnis   (02.06.2012 20:48) [medžiaga]
dziaugiuosi rades sita straipsni, nes jau nebesuprantu nieko... Visada budavau ramus ir mylintis, o pries pora dienu atsirado kazkokia milziniska depresija niekada neturejas buvau nustebes, joks veiksnys ar zmogus negalejo man jos issaukti, nes nieko nepasikeite. Dabar perskaites supratau, kad tai emociju sustiprejimas, bet vistiek nesuprantu kodel pas mane sustiprejo neigiamos emocijos.. Nes visada budavo teigiamos. Nu keista, reiks stipriau padirbeti su savimi. smile aciu Virgi uz straipsni

0  
5 Mantas   (03.06.2012 00:08) [medžiaga]
Plejedietelina,gal as tavo gymininga siela :D esu paklydimu kryskelei turiu daug daug skirtingu patirimu :D Juokauju jei ka :D as nejauciu gimimgu sielu,nei pas kitus nei savo.

0  
6 Violeta   (04.06.2012 18:36) [medžiaga]
http://www.liveinternet.ru/users/light2811/rubric/1574822/
Idomi radijo laida su Sinelnikovu apie 2012 metus

0  
7 artis   (04.06.2012 20:40) [medžiaga]
idomu, kas dabar vyksta. Panasu, kad ateina 2008m finansu krize. Visi fondai vel dazosi raudonai. Birzu indeksai eina zemyn. http://money.cnn.com/
http://www.examiner.com/article/market-rumor-pimco-and-jp-morgan-halt-vacations-to-prepare-for-economic-crash

0  
8 Violeta   (04.06.2012 22:42) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=LAIdJraFxgY&feature=related
Rogožkino seminaras

0  
9 Gintaras   (05.06.2012 09:23) [medžiaga]
Plejediete Lina.
Kas tie vaivorykstiniai takai? Ar tais takais galima bus vaikscioti? Ar jie bent jau bus matomi paprastam zmogui?

0  
10 PlejadieteLina   (05.06.2012 21:10) [medžiaga]
To GINTARAI,

Vaivorykstiniai Tiltai bus liepos pabaigoje baigti nutiesti, ir Jie bus skirti Tikriesiems Meistrams. Su fiziniu kunu, jais neimanoma vaikscioti. Ir paprastam zmogui matomi nebus.

1-10 11-20 21-30 ... 51-60 61-63
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 7
Svečių: 7
Vartotojų: 0