Ketvirtadienis, 28.03.2024, 12:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Gruodis » 1 » Akašų kronikų pognozė Apie 2012 m. gruodžio mėnesio energijas
07:56
Akašų kronikų pognozė Apie 2012 m. gruodžio mėnesio energijas

Šį mėnesį atsiranda pojūtis, tarsi tampate labai lengvi. Vieniems tai bus malonus ir atpalaiduojantis jausmas. Jus neša į viršų kaip oro balioną. Kitiems toks lengvumas gali būti kaip orientacijos praradimas, kai jūs negalite sustoti ir išsilaikyti, kad susitvarkytumėte savo mintis.

Sklendžiant oro balionu, jums daugiau nepavyks elgtis kaip anksčiau, kai jūs dar buvote žemėje, kitaip jums gali nekaip baigtis. Šį mėnesį atėjo laikas išsilaisvinti iš kasdieninių lūkesčių. Atėjo valanda, kai galima atsisakyti tvarkos siekio ir imti plaukti pasroviui. Nekomplikuokite sau gyvenimo. Tai geriausia, ką galima padaryti šį mėnesį. Būkite kaip galima paprastesni ir suprantamesni. Neįsukinėkite situacijos. Pasistenkite neįsitempti dėl minčių ar prielaidų, ką jaučia ar turi omenyje kiti žmonės. Jeigu jūs neįsitikinę – tiesiog paklauskite jų apie tai atvirai. Stenkitės negudrauti ir būti paprastais tiek, kiek įmanoma. Tuo pačiu jūs padėsite sau pajusti lengvumą ir laisvę.

Šį mėnesį ypač stipriai jaučiamas paprastumo poreikis, nes aplinkui sklando tiek idėjų. Žmonės turi dar daug lūkesčių, susijusių su 2012 metais. Daugelis iš jų dar neapsisprendė ir neišsiaiškino, kaip reaguoti į naujoves, rinkimų rezultatus ir kitas dideles permainas. Daugelis taip ir nesurado savojo atramos taško. Jums pasitaikys sutikti žmones, kurie linkę į dramatizmą ir klaidingas prielaidas. Jūs aptiksite, kad situacija komplikuojama ten, kur to neturi būti. Jums bus svarbu atsverti šias negatyvias tendencijas, išlaikant žodžių ir poelgių paprastumą.  Nereikia skubėti ar nervintis, veikti aštriai ir neapgalvotai. Būkite atlaidūs sau ir geraširdiški bei linksmi su aplinkiniais žmonėmis.

Kokie turėtų būti jūsų veiksmai, kad geriau panaudotumėte šio mėnesio energiją?

Labai svarbu praleisti kaip galima daugiau laiko su draugais ir šeima. Tai tinkamas periodas bendravimui su tais, kuriuos jūs mylite, ir bendriems užsiėmimams, nes jūs savo elgesiu galite rimtai paveikti kitus. Jūsų taikingumas, geraširdiškumas, humoro jausmas ir laisvumas bendravime leis kitiems žmonėms būti tokiais pat paprastais ir atvirais.

Nesiizoliuokite nuo pasaulio. Daryti viską paprasčiau – nereiškia likti vienam su savimi, kai niekas netrukdo. Paprastumo prasmė yra bendravimo su aplinkiniais laisvume ir aiškume. Būtinai susitikinėkite ir bendraukite. Svarbu, kad būtumėte kontakte. 2012 metų reikšmė visada remiasi į tai, kad mes praeiname eilinį žmonijos evoliucijos etapą. Svarbiausias aspektas – mes jau beveik atėjome į suvokimą to, kad mes, žmonės, visiškai susiję vienas su kitu. Visi mūsų veiksmai atsispindi aplinkiniuose.

Šį mėnesį jūs turite vengti izoliacijos ir turite vystyti ryšio su kitais žmonėmis jausmą. Praleisdami daugiau laiko visuomenėje, įveikdami nesutarimus, pasiekdami tarpusavio supratimą (darydami viską, kas būtina santykiams sukurti), jūs tuo pačiu perprasite 2012 metų esmę. Jūs vystotės, tampate labiau susiję, kolektyviški. Jūs – viena Visuma.

Kas mūsų laukia gruodžio 21-ąją, jeigu atsižvelgsime į buvusias pranašystes ir tai, kas vyksta dabar?

Gruodžio 21-oji – unikali diena su galinga energetika. Tai saulėgrįžos diena (tiksliau, žiemos ar vasaros, priklausomai nuo to, ar esate Šiaurės ar Pietų pusrutulyje). Tai svarbus lūžio momentas metuose, ir, kadangi tai svarbiausias lūžio momentas žmonijai, ši diena atspindi numatomą poslinkį. Tačiau nereikia laukti ryškių permainų. Poslinkis negali įvykti per vieną dieną. Jis jau vyksta, ir jūs tęsite tai artimiausiais metais.

Ši diena simbolizuoja poslinkius, permainas jūsų gyvenime. Bet nelaukite, kad viskas pasislinks ar pasikeis savaime. Pasaulio pabaigos nebus. Ši diena nesiskirs nuo kitų. Susilaikykite nuo pagundų tapti grandiozinių reiškinių liudininku ir nesudarykite problemos ten, kur jos iš tiesų nėra. Poslinkis realus, bet jis jau prasidėjęs taip, kaip numatyta. Ši diena – tik centrinis momentas. Todėl neverta daug rūpintis šia konkrečia diena.

Vis dėlto, jūs turite pagarbiai priimti šią dieną. Pajuskite posūkio momento ramybę, kai pereinate iš būsenos to, kas jūs esate, į būseną to, kas jūs būsite. Užrašykite savo mintis į dienoraštį arba ant popieriaus lapo, pasikalbėkite su artimais jums žmonėmis, pasidalinkite su jais savo permainų pojūčiais. Kokie poslinkiai vyksta jūsų sielos gelmėje ir jūsų gyvenime? Stebėkite šias permainas ir priimkite viską, kas įvyko gyvenime iki šiol. Palaiminkite save. Atleiskite sau už viską, ką padarėte, ir išsiruoškite į kelią su ketinimu praeiti lūžio momentą ramiai ir oriai. Pažadėkite sau nesipriešinti, priimti tiesą ir praeiti šį poslinkį su tikėjimu, kad esate teisingame kelyje į tą gyvenimą, kurį norėtumėte gyventi. Tokie gali būti jūsų žingsniai gruodžio 21-ąją, padedantys jums suvaldyti lūžio momento energijos galią.

Ką dar mes turime žinoti apie 2012 metų gruodį?

Nusiraminkite, jeigu turite abejonių dėl šio mėnesio. Nereikia panikuoti, jeigu jums atrodo, kad viskas aplinkui lengvėja ir jums sunku kažko įsitverti. Situacija taps nekontroliuojama. Jūs tarsi leidžiatės žemyn slidžiu keliu ir bandote pusiaukelėje rasti atramos tašką, kai nėra į ką atsiremti. Jūs rizikuojate parkristi.

Ramybė ir neskubrumas padės jums priprasti prie lengvumo, nuramins jūsų protą, leis veikti nuovokiai ir apdairiai, prieš priimant sprendimą. Bet kuriuo atveju tai geriau, negu karštligiškai stengtis surasti pusiausvyrą.

Jeigu jūs abejojate, sustokite, nusiraminkite ir, pamąstę, eikite toliau. Šį mėnesį nereikia daryti to, ką laikote nebūtinu. Galvokite ir tik po to kalbėkite. Neskubėkite, darykite viską paprastai. Jeigu abejojate – nusiraminkite. Palaukite, kol viskas taps aišku ir suprantama.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 4261 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/8
Viso komentarų: 331 2 »
+2  
1 Irma   (01.12.2012 11:40) [medžiaga]
Hmm,tas lengvumas man labiau panasus i apatija, jausmas, kad esi kazkus ''isejes''..

+2  
2 Gintaras   (01.12.2012 22:27) [medžiaga]
Sunku pasakyti, kas turima galvoje apie lengvuma, taciau teko skaityti ir tokiu straipsniu, kuriuose sakoma apie aplinkos ir savo paties vibraciju aukstejima, visu kunu virtima ne tokiais tankiais ir todel turetume kazkiek patys palengveti.
Siandien pasisveriau ant svarstykliu, pokyciu dar nesijaucia :)

0  
3 spurgelis   (01.12.2012 23:10) [medžiaga]
biggrin

+2  
4 Stebetojas   (02.12.2012 12:59) [medžiaga]
Sveiki ,anksciau kazkas yra minejes knygu pavadinimus ,bet bus sunku atkapstyti po kuriuo straipsniu :) Galbut pakartosite...reikalinga knyga ,kad butu lietuviu kalba ir aprasytu paprastai visus siuos ivykius lieciancius : ismatavimus ,samones transformacija ,perejima eneregetini ,perdavima anapus ribu..butu gerai ,kad butu galima nusipirkt knigyne...idomu Selo Reičelo knygos verstos lt kalba?.Is anksto dekoju ir samoningu jum dienu :)

+1  
7 virgis   (02.12.2012 16:05) [medžiaga]
O ar čia jums dar maža? Viską ko reikia dvasiniam augimui rasite čia, netgi per daug nei reikia. Selo Reičelo dvi knygas išverčiau beveik pilnai ir patalpinau čia. Galite atsispausdinti ir bus jums knyga. Viskas paduota ir sukramtyta...

0  
24 Aivanhova   (03.12.2012 17:57) [medžiaga]
Žmogui reikia dabar knygos gi!!! angry
O gal kas netyčia prasileido Virgiui beverčiant?
O gal Stebetojui netinka spausdintas ir neirištas variantas? Gal reikia spalvotu paveiksliuku?
maža ką..
biggrin

+1  
5 Hmm   (02.12.2012 14:32) [medžiaga]
... o tai kaip su visais pranašaujamais kataklizmais, trim dienom tamsos, N.Volmer , P.Žėko, pranašystėm ???? ką jau viskas eilinį kartą atšaukiama ???? :))) gyvenimas teka sena vaga ???

0  
6 a1193928   (02.12.2012 15:27) [medžiaga]
tikriausiai tai buvo netiesa ir gali but kad nieko nebus siais metais isvis, nu tik belieka tiketis kad daug zmoniu galvos apie pasaulio pabaiga ta diena ir tada ivyks kasnors labai didelio, nes zemei reikia apsivalymo.. beje wolmer savo puslapyje rase, kad nebedarys 2013 metu kalendoriaus, nu tikiuosi kad ne be reikalo nedarys, nes kad jau ir nebereikes jokiu kalendoriu, kad viskas bus pasikete po nauju metu, bet kad mazai tikimybes sad

+1  
8 virgis   (02.12.2012 16:18) [medžiaga]
O tai ko jūs čia klausiate? Klauskite tų, kas tai skelbė. Mano puslapyje nerasite nė vieno straipsnio, kad būtų tai skelbiama. Ar jūs neskaitot, ar kažkaip ne taip suvokiat. Atvirkščiai, aiškinama kad pakylėjimas ir perėjimas yra palaipsninis procesas, kuris priklauso nuo kiekvieno asmeniškai. Chaliavos nebuvo ir niekada nebus
Na, o ar viskas tekės sena vaga, priklauso nuo jūsų pačių, kaip jūs gyvensite, taip kaip iki šios, stebint iš šalies ir laukiant labdaros, ar vis tik bandysite keisti savo sąmonę, skleisti meilę
Sėkmės

0  
9 PlejadieteLina   (02.12.2012 16:42) [medžiaga]
To GELE,

Apie Menuli, as nedaug ka tegaliu pasakyti. Zinau tik tiek, kad praeityje Zeme turejo didziuli Menuli, kuriam ateityje buvo Lemta tapti savarankiska Planeta. Bet Dieviskasis Planas Leme taip, jog karta, Planeta Nibiru (Anunaku - Nifilimu) taip priartejo prie Zemes, jog atplese mazdaug puse Zemes. Tada nuo smugio Zeme ir Menulis pakeite kursa ir perejo i orbita. Zeme yra vyriska energija, o Menulis moteriska. Menulyje yra Nifilimu - Anunaku bazes.
Visa info apie tai yra musu lastelese - mumyse, tik visa tai mes turim pazadinti.

0  
10 PlejadieteLina   (02.12.2012 16:57) [medžiaga]
To STEBETOJAS,

Tau, i Tavo klausimus apie knygas, jau atsake Virgis. Viska rasi siame tinklapyje. Apie Pakylejima ir palaipsni Perejimo procesa, aiskinama Dianos Cooper knygoje ''2012 IR VELIAU''.

Perejimas ir Pakilimas priklauso nuo Jusu kiekvieno LAISVOS valios. Kaip Jus keisite savo Samone, kokia energija skleisite aplink save, - tokia ateiti ir susikursite.

Auksiniais Silumos ir Sviesos Spinduleliais - Jus kiekviena apiberiu ... .....

0  
11 PlejadieteLina   (02.12.2012 17:16) [medžiaga]
DOREMI,

Gerai, kad turi ir skaitai tas knygas, kuriu Tu pati jauti, kad reikia.

Tavyje DOREMI, as matau Meile. Tu Vandenyno laselis. Tu - Meile. As apgaubiu Tave savo Meile, apdovanoju zinojimu, kad Sviesa Tau niekada nepaliautu sviesti. Patirtys, kurias dabar kaupi, labai reiksmingos, nors kartais tuo abejoji. KETINKI atverti Sirdi MEILEI ir Ramybei. Leisk sau, praejus liudesio bangai, vel pasitikti Sviesa. Saule visada sviecia Tau. Net ir tuomet, kai Ja dengia debesys. Niekur nedingo ir Tau skirta Pasaulio MEILE. Pajausk Ja Sirdimi, musu Mieloji.

Nieko nereikia laukti is kitu zmoniu, pirmiausia reikia padaryti sau. Jei nori, kad Jie Tave pamiltu, is pradziu PAMILK SAVE. Nori, kad Jie Tau suteiktu Laimes? Deja, sito Jie negali, NES SUTEIKTI LAIMES SAU GALI TIK TU PATI.

0  
12 PlejadieteLina   (02.12.2012 17:26) [medžiaga]
Kas dirbat ar ruosiates dirbti VISOVEI, tie kvieciami mintimis susisiekti su VIENARAGIAIS. Tai Naujuju Laiku Sergetojai ir Palydovai.

VIENARAGIAI SAKO: Jauskite savo Sirdyje MEILE - svarbesnio uzdavinio sia akimirka nera. Jauskite savo Siela, kuri yra Tyra Energija - Nemirtinga, amzinai susijusi su VISKUO, KAS EGZISTUOJA. Pajuskite savyje Mylincia Dieviskos HARMONIJOS Energija. Harmoningas vibravimas ir buvimas - Tavo Pirmaprade Busena. RASKITE KELIA ATGAL I JA. - To visiems ir as linkiu.

0  
13 PlejadieteLina   (02.12.2012 17:37) [medžiaga]
ACIU SPURGELI, butinai paziuresiu filma ''Laiko spastuose''. Kazkada, pries 15 - 18 metu, as bandziau patyrineti Laika ir su juo susijusia zmogaus Lemti. Ne, niekas nesigavo. Man pasake: pakolkas tai 3D ir Tu nieko cia nepajegi pakeisti. O jei kas tai ir pakeicia, tai tam taip yra Lemta (del tam tikru priezasciu).
Ir tik daug veliau perskaiciau Vangos tyrinejimus apie Lemti. Jai Lemties pakeisti irgi nepavyko!

Beja, labai geros yra Audrones Ilgevicienes knygos. Ne tik ''Egipto istorijos'', bet ir ''Kosminiai pasventimai'' (Astreja - tai Jos kosminis vardas) yra gera knyga, daug suprantamos info.

Siunciu visiems MEILE.

0  
14 Stebetojas   (02.12.2012 17:43) [medžiaga]
Vienis mes pokolkas ego lygmenyje ,jam reikia viska konkreciai ir iki galo isaiskint, laikykites :) stai kodel taip svarbu rast kontakta su savuoju anapusiniu savimi...niekis ,sis personazas uzleidzia savo pozicijas. Tiesiog noriu padaryti dovana knygos pavidalu tiem ,kas neturi priejimo prie interneto.Viskas ko reikia pradziai ,tai atkoduojanti informacija tavo vidinei isminciai..

1-10 11-20
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0