Penktadienis, 26.04.2024, 15:14
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Vasaris » 2 » Akašu kronikų prognozė 2012 Vasaris
22:08
Akašu kronikų prognozė 2012 Vasaris


Energijos šį mėnesį labai šviežios, labai žalios, tai labai nauja būsena. Atsiranda judėjimo pirmyn ir naujų pradėjimų jausmas. Daugeliu atžvilgių galima sakyti, kad tarsi ateina Nauji metai. Tai pavasario energija. Labai svarbu šį mėnesį būti „pradedančiojo sąmonėje". Į kiekvieną situaciją pažiūrėkite naujai, pažiūrėkite tokiu kampu, kaip dar nežiūrėjote anksčiau. Tai taip pat reiškia, kad jūs pripažįstate, jog dar nežinote visko, ir kad esate atviri naujų dalykų atėjimui.

Kiekvienas iš jūsų priėjo tą tašką, kai esate pasiruošę padaryti didžiulį žingsnį pirmyn ar sau asmeniškai, ar savo individualiam progresui. Visumoje tai atves į visos žmonijos didžiulį žingsnį pirmyn per kelis ateinančius metus. Šį mėnesį susikoncentruokite į savo asmeninį kelią ir pasistenkite gyventi naujai. Šį mėnesį skirkite dėmesį tam, kad sužinotumėte  naujų dalykų ir iš tiesų leistumėte sau žiūrėti į pasaulį vaiko žvilgsniu.  

Šį mėnesį leiskite pasauliui jus nustebinti. Palikite savo įpročius, stereotipus, programas, nustokite kovoti dėl to, dėl ko kovojote.  Tiesiog pabandykite paeksperimentuoti šį mėnesį ir pažiūrėti, kas išeis, jeigu jūs mesite ginklus. Netgi jei jūs kovojote dėl gerų dalykų, ir netgi jei kovojote dėl to, kas yra iš tiesų svarbu ir naudinga, pažiūrėkite, kas išeis, jei šį mėnesį jūs atsisakysite kovos. Pažiūrėkite, kaip keičiasi jūsų diena pačiu neįtikėtiniausiu būdu. Pastebėkite, kaip priėmimo energija šį mėnesį gali padaryti žymiai daugiau, negu kova. Vėliau ateis laikas, kai jūs sugrįšite prie savo sugebėjimo kovoti, tada tai bus svarbu ir jums padės. Bet šį mėnesį leiskite pavasario energijai stumti jus pirmyn, nestumkite savęs patys.

Kokią naudą galime gauti iš šio mėnesio energijos?

Šį mėnesį jums labai gerai pasitarnaus Juokas. Būkite pasiruošę juoktis savo geraširdiškame ir linksmame kelyje. Kai padarote klaidą, nesistenkite to paslėpti, nebandykite elgtis šaltai. Ženkite žingsnį atgal ir pasijuokite, kaip vaikas, kuris jaučiasi esantis saugioje vietoje. Būkite pasiruošę juoktis kartu su kitais iš savo tipiškų klaidų ar nuogąstavimų. Būkite pasiruošę juoktis vietoj to, kad verktumėte, jeigu kas vyks ne taip. Juokas labai padės jums priimant energiją, kuri tapo tokia intensyvi per pastaruosius keletą mėnesių. Juokas sujungs jus su džiaugsminga jūsų dvasios dalimi, kuri vis labiau tampa jūsų vedančiu šviesos spinduliu. Visiškai akivaizdu, kad yra daug dalykų, kurie šį mėnesį pasiliks neišspręsti. Pasaulyje yra daug sunkių dalykų. Tačiau teigiami poslinkiai jų atžvilgiu ateis lengvesniais metodais. Todėl šį mėnesį daugiau juokitės, kad padėtumėte sau mėgautis tuo lengvumu.  

Antra, šį mėnesį iš tiesų naudinga ir svarbu nuoširdžiai bendrauti su draugais ir artimaisiais. Tai svarbus laikas ryšiams su savo sąjungininkais, kad surasti kelius būsimam bendram ėjimui pirmyn. Tai nuostabus laikas surasti ryšiams su savo priešais ir pasiūlyti būdą, leidžiantį eiti pirmyn kartu, pasiūlyti kompromisą ir atsiprašyti už savo vaidmenį konflikte.

Ypatingai atkreipkite dėmesį į draugus. Ieškokite tų žmonių, kurie yra jūsų pusėje ir nori jums visko kuo geriausio. Ieškokite būdų, kalbėkitės, susitikinėkite, užduokite klausimus ir ieškokite sprendimų, kurie gali padėti einant pirmyn. Tai puikus laikas būti „ryšio linijoje" vienas su kitu.

Vertė: Eugenija

Peržiūrų: 2589 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 8
0  
1 PlejadieteLina   (02.02.2012 23:48) [medžiaga]
VIRGI,
didziausias Tau ACIU uz tai, kad Tu Virgi tiek daug laiko skiri mums, savo bendraminciams. Manau, kad Tavo info pades ne vienam zmogui, o daugeliui. Dvasiniu Keliu as jau praejau ilga kelia. Esu perskaiciusi begalo daug ivairiu knygu. Jos mano kelyje, man padejo labai labai daug. Info, kuria ideda Virgis yra naudinga ir vertinga.
Sio straipsnio zinios paimtos is Akasu. Taip, patarimai teisingi.

VIRGI, LINKIU TAU TOBULOS SVEIKATOS. LINKIU VISIEMS BERIBIO DZIAUGSMO IR AUKSCIAUSIO GERIO.

0  
2 Eugenijus   (03.02.2012 08:28) [medžiaga]
Stiprybes Tua Virgi !,ir aciu uz tiek skiriamo laiko.

0  
3 Violeta   (03.02.2012 10:16) [medžiaga]
http://vimeo.com/35630244
nuostabi pasvaiste Australijoje
dekojame mielai Eugenijai ir Virgiui us idomius laiskus.Mus burelis siuncia pastoviai gydoma energija,,,,kad Virgis pasveiktu...
Aciu PlejadieteiLinai uz nuosirduma ir idomias patirtis.

0  
4 Violeta   (03.02.2012 10:23) [medžiaga]
http://www.sacralis.ru/code-of-the-week/70-thanks.html
sakralinis arkturieciu kodas...DEKINGUMAS
JANOSO SAKRALINIAI KODAI PERDUOTI JAM IS arkturieciu.

0  
5 Violeta   (03.02.2012 17:29) [medžiaga]
http://www.vistytis.puslapiai.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=392%3A-vyi-takas-qgarnio-vaikaiq-a-kurtinaitis-4-dalis&catid=1%

3Alatest-news&Itemid=93
Albino Kurtinaicio knygos ;Garnio Vaikai istrauka apie sventaji Vyziu TAKA,SVENTUS 9 EZERUS.

0  
6 Eugenija   (05.02.2012 15:31) [medžiaga]
Ačiū Violeta už gražius žodžius smile Ačiū ir kitiems šviesuoliams, kurie čia renkasi smile smile Atsiverčiau apie Vyžių taką. Labai įdomu. Įdomu ar ten plaukioja kas baidarėmis, tie kurie baidares nuomoja kažko panašaus lygtai nesiūlo. Bet įdomu būtų. Pastaruoju metu taip gaunasi, kad išsirinkus kelionę vis išeina dar kažkokią sakralią vietą aplankyti.

0  
7 asta   (06.02.2012 22:47) [medžiaga]
Prisidedu prie PLEJIADIETESLINOS palinkejimu Virgiui 100%...... Didelis didelis ACIU......

0  
8 SirijietisLinas   (07.02.2012 11:11) [medžiaga]
Gryna teisybe uzrasyta alkasu kronikose. Gerai, Virgi, kad be alkoholio randi kitokio opiumo besmegeniams runkeliams marinti :)

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0