Šeštadienis, 20.04.2024, 10:21
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Balandis » 6 » Akašų kronikų prognozės apie balandžio mėn. energijas
09:14
Akašų kronikų prognozės apie balandžio mėn. energijas

Balandžio mėnesio energiją galima palyginti su pojūčiu, patiriamu amerikietiškais kalneliais greitai judant žemyn. Energija auga taip, kad netgi laikas lekia nepastebimai, ir gali atrodyti, kad nėra galimybės pakankamai gerai įsižiūrėti į kai kuriuos dalykus. Daugeliui pasirodys, kad viskas gyvenime, vaizdžiai tariant, „rieda į bedugnę". Todėl balandžio mėnesį svarbu išlikti ramiems ir kasdien sau priminti apie būtinybę pasitikėti savimi ir kitais, mylėti save ir kitus.

Daugeliui šį mėnesį gali atrodyti, kad jie nustoja kontroliuoti savo gyvenimą. Yra būtent toks pojūtis, bet jeigu pažiūrėsime į visų metų vaizdą, iš tiesų jūs bandote suvokti, kur jūsų gyvenimui reikalinga esminė parama.  Šiemet svarbu, kad kiekvienas atliktų tai, kas būtina atlikti paruošiant save sėkmei. Labai svarbu, kad kiekvienas kurtų savo gyvenimą palaikančias struktūras, plėtotų tuos santykius, kurie jam naudingi, savo dienos režimą padarytų komfortišku sau. Atėjo laikas viskuo pasirūpinti ir pataisyti tuos dalykus, kurie neveikia. Labai svarbu tą padaryti šiemet, jeigu norite būti pasiruošę tam, kas laukia 2012 metais ir po jų.

Viskas, kas dar nėra stabilizuota jūsų gyvenime, viskas, kuo jūs dar nepasirūpinote, balandžio mėnesį ims labai sparčiai reikštis, kad atkreiptų jūsų dėmesį. Kai kurie pasijus puolantys į neviltį. Jei kam nors lemta pulti į neviltį kokiu nors būdu, balandis bus tas mėnuo, kuris šį procesą pagreitins. Todėl labai svarbu dabar būti švelniu ir rūpestingu sau. Kuo labiau ryžtingai veiksite pasirūpindami savimi ir pertvarkydami tuos gyvenimo aspektus, kurie reikalauja dėmesio ir pertvarkymo, tuo lengvesnis jums bus balandžio mėnuo. 

Kaip geriausiai galite pasinaudoti šio mėnesio energijomis?

Šį mėnesį pats geriausias būdas gauti didžiausią naudą slypi visų pirma tame, kad ir toliau neužmirštume pasitikėti ir mylėti. Antras dalykas, kas jums padės, tai būti visada pasiruošusiam ir rasti galimybę pradėti viską iš naujo, kai kažkas nepavyksta. Jeigu jūs kažką sumanėte, bet ne viskas vyksta sklandžiai, balandis yra tas laikas, kai geriau sustoti ir pradėti iš naujo, negu užsimerkus lėkti iki galo žemyn. Bet kokia dabar atsiradusi problema atėjo tam, kad užsiimtumėte savo gyvenimo pagrindų pertvarkymu. Kitaip sakant, balandis atėjo ne tam, kad padėtų jums užsimerkus lėkti žemyn. 

Visa balandžio mėnesio energijų esmė yra tame, kad paskatintų jus pristabdyti, sulėtinti tempą, pradėti viską iš naujo ir atstatyti tai, kas neveikia, tačiau tai reikia daryti judėjimo procese. Todėl susikaupkite, patikslinkite savo planus, apžiūrėkite savo namus ir darbo vietą, kaip veikia jus visa tai, kas jus supa. Ar savo nuosavybę naudojate pačiu geriausiu būdu? Ar neturite kokios nors nuosavybės, kuri trukdo jums jūsų kelyje? Kas kasdien atneša nusivylimą ir kaip padaryti, kad nusivylimas nebūtų jūsų dienotvarkės dalimi? Štai kokiais klausimais reikia užsiimti. Lygiai taip pat išanalizuokite ir savo ryšius. Ar yra tokie santykiai, kurie pastoviai atrodo šalti? Kaip galima sugrįžti į pradžią ir pradėti viską iš naujo? Ar nereikia keisti savo lūkesčių, susijusių su tuo žmogumi? Gal galima pakeisti bendravimo su juo būdą? Atraskite būdų kaip pakeisti savo gyvenimo pagrindus, kad jis taptų geresniu. 

Balandžio mėnuo atneša norą užmerkti akis ir atsiduoti nešančiai srovei. Bet jums reikia ir sustoti, ir pradėti vėl iš naujo kiekvieną kartą, kai matote, kad ne viskas yra taip kaip turėtų būti.

     

 

Peržiūrų: 2245 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 6
0  
1 Česukų valdose sulaukem   (03.03.2012 14:49) [medžiaga]
11 Titana arba demonai (ojo, taip tikrai. Į tokius spąstus pakliūva tie, kurie eina belenkur, neskaito raštų, kurie byloja, kas ten yra:Titanai arba demonai
Titanų valdymas Česukuos Merkinės piramidės pastoliuos , krikščioniškai kalbant - TIESIOG PRAGARO NAMAI:
“Straipsnyje Ona Žėkienė pasakoja :” Šiek tiek daugiau nei per metus dešimtys tūkstančių piramidės lankytojų pasirašė peticiją už “paminklinio komplekso”, kurį sudaro kupolas, piramidė ir Šv. Trejybės kryžiai, išsaugojimą.” Gerai įsiskaitykite. Kokie kryžiai – Šv. Trejybės , kokie??? Nieko tikro čia nėra: kupolas- metalstiklo voratinklis, piramidė – tik pastoliai arba karkasas be sienų, o kryžiai, šėtoniniai, nes tokių niekad nebuvo ir nebus. Dievo Tėvo ir Dievo Šventoji Dvasia niekada nebuvo nukryžiuoti, kaip neturintys fizinio kūno. Merkinės piramidės pastolių savininkai su titanų diktuotine rekomendacija tai įvykdė – nukryžiavo dvasiškai Dievo Švč. Trejybę, todėl kvalifikuojami kap šėtonistiniai kryžiai . Visa titanų – satanų komplekso sukurtoji objekto aplinka taip pat. Žėkų biblija ir kiti raštai tai tik dar labiau patvirtina faktus, kurie čia minimi. Jei kam įdomus pragaro pinklių įrenginys galite lankyti tik kaip Grūto parką. Ten neatliekate tikiuos ritualų. Čia elkitės taip pat. Tačiau geriau nerizikuoti įkliūti į titanų arba demonų pinkles. Smalsumas gali būt spąstai, mirtini apsilankiųsiųjų dvasiai. Be dvasios neįmanoma patekti pas mūsų Dievą SUTVERĖJĄ, o tik pas PIRAMIDĖS PASTOLIŲ KŪRĖJĄ TITANŲ TITANĄ. KAS LAUKIA TŲ DEŠIMTIES TŪKSTANČIŲ PASIRAŠIŲSIŲJŲ IR DALYVAVUSIŲ RITUALUOSE PIRAMIDĖS PASTOLIŲ KOMPLEKSE , KLAUSKIM KUNIGŲ IR EGZORCISTŲ! KIEK ŽINAU, SKAIČIAU – TOKIEMS ASMENIMS BŪTINA APSILANKYTI PAS KUNIGUS . PRIEŠINGU ATVEJU RIZIKUOJAME SAVO DVASIA!” SUPRATAU!LABAI PAVOJINGA VIETA MERKINĖS PIRAMIDĖS PASTOLIAI PO VORATINKLIU>>>LABAI PAVOJNGA TEN LANKYTIS!

0  
2 materializavo titanai savo mintis Česukų Žėkų valdose   (05.04.2012 22:51) [medžiaga]
Sirijaus Amina skaitė Mikushiną ir Povilą . Ji liudija, kad jų abiejų info, kaip iš vieno piršto
laužta.Plagijatdvyniai??? Amina : "Sia info perskaicius padariau galutines isvadas, issisklaide visos abejones, ka
perskaiciau 3 valdovu laisku knygoje, radau sioje Povilo nuskaitytoje informacijoje, kuri yra koncentratas, kaip komfaro
spiritas, sudetas tik i 16 lapu. Didziuojuosi musu Lietuvoje gyvenanciu Povilu, kuris irgi kaip T. Mikuskina , vertas tos
info ir ja gali perduoti kitiems. Amina " Abu autoriai vieno dievo Balso diktantų rašytojai. Tačiau Ž. Povilas
nenusileidžia sirijams ir pats apie save rašo: "Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti
žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija." Didžiųjų
permainų metas: 2013-2015." Sirijaus dievas Liuciferis, vadinas ir Merkinės pastoliuos, vadinamais piramidė, tas pat.Didis
angelas yr liucipers.

tu, kuris išdrįsai gluminti pasaulius" Klastūnas tas Didysis Angelas piramidėj dedąsis dievu,titanų valdovu.

0  
3 Česukų Žėkų valdose   (10.04.2012 23:46) [medžiaga]
Pastolių strypai,
Povilo žėko.nes,ŠVIESOS GREIČIU BĖKIT ATGAL NUO MAXI ADATŲ ĮBĘSTŲ ŽEMĖSNA MERKINĖS PIRAMIDĖS PASTOLIŲ.Tikriausia ne vienam, o ir man - ne vienam teko būti liudininku, kai iškviečiamos dvasios, kurios atsakinėja neva į klausimus. tai daroma su adatomis, virgulėmis, vytelėmis ar kitokiais antenų typo instrument,. Česukų povilo titanai sugalvojo sujungti keletą maxi adatų, kad galėtų kalbėtis su apaštalais savą. tos strypų pastolių figūros neva sudėtos piramidės forma. be jokių sienų, pavadintos piramide. dar įdomiau, kad tos maxi adatos uždarytos maxi voratinklyje. aiškiau nerek.povilas užsinor, kalbas su titanais( satanais), taip kaip kalbames su adatų pagalba su demonais. Čia gi maxi adatos, tai ryšys su maxi demonais, gal net pačiu jų tėvu liuciferu.o žmogeliai, pasirašė net nepagalvoję, kur įkišo savo dūšias...atgal!Ratas, kuriame komunija liuciper raudonas. Tokį naudoja antikristai.Jų raudona svarbiausia spalva, o kryžiai deformuoti...titanų neva.

0  
4 Merkinės piramidės ženklai   (04.06.2012 15:48) [medžiaga]
Tie 2012-05-23 07:41:27
Titanų darbai , tai ANTIKRISTO,
'kryžius
pavaizduotas šėtono su viena prailginta kryžme. kuo toliau nuo tos Anastazijos sektos, kol dar ne vėlu." tOKS mERKINĖS PIRAMIdėj,šėtoniškas?
.
Bažnyčios Kanonų teisės kodekse (can. 1258) yra suformuluotas draudimas dalyvauti nekatalikiškose ceremonijose, grasinant ekskomunikavimo bausme. O jei kažkas ne tik dalyvauja rituale, bet net priima pačią esmingiausią tokių sektų apeigą?
Net iki 1960 metų nė vienas katalikų teologas nepripažino kalbėjimo nežinomomis kalbomis, pranašavimo, išgydymo esant Šventosios Dvasios darbo vaisiais. Kaip tik atvirkščiai. Romos Apeigyne yra parašyta, kad kalbėjimas nežinoma kalba yra pirmasis iš išorinių velnio apsėdimo požymių[7].
Išgydymo stebuklų yra ir eretikų sektose ir net rytietiškose religijose. (Žr. Mt 24, 24: „Atsiras netikrų mesijų ir pranašų, ir jie darys didelių ženklų bei stebuklų, mėgindami suklaidinti, jei tai įmanoma, net išrinktuosius“). „Pagal jų darbus juos pažinsite!“ Jeigu nėra esminių skirtumų tarp charizmatikų stebuklų ir eretinių sektų stebuklų, spiritizmo ir magijos, tie ženklai iš tikrųjų yra velniški.
Teologija apibrėžia velnio galią remdamasi šv. Pauliaus žodžiais, kad velnias pasirodo kaip šviesos angelas. Jis gali pasirodyti išoriškai prisidengęs Jėzaus Kristaus, Švč. Mergelės Marijos, angelo ar šventojo išvaizda. Paprastai jis pasirodo gražiu pavidalu ir gundo sielą iliuzija, kad toks gražus gali būti tik Dievas. Jis gali simuliuoti antgamtines malones: ekstazes, levitacijas. Stigmos, išgydymai, daiktų ar asmenų perkėlimas erdvėje, šviesos fenomenas, muzika, nepaprasti garsai, stulbinantys teiginiai, slapčiausių širdies paslapčių apreiškimas kitam žmogui, kalbėjimas apie dalykus, kurie peržengia žmogaus proto ribas. Visa Bažnyčios misijų istorija ir demonologijos mokslas yra pilni tokių nutikimų. Bažnyčia visada kreipė dėmesį į skirtumą tarp nepaprastų nutikimų ir tikrų antgamtinių stebuklų. Kas to neatskiria, daro klaidą, nes mano, kad visi nepaprasti dalykai kyla iš Dievo.
Taigi velnias gali pasirodyti šviesos angelo pavidalu. Taip lengviau suklaidinti tikinčiuosius. Todėl kaip įmanydamas ilgiau jis stengiasi nuslėpti savo veidą. Žmonės turi tikėti, kad tai Dievo įkvėpimas. Jam nėra sunku daryti nuolaidas, žinant, kad galiausiai pasieks savo tikslą – įtrauks sielas į klaidą ir pakenks Šventajai Bažnyčiai. Todėl velnias neabejodamas skelbia dievobaimingus pamokslus, kviečia melstis, atgailauti, pasninkauti ar net priimti sakramentus. Nebijo šiek tiek pralaimėti, kad vėliau laimėtų viską. (Norėdamas pakelti Liuterį į puikybę, jis paskatino jį siaubingai atgailai. Daugelyje eretinių judėjimų yra taip pat: daug atgailos, maldų ir pradžioje doresnis gyvenimas.)
Velnio galia yra milžiniška, tačiau ne beribė. Medį galima pažinti iš jo vaisių. Anksčiau ar vėliau galima pastebėti, kad tai nėra Viešpaties Dievo darbas.
Viešpats Dievas yra grynoji šviesa, Jame nėra tamsos. Pakanka vien menko tamsos ženklo, prieštaraujančio Dievo didybei, kad pastebėtume, jog šis judėjimas ar apreiškimai nėra Dievo apraiškos. O jeigu tai nėra Dievo veikimas, tai gali būti tik velnio darbas.
Todėl Bažnyčia liepia kanoniškai patikrinti kiekvieną atvejį, kai nutinka tokie nepaprasti reiškiniai. Charizmatiniame judėjime niekada nebuvo atliekamas toks tyrimas! Tokio tyrimo pamatinis principas, pagrindas yra taisyklė „bonum ex integra causa, malum ex quocumque defectu“ (gėris kyla iš grynos priežasties, blogis iš kokio nors trūkumo). Kadangi Viešpats Dievas yra aukščiausias gėris („grynoji priežastis“), jame negali būti jokio trūkumo, ydos ar klaidos. Tad jeigu egzistuoja bent menkutė klaida ar vien gėrio integralumo trūkumas, reiškinio priežastis yra velnias. Charizmatizme yra daugybė dalykų, tikrai neatitinkančių Dievo valios ir teisingos religijos.

0  
5 Titanai Merkinės piramidėj   (26.07.2012 18:27) [medžiaga]
Piramidinikas Povilas Ž. nemeluoja apie juos.
Titanų būstinė Merkinės ( Česukų)piramidė: Taip Povilas Žėkas rašo:”Tėvo egzistencija jūsų žemišku supratimu apibrėžiama kaip liepsnojančioji. Dievas Tėvas jums atrodytų, jeigu jūs jį pamatytumėte, kaip liepsningasis ugnies kamuolys….” :” “Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą. Griaunančiojo prado tikslas – užgniaužti kuriantįjį pradą bei sugražinti mūsų Kūrėją atgal į titanų priklausomybę.” „Apie titanus sužinojau dėl to, kad domėjausi paties mūsų Dievo Tėvo prigimtimi. Titanai sukūrė būsimąjį visatų sistemos kūrėją – mūsų visų Dievą Tėvą – ir suteikė jam laisvės kūrybai. Kaip jau minėta, mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu..“ Titanai: Atsiradimas: • >>Titanai yra gimę iš pirmosios vampyrės – Titanės, Lilith. • Titanų tėvai dažniausiai būna Demonai. •Titanai gali gimti tada, kai jų abudu tėvai yra Titanai, arba tada, kai motina yra Titanė, o tėvas labai senas vampyras. Gebėjimai: • Titanų oda yra labai stipri išskyrus kaklo zonoje. Titanai yra greitesni už vampyrus, taip pat už juos stipresni ir gali atlaikyti daugiau smūgiu ir ilgiau nepavargsta. • Titanų rega, klausa ir uoslė yra keliasdešimt kartų geresnė negu gyvūnų, ir tik šiek tiek geresnė negu vampyrų. • Titanai dažniausiai turi po vieną, o labai seni Titanai, ir po dvi galias. •Titanai yra nemirtingi, jie atsparūs ligoms ir greitai gyja. • Atsparumą ligoms Titanai gali valdyti, jeigu nori, jie gali susirgti bet kokia liga ir greitai išgyti.>>
Aišku kodėl reikėjo iškraipyti kryžius , Merkinės piramidės valdose . Povilo minimi titanai čia nori prisirašymo iš mūsų į jų širdį, kuri yra po piramidės karkaso vožtuvu – ratų centre …

0  
6 Titanai piramidėj   (10.09.2012 11:36) [medžiaga]
ratai skirti burtininkams.piramidiej burtais užsiima, vaikšto par aplink tos širdzies, kaip titaniški norų prašytojai, kad po smertes pas titanus patekt, net prisirašo....kur m„sų protas, juk povilas rašo apie tuos titanus savo raštuos, psl. Merkinės ( Česukų) piramidė, dar internete pilna apie titanus.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0