Ketvirtadienis, 28.03.2024, 19:43
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Birželis » 7 » Akašų kronikų prognozės apie birželio mėnesi
20:29
Akašų kronikų prognozės apie birželio mėnesi


Mėnuo žada būti labai palankus ir produktyvus. Stebimas stiprus, reikšmingas pajudėjimas į priekį, bet jis nepanašus nei stumtelėjimą, nei į truktelėjimą. Ją galima palyginti tik su nuolatiniu augimu. Žiemos ir pavasario energijos atnešė išbandymų. Bet jos atnešė ir daug paramos.  Birželio mėnesį, vietoje pakilimų ir atoslūgių bei jūsų bandymų stabilizuoti savo padėtį, jūs įgysite aiškų suvokimą, kuria kryptimi vystosi įvykiai. 

Išbandymai jūsų gyvenime ims rikiuotis taip, kad, net jei jie ir neišnyks, viskas vystysis viena kryptimi. Jūs galėsite pritaikyti tuos pačius sprendimus įvairioms problemoms. Jūs lengvai galėsite pamatyti dėsningumus, padedančius surasti sprendimus. Potencialas yra toks, kad birželio mėnesį galėsite jaustis lengviau, bet tik tuo atveju, jeigu būsite nusiteikę darbingai. Jums reikės būti atidiems, susikaupusiems, jausti pulsą ir dirbti su tuo, kas atsiranda jūsų gyvenime. 

Jeigu jūs nusiteikęs birželio mėnesį ilsėtis, rizikuojate pasiklysti. Vengiant dirbti su savimi, gali atsitikti panašiai, tarsi plaukdami upe patektumėte į sūkurį, ir pajustumėt, kad jus mėto įvairiomis kryptimis. Tai laikas, kai rasite pasitenkinimą dirbdami. Tai laikas, kai malonu siekiant tikslo, judant pirmyn bet kokiomis aplinkybėmis, kartas nuo karto atrandant būtinus sprendimus. Tokia yra 2011 m. birželio energijos varančioji jėga. 

Kaip gauti maksimalią naudą iš šios energijos? 

Geriausias būdas gauti naudą iš birželio energijos – tai planavimas to, su kuo jums reikia dirbti. Mėnesio pradžioje skirkite šiek tiek laiko pagalvoti apie tai, kas šiemet jau yra įvykę. Daug kas pasikeitė. Daug pasikeitimų pasaulyje ir daug pasikeitimų kiekvieno jūsų gyvenime. Daugelis pasikeitimų fundamentalūs – įvyko poslinkiai jūsų vidiniuose pagrinduose. Keitėsi paradigmos, keitėsi jėgos vietos. Tai pasaulio realijos, tai kiekvieno iš jūsų realijos. 

Jūs kol kas negalėjote pajusti arba pamatyti, kur tai nuves, bet, jei galite, apžvelkite praėjusį pusmetį ir sudarykite savo sąrašą to, kas jums buvo aktualu. Koks buvo didžiausias pasikeitimas jūsų gyvenime? Kas jums yra sudėtingiausia, painiausia ir sunkiausia iki šiol? Dėl kiekvienos iš šių problemų paklauskite savęs: „Ką aš dėl to jaučiu? Kaip aš jutau šią problemą anksčiau? Kas pasikeitė ir ką būtina pakeisti?" Tą padarę, apžvelkite vėl, ir aptiksite kažkokius dėsningumus, įvairių problemų panašias savybes.  

Netgi jei jos priklauso visiškai skirtingiems jūsų gyvenimo aspektams, jūs surasite panašius šių problemų bruožus. Jūs galėsite pastebėti, kad panašiai jas suvokiate, arba kad būtina atlikti panašius pakeitimus. Pažvelkite į panašumus, pažvelkite į dėsningumus, o tada žiūrėkite į priekį, į ateinantį birželio mėnesį. Pamąstykite apie savo planus, apie žmones, su kuriais teks bendrauti, apie sumanytus projektus ir tikslus, kurių ruošiatės siekti. Pamąstykite, kaip suvokti dėsningumai gali paveikti jūsų planus. Apgalvokite, kaip galima spręsti kai kurias problemas prieš tai, kai jos jus užgriūna, pasiremdami jau esama šių metų patirtimi. Galbūt jūsų tema yra galių atradimas ar bendravimas su savo esme. Galbūt jūsų tema yra buvimas geriausiu klausytoju. Galbūt jūsų tema yra mokymasis suskaičiuoti iki dešimties, anksčiau nei jūs prarandate savitvardą. Nepriklausomai nuo to, kas iš paminėto jums charakteringa, kiekvienas turite ką kurti, ir dabar atėjo laikas viską išsiaiškinti ir realizuoti. Tai geriausias būdas dirbti su birželio energija. 

Be šio aprašyto proceso, nėra reikalo užsiimti dar kažkuo, kas vyks šį mėnesį. Juk aplinkui tiek daug kas vyksta! Tiesiog stebėkite pojūčius, kurie jums ateina. Stebėkite žmones, atsirandančius jūsų gyvenime, stebėkite jums iškylančias problemas. Tai jums parodys, ko jums reikia judėjimui į priekį. Nėra reikalo kurti sunkumus, nėra reikalo ieškoti jų sau, dabar ne laikas ramiems apmastymams, ne laikas giliems dvasiniams ieškojimams. Dabar yra laikas kurti savo gyvenimą ir daryti geriausia, ką tik galite. Ženkite kiekvieną žingsnį maksimaliai sąžiningai, kiek tik galite.    

 

Peržiūrų: 2151 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 6
0  
1 dajana   (09.06.2011 21:49) [medžiaga]
kazkas atsitiko......na,taip.....esu kazkokiame verpete,o kaip is jo istrukti nezinau,nesuvokiu......esu sumisus.Gal ,pagaliau si menesi pavyks man sudeti visus taskus ant I??

0  
2 Dajana,   (13.06.2011 09:21) [medžiaga]
tiesiog vizualizuok kad ištrūksti iš "to" verpeto. :)

0  
3 trejona   (20.06.2011 22:56) [medžiaga]
baigias birželis, pseudopranašai, įdomu, ką atsakys ? nieko neįvyko ir neįvyks.blogiausia tai, kad kai kas patikėjo jais.

0  
4 Dajanai   (22.06.2011 13:11) [medžiaga]
jei netikėsi netikrais pranašais, išliksi, kaip ir dabar gerai gyvensi. Jei patikėsi, tau vienai tai gal ištykte ta pabaiga.

0  
5 tie   (24.06.2011 21:36) [medžiaga]
pranašai spėlioja, meluoja, nes nori tapti žinomi, kaip nors išgarsėti, pavyksta, jei kas patiki, pinigų sau sušluoja ...

0  
6 Dėža atsirado Merkpyramydos pastoliuos   (03.03.2012 14:01) [medžiaga]
Titanai arba demonai ojo, taip tikrai. Į tokius spąstus pakliūva tie, kurie eina belenkur, neskaito raštų, kurie byloja, kas ten yra:Titanai arba demonai
Titanų valdymas Česukuos Merkinės piramidės pastoliuos , krikščioniškai kalbant - TIESIOG PRAGARO NAMAI:
“Straipsnyje Ona Žėkienė pasakoja :” Šiek tiek daugiau nei per metus dešimtys tūkstančių piramidės lankytojų pasirašė peticiją už “paminklinio komplekso”, kurį sudaro kupolas, piramidė ir Šv. Trejybės kryžiai, išsaugojimą.” Gerai įsiskaitykite. Kokie kryžiai – Šv. Trejybės , kokie??? Nieko tikro čia nėra: kupolas- metalstiklo voratinklis, piramidė – tik pastoliai arba karkasas be sienų, o kryžiai, šėtoniniai, nes tokių niekad nebuvo ir nebus. Dievo Tėvo ir Dievo Šventoji Dvasia niekada nebuvo nukryžiuoti, kaip neturintys fizinio kūno. Merkinės piramidės pastolių savininkai su titanų diktuotine rekomendacija tai įvykdė – nukryžiavo dvasiškai Dievo Švč. Trejybę, todėl kvalifikuojami kap šėtonistiniai kryžiai . Visa titanų – satanų komplekso sukurtoji objekto aplinka taip pat. Žėkų biblija ir kiti raštai tai tik dar labiau patvirtina faktus, kurie čia minimi. Jei kam įdomus pragaro pinklių įrenginys galite lankyti tik kaip Grūto parką. Ten neatliekate tikiuos ritualų. Čia elkitės taip pat. Tačiau geriau nerizikuoti įkliūti į titanų arba demonų pinkles. Smalsumas gali būt spąstai, mirtini apsilankiųsiųjų dvasiai. Be dvasios neįmanoma patekti pas mūsų Dievą SUTVERĖJĄ, o tik pas PIRAMIDĖS PASTOLIŲ KŪRĖJĄ TITANŲ TITANĄ. KAS LAUKIA TŲ DEŠIMTIES TŪKSTANČIŲ PASIRAŠIŲSIŲJŲ IR DALYVAVUSIŲ RITUALUOSE PIRAMIDĖS PASTOLIŲ KOMPLEKSE , KLAUSKIM KUNIGŲ IR EGZORCISTŲ! KIEK ŽINAU, SKAIČIAU – TOKIEMS ASMENIMS BŪTINA APSILANKYTI PAS KUNIGUS . PRIEŠINGU ATVEJU RIZIKUOJAME SAVO DVASIA!” SUPRATAU!LABAI PAVOJINGA VIETA MERKINĖS PIRAMIDĖS PASTOLIAI PO VORATINKLIU>>>LABAI PAVOJNGA TEN LANKYTIS!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0