Antradienis, 16.04.2024, 21:40
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 5 » Akašų kronikų prognozės apie lapkričio mėnesio energijas
21:28
Akašų kronikų prognozės apie lapkričio mėnesio energijas

Lapkričio mėnesį gali būti juntama įtampa dėl tos priežasties, kad šio meto įvykiai iškelia pagrindinį klausimą, esantį žmonijos kelyje. Ar jūs pasirinksite meilę, ar jūs pasirinksite baimę? Nuo to, kokį atsakymą jūs pasirinksite, priklauso žmonijos ateitis, tai atsilieps keletui sekančių kartų. Tai tuo pačiu ir paprasta, ir rimta.

Dar niekada anksčiau nebuvo taip svarbu, kaip dabar, kad meilės pasirinkimas dominuotų prieš baimę visur, tiek jūsų asmeniniame gyvenime, tiek kolektyviniuose siekiuose. Vienas iš būdų laikyti pirštą ant visuomenės energijos pulso yra dalyvavimas politiniuose įvykiuose, rinkimuose ir protestuose. Valdantieji sluoksniai arba priešinasi žmonijos evoliucijai, arba susitaiko su faktu, kad atskirų žmonių turimi įgaliojimai vis labiau juntami ir daro įtaką. Visame pasaulyje atskiri žmonės vis mažiau linkę likti engiami ir valdomi stambių institucijų. Turimos omenyje tiek vyriausybės, tiek korporacijos bei kitos stambios organizacijos. O kai žmonės vis labiau išreiškia savo teises, korporacijos priverstos su tuo skaitytis ir atsisakyti represyvinių metodų.  

Kai šie visuomeniniai procesai vystosi visame pasaulyje ir įvairiai pasireiškia įvairiose šalyse – atsakymas į klausimą, kaip šį mėnesį ir metų gale vyks pokyčiai, lieka neaiškus tol, kol jūs visi nepadarysite savo pasirinkimo. Šio savo įgaliojimų pojūčio dalimi yra pyktis, kuris atsiranda, kai žmogus ima suvokti, jog priklauso engiančiai sistemai. Iš dalies tai naudinga kiekvienam, bet nereikia užmiršti apie praradimus, kurie galimi žmogui būnant pykčio energijoje. Kai žmogus pyksta per ilgai, jis ima remtis baime ir prarasti savo meilę. Šie procesai pasireikš šį mėnesį JAV įvyksiančiuose rinkimuose, taip pat ir kitose pasaulio šalyse.  

Galų gale žmonija turi tik vieną būdą išeiti iš baimės – kiekvienu momentu pasirinkti meilę. Gali atrodyti, kad tai mažai reiškia, kai pasirenkate savo kasdieniniame gyvenime, bet šie pasirinkimai evoliucijos eigoje atneš didžiulius pasikeitimus. Pabandykite įsivaizduoti Žemės vaizdą naktį iš kosmoso, šviesias miestų dėmes jos paviršiuje, surasti ten save, mažą taškelį. Pagalvokite apie tai, ką jūs sukuriate – šviesos ar tamsos taškelį. Mes kalbame apie Dvasios Šviesą ir apie Meilės Šviesą – pagrindinę kuriančiąją galią Visatoje.  Įsitikinkite, kad darote viską šviesos taškeliui sukurti. Darydami pasirinkimą ne meilės ir atjautos naudai, jūs didinate problemų svorį pasaulyje, didinate tamsias dėmes žmonijos spektre.

Mes šias sąvokas jums pateikiame pačiais paprasčiausiais žodžiais, nes atėjo laikas tam naudoti paprastus terminus. Daugiau negalima leisti sau racionalizuoti žalingų idėjų ir veiksmų pretenduojant į tai, kad jie daromi vardan meilės. Kenkdami sau arba kitiems jūs nustojate būti Šviesos laidininkais. Seniai žinoma, kad kiekvienas veiksmas, kiekviena mintis ir kiekvienas žodis pagrįstas arba meile, arba baime. Neįmanoma remtis ir meile, ir  baime vienu metu. Jūs galite savyje jausti įvairių emocijų, bet kiekvienas jūsų poelgis arba sprendimas visada yra arba iš meilės, arba iš baimės. Tegu ši idėja bus jūsų gidu lapkričio mėnesį; tegul kiekvienoje smulkmenoje jūsų pasirinkimas bus iš meilės. Kad ir pasirinkimas ilgiau pasnausti iš meilės savo kūnui, jeigu jaučiatės nekaip. Arba priimant sunkesnį sprendimą – apkabinti kaimyną, kuris jūsų nekentė ir įžeidinėjo.

Kaip galite gauti didžiausią naudą iš šio mėnesio energijos?

Geriausias būdas gauti didžiausią naudą lapkričio mėnesį – tai tapti geriausiu draugu pačiam sau. Kalbant apie tai turima omenyje, kad matysite šį mėnesį aplinkui daug įtampos. Matysite aplinkui žmones, kurie apimti baimės. Jeigu jūs ieškote kitų paramos ir užuojautos, tai, greičiausiai, jūs jų negausite. Tuo labiau dabartiniu metu esate kviečiami pasirinkti Meilę kiekvienu momentu, netgi jei žmonės aplinkui jus pasiklydo savo baimėse. Todėl jums būtina atsigręžti į savo vidinę Šviesą.

Raskite būdą kaip tapti geriausiu draugu pačiam sau. Atraskite laiko tarp kasdieninių rūpesčių, kad pabūtumėte vieni su savo mintimis ir jausmais. Raskite savo gyvenime erdvę, kur galėtumėte įsiklausyti, ko jums reikia, įsiklausyti, kas jus slegia. Pasilikite sau erdvę atjautai ir gailesčiui. Ir nepamirškite surasti vietos savo gyvenime tiems dalykams, kurie nuolatos primena jums apie Meilę. Ar yra koks nors paveikslėlis, kuris jums asocijuojasi su Meile? Įkelkite jį ant monitoriaus ekrano. Ar yra muzika, kuri kviečia jus Meilei? Įsijunkite ir klausykite jos vietoj tų dalykų, kurie gimdo neapykantą ir pyktį.

Lapkričio mėnesį jums geriau vengti naujienų kanalų. Jeigu TV laida kelia baimės jausmą, išjunkite ją. Padarykite viską, ką galite, kad pasiliktumėte patys savimi, ryšyje su savo geriausia dalimi, kad išsaugotumėte šią mažą kibirkštėlę viduje, kad jūsų vidinis balsas būtų gyvas ir žvalus šį mėnesį. Rašykite dienoraščius, leiskite laiką gamtoje, užsiimkite meditacinėmis praktikomis, stenkitės būti dėmesingi ir rūpestingi savo kūnui. Būkite geriausiu draugu sau, kad išlaikytumėte dvasinės pusiausvyros jausmą, tuo metu kai aplinkui stiprėja įtampa.

Ar yra dar kas nors, į ką reikia atkreipti dėmesį lapkričio mėn.?

Pridursime, kad nesistenkite piršti kitiems savo požiūrio. Nesistenkite priversti jų būti labiau mylinčiais. Šį mėnesį jūs galite padaryti didesnį teigiamą poveikį kitiems, stengdamiesi būti sektinu pavyzdžiu. Todėl vietoj to, kad ginčytumėtės ar siūlytumėte kam nors būti labiau mylinčiu, elkitės kaip mylintis žmogus su viltimi, kad kažkas pastebės, kaip daug jis gali prarasti, pamiršęs apie savąjį meilės jausmą.

Žmonės lapkričio mėnesį bus pažeidžiami. Visi bandymai pakeisti aplinkinius pagimdys nemalonias pasekmes. Todėl stenkitės būti sektinu pavyzdžiu  ir tikėkitės, kad žmonės iš tiesų suras savo kelią atgal į savąją meilę. Kai kurie iš tiesų greitai jį suras, o kai kam gali tam prireikti keleto mėnesių arba metų. Būkite kantrūs – jūs nieko negalite padaryti, kad dabar pakeistumėte situaciją. Neįtikinėkite nieko, nebandykite keisti žmonių. Tiesiog patys būkite tokiais, kokių pasikeitimų laukiate pasaulyje.

 

Peržiūrų: 2499 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 4
0  
1 Vidmantaskun   (06.11.2011 11:54) [medžiaga]
NEPATARTINA-NEREKOMENDUOJAMA ATLIKTI ASTRALINES KELIONES RUDENIO IR ŽIEMOS LAIKU.... ,nes astralinis planas rudenį ir žiemą priartėdavo prie šio pasaulio.Kai ,kuriems žmonėms pakrikdavo psichika, kai bandydavo "Žaisti" ten žiemą ir vėlyvą rudenį.SAUGIAUSIA ASTRALINES KELIONES ATLIKTI PAVASARĮ IR VASARĄ...TAČIAU PATS MANAU ,KAD GALIMA ATLIKTI SĄMONINGO SAPNAVIMO PRAKTIKĄ...užsiimėnti savivalda sapne....valdyti save sapne...būti ten sąmoningam....IR NEREKOMENDUOJU IŠ SAPNO SAUGIOS ERDVĖS KELTIS Į ASTRALINĮ PASAULĮ.... nebent mokėtumet pasiekti aukštas šviesos oktavas ar mokėtumėt apsisaugoti ...angelai gali padėti šiuo atveju....ir jei nuoširdžiai prašysit jų apsaugos ir sakysit jog norit keliauti į astralinį planą..manau jie padės...

0  
2 xMx   (06.11.2011 12:48) [medžiaga]
Aj man tos viso Akašų kronikos - eilinis horoskopas, nieko konkretaus biggrin Virgi, o iš kurios vietos juos trauki? smile

0  
4 Sorex   (10.11.2011 00:06) [medžiaga]
aciu tau Virgi uz pastangas ir meile. Daugelis straipsniu isties privercia kilti mintims,kurios suzadina meile,vienybe ir dziaugsma! Visu musu laukia be galo idomi kelione... :)

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0