Penktadienis, 29.03.2024, 04:19
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Vasaris » 1 » Akašų prognozės Apie 2013 m. vasario mėnesio energijas
17:41
Akašų prognozės Apie 2013 m. vasario mėnesio energijas

Šis mėnuo pasižymi labai galinga energija, ir jėga, einanti per jus šio mėnesio eigoje – tokios neįtikėtinos galios Meilė, jog atsiranda pojūtis, tarsi ji užlipa jums ant sprando. Ji gali būti sukrečianti ir nuostabi, o gali mesti jums iššūkį. Juk Meilė sugeba išgydyti, bet sugebėjimo Mylėti išugdymas dažnai reikalauja pergyventi nusivylimą, kad atvertume jai savo širdį dar giliau.

 

Šį mėnesį labai svarbu pasirūpinti viskuo, kas jums brangu. Būkite rūpestingi sau – raskite savyje tai, kas tinka jūsų būdui, branginkite savo talentus, atleiskite sau trūkumus, būkite dėmesingi savo fiziniam kūnui. Pasirūpinkite savo artimaisias. Taip pat pasirūpinkite žeme ir jums vertingu nekilnojamu turtu, projektais, organizacijomis ir bendrijomis, kuriuos vertinate. Labai svarbu, kad šį mėnesį vadovautumėtės Meile savo veiksmuose.

 

Žiūrėkite į Meilę kaip į energiją, kuri turi savyje tam tikrą slėgį, tarsi vanduo upėje. Kad išliktumėte jos tėkmėje, reikia panaudoti savo jėgas – plaukti ar darbuotis irklais. Jeigu šį mėnesį jūs būsite gležni ir švelnūs Meilės atžvilgiu, ji gali jus parblokšti. Galbūt, jūsų širdis liks sudaužyta, arba jūsų meilė liks nesuprasta. Jeigu jūs nesieksite sąmoningai nukreipti Meilės sau naudinga linkme, yra tikimybė, kad kažkas vyks ne taip, o rezultate pasiliksite dar labiau įsimylėję. Bet jeigu jūs sugebėsite būti atkaklūs savo Meilėje nuo pat pradžių, jums neprireiks patirti nesėkmių, jūs jau plauksite jos tėkmėje.

 

Suraskite bet kokią galimybę dalintis Meile ir dovanoti Meilę šį mėnesį, nes ji dabar stipresnė, negu kada nors anksčiau. Planetoje sustiprėjo sugebėjimas Mylėti, ir tai nuostabu, bet Meilė gali būti sukrečianti. Įsivaizduokite, kad gyvenote dykumoje ir metų metais troškote vandens. Ir pagaliau – štai jis, vanduo, bet jis atėjo kaip cunamis ar netikėtas potvynis. Jeigu jūs esate jo kelyje, jeigu priešinatės, nenorėdami atverti širdies, jis partrenks jus ant žemės. Jeigu jūs bandote laikytis nuoskaudų arba užgautų jausmų, jus pargriaus skausmas. Bet jeigu jūs leisite išsilieti ašaroms ir atsirasti jausmams, Meilė užlies jus ir išgydys. Ji sugebės labiau pakelti jus į Šviesą, negu kas nors kita, kas vyko su jumis anksčiau. Šį mėnesį energija iš tiesų galinga, ir su ja, kaip ir su bet kokia galia, reikia būti atsargiems. Bet ši jėga – Meilė, todėl priešintis jai neverta.

 

Ar galime šį mėnesį dalyvauti kokioje nors veikloje, kuri padėtų geriau susitvarkyti su šia energija?

 

Taip. Šį mėnesį labai svarbu gyventi aktyviai. Priverskite judėti savo kūną, meskite iššūkį protui, mokykitės išsisakyti ten, kur anksčiau to nedarėte, arba išbandykite naujus įgūdžius. Labai svarbu šį mėnesį aktyviai užsiimti vystymusi. Verta būti fiziškai aktyviam, užsiimti sportu ar bet kokia jums tinkančia veiklos rūšimi.

 

Būtina kasdien fiziškai judėti, įtempti ir stiprinti raumenis, fiziškai aktyviai veikti aplinkiniame pasaulyje. Atsiraitykite rankoves, apsitvarkykite, padėkite persikraustančiam kaimynui ar pasisiūlykite neatlygintinai patalkininkauti darželyje. Darykite bet ką, kas palaiko jūsų fizinį aktyvumą ir ryšį su pasauliu fiziniame lygyje. Tai padės jums palaikyti gerą ryšį su fiziniu kūnu ir su aplinkiniu pasauliu.

 

Fizinis aktyvumas padės jums išlikti pakankamai stipriems šioje galingoje energijoje, kuri praeina per jus, o taip pat nukreipti Meilę reikalinga vaga, ypač jeigu fiziškai kažką darote, išreikšdami Meilę ir švelnumą. Pavyzdžiui, ne tiesiog nusišypsokite ir pamojuokite draugui, o perbėkite kambarį ir jį apkabinkite. Ne tiesiog paaukokite pinigus vietinei nekomercinei organizacijai, o atsiraitykite rankoves ir padėkite jiems sunešti dėžutes. Darykite viską, kas jums įmanoma egzistuojančioje situacijoje. Veikite iš Meilės, jausdami stabilumą. Tai jums šį mėnesį bus naudinga.

 

Antras svarbus dalykas – stengtis būti pakankamai susikoncentravusiu. Pas daugelį šį mėnesį bus nepaprastai stipri intuicija. Daugeliui vidinis pojūtis suveiks kas keletą minučių ar kas keletą dienų. Tai gali atrodyti pritrenkiančiai. Kai jūs apie kažką galvojate arba jeigu šį mėnesį kažkas sukasi jūsų mintyse, verta daryti prielaidą, jog tam yra priežastis. Todėl, jeigu jūs apie kažką galvojate, užsirašykite to žmogaus vardą ir priminkite sau jam paskambinti ar už jį pasimelsti. Jeigu jūs manote, kad jam reikia kažką pasiūlyti, pasistenkite būti pakankamai susikaupęs, kad neužmirštumėte to padaryti.

 

Šį mėnesį būtų naudinga rašyti sąrašą tų žmonių, kurie yra jūsų mintyse, tų dalykų, kuriuos jūs šiandien išgirdote apie draugus ir artimuosius, bei tuos, kuriems, galbūt, reikia jūsų pagalbos. Toks sąrašas padės pasinaudoti šiuo vidiniu pojūčiu ir pavers jį kokia nors Meilės pasireiškimo forma. Tegul susikaupimas padeda tam, kad intuicija visuomet būtų pasiruošusi ir galėtų padėti. Neleiskite savo instinktams praeiti nepastebėtiems kaip atsitiktinei nuojautai, ištirpstančiai kasdienybėje.

 

Ar galima ką pasakyti apie masinius įvykius šį mėnesį, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį ar juose dalyvauti?

 

Masiniai įvykiai šį mėnesį turėtų atnešti kokias nors svarbias žinias. Tai įmanoma, nes kai žmogus pergyvena asmeninę Meilės ar vilčių žlugimo patirtį, išauga persilaužimo momento tikimybė įvykiams, besivysčiusiems ilgą laiką. Kai yra galinga energija, žmonės dažnai atlieka reikšmingesnius veiksmus ar reikšmingesnes klaidas, nei įprastai.

 

Jeigu prieš jūsų akis rutuliojasi didelis masinis įvykis, būtinai ieškokite Meilės. Neleiskite sau pasitikėti siaubingais pranešimais masinėse informacijos priemonėse. Stenkitės rasti Meilę bet kuriame siužete, kurį matote. Išsikelkite klausimą: „Kas čia gali padėti? Kam reikia daugiau mano Meilės? Kokiu būdu žmonės parodo savo Meilę, netgi tuose dalykuose, kurie skelbiami naujienose?"

 

Suraskite šią Meilę, siųskite savo Meilę visais tinkamais būdais, ir atsiminkite, jog viskas, kas vyksta mūsų asmeniniame ar visuomeniniame pasaulyje šiuo momentu, bando padėti mūsų širdims atsiverti. Netgi jeigu tai vyksta per prievartą, ji nutaikyta į tai, kad padėtų žmonijai išvystyti Meilės sugebėjimą. Įskaitant visas tas visuomenines problemas, su kuriomis tenka turėti reikalų – ekologinės situacijos blogėjimas, socialinis neteisingumas ir daugelis kitų – jums visur prireiks stipresnio ryšio su Meile. Tai nekomfortiškas, bet svarbus tąsos procesas. Suraskite jį, priimkite jį ir stenkitės pritraukti kaip galima daugiau Meilės, kas bevyktų visuomenėje.

 

Ar Saugotojai mums dar ką nors gali pranešti apie 2013 metų vasarį?

 

Be Meilės energijos, apie kurią mes jau kalbėjome, šį mėnesį taip pat labai svarbus mūsų minčių pobūdis. Svarbu būti pasiruošusiam pervertinti tai, kaip jūs žiūrite į dalykus, ir tai, ką apie juos galvojate. Kiekvienas mes turime įprastą požiūrį į aplinkinį pasaulį, ir egzistuoja daugybė tokių nusistovėjusių stereotipų variantų. Galbūt, jūs turite įprotį matyti stiklinę pusiau pilną ar pusiau tuščią, ar bet kurioje situacijoje ieškote patarimo bei instrukcijos veiksmui. Galbūt, jūs – žmogus, kuris kelia kitų poreikius aukščiau už savo, o gal atvirkščiai. Kiekvienas turi savo unikalų pasaulio suvokimą ir įprastus kiekvienos ateinančios informacijos dalies apdorojimo būdus.

 

Įpročiai – tai nuostabu, bet šį mėnesį bus svarbu pabandyti įžvelgti tai, kas yra už įprasto gyvenimo būdo ribų. Pavyzdžiui, jeigu jūs pripažįstate, jog paprastai esate džiaugsmingas žmogus, kuriam stiklinė visuomet pusiau pilna – galbūt, šį mėnesį verta pabandyti sužinoti, kas yra pesimistinis požiūris. Jeigu paprastai jūs rūpinatės kitų žmonių poreikiais, pabandykite į pirmą vietą iškelti savo poreikius. Jeigu jūs visuomet ieškote pavojų bet kurioje situacijoje, pabandykite atkreipti dėmesį į tai, kad esate visiškai saugus. Pabandykite pažvelgti į viską naujai. Įsivaizduokite, kaip jaustųsi jūsų vietoje kitas žmogus, o ne jūs. Viskas, ko galite imtis šį mėnesį, kad išplėstumėte savo akiratį ir išmoktumėte naujo požiūrio, jums pasitarnaus.

 

Naujos perspektyvos yra svarbios, nes jos sustiprina jūsų sugebėjimą daugiau pažinti, negu pavykdavo anksčiau. Atsitraukimas nuo įprastų standartų padės įveikti „baltas dėmes". Kai Meilė šį mėnesį pasieks savo tikslus, ji padės jūsų širdims atsiverti ir pakeis jūsų minčių pobūdį. Jeigu jūs treniruojate savo sugebėjimą mąstyti kitaip ar žiūrėti į dalykus kitaip, jums bus lengviau leisti labiau mylinčiam žvilgsniui į gyvenimą užimti nuolatinę poziciją jūsų kasdienybėje. Nebūtina visą laiką būti pilnam meilės ar džiaugsmingam. Svarbu būtent bandyti ką nors naujo. Netgi bandymas pabūti pesimistiškiau nusiteikusiam gali pasirodyti naudingas, nes tai keičia jūsų įprastą elgesį. Stenkitės šį mėnesį mąstyti ne apribojimų rėmuose, o išeiti už ribų.

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 2488 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 4
0  
1 Gėlė   (01.02.2013 22:04) [medžiaga]
...žmogus gimsta tada, kada atranda savyje Dievą-Meilę, suvokimą apie tai...
2h paskaita apie tai:
http://www.youtube.com/watch?v=LJSp0Urd_fg&feature=endscreen&NR=1

0  
2 Doremi   (01.02.2013 22:35) [medžiaga]
vienu žodžiu, gresia įsimylėjimas be atsako tongue
tik nešokite nuo tilto pabandę nerti į pesimizmo jūrą tongue

0  
3 Braske   (02.02.2013 22:30) [medžiaga]
cia meile pasauliui pasklesit reik tuo atveju kaip supratau smile

0  
4 ELE   (11.02.2013 14:17) [medžiaga]
Kantrybes Jums skleidziant meiles energija savo artimiesiems, draugams. Visos gyvos butybes laukia meiles apraisku smile

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0