Penktadienis, 29.03.2024, 15:53
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Rugpiutis » 5 » Antroji banga Jėgos sugrįžimas
08:03
Antroji banga Jėgos sugrįžimas

Antroji banga

1997 metų gegužį aš pajutau stiprų Grupės stumtelėjimą sukurti internetinę svetainę, kurioje visi Šviesos Darbuotojai galėtų apsijungti. Tai buvo kas nori, tik ne lengvas stumtelėjimas ir jie man pasiūlė dar kelis sprendimus. Jie pasakė, kad žodžius „Antroji banga“ patalpinčiau kur nors pirmame puslapyje. Padariau kaip jie prašė, tačiau nežinojau tų žodžių prasmės. Tuo metu maniau, kad tai pažymėjo interneto puslapį kaip antros mokymų bangos dalį. Dabar, žvelgdamas atgal suprantu, kad iš mano pusės tai buvo gana arogantiška. Galų gale tai buvo tos pačios būtybės, kurios neleido man jų vadinti niekaip kitaip, kaip pompastišku žodžiu „Grupė“. Akivaizdu, kad gražios etiketės tų vaikinų nejaudina. Ir kas gi, pagaliau, buvo toji „Antroji banga“? Atvirai pasakius, tik dabar imu tai suvokti.

Panašu, kad buvo svarbu pasodinti sėklas internetinės svetainės kūrimo pradžioje ir todėl jie paprašė patalpinti joje tuos nepaaiškinamus žodžius. Tai Dvasiai įprastas svarbios informacijos nešimo į Žemę būdas. Netolimoje praeityje tai buvo padaryta su žodžiais „Šviesa“ ir „Angelai“. Netgi dabar galima stebėti, kaip jie sėja sėklas mūsų pokalbių metu tokiais žodžiais kaip „Kristalas“. Trumpai tariant, pamaniau, kad iš tiesų tai juokinga, nes niekas nei karto nepaklausė, ką reiškia puslapyje įdėti žodžiai „Antroji banga“ ir džiaugiuosi, kad niekas nepaklausė, nes nebūčiau galėjęs atsakyti.

Grupė

Mes labai dėkingi už galimybę kreiptis į čia susirinkusius bundančius meistrus. Uždangai tarp mūsų išmatavimų plonėjant, jūs pradedate gauti akimirkos pojūčius apie savo jėgą ir didybę. Tai ir buvo mūsų aukščiausias tikslas, nes artėja laikas, kada jūs pilnai atgausite savo jėgą ir panaudosite ją kurdami sekančią savo realybę. Meilę ir pagarbą, kurią jums jaučiame, ne visada galima aprašyti jūsų žodžiais. Jūs nesavanaudiškai sutikote žaisti Žaidimą, pilną sumaišties ir dichotomijos vardan bendro aukščiausiojo gėrio. Sumaištyje jūs dažnai jaučiate tikrąją Dvasios trauką savo pačių būtybės viduje tik tam, kad paklaustumėte, ar tai tik nėra jūsų vaizduotės vaisius. Mes suprantame sunkumus, kuriuos patiriate vardan Žaidimo ir sakome jums, kad esate labai gerbiami už tai, kad gerai vaidinate visą savo rolę. Dėl vykstančių įvykių jus stebi daug akių. Jūs gerai atlikote savo darbą ir nors, galbūt, net nesuprantate, apie ką kalbame, mes pranešame jums, kad Žaidimą jau laimėjote.

Tai, ką ruošiamės su jumis šį kartą aptarti, yra labai svarbu planetai. Dabar kaip tik metas įžeminti šią informaciją. Asmeniško jėgos susigrąžinimo Antroji Banga formuojasi dabar ir greit nusiris per planetą. Anksčiau mes kalbėjome apie poslinkį kryptimi, žmonijos pasirinkta 1945 metais. Tai buvo lemtingas įvykis, nulėmęs dabartinių galimybių atsiradimą. Tai buvo pirmas ženklas, rodantis, kad žmonija nusprendė susigrąžinti savo jėgą. Cirkuliuojanti planetoje energijos banga padės jums žengti sekantį žingsnį evoliucijos kelyje kaip dvasinės būtybės. Kad tai taptų įmanoma, daugelis apjungė savo vibracijas, įskaitant ir banginių rūšies atstovus.

Tūkstantmečiais energijos įžeminimas Žaidimų Lentoje vyko saugotojų dėka, kuriuos jūs vadinate delfinais ir banginiais. Šie banginių rūšies atstovai yra jūsų gimdytojų rasių palikuonis ir jie atliko puikų darbą laikydami energiją planetoje Žaidimo metu. Kai žmonės ėmė busti jėgos atgavimui, šis darbas džiaugsmingai buvo nutrauktas. Energijos palaikymas visada buvo įtrauktas į jūsų kontraktą ir buvo didžiulė šventė perduodant šį fakelą. Paskutinius kelis metus dauguma ėmė busti visos savo jėgos atgavimui ir pagalbai šiame procese. Jūsų įvykdyti pasikeitimai, leidžiantys laikyti šią energiją, tapo priežastimis daugeliui nemalonumų ir sunkumų, su kuriais susidūrėte. Dabar jūs jau beveik pasukote už kampo ir padedant kolektyvinei sąmonei tapo įmanoma komfortabiliai judėti link savo jėgos atgavimo. Ši Banga planetoje susidaro visų jūsų dėka. Jei keliausite kartu su šia energijos Banga, ji lengvai jus perneš į sekantį vibracijos lygį.

Tai, ką pavadinome Antrąja Banga, susiję su perėjimu nuo ėjimo paskui lyderį prie individualaus jėgos atgavimo. Jūsų pačių nusistatyta paradigma veikė tam tikrame lygyje prie žemesnių vibracijų jūsų praeityje. Dabar, kai kolektyviai nusprendėte pereiti prie aukštesnių vibracijų, jums skirta pradėti naują paradigmą, atspindinčią jūsų individualų jėgos atgavimą. Dėl šios priežasties mažai jūsų organizacinių struktūrų įvykdė savo užsibrėžtus tikslus. Sistemos, sukurtos žmonių saugojimui, efektyviai atskyrė juos nuo jų pačių jėgos. Suteikdami toms sistemoms galimybę jus saugoti, praradote kontaktą su savo kūrybine galia. Norime priminti, kad jūs faktiškai esate baigtinės begalinio Kūrėjo dalelės ir tokiais būdami turite visą Kūrėjo galią. Kai pradėsite šią galią prisiminti ir ją reikšti, senosios paradigmos ims trauktis. Tai yra esmė to, ką mes pavadinome „Antroji Jėgos Atgavimo Banga Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje“. Dabar atėjo metas prisiminus savo palikimą kiekvieną žingsnį žengti pilna jėga.

Emocinių problemų pašalinimas sukuria sąlygas Šviesos nešimui

Daugelis Šviesos Darbuotojų Žaidimų Lentoje buvo užsiėmę savo emocinių problemų pašalinimu ir taip sau suteikė galimybę nešti į planetą daugiau Šviesos. Šis darbas ypač aukštai vertinamas, nes jis daro daug didesnę įtaką, nei jūs galite įsivaizduoti. Savo pačių energijos apvalymas tam, kad atneštumėte daugiau Šviesos ir yra tai, ką mes apibūdiname „Šviesos Darbu“. Šis emocinis apsivalymas taip pat leis jums lengviau pereiti į Antrąją Jėgos įgijimo Bangą. Dėka darbo, atlikto šoje srityje, jūsų žvilgsnis švarus ir jums bus atverta daug galimybių. Viena iš jų bus galimybė dirbti su žmonėmis, nusprendusiais pereiti į aukštesnes vibracijas. Bus daug galimybių padėti kitiems prisitaikyti prie besikeičiančių laikų.

Permainos visada yra geresnių dalykų šaukliai, nors ir atneša nepatogumų tiems, kurie kimbasi į senus idealus. Kai Antroji Jėgos Įgijimo Banga įsitvirtins planetos Žemė realybėje, bus tokių, kurie, gal būt, patirs sunkumų, ypač jei nebus pripratę laikyti savo jėgos. Uždavinys tų, kuriuos mes vadiname „Šviesos Darbuotojais“ yra kloti kelią į pasikeitimus pirma per savo patirtį, o po to padedant kitiems. Jūsų laukia ypatingas darbas: švelnios, su meile pagalbos teikimas tiems, kurie kovoja už įstojimą į savo jėgos įgijimo kelią. Kai kurie gali jaustis aukomis, nes jiems atrodys, kad iš jų atima atramą. Jie mato, kad ramentai, į kuriuos remiasi, yra vienintelė apsauga nuo kritimo. Jūsų užduotis yra jiems su užuojauta parodyti, kad tie „nepakeičiami“ ramentai jiems iš tikrųjų trukdo eiti. Pagalba vienas kitam ieškant vidinės jėgos yra Antros Bnagos dėmesio centre. Kiekvienas planetos žmogus yra apdovanotas dovana, kuria gali pasidalinti. Parodykite jų dovaną jiems ir jie ras savo jėgą. Parodykite pavyzdį ir visų pirma raskite savo pačių dovaną nustatydami energiją, kad kiti galėtų ja sekti.

Asmeninis jėgos įgijimas - kelias į Šviesą

Asmeninis jėgos įgijimas savo ruožtu sukoncentruos globalų dėmesį naujose kryptyse. Kai daugelis iš jūsų įgys savo jėgą, jūsų organizacijos ir vyriausybės išsiplės tam, kad suteiktų vietos jėga apdovanotam žmogui. Vėl iškils senovinė valstybės forma ir natūraliu būdu ras savo pusiausvyrą. Tai tokia teisinga valstybės forma, jau vieną kartą sudariusi didingą Lemūrijos kontinentą. Daugeliu atžvilgiu tai ne-valsyybės forma. Kaip ir bet kuri tiesa, šis idealas ras savo pusiausvyrą ir sklandžiai įsilies į visas organizacijas, norinčias atlikti šį perėjimą. Daug įmonių jau pradėjo įgyvendinti kai kuriuos iš tų principų ir labai sėkmingai. Jie supranta, kad savo darbuotojų apdovanojimas jėga atneš atlygį visiems. Kai darbuotojams suteikiama laisvė pereiti prie savo aistros ir jėgos, jie visiems atneša naudą. Tai ryškiau pastebima biznio srityje dėl polinkio koncentruoti savo energiją. Dauguma tokių organizacijų formuojamos su aiškiu ketinimu gauti naudą. Nors tai gali pasirodyti egoistiška, tačiau būtent šis fokusas su energijos koncentracija kloja kelią į egzistavimą aukštesnėse vibracijose. Ketinimo sufokusavimas ir motyvacijos aiškumas išvalo kelią greitam pasireiškimui.

Pritaikymas biznyje ir politikoje

Ateityje bus pasiūlyta daug informacijos apie naujus organizavimo metodus. Daug bus prisiminta iš skirtingų šaltinių. Mes prašome nieko nepriimti kaip absoliučią tiesą. Tai sritis, kur daugybė tiesos atspalvių reikalingi tam, kad kruopščiai atrinkti pilną informaciją, nes ji grįžta vėl į Žaidimų Lentą. Asmeninis biznis paklos kelią, o vyriausybės paseks paskui jį, kai ims augti spaudimas sukurti aplinką, tinkamą individualiam jėgos įgavimui. Dėka sėkmingų technologijų, ši tendencija jau įgauna pagreitį. Kai žmonės įgaus savo jėgą, jie pakeis savo pačių sukurtą paradigmą. Jūsų kelyje mes sėsime šių organizacinių metodų sėklas, tačiau pilnai atskleisti informacijos negalime. Labai svarbu kiekvienam iš jūsų naudotis savo jėga, kad ši informacija ir vėl veiktų. Tai atspindi Antrąją Bnagą todėl, kad iš kolektyvinės sąmonės informacija ateis greičiau, nei iškokio nors vieno šaltinio: tokiu būdu susidaro sąlygos dideliam asmeniniam jėgos įgavimui. Mes visada šalia ir jus švelniai stumtelsime, kai tik paprašysite. Pasaulinės kompanijos greit pristatys naują standartą, kuriuo paseks vyriausybės. Globalios ekonomikos modelis jau kurį laiką kuriamas. Piniginė sistema tiksliai atspindi Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentos aspektus. Laisvų įmonių sistema atspindi natūralų Visatos energijos srautą. Atkartojant šią Visatos energiją ekonomikoje, planetoje ima nusistovėti natūrali pusiausvyra. Džiaugsmingai jus informuojame, kad dėl šios pusiausvyros pasaulinis karas Žaidimų Lentoje daugiau nebeįmanomas. Jei toks bandymas ir būtų, jie greit pastebėtų, kad atakuoja patys save. Persipynę ekonomniai interesai paruošė sceną pasaulinės bendrijos judėjimui pirmyn. Pasaulinė ekonomika ruošia dirvą tikrai pasaulinei bendrijai.

Mokantis gyventi jėgoje

Iš energetinės perspektyvos matyti, kad viskas planetoje susiję. Ši energija aiškiai atsiskleidžia pasaulinėse ekonomikose. Kiekviena asmenybė vis daugiau prisimena apie savo jėgą ir grąžina ją sau, todėl vyriausybėje ego bus vis mažiau veiksmingas. Kai ego bus mažiau įtrauktas į šį procesą, bus natūralu sugrįžti prie tos valdymo sistemos, kuri ne tik suteikia vietos žmonėms, susigrąžinusiems sau jėgą, bet ir kitoms vyriausybėms su taikaus sugyvenimo tikslu ir netgi rūpinimusi vieni kitais. Vyriausybėje mažuma taps dauguma kai žmonės ims laikyti savo jėgą. Žmonės prisiims atsakomybę už savo pačių realybę ir susilaikys nuo vyriausybės paramos, kas buvo neteisingai nukreipta energija, vyriausybių platinama prie žemesnių planetos vibracijų. Tokie veiksmai nepalaiko individualaus energijos įgavimo ir dabar turi atlikti perėjimą.

Tai pareikalaus pastangų iš kiekvieno jūsų. Visi neš naują jėgą ir atsakomybę, kuri su ta jėga ateis – atsakomybę už savo pačių realybės sukūrimą. Šis perėjimas daug kam gali būti sunkus, nes ego lengvai nepaleidžia. Tai gali sukelti stresą tiems, kurie priešinasi permainoms. Perėjimo prie naujų sistemų vyriasusybėje lengvumas tiesiogiai priklausys nuo pasipriešinimo neišvengiamiems pokyčiams. Mes primename jums svarbų faktą: nukristi galima tik dada, kai į ką nors pasiremi. Sukoncentruokite energiją viduje ir raskite savo pačių jėgą. Visų pirma remkitės į savo vidinį jėgos įgavimą.

Jūsų jėgos koncentracija - tai savo aistros atradimas

Jūsų jėgos ieškojimuose leiskite pasiūlyti jums atkreipti dėmesį į šias sritis. Visų pirma prašome jūsų surasti savo aistrą ir pilnai prie jos pereiti. Šios sunkiai sugaunamos aistros ieškojimas kai ką išves iš pusiausvyros, nes dauguma nežino savo aistros. Prieš pradedant ieškojimus, naudinga pažiūrėti į ką linksta jūsų širdis. Ši sumaištis dažnai kyla dėl neteisingai nukreiptos energijos. Jei žmogus nežino savo paties buvimo vietos, tai net patys geriausi krypties nurodymai neatves į tikslą. Mes prašome jūsų patikrinti savo buvimo vietą stebint naudingiausią tašką iš kurio jūs žiūrite į savo pasaulį. Ar jūsų energija sukoncentruota į jus, ar žiūrite į savo pasaulį kitų akimis? Tik pastatę visose srityse į pirmą vietą save, jūs galėsite duoti kitiems. Primename, kad neįmanoma duoti iš tuščios taurės. Taip galvoti reiškia rūpintis savimi, o ne būti egoistu. Tai jūsų pačių energijos koncepcija. Atsiminkite, kad net ir patys kilniausi jūsų aplinkoje turėjo motyvų „rūpintis savimi“. Netgi tie, kurie savo gyvenimus pašventė tarnystei kitiems, taip elgiasi dėl jausmų, kuriuos gauna mainais, arba valo savo Karmą. Atsekus energiją iki jos šaltinio matyti, kad kiekvienas turi motyvų rūpintis savimi. Šiuo atveju nėra nieko smerktina. Kai jūsų energija sukoncentruota, sukuriamas natūralus energijos srautas ir jūs esate harmonijoje su Visatos energija. Būkite sąžiningi savo motyvacijos atžvilgiu ir turėkite drąsos su savimi gerai elgtis. Dvasia jumyse verta geriausio. Nuolat maitinkite šią savo dalį ir pamatysite, kaip ji sužydės. Nuolat būkite nusiteikęs rasti kristalus savo kelyje ir aktyviai sekite paskui savo aistrą savam gyvenime.

Dauguma šioje planetoje aukojasi dėl kitų ir mano, kad tai yra nesavanaudiška ir kilnu. Iš tikrųjų, jie savo pavyzdžių rodo, kad tikra laimė yra nepasiekiama. Jei jūs veiksmais kalbate garsiau nei žodžiais, tai kalbate apie gausą, ar tikite nepritekliumi? Ar jūsų veiksmai kalba apie tai, kad laikote savo pačių jėgą? Ar ieškote dalykų išorėje savęs papildymui?

Natūralus Visatos Srautas – tai energijos srautas, ieškantis pusiausvyros. Visur ieškokite pusiausvyros ir pamatysite, kad jums padeda Visatos energija. Tai yra tai, ką jūs apibūdinote kaip „buvimą sraute“. Suharmonizuokite poreikius tų, kuriems norite padėti su savo pačių poreikiais. Darydami kažką dėl kito, kruopčiai išanalizuokite savo motyvus ir stebėkite galutinį rezultatą. „Gausiai“ save atiduodant, galima gauti efektą, kai kiti tampa priklausomi nuo jūsų energijos. Tai tik stiprina situaciją, kai neteisingai nukreipiama energija ir net blogina ją nežiūrint į tai, kad jūs viską darote kitų labui.

Imituojant Visatos energiją

Imituokite Visatą ieškodami natūralios pusiausvyros. Leiskite kiekvienam žmogui surasti savo pusiausvyrą su Visatos palaikymu arba be jo. Sukoncentruokite savo energiją ir neperpinkite jos su kito žmogaus taip, kad jo energiją palaikytumėte sava. Taip elgdamiesi kitam žmogui darote bloga, nes trukdote jam matysi savo paties atspindį. Dalyvaukite procese tiek, kiek tai padės jums rasti SAVO pačių pusiausvyrą. Dirbkite kartu su Visata padėdami žmonėms interpretuoti jų atliktų veiksmų grįžtamąjį ryšį, o ne atlikdami už juos teisingus dalykus.

Pusiausvyra apie kurią mes kalbame atneša energiją, būtiną sukurti jūsų Rojaus Žemėje viziją. Kai susikoncentruosite, kad pilnai sukurtumėte savo Rojaus Žemėje versiją, tik tada atsivers durys ir kitiems žmonėms kurti savas vizijas šalia jūsiškės. Ir taip vienas paskui kitą, kol kritinė masė atneš Namus į jūsų uždangos pusę atkuriant Rojų Žemėje visiems. Šio veiksmo nevadinkite Pakilimu. Mes tai vadiname „Laimėti Žaidimą“ ir šis procesas šiuo metu realizuojasi.

Pažiūrėkite į tuos, kurie savo gyvenime įveikė neįveikiamus sunkumus ir į tai, kaip to pasiekė. Jie pasakys, kad tai buvo paprasčiausias suvokimo keitimosi procesas. Pažvelkite į bet kokią savo gyvenimo situaciją įsitikinę nepritekliumi ir pamatysite kliūtis kelyje. Pažvelkite į tą patį aplinkybių rinkinį akimis žmogaus, kuris visur ieško galimybių ir jūs sukursite begalines galimybes. Šio potencialo įvaldymas yra jūsų Rojaus Žemėje kūrimo pradžia.

Kristalų radimas savo kelyje

Kai rašėte šios Žaidimo fazės scenarijų, kurį dabar žaidžiate, pridėliojote daug kristalų savo kelyje taip jį pažymėdami. Tie kristalai neša Namų vibracijas, o surasti sukelia nenusakomus pojūčius ir primena jums apie nuostabias Namų vibracijas. Dauguma lengvai atrandate tuos kristalus, tačiau atradę priešinatės jame esančiai žinutei. Kristalai žymi mažiausio pasipriešinimo kelią ir daugelį jūsų glumina tai, kad jame slypi daug džiaugsmo. Jūsų įsitikinimai kalba, kad tokiu būdu patirti džiaugsmo neįmanoma. Jūsų idealai sako, kad turite sunkiai dirbti ir aukotis tam, kad pasiektumėt sėkmę. Mes sakome, kad esate puikūs planuotojai ir jūsų kelias netoks sunkus. Ieškokite galimybių, nešančių džiaugsmą ir aistrą. Tai jūsų pačių sau palikti ženklai. Būtent perėjimas į sritis, teikiančias jums džiaugsmą ir aistrą atves prie jūsų aukščiausiojo potencialo. Buvimas savo aukščiausiajam potenciale pritrauks jums didžiausią gausą. Tai Rojaus Žemėje kūrimo įrankiai. Kai savyje rasite drąsos sunkoncentruoti savo energiją ir pereiti į savo didžiausio džiaugsmo sritis, jūs greitai laimėsite Žaidimą.

Patys tai padarėte ir mes jumis didžiuojamės.

Su didele pagarba mes prašome jūsų vienas kitą gerbti, rūpintis vienas kitu ir gražiai kartu žaisti...

Grupė

Išvertė: Inga

 

Peržiūrų: 2092 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/3
Viso komentarų: 3
0  
1 amigo   (06.08.2014 08:19) [medžiaga]
Pastebėjau,kad Grupės ir Sensėjaus dabartinės civilizacijos padėties vertinimas šiek tiek skiriasi.Grupė teigia,kad jau kritinis taškas praeitas,o Sensėjus ne kartą pavartojo žodį "jeigu".

0  
2 Luna   (06.08.2014 19:58) [medžiaga]
Gerai, kai yra visokios informacijos. Galima daug maz susidaryti tikresni paveiksla. Zodis "Jeigu" man primena zmogiska mastyma. Dekoju Virgiui uz ivairove.

0  
3 Doremi   (06.08.2014 21:00) [medžiaga]
pavarčiau senuosius lemties " žurnalus,
ten prognozuojama apokalipsė du tūkstantaisiais ir tvirtinama kad tai įvyks būtinai,o nuo tryliktūjų prasideda aukso amžius be karo,maro,bado ir t.t.
aš suprantu,kad dabar madinga ieškoti naujų religijų,bet...
nagi,kaip pasiklosit-taip išmiegosit,neverta

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0