Antradienis, 23.04.2024, 18:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Sausis » 19 » Apie vandeni, kuris daro stebuklus
14:41
Apie vandeni, kuris daro stebuklus

Sausio 19 d. keletui valandų visas Žemės vanduo taps stebuklingas. Manoma, kad toks vanduo gali išgydyti ir sunkiausias ligas. Tai teigė kaunietis technikos mokslų daktaras ir Lietuvos parapsichologų draugijos narys docentas Jonas DAINAUSKAS.

"Visoje gamtoje vyksta galingi bioenerginiai procesai, o tomis naktimis stichijos – vanduo, oras, ugnis, eteris – tampa ypatingos. Teigiama, kad jos pasiekia savo maksimalią jėgą", – aiškino fizikas, dirbantis su įvairiomis tradicinio mokslo nepripažintomis struktūromis, 56 metų E.Kirda.

"Įprastai vanduo būna neutralus, – aiškino E.Kirda. – Tris kartus per metus jis visas, ne tik vandenynuose, upėse, ežeruose, bet ir prekybos centruose ar mūsų namuose, kelioms valandoms tampa ypatingas: pakyla jo gyvybinė arba Rytų šalyse  vadinamoji či, arba ki, energija. Anot tyrinėtojų, pagal požymius vanduo primena pirminį."

"Veikiamas energetinių Visatos srautų, ypatingos galios vanduo įgauna tik tris kartus per metus: sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis". Savo spėjimus apie daugelio manymu menkai įtikėtiną faktą, mokslininkas Dainauskas pagrindė trejų metų tyrinėjimų rezultatais.
Tampa gyvas
Pirmą kartą apie šį reiškinį J.Dainauskas perskaitė vieno rusų žiniuonio knygelėje ir nusprendė ištyrinėti, koks galėtų būti šio energetinio virsmo mechanizmas. Naudodamasis biolokacinėmis priemonėmis, mokslininkas trejus metus matavo sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis paimtų vandens mėginių energetiką. 
Vandenį J.Dainauskas tyrė kas 10-15 minučių ir pastebėjo, kad jo energetinių savybių augimas trukdavo maždaug 1,5 valandos. Maksimalios energetikos vandens struktūra išsilaikydavo maždaug iki 7 valandos ryto.
Tokius tyrimus unikalia aparatūra atliko ir rusų mokslininkai. Jie užfiksavo, kad šio vandens savybės energetiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes.
Technikos mokslų daktaras mano, daugelio akimis mistišką reiškinį galima paaiškinti moksliškai. Skriedama savo orbita, Žemė įeina į tam tikrus laukus, kurių srautai veikia Žemę.
Gali išgydyti?
"Atlikdamas bandymus pastebėjau, kad keičiasi ne tik vandens struktūra. Visoje gamtoje vyksta galingi bioenergetiniai procesai",- pasakojo J.Dainauskas. Tuo metu pasikeičia visos Žemės energetika, pakinta Žemės energetinės struktūros, geopatogeninės zonos iš neigiamų virsta teigiamomis. 
Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Jo energetika išauga keliasdešimt kartų. Toks vanduo teigiamai veikia žmogaus savijautą, pasikrauna visi energetiniai centrai, pagerėja psichoemocinė būsena. J.Dainausko teigimu, kartais, vos panaudojus pakitusios struktūros vandenį, gali išgyti ir sunkiausiomis ligomis sergantys žmonės.
Kelioms valandoms stebuklingų savybių įgyja bet koks vanduo - jūros, ežero, upės ar vandentiekio. J.Dainauskas šmaikštavo, kad tuo metu stebuklingų savybių įgauna ir alus bei kitokie gėrimai.
Tačiau eksperimentų, kaip toks "stebuklingas gėrimas" veikia žmogų, mokslininkas dar neatliko.

Nuo seno žmonės Rasų, arba Joninių, naktį maudydavosi, šokinėdavo per laužą, bėgiojo per žarijas ar bent šildydavosi prie ugnies todėl, kad suaktyvėja visos stichijos. Fizikas rekomenduoja  išsimaudyti bent po dušu ar atvirame vandens telkinyje. "Tai darykite, pozityviai nusiteikę, svajokite apie kažką teigiamo, šviesaus, gero apie sveikatą, – ragino E.Kirda. – Be to, galite ne tik atsigerti tekančio vandens iš mūsų namuose įrengtų maišytuvų, bet ir pasigaminti konservuoto vandens.
Apsaugo viela
J.Dainauskas siūlė eksperimentuoti. Sausio 19 d. naktį bei vasario 15-ąją ir birželio 24-ąją prisipilti į indus vandens. Kad ir iš čiaupo. Ir gurkštelėti, esant blogai nuotaikai, sergant - vietoj vaistų. 

"Galite padaryti eksperimentą. Prisipilkite vandens tą naktį ir  kitą dieną. Po kurio laiko pamatysite skirtumą net vizualiai, – tikino nekart su vandeniu eksperimentavęs E.Kirda. – Gyvas vanduo ilgai negenda. Įprastas įgauna kvapą, jame atsiranda bakterijų. Pats kurį laiką gėriau gyvą vandenį – susitvarkė virškinimas."

J.Dainauskas turi sukaupęs 10 metų rinkto "gyvo vandens" kolekciją. Ją laiko buteliuose. Savo unikalias savybes vanduo gali išsaugoti labai ilgai.
Tačiau padėtas ten, kur teka požeminiai vandenys, kitose energetiškai netinkamose vietose, vanduo netenka savo gydomųjų galių. Todėl mokslininkas patarė indą, į kurį įpilame gyvojo vandens, apjuosti varine viela. Arba lino, kanapių, kito natūralaus pluošto nešlapiu siūlu, surišant mazgelį. Tai - savotiška apsauga. Beje, seniau Rusijoje gimusį vaiką per pilvuką apjuosdavo raudonu siūleliu, kad jis būtų apsaugotas nuo pikto.
Išsaugo informaciją
Kaunietis mano, kad vandens molekulės išsaugo informaciją, todėl net lašelis gyvojo vandens, įpilto į paprasto vandens indą, pakeičia visą jo struktūrą. Tai reiškia, kad gyvojo vandens resursus galime nuolat dauginti. 
J.Dainauskas priminė, kad apie neįtikėtinas vandens savybes užsimenama ir baltų legendose. Buvo manoma, kad maudymasis birželio 24-osios naktį žmogų veikia stebuklingai. Stačiatikiai šias datas sieja su Kristaus gyvenimu - sausio 19-ąją pagal senąjį kalendorių Kristus buvo krikštijamas. O vasario 15-ąją, praėjus 40 dienų nuo gimimo, Kristus buvo nuneštas į sinagogą.
Mokslininkai priėjo išvadą, kad vanduo - gyva substancija, turinti atmintį ir galinti gydyti…
Prieš kelerius metus japonų mokslininkas Emoto Masaru pateikė stulbinamus rezultatus - vanduo gali sugerti, laikyti ir perduoti informaciją apie tai, kas aplinkui vyksta. Vandens molekulės susijungia į klasterius - atminties kekeles, į jas vanduo "užrašo" informaciją. Vienoje molekulėje yra iki 440 tūkstančių informacijos plokštelių. Jei vanduo sugeria pozityvią informaciją, jis įgauna gydomųjų savybių, o jei sugeria negatyvias emocijas - "nuodija". Mokslininkai mano, kad teigiamai vandens struktūrą veikia meilės, dėkingumo žodžiai, o neigiamai - neapykanta ir abejingumas. Su E.Masaru teiginiais sutinka profesorius iš JAV R.Rojus. Jis klasterius pavadino vandens nervų sistema, turinčia atmintį.
Vanduo, kurio yra žemėje, po žeme ir virš žemės, sudaro apie 70 proc. žmogaus organizmo - iki 95 proc.- kraujyje, daug jo - smegenyse. Kas žinoma apie "šventąjį " vandenį, jo savybes, galias? Vietas su vadinamu "stebuklingu" vandeniu turime ir Lietuvoje. Tai vanduo iš Alksnėnų, Kleboniškio šaltinio šalia Kauno ir kitos vietos. 
Štai kokias žinias pateikia mokslininkai iš Maskvos. Vienam iš mokslo tyrimo instituto filialų vadovaujanti medicinos mokslu kandidatė I.J.Martjanova priėmė savo pacientę, kuri prieš mėnesį atrodė jautėsi labai blogai, atrodė tarytum skeletas, nes sirgo sunkia onkologinio susirgimo forma. Šįkart pacientė buvo neatpažįstama, atsigavusi, papilnėjusi, su lengvai rausvais skruostais, besipasakojanti, kad jai grįžo jėgos, apetitas, gera nuotaika . Kas gi įvyko per toki trumpa, kelių savaičių laikotarpį? 
Ji prieš Jėzaus Kristaus krikštijimo šventę /sausio 19 d./nuvyko į Troicos-Sergijevo vienuolyną pas tėvą Germaną. Jis surinko visus kenčiančius ir visa naktį juos "auklėjo". Ryte išleido, prisakęs kiekvieną dieną maudytis vonioje, į ją įpilant vieną arbatinį šaukštelį "švento" vandens. Po savaitę trukusių procedūrų, minima pacientė pasirodė gydytojai J.Martjanovai .
Informacijos autoriai, kaip jie teigia, "netikėdami stebuklais", nutarė ieškoti netikėto išgijimo priežasties ir paaiškinimo. Į 30 laipsnių pagal Celcijų vandens pripildytą vonią buvo įpiltas vienas arbatinis šaukštelis "švento" vandens. Pabuvus vonioje, jau po keliu minučių kaktą išpila prakaitas, lyg būtumei pirtyje, po to juntami lengvi kūno "pabadymai". Procedūra tęsiasi 15 min. Net ir išlipus iš vonios, dar maždaug valandą kūnas degė lyg gerai išsipėrus pirtyje.
Kai tik minėtojo instituto darbuotojai matavimo prietaiso zondą patalpino virš "švęsto "vandens, prietaiso ekrane pasirodė slenkanti laužyta linija. Impulsas yra! Tačiau kokios spinduliavimo dažnių charakteristikos? Ir štai jas pateikia prietaisas. Jos tokios, kokias spinduliuoja absoliučiai sveikas organas! 
Garsus rusu aiškiaregis Stepanas Baidusis savo knygelėje "Celitelnyje sekrety" tvirtina, kad gamta du kartus per metus pati energetiškai įkrauna vandenį. 
Tai įvyksta iš sausio 18 d. į sausio 19 dieną, nuo 24 val. iki 3 val. ryto. Minimu laiku vandeni geriausia imti iš natūralaus šaltinio, nors galima ir iš vandentiekio. Gyvą vandenį , turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš birželio 23 dienos į birželio 24 dienos nuo 23 val. iki 3 val. ryto. 
 Kiek toks vanduo bebūtų laikomas, jis nesuges. Tas pat yra ir su sausio 19 d. vandeniu. Sausio 19 d., birželio 24 d. anksti ryte galima maudytis - tuomet jus veiks nepaprastų galių vanduo. Juk jūsų kūnas - tas pats vanduo. Jis taip pat yra veikiamas gamtos!/J.Dainauskas.žurnalas "Lemtis"/  
Kaip sakė technikos mokslų daktaras, Kauno technologijos universiteto docentas Jonas Dainauskas, vadovaujantis Lietuvos parapsichologų draugijai, šis reiškinys stebimas kasmet tuo pačiu metu - sausio 19 d., vasario 15 d., ir birželio 24 d. naktimis. Jo metu gamtoje vyksta virsmai, pasikeičia visos Žemės energetika - padvigubėja foninis lygis, transformuojasi energetinės globalinės Žemės struktūros, iš neigiamų jos virsta teigiamomis. Dėl šių procesų pakinta vandens savybės, daugybę kartų padidėja jo energetika - iki 40 tūstančių bovių (bioenergijos matavimo vienetas). Šį vienetą 1930 metais nustatė prancūzų mokslininkas Būvis, pirmasis Cheopso piramidžių Gizos slėnyje tyrėjas. 
"Šiuo metu vanduo, paimtas iš čiaupo, gamtos šaltinio - upės, ežero, šaltinėlio, stovintis ant stalo, - pasikrauna fantastiškomis energijomis. Jis tampa gyvas, - teigia Dainauskas.
Gyvasis vanduo negenda, išsilaiko metus ir daugiau. Maža to, net skiestas vanduo išsaugo tas pačias savybes, kurios neįtikėtinai veikia visus gyvus organizmus. Kaip tai paaiškinama?
Stebuklingas vanduo veikia mūsų energetinius centrus - čakras, t.y. mūsų bioenergetinį lygmenį, visus kūno organus, psichoemocinę būseną, gydo fizines, nervų ligas. Šis vanduo, vos panaudojus, net tą pačią akimirką, kartais išgydo net pačias sunkiausias ligas, vadinamas nepagydomomis", - teigia mokslininkas, bet priduria, kad praktiškai šių stebuklingų savybių jis nėra tyrinėjęs, taigi, jo teiginiai daugiau teoriniai.
Jis pataria įsidėmėti jo minėtas dienas - prisileisti iš čiaupo vandens į indus, naudoti jį maudantis, apsiprausiant, geriant - visais įmanomais būdais. 
Maudydamasis vonioje, į kurią įpilta kad ir nedaug stebuklingo vandens, žmogus atsiduria galingo poveikio energijų sraute, jį užplūsta žvalumas, karštis, šiluma.
Aiškindamas šio neįtikėtino reiškinio priežastis, J.Dainauskas primena, "kad net baltų legendose užsimenama, kad maudymasis birželio 24-osios naktį stebuklingai veikia žmogų. Pats jis minėtas datas sužinojo iš rusų žiniuonių knygutės. Maskvos mokslininkai tyrė tokį vandenį unikalia aparatūra ir nustatė, kad jo savybės, spektras ir struktūra energetiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes.
J.DAINAUSKO teigimu, stačiatikiai šias datas sieja su Kristaus gyvenimu - sausio 19-ąją pagal senąjį kalendorių Kristus buvo krikštijamas. Vasario 15-ąją, praėjus 40 dienų nuo gimimo, Kristus buvo nuneštas į sinagogą.
"Aš, kaip mokslininkas, keliu viena iš hipotezių, jog tomis dienomis Žemė, skriedama savo orbita, įeina į tam tikras energijos laukų struktūras ir jų srautai veria Žemę. Kiek tai susiję su Jėzaus krikštijimu - ar tai buvo padarinys, ar priežastis, - į šį klausimą nėra atsakymo", - teigia J.Dainauskas.
Bandžiau jau tą vandenį, prisipyliau į butelius, apjuosiau juos varine vielute, vanduo tikrai juose išskirtinai skanus. Galiu patvirtinti, kad katės ir šuo labiau laka vandenį, jei įpilu į indelį su vandeniu šiek tiek to vandens, kurį išsaugojau. Ypač tos nakties iš sausio 18 į 19 - tą kačiukas išlaižė užsilikusius vandens lašiukus esančius grindų plovimo kibire. Tas vanduo tikrai ypatingas dar tuo, kad įpylus jį į stiklinį indą ir įdėjus į jį sidabrinį šaukštą (galima ir kitą kokį sidabrinį daiktą, kadangi sidabras išvalo nešvarumus ir keičia skonį vandens - būna panašus kaip beržo sulos) nebelimpa kalkės prie stiklinio indo sienelių - kas buvo anksčiau. Žodžiu verta tokiu vandeniu pasirūpinti. Logiškai mąstant - mūsų Žemės vanduo nuo tokios intensyvios taršos seniai jau būtų pavargęs

Skanaus geriant nuostabų vandenį.

 

 

Peržiūrų: 6579 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/7
Viso komentarų: 181 2 »
0  
1 Klaudijus   (19.01.2013 15:46) [medžiaga]
nuo kelintos valandos ir iki kurios bus tas tariamas stebuklingas vanduo ir jis jei padeda nuo sunkiu ligu tai ar padedu mano mamai galutinai atsikratyti,isgyti nuo vezio?

0  
2 Ozkela   (19.01.2013 17:51) [medžiaga]
Tai jau šiąnakt buvo smile 2x ekspermentavau su vandeniu, tad pirmas trilitriakas išsilaikė 3 metus (tikslas ir buvo-kiek išsilaikys), o sekančių metų greit įgavo pašalinį kvapą. Žaidžiau su vandeniu- pyliau į vonią, ploviau namus ir paskui papildydavau tarą ,,paprastu" vandeniu. Tikiu, kaip J. Dainaiskas sako, kad jis ,,gyvas", tik turiu savybę pasikliauti labiau vidumi, nei išorinėmis priemonėmis, tad nenuostabu, kad jokio poveikio ir nepajutau.

0  
3 spurgelis   (19.01.2013 18:24) [medžiaga]
Aš šiąnakt prisipyliau nemažai smile

0  
4 Ožkela   (19.01.2013 18:27) [medžiaga]
O ar yra prasmė daug pilti? Juk paskui papildai ir vėl ,,gyvo" dozė gaunasi

0  
13 spurgelis   (19.01.2013 21:49) [medžiaga]
aš ne vien apie save pagalvojau,o ir bambaliukų turiu laisvų biggrin

0  
14 Ozkela   (19.01.2013 22:35) [medžiaga]
Aišku, kažkaip tuo metu ,,nedaėjo", kad galima ne tik cerkvinį padalinti. Matyt link ekspermentų daugiau pasinešiau smile

0  
5 xMx   (19.01.2013 18:49) [medžiaga]
Logiskai paeimus - ten kazkuriu laiku pasikeicia visas pasaulio vanduo, tai man pasakytkit koks skrt ar tu pilsi is krano tuo laiku ar pripilsi ryte jau pasikrovusio?
Ir dar as kaip suprantu: vanduo igauna tas savybes visam pasauli kazkuriuo laiku. Taigi kos tas laikas. pas mus naktis o pas amerikecius dar diena, tai kaip ten yra? Ar cia jau nustatyta kad Lietuvoj butent tai ivyksta 23-3h?  wink

0  
6 virgis   (19.01.2013 19:06) [medžiaga]
O kaip tu galvoji J.Dainauskas gyvena Amerikoj ar Lietuvoj?

0  
7 Vytautas   (19.01.2013 19:07) [medžiaga]
Patikrinau su švytuokle "ar veikia vandens tapimo gyvu tam tikromis dienomis" atsakymas "ne". Praeityje, kai veikė minties formos vandenį tikrai paprastai buvo galima "užprogramuoti". Dabar tai neveikia.

0  
8 Braske   (19.01.2013 19:17) [medžiaga]
nu, Vytautai, man suveike. cia labai viesai nepasakosiu nuo ko padejo, bet tikrai padejo ir abejoniu nekeliantis variantas. o suzinojau apie ta vandeni tik uzvakar. gali svytuokle sakyt ka nori, patirtis rodo kitaip.

0  
9 Vytautas   (19.01.2013 19:43) [medžiaga]
Jei padėjo tai gerai  smile . Gal padėjai pati sau ar siela įsikišo. Šiaip nesvarbu, nesiginčysiu. Svarbu geras rezultatas.

0  
10 Ožkela   (19.01.2013 20:37) [medžiaga]
Vytautai,o kur tikėjimas gimsta? Pagal mane,tai širdyje.

0  
11 aha   (19.01.2013 21:22) [medžiaga]
http://nlpcentras.lt/category/visa-kita/tai-idomu/page/2/
Gyvojo vandens paslaptis

1-10 11-15
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0