Trečiadienis, 24.04.2024, 04:29
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Rugpiutis » 13 » Ar bus dirbtinai sukeltas badas “žmonijos labui”?
18:10
Ar bus dirbtinai sukeltas badas “žmonijos labui”?

2008 m. JT svetainėje buvo paskelbtas straipsnis, kuriame aprašoma pasaulinio bado nauda kuriant pigią, motyvuotą darbo jėgą. Po to, kai straipsnis neseniai buvo pasidalytas „Twitter“, jis buvo nedelsiant pašalintas iš JT svetainės.

Jame buvo rašoma, kad jei visi būtų gerai pavalgę, galbūt neatsirastų žmonių, kurie norėtų dirbti fiziškai sunkų darbą: „Alkani yra patys produktyviausi žmonės, ypač ten, kur reikia fizinio darbo... Tiems, kurie priklauso nuo pigios darbo jėgos, badas yra jų gerovės pagrindas... Apie tai, kaip svarbu aprūpinti žmones geru maistu, norint būti produktyviems, rašomos knygos. Tai nesąmonė. Niekas nedirba daugiau nei alkani žmonės. Iš tikrųjų tai yra esminis pasaulinės ekonomikos veikimo pagrindas.” Neseniai straipsnio autorius, Havajų universiteto politikos mokslų profesorius George'as Kentas pakomentavo: „Jis buvo skirtas informuoti, kad kai kurie žmonės turi naudos iš pasaulinio bado“.

Tačiau dabar ši politika neapsiriboja Azija ir Afrika, todėl matote gaisrus maisto sandėliuose ir gamyklose, kviečių laukuose, ūkių uždarymus, tiekimo grandinių sutrikimus, trūkumą anksčiau klestėjusiose vietose. Gerai maitinamų šalių gyventojai paprastai nepritaria tironijai, daugelis sugeba jai aktyviai priešintis. Paversti žmones, pripratusius prie didelio vartojimo, alkanais ir stokojančiais, kovoti vieni su kitais dėl duonos ir darbo – tai būdas priversti juos nekelti klausimų ir paklusti pasaulinei globalistų darbotvarkei.

Vyriausybes ir JT pavergę Archontai, Cabal iš prigimties neturintys empatijos ir užuojautos, yra pasirengę imtis tam dirbtinam badui pačių griežčiausių priemonių. O kam ir ant kiek pasiruošę tam yra patys žmonės? Ar jie tyliai toliau sutiks su jiems siūloma politika, gulint ant sofų ir rašant piktus komentarus internete, ar vis tik atsistos ir nusipurtys nuo saves tuos prilipusius parazitus?

Žmonijai buvo taip giliai išplautos smegenys, kad teigiama tapo neigiama. Demokratija propaguojama kaip laisvė, bet iš tikrųjų dabar tai yra diktatūra. Kuo anksčiau žmonija suvoks valdančiųjų melą ir apgaulę, tuo bus geriau visiems. Mūsų pasaulis užpildytas didžiuliu kiekiu toksiškumo, melo, dezinformacijos, iškraipymų, netikrų naujienų, pusės tiesos, propagandos ir priverstinio smegenų plovimo.

Paskutinėje dabartinio 3D ciklo Žemėje fazėje pabudusiems yra pavesta informuoti žmonių rasę apie nusikalstamą Cabal ir jų parankinių veiklą. Atskleidžiant jų nusikaltimus žmoniškumui, kurie kasdien tampa vis labiau matomi.

Nejautrios aukos stoja į eilę, kad gautų vakciną, nepaisant daugybės perspėjimų iš viešai neatskleistų asmenų apie jos keliamus pavojus ir tikruosius ketinimus. Tam tikra prasme jie susirgo psichikos ligomis dėl negailestingos MSM smegenų plovimo propagandos. Su šiais broliais ir seserimis neįmanoma pradėti kažko naujo. Naujasis pasaulis negali būti pastatytas naudojant zombius.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 492 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0