Šeštadienis, 20.04.2024, 09:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Kovas » 14 » Ar išsipildys E. Keisi prognozės - Įvykiai Japonijoje, žemės sukimosi ašis pasislinko
22:45
Ar išsipildys E. Keisi prognozės - Įvykiai Japonijoje, žemės sukimosi ašis pasislinko
EDGARAS KEISIS
Narsiausias šio amžiaus pradžios aiškiaregys, be jokios abejonės buvo iš Kentukio kilęs amerikietis Edgaras Keisis (1877-1945). Iš visų aiškiaregystės atvejų Keisio fenomenas turbūt buvo pats ryškiausiu akivaizdžiausias ir labiausiai neįtikėtinas.
Vaikystėje Edgaras sunkiai susirgo. Kaimo gydytojas nesitraukė nuo jo lovos, tačiau berniukas vis neatgavo sąmonės. Netikėtai, nors, be abejonės, miegojo, jis aiškiu ir ramiu balsu prašneko: „Aš jums pasakysiu, kas man yra. Man pataikė beisbolo kamuoliu į stuburą. Reikia, paruošti specialų pavilgą ir uždėti ant sprando". Tokiu pačiu būdu berniukas išvardijo augalus, kurių reikėjo pavilgui paruošti. „Skubėkit! nes gali negrįžtamai sutrikti smegenų veikla".
Apstulbinti tėvai ir gydytojas dėl visa ko berniuko paklausė Vakarop karštis sumažėjo. Kitą dieną Edgaras atsikėlė sveikas. Nieko neprisiminė ir nieko nenutuokė apie daugelį tų augalų, kuriuos buvo išvardijęs. Taip prasidėjo viena iš pačių įdomiausių medicinos istorijų. Mažai ragavęs mokslo, ne visada norėjęs pasinaudoti savo dovana, be galo išgyvenęs, kad jis-„ne toks kaip visi", Keisis, kaimo vaikinukas iš Kentukio, būdamas hipnozės būsenoje, išgydė daugiau nei 15 tūkst. ligonių. Beje, visi šie atvejai yra užfiksuoti dokumentuose.
E.Keisis dirbo žemės ūkio darbininku dėdės fermoje, paskui -Chopkinsvilio knygyno pasiuntinuku, pagaliau įsigijo mažą foto prekių parduotuvę, tačiau likimas lėmė jam prieš savo valią tapti „gydytoju". Vaikystės bičiulis Alis Leinas ir sužadėtinė Gertrūda visomis išgalėmis stengėsi įtikinti jį, beje, ne vaikydamiesi tuščios garbės, o puikiai tai suvokdami, kad jis, turėdamas tokią dovaną, privalo padėti kenčiantiems. Alis Leinas buvo liguistas, nuolat sirguliavo. Jis vos paėjo. Keisis leidosi užmigdomas ir apibūdino jo ligą, nurodė, kaip ją. gydyti, o paskui atsibudęs kliegė: „Tai neįmanoma! Aš nesu net girdėjęs pusės tų žodžių, kuriuos tu užrašei! Negerk šitų vaistų-jie pavojingi! Aš apie gydymą nenutuokiu, tai-kažkokia magija!" Jis nenorėjo daugiau matyti Alio ir užsidarė savo parduotuvėlėje.
Po aštuonių dienų Alis išlaužė parduotuvėlės duris - jautėsi toks stiprus kaip niekada. Ši žinia apskriejo visą miestelį, daugelis žmonių norėjo išgirsti E.Keisio konsultaciją. Tačiau jis spyriojosi: „Aš negaliu gydyti žmonių vien todėl, kad per miegus kalbu". Galiausiai jis sutiko, bet su sąlyga, jog nematys pacientų, kad nepasiduotų jų įtakai, jog seansuose dalyvaus gydytojai ir jis už konsultacijas negaus nė cento, nė mažiausios dovanėlės.
Diagnozes ir receptus Keisis diktuodavo dalyvaujantiems seansuose žmonėms, pats būdamas hipnozės būsenoje. Edgaras išmoko užhipnotizuoti save pats. Štai ką jis tuo metu jausdavo:
„Patogiai atsigulęs, abu delnus uždedu ant galvos — ant tos vietos, kur, kaip sako, yra „trečioji akis", ir meldžiuosi. Keletą minučių guliu, kol sulaukiu „signalo" - baltos šviesos, kartais su auksiniu atspalviu, blyksnio. Tai reiškia, kad kontaktas užsimezgė. Išvydęs šviesą, perkeliu delnus ant pilvo, ten, kur yra saulės rezginys. Mano akys visą šį laiką atmerktos. Kvėpavimas darosi lygus ir gilus - diafragminis. Po kelių minučių akys užsimerkia. Tada, kaip man sako, aš atsakinėju į klausimus."
E.Keisio diagnozės ir receptai buvo tokie tikslūs ir veiksmingi, kad visi gydytojai kaip vienas tvirtino: tai išsilavinęs jų kolega, besidangstantis žiniuonio kauke. Keisis kasdien surengdavo po du seansus. Ne, jis nebijojo, kad pervargs, - pabusdavo visiškai pailsėjęs. Tačiau Keisis norėjo likti fotografu. Ir nesistengė įgyti medicinos žinių. Jis nieko neskaitė, taip ir liko paprastas vaikinas, turįs kaimo mokyklos atestatą. Keisis nemokėjo jokios kitos kalbos, tik gimtąją, anglų. Kartą iš Palermo jam atėjo laiškas, parašytas italų kalba. Laišką Keisiui išvertė. Norėdamas atsakyti į laišką, Edgaras užhipnotizavo save, kaip paprastai darydavo tokiais atvejais, ir „prakalbo" itališkai. Šia kalba jis padiktavo savo atsakymą, kuris čia pat buvo užrašytas. Kitą dieną, atsakydamas korespondentui iš Vokietijos, Edgaras Keisis tranzo būsenoje „prakalbo" nepriekaištinga vokiečių kalba. Ir tai ne vieninteliai faktai. Beje, kiekvienas toks atvejis buvo užrašomas, jį savo parašais patvirtindavo seanse dalyvavę liudininkai ekspertai.
Nieko nepaisydamas, Keisis nesiliovė drovėjęsis savo keistų sugebėjimų. Tačiau kai nutarė atsisakyti savo seansų, jis apkurto.
Amerikos geležinkelio magnatas Džeimsas K.Endrius taip pat atvažiavo konsultuotis. Keisis išrašė jam daugybę vaistų, tarp jų kažkokį muskato ir šalavijų vandenį. Šių vaistų neturėjo nė viena vaistinė. Endrius spausdino skelbimus medicinos žurnaluose, tačiau veltui. Kito seanso metu Keisis padiktavo vaistų sudėtį, paminėdamas be galo retai vartojamus komponentus. Pagaliau Endriui parašė jauna paryžietė gydytoja. Tai jos tėvas, taip pat gydytojas, sukūrė muskato ir šalavijų vandenį, tačiau jau prieš penkiasdešimt metų liovėsi jį skyręs ligoniams. Tačiau prancūzo sukurtų vaistų sudėtis visiškai atitiko Keisio padiktuotąją.
Keisio veikla susidomėjo vietinės gydytojų profesinės sąjungos sekretorius Džonas Blekbemas. Jis sudarė komitetą iš trijų narių, kurie dalyvaudavo visuose seansuose.
Amerikos gydytojų Generalinė asociacija pripažino Keisio gabumus ir oficialiai jam leido teikti „psichologines konsultacijas".
E.Keisis vedė. Kartą jo aštuonmetis sūnus Hjugas Linas žaisdamas su degtukais susprogdino namie laikytas magnezijos atsargas. Specialistai prognozavo, kad po kiek laiko berniukas visiškai apaks, ir pasiūlė pašalinti vieną akį. Išsigandęs Keisis pats ėmėsi gydyti sūnų. Tranzo būsenoje jis padiktavo, kad operacijos daryti nėra reikalo, ir paskyrė dvi savaites akis vilgyti tanino rūgšties tirpalu. Specialistai tokį gydymą pavadino beprotyste. Tačiau Keisis, nors ir labai abejodamas, vis dėlto neišdrįso nepaklusti savo balsui. Po penkiolikos dienų Hjugas Linas pasveiko.
Kartą, baigęs konsultaciją, Keisis tęsė seansą ir padiktavo dar keturis labai tikslius paskyrimus. Niekas nesuprato, kam jie skirti. Viskas paaiškėjo po 48 valandų, kai atvyko keturi kiti ligoniai.
Vieno seanso metu jis paskyrė vaistus, kuriuos pavadino „koridotu", ir pasakė laboratorijos Čikagoje adresą. Ligonio artimieji paskambino ten telefonu. ,,Kaip jūs galėjote išgirsti apie koridotą? - išgirdo jie atsakymą. Jo dar nėra vaistinėse! Mes ką tik patikslinome šio vaisto sudėtį ir sugalvojome pavadinimą!"
Gebėjo Keisis ir pranašauti. Jis tiksliai nuspėjo, kad 1929 m. Volstrite įvyks auto-katastrofa, bus išrasti lazeriai, žmoniją pasieks senoviniai rankraščiai, o 10-ojo dešimtmečio pradžioje žlugs komunistų režimas Rusijoje. Jis regėjo globalinę katastrofą, kuri įvyks dvidešimtojo amžiaus pabaigoje dėl „poliarinio poslinkio" (Žemės ašies pasislinkimo). Jo regėtas siaubingas žemės drebėjimas JAV Vakarų pakrantėje ir potvyniai Niujorke, Japonijoje, kai kuriuose Vakarų Europos rajonuose sutampa su kompiuterių apskaičiuotais „globalinio atšilimo" padariniais, ir tai kelia nerimą. Tikėdami 1940-aisiais E. Keisio išpranašautu Atlantidos (pranašas tikėjo, kad ten jis gyveno ankstesniame gyvenime) atgimimu, kai kurie jo gerbėjai 1968 metais batiskafu nusileido į vandenyno dugną, kad savo akimis pamatytų, kaip iš gelmių pakils žemynas. Šito jie nepamatė, tačiau išvydo masyvių tašytų plytų, sveriančių po 80 tonų, kelią, kuris net 610 m driekėsi vandenyno dugnu ties Bimini ir Bahamų salomis. Jie tiki, kad rastos plytos-tai Atlantidos didžiosios šventyklos griuvėsiai.
Keisis, susirgęs nepagydoma liga, apie kurią žinojo tik jis, mirė 1945 m. sausio 5 d., tą valandą, kurią buvo iš anksto numatęs: „Penktą valandą vakaro aš visiškai pagysiu"... Jis taip ir neišsiaiškino paslapties, kuri slėgė jį visą gyvenimą.
Kartą miegantis Keisis buvo paklaustas, kaip jis „veikia". Keisis atsakė (pabudęs kaip visada nieko neatsiminė), kad jis gali užmegzti kontaktą su kiekvieno gyvo žmogaus protu ir pasinaudoti jo ar net kelių žmonių protų turima informacija susirgimams diagnozuoti ir ligoniams gydyti. Tai, matyt, buvo ypatingas protas, kuris prabusdavo Keisiui nugrimzdus į tranzo būseną ir pasitelkdavo visą žmonijos išmintį kaip biblioteką, mažų mažiausia šviesos ar elektromagnetinių bangų greičiu. Tačiau mes neturime teisės vienaip ar kitaip aiškinti Edgaro Keisio fenomeno. Žinome tik viena tai, kad mažo miestelio fotografas, nepasižymintis nei smalsumu, nei išsilavinimu, galėjo panorėjęs atsidurti tokioje būsenoje, kurioje jo protas veikė kaip genialaus gydytojo arba, tiksliau, kaip visų pasaulio gydytojų protas.
1931 m. Edgaras Keisis įkūrė „Tyrinėjimų ir švietimo asociaciją". Po tėvo mirties estafetę perėmė Hjugas Keisis, įkūręs „Miegančio pranašo šalininkų draugiją". 8-ojo dešimtmečio viduryje ši draugija turėjo 13 tūkst. narių, žinoma, be tų tūkstančių žmonių iš kitų grupių, kurios irgi tyrinėja Keisio aiškiaregystes. Su kai kuriomis aiškiaregystėmis leidžiama susipažinti tik draugijos nariams.
Virdžinijos Byče įsikūręs Edgaro Keisio fondas, kuriame dirba gydytojai bei psichologai, lig šiol analizuoja užrašus. Nuo 1958 m. Amerikos vyriausybė skiria daug lėšų aiškiaregystės problemoms. Keisis pranašavo kad "sugrius Niujorkas, Losandželas ir San Franciskas, didžioji Japonijos dalis atsidurs po vandeniu ir

kad šiaurės Europa pasikeis akimirksniu. Grenlandijos šiauriniuose rajonuose atsiras
vandenys, Karibų jūroje atsiras naujos žemės.

Vakarinėje Japonijos pakrantėje įvyko didžiausias žemės drebėjimas per paskutinius 20 metų.

Seismologai sukūrė keletą įspūdingų kompiuterinių modelių, iliustruojančių kovo 11 d. Japoniją supurčiusios katastrofiškos žemės drebėjimų serijos sukeltų cunamio bangų plitimą Žemės paviršiumi.

 Titulinėje iliustracijoje – Cunamių tyrimo centre sukurtas vandens bangų aukščio modelis. Cunamio bangų energija, bangoms tolstant nuo cunamio epicentro, palaipsniui ima silpti – tai akivaizdu ir iliustracijoje.

Tad kitų Ramiojo vandenyno valstybių pakrantės tokio galingo cunamio, koks suniokojo Japonijos šiaurės rytinę pakrantę, išvengė.

Tačiau įdomu tai, kad pakrančių ruožai (pvz., Šiaurinėje Kalifornijoje) pažymėti „pavojingesnėmis" spalvomis – mat seklesnėse vietose ir pakrantėje cunamio banga lūžta ir pasiekia didesnį aukštį nei atvirame vandenyne.

Kad ir gerokai apsilpusios, cunamio bangos nuvilnijo visomis Ramiojo vandenyno pakrantėmis. Silpnesnių bangų sulaukė sausumos vietovės, netoli kurių vandenyno dugnas yra giliau, stipriau cunamio bangos užliejo seklesnių pakrančių ruožus.

Cunamius sukėlęs žemės drebėjimas įvyko už maždaug 80 km į rytus nuo Japonijos salų, maždaug 24 km gylyje. Stipriausią požeminį smūgį lydėjo daugybė silpnesnių pakartotinių smūgių, kurių užregistruota beveik šimtas.

Agentūros „Kiodo News" duomenimis, per gamtos stichiją, siautėjusią kovo 11 d., galėjo žūti 4,5 tūkst. Japonijos gyventojų.

Mijagio prefektūroje, vandenyno pakrantėje, rasta apie 2 tūkst. žuvusių kūnų. Dar 1 tūkst. rasta Osikos pusiasalyje, apytikriai tiek pat aukų ir Minamisanriko miestelyje.


Tiesa, anksčiau buvo skelbta, kad Minamisanriko miestelyje dingo 10 tūkst. (pusė šio miestelio gyventojų). Tačiau Japonijos policija patvirtino, jog čia žuvo 1597 žmonės, be žinios dingo 1481.

RIA NOVOSTI praneša, kad Ivatės prefektūroje be žinios dingo 8 tūkst. gyventojų. Turizmo ministerijos duomenimis, neaiškus 2,5 tūkst. užsieniečių, viešėjusių pavojaus zonoje, likimas. 

Kiek anksčiau Mijagio policijos vadovybė teigė, kad  šioje prefektūroje galėjo žūti apie 10 tūkst. gyventojų.

Kaip paaiškėjo Japonijos valdžios institucijos ne tik blogai informavo apie gaisrų situaciją Fukušimos elektrinėje, bet dar ir slėpė nuo žmonių kraupų faktą apie ten esančią pragarišką radioaktyviųjų atliekų saugyklą, kurioje per 40 metų susikaupė didelis kiekis atidirbto radioaktyvaus kuro strypų.

Apie tai tinklapyje http://my.firedoglake.com parašė straipsnį branduolinės energetikos specialistas bei nurodė į informaciją iš TEPC (Tokio Electric Power Company) PowerPoint prezentacijos (2010 m. lapkričio mėnesio) kurioje išdėstyta kur ir kokiais kiekiais yra saugomi atidirbto radioaktyvaus kuro strypai toje elektrinėje.

Kaip paaiškėjo, elektrinėjes Fukušima Daiichi šešių reaktorių pastatų viršutinėse dalyse viso yra (arba buvo) septyni baseinai skirti saugoti atidirbto radioaktyvaus kuro stypams, taigi, būtent ten kur ir įvyko sprogimai ir gaisrai. Baseinai sprogimo metu greičiausiai buvo pažeisti, radioaktyvaus kuro cilindrai be vandens aušinomo galėjo pradėti kaisti ir lydytis ir situacija tikėtinai yra nebesuvaldoma. Bendras aidirbtų radioaktyvaus kuro strypų kiekis toje elektrinėje sudaro  600.000, taigi milžiniškas radiacijos kiekis netrukus pateks į atmosferą .

Šiuo metu jau turėtų būti ganėtinai aišku, kad bandant nuraminti visuomėnę Japonijos valdžios institucijos meluoja apie mėginimus sukontroliuoti situaciją Fukušimos elektrinėje. Yra didžiulė tikimybė kad jau dabar elektrinės teritorijoje nėra jokių darbuotojų ir nededamos jokios pastangos suvaldyti kilusią katastrofą.


 

Žemės centrinės ašies pasislinkimai:

Po žemės drebėjimo Čilėje, kuris buvo ne per seniausiai,(vasraio  27)žemės centinė ašis pasislinko 8 centimetrais todėl paros ilgumas sutrumpėjo 1,26 mikrosekundės, kaip parodė geofizikų paskaičiavimai.Pagal Ričardo Groso duomenis žemės drebėjimas perskirstė žemės masę, ko pasekoje ir įvyko ašies pasislinkimas aštuoniais centimetrais. Simetrijos ašies pasikeitimai įtakojo dar vienos vertikalios ašies, kuri jungia Šiaurės ir pietų ašigalius pasislinkimą net 10 centimetrų.

Tokie nukrypimai gali iššaukti pačias rimčiausias pasekmes, pradedant nuo navigacinių ir komunikacinių prietaisų sutrikimų, baigiant naujomis klimatinėmis anomalijomis ir katastrofomis.

Po Japonijos stichijos Žemės ašis pasislinko 10 cm. Naujausiais duomenimis, šis skaičius padidėjo iki 16,5 cm. Taigi, mokslininkų teigimu, netrukus gali tekti perdaryti pasaulio žemėlapį, kaip teigia Italijos geofizikos instituto specialistai. Kita svarbi detalė: žemės drebėjimas sutrumpino parą, priversdamas suktis planetą greičiau. Mokslininkų duomenimis, para sutrumpėjo maždaug 1,8 mikrosekundės. Newsru.com praneša, kad 9 balų žemės drebėjimas Japonijas salas pastūmė keturiais metrais į rytus.

 Taip pat paaiškėjo, kad Japonijos pakrantė dėl cunamio poveikio pažemėjo lygiai vienu metru. Prie tokių išvadų mokslininkai priėjo išanalizavę japonų sistemos „Geonet" duomenis. Ji kaupia 1,2 tūkst. GPS. stočių duomenis. 

Britanijos geologijos draugijos narys daktaras Rogeris Massonas interviu BBC pareiškė, kad tokių pokyčių buvo galima tikėtis. Juk šis žemės drebėjimas – vienas stipriausių per visą Japonijos istoriją (per visą stebėjimų istoriją – penktas pagal stiprumą).

Daktaras Massonas pridūrė, kad žemės derebėjimo priežastimi tapo tektoninių plokščių judėjimas. Ramiojo vandenyno plokštė į vakarus pasislinko apytikriai 20 metrų. Pats Japonijos salynas pajudėjo nuo 2 iki 4 metrų. Taip kad galite padaryti išvadas patys, polių pasikeitimas ir ašies išlyginimas, kuri buvo pasvirusi jau vyksta ir gan sparčiai.

Viename iš tinklapių, tekstas įdomus tuo kad buvo išspausdintas Kovo 9 diena ir jame buvo nurodoma apie stiprų žemės drebėjimą Japonijoje.  whatdoesitmean.com/index1457.htm rašoma apie labai didelį "bum" JAV teritorijoje ir apylinkėse.
Rusijos "žemės fizikos instituto" specialistai praneša kad paskutinių dviejų savaičių bėgyje pagrindinis stichijų smūgis klius Centriniai ir Pietų Amerikai. Didelį pavojų kelia lūžis esantis trijų valstijų kalnuose: Ilinojaus, Arkanzaso ir Misurio. Daugiau kaip prieš du šimtus metų įvykęs žemės drebėjimas Amerikoje su magnitude 10,5 balo, nuo žemės paviršiaus nušlavė Niu-Madrido miestą.
Rusijos specialistai kartu su savo kolegomis Britanijos meteorologais skaitomi geriausi savo sritį, prognozuojant būsimus kataklizmus, tvirtina kad galimi galingi žemės drebėjimai ir Azijoje. Vasario pabaigoje jie paleido palydovą, kuris padeda jiems geriau atsekti dėkingas stichinėms nelaimėms sąlygas visame pasaulyje. Iš jų žodžių rimta situacija formuojasi prie JAV vakarinių krantų.
Rusų mokslininkų pareiškimas tik patvirtina Naujosios Zelandijos matematiko ir meteorologo K.Ringo prognozes. Jis tvirtina kad pagrindiniai kataklizmai smogs Kovo 20 -22 dienomis (pavasario lygiadienis, tai sutampa ir su kitų prognozuotojų nurodymais)
K.Ringo pareiškimas remiasi tuo, kad Žemę veikia kitos stambios planetos ne tiesiogiai o per saulę. Tokios yra Jupiteris ir Satrunas, kurie išsidėstę vienoje linijoje kartu su saule, bet priešingose jos atžvilgiu pusėse. Na o Žemė atsiras tos jėgos linijos, iš priešingų pusių, centre kai apskris apie saulę, pavasario lygiadienio dieną. Tą dieną arčiausiai žemės atsidurs ir mėnulis, kuris gali tapti savotišku raktu, impulsu kad prasidėtų didelių kataklizmų procesai žemėje.



Kas įdomiausia Amerikos valstybės vyriausybė paskelbė apie bendrus su Kanadiečiais gelbėjimo  tarnybų mokymus kaip tik Kovo 20-24 dienomis. Jei ką, visi vietoje ir pasiruošę.
Berklio universiteto seismologas profesorius Gary Blackas, kurį cituoja Italijos laikraštis „La Stampa". Profesorius įsitikinęs, kad JAV privalo ruoštis nepaprastos galios požeminiams smūgiams, nors jie ir nėra tiesiogiai susiję su žemės drebėjimu Japonijoje.

Pasak G.Blacko, dėl to, kad vandenyno plokštė nuolat slenka po žemyno plokšte, kaupiasi energija, kuri savo ruožtu provokuoja virpesius ir įtrūkimus. Būtent dėl šios priežasties prie Japonijos krantų susikaupęs milžiniškas energijos kiekis kovo 11-ąją išsilaisvino ir sukėlė žemės drebėjimą.

„Pastaraisiais metais mes stebime daugybę didelės galios žemės drebėjimų. Plokščių judėjimas suaktyvėjo, bet tai panašu į periodiškai pasikartojančius procesus. Nemanau, kad seisminio aktyvumo padidėjimą sukėlė šiltnamio efektas ar kitos priežastys", – sako G.Blackas.

Ikluft/wikimedia.org nuotr./San Andreaso lūžis Karizo lygumoje
 
Ikluft/wikimedia.org nuotr./San Andreaso lūžis Karizo lygumoje

Artimiausiais metais, pasak jo, seisminiai procesai vyks visose „neurotiškose" zonose, taip pat ir San Andreaso lūžyje, einančiame per Kaliforniją. Pasekmės bus baisios. Neatmestina, kad Los Andželas atsidurs po vandeniu. Tas pats likimas gali ištikti kai kurias Ramiojo vandenyno salas, rašoma minėtoje „La Stampa" publikacijoje.

G.Blackas pažymi, kad Los Andželui visada grėsė tokia nelaimė, o pastaraisiais metais mokslininkai su 99,7 proc. tikimybe prognozuoja, kad galingas žemės drebėjimas ties vakarine Jungtinių Valstijų pakrante įvyks per artimiausius 30 metų.

Dar 2007 metais Kalifornijos San Diego ir Oksfordo universitetų specialistai įvertino geofizinę šio regiono būklę ir padarė išvadą, kad Los Andželas stovi ant „uždelsto veikimo bombos". Mokslininkai netgi aprašė apytikrį siaubingų įvykių scenarijų.

Kaip vaizdingai išsireiškė Pietų Kalifornijos seismologijos centro direktorius Thomasas Jordanas, pietinė San Andreaso lūžio dalis „yra devinto nėštumo mėnesio"Jeigu smūgis San Andreaso lūžyje, besitęsiančiame 1 300 km išilgai Ramiojo vandenyno pakrantės, judės būtent vandenyno kryptimi, seisminės bangos pakeliui sutiks nuosėdines uolienas, ant kurių pastatyti Los Andželo priemiesčiai, ir pakryps taip, kad visa smūgio energija klius tiesiai miesto centrui.

Tokiu atveju didelė miesto dalis bus sunaikinta, apie 40 tūkst. žmonių žus po namų ir dangoraižių nuolaužomis, o bendri katastrofos nuostoliai sieks 150 mlrd. dolerių, taip paversdami katastrofą pačia reikšmingiausia žmonijos istorijoje.

San Andreaso lūžis, nusitęsiantis į žemyno gilumą apie 150 km., susiformavo dėl nuolatinio Ramiojo vandenyno plokštės judėjimo Šiaurės Amerikos plokštės atžvilgiu. Šios plokštės trinasi viena į kitą, ir vandenyno plokštė kasmet į šiaurę pajuda nuo 2 iki 5 cm.

Kelerius metus mokslininkai tyrė San Andreaso lūžį. Paaiškėjo, kad čia plokščių judėjimo greitis gerokai skiriasi nuo matematiniais skaičiavimais gautų duomenų. Kai kur skirtumas siekė net 6–8 metrus. Tai įrodo viena: plokščių briaunos trukdo judėti pačioms plokštėms ir jų viduje susikaupė didžiulė įtampa. Kaip vaizdingai išsireiškė Pietų Kalifornijos seismologijos centro direktorius Thomasas Jordanas, pietinė San Andreaso lūžio dalis „yra devinto nėštumo mėnesio".

wikimedia.org nuotr./Šioje nuotraukoje raudona linija pažymėtas San Andreaso lūžis, o rodyklėmis – Ramiojo vandenyno ir Šiaurės Amerikos plokščių judėjimo kryptys.
wikimedia.org nuotr./Šioje nuotraukoje raudona linija pažymėtas San Andreaso lūžis, o rodyklėmis – Ramiojo vandenyno ir Šiaurės Amerikos plokščių judėjimo kryptys.

Amerikiečiai jau ėmėsi priemonių, kurios turėtų sušvelninti galimo žemės drebėjimo pasekmes. San Andreaso rajone sumontuotas tinklas iš 250 GPS stočių, fiksuojančių mažiausius žemės plutos plokščių poslinkius. Ši technologija leidžia nustatyti pačią žemės drebėjimo pradžią, likus kelioms sekundėms iki smūgių. Šis minimalus išloštas laiko tarpas leidžia automatiškai nutraukti dujų tiekimą į vamzdynus, pradėti greitųjų traukinių stabdymą, perduoti signalą atominėms elektrinėms išjungti reaktorius ir pradėti informuoti gyventojus apie nelaimės pradžią.

Kasmet Pietų Kalifornijoje registruojama apie 10 tūkst. žemės drebėjimų, nors daugelis jų yra per silpni, kad žmonės juos pajustų. Stiprūs žemės drebėjimai šioje zonoje vyksta maždaug kas pusantro šimto metų. Paskutinį kartą toks drebėjimas įvyko 1857 metais. Požeminių smūgių galia siekė 7,9 balo. Žuvo tik du žmonės, tačiau tuo metu Kalifornijoje iš viso buvo tik 360 tūkst. gyventojų.

Su San Andreaso lūžiu susijęs ir katastrofiškas žemės drebėjimas, įvykęs 1906 metų balandį, per kurį buvo visiškai sugriautas šiauriau esantis San Franciskas. Stiprūs žemės drebėjimai Kalifornijoje įvyko ir 1989-aisiais bei 1992-aisiais.

Ilgainiui įvykiai pradės vystytis pagal apokaliptinį scenarijų, mano mokslininkai. Vietovė jau pakito neatpažįstamai. Pakrantės rajonuose, tokiuose kaip Karizo lyguma, esanti už 160 km į šiaurę nuo Los Andželo, aiškiai matomas gigantiškas įtrūkis žemėje. Vietinės upės ne kartą keitė savo kryptį. Kai kur fiksuotas vagos poslinkis į šoną net per 120 metrų.

Galiausiai Rytų vandenyno plokštė visiškai panirs po vandeniu, o dalis pakrantės, ant kurios pastatytas Los Andželas, atitrūks nuo žemyno ir virs sala. Tiesa, priduria mokslininkai, tai įvyks po šimtų tūkstančių metų.

Na štai tiek aš norėjau pasidalinti su jumis informacija, paskutinių įvykiu fone. Nepamirškite medituoti ir galvoti apie geresnį scenarijų, nes mes tai galime, padėti Motinai Gajai (Žemei) ir ji mūsų gal būt  neužmirš.
http://www.youtube.com/watch?v=-jB9XA_qkDo.

Dar viena įvykių Japonijoje versija iš
http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/2272183.209095-=%281817251157

Bandysiu paliesti gana sudėtingą temą. Esu surinkęs žinias apie kiek kitokią įvykių versiją. Pasirodo pasaulyje viską galima paaiškinti ir viskam rasti priežastis. Netgi žemės drebėjimams.
Viskas prasidėjo nuo to, kad prieš kurį laiką, internete atsirado Amerikos žurnalisto filmukas kuriame jis pasakoja labai nustebęs kai sužinojo, kad Japonijos finansų valdymas buvo atiduotas pasaulį valdančioms Šeimoms. Apie kokias Šeimas eina kalba, manau visiems suprantama. Bet jei kas nežino, paaiškinsiu.
Pasaulį ir visus pinigus valdo kelios šeimos (reptilijų statytiniai) . Taip taip ir vėl tos reptilijos. Tu šeimų 13, tame tarpe žinoma Rockefeleriai ir Rotchildai.
Tai va, toliau jis pasakoja taip: kai tik sužinojau, kad Japonijos finansų valdymas buvo atiduotas, nuvykau į Japoniją ir susitikau su finansų ministru. Po ilgų įkalbinėjimų jis vis tik ryžosi pasakyti kas iš tikrųjų atsitiko. Amerikos ir Europos "Šeimos" pasiūlė Japonijos finansų ministrui Naoto Kanui, perduoti visus Japonijos finansinius reikalus į jų rankas. Jei tai nebus įvykdyta, buvo pagrąsinta HAARP'o pagalba sukelti didžiulį žemės drebėjimą. (Jei kas nežino kas per daiktas Haarp'as – tam yra google). Be to, manau jam buvo priminta kas atsitiko su prieš tai Japonijos finansų ministro pareigas ėjusiu Shoichi Nakagawa. (apie tai vėliau)
Žinoma Japonijai nieko kito nebeliko kaip sutikti su pateiktais reikalavimais.
Kai žurnalistas visą šią medžiagą paskelbė internete, pasekmių ilgai laukti neteko. Jau po kelių dienų Japonija nusiaubė žemės drebėjimas.
Kiek aš suprantu prie šitų įvykių buvo artėjama jau ne vieni metai. Reptilijoms, kurios per savo statytinius ir taip valdo visus finansus Žemėje, labai reikėjo perimti į savo rankas dar ir Japonijos finansų rinką. (beje Rusijos finansai vis dar nepriklausomi) Kai labiau pradėjau domėtis ta tema, radau įdomų dalyką.
Pvz. 2009 metais per G7 šalių naujienų konferenciją Romoje, dabar jau buvęs Japonijos finansų ministras pasirodė girtas. Dėl to kilo milžiniškas pasaulinio lygio skandalas. Internetas tiesiog buvo užverstas informacija apie tai. Per labai trumpą laiką iš, sakyčiau smulkmenos, buvo išpūstas didžiulis burbulas. Bet turint omeny Japonų kultūrą ir mentalitetą ir tai, kad jie labai saugo savo šalies įvaizdį, tai atrodo visiškai absurdiškai ir neįtikėtinai. Pats Shoichi Nakagawa sako, kad jis tik išgėrė vaistų nuo peršalimo. Peršasi išvada, kad šis asmuo kažkam buvo labai nenaudingas ar net trukdė. Kas jį taip sukompromitavo ir kokių vaistų jam pakišo, nesigilinsim. Jau po kelių dienų jis pats atsistatydino o dar po kelių buvo rastas savo namuose negyvas. Žinoma tuoj buvo paskelbta, kad tai savižudybė, bet labai greitai net Lietuvos spauda rašė: "Atmetama versija, kad buvęs Japonijos finansų ministras nusižudė" . Tai vis tik, dėl ko jis buvo nužudytas ? Ar nebus tai parodomasis aktas, kad įbauginti nenorinčius paklusti ?

Net ir labai žinomi žmonės pasaulyje žudomi vienas po kito. Kas tik pajudina tokias temas kaip NWO (New World Order), Blue Beam Project ar kitas sąmokslo teorijas, stebuklingai nusižudo, žūsta, miršta nuo širdies smūgio netgi būdami visai jauni arba paprasčiausiai nužudomi.
Pavyzdžių toli ieškoti nereikia: Aaron Russo, garsus Amerikos režisierius nužudytas po to kai paskelbė, kad pats Rockfeleris prisidėjo ir planavo išpuolius prieš Niujorko bokštus dvynius.
Serge Monast – nužudytas, nes tyrinėjo ir skelbė informacija apie "Project Blue Beam"
John P.Wheeler, Busho administracijos patarėjas – nušautas ir įkištas į šiukšlių konteinerį, nes pagrąsino paskelbti visuomenei apie "Chemtrails" ir masinį paukščių kritimą, jei Amerikos vyriausybė nenustos nuodyti žmonių purkšdami nuodus iš lėktuvų. Ir tai tik kelios iš paskutiniu laiku įvykdytų žmogžudysčių.
Toliau vėl grįžkime prie reptilijų. Kadangi jos minta taip pat ir žmogiena ir netgi pardavinėja mūsų lavonieną (perdirbtą į pavadinkime taip: kotletus ir šaltieną) tarpgalaktiniame mėsos turguje (įsivaizduoju kaip neįtikėtinai tai skamba) tai kartas nuo karto jiems reikia Žemėje sukelti didelius kataklizmus, kurie nusineštų kuo daugiau žmonių gyvybių. Kuo daugiau žmonių žūsta per kataklizmus, tuo daugiau jų dingsta be žinios.
Vien per Azijos cunamį 2004 metais žuvo apie 250 000 žmonių. O kiek rasta kūnu ? Gal kokie 50 000, nedaugiau. Kur likusieji ? Per Japonijos cunamį be žinios dingo 28 000 žmonių, kai tuo tarpu žuvusių skaičius 15 000. Ar ne per daug keistai tai atrodo ?
Spręskite patys. .




Peržiūrų: 11888 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/10
Viso komentarų: 9
+1  
1 mecislovas   (15.03.2011 10:30) [medžiaga]
Svarbi kiekvieno žmogaus teigiama minties forma.
,,iš pradžių buvo žodis ir žodis buvo pas dievą"-žodis ir yra minties forma. Tai ir yra pagrindinis kūrybos elementas-mintis kuria-tiek teigiamą tiek ir neigiamą rezultatą.
-prisiminkite,kiek filmų Holivudas sukūrė,kuriuose ant didžiūjų bokštų karstėsi visokios pabaisos-king kongas ir kiti herojai,kiek žmonių išreiškė neigiamų ir teigiamų minčių ,kiek griovimo programų-minties formų buvo sukurta ir prekybos centrai-bokštai galiausiai buvo sunaikinti....
O kiek sukurta katastrofų filmų-griaunančios minties formos-programos,kuriuose Amerikos žemynai,miestai ,milijonams žmonių programuoja mirtį ir katastrofą....
Pasakysite,kad tai nesąmonės ir tai neveikia? veikia ir dar kaip,tik veiktų dar smarkiau,jei žmonės mokėtų savo mintis,norus ir emocijas paremti sąmoningai savo bioenergijomis,jei mokėtų energija pastiprinti savo minties formas....

0  
2 pff   (15.03.2011 16:05) [medžiaga]
necituok svento rasto jei nenusimanau ka reiskia tas zodis :)

0  
3 kriptonas   (16.03.2011 19:22) [medžiaga]
smile kaip sakoma,atsargiai su norais,nes kartais jie pildosi.... smile
Man vangos pranasystes kazkodel mielesnes... smile

0  
4 krabas   (17.03.2011 14:35) [medžiaga]
Mecilovui... siaip tai minties forma yra minties forma, o zodis yra zodis.... o sventas rastas is esmes per tiek laiko tapo beveik vientisu falsifikatu ir ten viskas perversta aukstyn kojomis, nes labai pasistenge ne kai kurios tautybes atstovai...
Holivudas aisku galinga industrija, po truputi kreipianti i susinaikinima musu civilizacija, bet sitie globalus ivykiai daugiau susiije su musu civilizacijos bendru dvasingumo degradavimu, butinybe apvalyti ugnimi ir kanciomis, o ne tai, ka mums diegia kazkas. Tiesiog atejo laikas, kai mes turim pereiti i aukstesni samones lygmeni. kas nori - prasom, o kas nesuvokia ir nenori keistis - tuos teks utilizuoti, nes balasto tikrai niekas netemps su savim. Sie, kol kas tik nedideli ivykiai ir katastrofos tera uzuomina i tai, kad jau laikas pradeti ziureti atmerktomis akimis... Toliau mes pamatysim, ko niekada nemate ir tai, kas dabaer vyksta bus vaiku zaidimai. Kuo mes skiriames nuo japonu ar arabu? is esmes niekuo, Europoje bet kuriuo metu gali atsitikti bet kas... tik nereiskia, kad mes turim drebeti... Manau, kad cia is esmes mus visus gali istempti etnoso vienybe ir koncentruota dvasine-psichine energija, o cia jau aukstasis pilotazas kaip ir kas.

0  
5 krabas   (17.03.2011 14:40) [medžiaga]
Is pradziu buvo mintis, paskui zodis, paskui veiksmas.... taip turetu buti formuluojama... Pats greiciausias, baisiausias ir galingiausias instrumentas yra mintis. Zodis ir veiksmas apriboti laike ir erdveje, o mintis... na, jei tai koncentruota, harmonizuota ir dar kolektyvine, tai jinai galingesne uz bet kokius HAARPus ar atomines...
Ir Mecislovas teisus, sakydamas, kad tai labai svarbu, kad reikia, jog zmones tai suvoktu... Tik toli grazu ne kiekvienas tai gali ir ne kiekvienam tai duota. Jei suteiktu tokia galia pvz esantiems valdzioje su ju poziuriu i visa ka.... isivaizduojat kas cia detusi, kokiais metodais jie bandytu ivesti sava tvarka, tipo demokratija ar ka ten...

0  
6 virgis   (18.03.2011 08:00) [medžiaga]
Ištryniau BG komentarą ir trinsiu visus kurie čia keiksis ir neš negatyvą.... Jo ir taip gana šiam pasaulį angry

0  
7 prašymas   (18.03.2011 20:43) [medžiaga]
ar negalima fono pašviesint?akys bijo... o kodo visai įžiūrėt neina per mandrumą

0  
8 mindaugas   (22.03.2011 01:09) [medžiaga]
Pasiskolinsiu šiuos paskutiniuosius faktus į savo blogą, su nuoroda į čia. Manau, svarbu, kad žmonės daugiau apie tai žinotų. Ačiū.

0  
9 Bemintis   (24.03.2011 21:47) [medžiaga]
Trumpai, serga ne Motina Žemė, o vienas iš jos vaikų, žmogus, užsikrėtęs pačia baisiausia liga,godumu... Liga pasireiškia, egoizmu, nepagarba sau ir "kitam", neapykanta ir savo Motinos Žemės niekinimu. Bet nėr ko pergyventi, kada kažkas bando pakelti save aukščiau kūrinijos su tokiu greit "susitvarkoma", ne pirmą ir dėja nepaskutinį kartą buvo atsikratoma parazitų, taip kad...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0