Ketvirtadienis, 18.04.2024, 13:07
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugpiutis » 4 » Ar perėjimas tikrai vyksta?
08:58
Ar perėjimas tikrai vyksta?

Tikrai taip. Žemė evoliucionavo iki taško, nuo kurio ji pasiruošusi pereiti į aukštesnio dažnio išmatavimą. Tai yra normalus evoliucinis žingsnis visai gyvybei visatoje. Šis procesas vadinas Perėjimu (angl. Ascension). Išmatavimas – penktas. Visi ir viskas pakyla, kai jų vibracijos pasiekia tam tikrą Šviesos dažnį.

Žemėje yra daugybė skirtingų gyvybės formų, pvz.: žmonija, gyvūnai, mineralai, medžiai ir t.t. Viskas, kas gyvena pagal Dieviškąją Tvarką, turi tokį pat vibracinį ryšį su Žeme ir tokiu būdu gali su ja pakilti. Kaip gyvenimo pagal Dieviškąją Tvarką pavyzdys gali būti augalų ir gyvūnų atsakas į metų laikų kaitą.

Visi Žemėje dabar sprendžia - vienu ar kitu lygmeniu - ar jie renkasi susivienyti su šia Dieviškąja Tvarka ir tokiu būdu pereiti į penktąjį išmatavimą, ar tęsti savo pamokas trečiame išmatavime. Trečiojo išmatavimo mokymąsi sudaro daugybės įvairių situacijų patyrimas, skirtas padėti mums pasiekti didesnę išmintį ir meilę.

Visi, įtraukti į šias pamokas (žmonija ir kai kurios gyvūnų rūšys), vibruoja skirtingais dažniais, priklausomai nuo įgytos patirties. Pozityvus gyvenimo būdas pakelia vibracijas aukštyn. Negatyvus modelis, pavyzdžiui, baimė, kuria žemas vibracijas. 

 Aš nežinau, ką turiu daryti

Jums nereikia žinoti, ką darote. Tai nėra susitarimo dalis. Paprastai tik protas arba ego nori žinoti detales ir smulkmenas. Dvasia yra linkusi atsiduoti Dieviškajai Tvarkai, paprasčiausiai daryti tai, kas atrodo teisinga, neabejojant, visiškai pasitikint ir keliaujant link kitos jaudinančios akimirkos.

 Ar aš esu Šviesos Darbuotojas?

Jei trokštate padėti, net ir nežinodamas kokia forma šią pagalbą suteikti, atsakymas yra taip.

 Kaip man žinoti, kad padedu?

Jeigu darote tai, dėl ko jaučiatės gerai – kad ir kas tai būtų – jūs padedate. Suteikdami šią pagalbą jaučiatės tarsi darytumėte tai, ką ir turite daryti. Susidomėjimas, susijaudinimas ir visa, kas jaučiama teisinga giliai viduje, kiekvieną akimirką parodys jums teisingą kelią. Pasitikėkite savo nuojauta.

 Ar man reikia žinoti smulkmenas tam, kad galėčiau planuoti savo darbą?

Tik tuo atveju, jei tai džiugina jus ir atrodo reikalinga. Kai atsipalaiduojame ir pasikliauname intuicija, paprastai mums nereikia žinoti detalių, kurios kuria trijų dimensijų pasaulį. O jei jums iš tikrųjų reikia žinoti smulkmenas arba viską „išmąstyti", jūs pajusite, kad tai teisinga. Tai visai kas kita, nei permąstymas protu tik dėl to, jog pats manote, kad privalote tai padaryti. Jeigu jums išties reikės ką nors padaryti, kas reikalauja tam tikros energijos, jūs intuityviai pajausite tai.

 Ar man reikia lankyti daug seminarų?

Ar tai būtų seminaras, ar knyga, ar dar kas nors, jei tai jus jaudina – darykite tai. Jei ne – ne. Tik dėl to, kad tai padėjo kažkam kitam, dar nereiškia, kad tinka ir jums. Džiaugsmas, jaudulys, įkvėpimas yra jūsų kelias.

 Ar būtina dirbti formuojant Šviesos Kūną?

Didžioji dauguma Šviesos Darbuotojų jau turi Šviesos Kūnus. Jūs palikote juos „ten aukštai" iki tol, kol jie bus reikalingi. Esate susijungimo su Šviesos Kūnais procese. Jei dėl vienų ar kitų priežasčių Šviesos Kūno neturite – jis jums dabar kuriamas. Tai pusiausvyros, kuri atsiranda Perėjimui, dalis. Paprastai jums nieko konkretaus nereikia daryti. Tai nutinka natūraliai, jums iš naujo įvaldant savo meistriškumą. Kai atsiduodate Dieviškajai Tvarkai, Šviesos Kūnus kuriate tiesiog savaime.

Ar aš esu ten, kur ir turiu būti?

Pasitikrinkite. Paklauskite savęs „Jei aš galėčiau būti bet kur pasaulyje ir daryti viską, ką tik noriu, tiesiog dabar... kur tai būtų?" Jei jūsų atsakymas yra „būčiau čia ir daryčiau tai, ką dabar darau", vadinasi klausote savo vidinio balso ir šią akimirką esate ten, kur ir turite būti.

 Kaip man žinoti, ar manęs nevaldo mano ego? 

Jeigu dairotės, norėdami sužinoti, ar kas nors pastebėjo jus ar jūsų darbą, tai – ego ženklas. Galite savęs paklausti: „Jeigu aš niekam nesakysiu, kad tai darau, ir niekas niekada to nesužinos, ar aš vis dar noriu tai daryti?" Atsakykite sau nuoširdžiai.

Kaip man žinoti, ar nesu susietas su negatyvia energija?

Jūs turite nuostabią dovaną – gebėjimą jausti aplinkybes ar žmones, kurie nėra jums palankūs. Išgirskite savo vidinį balsą ir pasitikėkite juo. Nesvarbu, kad visas pasaulis mano, jog ši praktika, knyga, produktas ar mokytojas yra geriausi, visuomet pasikliaukite savo intuicija. Šitaip galite apsaugoti save nuo didelių nemalonumų. Pasitikėjimo savimi trūkumas ir nesugebėjimas pasikliauti vidiniu žinojimu gali jums rimtai pakenkti.

Kaip man atpažinti tiesą?

Kiekvieną  kartą jums atsakys jūsų širdis. Viskas, ką jums reikia daryti - pasitikėti savo intuicija, kai ji prabyla. Ką nors perskaitę ar išgirdę, atkreipkite dėmesį, ar jaučiate tai esant teisinga. Niekada nepriimkite to, kas kelia abejones.

Kodėl mano atmintis silpnėja?

Jūs paliekate trečiąjį išmatavimą, kur atmintis naudojama informacijai gauti. Keliaujate į penktąjį išmatavimą, kuris remiasi ŽINOJIMU. Jūsų atmintis silpnėja todėl, kad būtų skatinamas gebėjimas reaguoti intuityviai. Atėjo laikas bet kurią akimirką paprasčiausiai „žinoti". Atminties silpnėjimas – teigiamas įvykis. Jis pasireiškia visų amžiaus grupių žmonėms, o ypač Šviesos Darbuotojams, kurie Žemėje praleido ilgą laiką.

Kodėl paveiktas mano regėjimas?

Visi, norintys pakilti, privalo subalansuoti visus savo būties aspektus tam, kad įgytų reikiamą vibracijų dažnį. Tai sudaro susijungimas su AŠ ESU Būtimi, kuri nėra įsikūnijusi jūsų dalis. Regėjimas turi prisitaikyti, todėl gali tapti sudėtingiau skaityti smulkų šriftą prastame apšvietime. Kiti regėjimo sutrikimai gali turėti kitas priežastis. Jums nereikia akių gydytojo. Tiesiog nusipirkite akinius mažiausio didinimo stiklais, kol prisitaikymas bus baigtas. Tai gali kurį laiką užtrukti, priklausomai nuo jūsų. Kuo labiau pozityvus esate, tuo greičiau AŠ ESU susijungia su jumis. Kuo labiau AŠ ESU susilieja, tuo daugiau pagalbos būti pozityviu gaunate.

 

Man neatrodo, kad daryčiau viską, ko reikia...

Jūs paliekate trečiąjį išmatavimą ir „laiką" – keliaujate link penktojo išmatavimo „amžinojo dabar". Penktame išmatavime nėra laiko, nes jis nereikalingas šios srities mokymuisi. Žemei pereinant į „belaikę" erdvę, jos dažnis kyla ir ji „pameta" laiką. Šiuo metu paroje mes esame praradę 6 valandas ir 54 minutes. Todėl jums nepavyksta padaryti to, ką jums, jūsų nuomone, „reikia" ar ką „turėtumėte" padaryti. Atsikratykite visų „turėčiau", „privalau" ir „reikia". Elkitės tik taip, kaip jaučiate esant teisinga. Tai ne visuomet gali būti džiugu ar malonu, tačiau turi būti teisinga. Kartais mintys ir jausmai gali suklaidinti. Atsiribokite nuo jų ir įsitikinkite, kad reaguojate teisingai.

 

Ar savanaudiška elgtis taip, kaip man atrodo teisinga? 

Ne. Tai – Dieviška Tvarka. Visi, kurie veikia pagal šią natūralią tėkmę yra ten, kur ir turi būti, tada, kada ir turi būti bei suteikia geriausią pagalbą, kokią tik gali tą akimirką suteikti. Turėkite drąsos tuo pasitikėti, nepaisant kitų neigiamos reakcijos. Galbūt jų emocijos kyla iš proto ar ego. Jums nereikia žinoti šių smulkmenų. Tiesiog būkite, nesitikėkite nieko, gyvenkite darydami tai, kas atrodo teisinga šią akimirką... ir tada kitą... ir kitą...

 

Kaip nustoti nuolat galvoti?

Raskite 10 minučių, kada galėsite būti netrukdomas. Nusiraminkite. Kai mintis ateis į galvą – PALEISKITE ją. Koncentruokitės į tylą. Nesutelkite dėmesio nė kelioms sekundėms į jokią mintį. Likite susikaupęs. Darykite tai kiekvieną dieną, kol protas supranta, kad jis daugiau nebevadovauja. Protas taps ramus - atsakys tik tada, kai į jį kreipsis jūsų dvasia.

 

Kaip sustabdyti emocinį chaosą gyvenime?

Atpažinkite savo pamokas anksti. Reaguodami į žmogų ar aplinkybes, būkite sąmoningas ir leiskite sau reaguoti. Jeigu reaguojate nesąmoningai ir reakcijos nevaldote, nepastebite, tai pritrauksite vis sunkesnes ir labiau traumuojančias aplinkybes, kol pagaliau išmoksite savo pamoką.

 

Kaip pažvelgti į savo širdį?

Atsiribokite nuo proto, ego ir daugiau nebus kur keliauti - tik į širdį. Na, gerai, viskas remiasi disciplina. Stebėkite save. Keletą kartų per dieną klauskite savęs: „Ar aš prote, ar širdyje?". Jei pastebite, kad mąstote apie tai, ką daryti – giliai įkvėpkite ir grįžkite į širdį. Klauskite savęs, nuo ko jūsų širdis imtų dainuoti? Tada darykite tai.

 

Kaip išmokti mylėti besąlygiškai? 

Visuomet sąmoningai suvokite, kuomet save ar ką nors kritikuojate, teisiate, smerkiate. Stokite. Naudokite reikalingas praktikas, kad suformuotumėte teigiamą, meilės kupiną pasaulėžiūrą. Susitvarkykite su negatyviomis mintimis. Jums gali padėti šis požiūris: „Visi elgiasi taip gerai, kaip tik gali", „Visi pasaulyje vieni kitiems padeda".

 

Kas man parodys kelią?

Jums kasdien yra rodomi ženklai. Viskas, ko reikia jiems pamatyti – būti čia ir dabar. Jei esate nesusitelkęs, galite nepastebėti to, kas jums vyksta prieš nosį. Vedlių nėra. Perėjimo procesas reikalauja vidinių jėgų atgavimo. Todėl esate skatinamas siekti savo vidinės tiesos ir būti pats sau vedlys, nes atsakymai yra viduje. Mes visi lygūs. Jei suvoksite tai, neatiduosite savo galios jokiems išoriniams „guru" ar „lyderiams", kurie mano esą geresni už kitus. Dažnai dėl pasitikėjimo savimi trūkumo mes atiduodame savo galią tiems, kurie, mūsų nuomone, gali mums padėti. Sekite savo vidinį balsą. (...)

 

Kada aš pakilsiu?

Tai nutiks tinkamu laiku, pagal Dieviškąją Tvarką. Tai nėra kažkas, kas bus padaryta už jus. Perėjimas yra „pasidaryk pats" įvykis. Kai būsite pasiruošę – tai nutiks. Perėjimui įvykti jums reikia užbaigti darbą, kuri pradėjote Žemėje. Visos tankios, tirštos energijos jūsų emociniuose ir mentaliniuose kūnuose bus pakeistos aukštesnių vibracijų. Būsite pusiausvyroje. Jausite ir spinduliuosite džiaugsmą, taiką, harmoniją. (...) Troškimas likti bus lygus troškimui pakilti. Kai visa bus tvarkoje, pereisite kartu su savo Liepsna Dvyne į „misijos užbaigimo" šventę.

 

Tai ką man reikia daryti?

Būti savimi. Tai reiškia, paleisti viską, kas nesate jūs: visus barjerus, kuriuos sukūrėte, visus įsitikinimus, pasiteisinimus, kritiką, teisimą, neigiamas mintis, nenorimas emocijas, visus „turėčiau", „reikėtų" ir „privalau" bei pastangas, kurias dėjote valdyti savo gyvenimui.

Atsipalaidavimo, pasidavimo idėja gali mumyse sukelti baimę. Bet nėra ko bijoti. Jūs neprarasite savo tapatybės ir netapsite įtrauktas į kažkokią didžiulę nežinomybę! Pasiduoti, atsiduoti reiškia būti harmonijoje su visatos sąmone. Tai padeda jums veikti turint gilų suvokimą apie tai, kas yra geriausia visam savajam Aš. Tikrasis jūs – Dvasia – pasižymi tokiu rūpesčiu, meile ir gilia užuojauta, kuri smarkiai viršija tai, ką esate patyrę. Atsidavimas suteikia lengvumą ir džiaugsmą, kuris privers jus galvoti, kodėl nepadarėte to anksčiau.

 

Vienu žodžiu!

Intuicija.

 

Kai atsiduodate Dievui –

– darote geriausia, kas įmanoma; užbaigiate susitarimus; subalansuojate karmą; susiliejate su AŠ ESU Būtimi; susijungiate arba kuriate Šviesos Kūną; tampate tomis Dievo savybėmis, kurias pasirinkote įkūnyti Žemėje; pakeičiate tankias energijas žemesniuose kūnuose; susigrąžinate savo galią, išmintį, galimybes ir meistriškumą; gaunate aukščiausią vedimą; patiriate įspūdingų sinchroniškumų virtinę savo perėjimo kelyje; sutinkate reikiamus žmones; pritraukiate reikalingus ženklus; būnate ten, kur ir turite būti; labiau artėjate prie savo Liepsnos Dvynės; patiriate optimalias situacijas mokymuisi; esate teigiamas, pasitikintis, sąmoningas, išmintingas, mylintis, užjaučiantis, suprantantis, neteisiantis ir susitelkęs; atgaunate „daugiadimensinį" sąmoningumą; jaučiate vidinį džiaugsmą, jaudulį, pilnatvę ir meilę; pasitikite savimi ir visiška Dieviškos Tvarkos proceso tobulybe ir didingumu –

Kai atsiduodate Dievui.

 

Pagal Sandy Stevenson

 

Vertė Audrius K.


Šaltinis : http://viskasyraviena.blogspot.com

 

Peržiūrų: 2609 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.6/8
Viso komentarų: 2
0  
1 mindaugas   (08.08.2011 23:31) [medžiaga]
O Tai kada bus antroji dalis? :)

0  
2 PlejadieteLina   (18.01.2012 23:58) [medžiaga]
Sandy Stevenson s. m. birzelio 2 d. atvyksta i Vilniu. Praves dvieju dienu seminara. Gal yra norinciu?

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0