Penktadienis, 29.03.2024, 07:25
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Liepa » 8 » Artėjame prie bedugnės krašto, kuris spustelės didelį ir svarbų spragtelėjimą
10:25
Artėjame prie bedugnės krašto, kuris spustelės didelį ir svarbų spragtelėjimą

Įvykių ritmas pagreitėja, skaudžios naujienos kai kuriuos žmones užklumpa panikoje. Jie gali tik skųstis, kad viskas baigėsi, mus apgavo, užmigdė dėmesį ir netrukus laukia kraupi pabaigą. Tiki, kad tas genocidas vyksta mums sąlygiškai sėdint ir tik skaitant pranešimus šiame tinklapyje ar kanale.

Tai labai keista kai kurių žmonių pesimistinė pozicija, pastebima komentaruose. Nors iš tikro, nuolatinis tiesos ieškojimas, noras sužinoti kuo daugiau, vienytis su bendraminčiais, skleisti tiesą – tai ir turime daryti būtent dabar, nes vyksta neoficialus visuotinis karas prieš žmoniją ne tik farmacijos, genų modifikacijos ir chimtrailų lygmenyje, bet ir informacijos srityje, kas yra net svarbiausia.

Klausimas pesimistams ir nekantriems. Ar jūs siūlote išeiti dabar į gatves ir viską naikinti kaip BLM ar Antifa? Aš asmeniškai prieš smurtą. Tai neprives prie nieko gero ir niekada dar neprivedė, o atvirkščiai. Smurtas ir chaosas nėra išeitis mums. Smurtas yra tamsa, tai jų priemonės, o mes einame į Šviesą. Ir mūsų pagrindinis ginklas yra tiesos žodis, plėtra, vienybė, augimas, sąmoningumas, meilė. Reikia išlikti žmogumi ir elgtis žmoniškai plačiąja šio žodžio prasme bet kur ir bet kada, mūsų priešų nenaudai.

Taip, tikiu, kad žiūrime šį užsitęsusį šau. Jei to dar iki šiol dar nesuvokėte, vadinasi, žiūrėjote neatidžiai. Tūkstančiai Q lašelių kapsi kas dieną, milijonai akivaizdžių faktų, nuorodų ir užuominų apie karo eigą ir procesus. Tačiau, nežiūrint į tai, pas kai kuriuos žmones vis dar vyrauja nepagrįsta panika. Tai ir logiška. Įvyksta daug baisių įvykių, žmonės miršta nuo vakcinos ir dėl kitų priežasčių, įstatymai tampa absurdiškesni, apribojimai yra griežtesni ir atrodo, kad toliau laukia tik tamsa ir bedugnė iš kurios neišsikapstysime.

Bet pažvelkite į viską globaliau, ant tiek kiek leidžia kiekvieno iš jūsų mąstymas. Neapsiribokite tik vietiniais veiksniais.

Norėdami pabusti, žmonės turi pabūti prie šios bedugnės krašto, toje prieblandoje kurioje esame dabar. Jokiu kitu būdu to padaryti jie negali. Apie būsimą prabudimą jums gali pasakoti net pats gyvas ir sveikas Johnas F. Kennedy ar princesė Diana su Michaelu Jacksonu priešakyje, tačiau prasmės nuo to nebus daug. Ar jūs suprantate? Žmonės turi viską suvokti patys. Visi asmeniškai. Ir už juos jūs to neatliksite kad ir kaip norėsite.

Ir ką gi matome? Tai ir vyksta dabar. Skiepai yra darbotvarkės numeris vienas.  Šiandiena visi apie tai kalba ir mąsto, visi dalyvauja tame, kas vyksta - nuo vaikų iki senų žmonių, o jei prieš dešimt metų viešai kalbėti apie tą pačią slaptą pasaulinę valdžią buvo nepatogu, nes galima buvo jus priskirti bepročiams, tai šiandien nėra nieko aktualesnio už šią plandemijos temą. Ir kuo absurdiškesnis darosi šis nežmogių šau, tuo daugiau žmonių dalyvauja šiame procese ir neišvengiamai pabunda. Kiekvienoje šalyje, kiekviename žemyne ​​žmonės su visu tuo susidūrė ir dabar nėra  galimybės kur nuo to pabėgti.Negalite paslėpti galvos smėlyje kaip strutis ir apsimesti kad nieko nevyksta, nes tai yra negilu ir per arti. Tik tuo atveju gal dalinai ir laikinai tai pavyks, jei nenuspręsite išeiti į pensiją ir išvykti gyventi kur nors toli nuo civilizacijos.

Kalbant apie paskiepytus ... Gal skamba šiek tiek šiurkščiai, bet tai buvo jų pačių pasirinkimas, niekas netempė už rankos ir neuždėjo antrankių kol kas. Užuot įjungę savo smegenis, klausydamiesi širdies, jie stačia galva bėgo injekcijos. Kiekvienas žmogus turi savo kelią, kiekviena siela turi savo patirtį. Tikiuosi, kad ateityje tikrai atsiras priešnuodis, kuris gali pakeisti vakcinos poveikį žmonėms, kuriems jau buvo suleista, bet pabudusiems ir pripažįstant, kad klydo.

Pasirinkite, pabusti ir kovoti, ar  plaukti pasroviui, atsisakant matyti tiesą, kuri jau bado akis prasimerkusiems. Šis pasirinkimas buvo suteiktas mums visiems be išimties. Kažkas tuo jau pasinaudojo ir pabudo anksčiau, kažkas vėliau, bet taip visada būna ir tame nėra nieko nuostabaus.

Tie, kurie viską suprato, dabar nieko nebijo, kad ir kas vyktų aplinkui. Šie žmonės yra ramūs, nes, kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų, viso šio absurdo reikia žmonijos daugumos išganymui ir apsivalymui. Tai neišvengiama mūsų šiandienos istorijos dalis.

Jei mūsų neprižiūrėtų iš viršaus, o viskas būtų tik šių globalistų ir satanistų rankose, mes būtume seniai sunaikinti ir nebūtų klausta mūsų sutikimo, neveiktų jokie Visatos dėsniai. Jie turi milijoną būdų tai padaryti. Tačiau vis tik ne. Vyksta aršus, dalinai užkulisinis karas, kuris tik žmonijos pabudimui. Būti ant bedugnės krašto reikia tam, kad visi žinotų, kas tai yra, kas buvo anksčiau ir kas vyksta dabar.

Aš nereikalauju tikėti, kad visa tai yra tiesa. Spręskite patys, pajuskite, palyginkite, galvokite, tyrinėkite pagaliau. Nesu aiškiaregis, ar pranašas, bet to, ką turiu surinkęs per dešimtis metų, manau pakanka, kad paveikslas būtų matomas visame pasaulyje per daug realių įvykių detalių.

Toliau bus dar absurdiškiau, bet manau, kad tai negalės trukti ilgai. Daug kas praeityje, žmonės  jau niekada nebus tokie patys, kaip ir bet kuriame filme, kuriame pagrindinis veikėjas nukrenta ir praranda tikėjimą išganymu, tada įvyksta netikėtas posūkis į gerąją pusę ir laiminga pabaiga, taigi jūs ir aš artėjame prie bedugnės krašto, kuris spustelės didelį ir svarbų spragtelėjimą. Nežinau, kiek tai tęsis, tačiau, sprendžiant iš įvykių, viskas vystosi gana dinamiškai.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 995 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/6
Viso komentarų: 4
0  
1 linaramanauskiene7   (08.07.2021 23:45) [medžiaga]
...Kad ir faktais kartais neina patiketi, nes siuo metu labai daug dezinformacijos.

Taip, skaudziu ivykiu daug, bet kodel jie turetu paliesti? Manes jie visiskai nepaliecia, as zinau tai, KAD ESU MEILE, KAD ESU KUREJA, KAD CIA IR DABAR ESU RAMYBEJE!, ir kas nori teivyksta - as ESU RAMI !

Zinau, pati Fb dalinaus irasais, kad Princese Diana, Kennedy, Michaelas Jachsonas YRA GYVI, bet... o kas TUO patikejo? Vat, cia ir sustoju... Kiekvienas yra LAISVAS RINKTIS kuo tiketi, kaip elgtis!

0  
2 linaramanauskiene7   (09.07.2021 00:01) [medžiaga]
Apokalipse... Eru kaita... Zmonijos valymas... artejame link bedugnes krasto... as DZIAUGIUOSI TUO, nes jau kaimynas kaimyno nepakencia, ka jau kalbeti apie Meile?!

Vyksta viskas itin greitai, ir manau, kad jau siu metu lapkriti - ivyks Saulytes regeneracija (Saules Zybsnis), susikeis Zemes magnnetiniai poliai, tris dienas panirsime i Tamsa, ir... iskriesime i 5D.

0  
3 Rita   (15.07.2021 13:58) [medžiaga]
LABAI aciu uz informacija ir jusu sunku darba as labai tikiuosi ,kad pereisime i 5 D
As buciau nepatikejus ,kad musu planeta buvo okupuota ...man nuo vaikystes domina kodel kencia mano seima zmones,
melas apgaule ,pinigai ,DABAR AISKU ,labai norisi nauju tehnologiju ??
ir dar klausimas kaip priims mano kunas tokius magnetinius polius,??

0  
4 Rita   (15.07.2021 14:00) [medžiaga]
cia tokia auksine informacija tesaugo jus Dievas
as maciau Facebook platybese toky dideli vabala ,kaip voras ,vaiksto po zeme manau is poziemiu chimieros koks vaikas pasiklydo baisus padaras

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0