Šeštadienis, 20.04.2024, 10:00
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2020 » Lapkritis » 23 » Aš tik paprastas žmogus
19:19
Aš tik paprastas žmogus

Kiekvienas žmogus yra nei menkesnis, nei didingesnis už kitą. Visi mes esame lygūs su visiškai tokiomis pačiomis galimybėmis ir ištakomis. Visi mes esame to paties šaltinio, vienio dalis. Todėl sakyti, „o ką aš toks paprastas žmogelis galiu nuveikti globaliniu mastu“ būtų neteisinga. Pradėkite nuo savęs, nuo savo vidinio balanso ir santarvės. Kiekviename iš mūsų yra beribis potencialas, nežiūrint į tai, kad ir kuo būtumėte šioje trimatėje realybėje, kirpėjas, virėjas, verslininkas ar prezidentas. Jūs - visagalis, amžinas ir beribis ir nė gramo ne mažiau . Tačiau tokia informacija šioje planetoje yra labai giliai slepiama.

Dabartiniu momentu kiekvienas iš mūsų yra labai svarbus bendrai šviesos jėgų pergalei ir Visatai. Todėl kiekviena mūsų šypsena, gera nuotaika, nuostabūs santykiai su artimaisiais ar su kitais žmonėmis yra tokie pat svarbūs kaip ir pavyzdžiui Trampo kova su „gilumine vyriausybe“ ar Šviesos aljanso kova. Karas vyksta visuose lygiuose ir Aljanso lygis nėra aukštesnis už bendražmogišką. Visada stenkitės rasti kažką tai gero ir malonaus, net jeigu aplinkui vyraus migla ir tamsa. Tame ir apsisprendžia jūsų vertė šiame tamsos ir šviesos kare. Tik taip mes galime suteikti galimybę sekančioms kartoms pasiekti harmoniją su Visata.

Atsiminkite tai, net viena deganti tamsiame kambaryje žvakutė išsklaido tamsą, o jei tokių žvakučių užsidegs milijonai, tamsa išnyks visiems laikams ir negrįžtamai. Tad padėkime atsibusti ir kitiems. Bukite tokiomis liepsnelėmis nežiūrint į nieką. Ir kuo daugiau tokių liepsnelių – tuo greičiau ateis pergalė.

Jeigu jūs nuoširdžiai eisite šviesos ir harmonijos keliu, tai trimatė Visata pati prisiderins prie jūsų, sunkumai patys išnyks kasdieniame kelyje.

Taip vadinamas Šviesos Aljansas nėra svarbesnis nei kiekvienas iš mūsų. Svarbus kiekvieno mūsų pasirinkimas, nepriklausomai nuo jo reikšmingumo visuomenei. Visa tai Viena ir svarbu bet kurioje situacijoje.

Dabar apie situaciją JAV prezidento rinkimuose. Pasakysiu tiek, viskas vyksta taip pat, kaip ir prieš  ketverius metus. Tos pačios klastotės ir metodai, tik gal atsirado keletas naujų serverių iš kur tai buvo daroma ir tiek. Skirtumas strategijose kurias naudoja Šviesos Aljansas. Tada reikėjo kad laimėtu Trampas iš karto ir nenuginčijamai, kas ir įvyko. O dabar reikalinga pademonstruoti, atskleisti visą tą falsifikavimą ir sukčiavimą didžiuliais mastais, kurį vykdo tamsos kultas. Tai, kas vyksta dabar – bendras šviesos pajėgų planas. Ir žymiai aukštesniuose šviesos aljanso lygiuose niekas neabejoja, jog laimės Trampas.

Nuo tokio rinkimų melo atskleidimo ir prasideda visos tikrosios Tiesos pateikimas. Kas jau praktiškai ir vyksta per taip vadinamus konspirologinius  blogerių pranešimus. Visa tai rodoma tiems kas iki šiol tuo netikėjo. Visa tai pateikiama labai skaidriai ir nenuginčijamai su daugybe įrodymų.

Po to vyks didelis oficialus "šau", su masiniai tamsos marionečių suėmimais ir teismais. Tame teismų maratone bus įtraukta ir PSO už taip vadinamos „plandemijos“ populiarinimą ir palaikimą. Visi atsakys už viską, tame tarpe ir mūsų sveikatos ministrai. Tai tęsis ne mažiau nei pusmetį. Visa tai bus oficialiai demonstruojama su visais suėmimais ir teismais, kadangi toks yra šviesos pajėgų planas, skaičiuojanti jau kelis dešimtmečius ir kuris dabar yra nuosekliai vykdomas.

Po to seks kai kurių technologijų atskleidimas. Bet pirmiausia tų, kurios kadaise buvo išimtos, užgrobtos, paslėptos ir panašiai. Taip pat bus atskleidžiama pavardės tų, kas tai sukūrė ir ką jiems reikėjo praeiti,ką iškentėti, kaip aukotis, Tai labai svarbu, nes daugelis iš jų buvo paprasčiausiai  nužudyti, o kiti baigė savo vargo dienelias su elgetos krepšeliu. 

Taip pat bus demonstruojami vaizdo įrašai  susitikimų su kitomis Visatos civilizacijomis, tame tarpe ir su tomis kurios gyvena po žeme, tiksliau žemės gilumoje (Nordikai ir tt.) Tai nebus  jų išvaizdos demonstracija, tik tie momentai, kada jų kosminiai laivai skraido kosmose, kurių tik skerspjūvis gali siekti iki kelių kilometrų, nekalbant apie ilgį, galintį sieki iki 40 kilometrų. Ir tokių laivų prie mūsų planetos dabar yra pakankamai daug. Kodėl tokie vaizdo įrašai bus saugūs? Nes prieš tai buvo gerokai padirbėta su psichologais kaip tai galima būtų geriau ir saugiai pateikti žmogui, kuris tuo visai nesidomėjo ir netikėjo. Kad žmonės nesibaimintų, nes buvo demonstruojama filmuose jog kitos civilizacijos daugumoje yra agresyvios, galinčios mus išnaikinti. Bus pateikiama taip, tarsi žiūrėtumėte laidą gyvūnijos pasaulyje. Kad nesukelti baimės tarp žmonių, nes ir taip daugumas bus įbauginti jau pateiktos Tiesos apie giluminę vyriausybę, adrenochomą, satanizmą ir kultą. Ir tuo labiau, kad tokie dalykai kaip adrenochromas nebuvo baisiausia kas egzistavo iš tikro. Manau kai kuri pati baisiausia informacija dar laikinai liks užslaptinta, kad nesukelti žmonėms šoko.

Kitaip sakant, visa tai, kas buvo vardijama konspirologų, vadinama sąmokslo teorija, bus patvirtinama nenuginčijamais faktais, dokumentais ir tt. Vargu ar bus pateikta dar kas tai naujo, galinčio nustebinti konspirologus, kadangi atskleisti kai kuruos įvykius yra per anksti.

Ir tik po viso šito šou, kai tai kaip nors susigromuluos, susivirškins daugeliui, kas gali tęstis metus, o gal dvejus, bus pradėta rimta kalba apie finansinės sistemos pakeitimus, paraleliai nurašant skolas, paskolas ne tik valstybių bet ir kiekvieno žmogaus.Prasidės jau skelbtas Nesara-Gesara planas. Pradžioje visafinansinė sitema remsis auksu, o vėliau iš vis santykiai pereis į barterius ir panašiai, nes pinigai kaip tokie taps nereikalingi.

 Bus atskleistas melas, kad mums kažko tai pastoviai trūksta ir mes turime būtinai kažko tai siekti, aukoti savo brangų laiką tam, galintys jau dabar gyventi nesirūpinant materialinėmis gėrybėmis. Bus rimtas pokalbis apie tai, kaip mums puikiai sektus gyventi be tos Cabalistų primesto finansinės sistemos. Visa tai vyks gana greitai, kadangi toks planas ir visos technologijos (gydomosios kapsulės, maisto ir materialinių vertybių generavimo mašinos, nemokamos energijos mašinos ir tt.) paruoštos iš anksto. Iš principo, tuo metu pas visus bus viskas ko tik panorėsim ir reikės pradėti kurti gyvenimą kažkaip tai naujoviškai.

Materialinės vertybės nebebus koks tai tikslas ir svarba. Vertybėmis taps dvasingumas ir darna su Visata, kas iš tikro ir yra tikrosiomis vertybėmis jau dabar.

Taip pasaulis taps labiau sąžiningas ir atviras. Visi taps lygūs. Nelygybė išnyks kaip dūmas. Žinoma, atsiras visa eilė naujų profesijų, nes dalis senų išnyks dėl nereikalingumo. Atsiras galimybės keliauti kosmose, kiek artimame,tiek ir tolimame, atlikti požemines keliones, keisti vaikų auklėjimo, švietimo sistemą, dvasinius mokymus ir tt.

Svarbiausia ne tik svajoti apie tokią ateitį, bet jau dabar pradėti veikti ta linkme. Gerinti sveikatą, kad išgyventi iki tokių laikų, neskleisti negatyvo, baimės, būti pozityviam, nukreipti meilę į išorę, neįsivelti į kokias tai situacijas, daugiau išliekant stebėtoju kas vyksta. Jūs visi esate Vienis su šiuo pasauliu, esate nuostabūs, nepriklausomai nuo to, kas esate dabar ir ką veikiate, dėl materialinių vertybių. Jūs jau unikalūs ir tobuli, kad ir kas ką jums besakytų. Atsiminkite tai visada, kad ir kas nutiktų.Mes sprendžiame planetos likimą, o ne kokie tai atskiri tamos asmenys, kurie nesudaro nei procento gyventojų...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 750 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 1
0  
1 Virginija   (02.12.2020 01:04) [medžiaga]
https://atsibudimas.ucoz.com/news/atverti_sirdi/2012-04-05-329 Aciu manau sios info prireiks kiekvienam is musu

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2020  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0