Ketvirtadienis, 18.04.2024, 23:35
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 9 » Atleidimas
22:12
Atleidimas

Daugumai ši informacija turėtų padėti susivokti ir suprasti tuos procesus, kurie vyksta jų viduje. Gal padės priimti teisingesnius problemos sprendimus, susitvarkyti savo energetikas, tuo padėdami ne tik sau, bet ir visiems kitiems, nes mes visi esame Viena ir jei nors šiek tiek bus geriau vienam iš mūsų, bus geriau visiems...
Su pagarba ir meile Virgis

Dabar, kai į Žemę ateina aukštų dažnių energijos, mūsų energetikai reikia rezonuoti su jomis. Bet kuris negatyvas, esantis mūsų auroje, yra žemų dažnių energijos, kurios šiems aukštiems dažniams sudaro pasipriešinimą. Jos nerezonuoja su aukštais dažniais, taip tapdamos energetinėmis ir fizinėmis problemomis.

Senos energetinės problemos, kurios neatidirbtos iki pabaigos, įvarytos į vidų,kaip nors pasireiškia. Viena tokių neharmoningų energijų yra neatleidimas sau ir kitiems žmonėms. Tokia energija sudaro tankumą ir taip susieja su žmonėmis, kuriems neatleidote. Kai žmogus kam nors neatleidžia, jo auroje užstringa tos sielos fragmentas ir ,atvirkščiai, to žmogaus auros fragmentas užstringa pirmojo žmogaus auroje. Todėl atleidimas yra labai efektyvus būdas savo sielos fragmentus susigrąžinti šeimininkui.

Dažnai būna, kad žmonės atleidžia nepilnai. Tai vyksta taip: žmogus ne kartą padirbėjo su atleidimu, kažkokie viršutiniai sluoksniai išėjo, jis galvoja, kad viskas tvarkoje, bet gilesniame lygyje atleidimas neįvyko, netgi jei žmogus nebegalvoja apie stresines situacijas, dėl kurių jam reikėjo atleisti, vis tiek neatidirbta energija egzistuoja viduje, vėl teks grįžti prie problemos, kol žmogus pilnai neatidirbs to giluminiame lygyje.

Kai žmogus jau ramiai gali reaguoti į kitą, jei toliau tęsia bendravimą su juo,gali būti pagarbiu su juo, tas žmogus nesukelia jam stiprių emocijų, vadinasi,viskas tvarkoje, atleidimas įvyko. Tačiau iki galo pašalinti nepakantumo  žmogui dažnai nepavyksta, lieka galimybė konfliktui pasikartoti. Kodėl taip yra?

Problema įvaryta į vidų. Atleidimas įvyko išorėje, bet žmogaus viduje liko neharmoninga energija, būtent į ją gali reaguoti tas, kam neatleista, į tą vidinę energiją, nes išorėje kaip ir viskas gerai, o viduje, giluminiame lygyje, nepakantumas tam žmogui nesumažėjo. Todėl reikia pakeisti santykius su juo būtent savo viduje, padirbėti, kad būtų galima žmogų priimti tokį, koks jis yra, ir atleisti.

Ta neharmoninga energija, pavyzdžiui, supykimas, ne tik susieja su žmogumi,kuriam neatleista, bet gali paleisti naujas panašias situacijas su kitais žmonėmis. Žmogus lips vėl ant to paties grėblio, kol nesupras, kad jam reikia rimtai padirbėti su savo supykimais ir nepakantumais.

Kaip tai padaryti? Atlikti atitinkamas meditacijas. (Plačiau apie tai rasite straipsnyje „Perėjimo malda, Sanat Kumaras".)

Tai gali užimti daugiau laiko, nes greičiausiai reikės atlikti kelias tokias meditacijas. Paviršutinis atsiprašymas niekam nereikalingas, nes ir po daugelio metų galite grįžti prie stresinių situacijų ar paleisti naujas. Todėl reikia gerokai padirbėti su atleidimais, kad nejaustumėte absoliučiai jokios negatyvios energijos tiems žmonėms. Jūs tai pajausite. Jūs pajausite visišką tuštumą ten, kur neseniai buvo negatyvi energija. Jūs pajausite išsivadavimą ir džiaugsmą. Tos negatyvios energijos vietą užims padėka už jūsų bendrą patirtį.

Daugumai žmonių reikalingas toks darbas.  Tam, kas jau dirbo praeityje, galvoja, kad jis neturi panašių problemų, jo ego gali nuslėpti informaciją apie nepilnai įvykusį atleidimą.  Ego praranda savo valdžią ir stengsis visaip žmogų stabdyti. Todėl geriau padaryti daugiau nei per mažai. Mums dabar negalima gyventi laikant savo auroje tankias negatyvias energijas. Mūsų tikrasis Aš nori būti laisvas nuo bet kokių praeityje uždirbtų problemų.

Taip pat labai svarbu atleisti sau. Tas, kas rimtai dirbo su atleidimu, žino, kad dažnai būna ypač sudėtinga atleisti sau. Priimti save tokį, koks esi, su visomis šviesiomis ir tamsiomis savo pusėmis. Susitaikyti su savimi ir visam laikui nutraukti kovą savo viduje. Nes negatyvi energija, atsirandanti nuo elgesio su savimi, irgi pridaro bėdų. Tas neatleidimas sau kartais tupi labai giliai ir visiškai žmogaus nesuvokiamas. Bet nuo jo būtina išsivalyti. Kai atleidimas įvyks, pajusite didelį palengvėjimą ir išsilaisvinimą. Būties džiaugsmas taps pastoviu palydovu, lengviau  bus kurti savo realybę ir gyventi tėkmėje, gyventi pilnoje harmonijoje su savimi ir kitais.

G. Vetrova

"...gyvenkite kasdien su džiaugsmu savo širdyse, pažinkite save sielose, esančiose aplink jus. Nesvarbu, Tamsios sielos ar Šviesios, nes visi jūs dalinatės patirtimi skirtingose pasidalijimo pusėse. Ateityje jūs pripažinsite Dieviškumą visuose, su kuo susitikote, pasidalinsite vienas su kitu meilės grožiu. Energijos susilieja, vibracijos harmonizuojasi į Besąlyginės meilės išraišką.

"Brangieji, tęskite savo kelionę, darydami viską, ką galite, kad padarytumėte kitų gyvenimą  truputį laimingesnį, nes netgi geras žodis ar pasveikinimas gali juos įkvėpti. Paprastai žmonės būna uždari savyje, tuo tarpu, kai jūs turite savybę būti atvirais ir dosniais, draugaudami su kitais. Numeskite į šalį tai, kas skiria jus nuo kitų  žmonių ir "kalbėkite" aukščiausiu lygiu, jie tai supras. Palinkėkite jiems to, ko linkėtumėte sau, ir jūs padėsite jiems."

SaLuSa

Peržiūrų: 7926 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/7
Viso komentarų: 1
0  
1 Vidmantaskun   (11.11.2011 16:21) [medžiaga]
Štai aš siūlau savotišką atleidimo būdą šių žodžių kartojimą 15 minučių tyloje,ramybėje: Aš visiems atleidžiu,atleidžiu sau....žmogus mane įžeidinėjo todėl,kad už jo piktumo slypėjo baimė.... baimė kad ant jo pyks... kad jį įžeis.... jo šiurkštų elgesį išprovokavau aš savo vidine agresija...ir prašau Dievo atleisti man už tai kad šitaip elgiausi ... kodėl tas žmogus turėtų elgtis taip kaip noriu aš ? Jis yra laisvas... kiekvienas žmogus turi laisvę..tas žmogus ( ir tada jo vardą paminėkit savo kalbėjime) turi teisę elgti,šitaip kalbėti... taip kaip jis nori net jeigu man nepatinka kaip jis elgiasi...net jei ,tai mane nervina ... aš atsiprašau už tai kad ant jo pykau ...nes pykdamas ant jo aš skaudinau visą Visatą ir save... atleidžiu sau...nes žinau kad jei pyksiu ant savęs ,taip pat kenksiu sau ir Visatai ... aš susitaikau su tuo koks tas žmogus yra... aš jam atleidžiu....aš atleidžiu sau ... aš esu atlaidus...linkiu žmogui kuris mane supykdė savo elgesiu ...pakantumo,kantrybės,atlaidumo,supratimo... Aš elgiuosi su žmonėm mandagiai ir pagarbiai

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0