Penktadienis, 26.04.2024, 23:30
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Gruodis » 6 » Atsakymai į klausimus apie religijas arba mažoji išpažintis
23:55
Atsakymai į klausimus apie religijas arba mažoji išpažintis

 „Mes galime ištrinti savyje krikščionybę, ar bet kokią religiją, bet tą tuščią vietą būtinai užims kiti tikėjimai, nes žmogus taip sudėtas, kad kaip kažkada čia išsireiškė Doremi"Nu, be tikėjimo kažkaip niekaip". O prisirankiojus grūdelių iš visokių maišelių, reikia būti labai atidžiam, kad juos drauge sumalus, gautųsi valgomi blynai. Tai nėra paprasta.

Niekada savo gyvenime, nė prie vienos dogmos nebuvau prisirišęs, įskaitant vaikystę. Jau tada intuityviai jaučiau kur lindi melas, nesuprasdamas, grynai intuicijos dėka. Ne tik religijos, bet ir visų „..izmų"atžvilgiu. Niekas neįstengė priversti mane patikėti tuo kas netikra, nei spaliukai, pionieriai, komjaunuoliai, nei kunigai... 

Apie blynus. Grūdelius man parinkti padeda intuicija, o širdis padeda juos atsijoti, aš jais pasitikiu ir kuo toliau, tuo daugiau. Todėl lieka tik tinkami grūdeliai mano skonio blynams ir kuo daugiau įvairesnių grūdelių, blynai gaunasi kas dieną vis skanesni ir skanesni. Kiekvienas naujas surastas grūdelis tik paskanina blynų skonį. Man patinka blynai iš įvairių grūdų, nes tuo pačiu atsiranda plačios galimybė sąmonės kulinariniam tobulėjimui, kuris niekada nesibaigia, jis begalinis ir tai džiugina. 

 Žinoma, savo blynai dažnai kiekvienam būna skanesni, ar bent jau taip atrodo, nes prie jų labiau pripratę. Na o jei kažkam patinka mano, mielai prašome, receptą pasufleruosiu. Tačiau, jei daugiau patinka tik iš vienos rūšies grūdų ir tik tos rūšies, kuri nurodyta "kepimo specialisto", kuris moka užmaišyti  tik iš vienos rūšies grūdų tešlą, pagardinus juos melo ir baimės pelais, kad netyčia neužsinorėtumėt kitų ir nepabėgtumėt iš aptvaro, nes taip kepė per amžius, aiškinant, kad tik pas juos, „kepimo specialistus", tinkamas receptas, tada kepkite patys ir Sėkmės...

Ką gi, Virgi, toks mūsų laikmetis - derinami komponentai, kurie amžiais buvo laikomi nederančiais. Išbandome viską, ko trokšta širdis. Esu ir aš kai ko ragavusi, tad skonis baigia susiformuoti. Pelų nenaudoju, tačiau sėlenų stengiuosi nepamiršti - pasirodo, jose yra pagrindinės medžiagos.

 O dabar, pasinaudosiu toltekų išmintimi, (ne viskas man pas juos patiko, ypač nepatiko ritualiniai žmonių aukojimai) ir nedarydama prielaidų, paklausiu:kuo patrauklus jūsų blynų receptas? Ar tuo, kad juos valgydamas įgauni nežemiškų galių?

 Ir dar vienas klausimas neduoda ramybės: kas turėjo atsitikti žmogui, su šitokiu įkvėpimu šlovinančiam dievą, kad jis atmestų visas šiuolaikines religijas ir "taip vadinamus šventraščius" ir pradėtų naudotis tik jau užmirštais tikėjimais ir čenelingais?

 Visada gerbiu žmogaus laisvą pasirinkimą...

Klausimas gana platus, todėl atsakymus pateikiu žemiau, į kiekvieną išsireiškimą atskirai.

„pasinaudosiu toltekų išmintimi, (ne viskas man pas juos patiko, ypač nepatiko ritualiniai žmonių aukojimai)".  

Toltekai niekada neaukojo žmonių. Kai kurių tai siejama su Majais,  gyvenusiais dešimtis tūkstančių metų vėliau. Pavadinimas "Toltekai” klaidingai išliko žmonijos atmintyje: kaip neilgai egzistavusios tautos ir sutapatintos su kitomis trumpalaikėmis Olmekų, Actekų bei Majų civilizacijomis. Toltekai – tai vienas iš septynių Atlantų porūšių, išsiskyręs savo tradicijomis, išlaikė tikrąsias Atlantų tradicijas ir dvasingumą iki paskutiniųjų Atlantidos dienų. Terminas "Toltekas” Atlantų kalba reiškia "Nešantis Žinias”. Buvo žinomi visoje Pietų Meksikoje kaip „mokslo moterys ir vyrai", jie buvo mokslininkai ir menininkai, sukūrę savo visuomenę, tyrinėję ir saugoję senovės dvasios mokslą ir tradicijas. Mums, apie Atlantų sąmonės išsivystymo lygį,  lieka kol kas tik pasvajoti. 

„nedarydama prielaidų paklausiu: kuo patrauklus jūsų blynų receptas? Ar tuo, kad juos valgydamas įgauni nežemiškų galių?"

Ką jūs laikote nežemiškomis galiomis? Aiškiaregystę, teleportaciją, telepatiją, ekstrasensoriką ir tai ką demonstravo Jėzus/Jeshua/Meistro Sanandos aspektas? Bet juk tai kaip tik žemiškos galios, kurias mes turime kiekvienas, nuo prigimties ir tik nuo mūsų pačių priklauso, ar mes norėsime valdyti tas galias, o tiksliau atsiminti, kaip tai darėme kažkada senovėje. Bet visos tos galios yra tik „šalutinis efektas", kuris atsiranda tada, kai žmogus pradeda suprasti kas jis toks, koks jo pagrindinis tikslas šiame savo sielos evoliucijos tarpsnyje, kai išsivalo nuo „negatyvių barjerų", kai išmoksta kontroliuoti savo mažąjį Ego, kai apjungia jį  su savo Dieviškuoju Aš, savo amžina tikrąją Esatimi, esančia jo viduje, kai tampa vieniu su visa Visata, kai tampa Meilės laidininku Žemėje, pats tampa Meile ir tuo dalinasi su kitais, kai pagaliau išnaudoja visą Kūrėjo jam suteiktą potencialą ir pats tampa Kūrėju.

Taigi, atsakymas būtų Taip, man tokie blynai ne tik kad patrauklūs, jie nuostabūs, patys nuostabiausi kokie tik gali būti ir aš džiaugiuosi, kad atradau tiek daug ingredijentų šiam nuostabiam receptui, tikiuosi kad jų vis atrasiu daugiau ir jie niekada neišseks, tęsis iki begalybės, amžinybę, kaip ir pati sielos evoliucija. Džiaugiuosi tuo, kad galiu dalintis tokiu receptu su aplinkiniais ir kad tokių blynų gurmanų, išsilaisvinusių iš menkaverčio skonio pinklių, vis daugėja su lig kiekviena diena. Dėl to verta dar daugiau stengtis.

Šioje vietoje būtų tikslinga vėl paminėti Toltekus. Jie beveik visa tai buvo pasiekę, naudojosi tomis „nežemiškomis" galiomis ir dar daugeliu kitų „šalutinių efektų". Tokios galios atsiveria tik tada, kai žmogus pakelia savo sąmonės lygį, vibracijas ir neigiamų minčių ar emocijų pas jį nebūna, o jai ir pasitaiko, tai patikimai kontroliuojamos, išvalomos transformuojamos. Toks jau šios Visatos dėsnis, tik pasiekęs atitinkamą sąmonės lygį, žmogus gali naudotis didžiąja savo potencialo dalimi, o ne tais niekingais 5%, gyvenant pagal mažojo Ego užgaidas ir kaprizus. Todėl, kalbėti apie tai, kad Atlantidos mokslininkai aukojo žmones, manau yra absurdiška. 

„kas turėjo atsitikti žmogui, su šitokiu įkvėpimu šlovinančiam dievą, kad jis atmestų visas šiuolaikines religijas ir "taip vadinamus šventraščius"

Nieko neturėjo atsitikti, nes niekada nebuvau įkliuvęs į tas religines pinkles, kurios ir sukurtos specialiai tam, kad neleisti žmonėms pasiekti dvasinės laisvės. Norite dvasingumo? Prašom – paruoštas su visais pribambasais, šimtus kartų iškreiptais "taip vadinamais šventraščiais", butaforiniais, dažnai pykstančiais ir baudžiančiais „Dievais", ne Dievu, o būtent Dievais, kadangi vardan jų galima žmones skaidyti ir valdyti, kelti tarp žmonių vienas kito neapykanta, jų vardu galima išžudyti ištisas tautas, plėšti, žeminti, tyčiotis ir kitaip niekinti žmones. Su Kristaus vardu buvo žudomi, deginami  visi, kurie tik išmanė, jautė, matė ar darė daugiau ir geriau negu tą leido krikščionybės dogmos bei inkvizitorių lygis. Visa krikščionybės istorija – tai kova dėl valdžios – dėl valdymo žmonių protų, jų valios pajungimo per sukeltą visuotinę baimės atmosferą. Apie religijas galima kalbėti be galo ir pateikti aibes šunybių, kas per švelniai pasakytą, apie tai, kiek kančių jie suteikė žmonijai.

Taigi, nieko atmetinėti nereikėjo, nes niekada jų man ir neegzistavo. Gerbiu tikruosius dvasinius Mokytojus, tikruosius Meistrus, įskaitant Jėzų/Joshua/Sananda, jo liepsną dvynę Marija Magdalinietę/Nada ir kitus. Laikau savo pareiga skleisti tikrus jų mokymus ir patarimus, kurie padės mums visiems grįžti Namo, pas tikrą mūsų Tėvą/Kūrėją/Absoliutą/Kosmonį Protą, grįžti ten iš kur mes atėjome, kad sukaupti mums taip reikalingos patirties. Mes sukurti Meilėje, grįšime į ją sukurdami dar daugiau Meilė, sukurdami ją ten, kur niekada jos nebuvo. Taip, mums sunku, bet kai matai šviesą tunelio gale, nugali viltis ir pasiryžimas. To norėčiau palinkėti ir kitiems, ženkite drąsiai savo pasirinkto tikslo link, nepaisant nieko. 

Nesvarbu ką jus apie mane galvojate, ar kas nors galvoja apie jus, tai tik jūsų problema, ne mano. Galite knaisiotis kableliuose, ar dar kokiose smulkmenose, ieškoti neatitikimų, ar dar kokių citavimų, tai jūsų problema, ne mano, tai jums nepatinka vienas ar kitas išsireiškimas. Tik jūs be reikalo gaištate savo laiką ir energiją išeikvojate niekams, vietoje to, kad išnaudoti savo sąmonės plėtimui. Tvirtai žinau kur einu ir tas žinojimas stiprėja kas diena, niekada nepasuksiu atgal.

„ir pradėtų naudotis tik jau užmirštais tikėjimais ir čenelingais?"

Pirmiausia, naudojuosi ne tik tuo, kas čia įvardijama. Antra, jeigu  čia kalbama apie Toltekų mokymą ir išmintis, tai jos nebuvo užmirštos, o kruopščiai saugomos iki tam tikro reikiamo laiko, saugoma tam, kad nepradingtų ar nebūtų iškreipta, kaip daugelis žinių, kad nevirstų vėl „taip vadinamais šventaisiais raštais". Tas laikas atėjo dabar, tas apie kurį visada kalbėjo senovės išminčiai, o mes ir esame Tie, kurių laukė ateinat. Mes atėjome, mes ta karta, kuri turi pakeiti žmonijos evoliucijos tėkmę, nukreipti ją Šviesos kryptimi. Tai atsakomybė ir dėmesys iš kitų.  

Tam tikslui mums suteikiama visa reikiama informacija ir žinios, o čenelingai – viena iš tos informacijos perdavimo formų. Visa dvasinė Visata pasiruošusi padėti mums, jie tik laukia kada mes pagaliau panorėsime gauti tos informacijos. Viskas priklauso tik nuo mūsų pačių, mūsų laisvos valios, kur gi mes pasuksime savo žemiškos civizacijos evoliucijos vairą, o tai turės įtakos ir visai Visatai.

Žinoma, dauguma dar užstrigę savo materialiniame iliuziniame pasaulėlyje, nepastebint nieko, apart jo laikinų ir nereikšmingų malonumų. Tenkina savo trumpalaikius malonumus, kuičiasi kasdieniniuose rūpesčiuose, ištikimai veža savo vergovinę naštą, tiki primestais butaforiniais Dievais, prisirenka „nuodėmių", o paskui jas „išperka", vadindami tai dvasingumu. Gyvena baimėje, nes bijo atsibusti, nes bijo patys savęs.

Taip pripratinti nuo vaikystės, būti dvasiniais vergais ir bučiuoti savo grandines, dėkojant šeimininkams už tai. Atverti akis, prakirpti tą iliuzinį maišą, kuris užmaukšlinamas mums nuo kūdikystės, daugelį dar labai baugina. Daugelis pradeda busti, tik kai „gaidys į užpakalį kerta", per įvairias kančias, nelaimes ar ligas. Tai gal ne būtina to laukti...

Ir vis dėlto matau ir tikiu, kad nors ir lėtai bet judame į priekį, kas diena nugalint vis naujus savo gyvenimo baubus. Tai pastebima ir jaučiasi, kai anksčiau reikėdavo šimtmečių, dabar pakanka mėnesių ir žmonių sąmonė keičiasi. 

„Visada gerbiu žmogaus laisvą pasirinkimą"

Pritariu, gerbiu kiekvieno laisvą pasirinkimą, pasirinktą tikėjimą ar dvasinį kelią, pasirinktas pamokas, nesvarbu kokios jos bebūtų, visi mes Dievo dalelės visi mes Vienis, visi mes giliai širdyje norime Mylėti, tik gal per dažnai užgniaužiame tai, visi mes klystame ir mokomės, visi mes norime vieno ir to paties, tik skirtingai to siekiame...

Atsiprašau tų žmonių, kuriuos gal būt užgavo ar įžeidė mano pasisakymas, nieko neliepiu ir neagituoju, o tik draugiškai patariu, kaip matosi iš mano varpinės. Nebūtina pereiti iš vieno kraštutinumo į kitą, nebūtina tik medituoti ir per dienas kalbėti mantras ir medituoti, nebūtina pasitikėti viskuo, nebūtina tikėti pranašais ir skleisti tai. Kiekvienas turite savo patikrinimo filtrus, kurių niekas neapgaus. Išlaikykite balansą, neatmeskite ir neneikite savo dalių, o priimkite save tokį, koks esate, nesmerkite savęs, o mylėkite. Atėjo Laikas pamilti Dievo dalelę savyje. Tai mūsų laikas, laikas sėti naujo gyvenimo būdo sėklas...

 Rinktis jums, kokie blynai skanesni...

Su pagarba ir meile

Peržiūrų: 4518 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/4
Viso komentarų: 331 2 3 »
+1  
1 naraijana   (06.12.2012 00:32) [medžiaga]
Atsiprasau, Virgi, kad informacija idedu ne i foruma, nes ten gal ne kiekvienas ieina, o sia info noreciau, kad paskaitytu visi, kam tai aktualu, ir norintiems. Gavau ja i el. pasta is Dianos Cooper, galesiu ir originala idet, jei kam bus idomu.Isverciau, manau esme bus aiski.
The Cosmic Moment Workshop Live Stream 21st December 2012

Diana Cooper and Kathy Crosswell
Angelai paklausė mūsų Live Stream( gyvenimo srovės, tėkmės) mūsų atveju - Kosminio Momento, kadangi jo svarba yra labai didelė. Jie jau patvirtino, kad kiekvienas, kuris dalyvavo renginyje arba stebėjo Live Stream gavo Šaltinio energijos, todėl jūs galite atsipalaiduoti ir mėgautis. Jie davė mums išsamios instrukcijos, kaip elgtis visiems pasirengiant šiam Momentui ir įtvirtinanat energijas per likusią dienos dalį. Mums buvo suteikta speciali ir gili meditacija plėsti savo Aurą judėjimui į priekį ir, kad jūs galite panaudoti dovanas, kurios atsibudo jumyse.
Toliau pateiksime jums kaip elgtis dienos bėgyje. Mes pradėsime 10 val ir šį laiką skirsime Kosminiam Momentui, kuris įvyks 11: 11 am, vėliau, kai mes turėsime 15 minučių pertrauką"lančui" - visiems siūlome mėgautis šiuo unikaliu laiku savaip. Per šią mūsų pertrauką , jūs patirsite pažangą, kuri atėjo per diskusijas, ir specialius pratimus. Po pietų Mes susijungsime su Metatrono Kubu, kuris yra jo (Metatrono) simbolis naujame Aukso amžiuje, ir tada prisijungs angelai, Lady (ponia) Gaja, Joules, Roquiel, Elementaliai, Pakilusių planetų Meistrai, Arkangelai, Vienaragiai, Seraphimai, motina Marija ir Wywyvsilis - fantastinis naujų energijų meditacijų kūrėjas. Dieviškosios energijos tikimasi tokios galingos, kad angelai negali užtikrinti tvarkingo technologijų darbo. Vis dėlto jie stengsis visaip kaip jums padėti gauti tai, ką privalote gauti. Mes holding (ūkyje, tvarkymęsi) " Live Streaming "iš aukščiausios Šviesos , todėl pranešame jums, kad privalote žinoti apie tai, kad taip pat galėtumėt pridėti savo šviesos technologiniams procesams palaikyti .

+1  
2 naraijana   (06.12.2012 00:58) [medžiaga]
P.S. Neparasiau, vertimo, kad kosminis momentas ivyks Gruodzio 21- ja (Sviesos darbuotojai) 11:11 am
11:11 yra ypatingas skaicius, rodantis naujosfazes pradzia aukstesniame lygmenyje. 11:11 kolektyvineje samoneje isitvirtino kaip energija pries daugybe eru, dar net pries Atlantida ir Lemurija, ir tas skaicius visuomet zymi nauja veiksma.
Antroji kosmine akimirka ivyks , kai jau minejau, 2012 m gruodzio 21-ja 11val. 11min. Musu planeta uzlies didi sviesa, vyks stebuklai, , bus skatinamas nusvitimas ir pakilimas. Ivyks energinis pokytis. Si akimirka suteiks daugybe galimybiu, ir jautrus zmones tai pajus.
GERIAUSIAS PATARIMAS KOSMINIAM MOMENTUI - 11 val. - pasiruosimas -malda, po kurios sektu tariamas garsas " OM" , po to - 1 minute tylos, per pacia kosmine akimirka (11:11).
Yra pateikta ir Vizijos malda, jei butu idomu kam nors - ja parasyciau.

0  
6 artis   (06.12.2012 10:03) [medžiaga]
Nežinau, kažkur skaičiau, gal vienas iš čanelingų buvo, kad skaičius 11 reiškia liuciferį... Tas skaičius dar parodomas užlenkiant du vidurinius pirštus bei nykštį ir ištiesiant mažąjį ir rodomąjį pirštus. Arba užlenkiant tris vidurinius pirštus ir ištiesiant nykštį ir mažąjį pirštą. Nu tai tipo liuciferio ragai, kaip ten rašė... Mėgstamas metalistų ir hard rock ženklas... Ai nežinau, tik skaičiau. Matyt, tai tik dar vienas čanelingas iš daugybės... Gal kas daugiau turi info dėl skaičiaus 11. Ai, beje 11 dieną sugriauti dvynukai, 2011m. 11 dieną įvyko žemės drebėjimas Japonijoje, sukėlęs Fukushimos avarija... Bet aišku, čia ir sutapimai bus...

0  
24 gyte   (06.12.2012 21:23) [medžiaga]
Taip, labai noreciau Vizijos maldos, parasykite smile Aciu naraijana biggrin

+1  
25 naraijana   (06.12.2012 22:09) [medžiaga]
to Gyte, Vizijos malda
Regiu visus žmones ramius, sočius ir turinčius namus,
Matau visus vaikus mylimus ir mokomus, matau
Kaip skleidžiasi jų talentai.
Regiu širdį, svarbesnę už protą,
Ir išmintį, gerbiamesnę nei turtai.
Pasaulyje karaliauja tiesa, lygybė, dora.
Gamta pagarbinta, jos vandenys - tyri ir švarūs,
Švarus ir grynas oras. Klesti augalai ir medžiai,
Globojami ir mylimi gyvūnai.
Visur girdžiu laimingą juoką.
Žmonės vaikšto susikibę su angelais.
Ačiū Tau už meilę, supratimą, išmintį, drąsą,
Už nuolankumą, kad atlikčiau savo užduotį - kad skleisčiau šviesą.
Te visas pasaulis pakyla.
Tebūnie taip.

Ši malda siunčia tyrų ketinimų srovę į dieviškąsias sferas.
iki, su meile.

0  
3 Sunrise2000   (06.12.2012 01:10) [medžiaga]
Kas dar įvyks 21d? Vieni taip sako, kiti taip sako... pilna pranašysčių, kaip ir buvo minėta prieš pabaigą pilna bus visokių apsimetelių..

0  
4 naraijana   (06.12.2012 01:33) [medžiaga]
to Sunrise, - nieko neivyks, ivyks tik energiju pasikeitimas. Ir jokios pabaigos nebus , bus tik zingsnis gerio link. Jis ,tas zingsnis, jau eina seniai, bet dabar tai vyksta itin ryskiai, ir kuo toliau tuo bus ryskiau. Pabaiga- tai pramanai, o pradzia - nauja pradzia aiski, ir tai suvoks kiekvienas, kuris nores tai suvokti. Ne viskuo reikia tiketi, kas buvo mineta, reikia prajausti savimi.Tai nera taip lengva, tai apsrendzia Laikas. O kai yra noras tobuleti, visos Jegos atsisuka i zmogu ir jam visokeriopai padeda. Su meile, iki.

0  
5 naraijana   (06.12.2012 02:34) [medžiaga]
Aciu , Mielas Virgi, straipsnis nuostabus, tiksliai atsakantis i siandienos aktualijas. as visu 100 procentu sutinku su isreikstomis Tavo mintimis, jomis dziaugiuosi ir geriuosi, aciu ,kas esi toks..., iki ,su Meile

-1  
7 xMx   (06.12.2012 10:12) [medžiaga]
Aj baikit su savo tom datom ir ypač valandom. Ir kodel jus taip tikit tum? dry
kokia dar 11:11(grazus skaicius tisiog). Ir man darpasakykit kaip galima pasakyt valanda, jeigu zemej pas mus laiko juostos skiriasi?? jmj zmones atsibuskit... dry

-1  
12 Aivanhova   (06.12.2012 14:17) [medžiaga]
išties pritariu, cia dar reiktu greiciausiai i LT laika pasiverst, į UCT+2 wink O kokiu laiku info pateikta, kurios salies laikui?..B)
Keista su tuo 11:11..
cool

-2  
30 xMx   (07.12.2012 09:42) [medžiaga]
nieko cia nereikia keist. laika nustatem mes zmones, sistema... kosmoso/falaktikos galima ir kitaip pavadint laikas skiriasi nuo musu. kad ir paversi- amerikoj bus 11:11 o pas mus gal vakaras koks(nepamenus as tos ju laiko juostos) esme ta kad laikas nebus jau grazus skaicius. Mano nuomone cia yra sūdmalimas. Ir tie "prasvite" kurie delioja minusus... - atsipeikekit vaikai. Man seip dzin, kad ir -20. jus juokingi biggrin

-1  
32 Aivanhova   (07.12.2012 19:32) [medžiaga]
Abejoju, ar minusus delioja "prasvite".. cool
nusvitusieji daug ka vienodai vertina, teisingiau isvis stengiasi nieko nevertinti - juolab 'cionykste' minusu pliusu sistema.. biggrin
P.s. jo, su tom valandom isties juokingai gaunasi.. cool

0  
8 Gėlė   (06.12.2012 10:32) [medžiaga]
Dėl straipsnio - nežinau ar dar galima aiškiau ir konkrečiau, labai tinkamas platinti kas dar stovi kryžkelėje, o ką rinksis aišku bus jų reikalas.
Dėkui Visiems, kad esate, dalinatės, diskutuojate, mylite, esate, Virgui už begalinę kantrybę, išduok "paslaptį" kaip jos padauginti savyje, nes vis pristinga tam tikrais gyvenimo momentais :)

0  
9 laume   (06.12.2012 10:54) [medžiaga]
Labas rytas, visiems,

atviras, sąžiningas, išsamus Virgio straipsnis, kuriame visapusiškai atsiskleidžia jo pasaulėjauta,
suvokimas, žinios, meilė, Man labai priimtinas jo kelias.
Kartais jo ir mano suvokimo niuansai skiriasi .Ir tai normalu, nes kosmosas, visata- begaliniai.

Ačiū dar kartą AHA, be jos užsispirimo, noro nebūtų tos įdomios diskusijos.

0  
10 Sunrise2000   (06.12.2012 10:57) [medžiaga]
naraijana, o kaip su tomis 3 tamsos dienomis, kai planeta įskries į nulinę zoną, čia tiesa, ar eilinis prasimanymas? Ką pati apie tai žinai?

0  
17 naraijana   (06.12.2012 17:00) [medžiaga]
to Sunrise. Tiesa cia, Planetos issirikiuos i viena linija, issirikiuos protingai, daug apie tai yra ir mokslines medziagos, o koks tamsos intensyvumas bus - pamatysim, del technologiju - rasiau isverstame straipsnelyje. Diana Cooper yra labai sviesi asmenybe, ja tikrai galima pasitiketi. Pasigooglink - ir rasi labai nemazai info apie viska:apie orbus, elementalius, kosmines akimirkas,ju siais metai yra dvi: viena jau buvo - 2011m lapkricio 11,11val.11 min. Apie ta akimirka cia, sitame psl. jau buvo diskutuota.
Skc. 11 - yra meistriskumo skc., ir ka apie ji parasiau pries tai buvusiame komentare - tiesa.Iki, su meile.

0  
11 Violeta   (06.12.2012 12:36) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=paH0V6JLxSI
labai ačiu už gražų laišką, ypač Narajanai...už išverstą Dianos Coper pranešimą,dekoju tau ,mieloji labai labai,idejau jį į facebooką savo draugams.....nuostabu.....Gruodžio 21 d visoje Japonijoje vyks masiniai koncertai...klasikines muzikos...apie tai sake toks vaikinukas ved-rusas,gerai istudijavęs majų kalendorių,labai idomi jo paskaita....
Bhagavanas tą patį sake,kad bus masinis žmonų prabudimas,poslinkis žmonių sąmoneje....Vyks daug meditacijų tą dieną..Kaune ,Šviesos namuose visą dieną bus atviros durys nuo 10 val ryto iki 22 val
vakaro....
11.11 tai Kraijono skaičius,Nušvitimo skaičius

0  
18 naraijana   (06.12.2012 17:05) [medžiaga]
Aciu Violeta uz siltus zodzius, :)Iki

0  
13 sofija   (06.12.2012 14:28) [medžiaga]
Sveiki, šiaip jau primenu, kad gruodžio 21 d. - darbo diena ir 11:11 visi dirbsim išsijuosę, jeigu spėsime stabtelti, tai tik užsimerkę minutėlę pabūti ir tiek :)

1-10 11-20 21-23
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0