Ketvirtadienis, 25.04.2024, 21:42
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Gruodis » 31 » Atsisveikiname su 2022-aisiais, sveiki atvykę į 2023-uosius!
15:30
Atsisveikiname su 2022-aisiais, sveiki atvykę į 2023-uosius!

Kiekvienas informacinis kanalas turi savo misiją, tikslą ar prasmę. “Atsibudimas” kanalo misija – kalbėti apie tai, kas oficialiuose šaltiniuose griežtai cenzūruojama, rašyti apie neslepiamą blogį, kuris pasiekė beveik visas valdžios ir politikos institucijas, kalbėti apie sąmokslo teorijas, jau tapusias faktais ir realybe, atskleisti paslaptis ir simbolika, kurią žino nedaugelis.

Daugelis sakys, kad 2022-ieji buvo nelengvi, tačiau tuo pačiu tai buvo neįtikėtini, nešantys permainas metai! Istorija kūrėsi tiesiog mūsų akyse: visų pirma mūsų blaiviai mąstančių tapo vis daugiau , o ypač telegram kanale!️ Matėme daug gėrio ir blogio, pergalvojome gyvenimą, kartais pasiklysdavom, bet paskui rasdavome kelią į tiesą.

Pamatėme, kad nepaisant visko, gyvenimas tęsiasi. Jis ir toliau teka mūsų šeimose, drauguose, gamtoje, mumyse.

Kad ir ką matytum, girdėtum..... lengvai nepasiduokite. Visada teišlieka šaltas protas, blaivus žvilgsnis į pasaulį. Likite stebėtoju. 2023-čiais bus daug melo ir iliuzijų, laiko ir erdvės materijos iškreipimų. Atsiminkite, kad tai melas ir apgaulė, kuri padės daugeliui atsibusti.

Esmė yra viena, bet jos apraiškos yra begalinės. Tiesa yra viena, jos formų yra daugybė. Egzistencija yra viena; jos veidų ir gestų yra milijardai...Tiesa yra pas kiekviena savo ir ką aš be pasakyčiau, tai bus tik mano tiesa.

„Tiesa išlaisvina.“ Bet mes nežinome tiesos. Mes gyvename mele, mes gyvename netiesoje; bet mes puošiame mūsų netiesas, kol gyvename su jomis. Ir netiesa suriša, tuo tarpu kai tiesa išlaisvina. Netgi skaudžiausia tiesa yra geriau, negu malonus melas. Maloni netiesa yra iš tikrųjų pavojinga. Ji jus sukaustys; ji taps jūsų vergija. Tačiau netgi skausminga tiesa išlaisvina, netgi jos skausmas išlaisvina. Taigi gyvenkite su skausminga tiesa ir neslėpkite melo, kad ir koks jis malonus būtų.

Jūsų pareiga šiandiena yra išlikti  gailestingu žmogumi ir nekerštauti. Atleiskite kitiems ir prašykite atleidimo sau. Nieko neskriauskite, nes iš tikro nežinote kas prieš jus, kad ir kokią kaukę demonstruotų. Tegul išeina tokie žmonės iš jūsų gyvenimo su taika. Nes visi, kuriuos jūs nuskriausite, vėl atsiras jūsų kelyje, todėl nereikia bandyti likimo. Geriau dovanokite Meilę.

Ieškokite atsakymų, ieškokite žinių, apsupkite save gerais žmonėmis, būkite budrūs, kurkite pasaulį, kuriame norite gyventi, linkėkite žmonėms gero, padėkite, kai paprašys, neatimkite iš kitų gyvybės ar vilties...Suteikite žmonėms priežastį GYVENTI ️ Būkite drąsūs ir nieko nebijokite. Jūs nemirtingi ir beribiai.

2023 – permainų metai. Laimingų Naujųjų metų jums, mieli skaitytojai! Ir toliau eikime kartu, vertinkime savo artimuosius ir džiaukimės gyvenimu! Linkime Naujaisiais metais rasti atsakymus į seniai ieškomus klausimus, nuveikti ką nors naujo, anksčiau nežinomo ir būti naudingais šaliai, visuomenei ar bent vienam žmogui!

Pasaulį keist pradėkit nuo savęs. 

Bandykit tapti nuoširdžiais,

Ir nebijokit meilėje paskęst

Kad tapt gyvenimo žiedais.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 281 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (03.01.2023 13:22) [medžiaga]
ACIU, BRANGUS, VIRGI, uz gerus zodzius. SU 2023 TAVE! LINKIU VISADA BUTI MEILEJE, LINKIU BUTI VISADA ZMOGUMI!!! Stipriai TAVE apkabinu.

Buvau kazkada ir as paklydus... Bet Tiesa suradau!

Priesu turejau ir turiu nemazai... jie patyliukais iseina is manojo Gyvenimo. Per Gyvenima einu su Meile, su Drasa, su Viltimi, su Tiesa! Esu visada Meileje paskendus, nesvarbu, kad daugelis mane nori uztvenkti..., bet as ne upelis - AS ZMOGUS!!! MEILES ZIEDAS.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0