Trečiadienis, 24.04.2024, 12:36
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Vasaris » 16 » Černobylis Ohajuje
06:56
Černobylis Ohajuje

Žmonės tai, kas dabar nutiko JAV, vadina „Černobyliu Ohajuje“ arba „Naująja rugsėjo 11-oji“, nes toksiškos nuosėdos iš traukinio nuvirtusio nuo bėgių Rytų Palestinoje, Ohajo valstijoje ir toliau plinta visoje JAV, teršdamos orą ir vandenį.


Teritorijoje aptinkamos negyvos žuvys, o kiti gyvūnai miršta po to, kai įtartini vyriausybės pareigūnai atvyko nepaaiškinamai padegti nuo bėgių nuvažiavusius traukinių vagonus, kuriuose buvo nesukietėjusio vinilo chlorido (VC), vienos nuodingiausių žmogui žinomų medžiagų.
Vietos gyventojai piktinasi, kad valdžia teršia orą ir vandenį bei bando nuslėpti įvykį sumenkindama situaciją. O tam labai puikiai pasitarnauja taip vadinami šnipinėjimo aerostatai ir numušti NSO. 

Prie rytinės Kinijos Šandongo provincijos krantų buvo pastebėtas neatpažintas skraidantis objektas, kurį galėjo numušti „atitinkamos Kinijos valdžios institucijos“, pranešė vietos žiniasklaida. Anksčiau tokie NSO buvo matyti virš JAV ir Kanados, vėliau Rumunijoje ir tt. Visa tai yra paruošimas ir tokių momentų tik daugės. Laukite atsirandant  pranešimuose žodžiui "kontaktas", tada bus "pateikti" mums ebenai (pilkieji), kaip gelbėtojai. Tai vienas iš jų scenarijų, kuris buvo paviešintas jau anksčiau per SKP veteraną Rendi Cramerį

Tai kas įvyko  Ohajuje yra didžiulė ekologinė nelaimė, kuri šiuo metu vyksta realiu laiku ir paveikia tikrus žmones.
Vis daugiau vietos gyventojų daro išvadą, kad tai buvo tyčinis veiksmas. Pasak Silo Caggiano, niekuo neišsiskiriančio HAZMAT eksperto, JAV vyriausybė taip tarsi „bombarbaravo“ Rytų Palestiną branduoline bomba.
Vietos gyventojų teigimu, tai, kaip pareigūnai elgėsi įvykio vietoje po  nuo bėgių nukritusio vagono, yra tiesiog neįtikėtina. Tik vienas traukinio vagonas buvo nutekėjęs, tačiau pareigūnai „smulkiais sprogmenimis“ išpūtė skyles ir kitose talpyklose, kuriose buvo PV, kad šis ištekėtų ir galėtų jį po to padegti. Jie tai padarė, matyt, nesistengdami pirmiausia pašalinti kitas mažiau lakias, bet taip pat labai toksiškas chemines medžiagas.
Skamba pernelyg beprotiškai, kad būtų tiesa, bet jie būtent taip ir padarė. O pareigūnai ir žiniasklaida užsiima nusikalstamu tiesos slėpimu. Ir kenčia nuo to ne tik artimiausiai gyvenantys žmonės.
Katastrofa ir nuodingų medžiagų išmetimas į orą įvyko labai strategiškai svarbioje derlingiausioje vietoje ir ji paveikė dešimtis milijonų žmonių.
Pranešama, kad Ohajo upė, kuri aptarnauja daugiau nei 10% JAV gyventojų, buvo užteršta cheminėmis medžiagomis. Upė tiekia geriamąjį vandenį daugiau nei 5 milijonams žmonių, bei pramonės šakoms iki pat Vakarų Virdžinijos, o tai turi įtakos daugiau nei 30 milijonų žmonių, gyvenančių Ohajo upės baseine.
Bet dar įdomiau mums tai, kad Holivudo filmas apie tokią Ohajo traukinio avariją pavadinimu „Baltasis triukšmas“ buvo nufilmuotas toje pačioje vietoje, kaip ir tikroji avarija, o daugelis filmo statistų buvo tie patys vietiniai gyventojai iš Rytų Palestinos, Ohajo valstijos. Daugelis šių vietinių dalyvavo filmuojant evakuacijos iš rajono scenas. Po kelių mėnesių jie jau evakuojasi iš teritorijos realiame gyvenime.
Turint omenyje tai, jog žinome, kad pasaulio elitas mėgsta iš mūsų tyčiotis, tai yra dar vienas akyvaizdus „nuspėjamojo programavimo“ pavyzdys. Filmai visada buvo ir yra įspėjimai, mūsų intelekto patikrinimas. Fantastikos nėra ir niekada nebuvo. Kas nors vis dar tiki fantastika?
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 261 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (27.02.2023 19:52) [medžiaga]
Tyciojasi ir dar daug tyciosis..., jie juk neturi Sielos, pas juos nera emociju..., jie nejaucia ir nesupranta Zmoniu kanciu, skausmo, asaru! Daug zmoniu, dar VIS GILIAI MIEGA!!!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0