Penktadienis, 19.04.2024, 11:27
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Kovas » 13 » Cirkas tęsiasi
09:42
Cirkas tęsiasi

Na ką draugai, prasidėjo keisti dalykai, ar ne? Ar pastebėjote, kaip viskas iškart pradėjo judėti ir aktyvėti paskutiniuoju metu? Navalnas su savo Oskaru, Grafienė Greta ištrynė tviterį apie žmonijos pabaigą, klimato ginklai, NSO aktyvacija su motininiu laivu, imigrantų puolimo audrą, bankų griūtis ir tt.... Tai tik pradžia. Kaip sakyta metų pradžioje, šie metai bus audringi kaip niekada. Taigi patarimas, nekreipkite dėmesio, kaip matote, degradavimo liga visada progresuoja, ypač tarp obskurantų, tai ir yra absurdo agonija.
Leiskite jiems nuskęsti iki galo...Mes tik žiūrime... Nenusiminkite, visa tai yra tik iliuzijos, specialiai mažinančios mūsų vibracijas.
Išmeskite visas tas nereikalingas šiukšles ir filtruokite gaunamą informaciją, ne viskas taip jau blogai kaip rodoma. Reikia būti atsargiam, nes dabar, kai jie prieš tai pasakę, kad viskas yra “sąmokslo teorijos” ir “kvailystės”, staiga ant jūsų pasipils daug apreiškimų ir neadekvačios informacijos, kad viskas yra ir buvo tiesa, kad viskas yra tikra ir pan. Ir, beje, jie tuo pačiu bandys prastumti jums atvirą “antį”, kurios iš tikrųjų NĖRA. Kadangi dabar yra informacijos alkis, žmonės viską praryja, tai visiems jie vėl bandys išmesti naują nepagrystą MELĄ.
Nauji apreiškimai sukels sumaištį žmonių galvose ir visi bus visiškai sutrikę: Beveik  niekas dabar nesupras kur tiesa, o kur MELAS. Pasiruoškite šiukšlių kimšimui......Jus ir vėl apgauna, bet dabar tai daroma visai kitaip nei anksčiau.....Tikslai tie patys, bet metodai kitokie.
Dabar naujienos užplūs socialinius tinklus, atsiras nauji įvairaus plauko PASTORIAI, bei mokytojai, pasakojantys kaip išvengti simuliacijos, kaip atsiimti kokius nors gyvenimo raktus, kaip stovėti ant ausų, kad pakelti vibracijas ir t.t. Nereikia nieko daryti = pavėluotai, perėjimas įvyks, nori tu nenori, stovėk ant ausų, ar išsivalysi čakras, tai nesvarbu . Paprasčiausiai nusiraminkite, viskas bus gerai mielieji…Jūs jau esate tai, kuo reikia būti ir to iš jūsų niekas neatims.
Tu čia, nes Kūrinijai tu reikalingas būtent toks, koks esi! Kitaip kažkas kitas būtų čia. Tu – įsikūnijimas kažko ypatingo, kažko labai svarbaus.
Dabar tu čia, kad įneštum savo indėlį. Pažiūrėk į save. Tu gali būti tik savimi… neįmanoma, kad tu taptum kažkuo kitu. Tu gali džiaugtis ir žydėti, arba gali nuvysti, jeigu tu nepriimi savęs.
Baigėsi analizės laikas, atėjo sintezės epocha. Dogmatika ir judėjimas į Tiesos šviesą – nesuderinami. Šis laikas – ne griovėjų, o kūrėjų. Žmogus juda iš neišmanymo tamsos į Šviesą
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 351 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.3/7
Viso komentarų: 2
0  
1 LINA   (15.03.2023 13:41) [medžiaga]
Judejimas i Tiesos Sviesa... O, TAIP!!! Juk begale Tikruju Tiesu PASLEPTA, Tamsieji zudo tuos, kurie turi ta Tiesa! Ateina diena, kai Popiezius ir Vatikanas, Baznycios tures tures trauktis SU DIDZIULE GEDA, nes Tamplieriai atvers TIKRAJA TIESA apie Jezu Kristu - Sventaji Krauja ir Sventaji Grali.

0  
2 LINA   (15.03.2023 13:50) [medžiaga]
Straipniuka perskaiciau su sypsena... kaip stoveti ant ausu... ir pan. As paskutiniu metu sapnuoju labai ryskius sapnus... labai grazius... baltai apsirengus - vaikstau po rozes... rozes baltos, kitos raudonos... kazkokios storos, senos knygos, jose tai du vienodi suniukai, tai du vienodi kaciukai... Taip pat, vis regiu zemelapi (jo is arti neparodo) ir koda... vis ta pati...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0