Penktadienis, 19.04.2024, 02:46
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Lapkritis » 24 » Dešimt Dieviškų vitaminų L. N. Glovackaja
18:32
Dešimt Dieviškų vitaminų L. N. Glovackaja

Kaip tavo fiziniam kūnui reikia vandens, oro, mineralų, vitaminų, puoselėjančių tavo fizinę sveikatą, taip ir sielai reikia meilės, džiaugsmo ir padėkos vitaminų, kurie savo ruoštu puoselėja tavo protą, širdį, dvasią, tavo gyvenimą ir tavo lemtį.

TAVO PROTAS veikia pastoviai ir pripildo tavo gyvenimą dėmesiu, sudaro ir siekia savo gyvenimo tikslų, pozityvaus mastymo, tikėjimo savimi, kitais ir gyvenimu.

TAVO ŠIRDŽIAI taip pat reikia meilės vitaminų, kurie yra tavo sieloje. Tai meilė sau ir kitiems. Meilė, tai kaip benzinas mašinai, savo gyvenime judame pirmyn ir galime pasidalinti meile su kitais, mokant kultivuoti meilę.

Tavo širdis serviruoja sielą, savo meile pritraukia tarpusavio meile. Dievo ir tavo sielos Besąlyginės Meilės vedlys yra tavo širdis.

Kai tavo širdis uždaryta meilei, protas eina ne ta kryptimi ir tavo kūnas pradeda sirgti. Pripildyk save meilės, tikėjimo ir džiaugsmo vitaminais.

Pripildyk širdį meile, kaip okeaną ir mokėk dalintis ja su kitais. Kuo daugiau tu duodi, tuo daugiau gauni.

Vitaminas B – aš pripildau save Dieviška meile ir parama kiekvienoje savo mintyje, jausme ir veiksme, siunčiu Jam savo meilę.

Vitaminas R – aš pripildau save mano tėvų meile ir parama, siunčiu jiems savo meilę.

Vitaminas D – aš pripildau save savo draugų meile ir parama, siunčiu jiems savo meilę.

Vitaminas C – aš pripildau save besąlygine meile sau ir siunčiu ją visiems planetos Žemė žmonėms.

Vitaminas A – aš pripildau save meile ir parama savo Angelo sargo, siunčiu jam savo meilę.

Vitaminas Ž – aš pripildau save meile ir parama Gyvenimo, siunčiu Jam savo meilę.

Vitaminas M – aš pripildau save besąlygine meile ir parama Dieviškos Motinos, siunčiu jai savo meilę.

Vitaminas V – aš pripildau save besąlygine meile ir parama visos Visatos, siunčiu jai savo meilę.

Vitaminas N – aš pripildau save besąlygine meile ir parama savo Mokytojo Meistro, siunčiu jam savo meilę.

Vitaminas A1 – aš pripildau save besąlygine meile ir parama savo Arkangelų, siunčiu jiems savo meilę.

Pasėdėk tokiose aukštose energijose. Atlik į jas meditacijas ir jausk, pildyk save ir pasaulį aukščiausia Besąlyginės Meilės Energija.

Jei mane specialiai įžeidinėja, kas geriau daryti, apsimesti kad neišgirdai, nepasiduoti provokacijoms, ar vis dėlto atsakyti?

Skriaudėją mes pritraukiame savo karminiais poelgiais, iš savo praeities. Mintimis ar veiksmais, mes dažnai pastoviai skriaudžiame kitus, per įsižeidimus, kritiką ir daugeliu kitų būdų. Visos problemų priežastys mūsų praeityje, bet mes apie jas užmirštame, o jos apie mus ne. 

Dabarties įvykiai – mūsų praeities veiksmų pasekmė.

Apsimesti kurčnebiliu – tai jau situacijos ignoravimas, o ne problemos sprendimas. Ją reikia priimti, žiūrėti neutraliai, kaip spektaklį, tuo pat reikia galvoti kaip padėti tam emociškai sergančiam žmogui, nebūti tokiu.

Jūs iš karto tapote gydytojais. O gydytojas ant ligonių nepyksta. Tas žmogus pats pasirinko taip elgtis, bet pas jus irgi yra laisvas pasirinkimas, nebūti degtuku, o būti gesintuvu. Atverkite savo širdį ir nukreipkite į jo širdį savo meilės spindulį su mentaliniais žodžiais: „tegul tavo laisvas pasirinkimas tave ir moko santykiauti su žmonėmis per meilę ir pagarbą" Paprastai, toks žmogus aprimsta po 30 sekundžių. Čia taip magiškai veikia meilės energija. Mentališkai jį atiduokite į Dieviškosios Motinos rankas. Tada tas žmogus bus nukreiptas į karminių pamokų Greitąją Pagalbą. Jūs jau ne jo sielos teisėjas ar kaltintojas, o gydytojas.

Jūs save išlaisvinote nuo jo veiksmų teisimo būsenos, tai išsprendėte per ramumą ir pagalbą. Kai žmonėms blogai, mes kviečiame greitąją pagalbą, viršuje irgi ji yra.

Kada kas nors mus kaltina, įžeidinėja,apkalba, tai tas žmogus pripildytas blogio energijos ir ji turi raudoną ugnies spalvą. Žmogus į kurį nukreipta ugnis, stovi kaip degtuko simbolis. Jei į blogį mes atsakysime nepasitenkinimu, vidiniu ar žodiniu,  savo pykčiu-ugnimi, tai mes užsidegame pykčiu-ugnimi nuo skriaudėjo, kaip degtukas ir abu save griauname pykčio ugnimi.

Tuo metu mes abu išnaudojame sielos energijas tuščiai. Griauname vienas kitą. Prasideda mentalinis karas.

Mes įeiname į karminį magą ir tokius žmones, įvykius pritrauksime vis daugiau, nei anksčiau.

Nepilkite žibalo į ugnį. Į blogį reikia reaguoti ramiai, per meilę ir pagalbą skriaudėjui iš visos širdies į jo širdį. Tai reikia treniruoti. Mūsų užduotis padėti ligoniui, o ne pačiam juo būti.

Pirmas viską pas mus pasitinka Ego, reaguoja į gyvenimą per baimes ir įsižeidimus. Ego nemyli nieko, kadangi pas Ego visi priešai, nemyli ir pats savęs. Todėl, pirmoji reakcija į negatyvą pas pus eina per kritiką įsižeidimą. Iškart tampame auka. Taip iškart reaguoti-nufotografuoti normalu. Kad padaryti įvykių foto iš neutralios stebėtojo pozicijos, reikia padaryti pauzę ir sau pasakyti : „stop, juk tu jau meilė, gydytojas, o ne degtukas". Taip reaguoja Aukščiausiasis Aš, kuris išnaudoja 95% mūsų pozityvaus gyvenimo. Tai dešinysis mūsų smegenų pusrutulis, tai mūsų intuityvi pasąmonė.

Šalia mūsų artimieji, kurie mums patys didžiausi mokytojai ir jie mums, pagal statistiką, atneša daugiausiai problemų. Kartais jiems nėra kur numesti susikaupusį pyktį, o ant artimųjų galima, kadangi artimieji juos myli ir atleidžia, viršininkas to nepakęstų. Jei išmoksite teisingai reaguoti, jie nustos tai darę. Eis mokyti kitų, ar pradės mokytis patys iš savo klaidų. Padėdami sau teisingai reaguoti, jūs padedate kitiems, sau ir visam pasauliui.

Jei tu dabar neturi ką gero pasakyti skriaudėjui, geriau patylėti. Atsimink, kokius žodžius tau besakytų mūsų artimieji, jie vistiek tave myli. Savo elgiasiu jie moko tave teisingai reaguoti. Atleisk, nusijuok ir nepriimk visko asmeniškai. Priimk tai kaip sielos psichologijos pamoką. Mūsų Ego tik neteisingai nurodo į „priešą", o mes neteisingi reaguojame, patys save nubaudžiame, su savo įsižeidimų reakcija.

Niekada nelauk ir nejausk, kad yra kažkas tai šiame pasaulyje, kas padės tau geriau jausti, daugiau tave mylėti, vertini ir t.t. Visa tai niekada neateina pas tave iš kitų. Tai tavo pareiga, išmokti duoti tai pačiam sau ir būti tuo. Savo meilę, rūpestį ir pagalbą mes tik pasidaliname su kitais. Jei to pas tave nėra, tu negali tuo ir pasidalinti su kitais ir negali pritraukti iš kitų, kadangi panašaus pas tave nėra, tų jausmų magnetų nėra.

Išvada: Apsispręsk, ko tu lauki iš kitų ir gyvenimo.

Išmok visa tai duoti sau ir pasidalinti su kitais.

Viską, ko tu lauki iš kitų, pradžioje duok sau ir tuo valdyk. Tai ir yra tavo pritraukimo magnetai. Niekada negalėsi pritraukti to, ko pas tave patį nėra.

Mes visada turime savo svajonę, bet visada mūsų abejonės savimi užima mūsų savęs vertinimą. Tuo metu jūs klausotės Savojo Ego. Mes tampame savo abejonių vergais, o jos mūsų šeimininku. Savanoriškas prisirašymas į savo abejonių vergiją. Pasiimkite popieriaus lapą ir surašykite savo abejones. Pamatysite visus savo abejonių-barjerus, kuriuos jums reikia suprasti ir pakeisti į pasitikėjimą.

Apibrėžkite savo baimes, ką jūs barate, kritikuojate, tai irgi jūsų barjerai. Jie jūsų viduje užima daug vietos ir suėda daug jūsų sielos energijos, savo ir gyvenimo nenaudai.

Pradėk viską nuo pasitikėjimu savimi ir aukštu savęs vertinimu. Apsispręsk, už ką save kaltini, už ką save myli.

Jeigu tu save myli už vieną ir bari už kitą, tai save myli sąlygine meile. O Dievas tave myli visą, koks tu dabar esi – tai ir yra besąlyginė meilė. Mylėk save koks tu esi dabar.

Neskirstyk savęs, priimk visą save koks tu esi dabar, išlaisvink save per suvokimą ir atleidimą, visko, ką pačiame savyje bari. Niekad savęs nekritikuok ir nebark. Pastoviai save girk ir gerbk.

Nepriklausomas žmogus visada laisvas nuo savo abejonių, baimių, vidinių priklausomybių, pergyvenimų.

Nepriklausomas žmogus visada laisvas nuo kitų nuomonių apie jį, tiki savimi, gerbia ir didžiuojasi savimi.

Nepriklausomas žmogus nepriklauso nuo kitų, visi jie jo draugai.

Nepriklausomas žmogus myli save ir gyvenimą, o gyvenimas myli jį.

Pereik nuo ateities svajotojo, į dabarties kūrėją.

Pats didžiausias ir svarbiausias kelias gyvenime – kelias į patį save.

Peržiūrų: 6054 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.6/5
Viso komentarų: 601 2 3 4 5 »
0  
1 Ozkela   (24.11.2012 20:31) [medžiaga]
Labai konkretus ir aiškus straipsnis.Ačiū. Man taip patinka trumpai paskaityti apie tai, ką jau išbandžiau. ,,Degtukas nurimsta po 30 s" - gal ir greičiau kartais, čia nuo mūsu Ego ir priklauso gesinimo laikas. Ir po to trunka ,,degtuko" netiesioginis atsiprašinėjimas smile

0  
2 Ozkela   (24.11.2012 20:47) [medžiaga]
Truputį suklydau terminuose- kas žadina ,,degtuką"-nurimsta....

0  
3 Doremi   (24.11.2012 21:04) [medžiaga]
labs, ožkytėle biggrin

0  
4 Ozkela   (24.11.2012 21:07) [medžiaga]
Labas,Doremi smile bet negirdėt pačios smile Skype su chebra matyt,ar ne?

0  
6 spurgelis   (24.11.2012 21:13) [medžiaga]
O kodėl Ožkela prie mūsų nesijungi?

0  
7 Ozkela   (24.11.2012 21:16) [medžiaga]
Neturiu patirties tame,visai norėčiau,bet galvoju,juk darbe skype naudoju,tai ten ištisai info eis,ar ne? Tik todėl.

0  
9 spurgelis   (24.11.2012 21:24) [medžiaga]
gali atsisiųst namie į kompą skype lounch programą,kur tau du skaipai iškarto bus,tai prisijungsi tik namie būdama. iškart abu. Antrąjį naują susikurk kitu vardu-pvz-Ožkela ir su juo junkis prie mumi:) Aš taip išsprendžiau savo šeimyninius rūpesčius-kai abu norim savais vardais būti pasijungę su vyru. smile

0  
10 Ozkela   (24.11.2012 21:30) [medžiaga]
Ačiū,Spurgi,seniai ieškojau šios galimybės ir nežinojau,kad tokia yra. Bandau dar.

0  
5 virgis   (24.11.2012 21:13) [medžiaga]
komentarų ten irgi nėra, tik šiaip bendrauja kas ką nori

0  
8 Doremi   (24.11.2012 21:20) [medžiaga]
o kaip girdėsiuos, kad nėr su kuo čiauškėt, visi skype lindi, bet.....noriu pasakyti
mes nuo šio puslapio pradėjome, tai prašau ir neužmiršti
kasdieną, kaip tėvemūsų privalote ateiti, perskaityti, palikti komentarą po tema, tada forume dar paburbėti
ot

+2  
11 Gėlė   (24.11.2012 21:44) [medžiaga]
Aš ką tik iš filmo "Debesų žemėlapis", negaliu patikėti, jis apie tai ką mes čia kalbame ir išvys tokia auditorija - kažkas nuostabaus, žiūrėkite, dalinkite kitiems, esu eugforijoje gerąja prasme:

http://www.forumcinemas.lt/Event/303144/?genre=1535&area=1014&dt=24.11.2012

0  
12 Aivanhova   (24.11.2012 22:22) [medžiaga]
Reiks paziuret cool

+1  
13 spurgelis   (24.11.2012 22:31) [medžiaga]
Visi Glovackajos straipsniai mane taip paguodžia patvirtindami mano mačios ieškojimus,atradimus ir praradimus,sprendimus įvairiausių situacijų. o šis straipsnis man dar kartą priminė apie aršiausią šiuo laikotarpiu mano neišspręstą situaciją. Labai stengiuosi spręst ir šitos autorės patarimai man labai pagelbėja. Iki Kalėdų sau pažadu didžiąją dalį šios problemytės sudėliot su savo atviros širdies pagalba smile

0  
14 laume   (24.11.2012 22:51) [medžiaga]
Labas vakars,

nežinau nežinau,,, bet šios autorės mintys šiuo laikotarpiu tarsi nuveda nuo esminio dalyko ar klausimo.Kažkokur nuliuliuoja

Aišku, čia mano mintys ir nuojauta.

1-10 11-20 21-30 31-40 41-44
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0