Ketvirtadienis, 28.03.2024, 23:20
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Sausis » 3 » Dialogai su Žvaigždžių Sėklomis Sirijaus Spikeriai per Patricija Kori 2-dalis
19:47
Dialogai su Žvaigždžių Sėklomis Sirijaus Spikeriai per Patricija Kori 2-dalis

Kaip tai bus, palikti žemę ir pakylėti į ketvirtą išmatavimą?

Pirmiausia. Žemė yra dangaus kūnas, esantis pakylėjimo procese, todėl ir žymiai aukštesniuose išmatavimuose jūs išlaikysite ryšį su Žeme. Iš esmės, Gajos jūs nepaliksite, vystysitės kartu.


Jus neramina forma; mes galime pranešti, kad jūsų suvokimas bus paveiktas kaip reta subtiliais pasikeitimais ir jūs vos pastebėsite, kad daugiau nesate fizinėje formoje.

Tie iš jūsų, kurie pasirinks pakylėjimą spirale, kol astraliniai žemės gyventojai pratęs gyvenimą Gajoje, atsigaunančioje po žmoniško žiaurumo ir disharmonijos, žymią savo minčių ir energijos dalį nukreips Žemės išgijimui. Jūs toliau mylėsite, reikšite emocijas ir daugeliu atžvilgiu suvoksite gyvenimą taip pat, kaip jūs suvokiate jį dabar, šiuo savo vystimosi momentu, bet jūsų sąmonėje įvyks daug pasikeitimų, iš tikro, labai daug.

Jūs siekiate tapti savo realybės šeimininkais, bandydami atsikratyti nuo egzoterinių struktūrų, kurios viešpatauja ir manipuliuoja jumis.

Dabar, kaip niekada, kad judėti per naujas realybes, jums reikia vadovautis savo nuosavu suvokimu ir sukaupta patirtimi. Ieva (jūsų intuityvi sąmonė) užims centrinę vietą ir dauguma jūsų įspūdžių bus suvokiama per ją. Adomas (jūsų logiškas protas) suminkštės ir vėl užleis vietą Ievai – leisdamas intuicijai imtį viršų virš logikos. Žemė irgi evoliucionuos, o jos pernešama per juodąją skylę disharmonija persiformuos, išsigydys, nes jums be savo ego, išsiskirstymo ir emocijos kraštutinių pasireiškimų, gana greitai pasiseks pasiekti harmonija su Gaja.

Egzoteriniai vadovai, pasiekę jūsų nuolankumo ir išgandinę jus, greičiausiai liks trečiame išmatavime, pažins mirtį, įsikūnys kituose jūsų fizinės Visatos dangaus kūnuose, kitais laikais. Kai kurie iš jų prisijungs prie vadžios elito, tiesioginių Anunakių palikuonių, kada tie keliaus į Pilkos Zonos tuštumą. O jūs, bundantys, paliksite fizinę karalystę, pažinsite naują gyvenimą ir įsiliesite į visų kartu, vienu metu egzistuojančių, sąmonės elementų vibracijas.

Ar pas jus liks fiziniai kūnai? Nebijokite, sekančiame etape jūs neprarasite savo išskirtinių savybių. Jūs suprantate, ką mes turime omenyje, sakydami „šviesos kūnai"? Jūsų šventyklos – kūnai, talpinantys jūsų dvasinę būtybę, - pereis į žymiai aukštesnius dažnius ir tai duos naujus atskaitos taškus, savęs suvokimo, kitų žmonių suvokimą ir einančius per jūsų kosmines bangas, sugebėjimus jausti. Jūs jausite vienas kito energijas kaip vibracinius laukus ir momentaliai sužinosite apie kito žmogaus emocines ir mentalinias būsenas. Jūs valdysite telepatija ir galėsite lengvai bendrauti be žodžių, kurie faktiškai jus riboja dabartiniame egzistavime.

Turbūt suprantate, kad skaitote šias eilutes ir visa šią informaciją, perduota nuo kosminių būtybių iš kitų planetų?

Tridija (kosminis Patricijos vardas) apdalinta būtybės energija ir sąmone, neatlieka paprasto roboto vaidmens, reikančio mūsų pranešimus su kompiuterio klaviatūra. Esanti sąmonės vienetu, ji priima mūsų mintis, būdama telepatiniame poveikyje su mumis. Ji mato vaizdus, kuriuos per jos trečiosios akies ekraną,  bangų forma mes perduodame, o po to, kaip fizinė būtybė iš jūsų pasaulio, ji žodžiais išreiškia mūsų mintis, kurias mes jums ketinome perduoti.

Tridija turi dovaną – ir jūs ją turite, nes kiekvienos sąmoningos būtybės viduje yra sąmonės išsiplėtimo, jos išėjimo į žymiai aukštesnius lygius, potencialas. Paprasčiausiai reikia vystyti savo sugebėjimus ir pasitikėti savo aukščiausiojo AŠ balsu, globėjo, kuris apsprendžia kaip greitai jūs atsivęrsite ir būsite pasiruošęs naujų dažnių priėmimui. Visa tai jūsų vystimosi proceso dalis.

Ketvirtame išmatavime, tie įgūdžiai taps kasdieniniai, paprastu instrumentu, o visi jūsų  sugebėjimai atsiskleis tarsi gėlių žiedai pavasarį. Ten irgi egzistuos įvairūs suvokimo lygiai, nes jūsų individualių gabumų išsivystymas tiesiogiai priklausys nuo jūsų sielos išsivystymo. Jūsų talentai yra dovana, kurios jūs užsitarnavote, savo dvasinių pasiekimų ir karminių skolų atsikratymo dėka. Mūsų supratimu, tokie dėsniai  veikia visuose kosminės realybės išmatavimuose. Savo kelyje jūs turite sutikti ir įveikti sunkumus, bet taip pat jūs turite gauti ir apdovanojimus už savo darbą, nes jies yra orientyrais, kurie jums parodo kelią namo.

Mes žinome, kad jūs norite gauti kaip įmanoma pilną ir praktišką informaciją, įsivaizdavimą, apie savo būsimą gyvenimą aukštesniuose išmatavimuose. Nežiūrint į tai, kad dabar dalis žinių pasidarė prieinamos, daug kas, kaip ir ankščiau, lieka neaišku, jūs turite faktiškai tik nežymią informaciją apie tai, kas jus laukia. Būkite kantrūs. Atsiminkite, jei jūs viską žinotumėte iš anksti, nebūtų jokios prasmės tolimesniam vystimuisi ir naujo pažinimui. Naujų atradimų lūkestis – geriausias judėjimo į priekį stimulas, nes kai tik jūs atsiskiriate nuo savo dieviškumo, jūs stojate į pažinimo kelią ir niekada nebaigiate mokytis, netgi po grįžimo prie Visko, kas Buvo, Yra ir Bus. Supraskite, kad grįžtant, jūs perduodate žinias atgal į Visa Esama.

Tuos iš jūsų, kuriems liko visai nedaug laukti perėjimo į ketvirto išmatavimo sąmonę, jau priėmė į Aukščiausio Pažinimo Institutą... ir jie tapo Apšviestais, empirinio suvokimo procese. Sėkmingas mokymasis atneš jums daug dovanų. Mes tvirtiname, jei jūs dar neišmokote matyti, visai greitai pas jus atsiras aiškiaregystės sugebėjimas, nes jūs pradėsite matyti dvasinio matymo pagalba, girdėti be fizinių klausos organų, jausti be prisilietimų.

Jeigu jūs jau palaimintas tomis dovanomis, tai greitai pastebėsite, kad jūsų sugebėjimai padidėjo, nes tai natūralus procesas, kur viskas juda spirale aukštyn. Jūsų aukščiausieji suvokimai tams dar aštresni, priklausomai nuo jūsų pasislinkimo. Jei jūs kokį tai laiką veikiate aukščiausiuose lygiuose, tai automatiškai kylate į viršų. Jūs jau ne mažai žinote apie vibracinius laukus, minčių išspinduliavimus ir eterines energijas, bet jums teks sužinoti dar daug naujo. Jūs lengvai įeisite į ketvirtą išmatavimą ir išeisite iš jo, susijungdami su savo globėjais ir mokytojais, žymiai aukštesnių planų.


Jūs pranešėte, kad ketvirtame išmatavime laikas nebebus tokia iliuzija, kaip trečiame išmatavime. Man tai sunku suvokti ir įsivaizduoti. Ar galėtumėte paaiškinti, kaip mes galėsime egzistuoti be laiko?

Pagalvokite apie tai, kad jūs įsprausti į linijinio supratimo rėmus, savo intelektualiame laiko supratime, būtent taip veikia jūsų loginis protas.

Kada jūs svajojate, medituojate, atliekate astralines keliones, jūs išsprūstate iš savo išmatavimo ir persikeliate į kitus planus, nesuvokdami, kad jūs vienu metu egzistuojate kaip trečiame išmatavime, kur jūs esate fizinėje formoje, taip ir kituose, su kuriais jums pasiseka pasiekti rezonansą.

Priklausomai nuo to, kaip jūs artėjate prie saulės centro, kur perėjus jūs atsidursite sekančiame išmatavime, vis daugiau žmonių pastebi laiko pasikeitimus. Jūs suprantate kaip „skrenda" laikas, jaučiate jo iškreipimą pažystate tokį reiškinį, kaip iškritusį laiką, kai valandos, mėnesiai ir metai greitai pralekia pro jus... ir jums atrodo, kad ankščiau visa tai vyko lėčiau.

Jus įtikinėja, kad tai viso labo tik „jausmas", iššauktas išprotėjusiu gyvenimo ritmu šiuolaikinėje visuomenėje. Iš tikro, viskas juda greičiau, kadangi jūsų Saulė ruošiasi pakylėjimui, ir ta padidėjusi vibracija keičia, galaktinius vietos tonus,  užimamus jūsų fizinėje Visatoje.

Jūsų Saulės sistema greitėja, atsiranda naujos harmonikos ir dirbtinas laikas nustoja savyje laikyti buvusius dalykus. Pagalvokite apie tai, kad jūsų laiko supratimas ir laiko matavimai, remiasi Žemės, Saulės ir Mėnulio dinamikos  tarpusavio sąveikoje, archajišku supratimu. Ir jei jau iš tikro šie dangaus kūnai keičia savo vibracijų dažnius, vadinasi keičiasi jūsų supratimas ir laikas.

Permąstimui, mes prašome jūsų pagalvoti apie tai, kad individualūs biologiniai laikrodžiai irgi greitėja ir kad visi tie pasikeitimai yra didžiausiu dieviškumo darbo atspindžiu.

Jeigu mes vis dėlto turime pakylėti, ar nereikėtu visus neužbaigtus darbus, Žemės problemas pernešti į ketvirtą išmatavimą ir ten pasiekti jų išsprendimo?

Mes niekada nesakėme, kad pakylės visi. Tai neteisinga išvada. Žemės Permainų eigoje, vykstantys kraštutinumai žymiai keičia gyventojus, priklausomai nuo to, kaip jūs pradedate suktis vis greičiau viesulo epicentre.

Besikeičiantis Žemės geografinis kūnas, jau pradėjo nešti planetos gyventojų nuostolius.

Vieni pasikeitimai yra natūralūs procesai – kiti, sąmoningi sugriovimai žmogumi energetinių Gajos zonų. Kai kurie jūsų rūšies veikėjai demonstruoja Žemės visišką negerbimą. Tačiau, atitinkami pasikeitimai – yra kitų planetų civilizacijų nesulaikomos technologinės eksploatacijos ir kišimosi į jūsų planetos reikalus, rezultatas.

Ir vis dėlto dalis pasikeitimų vyksta, kaip nesulaikomos augančios technologijos pasekmė, jūsų atsineštos  iš „ateities", kurioje yra sąmonės sinchroniniai lygiai pas jus ir iš kur jūs ištraukiate, pavyzdžiui, informaciją apie tai, kad žemiška visuomenė dar neišsivystė iki tokio laipsnio, kad išnaudoti atitinkamas technologijas etiškai, harmoningai.

Mes siūlome jums susimąstyti apie tai, kad žymiai žemesnės disharmonijos vibracijos jūsų planetoje ir energijos tų, kurie atsakingi už jų paleidimą, žinoma negalės susiderinti su sekančio išmatavimo dažniu.

Dauguma (bet ne viskas) iš to, kas dabar sudaro trukdžius jūsų pasaulyje, paprasčiausiai kitame išmatavime neatsiras. Disharmonijos šaltiniai suirs, veikiant žymiai aukštesniems dažniams ir pavirs dulkėmis, kurios nusės ant įsivaizduojamų „belaikių linzių".

Vadinasi tie, kurie nepagerins savo energijų, nepakylės? Kas bus su jais?

Tie, kuriems mieliau susiderinti su žemesniais dažniais ir tie, kas neišsivalys savo karmos, greičiausiai pereis iš savo dabartinio gyvenimo į kitą fizinį gyvenimą, kokioje nors kitoje trimatės Visatos vietoje, kadangi Žemė daugiau neegzistuos šiame plane. Jie pratęs įsikūnijimo ciklus iki tol, kol neįvykdys savo karminių skolų, kurios išlaiko juos trimatės holografinės struktūros rėmuose – matricoje.

Jūsų pasaulyje yra žymus būtybių skaičius, kuriems kūniški malonumai tas pats, kas alkanam vilkui pagautas grobis. Tokių žmonių visiškai nedomina žymiai aukštesni suvokimo lygiai, tiksliau, jie yra įvairių jausminių malonumų gerbėjai.

Tie, jūsų visuomenės sluoksniai, nepereis į žymiai aukštesnius išmatavimus ir juos džiugina, kad atsiras kituose materialiuose pasauliuose, kur galima pasinerti į įvairius jausmų malonumus ir norus.

Toks jų pasirinkimas; būtent to jie ir siekia.

Jūs greitai suprasite, kad tai, visa tai, yra mūsų proceso atspindys – kada mes atsiskiriame nuo Šaltinio ir neriame į bedugnę, pažinę iki paskutinio lašo hipnotizuojantį kančių ir izoliacijos eliksyrą, po to stojamės į grįžimo kelią ir išlipame iš tamsos atgal į šviesą.

Kiekvienam iš jūsų tiksliai žinoma, kada išsilups iš lėliukių, išskleis sparnus iš nuplasnos virš dualybės bangų...spindint Kūrinijos šviesoje.

Pakylėjimas šviesos kūne. Ar tai reiškia fizinio sudeginimą, kaip išpranašautam Žemės „apsivalymui ugnimi"? Tai labai skausminga?

Perėjimo per Ra pakylėjimo vamzdį procesas – astralinę virvę – bus nepaprastai greitas ( greičiau nei pačios šviesos greitis) ir žinoma jums dabar sunku intelektualiai įsivaizduoti, kas laukia pirmoje jūsų perėjimo stadijoje.

Tas procesas nėra mirtis. Jis nesuteiks skausmo. Iš pradžių stebuklingas nuostabumas ir paskui...atsibudimas: prašviesėjimas.

Paimkite žibintuvėlį ir nukreipkite jį tiesiai į sieną. Įjunkite jį. Jūsų perėjimas įvyks greičiau, nei žibintuvėlio šviesa apšvies sieną. Perėjimas bus beveik toks pat greitas, kaip jūsų mintis apie žibintuvėlio įjungimą.

Prieš tai kol šviesos spindulys pasieks sieną, visa jūsų Saulės sistema praeis per Ra astralinę virvę ir įeis į ketvirtą išmatavimą.

Viskas įvyks neįtikėtinu greitumu. Mes prašome jus pagalvoti apie tai, kaip galima pajausti skausmą per ant tiek mažą laiko tarpą ir kad ta mintis apie skausmą buvo įdėta pranašystėje tikslu, laikyti jus paklusnume ir baimėje.

Kai kuriuose dvasiniuose raštuose skelbiama, kad pagrindinės religijos egzistuos dar labai ilgai. Ar jos pereis į ketvirtą išmatavimą?

Institucionalizuota religija, egzistuojanti duotuoju metu jūsų sistemoje, praras visą savo šiuolaikinę prasmę ir vertybę, kai tik jūs numesite paslapčių uždangą ir pripažinsite, kad struktūrizuotų religijų egzistavimas, buvo siekis jus kontroliuoti (įvairiuose lygiuose), diktuoti žmonėms atitinkamus elgesio ir mąstymo modelius.

Kai tik pajausite, kad jus apjuosia paauksuotai balta Kūrinijos šviesa, be jokių abejonių pažinsite tokios neabejotinos meilės neaprėpiamumą,  jokia interpretacija ar įtikinimų sistema daugiau jus neapgaus.

Dabar, kada Žemėje atsinaujina kryžiaus žygiai, jūs matote, kad religija buvo sukurta tarnauti politiniai mašinai, vedančiai tautas ir nacijas prie disharmonijos. Iš religijos atėmė aukščiausia prasme ir pavertė sąmonės kontrolės žemiausia forma. Dabar ją naudoja, kaip prievartos prieš kitus, aktų pateisinimui. Žmones paverčia paklusniais įrankiais.

Religijos, kurios šiandiena kviečia jus melstis, o po kiek tai laiko įtikina nužudyti „priešą", dėl jūsų ryšio su „Dievu" (kaip jūs jo nesuvoktumėte) neturi nieko bendro ir yra masinės sąmonės valdymo įrankiu.

Tikroji religija, kurią mes linkę vadinti „dvasiniu progresavimu", apsprendžiama jūsų asmenine sąmone, grupinės sielos sąmone ir nusiteikimu kiekvieno iš jūsų atskirai ir Visų Bendrai uždegti sąmonės liepsną.

Kada jūs nustosite tikėti Dievo negailestingumu, kuris jus nubaus ir neleis įeiti jums pro „rojaus vartus" ir nebijosite, kad velnias (esantis tikra iliuzija) patykos jūsų sapne ir išplės iš krūtinės jūsų sielą, tai tada be vargo pamatysite, kaip jūsų mintys kuria realybę ir kad nusistatymas į šviesą  atveda jus į Šviesą.

O jeigu mes numirsime iki to, kol 2012 įvyks pagrindiniai pasikeitimai, ar tai reikš, kad mes atėjome ten kur reikia? Man nesinorėtų praleisti to įvykio.

Miela siela, mes jums kartojame tai, ką kalbėjome prieš: esantys sąmonės srautu, jūs palaipsniui pradedate suprasti, kad visada esate būtent ten, kur reikia, kada sekate paskui srautą.

Sieloje spindi šviesos atspindys, kuris švelniai prasiskverbia į jūsų širdį kosminėmis bangomis, kad ir kaip jūs bijotumėte, žinokite, kad išsiskyrimo su duotuoju gyvenimu momentas apspręstas dar žymiai anksčiau iki patekimo į kitą išmatavimą. Nėra nieko savavališko ir niekas nepalikta likimo valiai, kas liečia jūsų išėjimo iš šio pasaulio laiką, taip pat kaip nėra nieko atsitiktinio ir jūsų įėjimo į šį pasaulį atžvilgiu.

 Sielos lygyje jūs tai žinote ir su tuo susitaikėte. Atsiminkite, kad sielos tikslas buvo konkrečiai apspręstas prieš tai, kol jūs kristalizavotės į materiją ir įėjote į fizinę karalystę, o daugumas iš tų, kas netgi žino apie savo įsikūnijimą Žemėje – tai greičiausiai tos būtybės, kurios nusprendė tarnauti Gajai ir padėti jai įgyvendinti perėjimą.

Nors mirtis dažnai atrodo atsitiktinė, netikėta, nepasirenkanti, ji nulemta sielos. Jūsų įėjimas į fizinę karalystę (tai ką jus galite pavadinti „įsikūnijimu") ir jūsų išėjimas iš jos, apspręsti tuo laiku, kada siela palieka Mokymo Salę ir ruošiasi naujam gyvenimui.

Gyvenimo teatre nėra nieko „atsitiktinio" ,kad ir kokia nuostabi neatrodytų iliuzija, kad gyvenime kažkas tai „atsitinka" su jumis.

Mes galime pasakyti, kad daugumas numirs, kol prasidės atitinkami procesai, nes nesukaičiojamas sielų, dabar vaikštančių Žemėje, sakičius, nepasiruošusios pakylėjimui ir netiki tokiomis evoliucijos perspektyvomis.

Kažkas iš tų žmonių pereis į Pilką Zoną; yra ir tokių, kurie panorės persikūnyti kitose materialios Visatos vietose; kai kurie toliau norės kilti spirale sraigės greičiu, kadangi tai atitinka jų sielos procesui.

Nebijokite, būkite užtikrinti tuo, kad jūsų aukščiausiasis Aš tiksliai žino, kur jam reikia būti ir kada siela pasiruošusi pakilimui, kada ateis jos eilė judėti prie žvaigždžių.

Apie Pilką Zoną; kada, kodėl ir kiek ilgai sieloms reikės būti toje zonoje?

Pasistengsime paaiškinti visa tai, kaip galima paprasčiau. Pilkoji Zona – labiausiai artima nebūčiai Visatoje vieta. Tai tarpsnis, kur sielos, tos, kurios paprasčiausiai nenori progresuoti (jos nori grįžti atgal į materijos tankį, kad joms ten būtų suteiktos būtinos pamokos) ir sielos tų žmonių, kurie įvykdo savižudybę, kažkokia tai prasme pasilieka ne laiko klijuose, kur beveik nepatenka jokios vibracijos ir vos prasiskverbia šviesa per tankį.

Per dūmelį prasimuša šviesos spindulėlis, praeidamas vibracijas ir garsą, bet ta vieta atrodo tokia tolima ir nepasiekiama klaidžiojantiems, amžinai pasimetusiems rūko tuštybėje.

Pilkoji Zona epizodiškai minima jūsų religiniuose tekstuose – pavyzdžiu, kaip Duaras, arba Skaistykla. Ji yra sutinkama sielos kelyje, kada ši įeina ar išeina iš fizinės realybės.

Taip pat ten yra pasiklydusios sielos (geriau pasakyti „sugautos į spąstus"), kurios siekia išsilaisvinti, puldamos praeinančius pro šalį. Ten glūdi pavojus, aprašytas jūsų mistiniuose mokymuose.

Ant daugelio iš tų sielų, kurios įeina į fizinę realybę, „sėdasi" sielos, tokiu būdu siekiančios ištrūkti iš Pilkosios Zonos. Iki tol, kol sielos, tapusios kitos sielos buveine, neatsikratys panašaus pasipildymo, jos neišsivaduos nuo svetimo poveikio, o sielos „keleivės" vibracijos gali stipriai pakeisti sielos „buveinės" vibracijas.

Dažnai (kada žmonės nustatoma diagnozė, asmenybės susidvejinimas, išsiderinimas) prie sielos prisitvirtina keletas pašalinių sielų. Negalima sakyti, kad prilipusi siela padeda. Probleminė siela (dvasia), kuri prisitvirtino prie kitos sielos, uždeda ant jos, šeimininkė, savo dažnį, suderina tą siela savo nuosavam dažniui ir vibracijoms, todėl abi sielos nusirita į neišspręstų karminių problemų dviprasmybę, prie žymiai žemesnės sąmonės.

Jūsų žinių apie karmą pakaks tam, kad suprasti kaip tas ryšys gali sujungti dvi (ar daugiau) sielas ir ant kiek žalingas jis gali tapti visoms šios grandinės grandims.

Gali pasirodyti, kad labai daug sielų, pasiklydusių Pilkoje Zonoje, taip ir neranda išėjimo, tačiau realiai reikalai atrodo visiškai kitaip. Mes primename jums, kad visa sąmonė juda link šviesos. Pasiklydę, šešėlis, tamsa – visi, anksčiau ar vėliau pasikelia į šviesą. Tokia egzistavimo prigimtis... vienintelė absoliuti Tiesa, apie kurią, kaip mums atrodo, mes galime kalbėti be abejonių. Viskas egzistuoja pastoviame judesyje į viršų šviesos spirale.

Kitiems Pilkos Zonos senbuviams, tokiems kaip technokratams-Pilkiesiems, padeda tamsos jėgos, kuriems kartais pasiseka atidaryti ten, vakuumo rūke, portalą. Tačiau tai visiška išimtis.

Dideliam apgailestavimui, juos traukia atgal į tamsą, priverčia judėti spirale žemyn – bet jie turi išspręsti savo karmines problemas, rišančias juos su tomis vibracijomis ir pagaliau rasti kelia atgal prie šviesos spiralės, kelio namo.

Atsiminkite, kad Kūrėjas egzistuoja visur, visuose daiktuose – netgi Pilkoji Zona atspinti Kūrėjo mintį, sąmoningos evoliucijos atžvilgiu.

Pilkoji Zona – paralelinė realybė – gali apimti ištisas planetas, ištisas saulės sistemas, netgi galaktikas: visur, kur vibracijų modeliai tokie, kad pati dievybė nusprendžia neprogresuoti.

Ar Pilkoji Zona pakylės kartu su mūsų žvaigžde, į žymiai šviesesnį egzistavimą, ketvirtą išmatavimą?

Pilkoji Zona nėra jūsų Saulės Dieviškumo aspektas – tai paraleli realybė, esanti kažkur tarp išmatavimų. Kokios nors žvaigždinės sistemos pakylėjimas jos nepalies.

Todėl, kai tik Žemė (trimatis planetinis kūnas) praeis per viesulą, eteryje liks tik jos atspaudas, o esančios spąstuose sielos toliau bus surištos su žemės sąlygomis, kurias jie sukūrė savo fizinio gyvenimo sąlygose, jei tik sąmoningos būtybės nenuspręs išlaisvinti jų ir suteikti jiems pagalba. Viskas lieka eteryje.

Mūsų fiziko Einšteino nuomone, niekas negali judėti greičiau nei šviesos greitis. Kaip tada suprasti, kad mūsų perėjimas per pakylėjimo virvę, iš esmės viršys šviesos greitį?

Einšteinas būdamas savo fiziniame kūne, buvo puikus fizikas, bet, nors ir kaip nebūtų gerbiamos jo teorijos, mes suprantame, kad daugelis iš jų neįrodytos. Tokiu būdu, faktiškai nebuvo pristatyta griežto mokslinio patvirtinimo, ar ne taip?

Dabar mokslinė mintis pradeda tyrinėti visatų tarpusavio sąryšių nuoseklumą ir išeina už Einšteino matymo ribų, akademiniai moksliniai bendrijai pateikdami naujas ir kaip reta patrauklias paradigmas, kurios artėja prie dvasinio, kosminės tvarkos ir realybės, supratimo.

Moksliniam pasauliui žinoma, kad subatomai, dalelės vienu metu gali būti dviejuose erdvės-laiko kontinuumo taškuose ir viena kitai momentaliai praneša, aplenkdamos šviesos greitį.

Mes stebime eksperimentus, kurie dabar vedami jūsų mokslinėse bendrijose. Pavyzdžiui, vieno iš eksperimento metu, žmogaus organizmo pavyzdys (seilės) buvo patalpinta po mikroskopu, o pats jos donoras, patalpinamas kitoje to pastato patalpoje. Nustebę tyrinėtojai pastebi, kad seilės pavyzdys reaguoja į emocines donoro reakcijas, esančio gana podoriame atstume. (Virgio trigrašis: daugiau apie šį karinių JAV pajėgų ir kitus panašius bandymus, rasite mano puslapio straipsnyje „Mes galime pakeisti pasaulį, tai lengva. Kaip?")

Stebimos ląstelės reaguoja sinchroniškai, pagal vykstančius įvykius kitoje patalpoje, mentalinėse ir emocinėse, toli fiziškai esančio donoro, srityse.

Atsiranda nauji realybės prigimties supratimai ir jūs palaipsniui sužinote, kaip galima įrodyti, kad sąmonė juda greičiau nei šviesa ir kaip užfiksuoti gautus įrodymus.

Mintis neapribota trečiu išmatavimu, ji egzistuoja ne laike. Ji momentali, sinchroniška ir visur prasiskverbianti.

Priklausomai nuo sąmonė susikoncentravimo jėgos valdymo, jūs sužinosite, kaip atstatyti materija pagal savo norą, - jums paprasčiausiai reiks nukreipti savo mintį į atitinkamą struktūrą, o po to pakartotinai surinkti subatomines rezonansines dalelytes tame dažnyje, kuris atitiks jūsų koordinates.

Jūs iš tikro turite sugebėjimų atlikti tą pratimą ir jūs iš tikro gana dažnai esate energetiškai dviejose skirtingose vietose, bet daugelis iš jūsų ir toliau, per daug apakinti trimatės realybės, kad suprasti, kaip tai vyksta nesąmoningame lygyje.

Tokiu būdu, dabar prieš jus yra žymiai sudėtingesnis uždavinys – suprasti, kaip visa tai jūs galite sukurti sąmoningame arba susikaupimo lygyje.

Kol jūs užsiimate savo kasdieniniais darbais ir randatės iliuzijų labirinte, jūsų siela pastoviai sudaro jūsų biologinei būtybei tobulą šabloną, kad jis pasireikštų išmatavimų plotmėje, kurioje  jūs gyvenate esamu metu.

Jūs veikiate daugelyje lygių, jūsų mentalinis ir emocionalinis kūnai įgauna pačią įvairiausią patirtį ir paprastai, apie tai ką kuriate, jūs neinformuojami.

Ketvirtame išmatavime jūs pilnai suvoksite visus savo pasireiškimus, būsite pilnumoje informuotas apie tai, ką kuriate kiekviename lygyje.

Ar egzistuos paralelinis trimatis pasaulis, kuriame mes galėsime pabaigti tuos darbus, kuriuos nespėjome atlikti iki pakylėjimo?

Egzistuoja begalė paralelinių pasaulių. Įsivaizduokite savo atvaizdą veidrodyje – jūsų kaip fizinės būtybės, išorinio atvaizdo iliuzija. Jei veidrodis nukris ir suduš į daugelių gabaliukų ir jūs pažiūrėsite į juos, tai pamatysite savo atspindį visuose gabaliukuose. Kiekvienas iš jų yra didžiojo atvaizdo holograma.

 Pateiktas pavyzdys, supaprastintai  simbolizuoja daugiamatę Visatą. Jūsų pasaulio atspindys egzistuoja kosminėje begalėje, kaip begalė sudaužyto veidrodžio šukių: didžiulė fizinė Visata ir visos paralelios.


Ar pakylės su mumis mūsų seserinės Saulės sistemos planetos ir palydovai?  

Mes tiksliai to nežinome, nes yra daug laiko realybių, kurios egzistuoja kiekvienu pažinimo momentu. Tačiau, mes galime jums pasakyti, kad, matyt buvo pravestos atitinkamos reguliavimai, kad visi atliktų perėjimą, kaip visa viena tuo momentu, kada jūsų pasaulio įvykiai suskambės kaip Didžioji Uvertiūra Sferų Muzikoje.

Žinokite, kad planetų išsidėstymas ir atitinkami atstumai tarp jų, seka diatoninės skalės natūralioms muzikos proporcijoms ir kad panašios harmonijos stebimos kiekviename lygyje, visoje galaktikoje.

Tokios kosmometrinės proporcijos – Visatos medžiaga, jos, jai norite, užrašytos Kūrinijos simfonijoje natų pagalba.

Visos dangaus būtybės visuose išmatavimuose, tame tarpe ir Sirijus, yra muzikos pasireiškimas, vaizdiškai sakant, sustingusios erdvėje.

  Kas atsitiks su marionetėmis Anunakais ir jų vadovais, kurie dabar valdo Gaja?

Remiantis tuo, kas mums žinoma apie žemėje esančius Anunakus, mes galime pasakyti, kad jie nuoširdžiai tiki, kad galės sėkmingai suderinti Žemę, Nibiru vibracijoms ir kartu su jumis atsivesti tą planetą į ketvirtą išmatavimą – kur jie, be jokios abejonės pasiskelbs pasaulio, pervesto į naują paradigmą, valdovais.

Iš tikro nesugebantys įsivaizduoti kitame tankyje vibruojančios būtybės, kur tokie tamsūs manevrai paprasčiausiai negalės egzistuoti, Anunakiai toliau, tarsi robotai, įsitikinę, kad jie turi išgelbėti senovinį Nibiru pasaulį, sujungdami savo planetą su Žeme.

Jie tai laiko paskutine, savo mirštančios planetos, viltimi.

Jūsų planetoje jų valdymas nežymus, bet jie vis dėlto valdo – duotuoju momentu. Jie valdo resursus, technologijas ir kuria gudrius planus.

Jie tiki heroizmo iliuzija, naujų pasaulių užkariavimu. Mes manome, kad su tamsiais kariais įvyks štai kas: artėjant jūsų perėjimo momentui, jie nušliauš atgal į savo požeminius miestus ir bunkerius, Nibirų svajonė taps sunaikinta, bet jie ir toliau išsaugos išsigelbėjimo viltį (bent jau), besislepiant po žemės paviršiumi, kai ji praeidinės auksinie Ra virve, pakylėjimo metu.

Nors jie neturi tikro, pakylėjimo ir materijos pasikeitimo, įsivaizdavimo, iš tikro aistringai kabinasi minties apie tai, kad galės „išgyventi", patekti į ketvirtą išmatavimą su pilnomis rankomis turtų ir viską pradėti iš pradžių.

Tačiau, jie stojo į nesibaigiančios reinkarnacijos ciklą, pačioj tamsiausioje fizinėje erdvėje, labai tankioje, kelią. Jiems reikės atidirbinėti šitą karmą dar daug gyvenimų.

Kaip prisimenate Nibiru nepakylėjo kartu su žvaigžde, liko trečiame išmatavime. Kas liečia Anunakius, kada pereisite į žymiai šviesesnius tankius, jus paprašys ištiesti pagalbos ranką, taip, pagalbą netgi jiems kylant spirale. Viskas progresuos ir galutiniame rezultate pereis į šviesą. Jūs aiškiai pamatysite, kaip jūsų pagalba pasiklydusiems, pagreitins jūsų pačių pasislinkimą šviesos spirale.

O kaip bus su vaikais? Kas turi būti su jais?

Daugelis iš tų, kas gimsta dabar – senos sielos, ateinančios tam, kad sudalyvauti tame puikume, kuris prasideda. Jie ateina iš daugumos paralelių Visatų, net iš kitų išmatavimų, pagalbai ir jie tiksliai žino ką daryti.

Senos sielos užsitarnavo tą teisę ( savo nuosavos karmos išvalymu) gimti perėjimo metu. Jie ant tiek arti perėjimo srauto, kad gali praeiti su savo jauno gyvenimo nekaltumu, o ne su baime kuri sukaupiama per ilgą suaugusiųjų gyvenimą Žemėje išsiderinimo ir disharmonijos sąlygomis, permainų baimės.


Teroro ir baimės vibracijos padidina žvaigždinį dydį, keičia Žemės permainų pasireiškimą ir Valdžia tai išnaudoja emocinės disharmonijos tarp jūsų pasaulio gyventojų sustiprinimui.

O kas bus su tais, kas nepakylės? Kas bus su tomis sielomis?  

Jų laukia kitas gyvenimas, pakartotinas gimimas, kai tik jie pateks į Mokymosi Sales, gaus naują informaciją apie savo naują įsikūnijimą ir pailsės. Po to jos vėl atliks šuolį į fizinės realybės tankį, į vieną ar kitą vietą...kada ateis laikas. Kur ir kokią formą įgaus, priklausys nuo karminių paterių ir pačios sielos sprendimo.

Mes primename, kad egzistuoja tūkstančiai žemės materialinės karalystės atspindžių, jūsų bekraštėje materialioje Visatoje.

Tie iš jūsų, kurie svarsto apie tai, kokiame lygyje jūs atsidursite, turite žinoti: jūsų siela jau pasirinko sau kelią ir kiekviena jūsų mintis, kiekvienas žodis, kiekvienas veiksmas veda jus prie eilinio egzistavimo laipto.

Būkite atsargūs, neleiskite savo įsižaidžiančiai vaizduotei jus klaidinti. Jūs sugebate besąlygiškai mylėti, nekreipdami dėmesio į savo problemas ir negalvodami apie apdovanojimus, savo ego patenkinimui. Vadovaukitės širdimi mano brangieji: širdimi ir tik širdimi.

Ar ketvirtame išmatavime mes turėsime fizinį kūną?

Taip, nors jis jau nebus toks, bus daugiau permatomas. O pradedant nuo penkto išmatavimo, siela daugiau nebesudaro formų. Ketvirtame išmatavime jūs bet kokia prasme matysite kiaurai daiktus. Pas jus liks fizinės formos suvokimas, bet ji jau nebeatrodys tokia tanki kaip dabar.


Žinokite, kad kiekvienas išmatavimas turi savo obertonus ir atspalvius.

Iš tikro ne visi iš karto suvoks, kad įvykdė perėjimą. Pas juos, po atsibudimo po miego, atsiras tik jausmas, kad pasaulis pasidarė ryškesnis, žymiai ryškesnis.


Peržiūrų: 4544 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/7
Viso komentarų: 311 2 3 »
0  
1 xxx   (03.01.2012 21:20) [medžiaga]
tai kaip supratau, kas nepereis, tas mirs ir reinkarnuosis kitoje 3 D planetoje, teisingai supratau?

0  
2 virgis   (03.01.2012 21:30) [medžiaga]
Nepakylės tie, kas nepkels savo vibracijų, nes žemos kūno vibracijos paprasčiausiai negali būti aukštose aplinkos vibracijose, toks jau fizikos dėsnis. Sprendimas jau priimtas, ir papulsite ten, kur jums bus tinkamiausia pagal dabartinį sielos išsivystymo lygi. Čia kiekvieno jūsų sielos laisvos valios pasirinkimas...Nes 3 D Žemėje nebus, ji irgi keičias

0  
3 xxx   (03.01.2012 21:44) [medžiaga]
tai taip tą suprantu, bet klausiu, kaip mes atsirasime toj ar kitoj vietoj, pagal savo išsivystymo lygį? Na logiškiausia, kad teks mirti ir reinakrnuotis kitoje planetoje, nes gi nieks fiziškai tavęs su kosminiais laisvais neperkels...

0  
4 virgis   (03.01.2012 21:56) [medžiaga]
yes

0  
5 xxx   (03.01.2012 22:56) [medžiaga]
Virgi, o kodėl mes viss dar nematome Nibiru, viena sako, ji yra, kiti jos nėra.. kokia paties nuomonė?

0  
9 virgis   (04.01.2012 08:47) [medžiaga]
O todėl, kad jos dar ir nėra, apie tai rašiau straipsnyje Kosminiai ciklai, kuris remiasi Selo Reičelo Kūrėjų pasakojimu. Nibiru priartėjimas minias tik 2017 metai. Patricijos pirmoje knygoje irgi užsimenama apie tai, kad dvyliktiems metams ji nespės priartėti

0  
6 Arijus   (03.01.2012 23:23) [medžiaga]
Nuostabios Romano Nikolskio lekcijos nuo 2012 metu perejimo ,santykiu iki... rusu kalba ,bet perziureje jusu aplinkiniai zmones gali perpasakoti ,tai tiesiog butina isgirsti ! http://masterkosta.com/load/77_nikolskij_seminary_i_lekcii/1-1-0-88

0  
7 RmXas   (04.01.2012 01:23) [medžiaga]
Manau jeigu yvyks trecias pasaulinis karas vadinasi buvo daug sielu kurios neatlaike .

0  
8 Barnis   (04.01.2012 02:10) [medžiaga]
Sveikas Virgi, as nesu perskaites visu tavo straipsiu tai iskart atsiprasau jei jau buvai apie tai kalbejas, o kada ivyks tas staigus suolis? kaip ir pranasauta 2012-12-21? Ar kokiu kitu laiku?

0  
10 virgis   (04.01.2012 11:50) [medžiaga]
Jūsų paminėta data, linijnėje laiko sampratoje, nes laikas egzistuoja tik trimatėje erdvės sampratoje. Tai bus tik vieno kosminio ciklo pradžia ir kito pabaiga. Nes mes patys nusistatėme tas datas, tuos terminus, per kuriuos turime atlikti užduotis. Kosminiame lygmenyje, mes gausime papildomos energijos, arba kitaip sakant papildomų darbo įrankių savo tikslui pasiekti, perėjimui. Tai savaime aišku paspartins mūsų sąmonės vystymosi ir išsilaisvinimo procesus, kas priartins prie pagrindinio šiuo metu tikslo - pakylėjimo. Tai palaipsnis procesas, kaip jau rašiau savo straipsniuose. Perėjimai gali vykti individualiai ir masiškai. Priklausomai nuo kiekvienos sielos išsivystymo laipsnio. Kada tas vyks, tikslaus laiko niekas jums nepasakys, nes ateitis formuojama mūsų pačių minčių pagalba ir ji pastoviai keičiasi. O tas kas nusako datas, reiškia jus klaidina. Dar viena to, kad datos neskialbaimos priežastis, nesukelti nereikalingų emocijų ir pergyvenimų, baimių, nes kolkas dugelis žmonių nesupranta tų reiškinių, nežino savo paskirties ir tikslo, vertina viską tik per savo ego prizmę, kuris pastoviai skatina jus bijoti dėl savo išlikimo. Trumpai štai tiek, nors šis klausymas labai platus ir keliomis eilutėmis sunku į jį atsakyti. Svarbiausia nekelti panikos ir neformuoti blogų minčių, krios kaip suprantate realizuojasi ir kuria tą ateitį, kurios laukiame. Tos temos bus paliestos ir tolimesnuose straipsnuose, kurie neužilgo pasirodys...
Su pagarba ir meile xmas

0  
11 Almiasas   (04.01.2012 13:55) [medžiaga]
Na ką gi - ir aš išsakau savo nuomonę ir savą supratimo versiją smile

Jei gerai atsimenu, 1997 ar 1998 metais dabar jau nebeleidžiamame ezoteriniame žurnale Lemtis (o gal Likimas - šito taip pat tiksliai neatsimenu) buvo straipsnelis apie Žemės perėjimą per fotonų juostą. Ten buvo parašyta - viskas atsitiks dar iki 2000 metų (tikrai). Tą staraipsnelį taip pat buvo paėmės paskaityti ir fizikos mokytojas - tai jis ir pasakė: čia melas, nebus taip.

Na ir ką - ne ezoterikai buvo teisūs, o fizikos mokytojas smile Pagarba mokslui !

Kaip visada, jeigu kas nors neįvyksta, tai ezoterikai suranda kokių nors priežasčių, ir įvykio datą perkelia vėlesniam laikotarpiui smile Taip ir perėjimas į fotonų juostą buvo nukeltas 2012 metams smile
Plačiau ezoterinių paistalų galima rasti čia: http://www.spauda.lt/mitai/cosmic/photon.htm
ir dar čia: http://www.spauda.lt/mitai/cosmic/ph_next.htm

O va rimtą, mokslinį, argumentuotą paneigimą (kad tokios fotonų juostos iš viso nėra, ir ji nebuvo realiai atrasta) anglų kalba galima rasti čia: http://en.wikipedia.org/wiki/Photon_belt

1-10 11-20 21-29
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0