Šeštadienis, 20.04.2024, 12:07
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Kovas » 9 » DIALOGAS SU ELITINĖS GIMINĖS NARIU 1- dalis
15:20
DIALOGAS SU ELITINĖS GIMINĖS NARIU 1- dalis
Pastabos dėl vertimo
Darbo metu buvo stengiamasi max tiksliai perteikti jo mintis. Tam palikti ir skaitmenys, didžiosios raidės... (Šiokia tokia problema su žodžiu įstatymas: angl. vartojamas vienas žodis įstatymui ir dėsniui nusakyti. Čia beveik visur išversta – įstatymas. Bet kartais atrodo reikėtų vartoti dėsnis. Taip pat ir su žodžiu being- dažniausiai tiko esybė, bet vietomis pavartota būtybė). Taip pat gali būti, kad rašant lietuviškai, jo mintys iškrypo. Todėl prašome nesivaržant pateikti bet kokius klausimus ar nurodyti atvejus, jei perskaitėte ką nors nesuprantamo. Ypač paskutiniuose puslapiuose. Tačiau, pirmiausiai pamėginkite patys susivokti, ką jis nori pasakyti. Jo paprasta, nelabai taisyklinga anglų k. pateiktos mintys suprantamos beveik vienareikšmiškai. Stengtasi ir lietuviškame vertime išlaikyti tą „čiato" paprastumą drauge su minčių aiškumu. Tačiau kartais teisingam supratimui tenka paaukoti kiek laiko. Ir pabaigai: jis pasinaudojo pasaulėvaizdžio/pasaulėžiūros „ginklu", t.y. „kalė" per svarbiausią valdymo prioritetą, todėl derėtų pasiekti, kad lietuviškas vertimas būtų kiek įmanoma tikslesnis. Tam, kad tinkamai pasirinkti – atsilaikyti arba prisijungti. Todėl dar kartą: kilus bet kokiems neaiškumams, pastebėjus nesuprantamų vietų, prašom pranešti.
Elitinės Šeimos nario („Insaiderio") ATSAKYMAI
Prieš 5 metus internetiniame forume godlikeproductions.com įvyko kažkas nepaprasto. Ir smarkiai bei ilgam įaudrino tam tikras interneto sritis. Kai kas, pasivadinęs Insaideriu [angl. – Insider – savas žmogus, kuriam patikėtos paslaptys,( o jis pasako pašaliniams)], tvirtino, esą jis priklauso pasaulį valdančiai giminei, ir pažadėjo atsakyti į klausimus. Pradžioje tai atrodė kaip eilinė internetinė apgaulė, į kai kuriuos nesudėtingus klausimus jis pateikė paprastus atsakymus.Tačiau vėliau viskas pradėjo smarkiai keistis.
Bet kas, susigaudantis dialektikoje supras, kad Insaiderio atsakymai buvo formuluojami taip, kad paskatintų kitus pateikti klausimus, kurie sąmoningai kreipė link reiškinių esmės. Vienas iš pirmųjų klausimų, kuriuos savo atsakyme uždavė Insaideris, buvo: „Ar jūs iš tikro gyvenate planetoje, kurioje manotės esą?". Tai paskatino žmones reaguoti kitaip, nei anksčiau.
Atsakymai, kuriuos šis asmuo pateikė į tolimesnius klausimus, atskleidė gilų bei išsamų filosofijos, istorijos, metafizikos, religijos, magijos, politikos išmanymą, ir dar daugiau. Jo atsakymai buvo labai originalūs, naujoviški ir detalūs, o kai kurie vertė rimtai susimąstyti. Nuostabą kėlė tai, kad Insaideris atsakymui sugaišdavo labai mažai laiko. Klausimų ratas buvo labai platus ir įvairiapusis, o atsakymai, kartais detalūs, o retkarčiais net tiesiog epiški, atsirasdavo praktiškai vos po kelių minučių. Kaip tai įmanoma? Gal jis kopijavo tekstus iš interneto? Aš rūpestingai tikrinau ir nesugebėjau rasti sakinių, kuriuos savo atsakymuose panaudojo Insaideris. Kažkas pastebėjo, jog tai viršija eilinio žmogaus galimybių ribas. Dalį žmonių tai pribloškė, kitus atvirkščiai, sudomino, tai virto dialogu, kuriame atsiskleidė tiek daug, kad tai galima studijuoti metų metus.
Neįtikėtina? Skaitykite toliau.

2005.09.24 d.
Insaideris:
Aš priklausau Jūsų niekinamai Elitinei Šeimai...pateikite man klausimus ir aš į juos trumpai atsakysiu.
Kodėl?
Todėl, kad aš galiu.
Klausimas (toliau –K.): kas yra „Elitinė Šeima"?
Atsakymas (toliau – A.): Tokį pavadinimą vartoja dauguma. Tai šeimos, kurios jau labai ilgai valdo tuos, kurie nepriklauso šioms šeimoms pagal kraujo liniją.
K. Ką jūs manote apie „peak oil" problemą (peak oil - maksimalaus naftos išgavimo taškas, po kurio naftos gavyba tik kris – vert. pastaba)?
A. Tam tikruose uždaruose sluoksniuose žinoma, kad ji sufabrikuota (beje, po 3 metų, 2008.II.1d. mokslininkai apie tai paskelbė straipsnį - http://www.sciencemag.org/cgi/content/short/319/5863/604 - vert. past.). Naftos ir dujų Žemė išskiria daugiau, nei žmonės šiandien sunaudoja, tai netgi, galite manimi tikėti arba ne, natūralus procesas pagal principą – „kuo daugiau atimama, tuo daugiau atsiranda pusiausvyros palaikymui". Tyrinėkite bites ir būdą, kuriuo jos gamina medų, ir jūs suprasite. Be to planetoje dar yra daug vietų, turtingų naudingomis iškasenomis, kurių žmogus niekada nelietė.
Darbotvarkė? Manau jūs ją žinote.
K. : Kas bendro Elitinių Šeimų genealoginėse linijose?
Ar turėjai lyt. santykių (originale-necenzūrinis žodis - vert. past.) su kūdikiu?
A. : Supraskite, kad kraujo linijos valdymui buvo išrinktos, jos neatsirado iš oro. Sielos, kurios įsikūnija šiose linijose, parenkamos pagal Dieviškąjį įstatymą. Nėra reikalo minėti kitų dalykų.
Antrasis klausimas rodo, kad jūs pernelyg daug skaitote Icke, kuris paprasčiausiai vartojamas kaip įrankis. Tačiau aš atsakysiu – ne. (Plačiau apie David Icke žr.- www.davidicke.com/ - vert. pastaba)
K.: Atleiskite. Niekas manęs nevaldo... ir niekada nevaldė!
A.: Sena patarlė: Idealus vergas tas, kuris sako – „Aš ne vergas". Tai tarsi alkoholikas, tvirtinantis, jog jis ne alkoholikas, ir tik todėl visuomet lieka alkoholiku. Supratote mane?
K.: kur jūs, elitas, laikote savo silpnapročius giminaičius, kurie atsiranda dėl šimtmečiais vykstančio incesto?
A.: tai mitas, kad incestas visada sukelia problemų. Jei du gimdytojai turi genus, kurių kokybė geresnė, nei pas likusius....
K.: kodėl jūs leidžiate mums daugintis kaip žiurkėms, jei gyventojų populiacija yra tai, kas jums pavojinga?
A.: 1. Mes to neleidome. Jūs turite daugiau valdžios, nei patys manote.
2. Populiacija negrasina „mums" jokiais būdais... tai dar vienas mitas.
K.: (Forumo savininko Trinity klausimas): man smalsu, ką apie godlikeproductions.com galvoja „elitinės šeimos" narys. Taigi, ką jūs manote?
A.: kuo labiau žmonės suskaldyti, tuo lengviau juos valdyti. Leidžiant jiems tikėti, kad jų rankose kardas, kuris, jų manymu, daro juos galingais ir pajėgiais kautis su „tamsiosiomis jėgomis", kai tuo tarpu tai tik paprasčiausias dantų krapštukas.
Jūs turite būti labai atsargus, įteikdamas šį įsivaizduojamą kardą kitiems, Triniti.
Ar žinote, kad ne tiktai ištarti, bet ir parašyti žodžiai skleidžia virpesius, turinčius tiesioginį poveikį?
Jūs manote, jog kaunatės už tam tikrą reikalą. Bet aš nepasakyčiau, kad didžioji dauguma čia parašytų žodžių padeda jūsų kovai.
K.: kokie jūsų religiniai įsitikinimai?
A.: Religiją sukūrėme „mes". Šiuo metu vyraujančios religijos kaip tik tos, kurios yra pilnai kontroliuojamos. Aš negaliu smulkiai apie tai kalbėti, tačiau Krikščionybė/Judaizmas/ Islamas/ Budizmas, tarkim šiek tiek klysta. Tiesos šerdis egzistuoja, bet ji skęsta iškraipymų jūroje... linkiu jums sėkmės įžvelgiant.
Neturi reikšmės kuo mes tikime, bet tai susiję su tarnavimu Dievo Įstatymui, kuris buvo mums perduotas.
K.: Kaip su pasauline ekonomika?
A.: čia sąmokslo teoretikai teisūs - pasaulinė ekonomika pagrįsta pinigais, kurių nėra, nebuvo ir niekada nebus. Tie, kas valdo bankus, taip pat valdo žiniasklaidą ir politikus, taigi viskas jums gali būti pateikiama tokiu pavidalu, kad jūs tikėtumėte tuo, kas naudinga jiems.
K.: Kada grūdai bus atskirti nuo pelų? O gal jūs norite išmesti grūdus ir pasilikti pelus, kaip
savo vergus? Bet kokiu atveju, kada tai įvyks?
(pavargęs nuo melo, prašau, būkite sąžiningas šį kartą.)
A.: aš 100 proc. įsitikinęs, kad pasaulio pabaigos nebus, bent jau tokios, kaip visur
piešiama, ar tai būtų religija, žiniasklaida ir t.t. Niekada neturėta omeny, kad ši vieta pasibaigs taip, kaip aprašyta. Ateis laikas, kai kiekvienas bus išlaisvintas, bet tai ne masinis reiškinys, greičiau kiekvienas individualiai..... tobulinkite save.
K.: Smalsu sužinoti, kodėl Elitas nevadovauja? Panašu, kad jie tik parazituoja visuomenės sąskaita.
A.: Vandenyje žuvis negali matyti, kad danguje skraido paukščiai.
K.: Ar teko jums ar jūsų giminės nariams dalyvauti okultinėse apeigose ir, jei taip, kokia jų prasmė?
A.: Apeigos turi prasmę, kurios dauguma negali suprasti. Apeigos skirtos susijungimui su aukštesnėmis esybėmis, kurios valdo šią karalystę. Mes atliekame savo darbą.
K.: Khmm, aš turiu pasakyti, kad jūsų dieviškasis įstatymas labai gerai „patvarkė" (originale – keiksmažodis) šią planetą ir jos gyventojus!
A.: Prasčiokai, kaip jūs, nesupranta, kad tai darote tik jūs patys ir niekas kitas. Beje, dėl to, ką jūs ką tik parašėte, jūs prailginote savo buvimą Žemėje dar vienu gyvenimu... reiškiu jums užuojautą.
K.: Ar jūs lankotės Bohemijos Giraitėje (Bohemian Grove) ir ar dalyvaujate ... rūpesčio kremavime (angl.- Cremation of care. Ritualas, atliekamas Bohemijos Giraitėje, Kalifornijoje, JAV – vert. past.) ... aukojimuose Molochui ... lyt. santykiuose su homoseksualistais – prostitutėmis ... orgijose ... ir t.t.
A.: Ši ir kitos panašios vietos skirtos politikams ir žiniasklaidos atstovams, jie yra įpareigoti.
Kartais kas nors iš kraujo linijos gali būti, bet nedalyvaus tuose aktuose, kurie nėra mūsų apeigų dalis.
Insaiderio komentaras: Atsitiktiniai užmetimai. Tokie buvo daugelis klausimų. Į daugumą jų atsakyčiau taip, į kai kuriuos – ne. Netikėkite visiems tiems „guru", tuo, ką jie pasakoja apie mus, ir viskas bus tvarkoje.
K.: ar organizuoto nusikalstamumo įsigalėjimas/sėkmė nėra didžioji jūsų kolektyvinės valios nesėkmė?
A.: Jų buvimas turi prasmę. Tačiau jiems nesiseka taip, kaip atrodo, jie palaužti.
K.: kodėl jūs tęsiate visuomenės sąmonės valdymo mėginimus, bet kokiomis priemonėmis skleisdami baimę? Kodėl negalima atskleisti visos informacijos, kaip jau senų seniausiai buvo ketinama, parašytas žodis išskleidžia tiesos sparnus? Kardas duotas avinėliui, ir paskutinio teismo diena greitai ateis. Aš netikiu jokiu dievišku įstatymu ar hierarchija, mes visi lygūs prieš sutvėrėją, ir jūs atsakysite jam savo laiku. Nuolankūs paveldi Žemę šiuo metu, aš meldžiuosi už jus.
A.: Jei tikslas būtų toks, taip nedelsiant ir būtų atlikta. Jūs nesuprantate, koks iš tiesų yra pasaulis, kuriame mes gyvename.
K.: Aš neturiu klausimų. Bet noriu pasakyti, kad atpildo valanda ateina.
A.: Ne
K.: Buvo pasakyta... geriausias vergas – tai tas, kuris galvoja, jog jis laisvas.
13. galų gale, viskas slypi genuose, ar ne?
Ar jūs suprantate saviklonavimą?
Ar jūs sutinkate, kad planeta perpildyta netikrais sąjungininkais ir netikrais priešais?
A.: čia ne tai, kas buvo pasakyta ... apie vergą. Jei jūs atidžiai perskaitysite, suprasite.
Atsakymas į paskutinį klausimą – taip, kaip nėra ir tikrų sąjungininkų ar tikrų priešų.
K. JEI jūs tikrai esate tas, kuo dedatės, tai tuomet turite žinoti, jog jūsų ir jūsų giminės laukia dideli nemalonumai...Jūsų laikas baigėsi ir tie, kam jūs priklausote, kurie yra mūsų erdvės kvadrante šiuo metu, jau žino tai! Aš įsivaizduoju, kaip jie dabar užsiėmę.
Bet jūs, žinoma, turite išsaugoti orumą, net ir žinodami, jog kaunatės pralaimėtame mūšyje. Aš asmeniškai būsiu labai laimingas, matydamas tą dieną..., ir ji išauš anksčiau, nei jūs manote.
A.: laiko pabaigos nėra.
Labai seniai žmonės BEVEIK sugebėjo laimėti, bet tuomet žemėje atsitiko labai negeri tiems žmonėms dalykai... ir ką jūs matote dabar? Ar jūs iš tikro gyvenate planetoje, kurioje manotės esą?
K.: „Aukščiausiosios esybės, kurios valdo šią karalystę" – jūs tarnaujate joms? Kokiais vardais jas vadinate? Ar matėte jas kada nors? Kur jos yra?
A.: Jos įsiskverbia visur, ir jos geranoriškos.
K.: Insaideri, jūs praleidote mano klausimą apie tai, kas iš tikro įsirėžė į Pentagoną...Ar tai reiškia, kad nesiruošiate atsakyti į jį?
A.: Argi svarbu, kas būtent nukrito ant Pentagono?
K.: Jūs pernelyg dažnai vengiate atsakymų.
A.: Aš nepasirašiau kontrakto, kuriame pasakyta, kad privalau atsakyti į visus klausimus. Kai kurie klausimai atsakymų nereikalauja, kiti iš viso neturi prasmės, nors jūs manote, jog turi.
Aš grįšiu rytoj.
2005.09.25 d.
Insaideris:
Kaip keista, kad dalis jūsų kalba apie meilę, šviesą ir pasaulį, o 2 sakiniais vėliau keikiasi, kalba apie žudynes, ir dar šaiposi iš to.
Jūs įsitikinę, kad esate „gerojoje" pusėje? Ir kas tokia Nataša?
Tie, kurie protingesni už tokius, klauskite – aš atsakysiu tokiu būdu, kurį pasirinkau. Prieš klausdami, pasistenkite išsiveržti iš dėžės, kurią jums sukūrė likusieji....Klauskite tikrų klausimų, kurie ateina jums galvon. Tiksliai juos formuluokite.
Likusiems pasakysiu: jei jūs pajėgtumėte atsipalaiduoti nuo keiksmažodžių, neapykantos, fanatizmo ir prietarų (grindžiamų pritrenkiančia jūsų guru išmintimi), jūs pamatytumėte truputėlį daugiau, pakilę virš neišmanėlių lygmens.
Aš neatsakysiu į visus klausimus. Kartais todėl, kad atsakymai akivaizdūs, jei tik pagalvosite, kartais todėl, kad dalis atsakymo jau pateikta, kartais – paprasčiausiai todėl, kad neprivalau.
K.: O ką, Bilas Geitsas labiau elitiškas, nei jūs?
O kaip su karaliene Elžbieta?
Jūs arabas?
Ar negalite vietoj arabų kontroliuoti naftos jūs?
A.: Nors teoretikai moko kitaip, tie, kurių vardai jums žinomi, nepriklauso tikrosioms kraujo linijoms. Ne jie kuria simfoniją, ir ne jie diriguoja. Tie, kuriuos jūs įvardijote, ir likusios įžymios asmenybės, tik griežia smuiku ar violončele tuomet, kai jiems liepiama, ir taip, kaip liepiama.
Nesvarbu, kokios aš rasės. Tai niekam neturi jokio poveikio.
Nafta jau yra visiškai kontroliuojama, kaip ir likusieji gamtiniai ištekliai.
K.: kodėl veikia vizualizacija?
A.: ji neveikia pas kiekvieną. Reikia išsivystyti iki tam tikro lygio. Tai reiškia gyvenimą pagal griežtas taisykles, smulkmeniškai taikant jas visam tam, ką jūs darote gyvenime. Daugumai žmonių nepakanka nei disciplinos, nei santūrumo tokiam lygiui pasiekti. Kai kurie čia teigia, kad sugeba tai, tačiau aš, net nieko nenumanydamas apie juos, žinau, kad jie daug toliau nuo to, nei patys mano.
„Vizualizacija" veikia, nes tai esminis kūrybos metodas šioje materialioje visatoje.
Visata – gyva esybė, kuri naudoja savo Protą kūrybai ir iš to sutvertos būtybės gali turėti tokią pačią galią savuose rėmuose.
K.: Toks klausimas, kas naudojasi Icke? Ir kitas, geresnis.. Kodėl?
A.: Icke žino tiesos esmę, kurią mėgina perteikti. Tačiau jis nesupranta, kad iš tikrųjų tai veikia prieš jį. Informaciją apie ryšį su reptilijomis jam pakišo žmogus, dirbantis kraujo linijoms. 7-8 mėn. laikotarpiu jį taip atakavo transformacijas, satanistinius ritualus ir t.t. mačiusios „aukos", kad jis negalėjo tuo nepatikėti. Kai kada „liudininkus" jam pakišdavo kelis kartus per dieną, priklausomai nuo jo buvimo vietos. Ir kitus, kaip Icke (o tokių esama daugiau, nei manote), maitino panašiomis istorijomis.
Aš iš tiesų ne reptilija.
Į klausimą „kodėl" atsakyti nereikia.
K. Labas, Insaideri!
Jūs Dieviškosios Brolijos narys? Jūs – Aš? Jūs tas, kuris manipuliuoja Matrica?
Smalsūs protai nori žinoti, nes aš smarkiai pasimetęs. Jūs sakote, kad mes niekiname jus, bet aš neįsivaizduoju, kaip galima niekinti Būtybę iš Dieviškojo Pasaulio! Vėliau Jūs elgiatės kaip "elitinės kraujo linijos” Žemėje narys, bet ką veikti kraujo linijai su Dvasiniu pasauliu? Ir vėl aš pasimetu. Gal galėtumėte paaiškinti? Tiesiog, kas YRA Elitas, kurį, kaip jūs sakote, mes niekiname, ir kuris, matyt, žino visas „paslaptis"?? Dūsaudamas, Sammie.
A.: Jūs pasimetęs, nes sutikote su kitomis „tiesos" versijomis ir pamanėte, kad matote bendrą pasaulio vaizdą, bet tai, ką aš sakau, išsklaidė didžiąją jo dalį. Su kraujo linijų įsivaizdavimu kažkoks nesusipratimas... ir čia užduodami klausimai tai akivaizdžiai patvirtina. Bet tam yra priežastis ir tai tarnauja svarbiam tikslui.
Mes manipuliuojame šiuo pasauliu ne daugiau, nei mums leidžia Dievo Įstatymas. Mes duodame jums įrankius, o jūsų reikalas nuspręsti, kaip jais naudotis. Įrankiai gali būti panaudoti piktam, bet niekas neverčia jūsų taip daryti... pasirenkate jūs patys. Todėl niekinimas tų, kurie aprūpina jus įrankiu, kurį jūs laisvanoriškai vartojate „griešinimui", tėra pastangos paslėpti savo pačių pėdsakus.
Jūs gaunate tai, ko nusipelnote. Taip veikia ši visata.
Mes atliekame savo pareigą, o jūs atlikite savo.
K.: Yra labai senas posakis... neužrašytas atviruose šaltiniuose: velnias nežino, kad jis velnias – jis mano, kad jis - Dievas".
A.: Neteisingai. Iš tikrųjų jis reiškia, kad žmonės, garbinantys „blogį", galvoja, kad garbina „gėrį".
K.: „Jūs nesuprantate, koks iš tikrųjų yra pasaulis, kuriame mes gyvename". Pasiruošęs detaliau paaiškinti šį teiginį? Dėkingas už tolimesnį paaiškinimą.
A. Tik jei suformuluosite klausimą ir suprasite, kad į tam tikrus klausimus turi atsakyti ne kas nors kitas, o tik Jūs pats, kitaip jie netenka prasmės.
K.: Ei, 13 (vardas, kuriuo naudojasi Insaideris). Aš negrįšiu į jūsų planetą kitą kartą. Atsipalaiduokite.
A.: Kodėl jūs įsivaizduojate, kad atėjus tam laikui, jūs galėsite taip pasakyti?
K.: Dėl kokios priežasties jūsų žmonės atvyko į šią planetą?
A.: Beveik dėl tos pačios priežasties, kaip ir jūs.
K.: Gerai, o kokią „elitinę" šeimą kas nors pažįsta pakankamai gerai, kad galėtų „niekinti"? Dubya, ar tai tu?
A.: kad dar kartą ir visiems laikams tai paaiškinti...Bušai nepriklauso kraujo linijai-- iš tikro, jie jūsų genties žmonės, kurie nori būti garbinami kitų jūsų genties žmonių.
Aš dar sykį trumpai apibendrinsiu: tie, kurių vardai ir veidai žinomi – vienareikšmiškai nepriklauso kraujo linijoms. Jie ne kompozitoriai ir ne dirigentai. Jie paprasčiausiai griežia fleita taip, kaip jiems liepiama.
Bušai, Klintonai, Šaronai, Arafatai, Hitleriai, Dalai-Lamos, Mandelos, Bleirai, Gorai, Čavezai, Gandžiai, Kenedžiai, Lenonai, Dylanai, Einšteinai, Mikelandželai, Popiežiai, Cezariai, Aristoteliai, Herodotai, Achenatonai.
Jie visi atlieka/atliko savo vaidmenį taip, kaip jiems yra ar buvo liepta.
Tie žmonės, kurie trokšta jūsų giminės žmonių pripažinimo ir garbinimo negali atsidurti viename kambaryje su žmonėmis, kuriems priklausau aš.
K.: nuo Trinity forumo savininko:
Insaideri, užuot davęs jiems kardą (arba dantų krapštuką), aš duodu jiems drobę ir teptuką. Žodžiai, kaip jūs sakote, vibruoja ir įtakoja. Ir nors taip, čia prirašyta daug to, kas prieštarauja VIENAM, kai kas skamba teisingai. Ir tai yra tas nedaug, kas labiausiai svarbu.
Mano draugas neseniai paklausė manęs: „Ką tu darytum, jeigu vadovautum žaidimui?" Tai klausimas, kurį galima užduoti ir jūsų padėties žmogui. Mano atsakymas: „Išgelbėčiau kiek galima daugiau".
Įdomu, o kaip atsakytumėte Jūs?
A.: jeigu kas nors daro poveikį tuoj pat, tai ne drobė ir teptukas, o kardas... įsivaizduojamas, bet vis tiek kardas. Ir jis veikia visai ne taip, kaip jūs manote.
Jūs pasakėte, didžioji dalis prieštarauja VIENAM, tai tiesa. Iš tikrųjų, beveik viskas prieštarauja. Bet jūs teigiate, kad dėl to mažai, kuris skamba „teisingai", visa tai to verta. Negali vienu ir tuo pačiu laiku/ vietoje būti 2 priešingybės, net jei jos ir yra bendros prigimties. Tai reiškia, kad kažkurios iš 2 čia nėra... ar man reikia pasakyti, kurios?
Dėl vadovavimo žaidimui.
Iš kur kas nors gali žinoti, kad jis jam vadovauja? Ar kas kitas jam pasakė? Žiūrėkite, jei „vadovas" iš tikrųjų ne vadovas, bet veikia taip, tarsi juo būtų, jis darys klaidų. Jam kils klaidingos mintys ir jis atitinkami veiks. Žmonės pradės klausyti jo ir vadovautis žalingomis nuomonėmis bei gyvenimo būdu... taigi jis, akivaizdžiai, pridarys daugiau bėdos, negu 1 „kraujo linijos" atstovas iš principo gali asmeniškai padaryti.
Štai kodėl jums sukuriami „lyderiai", kurie „valdo savo žaidimą".
Geras pavyzdys yra Jėzus iš Nazareto.
Jis buvo sukurtas, šis žmogus turi daugybę garbintojų, kurie žudė, prisidengę jo vardu, ir vis dar tebežudo (Bušas).
Jėzus iš Nazareto nebuvo žaidimo šeimininkas, jis buvo žaidime naudojama marionetė ir jis tebetarnauja plano tikslams jūsų tarpe.
Jūs galite manyti, jog, kaip ir jis, jūs gelbėjate daugelį, bet ar taip yra iš tiesų?
Kaip aš atsakyčiau į klausimą "ką daryčiau, jei būčiau žaidimo šeimininkas"?
Skelbčiau šachą ir matą.
K.: Ar Žemė yra kalėjimu?
A.: Taip, ir dar blogiau. Tie, kurie tiki priešingai, niekuomet neišsigelbės.
K.: Kodėl, o kodėl tariamas „elitinės šeimos" narys švaisto savo laiko minutes ar rodo pasitikėjimą visokiais atmatomis (kurie dalyvauja godlikeproductions.com)?
A.: Kraujo linijos – ne robotai, kurie elgiasi vienodai. Jūs painiojate mus su tais, apie kuriuos jūs manote, esą jie jus kontroliuoja.
K.: Dabar apie gyventojų skaičiaus mažinimą....mes turime keletą priemonių, kaip AIDS...tačiau jaučiu, kad bio „išleidimas" – bus laike suderintas veiksmas, užmaskuotas kitokių įvykių sukelto chaoso. Ką jūs pasakysite apie tai?
A.: nėra jokio gyventojų skaičiaus sumažinimo plano, viskas žmonių rankose. Nors kai kurie reiškiniai rodo, tarsi būtų siekiama šio tikslo, iš tikro jie tarnauja kitkam... Nesusipratimas. Jei kas nors atsitiktinai ir atrodo kaip gyventojų skaičiaus mažinimas, dar nereiškia, kad būtent taip ir yra.
Iš tikrųjų, jei tikslas būtų sumažinti populiaciją, tai būtų atlikta gerokai seniau ir per kelias savaites. Daugumoje šios planetos sričių kaip tik vyksta priešingai.
Ką jūs sakėte, galėtų įvykti, bet tai atliktų tie, kurie valdo žemesnes sritis. Tie iš aukštesnio lygio daro tai per kasdien jūsų vartojamus dalykus.
K.: Ar Jahvė buvo negatyvi nežemiška būtybė? O gal jis buvo išgalvotas judėjų fantazijos fabrike tais laikais, kai graikai valdė Palestiną?
A.: Jei būtybės vardas viešas, reiškia jis sufabrikuotas. Jahvė atstovavo laikus, kuomet masinė kontrolė pradėjo įgauti formas.
K.: Aha, tai Mormonai – vieninteliai, kurie loja ant tinkamo medžio. Valdžios ir pan.
A.: Ne
K. 1) Ar jūsų nevimdo dėl to, kad nėra tikros kokybės Muzikoje ir Kine? Su jūsų galia/pinigais/įtaka, kodėl jūs neužpildote jų tikromis vertybėmis?
2) Kokie trys procesai, galintys sugriauti jūsų planus, kelia jums daugiausiai rūpesčių ? [Viešosios valdžios tiesiogiai nekontroliuojami įvykiai, kuriems jūs iš visų jėgų stengiatės pasiruošti]
3) Kas užsako ir stato spektaklį Žemės planetoje? Prašau, išvardinkite pagrindines žaidėjų grupes, kurios atsako už atitinkamus lygius, iš viršaus į apačią. Pakaks aprašymų, jei Jūs nenorite atskleisti vardų. Tai piramidė ar keletas atskirų frakcijų, kurios kaunasi dėl valdžios?
4) Kokia reali pilkųjų istorija, ir ar jie iki šiol išlieka svarbiausiais žaidėjais?
5) Ko jūs labiausiai bijote?
6) Kokios teisingos istorijos jūs mums dar nepapasakojote dėl to, kad mes dar nepaklausėme?
A.: 1. Atkaklus ieškotojas ras perlų Muzikoje, iš tikrųjų jie guli matomiausiose vietose. Ne mūsų užduotis apšviesti jus, o jūsų. Mes pateikiame įrankius, kuriuos galite naudoti, kaip pasirinkę: „gėriui ar blogiui".
2. Tai liečia tik marionetes, o ne mus.
3. Taip, forma Piramidės, bet žmonės pamiršo požeminę kamerą. Piramidės Viršus nėra viršus.
5. Baimė atsiranda dėl fizinių impulsų, bet fizinis nėra svarbu.
K.: Mano grynakraujė itališka genealoginė linija pagal motiną siekia karalių Karolį I (Karolį Didįjį), bet vadinasi pagal grafą Dotto Dotti, kuris buvo lankininkų kapitonas pas Princą Pilypą (karalių Karolį IV) ir priklausė Merovingijų ir Tamplierių „paslapties" saugotojų grupei. Aš neaptarinėsiu paslapties, kuria visiškai neabejoju, tačiau aš nesuprantu, kodėl Jūs veikiate būtent tokiu būdu, kokiu veikiate, o aš veikiu tokiu, kokiu veikiu. Tai nereiškia, jog aš priklausau kokiai tai ypatingai giminei, priklausančiai toms pirminėms, apie kurias Jūs kalbate, tačiau mano gyvenimas gerokai sėkmingesnis profesine ir moksline prasme, nei bet kurio iš mano pažįstamų, nepaisant ekonominės (kuri netrukus pasikeis). Ir aš matau „miražą" aplink save. Paaiškinkite tai, prašau.
A.: Aš tai jau šiek tiek aiškinau. Jūsų kilmės linija nėra tai, apie ką jūs galvojate. Karolis (kaip ir kiti „karaliai") kukliai griežė fleita, kaip ir jo dabartiniai palikuonys, ypač politikoje.
Tačiau, jei jumyse iš tiesų esama kilmės pėdsakų (o tai, kaip jūs žinote, yra žymiai giliau, nei tik kraujas ar genai), tuomet, akivaizdu, jūs suvoksite aplinką geriau, nei likusieji. Esama žmonių, susijusių tiesiogiai, ir jie veiks kitaip.
K.: Ar Jūs, Insaideri, manote, kad dabartinė kova vyksta dviem etapais? Šiuo metu eteriniame lygyje. Ir tūkstantį metų atgal – astraliniame, kuomet visi dvasingi žmonės paliko savo fizinius kūnus ir PAKILO IKI AUKŠTESNIŲ GYVYBĖS FORMŲ, TOLIAU BŪDAMI ASTRALE. Taigi, Veiksmas prasideda iš naujo, su skirtingais žaidėjais.
A.: Jūs painiojate keletą dalykų. Viso tėra 1 kova, ir ji vyksta dabar, šioje planetoje, asmeniniame lygmenyje....t.y. tik jūsų viduje. Nėra jokio kito priešo, išskyrus jus patį. Kovodamas su kažkuo kitu, jūs tik švaistote vertingą energiją ir jūs pralaimėsite.
O jei jums pasiseks, daugiau nebebus jokių kovų.
K.: Gerbiamas Insaideri, Jūs teigiate, kad mes turime įrankius darbui. Gal galite papasakoti kiek apie juos, ką galima būtų padaryti, kad galėtume išsilaisvinti?
Jūs sutinkate, kad esame planetoje-kalėjime. Aš maniau, labiau zoologijos sode, kur esame stebimi ir tiriami. Bet jei mes esame planetoje – kalėjime, tuomet aš privalau pripažinti, kad neturime jokios laisvos valios. Teisingai? Ačiū.
A.: Įrankiai yra jūsų rankose, aplink jus, visur...jie net išgauti iš jūsų. Tai jūsų pareiga atskleisti juos sau ir po to naudotis jais kaip tik norisi... tik visuomet susilauksite pasekmių.
Ir kaliniai gali nuspręsti, ką veikti su jiems suteiktais įrankiais, jie gali pasirinkti kaip vaikščioti kieme, kaip kalbėti, galvoti...Jūs turite laisvą valią, todėl jūs kenčiate ir suvokiate savo kančią.
K.: Gerbiamas Insaideri, dėkui už atsakymus į mano pirmuosius du klausimus ir sugaištą laiką. Man derėjo pateikti šį klausimą su pirmaisiais dviem, bet.. klausiu dabar. Kam duoti man įrankius išsigelbėjimui iš kalėjimo? Tai neatrodo prasminga, žinant kam kalėjimas skirtas.
Aš žinau, kad viešoji valdžia yra marionetės, valdomos nematomų rankų, kurių niekad ir nepamatysime, bet kam versti juos atrodyti ir elgtis (regimai) kvailai ar bent jau nelogiškai? Ar jūs norite revoliucijos?
Jūs teigiate, kad kova vyksta viduje – ne išorėje – nors atrodo, kad viešoji valdžia nori, jog mes manytume atvirkščiai – kam mus gluminti? Ko jie nenori leisti mums pasiekti? Laisvės? Ir dar, man kasdien primenama mano kančia. Ačiū.
A.: Mes esame neutralūs ir atliekame savo pareigas, kas dažnai sukelia neigiamą įspūdį. Jei žvelgsite atidžiai, pamatysite, kad mes tik platiname įrankius, kuriuos galite panaudoti išsilaisvinimui ar įkalinimui, renkatės jūs.
Dievo Įstatyme yra tikslas jums, ir šis tikslas ne šioje planetoje. Įrodykite, kad jūs vėl esate verti išlaisvinimo.
Gluminimas yra to dalis. Tam, kad sužinoti, kas vertas ir kas ne.
Tie, kurie palaiko bent vieną iš tų įžymių asmenybių, klysta.
K.: Atrodo, tarsi Jūs mėginate įspėti Trinity dėl visiškos žodžio laisvės suteikimo. Ar iš tiesų taip yra?
A.: Jis gali elgtis kaip nori ir susilaukti pasekmių platesniu mastu.
K.: kaip Jūs interpretuojate Dievo Įstatymą ir kaip man pasiekti taiką su pačiu savimi?
A.: Savęs pažinimas ir žinojimas, kur jūs iš tikrųjų esate, yra 2 svarbiausi dalykai, kuriuos turite aprėpti. Tai suprasti - jūsų uždavinys.
Iš tiesų, jei kas nors jums pateiktų teisingus atsakymus, tai neturėtų jokios įtakos jums, kadangi tai su jumis nesisietų taip, kaip atsitiktų tuomet, jei atsakymus atrastumėte pats. Jei jūs rasite atsakymus į tuos klausimus, jūs įvykdysite didžiulę dalį savo pareigų sau. Po to iki pat išvykimo jums tektų užduotis gyventi pagal Dievo Įstatymą, kuris po šio etapo jums atsiskleistų.
Gal būt aš grįšiu rytoj, o gal antradienį.
2005.09.26d.
Insaideris:
PASTABA: Aš – Insaideris, AC 13. Buvęs proksi-serveris, kuriuo aš naudojausi, išnyko. Todėl aš naudoju kitą, ir kitą adresą.
Insaideris:
Čia vėl Insaideris/AC 13. Ir vėl iš kito proksi-serverio....paskutinis išnyko iš karto, išsiuntus prieš tai buvusį pranešimą.
Man tampa sunku čia įeiti ir likti, bet aš pasistengsiu išsilaikyti kiek įmanoma ilgiau.
K.: Klausimas insaideriui (AC 13): Ar jums žinoma Juodoji Aristokratija (angl. -Black Nobility)?
Aš atsekiau ir suradau ryšius tarp visų tebeegzistuojančių karališkų šeimų Europoje ir Artimuosiuose Rytuose. Man žinomi jų vardai ir ryšiai su valdžia, turtai bei įtaka pasaulyje. Aš netgi galiu tiksliai identifikuoti asmenį, kuris yra potencialus Antikristas (jis turi visus reikalingus bruožus – nuostabus, geras, jaunas vyras, tik dar nesuvokiantis savojo – pasaulio lyderio – potencialo). Juodoji Aristokratija dievina šį jauną vyrą. Ir pabaigai, Insaideri, ar jūs esate nedidelė Juodosios Aristokratijos dalelė?
A.: Tamsioji Aristokratija (atsakyme pavartotas būdv. Dark – vert.past. ) yra savarankiškai veikianti frakcija. Jų kitokia kilmė, kuri aprašyta mano protėvių parašytuose tekstuose. Tai žymiai mažesnė grupė, nei atrodo daugumai, nes branduolys nesutampa su „išorinėmis sienomis". Tai tie, kuriuos jūs painiojate su mumis ir ne ta kryptimi nukreipiate savo neapykantą (ką ne tokie išprusę pademonstravo ir šiame forume).
Apie Antikristą.... šią akimirką pasaulyje tiesiogine prasme yra milijonai Antikristų. Aš nesu vienas iš jų. Jūs sutiksite juos tarp krikščionių, musulmonų, judėjų, ateistų, satanistų, agnostikų, budistų , induistų ir t.t. Jiems nereikia lyderio, kad būti labiau Antikristu.
Aš privalau paaiškinti: Kristus neturi nieko bendro su Jėzumi iš Nazareto. Ši dalis buvo sufabrikuota vėliau.
K.: Gnostike numeris 13, ar jūs pasirašytumėte po nuomone, kad mūsų dualistinė realybė suteikia sieloms puikias galimybes ugdyti besąlygišką meilę taip, kad jos galėtų peržengti mūsų dialektinės visatos ribas, o ne iš jos išsigelbėti?
Ar jūs taip pat tikite balanso ir karmos dėsniu, leidžiančiu sielai būti karaliumi viename gyvenime ir elgeta – kitame? Jei taip, visai nesvarbu, kad jūs esate elito narys - tai tegali būti unikalia patirtimi sielai, lygiai taip pat kaip ir bet kuriame kitame visuomeniniame vaidmenyje tol, kol siela progresuoja.
Ar istorikas Laurence Gardner yra galingas elito narys, kaip tvirtina Icke, ar jis tik eilinis žmogus, prieinantis prie slaptos informacijos? Dėkui už jūsų bendravimą, Insaideri. (viliuosi, kad šis pokalbis nėra kokios nebrandžios asmenybės pokštas. Norėtųsi tikėti, kad jūs kalbate rimtai).
A.: Kiekvienos sielos uždavinys yra užbaigti tai, būnant šiame kūniškame pavidale. Yra tam tikra dalis, kurią galima būtų pavadinti išsigelbėjimu, po kurios eitų ribų peržengimas.... suklydus, reinkarnacija. Beje, žodis „meilė" yra neteisingai suprantamas.. neturima omenyje meilė žmonių supratimu, kuri juos pavergia. Tai iškraipyta tikrosios meilės versija.
Dievo Įstatymas valdo tai, kas vadinasi „karma", bet jis žymiai platesnis ir „griežtesnis", nei žmonėms norisi manyti.
Pavyzdys: tas, kuris lėtai ir skausmingai miršta nuo vėžio, to nusipelnė, taip šis žmogus yra taisomas, tai jo paties labui. Skamba „griežtai"? Taip veikia dėsnis. Jei šioje karalystėje tai atrodo neigiamai, pažiūrėjus plačiau, matosi visai kitoks vaizdas.
Tam, apie ką kalbate jūs (reinkarnacija į jūsų buvusio gyvenimo priešingybę), nėra universalaus dėsnio, tvirtinančio, kad taip iš tikrųjų įvyks. Reinkarnacija egzistuoja, bet jei jūs įvykdėte savo uždavinį, tai reinkarnacijos nebus, nėra jokio reikalo pereiti visus gyvenimo Žemėje lygius, nes tai, visumoje, beprasmiška.
Gardner priklauso tokiems žmonėms, kurie trokšta šlovės ir kitų žmonių pripažinimo, jis tai ir gauna, mainais už kai kurias paslaugas (platindamas dezinformaciją, vietomis prikaišiotą faktų, kurie veikia kaip masalas žmonėms). Jis buvo priimtas į tam tikrus lygius, bet ne taip giliai, kaip kai kam gali atrodyti (įskaitant ir jį patį), nors jis yra sumanus. Jis priklauso mažiausiai 6 „draugijoms" (nors 3 iš jų yra glaudžiai susijusios ir gali būti laikomos kaip 1, vis tiek, mažiausiai 4), bet jos teturi tik tiek galios/valdžios, kiek jūs, žmonės, joms suteikiate.
Žmonės kaip Icke, nesąmoningai suteikia joms dar daugiau galios.
Aš esu tikras.
K.: ar ne todėl taip vyksta, kad krikščionys moko, jog žmogus turi būti Dievo valioje, kuris yra šventas? Kitaip sakant, jis tas, kuris teisia, kas gerai ir kas blogai?
A.: Visu pirma, krikščionybė sudievina žmogų, vadinamą Jėzumi iš Nazareto, o tai yra pasibjaurėtina. Krikščionys moko to, ko jiems liepė mokyti tie, su kuriais jie kovoja.
Aš galėčiau pasakyti jums, kas buvo 4 asmenys, kurie parašė Hebrajų senąjį testamentą ir tikslią parašymo datą, jei man tai tiktų. Taip pat ir apie jūsų naująjį testamentą, kurį sudarė 6 žmonės iš 2 skirtingų regionų.
K.: Ir kodėl jūs klaidingai rašote tokius paprastus žodžius, kaip „piktas" (ang. – malicious)? Man tai atrodo labai įdomu.
A.: Anglų - nėra mano gimtoji k., net ne antroji ar trečioji, gal būt ketvirtoji, o spausdinu aš greitai ir netikrindamas, kad per trumpą ir ribotą laiką atsakyčiau į tiek daug klausimų. Be to, aš ką tik supratau, kad turiu spausdinti dar greičiau, nes mano naudojami proksi-serveriai nyksta.
K.: Kodėl jūs nusprendėte prabilti Dabar?
A.: Kai kurie iš mūsų turi užduotį, kurią tam tikruose rėmuose reikia atlikti. Kaip jūs manote, kodėl praeityje staiga atsirasdavo tam tikros žinios? Sėkmė, atsitiktinumas, sutapimas?
K.: Klausimai:
0 - kas yra Dievo Įstatymas, apie kurį jūs kalbate?
1 - Kodėl jūs MANIPULIUOJATE šiuo pasauliu?
2 - Kodėl JŪS manipuliuojate šiuo pasauliu?
3 - Kaip jūs sužinote, kas jums leidžia?
4 - Ar jūsų darbas jums duotas ar jūs pats jį apsiėmėte?
5 - Ar jūs žmogus?
-------------- JŪS ANKSČIAU -------------
„Dievo Įstatyme yra tikslas jums, ir jis ne šioje planetoje. Įrodykite, kad vėl esate verti būti išlaisvinti"
------------- VĖL AŠ ---------------
Aš žinau ir jaučiu tai. Mano gyvenimas turi tikslą. Bet aš net nežinau kas esu aš, nekalbant apie tai, koks yra mano tikslas.
6 - Kaip įgyjamos šios žinios? Sunkiai dirbant ar paprasčiausiai kam nors „nukrenta" nei iš šio, nei iš to?
7 - Ar jūs žinote savo gyvenimo tikslą? Jei taip, kaip jūs apie tai sužinojote?
Apie planetą, kurioje mes gyvename:
8 - Kokioje planetoje mes gyvename? Kas yra Žemės planeta galų gale?
9 - Ką jūs galite papasakoti mums apie Mahometą (teesie pašlovintas jo vardas)?
A.: 0. Dievo Įstatymas yra Aukščiausiojo Vieno Valios apraiška, kuris ne tik sutveria viską, kas egzistuoja šioje karalystėje, bet ir palaiko jos pusiausvyrą, ją aprūpina, puoselėja, suteikia energijos ir atnaujina. Taip pat jis veikia ir kitose karalystėse, tame tarpe ir toje, kuriai jūs pirmapradiškai priklausote.
1+2. Aš jau daug kartų esu atsakęs, tai mūsų pareiga.
3.+4. Ritualai turi prasmę. Jei jūs darote kažką, kas nėra leistina, ar vykdote užduotį, kuri nėra jums skirta, jūs kentėsite tų ritualų metu. Jūs tai pastebėsite ir savo kasdieniniame gyvenime. Emanacijos [ Šiame tekste emanãcija (lot. emanatio — ištekėjimas, pasklidimas): - įvairių būties formų išsiliejimas iš absoliuto. Vert. past.] turi daug formų ir tas, kuris tai išmano, nesunkiai atpažins, su kuo jis turi reikalą ir kokia žinia siunčiama.
5. Aš, kaip ir jūs, egzistuoju žmogaus pavidalu.
6. Į tai aš jau atsakiau anksčiau, trumpai kalbant, tai jūsų pareiga „jas įgyti". Nuosaikumas jus atves į teisingą vietą, iš kur viskas prasideda. Prieš tai jūs privalote pažinti save ir kas yra ši vieta (čia dauguma žmonių suklysta), priešingu atveju, jūsų mintys bus klaidingos ir nukreips neteisingais keliais.
7. Taip.
Šitie dalykai negali būti jums kieno nors detaliai perteikti, nes taip iš tikrųjų būtų pasiektas priešingas norimam rezultatas (tuo paaiškinamas mano atsakinėjimo būdas, supraskite tai). Jus galima palydėti iki tam tikro taško, po to viskas priklausys nuo jūsų.
9. Sprendžiant iš to, kaip jūs rašote jo vardą, aš darau prielaidą, kad jūs musulmonas. Garbinimas/idealizavimas/sudievinimas žmonių, kurie bet kokiu pavidalu buvo šios planetos dalimi – „nuodėmė". Jūs ką tik tai padarėte, skliaustuose pridėjęs žodžius, kurie iškelia jo vardą iki aukštesnių esybių. Žmogus sugadintas, kol yra šioje planetoje... bet kuris ir kiekvienas žmogus. „Mirtis" nepakeičia turėtos ir čia paliktos individualybės, nesitikėkite to. Garbinimas ir maldos gali būti skirtos tik tobuloms esybėms.
Mahometas, kaip ir Jėzus, Mozė, Abraomas, Buda, buvo žmogus, paruoštas taip, kad pats patikėtų, jog jis yra žinantis ar aukščiau minėtas „žaidimo šeimininkas". Žmones labai lengva įtikinti, kad jie yra apšviesti ir žino tiesą... o po to galvoti, kad jų užduotis - pažadinti likusius. Juo buvo pasinaudota, o jo palikimas iki šiol naudojamas žmonių skaldymui, panašiai, kaip ir kitos religijos/ideologijos/"filosofijos". 2 iš jo artimiausių padėjėjų buvo kraujo linijų tarnais, taip pat, kaip ir 1 iš jo žmonų [kraujo linijų tarnai taip pat buvo tarp Jėzaus, Budos, Mozės (vardinkite visus) padėjėjų]. Po jo mirties tie 3 padarė viską, kad jo pasekėjai susiskaldytų, nors tai buvo svarbiausia, prieš ką kovojo Mahometas. Todėl musulmonai, kurie tikėjimui renkasi skirtingas islamo kryptis, faktiškai maištauja prieš savo pačių „pranašą"... Ir taip elgiasi beveik visi musulmonai. Korane yra tiesos grūdas, bet toji tiesa skęsta iškraipymų jūroje, tą patį galima pasakyti ir apie kitas „šventąsias" knygas. Jį parašė 4 skirtingi autoriai iš 3 „šalių"- 1 vakaruose ir 2 artimuosiuose rytuose.
K.: Insaideri 13 ar tu Antikristas?
A.: Jėzus iš Nazareto nėra Kristus, nors niekas iš to, ką sakiau, nėra Antikristiška. Jais yra tie, kurie tvirtina priešingą.
K.: Ar šeima, kurios vaikai turi įgimtą „vizualizacijos" savybę priklauso „kraujo linijai"?
A.: Ne.
Iš tikrųjų ir tas, kuris neturi visiškai jokio ryšio su tomis šeimomis, taip pat gali turėti šią savybę. Šį sugebėjimą gali gauti kiekvienas... jums tereikia paskambinti. Dieviškasis Įstatymas suteikia ją kiekvienam, kuris jos ieško.
Aš mėginau tai paaiškinti anksčiau... kraujas, genai ir t.t. nėra tokie svarbūs, kaip atrodo. Fizinis pasaulis silpnas ir negali įtakoti Dievybės. Kas nors, neturintis jokio ryšio su šeimomis, gali patirti tokį Dievišką poveikį, kad jis pralenks viską, ką net bendromis pastangomis kraujo linijos galėtų kada nors pasiekti. Atskiri kraujo linijų atstovai turi įgimtą savybę valdyti žmones tam tikromis aplinkybėmis, apskritai tai ir yra, ko gero, pagrindinė kraujo linijos savybė.
K.: Man „elitas" - tai tie, kurie pinigus vertina labiau, nei žmones ar aplamai bet kokias realias vertybes... ir tie, kurie užima postus todėl, kad gali juos nusipirkti arba paveldėti, nepriklausomai nuo turimos kvalifikacijos.
A.: Jūs tiksliai aprašėte savo tipo elitą, bet ne mano.
K.: Jūs Rotšildas? Mano klausimas paprastas, palyginus su daugeliu kitų, čia pateiktų, kodėl tarp Forbes skelbiamų 500 turtingiausių žmonių nėra nei vieno Rotšildo?
A.: Jei skaitytumėte atidžiai, jums nekiltų šis klausimas. Įžymūs asmenys nevaldo, Rotšildai yra tame pačiame lygyje, kuriame buvo dabartinių Tamplierių protėviai... beje, jums nederėtų didžiuotis, kad esate tos kilmės.
Visos tos garsios šeimos/klanai/draugijos viso labo šoka pagal svetimą dūdelę. Atsakant į jūsų klausimą – ne, aš ne Rotšildas.
Iš kokios aš šeimos? Dauguma čia kalba apie valdančias kraujo linijas, nors ir nežino kas jos. Jie klaidingai mano, kad tai Bušai/ Klintonai/ Rotšildai ir t.t., nes kai kurie „teoretikai" tai nustatė, o kai kurie „insaideriai" jiems papasakojo ir pateikė įrodymų. Aš esu iš valdančios giminės, kurios vardas istorijoje minėtas retai, niekas nesužinos, kas mes esame. Ir antra, tai, kad jūs laikote Forbes patikimu tokio pobūdžio sąrašų šaltiniu, rodo, jog jumis lengva manipuliuoti ir jūs net nenutuokiate, kas vyksta.
K.: Verti ... įdomus žodis. Ar jūs tikitės, kad tie iš mūsų, kurie žino apie pasaulio poliškumą ir deda visas pastangas, kad nežaistų to poliškumo žaidimo, patikės, kad mums reikia būti vertiems? Kieno akyse? Tai gali būti tik nuosavos akys.
Kas ištiko idėją, kad „Visata yra mūsų viduje"? Gėja ir visos kitos erdvės „realybės" yra Iliuzijos, ar ne? Taigi kalėjimas tėra iliuzija, tiesa?
p.s. Baby ir btw, mes NETURIME LAISVOS VALIOS ŠIOJE PLANETOJE..... ko gero zuikio ausys kyšo?
A.: Ar jūs žinote, kas pagamino šį naujojo amžiaus (angl. - new age) nonsensą, kurį jūs čia ką tik reklamavote? Jei šis kalėjimas yra „tikra iliuzija", meldžiu, palikite jį tuoj pat. Tai kitaip, nei filmuose.
Jūs atliekate aukos vaidmenį. Jūs net nepripažįstate, jog turite laisvą valią, todėl būsite visada valdomas, niekada nenugalėsite ir nusipelnote viso to, ką gausite pagal visuotinius dėsnius.
Aš gal būt grįšiu rytoj.
2005.09.27d.
Insaiderio pareiškimas:
Testas
Prieš pradėdamas, turiu pasakyti, kad nematau visų pranešimų, kai kurie yra tušti, todėl galiu praleisti klausimus. Jei taip atsitiktų, klauskite dar kartą. Pasistenkite neuždavinėti vis tų pačių klausimų, pirmiausiai peržiūrėkite visą temą, susipažinkite su mano atsakymais, aš pasakoju apie dalykus, apie kuriuos nebuvo paklausta, bet jie gali jums rūpėti, skaitykite atidžiai.
K.: ....ir jei šios esybės yra LIUCIFERIAI...?????? atsakykite 5 žodžiais ar mažiau, prašau
A.: Jūs panaudojote 12 žodžių (angliškame sakinyje – vert. past.) ir 1 skaičių, nesuprasdamas, kad pradėjote apeigų dalį... ar jūs esate „liuciferio esybė"?
Skirtingos esybės turi skirtingus bruožus, pagal kuriuos jas lengva identifikuoti apeigų metu. Jei man vadovautų „piktybiška" esybė, aš nekalbėčiau taip, kaip kalbu.
Tas, kurį veda „piktosios" jėgos, negali ištarti/parašyti tam tikrų žodžių, frazių, nepatirdamas jų poveikio. Jei tokių jėgų vedami asmenys klauso/rašo tam tikrus dalykus, jie tampa per daug agresyvūs/įsiutę (rasite pavyzdžių šioje temoje). „Piktybiškos" esybės atsiranda: kiekvieną kartą, kai jūs keikiatės, kalbate negatyviai, rezgate klastas, smurtaujate, meluojate, pritariate žudymui, patiriate seksualinį sužadinimą, bijote, pavydite, pernelyg smarkiai džiūgaujate (taigi viskas, kas siejasi su emocijomis, geiduliais, aistringais troškimais), jos pasirodo šalia jūsų... viena, dvi, trys ar daugiau.
„Piktybiškos" esybės yra iš šios karalystės, čia jų namai. Jūs negalite jų nekęsti, nes jos atlieka savo užduotį, savo teisėtą pareigą ir tai priklauso nuo jūsų elgesio... supraskite, jūs pažeidėjas, o jos reaguoja. Jos niekada nekursto, tai darote jūs. Jei nekenčiate jų, prarandate svarbią realybės dalį... Gerbkite jas iki tam tikros ribos. Taip pat tai parodys, jog suprantate jas, ir tai bus įvertinta. Aš rašau „piktybiškos" kabutėse, nes jos nėra piktybiškos, jos tik atrodo jums tokiomis, kaip jūs patys susikuriate savo vaizduotėje. Žmonės yra pažeidėjai, kurie apsimeta aukomis.
K.: 1 Kokia realios sąmonės jungtis su šiuo kalėjimu?
2 Kokiais metodais galima nutraukti jungtį ir „išlaisvinti" sąmonę?
A.: 1+2. Priklauso nuo to, ką laikysime realia sąmone ir jungtimi, mano požiūriu jie gali reikšti beveik priešingą tam, ką jūs galite turėti galvoje. Reali sąmonė yra tai, kas jums pateikiama, kai esate susijungę su Visatos Protu, kuris veikia pagal Dievo Įstatymą (jie nėra vienas ir tas pats, nors daugelis linkę tikėti kitaip). Šis Protas įsiskverbia visur, jis valdo viską, todėl su juo susijungę jūs galite patirti neribotą jo galią.
Joks kalėjimas negali izoliuoti nuo šios galios, todėl išsigelbėjimas ateis, jūs būsite palydėti iki tam tikro taško, nors didžiąją darbo dalį teks atlikti patiems. Bet tai tik pradžia, didžioji darbo dalis dar laukia jūsų priešakyje.
Kiek man leista, aš jau keletą kartų paaiškinau, kaip prisijungti, bent jau kaip pradėti.
Tai iš tiesų priklauso tik nuo jūsų.
Dvejodamas aš dar papildyčiau, kad senovinių tekstų studijavimas padės (nors daugelyje sąmoningai yra pridėta iškraipymų ir neteisingų vertimų), bet tik nuo tam tikro atsitokėjimo lygmens, jūs atpažinsite/prisiminsite mažas dalis, kurios yra teisingos. Jei nesate tame lygmenyje, jūs suvoksite iškraipymus/neteisingus vertimus kaip tiesą (kaip keletas čia parodė, ypač 1 religinės srovės) ir suklysite.
Peržiūrų: 4388 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/2
Viso komentarų: 141 2 »
0  
1 aima   (09.03.2011 18:37) [medžiaga]
abstraktus kazko kratinys :(

0  
2 RmXas   (09.03.2011 19:46) [medžiaga]
Kas nors, neturintis jokio ryšio su šeimomis, gali patirti tokį Dievišką poveikį, kad jis pralenks viską, ką net bendromis pastangomis kraujo linijos galėtų kada nors pasiekti.

šsigelbėjimas ateis, jūs būsite palydėti iki tam tikro taško, nors didžiąją darbo dalį teks atlikti patiems

Dvejodamas aš dar papildyčiau, kad senovinių tekstų studijavimas padės (nors daugelyje sąmoningai yra pridėta iškraipymų ir neteisingų vertimų), bet tik nuo tam tikro atsitokėjimo lygmens, jūs atpažinsite/prisiminsite mažas dalis, kurios yra teisingos

Vadinasi teisinga kad mes prabusime ir prisiminsime ka uzmirsome ir pakylesime y aukstesni lygi smile


0  
3 Saulius Krulickas   (10.03.2011 21:56) [medžiaga]
Nežinau kodėl, bet skaitydamas šį tekstą gavau tokį negatyvios energijos užtaisą, kad galva tiesiog spengia.

"Kristus neturi nieko bendro su Jėzumi iš Nazareto. Ši dalis buvo sufabrikuota vėliau.
Jėzus iš Nazareto nėra Kristus." - Čia jis nemeluoja....

"Krikščionybė sudievina žmogų, vadinamą Jėzumi iš Nazareto, o tai yra pasibjaurėtina.
Garbinimas/idealizavimas/sudievinimas žmonių, kurie bet kokiu pavidalu buvo šios planetos dalimi – „nuodėmė". Jūs ką tik tai padarėte, skliaustuose pridėjęs žodžius, kurie iškelia jo vardą iki aukštesnių esybių. Žmogus sugadintas, kol yra šioje planetoje... bet kuris ir kiekvienas žmogus. „Mirtis" nepakeičia turėtos ir čia paliktos individualybės, nesitikėkite to. Garbinimas ir maldos gali būti skirtos tik tobuloms esybėms." - Kažin kiek tiesos tame ?


0  
4 RmXas   (10.03.2011 22:58) [medžiaga]
Žmogus sugadintas, kol yra šioje planetoje. - Ydomu ar jis save laiko zmogum smile

0  
5 dajana   (11.03.2011 10:11) [medžiaga]
idomu is kur atsirado,tokia pseudo tyrinetoju sritis,kuri paima esme uz pagrinda,o paskui i ja prismaigsto shizofrenisku isvedziojimu? Ir ar tai nera nusikalstama? Kokia jusu nuomone?

0  
6 kriptonas   (17.03.2011 16:32) [medžiaga]
Na kaip as pastebiu,kas skirta mums,mes ta suprasim ir pasiimsim... Cia gal kazkiek tiesos yra. Bet kartu ir neigiamos energijos. Nors gal mes taip reaguojam....
RMXas jis save kaip ir laiko zmogumi... Seip pagal tvermes desni vistiek ir niekur nedingsta energija ir niekur neatsiranda...

0  
7 mindaugas   (22.03.2011 23:53) [medžiaga]
Man tekstas padarė keistą poveikį... Kol kas nežinau, ar tikrai teigiamą. :O

0  
8 Vytautas   (30.03.2011 23:13) [medžiaga]
Gan sudėtinga viską čia suvokti. Matyt reik keletą kartų perskaityt. Kad yra "kažkas" niekada nekilo abejonė, bet kodėl "tai" turiu gerbti (gal net kitos žodis turėtų būti) per žemiškus tarpininkus, visuomet keistai atrodė. Kokiu keli eiti savęs pažinimo link gal atspindi žemiau esanti citata iš teksto:
„Piktybiškos" esybės atsiranda: kiekvieną kartą, kai jūs keikiatės, kalbate negatyviai, rezgate klastas, smurtaujate, meluojate, pritariate žudymui, patiriate seksualinį sužadinimą, bijote, pavydite, pernelyg smarkiai džiūgaujate (taigi viskas, kas siejasi su emocijomis, geiduliais, aistringais troškimais), jos pasirodo šalia jūsų... viena, dvi, trys ar daugiau.
„Piktybiškos" esybės yra iš šios karalystės, čia jų namai. Jūs negalite jų nekęsti, nes jos atlieka savo užduotį, savo teisėtą pareigą ir tai priklauso nuo jūsų elgesio... supraskite, jūs pažeidėjas, o jos reaguoja. Jos niekada nekursto, tai darote jūs. Jei nekenčiate jų, prarandate svarbią realybės dalį... Gerbkite jas iki tam tikros ribos.
Tekę būti ekstremalioje situacijoje. Žmogus turi gan daug pasirinkimo laisvių, bet pasirinkimas neturi prieštarauti vidiniam balsui ar sąžinei. Toliau procese belieki tik stebėtojas. Viskas klostosi tiesiog nepriklausomai nuo niekeno valios. Sudėtingas klausimas, kas aš ir ką čia veikiu.

0  
9 savoja   (05.04.2011 12:28) [medžiaga]
man irgi pradejo galva skaudeti, net nezinau kaip vertint tai, o gal nereikia vertint? nes tur but viskas susikristalizuos viduje i zinojima?

0  
10 asdf   (28.04.2011 01:25) [medžiaga]
teksto neigiamuma justi turetumem svarstydami skaityti teksta ar ne. Ta akimirka pajauciu. O vat po teksto isisavinmo pajauti arba sene negera arba nauja negera.
Skaitydamas keliose vietose nusijuokiau, ne del to kad buvo juokinga, o del to kaip viskas paprastai stoja i vietas. Geras zenklas :)
Dar sitas zmogus, kalba tiksliai bet abstrakciai, taip darydamas paslauga mums. Sakyciau mes esame ne kalejime, o mokykloje. Tad suvoke abstrakcius dalykus, geriau juos suprantame, o ne tik paimame ir padarome kazkieno sukramtyta ir darome copy paste.

1-10 11-14
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0