Penktadienis, 29.03.2024, 08:52
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Lapkritis » 16 » DIEVIŠKOS INTERVENCIJOS AKTYVAVIMAS 2021 M. GRUODŽIO 21 D
17:30
DIEVIŠKOS INTERVENCIJOS AKTYVAVIMAS 2021 M. GRUODŽIO 21 D

Atėjo laikas vėl veikti! Pats laikas paimti mūsų pasaulio likimą į savo rankas! Visi sutinkame, kad planetos išsivadavimo procesas užtrunka per ilgai. Čia yra mūsų galimybė kartu paspartinti šį procesą. Todėl pasinaudosime gruodžio 21-osios saulėgrįžos galimybe sukurti portalą, per kurį suvienysime savo sąmonę ir inicijuosime procesą, kuris ves mus vienu žingsniu arčiau planetos išlaisvinimo.

Padarykite tai virusiniu pranešimu! Pasidalinkite tuo visame pasaulyje! Paskelbkite savo svetainėse ir tinklaraščiuose. Pakvieskite dvasines grupes prisijungti prie mūsų. Jei žinote alternatyvią laikmeną, galite nusiųsti tai jiems. Galite sukurti „Facebook“ įvykį vietinei žmonių grupei, kuri tai darys jūsų pasaulio dalyje. Galite sukurti vaizdo įrašą apie tai ir paskelbti jį Youtube.

Moksliniai tyrimai patvirtino teigiamą masinių meditacijų ir aktyvacijų poveikį žmonių visuomenei, todėl kiekvienas iš jūsų, dalyvaujantis šiame aktyvavime, tikrai gali padėti priartinti prie mūsų planetos išsivadavimo:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Šis aktyvavimas padeda Šviesos jėgoms įžeminti Šviesos energiją planetos paviršiuje, kad toliau stabilizuotų teigiamą laiko juostą. Žmonių, atliekančių šį aktyvavimą, skaičius yra vienintelis veiksnys, turintis didžiausią įtaką paviršiaus žmonių populiacijos gebėjimui pagreitinti procesą. Atlikdami šį aktyvavimą galime pasiekti 144 000 kritinę masę! Galime pasiekti net milijoną! Tai sukurs didžiulę gydomąją grandininę reakciją energijos lauke visame pasaulyje.

Šioje galaktikoje yra daug geranoriškų civilizacijų. Jie gyvena aukštame dvasinio išsivystymo lygyje ir turi stiprų tiesioginį ryšį su Šaltiniu.

Jie norėtų, kad žmonija prisijungtų prie galaktikos šeimos, tačiau jiems reikia aiškaus, stipraus ir nuoseklaus paviršiaus gyventojų signalo, kad kontaktas yra pageidautinas:

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

Jei prie mūsų meditacijos prisijungs kritinė masė – 144 000 žmonių, mes pasiųsime tokį stiprų signalą, ir pagal galaktikos dėsnius tai pradės mūsų planetos priėmimo į galaktikos šeimą procesą. Pats procesas dar užtruks, bet bus žengtas pirmasis ir labai svarbus žingsnis, turintis toli siekiančių egzopolitinių ir geopolitinių padarinių.

 

Dieviškojo įsikišimo suaktyvinimą atliksime geriausiu įmanomu momentu, kuris turės didžiausią teigiamą poveikį žmonijai, tiksliai saulėgrįžos momentu 2021 m. gruodžio 21 d.

Lietuvos laiku tai bus 18 valandą. Galite patikrinti savo laiko juostos meditacijos laiką čia:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=DIVINE+INTERVENTION+ACTIVATION&iso=20211221T17&p1=195

Šį aktyvavimą atliksime dviem etapais, pirmasis žingsnis yra žemiau pateiktos peticijos dėl Planetos išlaisvinimo pasirašymas, antras žingsnis – pati meditacija. Šis dviejų pakopų trigeris turės didžiausią įmanomą poveikį situacijai planetoje.

Bet kada po to, kai perskaitysite šį straipsnį, pasirašykite peticiją, kad išlaisvintumėte planetą:

https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now

 

Norint sukurti norimą egzopolitinį efektą, iki gruodžio 21 d. mums reikia 144 000 parašų.

Gruodžio 21 d. meditacijos instrukcijos:

  1. Naudokite savo techniką, kad atsipalaiduotumėte sąmonės būsenoje.
  2. Išreikškite savo ketinimą panaudoti šią meditaciją kaip įrankį kartu sukurti trigerį, kuris sukels Pirmojo kontakto su geranoriškomis galaktikos būtybėmis ir Dieviškojo įsikišimo procesą.
  3. Iškvieskite violetinę liepsną iš jos pirminio šaltinio, kad sukurtumėte apsaugos ratą aplink jus meditacijos metu ir po jos. Paprašykite jo pakeisti viską, kas netarnauja Šviesai
  4. Įsivaizduokite ryškiai baltos šviesos koloną, sklindančią iš Centrinės kosminės saulės, kuri vėliau pasklinda į visų šios Visatos galaktikų centrines Saules. Tada įsivaizduokite, kaip ši šviesa prasiskverbia pro Centrinę Galaktikos saulę, tada prasiskverbia pro mūsų galaktiką, tada patenka į mūsų saulės sistemą ir prasiskverbia pro visas mūsų saulės sistemos šviesos būtybes, o tada per visas planetos paviršiaus būtybes ir visas būtybes. žemiau žemės, taip pat per savo kūną į žemės centrą
  5. Išreikškite savo valią ir sprendimą dėl Pirmojo kontakto ir Dieviškojo įsikišimo, išleisdami (jei įmanoma garsiai) abu potvarkius tris kartus: Nurodau ir įsakau nedelsiant užmegzti fizinį Pirmąjį kontaktą su geranoriškomis galaktikos būtybėmis! Aš skelbiu Dieviškąjį įsikišimą dabar! Įsakau ir liepiu nedelsiant užmegzti fizinį pirmąjį kontaktą su geranoriškomis galaktikos būtybėmis! Aš skelbiu Dieviškąjį įsikišimą dabar! Įsakau ir liepiu nedelsiant užmegzti fizinį pirmąjį kontaktą su geranoriškomis galaktikos būtybėmis! Aš skelbiu Dieviškąjį įsikišimą dabar!
  6. Įsivaizduokite geranoriškas galaktikos būtybes, reaguojančias į šiuos potvarkius ir fiziškai bendraujančias su jumis ir visais kitais, išleidusiais tokius pat nutarimus. Įsivaizduokite, kaip Šaltinis tiesiogiai kišasi į padėtį Žemėje, sukeldamas intensyvią gydomąją žmonijos transformaciją. Įsivaizduokite, kad Šviesa pakeičia visą likusią tamsą Žemėje, išgydo visą nelygybę, panaikina visą skurdą ir atneša gausą visai žmonijai. Įsivaizduokite naujo didžiojo Vandenio amžiaus kosminio ciklo, atnešančio tyrą šviesą, meilę ir laimę visoms Žemės būtybėms, pradžią.

Rekomenduojamas mūsų meditacijos laikas yra 20 minučių.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 850 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 3
0  
1 linaramanauskiene7   (18.11.2021 23:29) [medžiaga]
As jau pries keliata dienu pasirasiau, viename rusiskame kanale. Ir ten suzinojau ta pati, ka ir raso Virgis. TAIP, butinai PRISIDEDU (ir meditacija). Nes isvadavimo prosecas uztrunka tikrai ilgai!

0  
2 Jolanta   (20.12.2021 10:11) [medžiaga]
Deja, bet peticijos už kurią buvo galima pasirašyti atidarant tinklapį, jos nėra...

0  
3 virgis   (23.12.2021 10:14) [medžiaga]
Aktyvuota

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0