Penktadienis, 26.04.2024, 22:42
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Birželis » 7 » Du scenarijai
17:26
Du scenarijai

Vienintelė priežastis, kodėl finansų sistema veikia dabar, yra ta, kad žmonės ja vis dar pasitiki. Tai neparemta niekuo konkrečiai. O pastaraisiais metais ezoterinėje aplinkoje dažnai kalbama apie „finansinį atstatymą“, tai yra apie naują, teisingesnę sistemą, kuri pakeičia esamą. Tuo tarpu, kaip paaiškinta Pasipriešinimo judėjime, jei dabartinė finansų sistema žlugs dėl didelio sukrėtimo, galimi du scenarijai:

Neigiamas scenarijus

Centriniai bankai žlunga, o paskui užsidaro kelioms savaitėms. Pasauliniai sandoriai bus įšaldyti. Sprendimas bus skaitmeninių pinigų (Central Bank Digital Currency System) įvedimas. Tarkime, kad jūsų banko sąskaitoje yra 7 000 USD. Kai bankas vėl atsidarys, banko sąskaitoje vis tiek turėsite 7000 USD, tačiau pinigai bus visiškai skaitmeniniai. Savo telefone turėsite įdiegti vyriausybės patvirtintą programą. Prieš naudodami šiuos pinigus savo sąskaitoje, turėsite parodyti savo skaitmeninį ID. Nuo šiol vyriausybė stebės kiekvieną jūsų atliekamą pervedimą, kad įsitikintų, jog jis teisėtas. Valdžia gali nuspręsti viską. Jūsų skaitmeninis ID nustatys, kada galite nusipirkti dujų savo automobiliui. Jei į degalinę nuvažiuosite ne tą dieną, negalėsite užpildyti savo automobilio. Jūsų turtas taps tik skaičių serija jūsų telefone. Tamsiosios jėgos nori visiškai kontroliuoti jūsų pinigus ir jūsų buvimo vietą. Jie stebės, ką valgote ir geriate kasdien. Jie žinos, ar dažnai keliaujate. Jie žinos, kokias knygas perkate knygyne. Prarasite visą savo privatumą.

Teigiamas scenarijus

 „Pasipriešinimo judėjimas“ sukūrė labai pažangų AI. Jie įrengia užpakalines žiniatinklio duris, o kai ateis laikas, Pasipriešinimo judėjimas pasinaudos šia spraga ir paskleis teigiamą kompiuterinį virusą visame internete. Vos po kelių valandų kai kurie failai bus įkelti į kai kurias svetaines, o kai kurios „Cabal“ priklausančios svetainės nustos veikti. Šis kompiuterinis virusas nulaužs centrinių bankų kompiuterius. Visi skaitmeniniai duomenys veikia pagal elektromagnetinę jėgą, todėl turi paklusti fizikos dėsniams. Pasipriešinimo judėjimas gali nulaužti šiuos duomenis. Kai Rokfeleriai patikrina savo banko sąskaitas, jie pastebi, kad jose neliko nė dolerio.

 Tuo tarpu ne viskas taip paprasta. Pasipriešinimo judėjimas mano, kad tokiuose dalykuose kaip finansų sistema nėra vietos klaidoms: „Pagrindinė finansų infrastruktūra turi būti paruošta. Visos neigiamos technologijos turi būti pašalintos. Energijos planų sąlygos taip pat turi būti teisingos. Pavyzdžiui, kai įvyksta perkrovimas, atominės elektrinės darbuotojai negali klysti. Pasaulinės maisto tiekimo grandinės ir logistikos darbuotojai negali klysti. Pagrindinius postus užimantys žmonės negali klysti. Mes norime užtikrinti, kad ore nebūtų branduolinių raketų arba netirtų atominė elektrinė. Galime turėti mažų nesklandumų, bet negalime daryti didelių klaidų“.

Be jokios abejonės, Šviesos jėgos bando užkirsti kelią pirmajam, neigiamam scenarijui ir ruošiasi antrajam. Kaip sakoma Pasipriešinimo judėjime, galaktikos visuomenėje nėra skurdo: „Pažangios galaktikos rasės, įvaldžiusios fizinę sritį, gali sukurti nuostabią buveinę tiesiogine prasme iš oro. Bet mes gyvename uždaroje sistemoje, kur niekas neįeina ir niekas neišeina. Atidarę dėžutę pamatysime, kad visatoje yra beribė gausa. Kai mūsų planeta bus paleista iš karantino, džiaugsimės begaline dvasine ir finansine gausa.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 358 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/4
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (11.06.2023 11:17) [medžiaga]
...Bet, kad si Planeta is karantino issilaisvins tik... po 20 metu!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0