Ketvirtadienis, 25.04.2024, 09:54
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Sausis » 23 » Džo tu žinai, kad aš laimėjau
20:42
Džo tu žinai, kad aš laimėjau

Trampo laiškas Bydenui paliktas Baltuosiuose Rūmuose:  "Džo tu žinai, kad aš laimėjau"

JAV iš tikrųjų šiuo metu dvi vyriausybės: (1) teisėta laikina Jungtinių Valstijų karinė vyriausybė, įgaliota Konstitucijos ir Gynybos departamento pagal Karo kodekso 11.3 punktą, ir (2) neteisėta, apgaulinga, užsienio valstybės apmokama, užsienio kontroliuojama (užsienio Kolumbijos teritorijoje) Bydeno administracija.

ИзображениеИзображениеИзображение

Kad būtų aiškiau, kodėl sakau kad Kolumbija ir Vašingtonas užsienio teritorija, truputis priešistorijos.

Londono Sitis (t. Y. Kvadratinė mylia Didžiojo Londono ribose) techniškai nėra Didžiojo Londono ar Anglijos dalis, kaip ir Vatikanas nėra Romos ar Italijos dalis. Panašiai Vašingtonas nėra JAV, kurią ji kontroliuoja, dalis. Šie trys subjektai turi vieną tikslą - nutraukti seną suverenių tautų pasaulio tvarką ir paskelbti naują pasaulinę pasaulio tvarką, valdant vienai vyriausybei, valdant geležiniu Cabal kumščiu

Šie suverenūs korporatyviniai subjektai turi savo įstatymus ir savo tapatybę, taip pat turi savo vėliavas. Atkreipkite dėmesį į tris žvaigždes, vaizduojančias šių trijų miesto valstybių, taip pat vadinamų Miesto imperija, trejybę. (Skaičius 3 taip pat turi didelę ezoterinę prasmę.)

Vašingtonas buvo įkurtas kaip miesto valstybė 1871 m., Priėmus 1871 m. Įstatymą, kuris oficialiai įsteigė JAV kaip Vašingtono kontroliuojamą korporaciją, kuri pati buvo pavaldi Londono Sičiui.

Faktas yra tas, kad prezidentas yra ne kas kita kaip  centrinių bankų ir tarptautinių korporacijų (kurias pačias kontroliuoja Aukščiausiosios Bažnyčios masonai), kurios faktiškai kontroliuoja šią šalį ir galiausiai jai vadovauja, statytinis.

Vašingtonas veikia pagal Romos įstatymus ir nesilaiko JAV konstitucijoje nustatytų apribojimų. Piktoji globalizmo kontrolės trejybė: Vatikanas, Londono miestas ir Vašingtonas.

https://althistory.fandom.com/wiki/Papal_States_(Days_After_Chaos)

Tačiau kaip ten nebūtų formaliai Donaldas Trumpas vis dar buvo JAV prezidentas kelios dienos prieš Bydeno inauguraciją ir dėl užsienio kišimosi į 2020 m. prezidento rinkimus D.Trumpas inicijavo "Mutiny Act", paskelbė karo padėtį ir perdavė savo galią Amerikos kariuomenei. Jungtinėms Valstijoms oficialiai kariaujant ir laikantis Konstitucijos, D.Trumpas liko prezidentu, kol visi, kurie įvykdė išdavystę, bus suimti, kurie sąmokslu pavogė 2020 m. rinkimus kartu su Kinijos komunistų partija, Kuba, Vatikanu. Italija, Didžioji Britanija, Venesuela, Iranas ir Vokietija.

Taigi laikina JAV karinė vyriausybė dabar valdo šalį. Dešimt mylių nuo Vašingtono, Baltųjų rūmų ir Kapitolijaus pastatas apsaugotas spygliuotos vielos tvoros ir 60 000 karių. JAV kariuomenė kontroliuos visą turtą, mokesčių mokėtojų dolerius, grįš prie užtikrintu auksu / dolerio ir užtikrins, kad respublikoje būtų atkurti 1871 m. Konstitucijos elementai.

Laikinai JAV karinei vyriausybei vadovauja gynybos sekretorius Chrisas Milleris, Karinių oro pajėgų jungtinių štabų vadų pirmininko pavaduotojas generolas Johnas Haytenas ir DHS (buvęs jūrų pėstininkų karininkas) vadovas Pete'as Gaynoras. Jis vadovauja FEMA per Robertą Fentoną, einantį FEMA vadovo pareigas. Generolas Mike'as Flynnas neoficialus karinės žvalgybos vadovas ir užkulisių ryšys su D.Trumpu ir jo tūkstantine Aljanso lyderių komanda.

Joe Bydenas yra neteisėtas, bankrutavusios Amerikos korporacijos nelegetyviai išrinktas "prezidentas", kuri neturi jokios realios valdžios. Bydeno vykdomieji įsakymai nebuvo užregistruoti federaliniame registre, nes atsakingi vyriausybės pareigūnai, žinojo, kad jie bus bendrininkai dėl Bydeno išdavystės, įskaitant areštą ir baudžiamąjį persekiojimą kariniuose tribunoluose kartu su likusia Deep St. pelke. Aljansas išlaikys šį apgauto prezidento įvaizdį kaip frontą visų saugumui užtikrinti ir toliau dirbs daugiausia užkulisiuose. 

Neseniai Gynybos departamentas (KAM) atsisakė pateikti Bydeno komandai prašomos informacijos apie F35 naikintuvų pardavimą daugiau nei 32 mlrd. Gynybos departamentas informavo neteisėtą prezidentą Bydeną, kad jam neleista patekti į Pentagoną.

Nors Bydenas gali vykdyti civilinius ir vidaus įstatymus (susijungimas su Paryžiaus klimato apsaugos susitarimais ir kt.), Bydenas ir jo komanda negali daryti įtakos kariniams sprendimams ar sprendimams dėl saugumo ar sienų, nacionalinio saugumo, kurie priimami tik laikinosios karinė vyriausybė neatsižvelgdama į Bydeno nurodymus ir jo komandas.

D.Trumpas atsisveikinimo kalboje sakė: „Aš grįšiu kita forma“, o tai reiškia, kad D.Trumpas bus išrinktas ir patvirtintas 19-uoju respublikos prezidentu po to, kai 1877-aisiais Ulyssesas Grantas paliko prezidento postą.

Po savaitgalio reido CŽV būstinėje Langlyje laikina JAV kariuomenė turėjo nepaprastų įrodymų, kad Bydeno administracija apgaulingo balsavimo būdu yra neteisėta ir kas prieštarauja konstitucijai, užsienio papirkta, užsienio kontroliuojama sukilėlių vyriausybė. Tai pavertė Bydeno administraciją „karinga“ galia, kuri svetima JAV konstitucijai ir svetima JAV konstitucinei valdžiai.

Iš Cabal pusės buvo gąsdinama nužudyti tūkstančius žmonių, įskaitant galimas radiologines (nešvarias branduolines) ir biologines bombas Sietle (melagingai kaltinant Šiaurės Korėją ir Kiniją), taip pat grasinama įvykdyti grandininę reakciją norint paleisti ugnikalnį, Šv. Elenos kalnas yra mažiau nei 200 mylių į pietus nuo Sietlo - visa tai pražudytų tūkstančius nekaltų žmonių.

Kariniai prižiūrėtojai norėjo, kad visuomenė jaustųsi saugi ir kuo mažiau būtų keršto, todėl jie vykdė areštus užkulisiuose, kad užtikrintų saugumą ir nekeltų panikos.

Iki 12:01 val. tečiadienį Sausio 20 d. buvo teigiama, kad kariuomenė vykdo masinius areštus daugiau nei 200 000  kaltinimų, pareikštų federaliniuose teismuose visoje šalyje - kai kuriuose iš jų buvo pateikti kaltinimai dėl valstybės išdavystės ir daugumos dėl pedofilijos. Kaltinimus dėl pedofilijos sukėlė tarptautinio judėjimo „Child Sex TRAFFIC “ veikla, kuriam vadovavo Vatikanas ir jis buvo naudojamas politiniam elitui šantažuoti. Kaltinimai dėl valstybės išdavystės daugiausia buvo politinio elito ir užsienio valstybių susitarimo įsikišti į 2020 m. rinkimus rezultatas. 

Bydenas inauguracijos metu nebuvo areštuotas, nes kilo bombos susprogdinimo pavojus, be to, dabartiniuose teismuose tiek daug korumpuotų teisėjų, kad teismai tikriausiai būtų leidę Bydenui išeiti sausam.

Tikslus 2020 m. rinkimų sukčiavimo klastojimo atvejų sąrašas rodo, kad buvo sukurta 81 byla, 30 iš jų tebevyksta, bet nė vienas teismas taip ir neleido D.Trumpo advokatams pateikti įrodymų, pagrindžiančių jų kaltinimus sukčiavimu. Štai jums ir kišeniniai teismai mielieji.

Daktaras Charlie Wardas teigė, kad jis gavo visos Bydeno inauguracijos ceremonijos vaizdo įrašą 7 val. Ispanijos laiku trečiadienį. Sausio 20 d. (1:00 val. JAV) Tai įrodo, kad Bydeno inauguracija buvo iš anksto įrašyta, nors visi Amerikos televizijos kanalai ją vaizdavo tiesiogiai. Greičiausiai tai buvo Cabal surengta psi operacija, kurią Aljansas transliavo, norėdamas sugauti juos apgaudinėjančius. 

Dėl Deep St. suorganizuotos bombos sprogimo grėsmės minėtų įvykių laikas buvo atidėtas 36 valandomis. Masiniai areštai užkulisiuose prasidėjo ketvirtadienį. Sausio 21 d.

Sausio 22 d. karinės pajėgos paskelbė sąrašus tų Kongreso narių kurie yra paieškoje ir kurie bus perduoti kariniai policijai. Numatoma kad bus areštuota apie 67 procentus kongreso.

Atsistatydinimai Italijos vyriausybėje

https://www.businesslive.co.za/bd/world/europe/2021-01-13-italys-government-in-crisis-after-matteo-renzis-party-quits/

Italijos politikai ir policininkai tarp 300 sulaikytų dėl mafiozinės veiklos

https://www.theguardian.com/world/2019/dec/19/italian-politicians-and-police-among-300-held-in-historic-mafia-bust

Atsistatydinimai Lenkijos vyriausybėje.

https://www.dw.com/en/poland-jacek-czaputowicz-resignation/a-54633895

Atsistatydina Rusijos vyriausybė apart Putino

https://www.bbc.com/news/world-europe-51120166

Atsistatydino visa Kuveito vyriausybė

https://news.yahoo.com/kuwaits-government-quits-deepening-political-161447092.html

Atsistatydina Olandijos vyriausybė

https://edition.cnn.com/2021/01/15/europe/netherlands-government-resigns-scandal-intl/index.html

Atsistatydina Vokietijos Kanclerė Angela Merkel

https://www.wionews.com/world/end-of-an-era-german-chancellor-angela-merkel-prepares-to-step-down-after-15-years-357816

Atsistatydina Malaizijos vyriausybė

https://www.bbc.com/news/world-asia-51716474

Atsistatydina Estijos premjeras dėl skandalo jo partijoje

https://www.sandiegouniontribune.com/news/nation-world/story/2021-01-13/estonias-pm-resigns-over-corruption-scandal-in-his-party

Išslaptinti Obamageit dokumentai pripildyti kompromituojančiai faktais

https://www.publishedreporter.com/2021/01/14/solomon-president-has-delivered-in-a-big-way-with-declassification-major-obamagate-documents-may-be-released-as-early-as-friday/

25 000 gvardiečių saugo Vašingtoną

https://abcnews.go.com/Politics/inside-25000-national-guardsmen-arriving-washington-dc/story?id=75299202

Vašingtonas ir Kolumbijos apskritis apsuptyje ir panikoje

https://www.cbsnews.com/live-updates/joe-biden-inauguration-washington-dc-lockdown/

 

Per kelias ateinančias savaites pamatysime, kaip Naujoji Respublika užims centrinę vietą ir visa korupcija tikrai pradės viešintis. Ši respublika skirta žmonėms ir  dėl žmonių! Vienintelis Didžiosios Vyriausybės tikslas yra praturtinti visus piliečius. Visi žmonės trokšta palaimos ir harmonijos.

Turtas yra apibrėžiamas įvairiais būdais, pavyzdžiui, medicininėmis lovomis, kad vyresnio amžiaus žmogus būtų sveikas ir jaunas, o tai neabejotinai verta daugiau nei pinigų. Tačiau kartu sukursime naują „Star Trek“ civilizaciją, kurioje bus daugiau darbo vietų nei žmonių, žmonės gaus daugiau pinigų, pasaulyje nebus bado ir niekas neliks be namų. 

Žinok, kad nebebus karų ir skurdo. Visi geri žmonės bus laimingiausi, kai bus atskleista ši korupcija ir su visais bus elgiamasi sąžiningai visame pasaulyje. Žmonija tai gali padaryti, mūsų sielose yra Kūrėjo suteikiantis gebėjimas ir meilė. Tiesiog sukurkime mums deramą tikrąją aplinką, jokios korupcijos, jokių technologinių apribojimų ir stebėkime, kaip žmonija skrieja į neįtikėtiną aukštį!

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1622 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.6/9
Viso komentarų: 131 2 »
+1  
1 Violeta   (24.01.2021 11:07) [medžiaga]
JEGA Pats gražiausias laiškas ,kurį skaičiau...Pagarba ir Dekingumas už šį laišką

0  
2 justinassnipas   (24.01.2021 22:00) [medžiaga]
Sveiki, labai įdomiai susiskaitė jūsų tekstas, tačiau turiu pripažinti, kad visą tai perskaičiau kaip fantastinę trilogiją. Kad ir kaip norėčiau, jog tai būtų išties tiesa, noriu paprašyti jūsų šaltinių arba nuorodų į jūsų išrašytas mintis.
Labai lauksiu autoriaus atsakymo justians.snipas@gmail.com arba galit susisiekti su manim facebooke Justinas Šnipas
Ačiū!

0  
3 justinassnipas   (24.01.2021 22:02) [medžiaga]
justinas.snipas@gmail.com

+1  
4 virgis   (25.01.2021 11:25) [medžiaga]
Pridėjau papildomai paaiškinimų kodėl Vašingtonas yra užsienio teritorija nes daugelis nesuprato ir taip pat papildžiau nuorodomis iš "oficialios medija" bent jau tos kuri kažką skelbia. Tačiau yra tokių šaltinių kurių įvardinti dal negaliu dėl tam tikrų priežasčių, kurios kas diena vis nyksta ir manau greitai ateis laikas kai Tiesos nebereiks sakyti apsidairant ar niekas nemato..
Taikos ir ramybės

0  
5 laume   (25.01.2021 12:39) [medžiaga]
Virgi, pvz man tiesos skleisti nebuvo galima jau 2002 m, tos tiesos ,kuri buvo skelbiama Lietuvos rytas dienraštyje, šiuolaikiniame pasaulyje, kur šnipinėja net lempos Pentagono būstinėje,--- paties komentaras atrodo naivokai,

+1  
6 virgis   (25.01.2021 12:47) [medžiaga]
Man brangūs šaltiniai ir tie žmonės, kuriuos galiu pavesti, pakenkti, praverdamas burną, todėl tegul būsiu naivokas ar dar koks nors, kad ir kvailys, ar asilas manęs tai nejaudina mielieji tik pakelia nuotaiką dar daugiau rašyti

0  
7 laume   (25.01.2021 13:06) [medžiaga]
mano komentarą nusiuntė patikrinti -- tad , virgi,-- padarei klaidą su šiuo straipsniu...

0  
8 PlejadieteLina   (25.01.2021 22:10) [medžiaga]
LAUMUT, jau ir prie Virgio kabinejies!

Prie manes kabinejies pastoviai Fb, siame tinklapyje, rasineji kvailas nesamones po zurnalistes straipsniu (kur raso apie mano isleista knygute)... Jei Tau patinka rasyti, rasyk, kiek tik Tu nori!, mane Tavo blogi komentarai IKVEPIA, skleisti Meile ir Tiesa DAR INTENSYVIAU!

0  
9 laume   (26.01.2021 10:15) [medžiaga]
Žinai ,lina, aš tau į fb nerašau ir nerašysiu--galbūt ir norėtum,, o kad man pati įsiveržei į el. paštą- to paneigt negali.. Tarp kitko- ar administraciinis teismas jau įvyko- už fake naujienų skleidimą....kokią baudą paskyrė?

O Virgis- drūtas vyras--- apseis be linos pejedietės , kuri skelbiasi ,kad jau rašo iš penktos dimensijjos...

0  
10 laume   (26.01.2021 10:22) [medžiaga]
Dalinuosi didžiausiu šventiniu atradimu - mylinti visatos saulelė Lina iš 5 dimensijos ❤️ FB@Lina Slizauskiene-----------nukopijuota iš interneto
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tad , linute,  lir būk toje 5 dimensijoje ir neberašyk žinučių  3 dimensijos žmonėms--- tiesiog pagal tave - keisti žmogeliai tie žemiečiai..

0  
11 laume   (26.01.2021 10:42) [medžiaga]
Ir dar , lina sližauskiene, ir aš skleidžiu tiesą , kuri kasdien gaunama iš JAV  , Anglijos ....- ir tą tiesą  perkeliu į google  nuotraukas, video įrašus , tekstus----- tad situacija JAV Baltuosiuose rūmuose  man irgi pateikta-- tik ji  prieštarauja šio tinklapio administratoriaus nuomonei......TAD SUNKU PRIIMTI KITĄ INFORMACIJĄ IR KITĄ NUOMONĘ??         --[ žr.google LAIMA LAURE ]

1-10 11-12
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0