Trečiadienis, 24.04.2024, 19:54
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Kovas » 5 » Einame balsuoti žinodami už ką TAIP ir kas NE
10:55
Einame balsuoti žinodami už ką TAIP ir kas NE

Daugelis mano, kad vyriausybės ir korporacijos turėtų rūpintis žmonėmis ir gerinti jų gyvenimą, tačiau jie mato aplink karą, kančias, kurios sukuriamos tarsi tyčia. Ir žmonės nesupranta – kodėl „Cabal“ tai daro? Tyrėjas Davidas Icke'as paaiškina:

„Pagrindinė priežastis yra energijos išeikvojimas. Sodri energija yra vienas iš šios energijos, kuria jie maitinasi, pavadinimų. Demoniškos sąmonės yra atjungtos nuo begalinės tikrovės. Jie negauna energijos taip, kaip ją gauna žmogus, prijungtas prie begalinės realybės [Šaltinis], todėl jie turėjo sukurti šią sistemą. Kai Morfėjus filme „Matrica“ parodė bateriją ir pasakė, kad jie pavertė kiekvieną žmogų vienu iš jų, jis pademonstravo Matricos poveikį. Tai svajonių pasaulis, sukurtas kiekvieną žmogų paversti baterija, energijos šaltiniu. Demoniška sąmonė yra apversta sąmonė. Štai kodėl satanistai naudoja apverstus kryžius ir apverstas pentagramas – visa tai yra inversija.

Jie traukia žmogaus energiją dažnių juostoje, su kuria gali sąveikauti. Tai tarsi dvi radijo stotys – jei jos sureguliuotos į skirtingus bangos ilgius, jos negali bendrauti. Ši demoniška sąmonė iš prigimties yra labai žemos vibracijos būsenoje ir, kad gautų žmogaus energiją, ji turi išlaikyti žmones žemos vibracijos būsenoje per savo emocijas ir mintis, kurios yra spinduliuojamos skirtingų dažnių pavidalu. Tada jie palaiko šią simuliaciją ir maitina „žvėrį“. Ir todėl jiems nereikia meilės ir džiaugsmo kupino pasaulio. Jie nori karų, kurie būtų „banketai“ su žemos vibracijos energija. Taigi jie sukūrė sistemą ir jai atstovaujantį pasaulinį kultą. Ir jų galutinis tikslas yra sujungti žmonių energetinius laukus su AI, kad jis galėtų tiesiogiai generuoti jiems reikalingas emocines būsenas iš išorės, o tada išgauti energiją ir maitinti šią sistemą.

Tačiau kuo daugiau pabundame, tuo labiau atveriame savo širdis, tuo labiau nustojame kovoti vienas su kitu, nustojame nekęsti vienas kito ir tuo mažiau energijos jie gali išsiurbti. Ir „žvėris“ tampa silpnesnis.

Dirbtinai užauginta laboratorinė mėsa iš tikrųjų yra vėžinės ląstelės, tapo žinoma ir kita šio „produkto“ pusė, kuria „Cabal“ ketina pamaitinti visus.

Paaiškėjo, kad kultivuota mėsa auginama naudojant vaisiaus-veršelio serumą (FBS), kuris gaminamas iš dar negimusių veršelių kraujo. Jis naudojamas, nes jame gali augti bet kuri ląstelė. FBS taip pat yra augimo faktorių, kurie apsaugo nuo ląstelių mirties. Žurnalas „Slate Magazine“ detalizavo FBS gavimo tvarką: „Jei skersta karvė pasirodo esanti nėščia, karvė paskerdžiama ir nuleidžiama krauju. Tada vaisius pašalinamas ir nuvežamas į kraujo paėmimo kambarį. Vaisius, kuris lieka gyvas kito proceso metu, siekiant užtikrinti kraujo kokybę, adata įšvirkščiamas į širdį. Tada jo kraujas nusausinamas, kol vaisius miršta, paprastai tai trunka apie penkias minutes. Tada šis kraujas išvalomas ir gaunamas FBS ekstraktas.

Taigi netikra mėsa ne tik neatitinka vegetariškų reikalavimų, kaip tikina visi, bet jos naudojimas prilygsta „valgyti maistą, pagamintą iš gyvūno, kuris buvo paaukotas prieš jam gimstant“. Dabar jūs suprantate, kodėl Billas Gatesas pradėjo gaminti dirbtinę mėsą, ir visa tai propaguoja satanistai įvairiose pasaulio šalyse

Netenkindami pagyvenusių žmonių eutanazijos, mRNR pumpavimo į maistą, kad apsinuodytų širdis, normalizuoti pedofiliją ir išgydyti vėžį su labai kancerogeniška Billo Gateso netikra mėsa, globalistų elitas dabar nori sujungti žmones su pavojinga nauja technologija, kuri pavers juos siųstuvais. 6G antenoms.

Anot Masačusetso universiteto Amhersto mokslininkų grupės, žmonės gali būti naudojami kaip elektromagnetinės spinduliuotės (EMR) antenos sistemos dalis.

Tyrėjai teigė sukūrę nebrangų būdą radijo dažnio (RF) spinduliuotei „surinkti“ – technologiją, jų teigimu, greičiausiai bus naudojama „būsimuose 6G tinkluose“. Jie siūlo Bracelet+ sistemą ,   kuri traktuoja žmogaus kūną kaip kolekciją, kad padidintų sukauptą galią. Jie sukūrė kilpinę anteną apyrankės pavidalu, kuri užtikrina tiek didelę surinktą galią.

https://dl.acm.org/doi/pdf/10.1145/3560905.3568526)

Kai kurie kritikai teigia, kad žmonių naudojimas kaip 6G antenos yra nepagarbus žmogaus organizmui ir gali turėti nežinomų pasekmių sveikatai.

„Esu visiškai priešingas tokiam darbui, ypač atsižvelgiant į tai, kad medicininių tyrimų, susijusių su žmogaus kūno, kaip radijo dažnių antenos, naudojimu, nedaug“, – sakė Vaikų sveikatos apsaugos vyriausiasis mokslininkas daktaras Brianas Hookeris.

"Ši technologija daro žmogaus kūną radijo dažnių kolekcionieriumi ir visiškai nepaiso EMP poveikio sveikatai", - sakė Hookeris.

Komentuodamas WEF planus, Bathgate'as sakė: „Tai viena blogiausių idėjų“. Jis naudoja žmogaus kūną kaip „telekomunikacijų tašką tam tikrame tinklo tinkle“ ir gali sukelti „pasekmių sveikatai, kurių negalime numatyti“, – sakė elektros inžinierius ir sertifikuotas aplinkosaugos konsultantas statybų biologijos srityje Billas Bathgate'as. Vidutinio žmogaus sveikatos pasekmės būtų katastrofiškos.

Pasaulio ekonomikos forumo Davose (Šveicarija) idėja, JAV tampa realybe, kai Klivlando miestas Ohajo valstijoje pasirašė schemą ir įsipareigojo įgyvendinti Klauso Schwabo viziją. Sąvoka reiškia bendruomenę, kurioje gyventojai gali pasiekti būtiniausius dalykus, pvz., darbą, mokyklą ir apsipirkti, eidami pėsčiomis, važiuodami dviračiu arba viešuoju transportu per 15 minučių ar mažiau. Pasak šią koncepciją propaguojančių globalistų, 15 minučių miestai yra būtini “kovojant su klimato kaita” ir remiant visuomenės sveikatą.

15 minučių miesto koncepcijos kritikai tvirtina, kad elitas stato kalėjimus po atviru dangumi, kuriuose gyventojai bus “užmūryti” tiesiogine ir perkeltine prasme. Taip pat yra daug įrodymų,kad „priverstinis ateities karantinas“ yra susietas su elitine miesto 15 minučių darbotvarke. Demokratinis meras Justinas Bibbas sakė esąs pasiryžęs padaryti Klivlendą, Ohajo valstiją, pirmuoju 15 minučių Šiaurės Amerikos miestu, pristatydamas šią koncepciją vietiniams gyventojams ir žiniasklaidai per savo kalbą balandį.

„Siekiame būti pirmuoju miestu Šiaurės Amerikoje, įgyvendinančiu 15 minučių miesto planavimo schemą, pagal kurią žmonės – ne kūrėjai, o žmonės – atsiduria miesto regeneracijos centre, nes nesvarbu, kur gyveni, turi prieigą prie geros bakalėjos., parduotuvės, judrūs parkai ir darbai netoliese“, – savo kalboje sakė Bibbas.

Rytų Palestinos, Ohajo valstijos, esančios pusantros valandos nuo Klivlando, gyventojai sakė, kad jie buvo skatinami persikelti į Klivlandą.

Kodėl elitas stengiasi visus suvaryti į šią zoną?

Globalistų elitas prisijungė prie JT XXI amžiaus Darbotvarkės, kuri ragina telkti gyventojus tam skirtose vietose. Ir mes žinome, kad Klausas Schwabas reklamuoja 15 minučių miesto koncepciją. Kai kiti pasaulio miestai pateikė 15 minučių trukmės miesto pasiūlymus, jie susidūrė su protestų priepuoliu, o gyventojai susirūpino, kad elitas planuoja juos atitverti ir sukurti priežastį priverstiniam uždarymui.

Taigi, ką iš tikrųjų planuoja elitas, kai kalbama apie šiuos naujus miesto projektus?

Miesto pareigūnas Oksforde, Anglijoje, pasakė, kad „klimato užblokavimas“ yra ir čia liks, „nepatinka žmonėms tai ar ne“. Oksfordas jau paskelbė, kad gyventojai turi prašyti vyriausybės leidimo keliauti po miestą.

Oksfordšyro gyventojams dabar reikės specialaus leidimo persikelti iš vienos miesto „zonos“ į kitą. Tačiau net ir leidimą gavę gyventojai iš vienos zonos į kitą galės keliauti tik „daugiausia 100 dienų per metus“. Oksfordšyro grafystės taryba patvirtino planus apgyvendinti gyventojus vienoje iš šešių zonų, siekiant „išgelbėti planetą“ nuo visuotinio atšilimo. Naujausias programos „Miestas per 15 minučių“ etapas yra elektroninių užtvarų įrengimas pagrindiniuose keliuose į miestą ir iš jo, apribojančius gyventojus savo kvartaluose.

Pagal naująją schemą, jei gyventojai norės palikti savo zoną, jiems reikės Tarybos leidimo, kuri spręs, kas vertas laisvės, o kas ne. Pagal naująją schemą gyventojams bus leista palikti savo zoną ne ilgiau kaip 100 dienų per metus, tačiau net ir tai padaryti kiekvienas gyventojas turės užregistruoti savo automobilio duomenis taryboje, kuri vėliau stebės jų judėjimą išmaniosiomis kameromis aplink perimetrą. Dankanas Enrightas, Oksfordšyro grafystės tarybos ministrų kabineto kelionių ir plėtros strategijos ministras, žada, kad „prieštaringai vertinamas planas bus įgyvendintas, nepaisant to, ar žmonėms tai patinka, ar ne“.

Jie meluoja,be žmonių pritarimo, to jie nedarys. Sakome NE.

Ramybė, laisvė, meilė, kūryba, pagarba, gyvybė, rūpestis ir nuoširdumas = VISADA TAIP ❤️
Karas, žudymai, netektys, teisių ir laisvių pažeidimai, nepagarba, neapykanta, prievarta ir kerštas = visada NE

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 455 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 2.3/6
Viso komentarų: 1
0  
1 Suvokimas   (12.03.2023 21:52) [medžiaga]
Tik kas žaidime (žaidimas ,tai pilnai kontroliuojami iliuzinio scenarijaus arba dar kitaip miegantys) gali "kliedėti" apie kovas tamsieji - šviesieji ir postringauti panašius pasakoriškus feikinius rašinėlius. Kitą vertus visi mes ,kaip personažai iliuzinėje simuliacijos erdvėje ir nenuostabu ,kad tie kurie ypač aktyvus yra tiesiog sisteminiai reikalingi varšteliai atlikti įvairiom paslaugom ,tokiom ,kaip : įvairaus tipo emocinėm energijos išraiškom išgauti. Niekam ne paslaptis jau ,kad pagrindinis simuliacijos uždavinys laikyti personažus negatyvioje stresinėje emocijų atspalvyje. Visi šitie kontaktuotojų ir pasinėrusių į ezoteriką būtent toks uždavinys :) Mažulėlis procentukas esmės ir naudingumo ir visa kita iškraipyta ir sumalta tik vienam : toliau žaisti pasakiškus blogi - geri žaidimėlius.
Kaip bebūtų viskas vis vien vyksta pagal planą ir kūrėjo scenarijų. A r tu bijosi ,ar tu gulėsi lovoj atsipalaidavęs vis vien įvyks tik tai ,kas jau senai instaliuota ir sukurpta.
Taip ,kad belieka palinkėti gero perėjimo į naują realybę kuri ,bet kokiu atveju sukurpta būti konstruktyvia ,kaip begąsdintų ir netikėtų mumis supantys ir drebantys aplinkiniai žaidimo dalyviai ;)

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0