Penktadienis, 29.03.2024, 12:12
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Lapkritis » 3 » Erdoganas išrašo antausius Europai
20:27
Erdoganas išrašo antausius Europai

Prieš susitinkant Scholcui su Erdoganu, Putinas kalbėjosi su Erdoganu, kuris uždavė Putinui klausimą, "Ką toliau darysime?" Putinas pasakė jam, kad leis uždirbti Turkams ant dujų ir kai  jie pasiims Kiprą, Rusai patylės. Oficialiai gal išreikš nepasitenkinimą, bet jokių veiksmų iš jų pusės nebus. Su JAV jau susitarėme, sakė Putinas, todėl perduok Scholcui, kad pasipriešinimas beprasmis.


Erdoganas Scholcui pasakė: “Paaiškinu jums kad, Jungtinė Karalystė kariauja su jumis, JAV Ukrainos projektą jau uždarė. Ką jus aplamai darote, nenusimanote globalioje politikoje? Jūs gal visiškai bukas?” paklausė Erdoganas Scholco. Praktiškai diplomatijoje tokio dar nėra buvę. Tai demonstruoja ant kiek pakilo aistros pas valstybių vadovus. “Eikite ir derėkitės su Putinu, nes Ukrainos projektas jau uždarytas. Iš jos nieko neliks. Kokius pinigus ir tankus jūs ten dar siunčiate? Pagalvokite dar kartą ką jūs darote. Rusija jau paruošusi milijoninę armiją, o taktiniai branduoliniai ginklai jau Baltarusijoje. Jus sutriuškins kaip kokius šungrybius po kojomis.” 
Apie tai, kad Rusija susitarė ju JAV respublikonais, Scholcas pasirodo iki tol nežinojo. Bet dabar jis viską suprto. Scholcas paklausė Erdogano, ar padės jiems Rusija.  Erdoganas atsakė: “O kada Rusija kam nors nepadėjo?” Erdoganas priminė kaip vienintelė Rusija pirmoji padėjo Italijai 2020 metai plandemijos pradžioje 30 karinių lėktuvų pilnų humanitarinės pagalbos. “Nežiūrėkite į rytus, o žiūrėkite į vakarus/ ten jūsų pagrindiniai priešai”
 Scholcas pareiškė kad supratęs esmę ir pradžioje jis skubiai skrenda į Kiniją, nes supranta kad be jų ir Rusijos Europai galas.  O po to jis greičiausia sieks susitikti su Putinu.
NATO pirmininkas Stoltenbergas taip pat važiuoja į Turkiją, kuriam bus pareikštas griežtas ultimatumas: “Jūs nelaimėsite karo prieš Rusiją. Jus paprasčiausiai sutrins. Todėl pradėkite taikiai spręsti klausimus. Ukraina reikia pilnai nuginkluoti. Visos užsienio karinės pajėgos išvedamos. Tik po to prasideda derybos. Arba po 11 lapkričio, jūsų daugiau niekas nebeįspės.” Kaip praneša šaltinis, pokalbiai prasidėjo labai grubūs. Tačiau antausius vietoje Putino dabar dalija Erdoganas. O Rusija visus apskambina ir klausia, sutinka ar ne, nes jie nejuokauja.
Taip pat buvo iškviestas Britų pasiuntinys Rusijoje, kuriam taip pat bus įteiktas ultimatumas: “Mes pasiruošę nutraukti visus diplomatinius santykius su jumis, jei jūs neužmokėsite mums už Nord strim vamzdynų sugadinimus jūsų spec. padaliniais. Ir jokios karinės, bei finansinės paramos Ukrainai daugiau neteikti. Tai mūsų paskutinis įspėjimas. Kitų atveju jus sužlugdysime ekonominiais ir politiniais metodais”.   
Visų šių išvardintų niuansų dėka, koviniai veiksmai Ukrainoje gali baigtis akimirksniu. Bet gali ir testis, dėl chazarų mafijos didelės įtakos Ukrainoje. Tiesa ji jau nebėra tokia galinga kaip anksčiau, tačiau dar turi pakankamai sukauptų lėšų iš narkotikų, ginklų, organų ir žmonių prekybos. Tačiau visos pagrindinės jų pinigų gyslos dabar jau perkirstos.
Situacija tokia, kad už Ukrainos nugaros visi jau susitarė. Todėl karas gali greitai baigtis, bet gali ir laikinai užsitęsti dėl chazarų interesų. Europa netgi linkusi į tai, kad Rusija užimtų likusias Ukrainos teritorijas ir jas atstatytų, nes pati Europa pinigų neturi ir sėdi mėšlo krūvoje ant iširimo ribos. Kaip išgyvens žiemą Ukrainos liaudis be šilumos ir elektros, niekas nesuka galvos. Ukrainai iš tikro gali padėti tik Rusija. Daugiau pagalbos nėra iš ko laukti. Todėl ukrainiečiams reikia greičiau imtis iniciatyvos į savo rankas, padėti nuversti Zalupenskio režimą ir prašyti pagalbos Rusijos, kol nevėlu.
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 301 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (04.11.2022 20:31) [medžiaga]
MYLIU RUSI8JA! MYLIU PUTINA!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0