Penktadienis, 26.04.2024, 23:17
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Rugpiutis » 11 » Fašizmas parodė tikrą savo veidą
09:40
Fašizmas parodė tikrą savo veidą

Dar prieš 30 metų važiavau į Vilnių kovoti dėl laisvės nuo taip vadinamos „sovietų priespaudos“. Vakar vėl teko keliauti į Vilnių ginti tos pačios laisvės, nuo vis stipriau įsigaliojančio, dabar jau tarptautinio fašizmo, kuris žmonijai paskelbė globalų karą. Jie nusprendė, kad mūsų turi likti žemėje tik 10 procentų ir to pakaktų.

Kai kurios grupės nori išžudyti žmoniją, nes jie tiki, kad kuo mažiau bus žmonių – tuo lengviau bus juos valdyti. Tačiau ne visos grupės taip galvoja. Kitoms grupėms yra aktuali žmonių rotacija, produktyvumas, kad kuo daugiau išnaudoti, o vėliau, kai žmogus nėra produktyvus tiesiog juo atsikratyti, įvesti jį į farmacinį tinklą ir pribaigti vaistais, už kuriuos jis atiduoda paskutinius savo pinigus.

Pirmiausia ką patyriau, patekęs prie seimo, tai eilinį kartą įsitikinau „meląsklaidos“  atliekamo darbo niuansais. Kaip jie bando provokuoti žmones imdami interviu, tačiau parodo tik tuos interviu, kuriuose jiems yra naudinga gaida, leidžianti pastebėti neryžtingumą, ar ką nors panašaus, kad po to galėtų pateikti kaip esmę ar pašiepti. Tačiau jei atsakai ryžtingai ir pareiški akis badančią tiesą, interviu iškerpamas, ar iš vis nedemonstruojamas.

Kai buvau paklaustas Info-TV, ką aš suprantu kaip fašizmą, kuris buvo paminėtas plakate, kurį nešė žemietis. Atsakiau, kad fašizmas pirmiausia pasireiškia tuo, kad pažeidžiamos tarptautinės žmogaus teisių konvencijos ir lietuvos konstitucijoje deklaruojamos žmonių teisės. To pilnai pakako  „meląsklaida“, kad interviu nebeliktų video reportaže. Tiesa, dar kartais parodo, o kartais ne, jo pabaigą, kai paklaustas ką darysiu, kai neįleis neskiepytų į parduotuves, pasakiau kad eisiu į mišką. Ir ta ištrauką,  ištrauktą iš bendro konteksto, buvo pateikta eteryje. Tai mėgstamas "meląsklaidos" metodas.

Šiandien vyriausybės pareigūnai visame pasaulyje pažeidžia žmogaus teises ir laisves. Jie pažeidžia įstatymus. Tai jau daroma atvirai, pažeidžiant PACE rezoliucijas. Todėl žmonės, kurie šiandien pasisako už tai, kad būtų laikomasi teisių ir laisvių, yra Konstitucijos ir įstatymų laikymosi garantas.

Žmonės pademonstravo savo valią ir susivienijimą, o liberąstinė ir demonokratinė valdžia tik dar kartą patvirtino, jog jie bijo tiesos žodžio ir žmonių laisvos valios išreiškimo. Žmonės nenori būti galutinai sužymėti ir suvaryti į skaitmeninius getus. Kas vyko naktį, žinoma neapsiėjo be provokacijų ir bandymų susidoroti. Tai ne pirmą kartą naudojamas ir mėgstamas bet kurios jėgos struktūros triukas. Žmonės buvo įsiaudrinę, tačiau tai nepateisina smurto ir dujų naudojimą prieš taikius demonstrantus, vietoje to, kad su jais pasikalbėti. Nepateisinu ir akmenų mėtymo iš kitos pusės, tai tik taps eiliniu pretekstų dar labiau apjuodinti protesto organizatorius.

Žmonės, kurie netyli, yra prieš tai, kad valdžios institucijos pažeidžia įstatymus - iš tikrųjų prieš nusikaltimo žmonėms padarymą. Labai svarbu tai suvokti ir nebijoti. Ramus nepaklusnumas,  yra atsakymas dalyvauti eksperimente ir nusikaltime. Tai taikoma visiems: nuo restoranų ir verslininkų iki policininkų ir politikų.

Stebint „meląsklaidą“, kaip visada pastebima arogancija ir nepagarbą žmonėms, kurie bando apginti savo teisę gyventi. „ Žmonių išrinktieji “ kalba ir elgiasi taip, tarsi mes būtume niekas, kažkoks „neaiškus, menkas nesusipratimas“, su kuriuo net nėra prasmės kalbėtis. Nedarykite nusikaltimo prieš žmones. Anksčiau ar vėliau jūs turėsite atsakyti už tai.

Taigi mielieji, tai tik pradžia kovoje už laisvę, nes didžioji dalis vis dar miega ant sofų, sukišę galvas į smėlį. Laikas nubusti, nes kito kelio nėra. Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 907 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/6
Viso komentarų: 1
0  
1 linaramanauskiene7   (12.08.2021 22:22) [medžiaga]
Buvau ir as su vyru Vilniuje, mes buvome nakti. Vaziuosim ir rugsejo 10 - aja. Taigi UZ LAISVE, I KOVA!, bet i KOVA BE BLOGU EMOCIJU, nes blogomis emocijomis jie maitinasi!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0