Šeštadienis, 20.04.2024, 11:52
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Kovas » 3 » G. Kavassilas Dialogas su žmonėmis
15:43
G. Kavassilas Dialogas su žmonėmis

Q.

Sveikas, mano drauge.

Netikėtai užlupau tavo informaciją ir  dabar aš žiūriu tavo video, kurie, mano manymu, yra neįtikėtini. Aš esu susipainiojęs keliuose dalykuose, o pastarosiomis dienomis jaučiuosi vis labiau sutrikęs ir depresuotas. Kodėl tu save vadini horusdownunder  ir naudoji paveikslėlį su Horo akimi, piramidėmis viename iš savo video. Aš girdėjau, kad visa tai yra dalis Iliuminatų ir tai yra lyginama su tamsos jėgomis. Aš jau nebežinau kas yra „gerieji", o kas tokie yra „blogieji‘‘ ir kuo tikėti, o kuo ne. Aš klausiu to savo Aukščiausiojo Aš, bet negaunu aiškių atsakymų. Viskas ką aš jaučiu yra depresija ir neviltis. Aš esu dainų rašytojas ir atlikėjas, ir aš stengiuosi savo muzika padėti mūsų žmonių prigimčiai ir mūsų šeimoms, šiuo metu atrodo, kad jiems patinka miegoti  ir visi bandymai atrodo beprasmiai. Dažniausiai aš esu gan pozityvus žmogus, bet man atrodo, kad aš esu įtrauktas kažkokios neigiamos energijos, aplinkos, kurie, atrodo, stengiasi sustabdyti mane daryti, tai , ką aš esu užsibrėžęs. Ar galėtumei ką nors man paaiškinti, kad rasčiau pamestą kelią ir paaiškintum informaciją apie Horą?

Dar daugiau meilės ir šviesos.


A.

Mielas (....),
Ačiū labai tau už tavo laišką.

Tu paklausei labai laiku ir labai taiklaus klausimo, todėl, kad tai yra problemos, kurias nagrinėsiu savo naujoje DVD serijoje. Iliuminatai, religijos ir Liuciferiškos masonystės yra tai, kas užgožia Saulę negatyvia energija. Ir vėlgi, tai yra žaidimas.  Mano žiniose, visos religijos ir slaptos bendruomenės buvo infiltruotos netikrų, apsimetėlių „dievų" ir yra 6000 metų senumo įrankis, planas, kaip metodiškai ir lėtai nugręžti žmones nuo Saulės.
 Mes kalbame apie Ypatingąją Būtybę, Gyvybę, kuri yra mūsų Saulės sistemos pradas, organinė gyvybė. Tai yra pagrindinė, fundamentali konstrukcija kiekvienos Žvaigždžių sistemos mūsų Visatoje. Bet kokios būtybės, kurios reinkarnuojasi į realybes Žvaigždžių sistemose, turi savo universalias energijas tekančias į ir iš centrinės žvaigždės, taigi, tu turi paklausti savęs, kodėl kažkas nori tave nugręžti nuo natūralios tavo energijos tėkmės?


Šie apsimetėliai dievai, kurie yra tik pėstininkai daug didesnės už juos struktūros, kuri strategiškai yra patalpinta čia, žinioje, kad anksčiau ar vėliau jie pavergs šviesos būtybes į negatyvias energijas. Argi ne nuostabu, kaip internetas yra užkimštas negatyvia propaganda būtent dabar, kai mes esame pabaigoje, baigtyje didžiojo ciklo ir mūsų kelyje į naują, Šviesos gimtį.  Tai visa sukurta tam , kad nukreipti žmones nuo Saulės, ir natūralių kosminių energijų tėkmių ir tam pasitelkiami visi keliai ir būdai.  Jie mano, kad yra visagaliai.
Aš tik norėčiau pakartoti dar kartą, kaip savo supratimą, kaip mūsų Visatos energijos įteka į mūsų Žemiškas inkarnacijas. Struktūra yra kaip visada: aš įeinu visu pirmą į save ir kreipiuosi į Motiną Žemę, ir iš ten mano energijos teka keliu į Saulę ir iš Saulės mano energijos teka į mano tikrąjį Aš, kuris yra lokalizuotas Mėlynoje Planetoje, Tolimoje Žvaigždėje  Sirijus. Ši struktūra yra vienoda visiems žmonėms, kuriuos aš pažįstu, ir visiems, kurie yra žmogiškai organiški. Bet ne tiem, kurie naudojasi išorinėmis priemonėmis ir narkotikais.
Tavo savybės ir keliai po susidūrimo su Saule, žinoma, gali kiek skirtis nuo manųjų, bet mes visi esame dalis Galaktinės Šeimos. Mūsų esybės persipina per visą galaktiką, jos centrą skersai išilgai.
Asmeniškai man, Horo akis vaizduoja man mūsų dalį, kuri mato visą ir žino visą. Ji pristato mūsų trečiąją esybės aspektą, tikrąjį mūsų skaidrumą. Kairė akis atitinka moterį , kuri buvo užspausta į kampą ir tildoma, ir tai yra visas komplektas, kokią žalą mums vaizduoja ir primena Horo kairioji akis.
Piramidė vaizduoja mūsų kelionę į atsiskyrimą nuo Didžiosios visumos ir dualybę tarp dviejų pusių. Iš šio taško, esama struktūros forma  yra lėčiausia, didžiausia, kas rodo mūsų realybės tankumą. Taip pat, piramidė vaizduoja ir atbulinį kelionės kelią, kuomet mes, patyrę viską, ką įmanoma žemiausiuose tankiuose kylam iš pradžių lėtai, o po to vis greičiau ir greičiau į viršų, į aukštesnius tankius, kol galumoje susiliejame su Vienu.  Tai schematiškai nutinka piramidės viršūnėje. Taigi, kaip matote, piramidė ir dievo Horo akis vaizduoja mano DVD tik mūsų žinojimą, išmintį ir kelionę.
Technologijos, kurios yra naudojamos tam, kad skleisti informaciją mūsų pasaulyje šiandien yra pačios rafinuočiausios technologijos, kurias mūsų Visata gali tik pasiūlyti. Mano potyriai su Liuciferiška Iliuminatų masonija, kuriomis aš su jumis norėčiau pasidalinti yra išskirtinai iš mano patirties, ir mano širdies, ir jokiu būdu ne tai, ką aš galimai kažką girdėjau ar man pasigirdo.
Norėčiau parekomenduoti  knygą, kuri manau, padės geriau viską įsisavinti ypač todėl, kad tu supranti muziką. Knyga vadinasi „Jesus Christ Sun Of God" o autorius yra Deividas Fideleris( David Fideler). Tikiuosi, kad informacija, kuria pasidalinau padės suvokti ir įgyti didesnį supratimą apie tai, kas vyksta iš tiesų.

Meilės išvadavimas ir tvirtybė,
George Kavassilas.


Q.

Labas, Džordžai. Mano vardas yra (...), esu kilęs iš Londono, Anglijos. Aš patyriau pozityvią UFO patirtį, kurios metu skanuojamas kažkokiu būdu po ko aš galėjau matyti save iš vidaus, galėjau matyti visus savo raumenis, visus audinius ir t.t. , o mano krūtinės ląstoje buvo deimantiškai mėlyna/balta šviesa, kuri manau, buvo mano dieviškasis švytėjimas. Tai yra man labai nauja, todėl aš nusiunčiau kelias žinutes prašymu su įrodymais ir štai, ką aš gavau kaip atsakymą.
Mano žinutės priežastis yra ta, kad prieš nutinkant šiems įvykiams, aš meditavau, ir kada meditacija( arba galima sakyti ir tiesiog dienos svajones(day dreams)) vyko, aš galiu pasakyti, kad buvau apkabinęs arba buvau apkabintas glėby šviesių plaukų blondino žmogaus, bet tie apkabinimai man buvo labiau panašūs į pojūtį lyg kažkas vampyriškai ištraukinėtų iš manęs mano dieviškąją energiją ir švytėjimą.
Ar manai, kad taip iš tiesų gali nutikti?
Ar gali jis/ji/tai/jie,  pasiimti arba „suvalgyti" mano gyvenimiškąją energiją?
Ar aš iš viso turiu Dieviškąjį švytėjimą?
Priežastis, kodėl aš to klausiu šių klausimų yra tai, kad prieš žiūrint tavo video aš buvau pilnumoje tikras, kad tai ką, sakė tą būtybė tose žinutėse man, buvo tikra ir nenuginčijama ir aš planavau pasiimti savo žmoną, vaikus į jų laivus, jeigu jie ateitų, nes visos žinutės buvo apie meilę.
Dabar, jei tai yra visai kas kita, nei dedasi, aš tikrai nebelipsiu į jų laivus, kuomet jie atskris, kaip tu minėjai savo vizijose. Pirmiausia aš maniau, kad tos vizijos buvo tik mano kažkokia paranoja arba tiesiog prisižiūrėjimas per daug įvairių filmų, bet dabar aš esu pilnumoje tikras, kad tai buvo man vidaus įspėjimas ir tu taip pat man tai kartojai per savo prezentacijas, taigi labai tau už tai dėkoju.
Dar vienas klausimas, kuris yra labai man svarbus ir aš viliuosi, kad tu atsakysi man į jį.
Ar gali jie panaudoti  jėgą prieš mane ir mano šeimą, kad mes eitume į jų laivus ir ar yra kokių būdų , kokių aš galėčiau imtis, kad tai sustabdyti?

Laukiant tavo atsakymo.
Taika...

A.

Sveiki..!

Ačiū labai už laišką, aš tikrai nuoširdžiai vertinu tai. Tai kiek man užtruko, kad galėčiau grįžti prie jūsų ir atsakyti į laišką, nes buvau užbertas laiškų iš įvairių internetinių sričių. Labai ačiū už kantrybę.
Wow, matyti, kad iš tiesų buvai patyręs nepakartojamų potyrių. Pirmiausia, taip, tu iš tiesų turi dievišką švytėjimą ir galią, ir, taip, jie iš tiesų bandė ja maitintis. Jie maitinosi manąja labai ilgą laiko tarpą.  Tai truko taip ilgai, kad aš net įgavau chronišką nuovargio sindromą per praėjusius trylika metų.  Dabar aš tapau daug stipresnis, nes aš visada reikalauju savo suvereniteto.
Skanacija buvo daroma tam, kad jie galėtų iškoduoti tavo energijos patrnus, kas vėliau tampa lengviau tam tinkamom būtybėm prisiartinti ir tiksliai sužinoti, kaip maitintis tavo energija.
Skanavimas atveria jiems ne vien tik tavo aurinę energiją ir DNR energiją, bet ir taip pat tavo baimes, nerimus, pomėgius ir nemėgstamus dalykus, karminius ryšius ir t.t... Taigi, kaip matai, pirmasis susidūrimas yra gražus ir malonus,  bet tai tik tam, kad įtrauktų tave į netikrą saugumo iliuziją. Jie pirmiausia turi pasiūlyti tau kažką gero, kad tu būtum laimingas dalyvaudamas šiuose, jų vadovaujamiems procesuose. Tai yra tai, kaip jie manipuliuoja mūsų laisvąja valia. Tai yra tai, kokia buvo mano patirtis.
Galiu pasakyti, kad nereikia per daug nerimauti dėl savo šeimos, nes tu turi prisiminti visuomet, kad gyvenimai čia yra suplanuoti ir orkestruoti mūsų didžiųjų Esybės dalių prieš inkarnuojantis. Taigi, ko aš labai prašau tavęs, yra tikėti savimi ir savo šeima ir tuo, kad tikrasis tavo kelias jau veda tave ten, kur tau iš tiesų reikia.


Žinoma, kad bus žmonių iš tavo šeimos, kurių pasirinkimas bus keliauti su laivais ir palikti Žemę, ir tuomet tu paprasčiausiai negalėsi eiti su jais, nes ne toks bus tavo kelias. Pakeisk save iš dramos į pakylėjimą virš jų ir visuomet žinok, kad viskas yra suprojektuota mūsų pačių, tai yra mūsų pačių dizainas, paprasčiau tariant.
...Tikiuosi, kad tai, kuo pasidalinau su tavimi bus naudinga tau ir tavo šeimai.

Meilės išvadavimas ir tvirtybė,
George Kavassilas.

Q.

Man tikrai reikalingos kelios sugaištos tavo minutės.  Aš myliu tavo naujas kalbas ir prezentacijas. Tai nuostabus metas man vėl pabendrauti.  Man reikia  truputėlį tavo informacijos. Maždaug prieš pusantrų metų, prieš dvi savaites, kai aš tave atradau,  aš leidau vienai būtybei įdurti adatą man į galvą. Įšvirkšti skystį. . Dabar juntamas jausmas mano galvoje iš priekio...  Aš negaliu jo nusikratyti..  Aš galiu nuleisti tai į mano nosį su meditacija.. Manau, kad tai kažkokia rūšis kažkokios mašinos, kuri tai man padarė. Ar turi kokių idėjų?

......
Airija

A.Pirmiausia, svarbiausia yra žinoti, kad mes suorganizavome savo patirtis nuo savo aukščiausiųjų aspektų prieš mūsų inkarnaciją.  Tai yra tai, kam aš atėjau čia su taika, kad pasidalinti savo didele patirtimi ir padėti.
Aš nujaučiu, kad tau buvo įleisti tam tikri nanitai, kurie yra akomponuoti su tam tikromis astralinėmis energijomis.  Tai buvo padaryta grupės būtybių su kuriomis tu turėjai kontraktą galaktikiniame lygmenyje. Jie yra susidomėję tavo proto išskirtinomis savybėmis, tavo trečiąja akimi ir Kankorėžine liauka (vert. past. smegenų sritis, atsakinga už ekstrasensorines galias.) Šie nanitai, kurie yra vadovaujami astralinių būtybių, taip pat kontroliuoja energetinius paternus.
Aš matau aukštą, liekną būtybę, nesimpatiškos išvaizdos ir tai sako, kad ji yra kažkur už mūsų galaktikos ribų.
Nesvarbu, žinok, kad tu esi stipri pakankamai, kad susitvarkyti su tuo ir, kad tai yra tik labai laikina. Jie mano, kad jie tave studijuoja tave tam, kad suvokti didesnes kontroles galimybes, bet tavo aukščiausiasis aspektas sutartyje su jais, kad tu mokysi juos šioje inkarnacijoje besąlyginės meilės mylint juos nieko nepaisant ir nepaisant to, ką jie daro tau. Aišku visi jų tyrimai bus atskleisti, nes tu pereisi  į savo galias ir jėgą  arba re-integruosis su savo Aukščiausiuoju Aš per artimiausius kelius metus. Ir nesvarbu ar jie mano, kad jų technologijos yra visagalės, nes visa tai neturi jokios galios prieš SĄMONĘ.
Tu gali fokusuotis dėmesiu į šiuos nanitus ar netgi įsijungti į būtybę, kuri slypi už šių implantų. Tai yra, ką aš taip pat darau ir tai yra labai veiksminga.  Bendrauk su jais, pripažink būtybės esybę, padėkok jai nuoširdžiai  ir pasakyk jiems, kad tu esi kur kas stipresnė, nei jie mano tave esant. Leisk jiems suprasti, kad tu mylėsi juos  nieko nepaisant už tai ką jie padarė, daro ir žada daryti tau ateityje.  Ir svarbiausia, pasakyk jiems, kad tavo laikas su jais yra labai ribotas bei labai greitai jis pasibaigs.
Tikiuosi,(....), kad galėjau kuo nors pagelbėti.

Meilės išvadavimas ir tvirtybė,
 George Kavassilas.



Peržiūrų: 4492 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/4
Viso komentarų: 5
0  
1 alfairas   (03.03.2012 17:57) [medžiaga]
Šiąnakt vėl jutau kaip viso kūno atomai suvibravo, palaipsniui pavirto savotišku kūno visišku nejutimu, jutau lyg pakibęs ore, nieko kito irgi nejutau, tuštuma, baimės nejutau, pajutau tik kai įsijungė pasąmonė... pagalvojau kas bus tas bus, bundamas užsimerkęs užsimerkiau (taip darai kai šiek tiek prisibijai).
Po kiek laiko vėl pajutau save, viskas tvarkoj.

Gal kas jaučiasi panašiai?

0  
2 Eufemija   (03.03.2012 20:03) [medžiaga]
Jauciuosi. Visai neseniai pajutau, kad panyru i save ir pajutau ramybe. Kreipiausi i Zeme. Teiravausi, kaip ji gyvena. Veliau jutau lyg energijos srautai eitu per mane bangomis viena po kitos. Tai buvo nuostabus jausmas. Nutirpo rankos ir kojos, nejutau savo kuno. Po kiek laiko vel pajutau save.

0  
3 RmXas   (04.03.2012 14:14) [medžiaga]
Kavassilas smile patinka man jo aiskinimas smile atrodo skaityciau ir skaityciau smile

0  
4 PlejadieteLina   (05.03.2012 00:28) [medžiaga]
ALFAIRAI, EUFEMIJA, - tai, ka jauciate yra naturalu, nes musu fiziniai kunai virsta Sviesos kunais, t. y. Astraliniais kunais. Tik kiekvienam tai vyksta skirtingu laiku ir skirtingai. Tiems, kurie pasirinko dualybe, tas nevyksta. Atejus laikui, jie iskeliaus i kita trimate Planeta.

Kavassilas priklauso Pirmapradziu - Planuotoju Genciai. Jo patarimai yra tikrai labai vertingi ir perspejantys. Jie eina is Jo Sirdies, is Jo patyrimu. ACIU VIRGIUI, kad idejo.

TIESOS IR SVIESOS VISIEMS.

0  
5 Evelina   (23.03.2012 18:26) [medžiaga]
Ka reiskia, jeigu kunu kartais nueina siurpuliukai. Ypac megaujantis gamta, muzika dar kazkuo panasiu... Tie siurpuliukai prasidejo neseniai , labia gilinantis i dvasinius dalykus.
Dar nezinau kur klausti. Tiesiog isgyvenu vidine drama. Zemiski troskimai mane kaip prikauste, jauciu baime, nerima del ateities, skausma, gela ir kitus panasius jausmus, nors logiskai ir racionaliai suvokiu, kad dievas visada salia, kad pati esu savo gyvenimo kalvis , kad viskas mano rankose. Is kur tas nerimas , kaip ji transformuoti ar pasalinti. Kaip atsikrayti priklausomybes nuo kavos, nuo kito zmogaus, nuo neaiskiu lukesciu.
Labai tikiuosi, kad atsiras zmogus, kuris panores man padeti. Zinau daug teoriju kaip sau padeti, meditacijos,afirmacijos, bet kaip tai padaryti, kad veiktu praktiskai.Help!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0