Ketvirtadienis, 28.03.2024, 23:39
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Gruodis » 11 » Gruodžio 22 Saulė pakils. Pirmapradžiai Kūrėjai per Selą Reičelą.
20:55
Gruodžio 22 Saulė pakils. Pirmapradžiai Kūrėjai per Selą Reičelą.

Įvairiose savo publikacijose ir seminaruose, mes jau skelbėme šio Perėjimo detales. Tiems, kurie dar nepažįstami su mūsų ir mūsų Kanalo darbu, leiskite truputi apšviesti keletą momentų, kurių supratimas bus naudingas artėjant gruodžio saulėgrąžos dienai.

Daugumas skaitytojų susipažinę su įvairiomis pranašystėmis ta tema.

Egzistuoja daug variantų, daug skirtingų detalių atitinkamai tam kas įvyks.

Pirmiausiai leiskite jus patikinti, kad gruodžio 21 pasaulio pabaigos neįvyks.

Mes nematysime ir trijų dienų tamsos, kaip pranašavo kai kuriose pranašystėse. Gruodžio 22 Saulė pakils ir praeis dangaus skliautu įprasta trajektorija.

Kitaip sakant, jūsų planeta toliau tęs sukimąsi apie savo ašį tokiu pačiu greičiu ir su tokiu pačiu žemės ašies pakrypimu, plius minus keletą nana sekundžių ar nana laipsnių. Saulė pakils rytuose ir nusileis vakaruose.

 Gruodžio 22 turės tokią pat trukmę paroje (panašiai) kaip prieš tai buvusių metų gruodžio 22. Išoriškai bus ne tiek jau daug akivaizdžių pasikeitimų. Tačiau įvyks ir žymių pokyčių, kuriuos galima bus išmatuoti.

Pagrindiniai pasikeitimai vyks jūsų viduje. Pagal savo prigimtį jūs elektromagnetinės būtybės. O gruodžio dvidešimt pirmos perėjimas yra elektromagnetinis reiškinys.

Tokiu būdu jus pajausite, supančio ir prasiskverbiančio Žeme, elektromagnetinio lauko staigių virpesių rimtų poveikius.

Kaip jūs jau žinote tas laukas, sukuria elipsinę išgaubtą trajektoriją aplink Žemę, einančią per taip vadinamas „jėgos linijas", turinčias vienodą jėgą.

Tos jėgos linijos sukoncentruotos išilgai to, ką paprastai vadina „lėjų linijomis", persikertančiomis taip vadinamuose „vortekso taškuose" (energetiniuose viesuluose).

Trijų dienų bėgyje, nuo gruodžio 20 iki 22, planeta lygins savo ašį, srities, esančios arti galaktinio centro, atžvilgiu, kur didieji kvazarai skleidžia „skaliarinius elektromagnetinius impulsus".

Tie impulsai įeis į Žemės polius, pasiskirstys išilgai lėjų linijų ir  per kristalinių viesulų vietas, o laiku bėgant prasiskverbs į visas planetos vietas.

Priklausomai nuo skaliarinių impulsų įėjimo į Žemę, vyks tradicinio elektromagnetinio lauko poliškumo mažėjimas.

Pagal mūsų paskaičiavimus, Perėjimo metu magnetinio lauko dydis sumažės 40 %. 

Tai reiškia, kad pavyzdžiui Šiaurės magnetinis polius bus žymiai silpnesnis nei paprastai, o tai gali sukelti problemų su navigacine įranga.

Tris dienas (20, 21, 22) artėjant į epochos pabaigą, mes vadiname „Perėjimo Portalu". 

Tai todėl, kad skaliarinio elektromagnetinio impulso poveikis turi portalų į aukštesnius išmatavimus atidarymo efektą. Jei norite, jūs tai galite vadinti „žvaigždžių vartais".

Galite tai suprasti, kaip perėjimo atidarymą, laikinai leidžiantį žymiai aukštesniems dažniams prasiskverbti į žemišką planą.

Šio įvykio fizika per daug sudėtinga, kad išaiškinti ją duotame straipsnyje, tai pagrįsta principu, panašiu į tunelinio diodo principą.

Nulinio taško ir nelinijinio vektoriaus lygybės, subtilios matematikos studijavimas, skirtas tiems iš jūsų, kas užsiima mokslu. Kas liečia likusius, pastudijuokime geriau galimus scenarijus, kurie jums vyks Perėjimo metu.

Kaip žmonės gali pasiruošti?

Pirma, ką jūs pastebėsite artėjant prie „Perėjimo portalo", tai, kad viskas atrodys sustiprėję arba padidinta. Pozityvios ir negatyvios mintys, jausmai bus jaučiami žymiai stipriau, nei paprastai.

Dažnai užduodamas klausimas: „Ką svarbiausia gali atlikti žmogus, kad pasiruošti pereiti „Perėjimo Portalą?"

Mes norime jums pasakyti, kad svarbiausia yra jūsų sąmonės kokybės padidinimas, kadangi vis artėjant prie Perėjimo, poveikis to, ką jūs sakote, galvojate, jaučiate ir darote, didės šimtus, o gal ir tūkstančius kartų, priklausomai nuo jūsų pastangų intensyvumo.

Kitaip sakant, jus užstrigote baimės būsenoje, „perėjimo portale" jums teks praeiti patirtį, pilną baimės. Jeigu jūs susifokusuosite į meilę ir tarnystę, tai jūs būsite pozityvioje būsenoje.

Portalas tarsi kristalas. Jis stiprintojas to, kas jame patalpinama. Portalas nėra jūsų gyvenimo patirties priežastimi, jis tarnauja tik kaip jūsų gyvenimo patirties rėmai. Jūsų laisvas pasirinkimas apsprendžia tai, kaip jūs praeisite Perėjimą.

Atėjo laikas atsibusti tiems iš jūsų, kas pasirinko prabudimą, atitinkamai savo laisvam pasirinkimui. „Perėjimo Portalas" veiks kaip gigantiška katapulta, palaikančia ir stumiančia jus pirmyn jūsų prisikėlimo keliu.

Beveik kiekvienai sielai, atėjusiai į mūsų čenelingo seansą, atėjo greito augimo periodas, atitinkamai savo vystymosi grafiko. Tokia greito augimo fazė sutampa su įėjimu į „Perėjimo Portalą". Tai reiškia, kad šių metų gruodžio mėnuo – geras laikas priimti svarbius savo gyvenimo sprendimus.

Tai jūsų sielos Žemiškos kelionės sėklų pasėjimo derliaus nuėmimo laikas. Kitaip sakant, mielieji Kūrėjai, jūs užbaigiate savo apmokymą.

Jūs judate prie naujo būties būdo ir mylima Motina Žemė juda kartu su jumis. Kartu jus kylate į žymiai aukštesnius Šviesos dažnius.

Tie, kas juda ketvirto tankio vibracijose, liks su Žeme, kadangi Žemė virsta ketvirto tankio planeta.

Kas liečia tuos, kas yra priekiniuose prabudimo planuose, kai kurie iš jūsų galės pereiti į penkto tankio dimensija (pakylėjimą į Kristalinį Šviesos Kūną). Didžioji dalis pakylėjusių pasirinks pasilikti Žemėje, kad padėti kitoms ketvirto tankio Sieloms sukurti Žemėje Aukso Amžių.

Duotasis straipsnis adresuotas toms Sieloms, kurios kartu su Žeme persikelia į ketvirto tankio dimensiją ir tiems, kas eina pakylėjimo į Kristalinius Šviesos kūnus keliu.

Kai tik jūs atsiversite tam, kad gauti žymiai aukštesnius  Šviesos dažnius, besiliejančius į planetą, tos energijos išryškins tai, kas neatitinka naujam gyvenimo planetoje.

Kitaip sakant, visos jūsų negatyvios programos, gyvenimo sąlygos, tikėjimo sistemos, neišspręstos negatyvios emocijos, teisimai, kaltės jausmas, neigimai savo aukščiausiojo „aš", su Ego aplamai, išeina į paviršių, kad būtų išgydyta.

Mūsų kanalas naudojasi metafora: „ Skeletų savo spintoje jūs daugiau nebegalite laikyti. Viskas kas slapta tampa vieša."

Perėjimo metu jūs turite jausti Meilę ir pilną savojo „Aš" supratimą, visų savo dalių, ypatingai mažojo žmogiškojo Ego, kuris lengvai įkrenta į išgąstį ir pasipriešinimą permainoms.

Vietoje to, kad savo Ego numarinti, ar apsimetinėti, kad jis neegzistuoja, jūs turite su juo dirbti, kad padėti jam prisitaikyti prie greitai vykstančių pasikeitimų. Tuo pat metu, jūs turite būti nepajudinamas ir neleisti jam jus kontroliuoti.

Pas jus yra posakis: „ Ego iš žmogaus sugeba padaryti didelį vergą, bet blogą šeimininką. Dažnai ir ryžtingai priminkite savo Ego, kad už viską atsako Dvasia.

Įsakykite Ego elgtis tyliai, stebėti, žiūrėti, klausytis ir paprasčiausiai būti pasikeitimuose.

Priklausomai nuo portalo praėjimo laipsnio, jūs galite jausti savo fiziniuose kūnuose taip vadinamus „Pakylėjimo simptomus". Tai gali būti diegliai, karščio ar šalčio antplūdžiai, galvos svaigimas, neramus miegas, energijos perteklius vieną dieną ir jos trūkumus kitą, laiko suvokimo pasikeitimas, gripo simptomai nesant viruso ir t.t.

Kviečiame jus ištirti visus simptomus, kurie gali nutikti ir negalime patarti, kreiptis jums pas gydytojus ar ne.

Įdėmiai stebėkite tai, kas vyks jūsų energetiniame kūne. Išnaudokite bet kokias dvasinės ar energetinės apsaugos formas, jums veiksmingas. Perėjimo procese reguliariai praktikuokite meditaciją, užsiiminėkite joga ar kitokia prieinama gimnastika, gydomosiomis praktikomis. Pasidalinkite savo jausmais ir patyrimais su kitomis sielomis, einančiomis tuo pačiu keliu.

Kad jums padėti suprasti išorinius skirtumus, leiskite mums detaliai aprašyti tris paraleles Žemės realybes.

Savo raštiškoje medžiagoje mes pakankamai detaliai išaiškinome apie laiko linijas ir jų išsiskyrimo procesą.

Priklausomai nuo sielų perėjimo per portalą intensyvumo, jų „dominuojanti sąmonė dirbs „sustiprinimui" ir „sutvirtinimui" kolektyvinių kūrinių, žinomų kaip „dominuojančios laiko linijos".

Po to, tos laiko linijos išsiskirs kaip projekcijos, išeinančios iš portalo trimis tiksliai nužymėtomis kryptimis.

Dabar sumuokime tris laiko linijų dominantes, esančias Žemėje ir įsivaizduosime kai kurias detales, liečiančias žmonijos perspektyvas per artimiausius metus.

Jos vadinamos „trys paralelios Žemės", todėl kad iš nelinijinio laiko stebėjimo taško, jos egzistuoja vienu metu, kaip trys skirtingos realybės, priklausomai nuo suvokiančiojo. Paprastumui, mes tas linijas vadiname trečio, ketvirto ir penkto tankio Žemės rutuliais.

Trečio tankio Žemė apima „įprastą" realybę.

Šis planas sudarytas iš žmonijos atstovų, kurie paprasčiausiai atsisako prabusti, tie kurie toliau tiki filosofija: „Laimi tas, pas ką daugiau žaislų", tų kurie toliau lieka įsitraukę į karus, konkurenciją, kaupimą, kontrolę, manipuliaciją, kitų prislėgimą ir t.t.

Tokiame pasaulyje kol kas yra persekiotojai ir aukos, valdovai ir vergai, turtuoliai ir vargšai ir t.t. Tie, kurie uždaryti Šviesos ir Tamsos dualybėje, gėrio ir blogio, teisingo ir neteisingo. Taip pat, čia įtraukiamos tos žmogiškos būtybės, kurios užsiėmusios, pirmiau už viską, išgyvenimu, giminės pratęsimu ir savojo Ego norų patenkinimu.

Kaip mes jau minėjome vienoje iš knygų, tie žmogiškosios bendrijos nariai gali dirbti visą savaitę, o po to išnaudoti visas išeigines, perkant daugiavartotojiškas prekes ir įrangas pramogoms, kad užpildyti savo vidinę tuštumą.

Ši tuštuma atsiranda todėl, kad jie atsisako pasišaukti savo būtybės aukščiausius lygius. Jie tapo savo Ego nepasotinamų reikalavimų vergais – vis daugiau, daugiau ir daugiau. Ši grupė sudaro apie ¾ visų Žemės gyventojų.

Ketvirto tankio Žemė apima prašviešėjusių žmoniškų sielų realybę.

Tas planas apima tuos, kas susiderinęs su Motina Žeme, kas gerbia ir laikosi jos įstatymų, žmogišką evoliuciją vertina aukščiau nei materialinius pasiekimus.

Ketvirto tankio žmonės evoliucionuoja kartu su Žeme ir bus vedliais naujoje Žemėje. Jų pirmapradės struktūros bus - prašviesėjusiųjų dvasinės bendruomenės. Jie vystys savo nuosavus resursus, atsiskiriant nuo pasaulinių skirstymo sistemų. Jie daugiau nemaitins energija mirštančias manipuliacijos ir pralobimo sistemas.

Jie organizuos ekologiškai palaikomas bendrijas, vėjo,vandens ir Saulės energijų panaudojimo pagrindu, o taip pat gamtinio elektros magnetizmo.

Jie patys pradės auginti daržoves ir vaisius, naudojant organines medžiagas, patys kurs rūbus ir t.t. Jie neatsisakys technologijų, bet taikys jas visų labui, nepapuolant po jų įtaka ir priklausomybę nuo jų.

Penkto tankio Žemė apima pakylėjusių būtybių realybę.

Tai mylinčių, sugebančių atjausti, esantys tarnyboje kitiems aukščiausiu lygiu, būtybių karalystė.

Jie evoliucionuos už mirtingų žmoniškų formų ribų ir daugiau nebus veikiami entropijos dėsnių, chaoso ir materialaus pasaulio. Kitaip sakant jų dvasinė sąmonė pastoviai perkrovinės ir atnaujins jų kūnus iki to momento, kai jie nustos senti, sirgti ir susidėvėti.

Apžvelgiant visas šias realybes – laiko linijas, mes matome apytiksliai sekantį žmonių pasidalinime, esančių tokiose būsenose: trečias tankis 74%, ketvirtas tankis 24%, penktas tankis mažiau nei 1%

Pereinant Žemei į ketvirtą tankį (tai yra kylant vibracijoms) tiems, kas yra trečiame tankyje, bus čia likti vis sunkiau ir sunkiau.

Galų gale jie paliks savo kūnus ir reinkarnuosis trečio tankio pasauliuose, sukurtus tam, kad jų sielos ten gautų pamokas, kurias jos pageidauja gauti.

Žemė nustos būti planeta į kurią galės ateiti sielos renegatai ir atnešti nelaimes. Jei yra sielos kurios nori kurstyti karą ir kontroliuoti kitus, bus sukurtos kitos planetos, kad aprūpinti tas sielas tuo ko jos nori išbandyti.

Motina Žemė užbaigė tas pamokas. Per sekančius 1020 metų faktiškai visi karai Žemėje baigsis. Mes pranašavome, kad paskutinis didesnis karas baigsis apie 2015 metus. Bet tai nereiškia kad Žemės taikos kelias bus lengvas. Daugumas čia esančių sielų turi labai galingus Ego, kurie sudaro stiprų pasipriešinimą dvasiniam vystymuisi.

Daugumas iš tų, kurie yra valdžios iliuzijoje, lengvai tos valdžios iliuzijos neatiduos. Turėkite omenyje, kad tie, kurie skaito kad yra kontroliuojami, atiduos valdžią į rankas tų, kas galvoja, kad jie būtent tie, kurie laiko visų kontrolę, palaikant tuo pačiu engiančio ir engiamojo iliuziją.

Kitaip sakant, jei jūs skaitote, kad jus gali kontroliuoti kokios tai jėgos, apart jūsų pačių, tai jūs, kažkokiu tai laipsniu, išreikšite savo gyvenime.

Daugelis iš jūsų atėjo į Žemę kad išbandyti abi tos dramos puses tam, kad pilnai suprasti tokius jausmus kaip bejėgiškumas.

Dabar jūs pakvieti įveikti, peržengti tą dualybės dramą ir nusiimti engiančio ir engiamojo kostiumus. Kai tik jūs nusiimate tą kostiumą, jus pakviečiate tai padaryti ir kitus. 

Ko galima laukti paskutinius mėnesius prieš Perėjimą, judant Portalu?

Pirmiausia jūsų judėjimo tempas greitės. Įprastiniame gyvenime bus vis daugiau „pakylimų" ir „kritimų". Bus vis daugiau ekstremalių gamtinių sąlygų. Įvyks keletas žemės drebėjimų, bet neįvyks jokių globalių katastrofų.

Visų dimensijų Šviesos Būtybės dieną ir naktį dirba su Motina Žeme, kad išvengti žymiai rimtesnių stichinių nelaimių. Tas darbas  sumažina iki minimumo galimus sugriovimus. Mes ir daugelis kitų, gavome leidimą įsikišti į jūsų reikalus su tikslu, išvengti globalių katastrofų. Mes taip pat neleisime jums panaudoti branduolinio ginklo, kad sunaikinti savo planetą.

Nors čia yra jėgos, kurios nori pradėti trečią pasaulinį karą, kariniai veiksmai gali būti vykdomi tik panaudojant paprastus ginklus. Karas negalės vykti ilgai.

Biologijos srityje jūs pamatysite kaip žmonijos imuninė sistema tampa vis daugiau nestabili. Pas tuos, kas turi daug neigimo, imuninės sistemos nukrypimai taps kasdienybe.

Kai siela pradės suvokti, kad jos tikslai čia Žemėje nevykdomi, ji imsis žingsnių, kad palikti Žemę. Dažnai tokie žingsniai prieštaraus Ego norams (turinčiam stiprią savisaugos programą). Tai apsprendžia vidinį konfliktą tarp atskirų „Aš" dalių, ko rezultate - ilgas ir kankinantis, organizmą alinantis susirgimas.Tokios chroniškos ligos guls kaip sunkus krovinys ant ir taip sunkiai veikiančios sveikatingumo sistemos.

Psichologijos srityje, viskas kas būtina išgydymui, bus iškelta į paviršių iš sąmonės gilumų, kad tai būtų suvokta ir išspręsta. Jūs daugiau negalite slėptis nuo savo tikrojo „Aš". Jūs daugiau nebegalite neigti to, kas vyksta.

Tiems, kas atsisako atsisukti veidu į realybę, stovinčią prieš juos, artimiausiais metais bus sunkūs laikai. Tai apima kaip vidinius taip ir išorinius suvokimo lygius.

O kaipgi išorinė realybė?

Politinė ir ekonominė sistemos, kuriose jūs gyvenate, nepalaiko jūsų aukščiausios sąmonės. Jos pastatytos trūkumo ir skurdo pagrindu, principu „turiu- neturiu". Į žemę ateina aukščiausių dažnių energijos – įtraukiančios, mylinčios, nešančios atjautą.

Būtina dirbti su visais jūsų gyvenimo aspektais, kurie neatitinka tas aukščiausių dažnių energijas, pakeisti juos ir integruoti, arba paleisti.

Iš ekologinės pusės reikėtų pasakyti, kad visos pasaulinės sistemos, besiremiančios resursų ir finansų panaudojimu, yra negyvybingos.

Žemė negali toliau leisti, kad tokios sistemos klestėtų, kadangi jos visiškai priešingos natūraliai Visatos būsenai.

Brangūs Kūrėjai, jūs gyvenate neribotų energijos išteklių jūroje. Apie tai žino, net kai kurie jūsų mokslininkai. Vienintelis klausimas kaip tą energiją „įkinkyti" ir panaudoti kasdieniniame gyvenime. Artimiausiais metais dauguma sielų sukurs išradimus, kurie pakeis visą jūsų gyvenimo būtį. 

Tuo tarpu jūsų užduotis – išsivalyti nuo visų senų, įsišaknijusių negatyvių įvaizdžių, kurie stovi jūsų kelyje į savąjį kūrybišką ir galingą „Aš". Pradėkite nuo suvokimo to, kad jūs iš tikro esate galingos, kūrybingos, protingos dvasinės būtybės.

Tai jūsų teisė ir tai nesvarstoma.

Joks blogo elgesio, neištesėtų pažadų ir negatyvių santykių kiekis negali pakeisti šio fakto. Jei jūs pradėsite nuo tiesos apie savo būtybę, už to seks visa kita.

Sielos, kurios leidžia sau blogą elgesį yra įsitikinusios, kad jos kokia tai prasme nuodėmingos ir pasąmonėja veikia remiantis tuo įsitikinimu.

Gali egzistuoti keletas tarpinių sluoksnių (lygių) negatyvaus psichologinio programavimo, tarp išorinio poelgio ir vidinio negatyvaus įsitikinimo, kad juose kažkas neteisinga, bet iš esmės jiems reikia išsiaiškinti su savo negatyviomis nuomonėmis apie save.

Kai tik jūs priimat kaip tiesą, savo grožį ir didybę, tampa žymiai lengviau išgydyti savo mažąjį žmogiškąjį „Aš", kuris tiki į skurdą ir nepriteklių. Pradėkite nuo to, kad reikia besąlygiškai pamilti savo žmogiškąjį „AŠ"

Apipilkite savo „Aš" auksine, spinduliuojančia, mylinčia Dievo Šviesa. Po to distiliuokite Ego. Leiskite jam suprasti, kad jis Ego – ne vadas. Jis gali sekti įvykius, stebėti ir augti nuo dalyvavimo gyvenime, bet jam neleista dominuoti, kontroliuoti kitus, valdyti juos ar priversti.

Kai kuriuose mokymuose tai vadinama „Pasiduoti Dvasios valiai", bet mes stengiamės išvengti tokių žodžių dėl negatyvaus vertinimo, surišto su žodžiu „pasiduoti". Nes galų gale tik Ego turi pasiduoti. O dvasia paprasčiausiai nuostabi.

Mes negalime matyti kiekvienos ateities detalės, kaip ir bet kuris pranašas ar ekstrasensas.

Jūsų pasaulyje egzistuoja lemtis ir ir laisvos valios poslinkis. Egzistuoja daug jėgų, įtakojančių jūsų planetą, daugumas iš kurių jums yra nežinomos.

Jūsų užduotis kaip įmanoma ilgiau būti savo tikrajame Dvasiniame „Aš", išnaudoti savo potencialą ir protą, kad geriausiu būdu reaguoti į greitai besikeičiančias sąlygas jūsų viduje ir aplink jus.

Judant portalu jūs sužinosite: kame tai įvyko šuolis (poslinkis) radikalus, fundamentalus.

Tai gali būti ne iš karto akivaizdu tiems, kas atsisako atsibusti, bet tai labai realu. Jūs sėjate naujo gyvenimo sėklas. Mes su nekantrumu laukiame, kada galėsime kartu su jumis dalintis nauju gyvenimu, kaip jūsų, jai taip galima pasakyti – „vyresni patarėjai".


Šri Šri Ravi Šankaras

– dvasinis lyderis ir humanistas. Jo tikslas – suburti žmones į laisvą nuo smurto ir stresų pasaulinę šeimą. Induistams jis religinis bei dvasinis vadovas, kitų tikėjimų žmonėms jis skelbia visuotines bendražmogiškas vertybes. Turi Holistinės medicinos filosofijos daktaro laipsnį, 1981 metais įkūrė "Gyvenimo meno” fondą. Tai viena didžiausių pasaulyje savanoriška švietėjiška organizacija. 1997 metais įsteigė Tarptautinę žmogiškų vertybių asociaciją

Jūs girdėjote, kad majų kalendoriuje šie metai paskutiniai.
Ir bus pasaulio pabaiga ar kažkas panašaus. Daugybė filmų apie tai pastatyta – kad greitai bus pasaulio pabaiga.


Aš sakau jums – nieko panašaus nenutiks.
Pasaulio pabaigos nebus. Gyvenimas tęsis.
Pagal vedų kalendorių ateinantys metai, pradedant nuo kovo mėnesio, vadinasi Nanda.
Nanda reiškia – laimė, tai laimės metai.
Iš pradžių ateina laimė, o po to ateis metai, kurie vadinasi Pergalė.
Pergalė. Taigi, jūs būsite laimingi ir būsite nugalėtojai, todėl nesibaiminkite.
Ir priimkite sprendimą daryti gerus darbus visuomenėje, skleisti žinią.
Jūs pamatysite, kad metų gale vis daugiau ir daugiau žmonių atsigręš į dvasingumą, atsigręš daugiau į humanizmą.
O tie, kurie užsiima terorizmu, bus įsprausti į kampą, ir žmonės, vykdantys prievartą – jų įtaka, jų jėga sumažės.
Tai įvyks, ir jūs esate šių pokyčių dalis.

Peržiūrų: 6119 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/8
Viso komentarų: 501 2 3 4 5 »
-1  
1 PlejadieteLina   (11.12.2012 22:25) [medžiaga]
... Ateinu pas Jus, nes turiu ka pasakyti.

Ryt 2012 12 12 0 oji diena. Musu Planeta pasieks Galaktikos Banga (kuri jau seniai keliauja is Plejadziu). Tad butent pries rytoj diena, as Jums visiems turiu ka pasakyti.
VIENARAGIAI. Mane su Jais sieja MEILE, jauciu Juos. Bendrauju su Jais. Tad ir sias eiles parasiau - po ilgo bendravimo su Jais. Sios eiles, turejo gimti pries rytoj diena. Nes tai tarsi himnas ATEICIAI. Kas to nores, tiems patartina, persirasyti sias eiles ir kelis kartus per diena skaityti.
VIENARAGIAI visuomet cia, salia zmoniu. Zmones, kurie yra gyvene ir dirbe Lemurijoje, turi savo asmeninius Vienaragius.

As labai intensyviai jauciu Vienaragiu buvima ir palaikau su Jais rysi. VIENARAGIAI SAKO: kad lengvai pereitume pro Vartus, kurie netrukus atsivers, mes turime: remti vienas kita Ismintimi, dovanoti Ziniu, kuriu reikes Pakylant. (Uz tokias zinias ACIU VIOLETAI, NARAIJANAI ir VIRGIUI). Vienaragiai sako: tada visas Tavo lasteles atversime Sviesai, kuri pakels ir Zeme. Mes zinome praeiti ir regime visas ateities Formas. Esame CIA IR DABAR ir norime savo Jega paremti Jus Kelyje i nauja Dimensija.
Vienaragiai - tai Ismintis ir Energija. Kurie norite siai Isminciai atverti savo Sirdi, patys raskite budu susisiekti su Jais. (Geriausia tai daryti mintimis). Jie sako, kad kadaise buvo prasomi, atejus tinkamam Laikui, bendrauti su Zmonemis, kurie tam jau bus pasiruose. Sako, kad Ju buvima visada jaute tie, kuriu ketinimai tyri ir kurie Tarnauja kitu zmoniu Gerovei.

Tad rasau Jums eiles, kurios tebus visiems tarsi ATEITIES HIMNAS :

MEILES Vandenynas.
Jis spindi Sauleles Sviesa ir Siluma.
Gimeme Myleti. ESAME MEILE.
MEILE ir VIENYBE SU VISKUO.

Vienaragiai, - Tyriausi is Tyriausiuju,
As atveriu Jums savo Sirdi!
Prasau, lydekite mane Kelyje,
Prasau Jusu Isminties ir Energijos.

Vienaragiai ir Delfinai,
MEILES Vandenyno bangose Jus regiu ...
Esu Vandenyno bangele - Angelas baltas ...
MEILE siunciu sau ir Pasauliui.

Ismintis - tai isgyventas Zinojimas.
Su MEILE apkabinkite save.
Jauskite savo Sirdyse MEILE -
Svarbesnio uzdavinio DABAR nera.
Mano Mylimi Zmones - Broliai ir Seses.

Buvo Kelyje visko: skausmo ir pykcio ...
Bet tai mokytojai mano.
Siunciu tam viskam MEILE!
As puikiai jauciuosi.

Sirdyje TOBULA MEILE jauciu ...
Ir Giminingos Sielos prisilietimus ...
As Myliu save. As Laiminga.
CIA IR DABAR - as Pakylu!

Viltis. O kam man ji?
Jei turiu MEILE IR PASITIKEJIMA.
MEILE. Kiekvienas zmogus Jos troksta.
Tad PAJUSKIME MEILE!: Ji - VISUR.

Tik PIRMYN! Atejo veiklos metas.
Esu LAISVA! Sirdis zino Tiksla.
Trokstu bendrauti su Jumis Vienaragiai,
Dirbti Zemei ir Zmonijai!

Tad dziaugsmingai LAUKIME Pakilimo.
Tegul tas Kelias Laimingas buna!
Tik... atverkime Sirdis ir jusles.
Pasirinkime MEILE IR ATJAUTA.

Kurejo MEILES Spinduleliai -
TE SUSILDO VISUS.
Paukscio sparnais KILKITE i Auksti.
Tekancios Sauleles Auksiniai Spinduleliai, -
Te maudo Jus SVIESOS DUSU ...

Koks auksciausias Gyvenimo Tikslas?
Tai MEILE ir Dziaugsmas.
Juos Zmogui Lemta pasiekti.
Ju siekite.

Laisvi. Visi LAISVI -
Per Gyvenimo ziedu puga skriekit!
Aukstyn! Vis aukstyn,
Kur musu Broliai ir Seses,
I Begalini Kosmosa KILKIT.

KETINKITE buti visi Taikiais
Ir LAIMINGI.
Rojus Zemeje. Jis BUS!
Pajuskite ji visomis juslemis.

As sypsausi Jums.
Tyra, Tyra MEILE sypsausi ...
Ateikite visi - apkabinu Jus.
Ir TOBULA MEILE LAIMINU.

Pazvelkite i Saulute ...
Kokia Ji Sviesi!
Siluma ir Sviesa VISIEMS DALINA.
Bukite tokie - kaip Saulute !

0  
2 PlejadieteLina   (11.12.2012 22:40) [medžiaga]
Klausiate, koks mano vardas Faceebooke? Toks pats: Lina.

2012 12 21 - oji. Taip, ne tik musu Planeta, bet ir visu Visatu Zvaigzdes - Planetos pereis i kita Buvi (Pakils).

TA DIENA PATARIU pasiimti laisva nuo visu darbu. Ir nesekite BAIMIU del Pasaulio Pabaigos. Nes jos nebus. Bus tik SAMONIU PAKILIMAS. Planeta pereis i Astralini Pasauli.

Zmogau! To, ko lauki is kitu zmoniu, pirmiausia turi padaryti SAU. Jei nori, kad zmones Tave pamiltu, IS PRADZIU PAMILK SAVE. Nori, kad zmones Tau suteiktu Laimes? Deja, sito jie NEGALI, nes suteikti Laimes sau gali TIK TU PATI (S).

0  
3 PlejadieteLina   (11.12.2012 22:52) [medžiaga]
O cia mano eiles, parasytos VIENARAGIAMS pries 6 - erius metus, kai tik pradejau mintimis kalbetis su Vienaragiais. (Gal sios eiles kam nors duos nauju minciu...)

Vienaragiai mano! Brangieji mano!
Trokstu! Trokstu, trokstu Jusu!
Jus Tyriausi is Tyriausiuju!
PRASAU, ateikite pas mane!

Palieskite mane RAGU savo!
MYLIU JUS! Jus nuostabiai grazus!
Dovanoju Jums baltas lelijas.
Ir ATSIDUODU Energijai Jusu!

Trokstu! Trokstu, padeti Kitiems!
PRASAU, vadovaukite man!
Mylimieji mano, Brangieji, prasau...
Esu Jums LABAI DEKINGA!

Na o as Jus, kurie cia skaitote ir dalinates savomis mintimis, - apkabinu ir siunciu Jums visiems TYRA TYRA MEILE - IS VISOS SAVO SIRDIES.

+1  
50 gede   (21.12.2012 10:51) [medžiaga]
Šianakt sapnavau vienaragį ir jis sakė tau perduoti, kad nueitum į psichdispancerį, ten tau paruošta vieta teleportacijai pas saviškius. O jei rimtai tai išlysk iš namų, pasidomėk kas realiai vyksta aplinui. Pasišnekėk su normaliais žmonėmis. Daugelis iš jūsų gyvenate kažkokiame iliuziniame virtualiame šizoidiniame pasaulyje. Mano žodžiuose nėra jokio smerkimo ar pan. Paprasčiausiai kažkas turi jūms pasakyti, kad laikas atsibusti.

0  
4 Hmmmm   (11.12.2012 23:56) [medžiaga]
....na ,drąsu....
kas liečia eilėraščius, tai ....gal greičiau juos galima būtų pavadint proza.....

0  
5 monntos   (12.12.2012 00:00) [medžiaga]
pasibaigus perejimui nuo gruodzio 24 dienos prasides kaledu seneliu invazija,visi kas jau bus igave kristolines akys(po perejimo bus pas dauguma)gales matyt dangumi skraidancius kaledu senelius.Bus begale dovanu ir visi bus labai laimingi.Gruodzio 27 diena aplankis mus MERLINAS burtu lazdele pamojas jis nuims visus mokescius.Mums nebereikes daugiau islaikyt dikaduoniu,kaip pvz seimas,policija,polikninikos,sodros,kalejimai ir ,t,t. kita ryta ozo salies burtininkas visa zmonija ismokis,kaip paciam materializuoti viska ka panorejus.Tai bus naudinga iki to laiko,kol busime materialus,bet tapus energija jau mum viso to nereikes.Nauju metu isvakarese atsivers paralenins pasaulis mes susitiksim su majais jie mums atsklesi visa istorija ir bus daug begale stebuklu,bet siuo netu skambina man minotauras.Esme,kad visi bus laimingi ir nieko nereikes daryt,samone atsvers ir viska zinosim bei suprasim :)

0  
10 Braske   (12.12.2012 10:33) [medžiaga]
jega! smile

0  
6 >monntos   (12.12.2012 00:27) [medžiaga]
cia turetu buti juokinga? Vaiku darzelio lygio humoras...

0  
7 monntos   (12.12.2012 01:07) [medžiaga]
kur tu randi humora?Tarp vienaragiu ar kaledu seneliu?Nes pats tarp forumieciu randu daug humoro.Beja tu cia mane isjuokt nori .suliginus mano rasleva su vaiku darzeliu?ai pakritikuot.Nekritikuok mano vaike nes kritikoj paskesi.Ar gal ne vaike.Geriau mokytoja :D
Galvoju ar rimtai ims ir zmones pasikeis.Kazin:D va parasai ir sukila emocijos.Smerkimas,nepasitenkinimas NESUPRATIMAS :D
Kam sukele enocijas nekokias,tai tam dar siulau dirbt dirbt ir dirbt.

0  
8 PlejadieteLina   (12.12.2012 01:08) [medžiaga]
Kas per Faceebook nori su manimi susisiekti, bet neatrenka, nes tu Linu Ramanauskieniu daug, tai ziurekit i gimimo data, ten parasyta mano Gimimo data: 1960 liepos 18 diena. LAUKIU Jusu Drauguose!

0  
9 >monntos   (12.12.2012 10:27) [medžiaga]
cia ne kritika, cia pastebejimas. Gi nerasau, kad tau dar rasybos reiketu pasimokyti :) cia jau butu kritika :)
as irgi rasiau be lietuvisku raidziu, nes angliska klaviatura, bet bent stengiausi kitu klaidu nedaryti... O emocija ta, kad apeme nustebimas, kai vienas forumietis nuosirdziai dalinasi savo mintimis, o kitas - pasisaipo is ju... Tai ir klausiu, ar cia turejo buti juokinga? Jei ne, tai gal koks pamokymas buvo? Zodziu, pats supranti, kad tiesiog norejai uzvaziuoti, ir tiek... Tik pritariu, kad dirbti reikia ne vienam is cia esanciu, tiek man, tiek ir paciam tau:)

0  
11 Braske   (12.12.2012 10:35) [medžiaga]
nerandu, LInute, gimimo datos nerodo niekur man, ne pire vienos Linos. tai Tu mane susirask. Saule Raudona smile

1-10 11-20 21-30 31-40 41-44
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0