Penktadienis, 29.03.2024, 11:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Spalis » 16 » Harmonijos Liepsna. A. L. Džouns
18:05
Harmonijos Liepsna. A. L. Džouns

Orakulo Zaharo baigiamasis žodis.

Aurelija – Zaharas yra seniausias Šambalos mokytojas. Jis man pasakė, kad planetoje gyvena nuo seniausių laikų, kūne, kuriam daugiau nei 250 000 metų. Jo ūgis 15 funtų, atrodo kaip 35 metų amžiaus, jo plaukai turi spindinčią baltą spalvą, tai nėra žili plaukai, jų spalvą apsprendžiama širdies švarios baltos spalvos intensyvumas. Jis mokslininkas, tiriantis gamtą ir jos reiškinius. Didžiąją savo gyvenimo dalį jis pragyveno Šambaloje. Vienas iš jo mėgstamiausių dalykų – svarstymai apie "harmoniją”, kaip apie svarbiausią raktą, kad pasiekti Pakylėjimui būtiną sąmonės lygį.

Jis yra vienas iš Prašviesėjusiųjų, tų kurie padėjo ir vadovavo Telaso kūrimui prieš 12 000 metų, konsultavo Lemūriečius prieš 5000 metų iki to, kol Lemūrijos kontinentas buvo sunaikintas ir nuskendo, o Telosas buvo apgyvendintas pirmaisiais gyventojais.

Zaharas man pasakė, kad pradžioje Šambaloje niekas nebuvo tikras tuo, kad Lemūrijos civilizacija sugebės prisijungti prie vidinės Žemės, Aghartos Šviesos miestų tinklo. Buvo nuspręsta įdėmiai stebėti jų vystymąsi.

Zaharas taip pat sakė, kad praleido daug laiko Telose per paskutiniuosius 12 000 metų ir jis iš tikro labai laimingas pareikšti, kad Telosas – tai puikus Meilės ir Šviesos miestas. Tai, ką pasiekė Lemūriečiai, per tokį trumpą laiką, palyginus su kitomis vidinės žemės civilizacijomis, kurios siekė to lygio žymiai ilgiau. Lemūriečių pasiekimai pranoko visus buvusius planetinės ir intergalaktinės tarybų lūkesčius, buvusius tada, kai davė sutikimą Telaso sukūrimui prieš 12 000 metų.

Štai jo žodžiai: "Aš praleidau daug laiko Telose, ypatingai jo egzistavimo pradžioje. Aš pamilau tą miestą taip pat, kaip myliu Šambala. Netgi dabar praleidžiu daug laiko Telose, bet dėl visai kitų priežasčių, nei anksčiau. Dabar esu ten ne tam, kad stebėti jų vystymosi progresą, o paprasčiausiai todėl, kad aš mėgstu būti apsuptas to nuostabaus Šviesos miesto žmonių. Grožis, nuostabumas, brolybė, kūryba, kurie čia karaliauja  visame savo tobulume, geriau už bet kokius žodžius demonstruoja tuos stebuklus, kuriuos galima sukurti su Meile ir Harmonija, kada civilizacija ir visi jos žmonės kolektyviškai nusprendžia pasiekti pilną Kūrėjo Meilę. Telosas ir jo žmonės yra nuostabus to, ką gali sutverti Meilė”, kosminio stebuklo pavyzdys.

Taip pat jis man sakė, kad yra praeityje keletą kartų buvęs ir Žemės paviršiuje, trumpais laiko periodais ir kad jis mėgavosi pokalbiais su žmonėmis, kurie gyvena paviršiuje. Jis pridūrė: "Mano širdis, taip pat kaip ir jūsų lemūrietiškos šeimos, laukia, kada atsiras galimybė vėl vaikščioti tarp jūsų, pasiūlyti jums savo brolišką pagalbą, išmintį ir vadovavimą.”

Zaharas – Laba diena mano brangieji. Ačiu Aurelijai, kad leido pasisakyti savo knygoje. Aš su malonumu siūlau savo energiją jūsų didiems siekiams ir džiaugiuosi galimybe susijungti širdimi su kiekvienu, kas skaito mano pranešimą.

Leiskite pasakyti. Tam, kad padaryti jūsų pasaulį pilnai prašviesėjusiu ir pakylėjusiu į Šviesą, kiekvienam, čia gyvenančiam, reikia suprasti, kas tai yra "harmonija”. Kiekvienas tai turi padaryti. Tai būtinumas. Kitaip, jei jūs nenumesite nuo savęs savo kvailų įsitikinimų, sirgsite nuo šviesos trūkumo ir paprasčiausiai mirsite, kadangi neturėsite galimybės būti laimingu naujame pasaulyje. Suprantate?

Mano brangieji, tai jūsų pasirinkimas. Arba jūs pasirenkate "harmoniją”, arba - ne. Jūsų vystymosi rezultatas priklauso nuo jūsų nuosavo pasirinkimo, kurį jūs darote kas dieną, kas valandą, kas kiekvieną savo gyvenimo akimirką. 

Žmonės yra arti to, kas vadinama "derliaus surinkimas”. Žinokite, kad jėgos kurios egzistuoja šiame pasaulyje, tamsios pusės jėgos, iluminatai, pasistengs sustabdyti tą procesą bet kokia kaina. Žinokite, kuo labiau jie stengsis tai padaryti, tuo labiau suprasite, kad jūs esate teisingame kelyje ir tikslas arti. Suprantate?

Jūsų planetos vyriausybės dar nesuprato, kad žmonės, gyvenantys vidinėje Žemėje, gyvena čia labai seniai, taip seniai, kad jų apribotas protas nesugeba to įsivaizduoti. Dar vis nesuprato, kad ne jie vadovauja planetai. Jų planetos vadovavimui, vedančiam prie išsiskyrimo, greitai ateis dramatiška pabaiga. Jų iliuzijų burbulai greitai sprogs, ateis laikas atsakyti už savo poelgius.

Dabar laikas atsitraukti nuo tų, kas nenori gyvenime harmonijos pasiekimo. Visi tie, kas siekia harmonijos ir apsijungimo su Teloso šeima, turi vykdyti štai ką:

Jūs visada turite stengtis būti harmonijoje su visomis būtybėmis ir gamta. Jeigu jūs nesate harmonijoje, jūs nešate disonansą. Disonansas neša griovimą.

Ką be darytų ir ką besakytų aplinkiniai žmonės, "jūs turite likti harmonijoje”. Jei kas nors bandys jus įžeisti, palaiminkite jį ir tęskite savo kelią toliau, likite harmonijoje. Neleiskite būti jiems jūsų realybės dalimi, tai jums nereikalinga.

Jei jūs susiduriate su disharmonijos situacija, pasitraukite į šalį. Jums nėra būtina būti ten, kur nekaraliauja harmonija.

Visame ir visada ieškokite harmonijos, tiesos, neleiskite sau niekada nukrypti nuo to kurso, negriaukite savęs. Tie, kurie toliau priešinsis naujoms energijoms, dabar užpildžiusioms planetą, negalės ilgai tai daryti. Naujos energijos sukaupė tokią jėgą ir galią, kad jau labai arti persiformavimai, kurių visi taip laukia, bet tie, kas tam priešinsis, susinaikins patys save.

Daugiau jūs neturi jausti kovos ir kaltės. Niekada nekaltinkite savęs už tai, kokie jūs esate, už tai, ką jums reikėjo pergyventi, kad subalansuoti savo gyvenimo skolas. Visada stenkitės pagerinti save ir padėkokite už pagalbą, kurią jūs gaunate.

Harmonija turi tapti pačia pagrindine jūsų gyvenimo dalimi, būkite tikri, kad tai palengvins jūsų kelią į Pakylėjimo Salę. Jūs sužinosite, kada pasieksite tokį lygį, kadangi tada daugiau niekas jums nekels nerimo. Ką žmonės be kalbėtų ar veiktų, tai daugiau neliūdins jūsų širdies.

Tas, kas yra harmonijoje, išbando pilno susijungimo su Kūrėju laimę. Taip ateina supratimas. Kai jūs pasieksite to, jūs būsite pasiruošę Pakylėjimui.

Kadangi aš beveik kūniškas, pagal dvasią, aš irgi jus ten pasitiksiu ir sveikinsiu jūsų Šviesos pergalę. Aš jus visus neapsakomai myliu.

Pranešimas iš Poseido. Orakulas Galatrilas

(Virgio trigrašis: vienas iš požeminių Agharta tinklo miestų, atsiradęs po Telaso,  antros Atlantidos žūties.)

Dabar laikas papasakoti mūsų tiesą apie Atlantidą. Tai – yra reikalinga kiekvienam iš jūsų, kad jausti mus naujoje Šviesoje, kurią mes turime savyje ir visiems mums, kad susikabinti rankomis ir širdimis, kad leisti pasireikšti naujai Lemūrijai, naujai jūsų realybei.

Mūsų laikas Atlantidoje buvo didžiausia neteisingo energijų panaudojimo demonstracija, kurią ši planeta ir žmogiškoji giminė vis dar jaučia. Mums buvo duotos didžios dovanos, kurių mes ieškojome. Savo pirmame kreipimesi mes klausėme jūsų apie tai ir gavome pilną jūsų atleidimą. Mes giliai dėkojame jus už jūsų atjautos pilnas širdis. Jūsų atleidimas mums kaip naujas laiptelis, širdies išgydyme.

Faktiškai, mes visada buvome su jumis, bet jūsų išmatavimo dažnis neleido jausti mūsų. Iš tikro, visi kas pasieks savo būtybės dieviškumo vibracijų, vėl susijungs su mūsų vibracijomis, kito kelio nėra.

Kai įvyks tas momentas, mes visi pripažinsime vienas kitą, kaip tikra šeima, kuria mes ir esame. Etiketės: "Lemūrietis” ar "Atlantas” bus paliktos, kadangi dabar mes esame Viena. Etiketės, kurias jūs turite šalims ar religijoms pažymėti, atkris. Ir vėl mes gyvensime kartu meilės vienybėje.

Prieš tai, kol įvyks jūsų išmatavime pilnas pasireiškimas, Žemės paviršiuje bus daug įvykių ir persiformavimų. Šiandiena nėra jokių aukų jūsų pasaulyje. Visos globalios ir asmeninės situacijos, su kuriomis jūs susiduriate kasdieniniame gyvenime, pasireiškia todėl, kad jūs jas patys sukūrėte. Pačios didžiausios užduotys, iškilusios dabar prieš jus, turi subalansuoti jūsų nuosavus norus ir harmonizuoti juos pačiu geriausiu būdu visiems. Kiekvienas iš jūsų turi pilnai suprasti sukūrimo jėgą, kurią jūs valdote kiekvienu momentu.

Šios planetos persiformavimo palaima pasireiškia per žymiai aukštesnes energijų vibracijas, kurios kas dieną pakelia ir performuoja tikrovę. Nedalyvavimo laikas baigėsi ir kiekvieną iš jūsų prašo dalyvauti didžiame nuotykyje. Kiekvieną iš jūsų kviečia atsiminti, kuo jūs buvote praeityje, palaimoje ir skausme, džiaugsme ir liūdesyje. Visi praeities įvykiai užims savo vietą ir jų teisingą panaudojimą jūsų kosminėje ateityje, išmintyje.

Atlantidoje mes norėjome valdyti, mums prieinamas energijas, egoistiniais tikslais. Jūs taip pat, šioje planetoje pasiekėte savo evoliucijos laiką, kada mūsų pamokos gali jums pasitarnauti. Mūsų širdys turi išlikti atviros, apimti visus senus ir naujus įvykius. Mūsų protai, vis dėl to, turi pripažinti tiesą. Atlantida tapo civilizacija, pametusi kontrolę. Tai įnešė atsiskyrimą nuo mylinčių, atjaučiančių širdies ir sielos energijų. Didžią Atlantidos civilizaciją pradėjo dominti tik lenktynės dėl žinių ir galybės, tiesos sąskaita. Mes nevertinome savo Dieviškos būtybės ir palaimos, kuri mums buvo duota.

Šiandiena jūsų pasaulis taip pat stovi prieš tokios pat problemos faktą. Jūsų šiuolaikiniams lyderiams, užduodami tie patys klausimai, apie motyvaciją ir elgesį, taip pat, kaip mes klausėme savųjų lyderių tada. Ir atsakimai, kuriuos jūs gaunate, neskamba harmonijoje su jūsų sielos muzika. Kartais jūsų lyderių žodžiai ir jausmų išsireiškimas skamba logiškai, teisingai, gali pasirodyti originaliais. Tačiau, kada jūs juos ištyrinėsite su vieninteliu matu, kuris pas jus yra, savo širdimi, jūs sužinosite, kad mus maitina iliuzijomis, apgaule ir išdavystėmis. Ir jūs sužinosite, kad tokia iliuzija daugiau nebegali tęstis, kadangi jūsų Kūrėjas šiai planetai paskelbė apie "Naują Šviesos Dieną”.

Jūs visi sukūrėte dualybę, kurią priėmėte, uždangas, nuo kurių jūs tvirtai pasiryžote atsikratyti. Jos buvo sukurtos tam, kad padėti praeiti didžias pamokas, nuostabios gyvenimiškos patirties surinkimui. Taip pat, kaip ir mes, sukūrėme savo nuosavas iliuzijos uždangas Atlantidos laikais, galvojome, kad galime žaisti su Kūrynijos ir pasireiškimo energijomis be jokių pasekmių, taip ir jūs turite neteisingai sustatytas, jūsų pačių neteisingo energijų panaudojimo programas.

Mes kalbame apie pačias svarbiausias, neteisingai panaudotas šioje planetoje emocines energijas. Emocinis kūnas – jūsų tikra neatskiriama teisė ir dovana, o jūs tam užsivėrėte, iki kasdieninio neigimo. Kaip besivystančios, žmogiškos rasės būtybės, jūs buvote apdovanoti emociniu kūnu, skirtingai nuo bet kurios kito šios planetos gyvūnijos ar augmenijos gyvybės. Ir vis tik jūs jaučiate , kad tas emocinis kūnas yra jūsų silpna vieta, jūsų "Achilo Kulnas”, taip sakant.  Daugumas iš jūsų galvoja, kad emocinis kūnas, kažkas tokio, nuo ko reikia atsikratyti. Jaučiate, kad jums reikia sulaikyti jo veikimą ir slopinti, tirpdyti jo siuntimus jums. Priemaišos, jūsų emocinio kūno nelogiškumas, pilnai išreiškė visą tai, ką jūs patiriate skausme ir baimėje. Mes, savo emocijomis, pabandėme pasidalinti su protu, užmiršdami, kad mūsų emocijos - kanalas tarp mūsų širdies ir sielos.

Jums suteikta galimybė išreikšti pilną Sąmonės jėgą per savo emocinius kūnus. Ar esate būsenoje, leidžiančioje pripildyti tas energijas unikalumu, kurį turi kiekvienas iš jūsų? Tas unikalumas – tiesioginis emocinių atspalvių rezultatas. 

Jūsų emocijos ne energijos, kurios ignoruojamos ar paklūsta. Jos ne energijos, kurios bus paliktos ir nekels pasitikėjimo. Jos tikras ir pilnas jūsų individualios liepsnos atspindys, kurią reikia maitinti ir puoselėti, kad degtų stipriai ir švariai.

Jūs – fizinė, Dieviškumo Dvasios grakštumo ir potencialo išraiška. Jūs – Kūrėjo valios išreiškimo pagrindas. Nėra jokio daugiau tikro džiaugsmo, kai kiekvienas pripažįsta tą tiesą ir kas diena gyvena to pagrindu.

Per savo emocinius kūnus jūs taip pat išreiškiate ryšį, kuris egzistuoja tarp fizinio ir dangiško kūnų, tarp kūno ir dvasios. Kas kartą, kai jūs fiziniame plane ištiesiate ranką, kad prisiliesti prie kito žmogaus ir po to susijungti per vibracijas, sukurtas tų emocinių formų ribose, jūs naujoje ir nematytoje manieroje apjungiate sferas. Jūs sukuriate spalvas ir energijas, kurios niekada prieš tai neegzistavo, naujas išraiškas ir meilės kupiną dangų.

Tik per mūsų vienas kitam meilę, mes galėjome iš tikro prisiliesti ir susijungti su Kūrėjo ribomis. Tik per bendros mūsų vienybės priėmimą, kaip emocinės asmenybės, atitinkamai kiekvienam ir bendrai, mes vėl galėjome studijuoti savo sielas. Mūsų Lemūrietiškiems broliams ir seserims prireikė daug gyvenimo ciklų, kad mums parodyti ir padėti suprasti tą tiesą. Jie palaikė mus su begaline meile ir mokymu, kadangi mes siekėme paleisti savo senus įsitikinimus ir tikėjimus. Jie dovanojo mums pilną mūsų, kaip dieviškos būtybės, tikrumo veidrodį, kurį Atlantidos laikais mes išjuokėme.

Šiandiena tą patį veidrodį mes pateikiame jums, tą pačią meilę ir paramą. Kreipkitės į mus ir per savo emocinius kūnus palieskite mus. Mes –čia. Jaučiate gyvenimo aistrą ir jėgą, kuri pasireiškia, kadangi jūs apsijungiate patys su savimi, kadangi jūs supančioms energijoms  vėl atstatote kanalus ir kelius. Leiskite sau jausti medžius, gėles, gyvūnus laukuose, paukščių dainavimą, gėles savo sode ir komfortą savo namuose. Palieskite širdis, vienas kito, pačiu giliausiu būdu.

Kartu mes kuriame naują Lemūriją, kartu jūs sukuriate atradimą, kurio jūs trokštate, jūsų pasireiškimo, kitoje jūsų išmatavimo pusėje. Mes laukiame jūsų, visada saugantys jus savo širdyse, kadangi mylime jus taip švelniai.

Jūsų Atlantidos šeima.

Maču-pikčiu požeminis miestas. Orakulas Kasko

Mane vadina Kasko ir aš esu čia su savo broliu Adama iš Telaso, kad papasakoti jums apie mūsų Šviesos miestą. Peru miestas, kuris taip pat turi tokį pavadinimą, senų seniai buvo pavadintas mano būtybės veiklos, kurią aš nuveikiau šio krašto labui tolimoje praeityje, garbei. Aš – viena iš senovės būtybių, atstovaujantis mūsų miesto Seniūnų Tarybą.


Nuo Mačiu-Pikčiu gyvenvietės paviršiuje, trys mylios į žemės gylį, apsigyvenusi gražiame Šviesos mieste, turintį tą patį pavadinimą - Mačiu-Pikčiu, egzistuoja ir klesti kita išsivysčiusi civilizacija. Ta prasme, kad mes irgi pasiekę penkto išmatavimo sąmonę, mūsų miestas panašus į Telosą. Mes čia esame pakankamai ilgą laiką, kai Telosas įsikūrė po Šasta kalnu, tik porą tūkstančių metų vėliau. 

Tačiau mūsų miestų istorijos skirtingos. Kažkada, eoninį laiko tarpą, mes gyvenome Žemės paviršiuje, paraleliai su Lemūrija, gyvenome sukurdami nedideles Šviesos ir brolijos gyvenvietes, ten, kur dabar egzistuoja miestas Maču-Pikčiu. Mes ne visada gyvenome po žeme. Bet galų gale, po didžiojo potvynio ir abiejų kontinentų sugriovimo, mums tapo akivaizdu, kad taikai ir grožiui, kuriuo mes taip mėgavomės, gali kilti grėsmė.

Kadangi paviršiuje vėl pradėjo augti neigimas ir negatyvas, darėsi vis tamsiau ir pavojingiau, nei anksčiau, mums tapo būtina atkurti savo miestą žemės ribose taip pat, kaip tai padarė Telosiečiai iki mūsų. Mes taip pat norėjome sukurti Šviesos miestą, kad savo Inkų civilizacijos šeimos nariams paruošti Šviesos gyventojus, kurie galutiniame rezultate pakylės į aukštesnius išmatavimus.

Mes suformavome savo ketinimus išsaugoti savo kultūrą ir visas miesto brangenybes po žeme, žinodami, kad likti paviršiuje, gali būti pavojinga, didėjant žmonijos neigiamumui. Daugelis iš jūsų vis dar stebisi, kur dingo Inkai, kai, kokiu tai būdu, ištisa civilizacija dingo iš Žemės paviršiaus beveik "netikėtai”, dabar aš jums sakau, kad jie atvyko į požeminį Šviesos miestą Maču-Pikčiu.

Daugumai nereikėjo eiti toli. Jie atvyko į mūsų kalną per slaptą perėjimą šventame klonyje, netoli nuo tos vietos kur jie gyveno.

Nors Žemės civilizacijos atvykusios iš plataus galaktikų, žvaigždynų ir planetinių sistemų spektro, daugumas iš Jūsų, per savo įsikūnijimų ilgą istoriją, pasirinko tikrai platų galimybių diapazoną. Visose pagrindinėse civilizacijose, kurios papuošė Žemę per jos ilgą vystymosi periodą, Jums ne kartą teko persikūnyti.

Tai reiškia, kad nepriklausomai nuo to, iš kur jūs atvykote pirmapradžiai, iš kokios planetos ar iš kokios žvaigždžių sistemos, ar visatos, visi jūs kažkada tai turėjote gyvenimiškos patirties čia kaip Lemūriečiai, Atlantai, Majai, Inkai, Egiptiečiai ir t.t. Kuo jus tai dabar verčia jaustis? Žinokite, kad  mūsų realybėje daugiau nebereikia įvardijimų, identifikacijų. Mes siekiame gyventi Kūrėjo Vienybėje. Kiekvienas žmogus, galų gale yra Kūrėjo širdies dalelė ir taip pat kiekvienas paliko savo dalelytes, aspektus visur, visose visatose, visose galaktikose, planetinėse sistemose.

Pradžioje, iš esmės mieste gyveno mūsų žmonės, Inkų civilizacija. Dalis Lemūrijos ir Atlantidos mokslininkų prisijungė ir palaipsniui, vis daugiau Lemūriečių ir Atlantų tapo mūsų miesto gyventojais. Dabar miestas yra apgyventas ne tik tų trijų pagrindinių civilizacijų atstovais.

Gyvename mes visi kartu Vienybėje, pilnos harmonijos ir tikros brolybės dvasioje. Jūs žinote, kad kai tik jūs pakylėjate, Jūs nesate ribojamas, kad gyventi tik vienoje vietoje. Judėti ratu ir gauti patirtį, gyvenant daugelyje vietų, tai didelė laisvė. Kai kurie žmonės atvyksta čia, kad pagyventi kažkurį laiką, o po to vėl išvyksta, kiti gyvena čia pakankamai ilgai.

Mūsų gyvenimas labai panašus į gyvenimą Telose. Mūsų kūrybos procesas minties pagalba, toks pats kaip ir Telose. Nežiūrint į tai, kad kiekvienas miestas turi savo nuosavus ypatumus, visos pakylėtosios civilizacijos gyvena pagal vienus universalius principus ir gyvenimo būdas tarp miestų nesiskiria. Gyventojų skaičius dabar mieste apie milijoną. Kuo skiriasi mūsų miestas nuo Telaso? O skiriasi tuo, kad Telose gyvena – Lemurijos pagrindinė civilizacija, Mačiu-Pikčiu populiacija sudaro trys civilizacijos. Daugumas Teloso gyventojų gyvena tame pačiame kūne ar įsikūnijime Lemūrijos civilizacijoje labai ilgai, todėl jie gali vadintis Lemūrietiškos civilizacijos pradininkais.

Kaip jūs žinote, prieš keletą šimtų metų Ispanijos užkariautojai atvyko į Pietų Ameriką ir išnaikino čia nuostabias, elegantiškas civilizacijas, gyvenusias čia tuo metu. Savo gobšume, gauti visą auksą, kokį tik jie galėjo, niekada ir niekam neturėjo jokios pagarbos. Tada gyvenusi Žemės paviršiuje Inkų populiacija, buvo labai taiki, draugiška ir klestinti. Kai prasidėjo Ispaniškas kraujo praliejimas ir griovimas, mes pasikvietėme juos į savo miestą ir nuo to laiko jie dingo. Jie paliko Žemės paviršių, pasiimdami su savimi visas savo brangenybes ir persikėlė po žeme. Jie ir šiandieną dar čia, gyvi ir sveiki.

Mūsų mieste, mes – ketvirto/penkto išmatavimo būtybės. Mes galime pasakyti, kad egzistuoja daug išmatavimų lygių. Dalis iš jų turi kūniškumą, ant kiek jums tai suprantama, o kiti – tik eteriniai. Telosą mes galime klasifikuoti nuo apatinio ketvirto, iki viršutinių dešimto ir dvylikto išmatavimų.

Aurelija – Ką jūs veikiate, koks jūsų pagrindinis tikslas Maču-Pikčiu mieste?

Kaska -  Iš tikro, mes visada įsitraukę į "Lietaus Miškų” išsaugojimą, kurie yra labai svarbūs gyvybei ir planetos gerovei. Dėl paviršiaus gyventojų gobšumo, nepakankamo sąžiningumo ir pagarbos Žemei, be mūsų įsikišimo, Žemės planetoje nebūtų nieko likę gyvo šiuo metu. Mes stengiamės sustabdyti griovimus ant tiek, kiek mums leistina. Nors žymiai aukštesni išmatavimai, neleidžia mums tiesiogiai kištis į jūsų išmatavimą, mes darome viską nuo mūsų priklausančio.

Mes – taikos ir harmonijos vedliai. Taip pat, darbe su Gamta, mes vykdome Planetinį aptarnavimą. Mes tapome pakankamai meniški gamtos sudarymo supratime ir kada ateis reikalingas laikas, mes padėsime planetai, jos grožio ir tobulumo atstatyme. Nors mes ir nebūsime vieninteliai, tai darantys, mes prisijungsime prie didelės komandos. Kai  laikui bėgant, atsirasime tarp jūsų, išmokysime jus to, ką patys mokame.

Tuo pačiu, mes darome jums oficialius pakvietimus, atvykti į mūsų mokymosi klases naktimis, jeigu jūs norite išvystyti tai, ką jūs vadinate " dideliu žaliu penkto išmatavimo pirštu”. Mes taip pat galime jus išmokyti daugelio nuostabių gamtos paslapčių, kurios paviršiuje buvo pamestos. Mokymo procese jūs būsite susižavėję tuo grakštumu ir lengvai pritaikysite visas tas naujas žinias savo kasdieniniame gyvenime tam, kad sukurti aplink save grožį ir gamtos tobulybę, kurią mes sukūrėme čia. Telose taip pat įgavo tas žinias ir būtent todėl jie galėjo sukurti tokį didelį grožį savo širdyse.

Kitas aptarnavimas, kurį mes atliekame iš savo miesto – su spalvomis. Kadangi jūsų pasaulis ant tiek užterštas ir ant tiek mažai deguonies liko atmosferoje, tai be daugybės angelų ir kitų pakylėtų būtybių kasdieninio deguonies papildymo, gyvenimas jūsų išmatavime būtų neįmanomas daugelyje vietų.

Tai, ką mes darome kolektyviškai, kai jūs naktį miegate, siunčiame į paviršiaus atmosferą didžiulius žalios spalvos spindulius, valančius orą ir papildančius, atstatančius Žemės atmosferą. Be to dalyko, mirčių kiekis šioje planetoje kiekvieną dieną išaugtų 1000 kartų. Yra taip pat daug būtybių komandų ir kitų Šviesos miestų, darančių panašų darbą, kaip mes, bet šiek tiek besiskiriantį. Daugelis iš mūsų įneša savo indėlį į jūsų gerbūvį, padedant lygiam Žemės funkcionavimui ir žmonijos palaikyme iki "didžio išsivalymo” dienos, kuri greitai artėja.

Aurelija -  Ar pas jus yra tuneliai?

Kasko – Iš tikro, pas mus yra tuneliai, einantys į visas Pietų Amerikos ir už jos ribų puses. Mes taip pat turime tunelius tiesiogiai einančius į Telosą. Praktiškai, tokios būtybės kaip Adama, gali keliauti tarp Telaso ir Mačiu-Pikčiu per keletą minučių jūsų laiko. Iš tikro, egzistuoja ištisas požeminių tunelių tinklas po Žeme.

 Mes taip pat turime labai artimus ryšius su požeminiu miestu Quetzalcoatl Ekvadore. Tai miestas – taip pat apgyventas senovės Inkų ir Actekų kultūromis. Jie praktiškai gyvena taip pat, kaip ir mes, pas mus susiklostė labai draugiški santykiai. Iš esmės, mes turime tą pačią prigimtį ir kultūrą. Tarp šių dviejų miestų yra tiesioginis tunelis.

Aurelija Ar jūs turite lyderį?

Kasko – taip, mes turime lyderiavimą, bet neturime konkretaus lyderio, kaip Jūs tai suprantate. Mes išmokome valdyti savimi.  Mes senų seniausiai pasiekėme tokį dvasinio lygio brandumą. Žinoma, mes turime aukščiausiąją tarybą, kaip ir visi kiti miestai, tai – mūsų miesto aukščiausia valdyba. Kai žmonės pasiekia pakankamai aukštą išsivystymo lygį, jūsų gyvenimo didžiuoju gubernatoriumi tampa Jūsų Dieviškas Būvimas.

Daugumas iš mūsų gyvena piramidinės formos tipo namuose, padarytų iš kristalinių medžiagų, sukurtų mūsų sąmone. Daugumas iš mūsų visuomeninių pastatų, mokymosi vietų yra apvalios formos ir taip pat padaryti iš įvairių formų, spalvų, tekstūrų. Mūsų kūrybinis potencialas pakankamai išaugo ir mūsų miestas labai gražus.

Telose atvirkščiai, jie gyvena apvaliuose namuose, o dauguma visuomeninių ir susirinkimų vietų, piramidinės formos.

Ačiu tau Aurelija, kad leidai mums išsireikšti per tavo knygas, ieškantiems per jas tiesos. Mes palaiminame jus su savo Meilės, garbingumo ir harmonijos Liepsna.

 

Fizinis gyvenimas, standumas, kuris buvo sukurtas jūsų išmatavime, nėra paliktas be šviesos. Jis tamsesnis ne dėl to, kad tankesnis už tą išmatavimą, kuriame esame mes. Jis tamsesnis todėl, kad jūs  praradote savo meilę jam.

"Mes, Šviesos meistrai, šios knygos paprastų mokymų pagalba, duodame jums raktus, su lengvumu, grakštumu ir nuostaba, atveriančius Pakylėjimo kelią.

Dabar jums spręsti, ką jūs su jais darysite. Ar pasinaudosite jais tik kartą ar du, o po to sakysite: " Tai – įdomi medžiaga” ir gal būt pasidalinsite ja su keletą savo draugų, bet nepasinaudosite nuostabios išminties tikra integracija į savo kasdieninį gyvenimą, kad šuo einamuoju momentu tapti savo dieviškumo įsikūnijimu? Ar jūs priimsite šią informaciją visa Širdimi, rimtai, giliai ir su pilna atsakomybe, išstudijuojant visus raktus, kas jūsų sąmonę išvystys iki penkto išmatavimo būtybės sąmonės? Ar darysite jūs tai iki tol, kol nepamatysite mūsų, akis į akį, kol jūsų nepakvies į "Pakylėjimo Sostą”?

Jums spręsti, mūsų širdžių mylimi vaikai; dabar pas jus yra visi raktai. Kol jūs tais paprastais, bet brangiais Išminties raktais atrakinate savo širdis, mes laukiame jūsų kitoje pusėje, kad sušildyti jus Meilės glėbyje.

Adama, Anamaras ir Lemūrijos Deivė

Peržiūrų: 9255 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 1621 2 3 ... 13 14 »
0  
1 laume   (16.10.2012 18:30) [medžiaga]
O širdis ir verkia, ir dainuoja. O energijos stiprios stiprios eina visu kūnu.

0  
2 Doremi   (16.10.2012 19:09) [medžiaga]
tai labai gražus straipsnis, tik ......a kodė tas gerasis orakulas būtinai baltais plaukais?gal kiti yra juodaplaukiai?tai sakau, nes plaukų spalva neapsprendžia žmogaus sąmoningumo ir gerumo wacko
tokių baltaplaukių pilna skandinavijos šalyse, ir aš netyčia įsimaišiusi giminėje balta, neaišku kieno palaido elgesio pasekmė tongue neprisipažins vistiek
taigi, balta, bet ne šambalos gyventoja, kaip ir kiti žmonės
ir niekada ten nebuvau biggrin ir nesusisamonėjusi aukštai,
bet šiaip tai gražus straipsnis, paliekama laisvė skaitytojui interpretuoti savaip, suprasti savaip,
todėl keliaujame vis arčiau perėjimo
kas prasmuks biggrin o kam šlagbaumas per makaulę- bubt tongue
žodžiu, nuostabus laikas vis artėja, tiksliai nusakytas "didysis nuotykis", o aš vis ieškojau tikslaus išsireiškimo smile
norėčiau būti su jumi ir po perėjimo wacko

0  
3 Braske   (16.10.2012 20:55) [medžiaga]
supratau, kas mane nervina (neskaitant plustancios paniekos is teksto). ar ne Selas Reicelas sake, kad Lemurija is esmes prazuvo del to, kad neige prota ir pasidave svytuokles principu i emociju puse, o Atlantida del priesingo efekto - jausmus pamint, prota iskelt. vat krastutinumai. jei cia tiesa, tai a ne laikas pasimokyt. o tas mokytojas baltais plaukais dave dave instrukcijas, kol zuvo jo mokiniai, ane? ir toliau tebeduoda?
ai ir pasakyt, kad augalai ir gyvunai neturi emociju gali tik tas, kas ju niekad nemate tongue

0  
4 spurgelis   (16.10.2012 21:05) [medžiaga]
Braškike, aš tai žinok tikrai nejaučiu paniekos iš šio teksto einančios. Mano širdis netgi labai šiltai ir vaikiškai naiviai realiai priima visą šitą info. Tik pora žodžių skleidė "kitokią" vibraciją,kuri niekaip nerezonavo su manosiomis,bet tai greičiausiai tik vertėjo "skubotas mažas aplaidumėlis" skurdokai išreiškiant mintį mūsų kalba. bet priekaištų neturiu,nes tikrąją info vistiek mano širdis pagavo ir tinkamai interpretavo susiderinus su ja.
Ačiū,Virgi, už straipsnį smile

0  
5 Braske   (16.10.2012 21:09) [medžiaga]
nu kaip Tau pasakyt. mane alergizuoja, kai kas nors daro vienu metu tris dalykus:
1. aiskina, kad darai viska blogai ir privalai is esmes keistis;
2. liepia save priimti toki, koks esi
3. prie situ priestareaujanciu vienas kitam reikalavimu prideda savo didzia beribe meile.

tiesiog atrodo, kad tas tvarius manes nekencia kai taip daro wacko

man gali kas nors paaiskint, kame cia dalykas? nes as skaitydama savaime sisteminu ir dedu i lentynas info, nu cia man yra perdaug wacko

0  
6 spurgelis   (16.10.2012 21:17) [medžiaga]
o tu niekaip nejauti tos meilės,nes negali priimti savęs tokios kokia esi?????? Ar kaip? biggrin

0  
8 spurgelis   (16.10.2012 21:20) [medžiaga]
"aiskina, kad darai viska blogai ir privalai is esmes keistis"-pacituok ištrauką,kurioje tu įskaitei tokius priekaištus?

0  
37 WhoKnows   (17.10.2012 16:10) [medžiaga]
Tai kai tu darai kažką blogai kitam ar kenki pati sau tai reiškias ten neesi tu, o tave ego. Tai ir sako, kad priimk save tikrą, o ne ego.

0  
7 Braske   (16.10.2012 21:18) [medžiaga]
nes kai tua keliami reikalavimai - ypac priestaraujantys vienas kitam, tai ko jau ko, o meiles ten nera. butent tokiu atveju jautiesi ypatingai nemylima. taip special for you kontuzas.

0  
9 Braske   (16.10.2012 21:30) [medžiaga]
"Tam, kad padaryti jūsų pasaulį pilnai prašviesėjusiu ir pakylėjusiu į Šviesą, kiekvienam, čia gyvenančiam, reikia suprasti, kas tai yra "harmonija”. Kiekvienas tai turi padaryti. Tai būtinumas. Kitaip, jei jūs nenumesite nuo savęs savo kvailų įsitikinimų, sirgsite nuo šviesos trūkumo ir paprasčiausiai mirsite, kadangi neturėsite galimybės būti laimingu naujame pasaulyje. Suprantate?"

"Jūs visi sukūrėte dualybę, kurią priėmėte, uždangas, nuo kurių jūs tvirtai pasiryžote atsikratyti. Jos buvo sukurtos tam, kad padėti praeiti didžias pamokas, nuostabios gyvenimiškos patirties surinkimui. Taip pat, kaip ir mes, sukūrėme savo nuosavas iliuzijos uždangas Atlantidos laikais, galvojome, kad galime žaisti su Kūrynijos ir pasireiškimo energijomis be jokių pasekmių, taip ir jūs turite neteisingai sustatytas, jūsų pačių neteisingo energijų panaudojimo programas.

Mes kalbame apie pačias svarbiausias, neteisingai panaudotas šioje planetoje emocines energijas."(ir t.t. toj pacioj energijoj, zr ka apie Atlantida kalbejo, ne atsitiktinai gi anaja su purvu maiso - parodyt, kad ir dabar o siaube, protas naudojamas)

o paskui pridedama - "Mes – taikos ir harmonijos vedliai".

man nesueina galai. jei galai nesueina - tai vadinas nera tiesa. o jei meluojama apie tokius rimtus dalykus, kaip meile - tai yra baisi manipuliacija.

taidsykit dabar mane biggrin

0  
10 Braske   (16.10.2012 21:36) [medžiaga]
"augiau jūs neturi jausti kovos ir kaltės. Niekada nekaltinkite savęs už tai, kokie jūs esate, už tai, ką jums reikėjo pergyventi, kad subalansuoti savo gyvenimo skolas. Visada stenkitės pagerinti save ir padėkokite už pagalbą, kurią jūs gaunate."

nu tai kaip tai padaryti, jei pagal straipsni moliai mes tokie, kad savo emocinio kuno neidentifikuojam? neteisingai naudojam energijas?

pats mokymas sito mokytojo nesa disharmonija. kaip ans gali harmonijai ditirambus giedot?

vel cia man pasakys, kad as tamsos darbuotoja, jau jauciu fanatizma slankiojanti aplink.

tiesiog noriu suvokti tuos priestaravimus, kame cia reikalas? vardan harmonijos, asmenines. jei buciau tikra cinike, nekreipciau demesio - ogi imu sirdin, vadinas ne vienodai man. bet tie priestaravimai sklindantys is tekstu pastaruju - man plesia viska viduj. neturi taip but.

0  
11 Ponas_Bebras   (16.10.2012 21:38) [medžiaga]
Šaime straipsnyje radau žodžių junginį "Naują Šviesos Dieną". Kaip kontrastui, galit perskaityt ir kitą versiją ką tai reiškia ir kas taip kalba, kur kaip tik šiandien išėjo naujas straipsnis kvantinemagija.lt puslapyje. Šiuo atveju pritariu panelei braškei, kad čia iškyla šiokie tokie prieštaravimai ir labai verčiama paklusti tai meilės jėgai, atsipalaiduoti, ignoruoti viską, kas negera ir t.t. Panašu į bandymą užmaskuot viską kas vyksta negero, kad nekreiptum dėmesio, kad nematytum kas dedasi iš tikro smile Na, nesu aš nei konspiracijų teorijų šalininkas didelis, nei tų chanelingų, bet tiesiog šiuo atveju gerai būt susipažint su abejomis versijomis ir padaryt savas išvadas smile

0  
12 Braske   (16.10.2012 21:43) [medžiaga]
jo, prievarta - ypac emocine - nera meile.

mazdaug paklusk ir atsiduok musu vedimui ir musu MEILEI, antraip bus tau ragai. ir kiekvienam Telos istraukoj yra zodziai "kito kelio nera". jau savaime nemalonu. prirevartytes bysky love
kvantinejmagijoj sakai? nu ainam paziuret. Laume, einam kartu, ten apie konspiraciajs puslapytis love

0  
35 laume   (17.10.2012 10:54) [medžiaga]
Labas, perskaičiau, minčių daug.

1-10 11-20 21-30 ... 121-130 131-132
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0