Trečiadienis, 24.04.2024, 12:36
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Liepa » 20 » Interviu su Drunvalo Melchizedeku Sedonoje 2011-01-24
21:52
Interviu su Drunvalo Melchizedeku Sedonoje 2011-01-24
 Drunvalo: Tiesiog praėjusį kartą mes kalbėjomės apie plazmoidus ir jie kaip tik čia buvo, ir aš pagalvojau, kad tai bus puiki vieta mūsų pokalbiui.
Lilou: Taip, čia labai gražu, tarp raudonų uolų. Ir tai energetiškai labai galinga vieta, juk Sedonoje yra keletas energetinių sūkurių?
Drunvalo: Taip, energija čia labai ypatinga. Ir tai arba žmogui patinka ir jis čia pasilieka, arba išvažiuoja vidury nakties. Aplamai visa Sedona – tai vientisas energetinis sūkurys, nes žemėje labai daug geležies, kuris jungiasi su elektromagnetiniu lauku ir verčia jį suktis. Taip kad sūkuriai čia yra visur.
Lilou: Aš norėčiau pakalbėti apie išmatavimus ir angelus, kad mes suprastume savo ryšį su jais.
Drunvalo: Taip, praėjusį kartą mes kalbėjome apie plazmoidus, o po to tu pasakei, kad gerai būtų pakalbėti apie angelus, ir aš pamaniau, kad tai puiki mintis, juk mes taip susiję. Aš noriu pradėti nuo fizikos, nes tai mūsų klausytojams duos supratimą, apie ką aš kalbu. Fizikoje mokslininkai priėjo prie vienuolikos išmatavimų koncepcijos. Jų idėjos grindžiamos tuo, kad ašys x, y ir z yra 3 išmatavimai, laikas – ketvirtasis išmatavimas. Toliau, naudodami matematiką, jie atėjo į 11 išmatavimo koncepciją, gal toliau jie ateis į didesnį išmatavimų kiekį, bet kol kas jie apsiribojo 11 išmatavimų. Todėl, aš noriu, kad jūs tą suprastumėte, kad kai aš kalbu apie išmatavimus, vartodamas tą patį žodį, aš kalbu apie visiškai kitus dalykus. Aš nekalbu apie išmatavimus fizikos požiūriu, tai jų idėjos ir jos neturi nieko bendro su visata. Visos aborigenų tautos, su kuriomis aš bendrauju, supranta tai, apie ką aš kalbu, nes tai įeina į jų suvokimo ribas. Kai aš kalbu apie išmatavimus, aš kalbu apie visatos struktūrą, kad ji yra vibracija. Vienu požiūriu, yra tik garsas, ir nieko daugiau. Ir tai, kad visos vibracijos ir dažniai visatoje tarpusavyje susiję – nėra kažkas, kas vyksta savaime. Jie susiję taip, kaip susijusi tarpusavyje muzika ir natos. Jeigu jūs pažiūrėsite į chromatinę skalę muzikoje, tai atstumas nuo „do"-„do diez"-„re"-„re diez" pagrįstas 11 ciklų per sekundę, ir tai yra tas, kuo pagrįsta muzika. Tokiu būdu visos natos chromatinėje skalėje pagrįstos 11 ciklų per sekundę arba jų išvestinių. Ir tai tas pats, kaip visata save struktūruoja ir organizuoja. Viskas yra dažniai, ir viskas yra muzikinės harmonijos. Kai mes žiūrime į išmatavimus, mes matome juos atskirtus vieną nuo kito, taip pat kaip natos viena nuo kitos atskirtos. Bell labs aptiko 3-iojo išmatavimo dažnį. Tai ilga istorija, kaip jie tą apskaičiavo, bet jie nustatė bangos ilgį lygų 7,24 cm. Jeigu jūs žinote vieną, tai galite apskaičiuoti kitus. Tai tas pats, kaip su televizoriumi, kai žiūrite kažkurį kanalą, kuris turi tam tikrą dažnį ir bangos ilgį, jeigu jūs perjungiate kitą kanalą, bangos ilgis bus arba didesnis, arba mažesnis, ir todėl vaizdas, kurį jūs matote, visiškai pasikeičia. Jūs turite sąmonę, ir jūs galite keisti savo sąmonės dažnį, ir yra žmonės, kurie tą gali daryti, tą padarę jūs akimirksniu išnyktumėte iš šio pasaulio ir atsirastumėte kitoje bangoje, toje, su kuria galite susiderinti. Visoje visatoje išmatavimai atskirti taip pat, kaip muzikoje yra intervalai tarp tonų. Kai mes kalbame apie angelus, jie gyvena ne 3-me, bet 4-me išmatavime. Jie yra konkrečiuose obertonuose, 4-5-6. Žmonės tame lygyje taip pat turi su jais ryšį, jie yra 7-8-9 obertonuose. Žmonės ir angelai 4-me išmatavime yra tartum kaimynai. Ir mes buvome kartu amžinybę. Mūsų santykiai su jais egzistavo jau labai seniai.
 Lilou: Kas tai per santykiai?
Drunvalo: Žmonės buvo pakilę aukščiau negu angelai, bet kai prieš 13000 metų įvyko sąmonės nuopuolis, kurį mes išprovokavome, mes nupuolėme labai žemai, ten, kur mes esame dabar. Dabar žmonija galvoja esanti pats didingiausias kūrinys, kada nors egzistavęs Žemėje. Mūsų toks ego, ir mes galvojame, kad esame kažkuo geresni už kitus visatoje ir esame vieni visatoje. Iš tiesų mes kaip vabalai, mes esame tiek žemai, kiek tik galima nukristi neprarandant galimybės pakilti sąmonės lygiais atgal į viršų, kitaip šiam procesui galėtų prireikti labai daug evoliucinių žingsnių. Mūsų santykiai su angelais yra meilės santykiai, taip pat ir jų su mumis, mes amžinai vieni kitus mylėjome. Ir kai mes sąmonėje nupuolėme, ir apie tai kalbama Biblijoje, ten kalbama apie tą patį nuopuolį, tiesiog nelabai teisingai jį apibrėžia, angelai pasakė: „O Dieve, jūs susitrenkėte" ir sekė paskui mus žemyn. Ir jie pasirodė Marijai Jėzaus laikais, judėjams, musulmonams. Jie yra mūsų buvime visą laiką, visada stengdamiesi padėti mums prisiminti, kuo mes iš tiesų esame, nes mes viską užmiršome.
Lilou: Panašu, kad jie mus tokiu būdu gelbsti.
Drunvalo: Jie mus visą laiką gelbsti, daugumoje atvejų mes netgi nežinome kas gi vyksta. Jie pastoviai deda pastangas tam, kad padėtų mums sugrįžti į mūsų kelią, kad mes dar labiau nenupultume. Ir mes esame labai arti to, kad dar labiau nupultume. Mes galime susprogdinti pasaulį, imti vienas kitą žudyti. Bet tai nėra mūsų prigimtis, tai ne tas, kuo mes esame. Ir angelai visą laiką stengiasi mums padėti. Tačiau kitame lygyje žmonės – tai angelai. Mes buvome kartu taip ilgai ir taip arti šiuose išmatavimų pasauliuose, kad yra angelų, kurie buvo žmonėmis, ir žmonių, kurie yra angelai. Kiekvienas žmogus Žemėje turi ne mažiau kaip 2 su juo susijusius angelus. Daugelis žmonių to net neįtaria. Jie nežino, kad jie turi kitą egzistavimą kitame pasaulyje, kitame išmatavime, ir ten jie yra kitomis būtybėmis. Tai teisinga absoliučiai kiekvienam žmogui Žemėje. Žmogus tiesiog negalėtų būti čia, jeigu jis neturėtų šio ryšio. Vyksta taip, kad kai jūs gimstate Žemėje kaip kūdikis, tam kad taip įvyktų, jūs turite save padalinti į dvi dalis. Todėl, kad mes esame poliarizuotame pasaulyje: gėris-blogis, vyras-moteris, viršus-apačia, karštas-šaltas. Tačiau kitur viskas kitaip, ten daugiausia – vienybės sąmonė. Jie supranta santykius tarp poliariškumų, mes – ne. Tam, kad ateitume čia, mums reikia padalinti save į dvi dalis, todėl kiekvienas žmogus Žemėje turi antrąją pusę. Jeigu jūs esate vyriškos lyties, tai antroji jūsų pusė bus moteriškos.
Lilou: Tai tas, ką kai kurie žmonės vadina sielomis dvynėmis, liepsnomis dvynėmis?
Drunvalo: Taip, žmonės skirtingai tą vadina. Ir daugelis žmonių turi romantinių vaizdinių ir idėjų, kad jei jie tik galėtų surasti savo antrąją pusę, jie taptų laimingi. Jie tiesiog nesuvokia viso paveikslo. Kai jūs pasidalinate, jūs einate skirtingais karminiais keliais, ir prieš tai, kai tapsite užbaigti šiame sąmonės lygyje, jūs turite susijungti kartu ir balansuoti savo karminius šablonus. Galiausiai jūs kartu mirštate ir sujungiate savo sielas. Bet šis susijungimas kartu karminių šablonų balansavimui nėra lengvas dalykas ir tai visiškai nėra džiaugsminga. Tai yra, jūsų antroji pusė yra dabar Žemėje, jei tik ji nemirė ir dabar ne 4-me išmatavime. Nesąmoninga mirtis nuveda žmogų į 4-o išmatavimo 7-8-9 obertoną, ir čia būdama, siela bus priversta sugrįžti atgal ir vėl įsikūnyti kūne. Jūs persikūnysite iki to laiko, kol neišmoksite sąmoningai iš čia išeiti, t.y. išlaikydami sąmonę tarp pasaulių, tas reiškia pereiti kartu su fiziniu kūnu. Jeigu jūs pereinate kartu su kūnu, tai jau viskas, tai 3-o išmatavimo pabaiga.
Lilou: Iš kur mes žinome, kad reikia kartu su savimi pernešti kūną?
Drunvalo: Tai mus nuveda atgal į Egiptą, Indiją, Šumeriją. Egipte visas fokusas buvo susijęs su perėjimo iš vienos būsenos į kitą procesu, arba mirimo procesu. Jie žinojo, kad jiems reikia pernešti savo fizinį kūną į kitą pusę. Todėl, kad šis kūnas tampa kūdikiu kitoje pusėje, 4-me išmatavime. Toliau jūsų kūnas ima augti, jūs tampate aukštesni, galva keičia formą, akys kitos spalvos, ūgis 3-4,5 metro. Tai 4-me išmatavime. Tai yra tas, kad toks mirimas – perėjimas į ketvirtą išmatavimą. Bet jeigu jūs ateinate be kūno, kažkuriuo momentu jums reikia grįžti čia, pragyventi gyvenimą ir sąmoningai pereiti į kitą išmatavimo lygį. Daugeliu atveju žmonės praėjo tą 1000 ir daugiau kartų. Išskyrus naujus žmones, kurie dabar čia. Per paskutinius dešimtmečius mūsų skaičius Žemėje labai išaugo. Dažniausia naujiems žmonėms būti žmogumi – tai nauja. Jie ateina iš kitų buvimo lygių ir kai kurie iš jų – labai išsivysčiusios sielos, kurios pasirinko būti čia. Nėra taip, kad joms kažkas pasakė „tu turi būti ten", jos pačios turi nuspręsti tą padaryti. Ir kai jos priima sprendimą, jos sako: „Aš suprantu, kad mūsų broliams ir seserims reikalinga pagalba, aš einu žemyn ir jiems padėsiu", bet kai jos ateina čia, jos kalba: „O Dieve, tai taip sudėtinga!" Nes jos užmiršo buvimą tankiame fiziniame kūne, nes šie žmonės ateina iš šviesos kūnų. Tai didelė transformacija.
 Lilou: Tu turi prisiminti kas tu, savo kelionę čia į Žemę? Drunvalo: Aš nedaug skiriuosi nuo daugumos naujų žmonių, dabar ateinančių. Aš visiškai išsaugojau kitų pasaulių prisiminimą. Aš prisimenu kiekvieną kelionės čia iš savojo pasaulio minutę. Aš viską prisimenu ir man tas yra būtina tam, kad daryčiau tą, ką aš čia darau. Kai aš kalbu apie kitus išmatavimus, aš kalbu iš patirties, o ne iš to, kad kažkur kažko išmokau. Aš žinau, kas yra kiti išmatavimai ir buvau kiekviename iš jų, visuose 144 (12 išmatavimų po 12 obertonų) mūsų visatos išmatavimuose. Tai paaiškinimas kas yra melchizedekas. Yra labai daug melchizedekų, šioje galaktikoje apie 20 milijonų. Bet tai yra vienas sąmonės lygis, su kuriuo mes visi susiję. Fizinė forma nėra svarbi – svarbu sąmonės lygis ir jis pas melchizedekus vienas. Ir kad galėčiau padėti, kad sugebėčiau tą padaryti melchizedeko požiūriu, aš turėjau atminti iš kur aš atėjau ir kodėl.
Lilou: Koks tavo vaidmuo čia planetoje?
Drunvalo: Toks pats, kaip ir kiekvieno kito melchizedeko, kuris ateina į kokią nors planetą. Vyksta taip, kad siela pradeda savo egzistavimą arti prie Šaltinio, o po to leidžiasi žemyn į vis didesnį tankį. Po to, kai jie nusileidžia taip žemai, kiek jie jaučia galintys, jie ima eiti į viršų. Mes dabar kalbame apie pakilimą, bet išsivysčiusios būtybės, kad čia ateitų, turi nusileisti. Ir kai pereinate per visus egzistavimo lygius žemyn, o po to evoliucionuojate aukštyn, tai sugrįžtate atgal į Šaltinį. Ir tada turite pasirinkimą arba eiti už šios visatos ribų, arba daryti dar vieną evoliucinį ratą. Tada gyvenimas jums sako: „Aha, tu melchizedekas" ir naudoja tave, nes tu žinai kaip pereiti per visus išmatavimus ir būti stabiliu savo sąmonėje. Gyvenimas mus naudoja kai arba planetai, arba saulei, arba kažkokiai kosmoso zonai reikalinga pagalba ryšiams tarp išmatavimų, gyvenimas pasiunčia melshizedeką, nes mes žinome, kaip su tuo dirbti. O pas mus dabar problema pereiti iš 3-o į 4-ą išmatavimą. Žmonės nežino kaip tą padaryti. Majai tik dabar prieš keletą mėnesių prisiminė, kaip tą padaryti. Jie buvo užmiršę kaip tą daryti, nors jie tą gerai žinojo. Tai neseniai atsitiko ir jie man apie tai papasakojo.
Lilou: Tuomet kodėl tu čia dabar, mums kažką reikia išmokti, kažką sužinoti?
Drunvalo: Iš tikrųjų reikia ne mokytis, o prisiminti. Mes visi esame ekspertai tame. Mes visi prisimindavome ir žinojome kaip tai daroma bent jau tarp 3-o ir 4-o išmatavimo, bet mes krisdami smarkiai trenkėmės galva ir užmiršome. Mano darbas tiesiog būti katalizatoriumi ir sakyti: „prisimeni, mes darėme štai taip ir taip", ir aš tiesiog primenu šitai, ir kai jūs imate prisiminti, jūs sakote: „na žinoma, aš jau šitiek kartų tą dariau". Kai jūs iš tiesų susijungsite su šia srove, jūs tiksliai žinosite ką daryti. Su mumis viskas bus gerai. Širdies gilumoje aš žinau, ir mes tą jau iš tiesų atlikome. Dabar pasaulis galvoja, kad mūsų kūnai egzistuoja, kad jie realūs. Žmonės galvoja, kad pasaulis realus, planetos realios, kad jie tvirti, fiksuoti, niekada niekur neišnyks, kad jie gali pasikeisti, bet vis tiek pasiliks. Tai netiesa. Tiesa yra tokia, kad ja beveik neįmanoma patikėti. Kai Jėzus pasakė: „tiesa jus išlaisvins", jis turėjo omenyje, kad jei jūs iš tikrųjų suprasite tiesą kuo jūs esate, tai jūs tapsite laisvais, jums daugiau nereiks jaudintis arba viską, ko jūs kada nors norėjote, į ką veržėtės, jūs galite sukurti akimirksniu. Ten, kur mes einame, mes galėsime daryti šiuos dalykus. Ir tai tik maža dalis, mes labai gretai tapsime dvasingomis būtybėmis. Peru buvo surastas miestas „Kora", ten nebuvo sienų, kurios gintų šį miestą, nebuvo jokių savigynos instrumentų. Ten taip pat nebuvo rasta nei vieno kūno. Tai buvo maždaug prieš 5125 metus, praėjusio ciklo pagal majų skaičiavimą pabaigoje. Tuo metu mes perėjome į naują amžių. Iki to laiko buvo toks amžius, kur mes, matyt, nenaudojome prievartos. Šis miestas tą patvirtina. Ir matyt, mes supratome sąmoningo išėjimo iš čia prasmę, kai jūs pasiimate kūną su savimi. Be miesto, nėra nei vieno pėdsako jų buvimo. Dabar mes išeiname iš kito ciklo, kuriame daug prievartos, kuriame karus keitė kiti karai, ir šitai visą laiką tęsėsi. Bet mes esame ant slenksčio, kad ateitume į visiškai kitokį amžių, neprievartos, kuri mūsų konkrečiu atveju niekada nesugrįš atgal. Tai viskas, tai paskutinis kartas. Aš noriu priminti, kad mes dar 2000 metų galėjome gyventi chaose, ir tai turėjo įvykti. Bet yra dar kažkas kita, kas vyksta, ko senbuviai žmonės nesupranta, jie to nežino. Baigiasi visi egzistavimo ciklai, įskaitant tuos, apie kuriuos kalba majai. Bet mes nežinome, kad pats didžiausias ciklas prieina savo pabaigą. Daugiau negu mūsų Saulės sistema, daugiau negu Paukščių Takas, negu mūsų Galaktika, netgi galaktikų klasteriai. Tai Visatos pradžios ir pabaigos ciklas. Alfa ir Omega. Visa ši Visata su galaktikomis, viskas, ką mes apie ją žinome, labai greitai nustos egzistuoti. Aš žinau, kad beveik visi pasakys, jog tai nesąmonė. Bet jie greitai tą pamatys ir supras. Mes greitai pranoksime šį egzistavimo lygį. Ir mes nueisime dvasinio vystymosi laiptais į viršų labai greitai, visa žmonija, kartu su visais Visatoje į tą lygį, kas vadinama 144 išmatavimu. Ir iš ten mes peržengsime per šio buvimo ribas, per didžiąją tuštumą į 145 išmatavimą. Ir tai didžiulis stebuklas. Kai mes būsime ten, ši Visata išnyks, ir mes gimsime visiškai naujoje visatoje, kurios mes niekada nepatyrėme. Ir mes būsime kūdikiai, mes visiškai nieko nesuprasime, bet tuo pat metu mumis rūpinsis. Mes neturėsime kūnų, mes būsime tyra dvasia ir mes pradėsime viską iš naujo, visiškai nauju būdu išreikšdami gyvenimą. Ir aš nekantriai šito laukiu. Mano atmintis šioje Visatoje siekia labai toli, iki šios Visatos sukūrimo 16-17 milijardų metų. Ir tai buvo visiškai kita visata. Matote, visatos yra tarsi fortepijono oktavos, tik jos iš abiejų pusių eina į begalybę. Ir niekas, ką aš pažįstu, nėra turėjęs sekančios visatos patirties. Melchizedekas šito nežino, mes nežinome šitos visatos labai gerai, ir mes tik-tik pradedame suprasti sekančią. Mes patys tik vaikai. Visatoje beveik nebūna naujų dalykų, viskas, kas atsitinka, dar kažkada kažkur yra įvykę.
Lilou: Mums visa šita labai nauja.
Drunvalo: Tau – taip, bet tas, kas įvyks, kada mes eisime aukštyn per išmatavimus – to niekada nebuvo. Tai nauja. Priežastis, dėl kurios gyventojų taip greitai daugėja, ir čia dabar šitiek rasių ir būtybių mus stebi, yra tai, kas čia dabar vyksta. Šito niekas niekur niekada nematė. Tai susiję su evoliucija ir su mūsų vystymosi greičiu. Mes negalime pasakyti, kokiu greičiu mes vystomės, mes galvojame, kad mūsų gyvenimas įprastas ir labai natūralus, ir taip yra tiesiog savaime. Bet yra ne taip. Prieš 100 metų tokia mintis, kad jūs galite paimti mažą daiktelį, vadinamą mobiliu telefonu, ir pakalbėti su bet kuriuo planetos žmogumi, negalėjo netgi vaizduotėje atsirasti. Tas lygis, į kurį mes dabar atėjome, paprastai užima labai daug laiko. Mes einame labai greitai. Per sekančius 5 metus mes eisime taip greitai, kad mes tapsime tokiomis būtybėmis, kad net sunku patikėti, ne tai, kad įsivaizduoti.
Lilou: Tu gali įsivaizduoti?
Drunvalo: Taip, aš labai tiksliai žinau, kuo mes būsime, tai buvo mano kelionės čia dalis. Kai jūs būsite ten, jūs prisiminsite, kad visą tą žinote. Bet tai tik pirmas žingsnis. Mes imsime vystytis labai labai greitai. Kai mes būsime 4-me išmatavime ir jį praeisime, tai paprastai trunka šimtus tūkstančių metų, mes gi ateisime, susipažinsime, pereisime jį ir eisime toliau per 2 metus (taip kaip laikas jaučiamas dabar). Ir mes imsime eiti per šiuos išmatavimus labai greitai, taip greitai, kaip niekas niekada nematė. Ir todėl visi visur taip „užsiciklinę" ties šia smiltele kažkur toli pakraštyje. Dievas pasirinko mus dėl kažkokios priežasties, bet tai visiškai ne tai, apie ką kalba krikščionys, musulmonai, judėjai. Tai susiję su kažkuo visiškai kitu, apie ką aš dabar net negaliu kalbėti. Tai tiesiog bus taškas, iš kur prasidės nauja evoliucija. Ir visi žino, kad tai juos palies.
 Lilou: Daugeliui žmonių dabar sunkūs laikai.
Drunvalo: Taip, aš žinau, tai sudėtinga.
 Lilou: viskas griūna…
Drunvalo: Teisingai, ir viskas, ką jūs galite daryti – tai išlikti Širdyje, būti savo centre. Ir jūs turite jausti savo ryšį tarp savęs ir Dievo, ir visos gyvybės visur esančios. Kiekvienas žmogus Žemėje turi savo sakralų ir intymų ryšį su Dievu ir su viskuo, kas egzistuoja. Mes tą užmiršome, mes galvojame, kas mes paprasti žmonės, niekuo ypatingi. Mes ne „niekas", mes kažkas labai svarbaus, kažkas labai ypatingo, ir jūs galite tą pasakyti bet kuriai gyvybės formai. Mes iš tikrųjų svarbūs ir ypatingi, ir jeigu mes sugebėtume prisiminti, kas mes iš tiesų: kas yra Lilou, Drunvalo ir kiekvienas žmogus, tai viskas taps labai paprasta. Mūsų kūnas yra instrumentas, tai sakralus ir šventas indas ir mes turime savyje tą didžiulės galios instrumentą, kai tam tikri dalykai susijungę. Mes galime viską padaryti, bet ką, jeigu dvasia žino, kaip naudoti kūną. Nėra nieko, ko negalima būtų padaryti, jūs galite sukurti planetas, galaktikas, tiesiogine prasme. Aš nesakau „galbūt" arba „jūs galėtumėte" – jūs galite. Jūs galite ką tik norite, ir tai niekas palyginus su tuo, kas įmanoma, kai dvasia visiškai susijungusi su kūnu. Ir kūno dalis, kuri yra pati svarbiausia, be jokių abejonių – tai širdis. Begaliniai didingesnė, nei smegenys. Ir aš tą galiu įrodyti. Jeigu mes atsigręšime į mokslą, matysime, kad pradedant nuo pastojimo tu eini tam tikru keliu. Pradžioje – tai sfera, po to, kai spermatozoidai patenka į kiaušialąstę, jų 10-11 ar 12, ir tada mitozės pagalba prasideda ląstelių dalijimasis. Kai pasiekiama 512 ląstelių, formuojasi toroidinis laukas, viduje tuščias. Ir tai pradžia. Po tolimesnio dalijimosi šis laukas tampa žmogaus širdimi. Yra stadija, kai jūs esate motinos gimdoje, ir esate tik širdis, ir nieko daugiau. Nėra jokių kitų kūno dalių, jūs tiesiog esate širdimi, ir prasideda širdies plakimas. Šitaip mes matome, kad pagrindinė žmogaus kūno dalis – tai širdis, toliau kūnas atsiranda iš širdies tiesiogine prasme. Palaipsniui atsiranda rankos ir kojos, ir širdis patalpinama į savo kamerą. Toliau, kai mes imame kalbėti apie įvairius sąryšius kūne, pavyzdžiui, jei jūs studijuojate kundalini arba krija-jogą, jums paprastai sako, kad reikia liežuvio galiuką priglausti prie gomurio, bet dauguma nežino – kodėl ir dėl ko, kas iš tiesų vyksta. Priežastis, dėl kurios liežuvis toks svarbus: širdyje yra maža erdvė, vadinama šventa širdies erdve, ir apie tai buvo parašyta Upanišadose prieš 5000 metų. Tai vieta, kur vyksta kūryba. Visa, kas bet kada buvo sukurta bet kuriame lygyje, atėjo iš ten, iš šios mažos širdies erdvės. Bet kai širdis sukūrė smegenis, ji sukūrė susijungimo su smegenimis kelią. Anksčiau dvasia gyveno Širdyje, bet kai mes prieš 13000 metų nupuolėme, mes palikome širdį ir atėjome į smegenis, ir čia vystosi ego. Ir paskui mes užmiršome visą savo suvokimą, išmintį, visą savo žinojimą, ir ėmėme funkcionuoti labai paprastame lygyje, naudodami proto jėgą, kuris yra niekas. Širdies jėga begaliniai didesnė, negu proto, suvokime, išmintyje ir visuose kituose aspektuose. Anksčiau mes gyvenome širdyje, ir mes kontroliavome protą tarytum valdymo pultu, ir mes tai darėme liežuvio galiuku. Kodėl liežuvio galiukas toks svarbus? Kai mes esame širdimi, ir kūno dalys išsivysto iš širdies, pirma, kas išsivysto – tai liežuvio galiukas. Ir jūs intuityviai galite jausti, kad yra ryšys tarp liežuvio galiuko ir šventos širdies erdvės. Ir ne tik tai. Yra fizinė jungtis, kuri eina iš širdies į liežuvį ir baigiasi liežuvio galiuku. Tokiu būdu, liežuvis fiziškai tiesiogiai susijęs su širdimi. Burnoje yra labai specifinė vieta, kuri susijusi su Thalamus galvos smegenyse, ir ji yra labai svarbia dalimi ryšiui tarp širdies ir proto. Thalamus – tai ta vieta, kuri generuoja alfa bangas. Ir kai jūs dedate liežuvio galiuką į specifinį tašką burnoje ir pradedate masažuoti – aš negaliu dabar į tai išsiplėsti – bet tai seksualinis ryšys tarp proto ir širdies. Kai jis yra, tai 4 smegenų žievės dalys ima skleisti labai aukšto lygio alfa bangas. Ir kai 4 dalys tam tikru būdu subalansuotos, tam gali prireikti vieno vakaro arba 30-40 metų, bet kai tas padaryta, tai galvoje užsidega žalia šviesa. Kai tas vykdavo senovės laikais, buvo instrukcija eiti į trečios akies čakrą, kuri yra galvos centre. Trečia akis – ji yra galvos centre ir iš tiesų panaši į akies obuolį, ji tiesiogine prasme yra akis. Jūs galite tą perskaityti Džeikobo Libermano knygoje „Šviesa, ateities medicina". Ši akis – ji turi būti tokio dydžio kaip mūsų akis, bet mes ilgai ja nesinaudojome ir ji susitraukė. Ji turi šviesos receptorius, linzę, bet ji žiūri tiesiai į viršų, nes ji gauna praną iš viršaus. Ir kai jūs matote žalią šviesą, tuo momentu jums reikia tiesiogine prasme pasukti akį pirmyn, kad ji žiūrėtų per trečios akies čakrą, ir kas toliau vyksta – žalia šviesa spirale eina į priekį ir susijungia su šia čakra. Jūs galite matyti, kaip tai vyksta, tai kelia susižavėjimą, kai jūs tą matote. Kartais jūs matote mažėjančios koncentriškus ratus, paprastai tai spiralė. Toliau jūs susijungiate su dar viena čakra kūno priekyje, ir kai visos 3 čakros sujungtos, atsiranda iš jūsų galvos išeinantys 8 šviesos „vamzdžiai", atsiranda aureolė aplink galvą, ir jūs tiesiog imate šviesti tamsoje, ir tai jau mokslo užfiksuota. Tai tas pats, ką vaizduoja apie Kristaus ir kitų šventųjų galvas. Dabar trečia akis atverta, ir tuo metu jūs esate tarp žmogiškosios sąmonės ir to, kuo mes labai greitai tapsime. Čia mes turime du galimus veikimo būdus. Paprastai mes pasirenkame pirmą būdą, kai naudojame savo protą, kad žiūrėtume per šią vietą (trečiąją akį ir trečios akies čakrą). Kai jūs tą darote, jūs tampate labai psichiškai išsivystę, galite numatyti įvykius, materializuoti įvairius daiktus, pakelti daiktus į orą, eiti per sienas ir t.t. ir jūs galite sukurti viską, ką tik norite. Bet mes to nerekomenduojame, nes protas neturi išminties, ir tai poliarizuotas instrumentas (dešinysis-kairysis, moteriškas-vyriškas pusrutuliai), ir viskas, ką jūs sukuriate, bus poliarizuota, tai yra jūs gausite tą, ko norite, bet gausite ir tą, ko nenorite, ir su tokiu pat intensyvumu. Bet yra ir kitas kūrybos būdas – iš Širdies, ir šiuo būdu jūs iš širdies žiūrite per trečią akį. Kai jūs tą darote – atsiranda nauji jausmai ir jūs galite matyti pasaulį visiškai kitu būdu, senovišku būdu, jūs žiūrite į daiktus ir sužinote tai, ko jūs niekada nesužinotumėte iš proto. Ir tai yra atsivėrimas to sugebėjimo, kai mes matome angelus, įvairias esmes ir pan. ir pradedame įeiti į prisiminimų srautą, prisiminti, kas mes iš tikrųjų esame. Mūsų širdies viduje yra įrašai visko, kas egzistuoja. Mumyse yra mūsų Visatos Akašų įrašai, mūsų pačių istorija, ir šioje būsenoje mes galime žinoti viską.
 Lilou: Ačiū už šią kelionę…
 Drunvalo: Tai pati svarbiausia informacija dabar žmonijos egzistavime. Bet reikia laiko, kad žmogus tą pasiektų. Ir ką aš noriu pasakyti, kad kai kurie žmonės gali šios atminties pakankamai greitai nesurasti. Tokiu būdu, permainos, per kurias mes visi eisime (aš kalbu apie polių pasikeitimą), apie didelius pasikeitimus Žemėje, kur išnyksta vyriausybių bei religijų būtinumas, viskas, ką jūs turite, bus nesvarbu, jums liks tik jūsų kūnas, jūsų artimieji ir tie žmonės, kuriuos jūs mylite. Kokioje vietoje jūs esate, ten ir būsite, nes nebus nei lėktuvų, nei traukinių, mašinų, jokio kito būdo keliauti, kaip eiti pėsčiomis.
Lilou: Aš pasilieku čia.
Drunvalo: Aš irgi.
 Lilou: Tai tam gera vieta?
Drunvalo: Taip, tačiau bet kuri vieta tam yra gera. Bet pats paprasčiausias būdas – tai įeiti į šventą širdies erdvę ir iš tikrųjų gyventi iš širdies. Ir jeigu jūs pradedate gyventi iš širdies, pas jus atsiranda vibracija, jūsų dvasioje, jūsų sąmonėje. Ir šią vibraciją pažįsta Motina Žemė, Dangiškasis Tėvas ir beveik visi mūsų broliai ir seserys iš kitų planetų ir išmatavimų. Ir svarbiausia, kad Žemė pajustų šią vibraciją, nes permainų metu, kur jūs bebūtumėte, tie žmonės, kuriuos ji saugos, nesvarbu, ar jūs sėdėsite ant vulkano, kažkokiu būdu jus iš ten išves ir pasirūpins tuo, kad jūs išgyventumėte. Tai tie žmonės, kurių bus paprašyta pakelti žmonių sąmonės lygį į sekantį lygį. Kitais žmonėmis, kurie nesugebės surasti savo kelio per šitai, jais bus pasirūpinta, taip, jie mirs, bet mirtis – tai ne blogas dalykas. Jie pereis per mirtį ir greičiausiai, eis į tą sąmonės lygį, iš kur jie atėję. Apie tai kalba aborigenų gentys – chopi ir kitos Šiaurės Amerikos gentys, jie mano, kad bus daug mirčių tais laikais, tą galėsite matyti aplinkui ir tai atrodys siaubingai. Bet kas bevyktų, jūs turite atsiminti, kad tai pereinamasis momentas ir viskas normalu, ir jūs turite tikėti savo ryšiu su Dievu ir gyvenimu visur. Jeigu jūs tą galėsite padaryti, ne tik su jumis bus viskas tvarkoje, bet jūs galėsite padėti savo šeimai, ir tiems, kuriuos mylite, ir jūs tapsite vienu iš naujų žmonių, kurie sugebės įvykdyti šį perėjimą. Bet įėjimo į širdį praktika reiškia, kad jūs turite nemaitinti savo ego ir būti neprisirišusiu prie savų fizinių daiktų: pinigų, mašinų ir t.t. Jūs turite visiškai atsiduoti gyvenimui, ir kas beatsitiktų, su jumis ir su gyvenimu bus viskas gerai. Štai tokia supaprastinta versija, ir aš iki šiol bandau suprasti, kaip tą perduoti teisingai ir labai paprastai. Iš tikrųjų, tai viskas, kas reikalinga. Kundalini joga ir krija joga turi raktą, taip pat kaip ir Tibeto budizmas, kai kurios sufizmo formos turi raktą, ir pasaulyje yra labai daug aborigenų tautų, kurios žino, apie ką mes kalbame, tai jų kalba. Mes galvojame, kad esame labai išsivystę, bet yra žmonės iš Amerikos aborigenų, kurie tiek aukštesni nei bet kuris kitas Žemės žmogus, kad net nesitiki: pavyzdžiui, Kolumbijoje yra žmonių, kurie gyvena 4000 metrų aukštyje kalnų viduje, jie švyti tamsoje ir sklendžia virš žemės. Tie žmonės iš tiesų palaiko mūsų gyvenimus, dėka jų dvasinio darbo mes dar čia. Būtent jie laiko pasaulį, kad jis nenueitų į visišką chaosą. Kiti žmonės nori juos nužudyti, nes nesupranta, kas jie. Bet jie negali būti sunaikinami, jie išėjo iš bet kokio pasiekiamumo ribų. Mes kiekvienas esame savo genealoginio medžio piramidės viršuje, ir mes visi susiję su tuo, kas apačioje. Kas benutiktų su mumis, nutiks su visa didžiąja gyvenimo piramide. Šiais laikais mes atsakingi ne tik už pačius save, ir tokie laikai nedažnai pasitaiko. Kai mes gyvename tokiais permainų laikais, mes turime išeiti iš tų ribų, kai galvojame tik apie save: „išgyvensiu aš ar ne?", koks tuomet bus išgyvenimas? Mes aplamai nekalbame apie išgyvenimą čia Žemėje tam, kad tęsti gyvenimą kaip žmogui. Mes kalbame apie išgyvenimą naujame egzistavimo plane, tam kad žmogiškąją sąmonę pakelti į sekantį lygį. Kaip tai vyko Žemėje: tam tikros rasės atskrido į Žemę ir su mumis susijungė, ir jie neteisingai naudojo energiją. Tie, kas tai darė, buvo netgi ne žmonės, ir dėl to atsirado didelės problemos. Ir viskas atrodė taip, tarytum tai buvo tiesiog siaubinga, bet paskui prieš pabaigą viskas persivertė taip, kad mes įgijome didžiulę vertę visur visai gyvybei. Kas galėjo pagalvoti, kad taip viskas bus… Niekas nemanė, kad taip atsitiks. Dabar niekam nekyla abejonės, kad tai yra ta pati vieta, kur vyksta nuostabūs dalykai. Ir netgi tos 250000 rasių, kurios yra čia – jos atstovauja žemesnius lygius – tai tie, kurie naudoja kosminius laivus arba priemones persikėlimui tarp išmatavimų, kad patektų čia. Tie, kurie iš tiesų išsivystę, nieko nenaudoja: jūs manote, kad Archangelas Mykolas naudojasi kosminiu laivu? Jis gali būti ten, kur jis nori, bet kuriuo metu. Lilou: O kaip plazmoidai?
Drunvalo: Taip pat. Jie čia atskrido. Bet jie truputį kitokie. Jeigu angelai save fiksuoja 4-me išmatavime, jie tą daro 3-me. Jie susijungę su Žeme. Jie Žemės gyventojai, gimę čia. Jie ne ateiviai iš kažkur. Visos gyvybės formos vystosi įvairiais būdais. Dvasia, kuri tapo voru, labai skiriasi nuo tos, kuri tapo arkliu ar žmogumi. Tai ta pati dvasia, bet mes turime skirtingas egzistavimo galimybes. Jeigu mes ieškosime visų gyvybės formų šaltinio – yra tik viena esatis, viena dvasia. Visos aukščiausios gyvybės formos tą žino. Žemesnės gali ateiti prie idėjų, kad mes skirtingi, mes atskirti, bet tai netiesa. Pati aukščiausia tiesa tame, kad visa tai nerealu, tai neegzistuoja: Žemė neegzistuoja, kaip ir planetos, galaktikos, visata, mūsų kūnai. Visa tai yra Dvasios kūrinys. Tai ne daugiau negu Vaizdinys, negu holografinis realybės Vaizdinys.
 Lilou: Taip, bet šis vaizdinys atrodo realus ir statiškas. Drunvalo: Taip, tai šitaip atrodo, bet jūs būsite labai nustebę, nes sugebėsite tą pakeisti. Mes nežinome savo istorijos, nežinome, kas mes, kodėl mes čia, tačiau mes tapome pačiu svarbiausiu gyvu daiktu egzistencijoje. Gyvenimas nuostabus! Bet kuriame lygyje!
Lilou: Atrodo, mums reikia daug ką ištaisyti, kas buvo neteisingai užrašyta ir mes buvome klaidingame kelyje… Drunvalo: Tai tik žmogaus prote, bet gyvybės formos turi daug aiškesnį suvokimą istorijos, ir to, kas vyko tam tikru laikotarpiu. Mes daug žinome apie tai, kas įvyko praeityje. Mes iš tiesų galime pasižiūrėti, kas anksčiau įvyko: pavyzdžiui, mokslas gali žvilgtelėti į žvaigždes ir pažiūrėti, kas vyko tuose lygiuose. Melchizedekų sąmonė pažįsta kiekvieną planetą jos egzistavime, mes žinome jos istoriją nuo pradžios iki galo ir kodėl įvykiai vyko tam tikru būdu. Aš kai ką papasakosiu: bet prisiminkite, kad negalima rasti žodžių apsakyti tam, ką papasakosiu. Jie negali to perduoti. Todėl tai tik apytikslis vaizdas. Kai buvo sukurta ši Visata, ji buvo sukurta Dievui pradėjus kūrybą tam, kad patirtų gyvenimą dar nepatirtu būdu. Ir kai Dievas ėmėsi kurti, pradžioje ten buvo tuštuma, ten nieko nebuvo. Bet kai Dievas ėmė kurti – vibracinis imančio kurti Dievo vardo dažnis yra Melchizedekas, tai vibracinis dažnis. Ir po to, po akimirkos, ta seka egzistuoja, buvo sukurtas Kristus. Melchizedekas ir Kristus susiję neatskiriamu būdu. Todėl, kai Jėzus pradėjo savo misteriją, jis negalėjo nieko padaryti kol netapo Melchizedeko ordino Alfa ir Omega dalimi, jis turėjo būti susijęs su Melchizedeko aspektu, kad užbaigtų tą, dėl ko jis atėjo. Bet tuo momentu, kai buvo sukurtas Kristus, buvo sukurtas trečias komponentas, kuris vienu metu yra ir Melchizedeku, ir Kristumi. Žemėje nėra tam vardo, bet induizme tai vadinama aukščiausiąja asmenybe, kuri didingesnė arba yra Melcizedekas ir Kristus viename. Tokiu būdu sukuriama trejybė, 3 dalykų aspektai, kurie sukurti vienas po kito. Kristus – tai kūnas, tai fizinis įkūnijimas visko, kas egzistuoja: Planetos, Galaktikos, Saulė, visa, ką mes matome ir ko negalime matyti yra Kristaus dalis, jo kūnas. Tokiu būdu prasidėjo evoliucinė kūryba per Kristų, bet iš Melchizedeko. Ir Kristaus, ir Melchizedeko sąmonė leidosi vis toliau ir toliau į tankį, kol nepasiekė dabartinio lygio. Ir dabar mes labai greitai eisime į viršų. Tiesa tokia, kad visi yra Melchizedekas ir visi yra Kristus, visi yra šios energijos dalimi. Idėja, kad vieni žmonės „aukštesni" už kitus tiesiog nėra teisinga. Mes visi esame vienodi ir vertingi kiekviename lygyje. Tiesiog vieni yra nuėję toliau, nei kiti, ir turi išminties, kurios kiti neturi, bet tas nieko nepadaro geresniu, mes tiesiog ieškotojai. Ir dabar mes visi grįšime atgal. Tokiu būdu, galimybių biblioteka žymiai didesnė. Todėl aš taip sujaudintas to, kas vyksta, aš kaip mažas vaikas. Nauji dalykai beveik niekada nevyksta. Idėja, kad „nieko naujo po saule nėra" daugeliu atvejų teisinga, bet dabar viskas nauja. Mes visi nemirtingi, žinome tą ar ne, ir mes nemirsime, o kažką praeisime, kad Dievas mus sukurtų visiškai nauju būdu. Kodėl gi man nebūti laimingu? Tai neįtikėtina! Aš atėjau iš labai labai toli, kad čia pakliūčiau. Aš pasiruošęs, ir kiti taip pat, žino jie tą ar ne, labai giliame lygyje yra pasiruošę, ir tai nuostabu! Ateis laikas, kai visa žmonija, netgi tie, kurie dabar numirs ir eis kitu keliu, susitiks, ir mes pasakysime: „Vau, tu prisimeni, kai mes buvome Žemėje, ir kas ten vyko", mes prisiminsime vienas kitą ir atrodys, kad tai buvo labai seniai. Ir tai tas momentas, kai atsitiks tas dalykas, kurio aš labai laukiu, kad pamatyčiau. Mes eisime per visus egzistavimo lygius, kuriuos praeiti paprastai trunka milijardus metų, o mes tą padarysime tiesiog per minutes. Dabar aš net negaliu įsivaizduoti, kaip tai įmanoma, bet mes tą padarysime. Ir mes žinome, kad tas bus, nes pakylėtieji Žemės mokytojai jau tą padarė, išskyrus 7 iš jų, kurie pasiliko čia. Maždaug apie 1996 metus pakylėtieji mokytojai, jų apie 8000, jie tokie pat žmonės, tik esantys sąmonėje šiek tiek priekyje mūsų ir tapę nemirtingais, bet jie iki šiol susiję su Žeme, ir su Žemės evoliucija, ir jie nesiruošė niekur eiti, kol mes visi nebūsime pasiruošę eiti su jais. 1996-ais jie paliko Žemę, paliko 7 čia, ir atliko tą kelionę, kurią mes greit atliksime……
Drunvalo: 1996-ais jie paliko Žemę, paliko 7 čia, ir atliko tą kelionę, kurią mes greit atliksime. Jie tą padarė, jie nuėjo į kitą visatų oktavą ir susijungė su tuo lygiu, maždaug pusė ten pasiliko ir pusė sugrįžo čia atgal. Todėl dabar tas yra mūsų DNR. Mes tiksliai žinome, kas bus, mes žinome kaip tai padaryti, tas žinoma. Jeigu mes iš tiesų suprastume, ką mes padarysime, mes dabar švęstume. Netgi tas, kad mes susidursime akis į akį su polių pasikeitimu ir kitais dalykais – tai absoliučiai nieko neturi jaudinti. Tai bus nušvitimo kelionė už ribų to, kas kada nors vyko. Ir visos gyvybės formos paseks paskui mus, visas šis sąmonės srautas.
Šaltinis: http://www.liveinternet.ru/users/3874862/post169749532/
Peržiūrų: 2895 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/5
Viso komentarų: 3
0  
1 RmXas   (28.07.2011 12:08) [medžiaga]
Pasakyta galvojia uzsidega zalia sviesa tai seksualinis ryšys tarp proto ir širdies. Kai jis yra, tai 4 smegenų žievės dalys ima skleisti labai aukšto lygio alfa bangas. As kai meditavau man uzsidege geltona sviesa ir pradejau jausti euforija tiesiog galvoje . Ar tai artima zalei sviesai ?

0  
2 mhm   (21.08.2011 20:20) [medžiaga]
idomu,kokia poza tavo protas su sirdim?")

0  
3 arbata   (21.08.2011 20:21) [medžiaga]
..........geras vaikas,tas RMXas

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0