Ketvirtadienis, 25.04.2024, 06:35
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Kovas » 7 » Jei norite atskleisti Visatos paslaptis...
15:45
Jei norite atskleisti Visatos paslaptis...

Jūs negyvenate savo gyvenimo ČIA IR DABAR - nuolat ieškote, ar kažkas pasikeitė, ar jau atėjo jums žadėtas labai šviesus „rytojus“, ar „Nesara / Gesara“ neįsigaliojo. Ar D.Trumpas ir Aljansas nuvertė Cabal, ar jie per televiziją rodo giliai įsišaknijusių nusikaltėlių žiaurumų atskleidimus ir ar atvirai kalba apie vaikus, išlaisvintus iš tunelių.

Mielieji, ši informacija gali padaryti didelę žalą tiems, kurie dar nėra tam pasiruošę - ir jų vis dar yra daug (pažiūrėkite į tuos, kurie dėvi kaukes viešose vietose ir suprasite kiek jų yra).  Tiesos informacija nebus išmesta žmonėms vienu momentu, kai visi pagrindiniai žiniasklaidos kanalai, kaip skelbia kai kurie šaltiniai, transliuos TIESĄ.

Tai buvo vienas iš veiksmų variantų, tačiau jis buvo atmestas, nes kiekvienas iš jūsų TAIP PAT DALYVAUJA PROCESE KAIP ALJANSAS IR TRUMPAS. Kiekvienas dar miegantis žmogus taip pat dalyvauja Visuotinio pabudimo procese, tačiau dar ne visi yra pasirengę priimti tą TIESĄ.

Todėl „ Šou Laida“ nuolat keičiasi. Tai interaktyvi laida - jos eiga priklauso nuo VISŲ dalyvavimo ir aktyvumo. Daugelis miega, todėl būtų didelė rizika traumuoti didžiąją dalį, paleidus šokiruojančios informacijos krioklį ant jų galvų. Todėl įvykiai klostosi šiandiena kitaip.

Pasaulis ruošiasi padaryti didžiulį revoliucinį kvantinį šuolį į „naujųjų laikų“ gydymo technologijų sistemas, kurios bus neatsiejamos nuo mūsų bendruomenių gydymo plazmoje ir gydymo dažniais.

Be jokios abejonės, tai neabejotinai yra viena giliausių technologijų, naudojama slaptoje kosminėje programoje daugiau nei 80 metų. Įsivaizduokite, kad sveikatos priežiūra yra tokia pažangi, kad gali pakeisti laiko tėkmę, ištrindami fizinius, psichinius ir emocinius randus, kasdienio gyvenimo traumų bei senėjimo procesų pasekmes, naudojant dažnio gydymo technologijas ir kvantinius prietaisus.

„Med Bed“ („Medicinos lovos“) technologija nuo seno buvo „slopinama“ ir slepiama nuo visuomenės. Laimei, šiuo metu vykstant planetos perėjimui iš 3D į 5D ir didėjant žmogaus kolektyvinės sąmonės skaidrumo poreikiui, vis daugiau drąsių žmonių nori atskleisti tai, ką žino, kas buvo slepiama dešimtmečius,o greičiausiai tūkstančius metų.

Jan McCarthy: „Darbas su plazmos ir tachiono energijomis, kurios yra nežemiškos technologijos, egzistuoja jau seniai, tačiau ją siuntęs asmuo yra tarsi svetima technika ... CŽV 24 valandas beldė į jo duris ... taigi tai paslėptos technologijos...“

Ileana davė informacijos apie holografines medicinines kapsules iš savo asmeninės patirties kaip slaptosios kosminės programos narė. Jaredas yra labai protingas ir išmanantis žmogus, dešimtmečius dirbęs su visuotiniu perėjimu ir turintis informacijos daugeliu plačiajai visuomenei nežinomų temų, įskaitant, bet neapsiribojant, svetimų technologijų dovanomis žmonijai, pavyzdžiui, „Quantum Financial System“ ( QFS), antigravitacinis variklis, daiktiniai replikatoriai ir medicininės lovos.

Jaredas Randas: „Aš nesu advokatas, ne teisininkas, ne finansų patarėjas ar sveikatos ekspertas. Aš vienaip ar kitaip dalyvavau visuotiniame perėjime 40 metų. Aš praradau begales draugų. Jie šaudė į mane, nunuodijo - žodžiu, darė viską, ką tik gali įsivaizduoti.

Mūsų požiūris yra tas, kad neturime ko prarasti ir viską galima gauti. Daugelis iš mūsų nepažįstame vienas kito, niekada nebuvome susidūrę, galbūt laikas nuo laiko, kartais, tačiau susiskaldymas yra didžiulis. Dešinė ranka dažnai nežino, ką daro kairė. Ar tai teigiamas dalykas? Gal tam tikra prasme taip yra, bet kai kuriais atvejais taip nėra. Turime nuostabią grupę žmonių, kurie bendradarbiavo labai ilgai ir kartu dirbo labai ilgai“.

Jaredas kalba apie problemas, turinčias įtakos žmonijos perėjimui iš 3D į 5D (taip pat žinomą kaip Didysis pabudimas į Vienybės sąmonę, Pakylėjimą, Didįjį poslinkį, Įvykį), kuris laikomas didžiausiu evoliuciniu įvykiu žmonijos istorijoje. Jis sako, kad jo misija yra geranoriška: "padėti informuoti plačiąją visuomenę apie tai, kas nuo jų buvo paslėpta, kas iš tikrųjų yra žmonija ir kur einame".

Pasak Jaredo Rando, replikatoriai naudoja plazmos energiją kurdami bet ką: "Pavyzdžiui, snieguotą dieną, jei jūsų žieminiai batai yra susidėvėję ir jums reikia naujų žieminių batų ar naujos skrybėlės ir palto, paprasčiausiai užprogramuojate šią didžiulę duomenų bazę (replikatorių) su naujausiais jums reikalingais stiliais ir detalėmis, o replikatorius jas sukuria . Tobulas dydis. Produktas pagamintas per kelias sekundes. Ar norite ledų karštą dieną? Na, jūs suprantate."

Replikatoriai senus daiktus grąžina atgal į plazmos energiją. Nėra atliekų, šiukšlių, nieko, kas galėtų teršti aplinką ar sunaikinti ekosistemą. Dirvožemis yra plazmos energija. Augalai yra plazmos energija. Nuvežkite replikatorių į vargingą kaimą ir šie žmonės per kelias minutes gali gauti viską, apie ką svajojo. Replikatoriai pašalins didžiulį žemės poreikį gyventojams pamaitinti. Ką norite, galite tai gauti. 3D spausdintuvai yra replikatorių pirmtakai. Pagreitinkite juos šimtą kartų ir turėsite replikatorių.

Viskas kūrinijoje susideda iš plazmos energijos. Replikatoriai yra nežemiškos technologijos, kurias mums dovanoja „Galaxies“, kurios šia technologija dalijasi su žmonija. Ši technologija ateina! Jis bus prieinamas visur. Su ja galėsite nuolat praleisti fenomenalų laiką.

„Gulėdamas medicininėje lovoje nejaučiate jokio skausmo, nepatiriate radiacijos. Tai neatrodo kažkoks blogas įvykis. Jūs užmiegate giliai. Nėra dūrių, adatų, nieko panašaus. Pabundate ir pažvelgiate į save veidrodyje, o jūsų šiurpios odos nebėra. Jūsų žili plaukai tapo tokios pačios spalvos, kai jums buvo dvidešimt. Tas pats nutiko ir su regėjimu, klausa, skoniu, uosle. Viskas vėl grįžta į tobulesnę būseną," - sako Rando.

"- Tai nauja naujos Žemės ir naujos žmonių rasės era. Tai yra visiškai priešinga tai, kaip mes gyvenome. Šios technologijos jau yra čia. Tai yra - SAUGUMAS - žmonėms, kurie gali jais naudotis“. Šiuo metu tokių medicininių lovų technologija dar nėra prieinama plačiajai visuomenei, tačiau ne ilgam.

Žvaigždžių keliautoja Ileana pateikė tokią informaciją apie holografines medicinos kapsules. Ji ją gavo per „regresinę atminties hipnozę“, kurią Ileana galėjo panaudoti norėdama patikrinti, ar informacija tikrai atsirado iš „Slaptosios kosminės programos". Ji mačiusi holografines medicinines kapsules, būdama slaptosios kosminės programos Marse agente. Ileana sukūrė holografinių medicinos lovų PDF. Jį buvo galima rasti svetainėje, bet tai buvo pašalinta, kad būtų apsaugota jos autorių teisių saugoma medžiaga.

„Ileana“ „The YouTube“ vedė „Kosminės realybės pabudimo“ - interviu ciklą, apimančią tokias temas kaip dvasingumas, kontaktas su ateiviais, gydymo metodai, pabudimo ir pakylėjimo procesas. Savo svetainėje ji paskelbė daugybę įspūdingų savo galaktikos kelionių istorijų (šiuo metu jos nėra), taip pat nukreipė geranoriškas žvaigždžių būtybes, dvasios vadovus ir savo Aukštąjį „Aš“. Ji turi galimybę astrališkai keliauti, atlikti nuotolinius stebėjimus (nuotolinis žiūrėjimas) ir darbas su Akašo kronika.

Ji įgijo daug žinių iš savo ankstesnių gyvenimų kaip žvaigždžių keliautoja, gyvenanti kosmose. Toliau  „Ileana“ PDF formate pateikta informacija parodo, kaip veikia medicininės kapsulės, kaip jos atrodo ir kaip naudojamos pažangiose medicinos technologijose su 3D anatominių vaizdų įranga. 

Taip pat pateikiama informacija apie tai, kaip medicininės kapsulės gali prikelti žmones iš mirusiųjų, išgydyti ligas, išgydyti žaizdas, pašalinti randinį audinį ir atlikti amžiaus regresijos protokolą prieš išleidimą iš slaptųjų kosminių programų.

Holografinės medicininės kapsulės yra automatizuotos medicinos stotys, kuriose medicinos ekspertas iš kompiuterio duomenų bazės pasirenka atliekamos procedūros tipą, tada pacientas eina į kapsulę, o aparatas atlieka medicininę operaciją ar procedūrą, tada lazeriai išjungiami. Šio tipo holografinės medicininės kapsulės turi tokias savybes kaip sandarus chirurginis atvartas, patogūs galūnių atramos, lazerinis skalpelis, lazeriniai veidrodiniai laikikliai randams pašalinti, kompiuteriu valdomi robotizuoti chirurginiai manipuliatoriai, skysti anestetikų purškalai, gyvybiškai svarbių ženklų jutikliai ir visa tai yra sumontuota ant reguliuojamo titano pagrindo. Medicininės kapsulės (dar vadinamos medicininėmis lovomis) leidžia vartotojams diagnozuoti, gydyti ir atlikti daugybę chirurginių procedūrų, naudojant itin plonus lazerinius pjūvius, vadovaujantis 3D anatominiais nuskaitymais. 3D nuskaitymas turi ugniai atsparius lęšius, kurie realiuoju laiku fotografuoja kūną, kad atliktų įvairias medicinines procedūras.

3D skenuojantis objektyvas ir lazerio technologija leidžia visiškai diagnozuoti visas kūno sistemas, įskaitant neurologinius veiksnius, gydyti infekcijas koncentruotomis antibiotikų injekcijomis, detoksikuoti kūną tokioms ligoms gydyti kaip vėžys, pagrindinis ar pažengęs žaizdų gijimas, galūnių regeneracija per ląstelių DNR rekonstrukcijos ir randų pašalinimo.

Taip pat galima atlikti kitas procedūras, tokias kaip apendektomija, laparoskopinė abliacija ir cezario pjūvis. Medicininės kapsulės taip pat gali regeneruoti mirštančių kūno ląstelių audinius, kad ląstelės vėl taptų sveikos, taip pat atgaivintų neuronus, protonus, kamienines ląsteles. Tai daroma tam, kad būtų galima išgydyti tokias ligas kaip, pavyzdžiui, išsėtinė sklerozė, Alzheimerio liga ir kt.

Pažangios medicininės kapsulės turi mikrolazerio technologiją ir daugybę ugniai atsparių lęšių, kurie gali valdyti natūralų kūno chronometrą ir atlikti amžiaus regresijos procedūras modifikuojant DNR ar net kryžminant hibridizaciją tarp žmogaus DNR ir ateivių genetikos, arba sumaišant gyvūnų DNR su žmogaus genomu, kad būtų sukurtas vis stipresnių ir stipresnių sveikų žmonių rūšių.

 Aukščiau interaktyvus ekrano programinės įrangos superkompiuteris, galintis užkoduoti atminties įrašus į smegenis per amžiaus regresijos protokolą.

Kadangi mes gyvename energetinėje visatoje, o žmonės yra energingos būtybės, gydymas vyksta naudojant homeopatinį požiūrį į vibracijos dažnio pertvarkymą su minimaliu šalutiniu poveikiu arba be jo.

Kvantinės terapijos medicininės kapsulės yra trijų skirtingų tipų ir funkcijų:

1.Holografinė medicininė kapsulė yra diagnozės ir gydymo kapsulė.

2. Atnaujinimo kapsulė su jūsų DNR ir kamieninėmis ląstelėmis padeda atkurti senus audinius ar trūkstamus organus.

3.Regresijos ir atjauninimo kapsulė padeda atjauninti jūsų ląsteles, siūlo anti-senėjimo terapiją ir slopina nepageidaujamą atmintį.

Ką ši pažangi technologija reiškia 80 metų moteriai? Nepraėjus nė 3 minutėms jai vėl gali būti 30 metų. 50 metų ją skyrė nuo tikro gyvenimo. Dabar ji vėl gali susilaukti vaikų. Jei nori, ji gali sukurti visiškai naują šeimą. Panašu „Med Bed“ technologija yra amžinos kūno jaunystės versmė.

Visos trys kapsulės veikia kvantiniu lygiu, naudojant vibraciją ir dažnius, 3D skaitytuvus ir lūžio lęšius bei chirurgiškai tikslius lazerius, kad būtų galima atidaryti ir uždaryti žaizdas. Jie taip pat turi įvairias diagnostikos ir stebėjimo technologijas, leidžiančias specialistui būti išsamiai informuotam tiek diagnostikos, tiek užsiėmimų metu. Naudodama tachiono dalelių ir plazmos energiją, ši mašina dirba su žmogaus kūnu, kad būtų maksimaliai palaikomas be minimalių trukdžių. Visos trys kapsulės veikia panašiomis technologijomis - jos pritaikytos trijų skirtingų tipų gydymui.

Visa žmonijos sveikatos priežiūros sistema netrukus kardinaliai pasikeis ir taps tikra sveikatos bei atjaunėjimo palaikymo sistema, skirtingai nei iki šiol.

Holografinė medicininė kapsulė gali atlikti kūno tikrinimą realiuoju laiku, kad būtų galima diagnozuoti, taip pat bet kurią ligą, gydyti ją daug tiksliau per trumpesnį laiką ir daug mažiau prasiskverbia į žmogaus kūną. Įrenginys skenuoja kiekvieną kūno dalį, kad būtų galima diagnozuoti ir interpretuoti, įskaitant odą, raumenis, kaulus, organus, liaukas, neurologinį ir hormoninį veiksmingumą. Kapsulėje taip pat galima atlikti kraujo ir DNR tyrimus, ji ieško ir gali ištaisyti visus paveldimus tam tikrų ligų žymenis, pateikdama greitą ir neskausmingą visos fizinės sistemos analizę.

Šios medicininės kapsulės yra sukurtos naudojant labai pažangų, tačiau labai ribotą dirbtinį intelektą, kuriam reikia žmogaus indėlio, kad veiktų kaip atsargumo priemonė.

Darbui naudojamas kompiuteris yra labai panašus į MRT aparatą. Tačiau vietoj magnetizmo ir radiacijos šios medicininės kapsulės naudoja plazmos energiją, kad veiktų subatominiame ir vibraciniame lygyje. Medicininė lova nuskaito jūsų odą, raumenų audinius, visus organus ir viską, kas yra jūsų kūne. Tai rodo viską - iki mikro kraujo lygio. Tai iš tikrųjų identifikuoja jūsų DNR ir atlieka pilną vidinę kūno analizę. Tai darydama, ji pasiima ir pašalina bet kokią ligą ir bet kokį genetinį netobulumą.

Pavyzdžiui, galite sirgti 4 stadijos leukemija ir medicininėje lovoje pasveikti maždaug per 2,5 min. Tai homeopatinis požiūris į gydymą, suteikiantis daug naudos, turint minimalų šalutinį poveikį arba be jo. Nebereikia ilgai laukti, kai neveikia nesibaigiantys bandymai ar vaistų bandymai. Atsisveikinkite su chemoterapija ir žmonėmis, mirštančiais nuo insulto ir širdies ligų.

Regeneracinė kapsulė bus ypač naudinga tiems, kuriems reikia organų transplantacijos, organų pakaitalų, trūkstamų galūnių ir odos transplantatų trečiojo laipsnio nudegimams. Kapsulės daugiausia dėmesio skiria darbui tiesiogiai su DNR, naudojant harmoninį rezonanso lauką, kuris vis dar yra jūsų kūno ląstelių atmintyje. Bet kuris kūnas išlaiko ląstelių atmintį, ką įrodo galūnių fantomo sindromas.

Ir jei jums buvo pašalintas organas iš jūsų kūno, med. lovos pakartotinis purškimo procesas regeneruoja tą organą, tarsi jis niekada nebuvo pašalintas. Nes jūsų kūnas palieka rezonansą - vibracijos dažnį. Kūnas visada prisimena, kada organas buvo pašalintas arba nustojo veikti, o dirbtinis med. lovos intelektas prisijungia prie kūno vibracijos dažnio ir DNR, kad organas atsinaujintų.

Vėžys gali būti išgydomas medicininėmis lovomis per dieną labai lengvai ir nemokamai. Su medicininėmis lovomis dingtų vėžys, chemoterapija , liaukemija, raumenų distrofija - visos ligos išnyks, jos bus pašalintos greitu laiku.

Holografinės medicininės kapsulės yra automatizuotos medicinos stotys, kuriose gydytojas iš kompiuterinės duomenų bazės pasirenka atliekamos medicininės procedūros tipą, tada pacientas guli kapsulėje, o aparatas atlieka medicininę operaciją ar procedūrą, tada lazeriai padengia įėjimo taškus, kur buvo atlikta procedūra.

 Šio tipo holografinės medicininės kapsulės turi tokias funkcijas kaip uždaras operacinis ekranas, patogios galūnių atramos, lazerinis skalpelis, lazeriniai veidrodiniai manipuliatoriai randams pašalinti, kompiuteriu valdomi robotiniai chirurginiai manipuliatoriai, skystas anestezijos purškalas, gyvybinių funkcijų jutikliai ir visos šios funkcijos yra įdiegtos reguliuojamos. Medicininės kapsulės ( „Med“ lovos) leidžia vartotojams diagnozuoti, gydyti ir iš anksto suformuoti daugybę chirurginių procedūrų, naudojant itin plonus lazerinius pjūvius, vadovaujantis 3D anatominiais nuskaitymais. 3D nuskaitymai turi ugniai atsparius lęšius, kurie sukuria gyvus kūno vaizdus atliekant įvairias medicinines procedūras.

Yra pažangi holografinė superkompiuterio programinė įranga, kuri gali sukurti įvairių tipų atminties engramas, kurios gali būti įspaustos žmonių smegenyse, naudojant vaizdinius šviesos spektro vaizdus, ​​kad būtų sukurtos klaidingos ar pakeistos ekrano atmintinės. Šios procedūros dažnai atliekamos slaptoje kosminėje programoje, kur kas nors gydomas holografinėje medicininėje kapsulėje, kol nesibaigia sutarties terminas ir jam priskiriamas amžiaus regresijos protokolas.

 Aukščiau interaktyvus superkompiuterinės programinės įrangos, galinčios užkoduoti atminties užrašus smegenyse, rodymas amžiaus regresijos protokolo metu.

Kai kuriose kapsulėse yra naudojamas biomimetinis gelis, kuris sintetins sveikus ir jaunus ląstelių audinius organizme, kad pakeistų mirusias ląsteles, kurios nebegali savęs atstatyti. Biomimetinis gelis taip pat naudojamas siekiant užkirsti kelią trečiojo laipsnio nudegimui, nuo randų ant kūno, kad randų audinys nesikauptų ant odos. Šis gelis taip pat pašalina visus mikrobus ar bakterijas, galinčias sukelti infekcijas žmogaus kūne.

(Kairysis vaizdas) Tai pavyzdys, kaip ant vienos iš holografinių medicininių kapsulių uždedamas biomimetinis gelis.

(Paveikslėlis dešinėje) Medicinos skyriuje ruošiamasi atlikti 3D metrinę lazerinę operaciją naudojant vieną iš holografinių medicininių kapsulių.

Holografinės medicininės kapsulės paprastai yra medicinos laboratorijos skyriuose, arba kosminėse stotyse, požeminėse planetų bazėse, arba kosminiuose erdvėlaiviuose. Šios medicininės kapsulės gali būti montuojamos beveik visur, nes joms veikti nereikia daug energijos.

Taip pat yra nešiojamų „Meditech“, kurie sužeistuosius užmigdo, kad miego metu sulėtintų fizinę degradaciją, išsaugotų gyvybės jėgą ir išvengtų pacientų mirties, gabenant į Med. lovą. Šie nešiojamieji prietaisai yra skirti pagrindiniam žaizdų gijimui pernešimo metu ir nedideliam organų regeneravimui.

 Viršuje medicininė kapsulė ruošiama laparoskopinei paciento operacijai. 3D anatominis nuskaitymas atliekamas siekiant nustatyti, kur bus atliekama lazerinė žaizdos gijimo operacija.

Galūnės suvaržymai pritvirtinti prie kūno, kad operacijos metu pacientas nejudėtų. Skystas anestetikas yra naudojamas purškalo pavidalu, kad operacijos metu pacientas nejustų skausmo.

Vykdoma lazerio laparoskopinė operacija. Pacientui taikoma vaistų raminamoji nejautra.

„Reatomizacijos procesas, yra algoritmas ir kompiuterinė duomenų bazė, kuri iš tikrųjų identifikuoja jūsų DNR jūsų kūne ir atlieka pilną vidinę analizę.“ Vidinis darbas 3D formatu. , kaip jaučiasi jūsų organai, kur yra jūsų organai, kaip jie veikia. Jis analizuoja jūsų kraują, taip pat rodo bet kokią kūno žalą, ar ligą, kuri nėra normali ir tada ji grįš per balso ryšį.

Jis jūsų paprašys "Ar norite, kad jūsų kūnas visiškai atgimtų, ar norite, kad šia sritimi būtų pasirūpinta?" Tai suteiks jums tokią galimybę. Jei norite, kad visas kūnas būtų atgaivintas, jūs gulite, giliai miegate, nėra injekcijų, adatų ar nieko kito. Riatomizatorius eina per kūną, įskaitant tachiono daleles, tachiono energiją ir plazmos energiją.

 Pavyzdžiui, jei norite atgaminti bananą iš oro, turėsite galimybę tai padaryti. Turėdami kompiuterinę duomenų bazę ir iš esmės paprašydami kompiuterio išplakti bananą ar vandenį, kurio skonis yra panašus į bananus, tai priklauso nuo jūsų. Dirvožemis, atmosfera, vanduo - visa tai yra plazmos energija, viskas,  Visata yra plazmos energija, tai tik dar viena dažnio virpesių forma. Replikatoriaus idėja yra ta, kad viską, ko nori, gauni. Jis perkonfigūruoja molekulinės struktūros ir kompiuterio duomenų bazėje atpažintą tai, ko iš tikrųjų nori. Medicininė lova žiūri į kūną ir ištaiso trūkumus.

Sakykime jūs gaunate su DNR 10 procentų to, ką mums duoda mūsų tėvai, kitaip sakant turime 10 procentų genetinių ligų, o 90 procentų lygų priklauso nuo gyvenimo būdo, kas tik patvirtina kaip svarbu rūpintis savimi.

Gulėdamas šioje medicininėje lovoje nejaučiate jokio skausmo ar radiacijos. Tai neatrodo kažkoks blogas įvykis. Iš esmės jūs pabundate ir pažvelgiate į veidrodį, o balti plaukai dabar yra tokios pat spalvos, kaip ir tada, kai buvote 20-ies. Jūsų senstanti oda dingo, regėjimas, klausa, skonis, kvapas ir viskas tapo panašu kiap pas dvidešimtmetį vaikiną.

Tarkime, kad skydliaukė buvo apšvitinta taip, kaip tai daro alopatinė pramonė. Ir dabar yra nenaudinga ir jūs turite vartoti tabletes visą savo gyvenimą, nes jie ją nužudė. Tai, ką daro „Reatomizacija“, yra jos atgaivinimas ir šio organo sugrąžinimas į sveiką, jauną būseną.

Tarkime, jums pašalinta tulžies pūslė, o gydytojai sako, kad kepenys imsis to ir viskas bus gerai. Taip nėra, kas sukelia kitų problemų organizme, tačiau einant per reatomizacijos procesą, tulžies pūslė atsinaujina. Tokiu būdu jūsų tulžies pūslė atsinaujina ir vėl atgyja. Dažniausiai taip nutinka, jei mūsų imuninė sistema gali laisvai daryti tai, kas buvo numatyta, kad išlaikytu mus jaunus ir energetiškai sveikus.

Problema ta, kad alopatinė sistema ir korupcija žemės paviršiuje, gydytojai jums sako, kad jūs turite vartoti šią tabletę tam ir šią tabletę kitam. Kadangi šios tabletės ar svetimkūniai yra švirkščiami į jūsų kūną, yra šalutinis kraujavimo, pykinimo, viduriavimo, vidurių užkietėjimo ir mirties poveikis. Pažvelgus į visus šiuos dalykus, jūs suprantate, kad jūsų imuninė sistema puola šias chemines medžiagas. Tai yra svetimos medžiagos kūnui. Imuninė sistema laikui bėgant yra nuolat slopinama ir atakuojama, todėl jai niekada nebūna laiko atnaujinti dantų, odos, plaukų ir regėjimo, todėl  kūnas lėtai, bet užtikrintai blogėja ir tampa slopinamas. Jūsų imuninė sistema tampa tokia slopinama, kad negali savęs atstatyti, nes kovoja su nuolatiniais sutrikimais, kuriuos jums buvo liepta nuolat švirkšti į savo kūną.

Baimės faktorius vaidina ten, sakydamas: „gerai, jūs žinote ponia, turite vartoti šią tabletę, nes jei to nepadarysite, tai įvyks. Jūs turėsite šalutinį poveikį, bet bus gerai. Dėl ​​šios tabletės šalutinio poveikio, ponia, mes turime duoti jums dar vieną tabletę, nes ji sugadino šią vietovę čia, vartodama šią tabletę, todėl turime jums duoti dar vieną tabletę.“ Tai tęsiasi tokiu būdu, nes dabartinėje sistemoje esate pajamų šaltinis.

Turint medicininę lovą, jūsų kūnas vėl yra sveikas ir naujas, tačiau jūsų protas sakys, kad gyvenote šiuos metus ne taip kaip reikėjo. Bus patarta daug geriau suvokti natūropatiją, ajurvedą, herbologiją, kristalografiją ir kt., Įvairias kaip jūs galite natūraliai išlaikyti save sveiką, todėl jums nebereikia medicininės lovos.

Kai kurie žmonės mano, kad visas šis gydymo procesas su medicininėmis lovomis yra tik mokslinė fantastika. Kad tai negalėjo būti tiesa. Kažkas ką tik tai sugalvojo! Kadangi niekas netiki, kad tai egzistuoja, bus lengva pagaminti reikiamus kiekiu ir paruošti juos paskirstymui visiems.

„Medicinos lova" nebus prieinama, kol tamsios pajėgos, net paslėptos bus, mes nekalbame apie didžiuosius, nes jie yra sunaikinti, mes kalbame apie daugelį, esančių miestuose ir kaimuose, kurie nėra geri žmonės . Jie yra miniatiūriniai. DC („Development and Commercialization“) variantai, todėl atsitinka taip, kad jie bando jus sustabdyti ir tada daro blogus dalykus. Mes turime būti labai slapti diegdami medicinines lovas. 

Mes turime turėti gamybą, įgulą, labai saugius, gamybos įrenginius su švaria surinkimo linija, o tai reiškia, kad yra visiškai medicininės švarios patalpos, kad dalys būtų sujungtos ir kad jos veiktų.

Turime planų dėl infrastruktūros, kurią mes surinkome per daugelį metų, kad pristatyti medicininių lovų technologiją. Visa to idėja yra patekti pirmiausia pas žmones, kurie yra tikrai labai silpni, jei gali mirti per 2 savaites, pavyzdžiui, žmonės, sergantys sunkiu diabetu ir tt.

Turime ilgą žmonių sąrašą, tačiau turime tai padaryti saugiai, todėl sukūrėme planą, kaip tai padaryti ir pasiekti kuo daugiau žmonių, keliauti į konkrečias planetos sritis ir tada pradėti gydyti žmones ir turi pakankamai vienetų, kad galėtume vienu metu išgydyti daug žmonių.

Įsivaizduokite, jei tai būtų vieša situacija, mes būtume užspausti ir prislėgti, o iš esmės sutrypti ir tikriausiai nužudyti siautėjančioje beprotiškoje žmonių rasėje, norinčioje kuo greičiau pasveikti, tai yra tamsioji žmogaus prigimties pusė. Jie to nori dabar ir padarys viską, kad tai gautų. Būtų malonu, jei visi būtų draugiški, mylėtų visus ir viskas būtų puiku.

Yra daug talentingų žmonių, kurie turi tiek daug ką pasiūlyti ir akivaizdu, kad mes pakviesime Visatą ir Kūrėją išvesti šiuos žmones į priekį, kad galėtume ką nors padaryti - vienas neteisingai ištartas žodis gali sulaukti daug dėmesio, o jūs turite reikalų su organizacijomis, kurios nenorėtų turėti šios medicinos technologijos. Štai kodėl tai buvo grėsmė būtent iš žmonijos.

Mano požiūris kartu su kitais yra tas, kad žmonių rasė neturėtų jaudintis dėl ligų, turėtų būti finansiškai užtikrinta visam likusiam gyvenimui, kad šie veiksniai būtų visiškai pašalinti, ir tai vyksta dabar. Jūs nuolat nesijaudinsite dėl savo sveikatos ir finansinės būklės. Tai tiesa vyks ilguoju laikotarpiu, akivaizdu, kad tai neįvyks per porą mėnesių, tačiau kaip ir dauguma žmonių savo namuose turi  šiandiena šaldytuvą, kiekviename name bus med.lovos.

Nebus nei gydytojų, nei kitų, mums jų nereikia, nesvarbu, kiek Cabal norėtų galvoti, kad „žmonių rasė yra krūva nenaudingų valgytojų, nieko nereiškiantys ir jie visi yra šiukšlės.“  Tačiau ne, žmonių rasė turi aukštą intelekto ir sąmoningumo lygį, kuris gali tai padaryti, tačiau tai yra mūsų ilgalaikis tikslas.

Dar bus įprastas gydytojų tipas, galintis padėti žmonėms esant tam tikroms situacijoms, tačiau mes neturėsime įprastos ligoninės struktūros, į kurią patekate šiandiena nerimaujate dėl artimos mirties. 3-oji pagrindinė mirties priežastis yra buvimas ligoninėse, kai kurie iš jų atvyksta atlikti dažniausiai taikomą procedūrą. Žmonių rasę veikia tiek daug streso veiksnių, jog stebėtina tai, kad jie iki šiol dar išgyveno, todėl mūsų tikslas - vienas iš pagrindinių humanitarinių projektų - suteikti medicininę lovą visiems Žemės gyventojams.“

Charlie Wardas sakė, kad: “suaktyvinus „Quantum Financial System“, daug kas pasikeis. Kai tai įvyks, tai atims jėgą iš „Deep State“ ir „Cabal“, o tai reiškia, kad turėsime prieigą prie „Med Beds“. Medicininės lovos buvo ilgą laiką ... Jas užblokavo „Big Pharma“, nes jie negali iš jų uždirbti pinigų. Paskutinis dalykas, kurio nenori „Cabal“, yra sveika žmonija.

Per pastaruosius kelerius metus medicininės lovos jau buvo naudojamos gydant vaikus ir kariuomenę, kai jie nuvyko į giluminius požeminius tunelius (DUMBS) ir išgelbėjo ten milijonus Giluminės valstybės įkalintų vaikų.

Pirmiausia Med lovos bus dislokuotos Teksase, o paskui Floridoje, kai tik suveiks Kvantinė finansinė sistema.“

Išslaptinus šią technologiją, ja bus pasidalinta su visuomene per kariuomenę. Tai buvo naudojama kaip „Slaptosios kosminės programos“ dalis. Spėliojama, kiek vyriausybės investuotojai kontroliuos, nes reikia imtis priemonių apsisaugoti nuo manipuliavimo ir godumo. „Deep State“ darbuotojai dirba visose pramonės šakose, o karo pramonės kompleksas kadaise kontroliavo ir naudojo šiuos ir daugelį kitų patentų, atskleisdamas juos mums per savo „Deep State“ mokslinius- fantastinius ir Holivudo filmus.

Aukščiau pateikta gydomosios kapsulės nuotrauka yra iš 2016 m. Filmo „Keleiviai“, kuriuose vaidina Chrisas Prattas ir Jennifer Lawrence. Ši nuotrauka patvirtina daugelio šviesos karių išsakytą nuomonę, kad „Cabal“ turi mums tiksliai parodyti, ką ji daro ir ką tiksliai ji mums neigia ir taip mes galime patvirtinti, kad gydomosios kapsulės egzistuoja.

Tai įvyks labai greitai, nors tikslios datos dar nėra paskelbtos. „Tesla Technologies“ ir Jaradas Randas yra dvi pagrindinės „Med Beds“ jėgos. Jie sakė, kad mūsų galimybės naudoti šiuos šiuolaikinius gydomuosius įrenginius, paremtus nemokamu Jauninimo šaltiniu, gali prasidėti jau 2021 m. pabaigoje. Tamsesniais skaičiavimais, tai gali užtrukti iki dešimties metų, priklausomai nuo visuomenės aplinkos.

Prieš pradedant medicininių lovų išdėstymą visame pasaulyje, būtina sukurti apmokytas technologijų ir gamybos grupes, taip pat paskleisti visuomenės karines pajėgas, kad ateityje nebūtų godumo ir kontrolės.

„Mes žinosime, kad esame arti brangios dovanos pasauliui, kai bus paskelbta NESARA / GESARA, nes tarp jų bus pristatyta daugiau nei 6000 patentų, kurie slepiami nuo visuomenės, pasitelkiant nacionalinį saugumą, įskaitant nemokamus energijos įtaisus, antigravitacines mašinas ir gydymo kapsules.“

 

Šios kapsulės Gamintojas: „Pati pirmoji nauja evoliucinė kosminė technologija, išleista masinei gamybai. Mūsų universalus įrenginys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurias kruopščiai atrinko mūsų ekspertų komanda. Naudodamas naują plazmos mokslą ir technologijas, jis naudoja kolektyvinę plazmos lauko technologiją, kad pakeistų ir pagerintų žmogaus kūno aplinką.
Šis naujas plazmos patobulinimas keičia kūno aplinką, kad jis galėtų grįžti į natūralią pusiausvyrą kaip gimdoje, leisdamas kiekvienai žmogaus kūno ląstelei rasti savo natūralų pirminį lauko stiprumo balansą.
Laukų forma ir pasiskirstymas šioje naujoje kosminės plazmos technologijoje atkuria vidinę visatos struktūrą ir pusiausvyros laukus, iš kurių žmogus buvo sukurtas įsčiose, gaudamas pusiausvyrą fizine ir emocine prasme. Pirmą kartą žmonijos istorijoje buvo sukurta ir įdiegta sistema, kuri stiprina ne tik fizinį žmogaus kūną, bet ir emocinę sistemos vartotojo dalį.
(na dėl pirmo karto nenorėčiau sutikti, kadangi tokios technologijos SKP buvo naudojamos “išrinktiesiems” jau dešimtmečius)
Buvo sumažinta ir pašalinta daugybė problemų, kurių nebuvo galima išspręsti mokslo pasaulyje - priartinti žmogaus kūną beveik prie tobulumo, kaip gimimo momentu. Daugiau nei 90% žmonių, augalų ir augintinių kūnų sudaro anglis, vandenilis, azotas ir deguonis. Visi jie turi plazmos laukus.
Sprendžiant ligų problemą, pirmiau minėti elementai naudojami kuriant GANS - dujų, esančių atominėje nanokietoje būsenoje, santrumpą. Ji turi labai galingus plazmos laukus, kurie daro įtaką disbalansui, kurį sukelia ligos, sužalojimai žmonėms, augalams ir augintiniams. Tokiu atveju grįžta biologinė pusiausvyra, įvyksta gijimas.
Plazmos energija nėra toksiška žmonėms, augalams ir augintiniams, kurių kūnas naudoja tik tai, ko reikia pusiausvyrai atstatyti ir palaikyti. Nutraukus tokią trauką ir atstūmimą, pasiekiama pusiausvyra ir kūnas lieka natūralioje homeostazėje arba pusiausvyroje. " 
Tai nėra dar "medlova ar dangiška kapsulė", apie ką kalba Rendas, tačiau labai artima ir reali plazminė technologija.

"Keshe fondas yra nepriklausoma, ne pelno siekianti ir nereliginga organizacija, įkurta branduolinio inžinieriaus Mehrano Tavakoli Keshe'o, kurios tikslas yra plėtoti naujas mokslo žinias, naujas technologijas ir naujus sprendimus tokioms didelėms pasaulinėms problemoms kaip alkis, vandens trūkumas, . elektra, klimato pokyčius ir ligas - naudojant specialiai sukurtus plazmos reaktorius, kurie žmonijai taip pat suteiks galimybę keliauti tolimame kosmose. Įprastų technologijų naudojimas yra eikvojantis, kenksmingas ir sukelia planetos bei visų gyvųjų užterštumą. Plazmos mokslas siūlo sprendimus ir tobulina esamus metodus bei išteklių naudojimą visais aspektais, turinčiais įtakos visų būtybių gyvenimui."   

Visuomenė, kaip žinome, visada norėjo geriausia dar vakar, bet niekada žmonijos egzistavimas neturėjo žinios apie tokius stebuklingus medicinos pasiekimus; šiuo metu esame beribio ir kūrybingo rytojaus horizonte; mokykimės iš istorijos ir saugokime gyvenimo galią nuo tų, kurie ją sunaikino praeityje.

 Svarbiausias jums asmuo dabar - jūs pats - užmegzkite išskirtinai gerus, pasitikinčius ir patogius santykius su savimi, kad galėtumėte skleisti tiesą visoje aplinkoje. Tik pradėdamas nuo savęs, gali mylėti ką nors kitą tikrai giliai ir nuoširdžiai. Svarbiausias momentas - būtent šis - visą ankstesnį gyvenimą ėjai jo link.

Dabar pats laikas suvokti save sąmoningais realybės kūrėjais ir nelaukti išgelbėjimo iš išorės. Galų gale, kuo daugiau skundžiatės, kaip dabartis trukdo grįžti į įprastą gyvenimą, tuo daugiau jėgų suteiksite tamsiems, kurie minta tik jūsų neigiamomis emocijomis - jie dabar praktiškai neturi jokio kito energijos šaltinio, išskyrus jūsų vibracijas.

Priimk atsakomybę už savo pasaulį! Atsakomybę už tai, kad jūsų emocijos ir mintys, kurios veda, būtų švarios ir lengvos. Sąmoningai ir kantriai nukreipkite savo mintis, nes jums nedalyvaujant mintis daugiausia nukreipia egregorai. Egregorus kontroliuoja Cabal. Taigi manipuliuoja jūsų mintimis ir būsenomis dėl savęs, sukeldami  dirginimą, nerimą, baimę, agresiją, liūdesį ir nuovargį.

Užduotis yra nustoti maitinti šias energijas dabartine padėtimi pasaulyje. Ir, jei įmanoma, siųsk išoriškai gerą optimizmą, dėkingumą, meilę, šviesą ir džiaugsmą! Niekas neateis ir neišgelbės, nenuims kaukes nuo visų, net ir nuo tų, kurie iki mirties bijo viruso - tu pats turi prisiimti atsakomybę už savo gyvenimo kokybę. Savo energija galite prisidėti prie Aljanso veiksmų - ir būtent to reikia šviesos jėgoms dabar, reikia akivaizdaus kitų proceso dalyvių pabudimo.

Net jei gyvenate toje pačioje šeimoje kur jūsų nesupranta. Net jei nesupranta jūsų artimiausi giminaičiai, draugai, kaimynai ir kolegos:‼ Jūsų užduotis yra pradėti orientuotis į norimą tikrovės versiją, o ne į versiją, kurios nenorite. Ir pagal traukos dėsnį žmonės, su kuriais esate panašaus bangos ilgio, pamažu pasirodys jūsų rate. Ir kartu jūs sustiprinsite vienas kitą...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 2521 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/10
Viso komentarų: 2
0  
1 virgis   (08.03.2021 16:15) [medžiaga]
Dabar jau ir telegram kanale, ten bus dedamos trumpesnės žinutės. nepatekusios į straipsniu ir šiaip bendravimas , komentavimas
https://u.to/_SMgGw

0  
2 PlejadieteLina   (08.03.2021 20:32) [medžiaga]
VIRGI, BRANGUS Broli, su Begale Meiles, kuri eina is mano Sirdies, - stipriai, labai nuosirdziai, apkabinu TAVE.

Su svariomis, geromis emocijomis, su tyromis, pozityviomis mintimis, su Meile - apkabinu VISUS.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 5
Svečių: 5
Vartotojų: 0