Penktadienis, 29.03.2024, 15:57
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Spalis » 1 » Kaip galima nugalėti melo ir baimės imperiją?
17:47
Kaip galima nugalėti melo ir baimės imperiją?

Rugsėjo mėnesį visame pasaulyje vyko reguliarios masinės procesijos ir laisvų žmonių, kurie pasisako už pasirinkimo laisvę, savo teises ir sveikatą, susibūrimai. Tas, kuriame šiandiena  dar yra bent lašas išminties, gina savo artimųjų, savo žmonių teises ir kuria naują ateitį.

Esame gana kritinėje situacijoje, kai mus nepastebimai pavergė globalistai, o tiksliau tie "nežmogiai", kurie tampo juos už virvučių. Jie įsiskverbė į visas mūsų gyvenimo sferas: švietimą, mokslą, kultūrą, mediciną, politiką. Jie parašė įstatymus, kurie atima iš žmogaus laisves, kurios jam suteiktos nuo gimimo.

Esame tokioje situacijoje, kai žmonės ne tik pamiršo, kaip suprasti priežastis ir pasekmes, bet ir savanoriškai atsisako savo racionalumo, tai yra, jie sąmoningai eina evoliucinės regresijos link, siekdami iliuzinio komforto mirštančioje matricoje, kurią sukūrė "tamsos ir melo architektai".

Ir pirmas dalykas, nuo kurio turime pradėti, norėdami pakeisti šią situaciją, yra suvokti, kad laikas atsikelti nuo kelių ir nustoti gyventi kaip vergai. Laikas nustoti naudotis įsibrovėlių paslaugomis, nustoti pirkti prekes iš mus pavergiančių korporacijų! Visa teisėta valdžia priklauso pasaulio žmonėms, kuri jiems grįš, kai nustos bijoti skleidžiamo melo, nustos gyventi mirties baimėje ir pradės veikti vieningai.

Bet kai aplink yra tiek daug silpnos valios avių-vergų, kuriuos užfiksavo baimėje sistema, atrodo, kad neįmanoma kažko pakeisti. Gali atrodyti, kad jūs vienintelis prieš tokį kolapsą, kai didžioji dalis nenori galvoti, nemato akivaizdžių dalykų ...

Esant tokiai situacijai, svarbu prisiminti vieną dalyką - tai egzaminas jūsų sielai. Jei nuolat atsigręšite atgal ir apraudosite žmones, kurie apskritai nenori nieko žinoti ir suprasti, bet nori tikėti veidmainiškais ir korumpuotais politikais / mokslininkais / gydytojais / žurnalistais, kad jų iliuzija nebūtų sunaikinta, tuomet tik prarasite energiją. Supraskite, kad tai yra jų pasirinkimas, tai yra jų sąmonės lygis. Pamatykite to grožį, kaip matote grožį vaiko, kuris smėlio dėžėje gamina pyragus. Jų sielai reikia daugiau nugyvento gyvenimo patirties, kad jų sąmonės lygis išsivystytų iki šių procesų įgyvendinimo.

Visoje šioje situacijoje viskas yra ir taip  akivaizdu, kad nereikia gilintis į "triušio urvą", pakanka pateikti tik vieną akivaizdų argumentą, kuris turėtų priversti protingą žmogų susimąstyti apie pasaulį, kuriame jis gyvena.

Tiesa ta, kad vieno žmogaus, kuriame nėra baimės, galia gali pažadinti tūkstančius kitų žmonių susivienyti ir ginti savo teises. Todėl pirmas žingsnis yra išsilaisvinti iš baimių pačiam! Nustokite eikvoti savo energiją neigiamiems išgyvenimams, pokalbiams, mintims apie beviltiškumą ir beprasmybę.

Atminkite, kad esate sukurti pagal Kūrėjo paveikslą ir panašumą! Kad jūsų DNR turi Visatos struktūrą, kad Žmogaus-Kūrėjo galimybės yra begalinės! Ir kad valdžia šiame pasaulyje yra žmonių, o ne politikų rankose, kol mes patys jos jiems nedeklaruojame.

Kaselio universiteto vokiečių mokslininkų atliktas mokslinis tyrimas parodė, kad vidutiniškai žmogaus krūtinės sritis skleidžia tik 20 fotonų šviesos per sekundę. Tačiau tas, kuris medituoja savo širdies centre ir siunčia meilę bei šviesą kitiems, išmeta 100 000 fotonų per sekundę. Tai 5000 kartų daugiau nei vidutinis žmogus. Daugybė tyrimų taip pat parodė, kad kai šie fotonai prisipildo meilės ir gydymo ketinimų, jų dažnis ir vibracija padidėja tiek, kad jie tiesiogine prasme gali pakeisti materiją, išgydyti ligas ir pakeisti neigiamus įvykius. Širdis myli, jaučia, mąsto, prisimena ir bendrauja su kitomis širdimis. Ji saugo informaciją ir nuolat perduoda šią informaciją visame kūne su kiekvienu smūgiu. Širdis yra siurblys, pumpuojantis ląstelių simfoniją, tai yra jūsų esybės esmė, magnetinis spinduliuojantis sūkurys ir tikrasis žmogaus galios šaltinis.

Šiandien mes su jumis vystomės ir iš tamsių proto kampų nebuvimo, šnabždačių abejones, baimes ir nerimą, slopinačių energiją ir širdies spindulį, grįžtame į savo širdį, grįžtame namo į savo sielą ir ši transformacija vyksta šiuo metu su daugeliu žmonių šioje planetoje. Baimė palieka mus ir lieka tik meilė.

Todėl stenkitės elgtis pagal savo širdį ir intuiciją. Prieiga prie širdies atsiveria, kai žmogus sustabdo minčių srautą nuo rūpesčių ir baimių, kai sužino tikrąją padėtį ir negyvena išgalvotoje realybėje, kur buvo sukurtas dirbtinis gyvenimas mums pakeitus esmines sąvokas.

Prabudusiam žmogui svarbu pasakyti: aš prisiimu atsakomybę už savo ateitį, už savo šeimą ir už savo šalį, esu pasirengęs sukurti naują ateitį, kurioje neįtrauksiu globalistų planų.

Kurkite asociacijas masiniam visuomenės švietimui, naudodamiesi vaizdo laiškais, lankstinukais, internetu, pabandykite pritraukti į savo pusę žinomus žmones (tinklaraštininkus, dainininkus), gydytojus, policiją, kariuomenę. Netylėkit, nesėdėkit tuščiai ir nedėjuokit kaip viskas blogai.

Praneškite visiems svarbiausią dalyką, kad šis valdžios mums peršamas globalizmo kelias yra savęs sunaikinimo kelias, vedantis į niekur.

Politikai turi šiandiena atlikti savo pagrindinę pareigą, tai yra tarnauti mums, o ne diktuoti  savo taisykles mums.Mes juos išlaikome ir turime teisę iš jų reikalauti. Todėl nustokite turėti omenyje globalistų planus ir jų bijoti, nustokite žiūrėti į juos ir jų simbolius, nes tai tik sustiprina mūsų priešus ir daro silpnesnius mus!

Tačiau žinoti apie juos ir nieko nedaryti, reiškia sutikti su jų planu. Darykite viską ką galite, kad jiems nepasisektų - reikia veikti ir keisti ateitį dabar! Netgi paprastų minčių apie šviesią ateitį jau užtenka tam, kad galvoje vyktų pokytis, ne tik jums bet ir kitiems.

Prisiminkite tikruosius visatos dėsnius, atminkite, kad tautos yra vienintelis galios šaltinis šalyse, todėl žmonėms reikia kurti aljansus ir veikti kaip viena jėga.

Revoliucija ar smurtas neveikia! Parazitai gali lengvai sukelti bet kokį protestą ar sukelti painiavą. Pradėkite nuo savęs, nuo visų savo artimųjų nušvitimo ir leiskite estafetę perduoti visiems, kol visa visuomenė pamatys jos šviesą ir nuspręs vienytis.

Asmeniniu pavyzdžiu rodykite, ką galima padaryti sveikatos, mitybos, minčių, švietimo, bendravimo klausimais. Kasdien ženkite mažus žingsnelius ir to nepastebėdami gyvensite visiškai kitokį gyvenimą, kupiną džiaugsmo, šviesos, tikros draugystės ir tikrų vertybių! Ir atminkite, kad baimė yra ten, kur nėra MEILĖS!

Viskas keičiasi tiesiog dabar. Naujasis Žemės tinklelis į fizinę plotmę integruoja naujas energijas. Galite matyti, kaip sena matrica plyšta prie siūles. Konvulsijose paklydusios tamstos sielos bando tai sulaikyti, pripumpuodamos šią realybę naujomis baimėmis. Tačiau žemos baimės vibracijos jau nebėra naujajame tinklelyje, jos pamažu nyksta ir iš fizinės plotmės.

Įsisavindami naujas energijas iš aukštesnės energijos plokštumos, jūs padedate evoliuciniam procesui. Išvalykite savo kūnus nuo žemų vibracijų: nuo apsinuodijusio maisto ir vandens, nuo judėjimo trūkumo, nuo nešvarių ir destruktyvių minčių, nuo potraukio valdyti ir galios, nuo energijos blokų ir užslopintų emocijų ...

Būdami meilėję ir šviesoje, rinkdamiesi tarnyste kitiems, jūs susiderinate su naujomis energijomis ir perkeliate jas į fizinę plotmę. Šiuo metu jūs tiesiogiai dalyvaujate šiame procese. Ir tik nuo jūsų priklauso, kokia ši tikrovė bus šiame energetinio Perėjimo procese. Suvok savo galią, būk išmintingas savo pasirinkimuose ir patirtyse.  Tegul įkvėpimo ir nušvitimo jėga būna su jumis.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 975 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.3/7
Viso komentarų: 7
0  
1 linaramanauskiene7   (04.10.2021 12:20) [medžiaga]
Labai teisingos mintys, ACIU, Bangus VIRGI!

Tokio jausmo, kaip baime - seniai nebejauciu. Turiu stipria intuicija, ir viska darau pagal ja. MEILE man visa Gyvenima buvo auksciau visko! Moku myleti Zmones, Gyvunus, Paukstelius, Geles, - visa, kas Gyva ir Negyva.

Netikiu ir nebijau jokiu elektru dingimo, jokiu Triju dienu Tamsos! Gal but, Zemes Planeta iskries i Fotonu Juosta, bus tos Trys dienos Tamsos, bet kodel ir del ko as tureciau apie tai galvoti ir to bijoti?.. Nebijau ir nesiruosiu tam!

Kiekviena diena esu pilna energijos, lyg jauna begu visa diena, nes turiu nemaza Dekoratyviniu vistu ukeli. Mano kiekviena Gyvenimo minute yra pripildyta MEILES IR DZIAUGSMO!

MEILE, SVIESA, HARMONIJA - APKABINU ZMONIJA IR PLANETA ZEME!

0  
2 linaramanauskiene7   (04.10.2021 13:30) [medžiaga]
Girdejau, kad mazas Lietuvos ligonines uzdarys... sako, Mazeikiu jau uzdaro! Issiversim ir be ju! Niekada nesu kreipusis i poliklinikas ( isskyrus trukusi apendicita), niekuo nesirgau ir nesergu, jei kas - pati save issigydau.

MYLEKITE, Dziaukites, neturekite blogu minciu ir emociju, - ir VISADA BUKITE SVEIKI !

0  
3 linaramanauskiene7   (04.10.2021 15:49) [medžiaga]
Man atejo toks klausimas: sako, kad Kvantinio Perejimo metu (kai ivyks Saulytes ZYBSNIS) mes miegosime, bus visiska tamsa, neveiks elektronika... Pas mane pakrautas su 250 kiausiniu inkubatorius, po sildoma lempa begale mazuciu visciuku... kaip su jais? Jie ismirs? Kas viska priziures, jeigu as miegosiu? Na, toks iskilo kvailas klausimas... noreciau atsakymo!

Su Meile,

0  
4 ati   (04.10.2021 18:07) [medžiaga]
"Pas mane pakrautas su 250 kiausiniu inkubatorius, po sildoma lempa begale mazuciu visciuku... kaip su jais? "

Po stalu :DDDDDDDDDD

0  
5 ati   (04.10.2021 18:19) [medžiaga]
linaramanauskiene7 - pirmiausia savo iškrypusia įpročių postint šizoterine puse išsivalykit tamsta .Tiesiog per tyla - ramybe ir suvokimą ,kad viskas kas vyksta ,tai tik šios realybės kūrėjo šou spektaklis ir savotiška provokacija stebintiems personažams.
Ir ,o stebukle viskas aprims ,įsivyraus vidinė taika. Visi "priešai"-"karai" ir kita neadekvati iškreipta informacija taps tiesiog eilinio kino filmo peržiūra su taip "trokštamu" įtemto siužeto scenarijumi :) Ir visos baimės staiga taps neaktyvios..

0  
6 linaramanauskiene7   (04.10.2021 20:24) [medžiaga]
Tai kad as visada esu ramybeje ir taikoje. Pas mane nera blogu emociju, as niekada neturejau ir neturiu priesu! Su niekuo nekariavau ir nekariauju. Ir tokios, kaip - baime - seniai neturiu! Na, aisku, visciuku butu gaila..., juk as turiu gyva Sirdi, o jie (visciukai) juk ne koks skuduras po kojom (kaip kad rasai - po stalu - ) , jie YRA GYVYBE!

Su Meile, buk visada TAIKOJE IR RAMYBEJE, ati !

0  
7 ati   (04.10.2021 20:38) [medžiaga]
Tai taip ,kur gi ne.. visi tavo vardinti karai tarp tamsiųjų vs šviesiųjų karų čia tik tarp kitko. Plejediečiai pasiuntė pačia išlaisvint nuo chuntos žemietiškos.. :)
Aišku be ginču čia aš su tavim ,nes fruktas aiškus.. Tiesiog degink toliau su panašiais ,ne adekvatas eina ne tik dabartinėje padėtyje su valdžia ir įvykiais. Bet ir ezo - šizoterinėje terpėje. SĖKMĖS :)

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0