Antradienis, 19.03.2024, 09:28
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Gruodis » 20 » "Kalėdinės" Dvasinės Praktikos
19:46
"Kalėdinės" Dvasinės Praktikos

Dvasinė praktika "Ąsotis”

Šią meditacija galima atlikinėti stovint, arba sėdint. Kojos išdėstytos pečių lygyje. Rankos liečiasi viena su kita išskėstais pirštų galiukais, pilvo lygyje. Tai yra, vienos rankos pirštų galiukai susijungia, su tokiais pat kitos rankos pirštų galais,

Būtina, pilnai atsipalaiduoti, nuimant visas mintis, susikoncentruoti tik į normalų kvėpavimą. Tam, kad pasiekti dar gilesnį sąmonės lygį ir atsipalaidavimą, skaičiuokite nuo dešimties iki vieno ir įsivaizduokite, kad su kiekvienu mažėjančiu skaičiumi jaučiate, jog pasiekiate vis gilesnį mastymo lygį. Įsivaizduokite ir pajauskite kiekvieną skaičių. Dabar pasiekėte dar gilesnį ir sveikesnį sąmonės ir atsipalaidavimo lygį. Bet galite pasiekti ir dar gilesnį lygį, paprasčiausiai, atpalaiduojant akių vokus ir įsivaizduojant, kad tas gilus atsipalaidavimas lėtai plinta per visą kūną, iki pat pėdų.

Po to, kai bus pasiekta pilno atsipalaidavimo būsena ir pasiekta vidinė ramybė, žmogus pradeda įsivaizduoti save Ąsočiu. Tai yra, jo viršutinė galvos dalis tarsi yra nupjauta, kaip pas ąsotį. Šiuo atveju vandens šaltinio vieta, yra Siela ( maždaug Saulės rezginio srityje). Tas vanduo užpildo visą kūną ir galiausiai, perpildant jį, išsilieja, per to ąsočio kraštus, nuteka kūnu žemyn, į žemę. Tame procese, kai vanduo perpildo ąsotį ir nuteka į žemę, kartu su juo nuteka ir visos blogos jūsų mintys, visos problemos, bendrai visas tas purvas ir nerimas, kuris yra žmogaus prote. Žmogus tarsi išsivalo viduje nuo viso to. Kas diena užsiimant tokia praktika, žmogus išsivalo savo mintis nuo neigiamo ir toliau mokosi jas kontroliuoti, pastoviai išlaikant "švaroje”.

Kodėl pirštai turi būti sujungti būtent taip, galiukais? Todėl, kad tos meditacijos metu, vyksta atitinkamų energijų cirkuliacija, organizmo viduje, o pirštų galiukai uždaro tą ratą.

O po to, kai išsivalėte, atliekate du gilius įkvėpimus. Staigiai suspauskite ir atleiskite rankų kumščius. Atverkite akis. Pradžioje viskas gali vykti, taip sakant, tik "nuogos vizualizacijos” lygyje. Bet nuosekliai, kas dieną treniruojantis, su noru pagerinti savo dorovines kokybes, po kurio tai laiko, galima pasiekti atitinkamų jausmų, o po to, išmokti ir pastoviai kontroliuoti savo mintis. Svarbiausia – tikėti savimi ir savo jėgomis, netingėti. Na o šis, apačioje esantis, fonas padės jums tame, taip pat ir giliai meditacijai tiks...

Sekančią meditacija gal pavadinčiau "vidinės eglutės įžiebimas”

Priskiriama "Lotoso žiedo” meditacijų porūšiui. Pradžioje, kaip paprastai, "Lotoso žiedo” meditacijoje, susikoncentruojame į saulės rezginį, ten įsivaizduojant Lotoso gėlę ir koncentruojame savo meilę, jos užauginimui. Smulkiau, tai yra aprašyta meditacijoje "Lotoso žiedas”, kuri jau buvo pateikta anksčiau. Ir kada tokiu būdu, daug maž, nuraminame savo mintis, susikoncentruojame į teigiamą, o tam jums labai

 gerai padės žemiau esantis fonas, įvedantis į teta būseną...

 

Po to, pradedame įsivaizduoti, kad mūsų kūnas sudarytas iš daugybės mažyčių rutuliukų, arba atomų, arba ląstelių, bendrai iš to, ant kiek neša ir kiek smulkiai, jūsų vaizduotė. Labai svarbu pamatyti iš tų dalelių savo organizmo statinį, įsivaizduoti ląsteles. Pamatyti tas sankaupas, imti iš ten kiekvieną rutuliuką, ar ląstelę ir ant jos vizualiai rašyti, tarsi mintimis, rašant ant jų, laibai stiprią dvasinę formulę, sudarytą iš dviejų paprastų žodžių: "Meilė, Padėka”. Visiškai nesvarbu, kokia kalba parašysite tuos žodžius. Svarbiausia jų esmė. Juk meilė ir padėka - vieninteliai dalykai, kuriuos žmogus gali duoti Dievui.

Tokiu būdu, meditacijos metu, duotu užrašu užpildome milijardus organizmo ląstelių, to pasiekimui koncentruojame mintis tik tai stipriai formulei, sustiprinant savo organizmą, ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai. Ląstelė, ant kurios paliekame duotą užrašą, jau visam laikui lieka veikiama ir saugoma tos stiprios formulės, tarsi jos apsauga. Užpildant save tokia formule, mes netik išvalome purvą, iš savo minčių, bet tarsi išreiškiame vidinę šviesą kūne, einančią nuo tų ląstelių, tarsi užsidegame daugybė smulkių lempučių savo viduje ir ten tampa taip ryšku, jog šešėliui nebėra kur nukristi. Tai jums bus savotiškas "vidinės eglutės” įžiebimas, artėjančių švenčiu proga. Tik žymiai prasmingesnis ir naudingesnis, nei nukirstas, buvęs gyvas medelis, o po kelių savaičių išmestas.

Šios meditacijos atlikimo metu, yra svarbu susikoncentruoti tik į tuos du žodžius ir atjungti visas pašalines mintis.

Nors, iš pirmo žvilgsnio, ši meditacija gali pasirodyti pakankamai paprasta ir tarsi naivi,”įjungi savo vaizduotę ir viskas”, bet viskas čia ne taip paprasta. Juk be tos stiprios formulės poveikio, čia, vaizduotės dėka, veikia ir žmogaus minties jėga. Minties jėga – tai savotiškas postūmis, atitinkamų žmogaus programų realizavimui, kurių pasekmės atsispindi jo fizinėje ir dvasinėje sveikatoje. O kadangi daugelis žmonių pastoviai yra, ant savo Gyvuliško prado bangos, tai jų problemų masė, tame tarpe fizinės ir psichinės, pirmiausia yra blogų minčių pasekmė. Tokia meditacija naudinga ne tik tam, kad įvesti tvarką savo viduje, bet ir tiems žmonėms, kurie jau kenčia, tame tarpe ir nuo įvairių susirgimų. Juk beveik 80 procentų ligos – tai psichologinė sudedamoji.

 

"Sąmoningas maitinimasis”.

Daugelio žmonių  šiuolaikinio gyvenimo ritmas pavertė maistą paprasčiausiu kuru organizmui. Maitinimasis tapo tik dar vienu punktu mūsų veiksmų dienotvarkėje. Mes skubotai praryjame savo maistą, netgi tada, kai laikas leidžia mums ramiai pasėdėti prie stalo. Netgi vaikams tenka valgyti skubotai. Laikas, skirta pietums mokykloje, didžiąja dalimi praleidžiamas stovint valgyklos eilėse, o pačio maisto valgymui lieka kokiu 10 minučių.

Pusryčiaujant, mes dažniausia tikriname elektroninį paštą, pietaujant bandome atlikti kokius nors svarbius nebaigtus darbus, perskaityti nurodymus, vakarieniaujame žiūrint televizorių. To pasekoje, žmonės daugiausiai persivalgo, valgo ne tuos produktus, užmiršta apie pasitenkinimo jausmą valgant gerą maistą.

Tyrimai parodė, kada jūs nekreipiate dėmesio į maisto priėmimą, jums žymiai sunkiau suvokti prisisotinimo momentą. Smegenys dažnai negauna signalo apie tai, kad jums daugiau nebereikia valgyti.

O dar blogiau, kada jūs vienu metu atliekate daug reikalų, smegenys iš vis gali neužfiksuoti tokio fakto, jog jūs valgote. O jei smegenys nežino, kad maitinatės, jos gali ne specialiai siusti alkio signalus. O tai gresia persivalgymu, antsvoriu ir iš to toliau išplaukiančiomis problemomis.

Sąmoningas maitinimasis atneša neįtikėtiną naudą ir ne tik jūsų sveikatai. Jis padės jums kontroliuoti svorį, nuramins sąmonę, sumažins stresus ir padės normaliai vykti virškinimo sistemos darbui.

Sąmoningas maitinimasis apima ne tik suvokimą to, kas jūsų lėkštėje, bet ir maisto priėmimo procesą bendrai. Tas procesas tampa labai jausmingas, pilnai pernešantis jus į "čia ir dabar” momentą. Turiu pasakyti, kad tai galima pritaikyti ir kitiems darbams, pavyzdžiui, aš sukoncentruoju dėmesį atliekant fizinius pratimus. Efektas žymiai didesnis, reikalinga žymiai mažiau pakartojimų.

Jei jūs neskubėsite, ne tik suspėsite viską atlikti, bet ir padarysite tai geriau, kadangi, kuriam tai laikui, psichiškai-emociškai  nusišalinsite nuo einamų kasdienių problemų (tokia pertrauka darbe gali išprovokuoti kūrybinių jėgų antplūdį, šviežią žvilgsnį ir stresų atsikratimą). Grįšite prie savo reikalų su naujomis jėgomis.

Taigi, dabar pats pratimas, "Sąmoningas maitinimasis” – viena iš meditacijos rūšių.

Kaip ir kiekvienoje meditacijoje, jūsų sąmonė nukryps į kitas mintis. Bet nebūkite sau labai griežti. Paprasčiausiai grąžinkite savo dėmesio fokusą maisto priėmimui.

Paimkite mažesnį kąsnelį, nei paprastai valgote. Užmerkite akis, pajauskite tą maistą burnoje. Kokį skonį jaučiate? Kokia forma, temperatūra? Ar atsiranda kokia nors fiziologinė reakcija? (pavyzdžiui seilių išsiskyrimas) Ar atsiranda kokia nors emocinė reakcija?

Pradėkite lėtai kramtyti. Susidomėkite kramtymo procesu: veido raumenų darbu, kas vyksta su jūsų liežuviu ir taip toliau. Priešinkitės norui nuryti kuo didesnį kąsnį.

Suvokite perėjimą, tarp kramtymo ir nurijimo. Kas iššaukė tą perėjimą? Forma, skonio trūkumas, ar dar kas nors, pavyzdžiui noras kuo greičiau susitvarkyti su tuo?

Nuryjant, jauskite to maisto dalelių judėjimą liežuviu, virškinimo trakte. Nieko nedarykite tol, kol nepraeis visi pojūčiai, susiję su ta maisto dalimi.

Štai ir viskas. Reikia paprasčiausiai suvokti ir prajausti  savo įpratimus maitinantis. Ar jūs maitinantis buvote "čia ir dabar”? Kai koncentruojatės į maistą, arba jo vartojimo procesą, jus nejaučiate stresų dėl finansų ar darbo reikalų? Na ir žinoma, reikia valgyti be televizoriaus, kompiuterio, ar telefono. Ir jokiu būdu ne stovint ar einant.

Sąmoningas maitinimasis pažadina jūsų skonio receptorius, kurie gali būti atbukę, nuo apdirbtų produktų vartojimo, leidžia jums mėgautis poilsiu nuo kasdieninių stresų, o taip pat padeda kontroliuoti svorį, kadangi jūs daugiau skirsite dėmesio savo porcijos dydžiui, signalams apie alkį/sotumą ir į tą, ką jūs dedate į savo burną.

Mielas skaitytojau, tu gali pakeisti savo gyvenimą, bet pradžioje reikia pakeisti savo mąstymo būdą. Noriu pasiūlyti žemiau esančias afirmacijas, kurios gali padėti tau tai atlikti. O jai tai sakysi reguliariai, greitai tai taps tavo mąstymo dalimi ir prabudins pasitikėjimą savimi.

Nesistenk giliai analizuoti žodžių, paprasčiausiai tark juos, ar įsirašęs klausykis. Leisk, kad viskas vyktų savaime ir taip bus. Laikas nuo lai gali kartoti tuos tvirtinimus mintyse:

"Mano mintys turi kūrybinę jėgą.

Tai, į ką aš giliai tikiu, mano gyvenime įvyksta.

Mano mintys – didžiausios brangenybės, kurias aš turiu.

Tai aš sukuriu savo pasaulį ir prisiimu už tai atsakomybę sau.

Aš pasirenku tik teigiamas mintis.

Aš pasirenku sveikatą laimę ir gerbūvį.

Aš visada "esu čia ir dabar”.

Aš turiu drąsos svajoti ir tikėti, kad mano svajonės išsipildys.

Aš pasiruošęs priimti savo gyvenimo sėkmę.

Mano mintys - tai energija, kuri sudaro materiją. Supantis mane pasaulis, energijų lygyje yra Vienis.

Aš esu saugus, mane supančiame pasaulyje.

Aš atviras žinioms, kurios įneša į mano gyvenimą harmoniją.

Mano laimė, sveikata ir gerbūvis priklauso nuo mano minčių.

Aš su džiaugsmu keičiu savo senus įsitikinimus, kurie mane ribojo.

Aš didžiuosiuosi savo gyvenimu, siekiu tobulumo.

Aš padarysiu viską, kad mano gyvenimas taptų nuostabus.

Aš moku teigiamai mastyti, aš noriu to ir padarysiu tai. Keisdamas savo mintis, aš keičiu savo gyvenimą. Tebūnie taip, Om...

Švenčių proga, manęs paprašė perduoti jums šį pranešimą, vienas labai geras jūsų pažįstamas, kurį kartais nepelnytai visiškai pamirštate...

„Aš tavo kūnas ir aš kreipiuosi į tave"

Aš atrodau taip...kaip tu galvoji apie mane. Prašau galvok apie mane, kad aš gražus...ir aš būsiu toks.

Kada tu galvoji apie ligas ir bandai jas surasti manyje...man tenka prisiderinti prie tavo minčių...ir aš pradedu sirgti.

Kada tu daug dėmesio skiri mintims, iššaukiančioms tavyje negatyvias emocijas...aš irgi pradedu sirgti. Todėl kad vertinga gyvybinė jėga išeina toms mintims

Kada tu galvoji apie mintis, iššaukiančias džiaugsmą...aš tiesiog pražystu ir jaunėju, kas dieną.

Mano rezervai ir galimybės Labai Aukštos. Paprasčiausiai tikėk į mane. Aš sugebu regeneruoti... aš sugebu atstatyti prarastus organus. Aš galiu pasveikti netgi tada, kai gydytojai nustatys man neišgydomą diagnozę. Tik paprasčiausiai padėk man savo noru ir tikėjimu mano sugebėjimais.

Aš taip sudarytas, kad lengvai galiu funkcionuoti tūkstantį metų ir daugiau. Kodėl tu jau 35-40, ar net anksčiau, pradedi galvoti apie mirtį? Tu savo mintimis sendini mane. Kadangi jūsų visuomenėje skraido užkrečianti programa, jog šimtas metų, tai jau beveik riba.

Kada tu susiruoši ką nors suvalgyti…nors kartais paklausk manęs, o ko reikia man. Jei tu išmoksi klausytis manęs… aš visada atsakysiu tau. Ir tai mums abiems bus tik į naudą. O tu juk vartoji maistą autopilotu, arba prisiskaitęs eilinių protingų knygų.

Dar kartą noriu paliesti grožio klausimą. Prašau, nekimšk į mane visokiausių tablečių…silikonų…boteksu…akrilų…helių ir taip toliau. Aš galiu būti gražus ir be viso to. Paprasčiausiai padėk man. Ir aš su džiaugsmu priimsiu tau reikalingas formas.

Aš labai mėgstu vaikščioti gryname ore. Plaukioti. Mėgstu pabėgioti. Šokti. Patinka masažai. Užsiiminėjimas "meile”. Užsiėmimai, kurie atneša naudos tau. Per dienas sėdėti prie TV, ar kompo…nelabai.

Aš labai tikiu tavimi…ir jei suvalgęs torto gabaliuką, galvoji, kad sustorėsi…aš realizuosiu tavo mintis…ir storėsiu.

Aš tave labai myliu. Ir man labai norisi išgirsti iš tavęs padėkos ir meilės žodžius man…Nors kada nors… Bet jeigu tu to ir nepadarysi…aš vistiek besąlygiškai tave myliu.

Aš tavo kūnas… tavo Visata

Ir tu taip pat Didžios Visatos dalis.

Dėkoju, kad viskas būtent taip.

Dėkoju, kad išklausei manęs.

Dėkoju Tave...aš egzistuoju todėl, kad tu taip panorėjai.

Ir aš toks... kokį tu nori mane matyti.

Padėkime vienas kitam...


Ženklai ir jų reikšmės, bus išaiškinta vėliau.

Ir dar truputi, kas nelabai patiks jūsų Gyvuliukams. Va štai čia ir pabandykite sutramdyti juos, sėkmės...

Venkite situacijų, kuriose jūs beprasmiškai save apkraunate šiukšlėmis. Pas jus jų ir taip per daug, jums reikia jų atsikratyti. O jus toliau jas renkate, kaip kažką tai vertinga. Mažiau kalbėkite, išklausykite tik pačio svarbiausio. Jei jūs mažiau kalbėsite, mažiau klausysitės, tai po truputi pradėsite matyti savo švarą, jumyse atsiras pojūtis, tarsi pabuvojote po dušu.

Nustokite skaitę visokius niekus. Palikite šiek tiek neužimtos vietos savo prote. Tie laisvos sąmonės momentai yra pirmieji meditacijos žybsniai, pirmieji kito pasaulio prasiskverbimai, pirmieji ne proto žiburėliai. Ir jei jūs tai sugebėsite atlikti, tai sekantis žingsnis turėtų būti jūsų maisto pasirinkimas, kuris ne palaikytų agresiją ir prievartą ir kuris nėra nuodai.

Venkite visko, kas yra apnuodyta fiziniame lygyje, venkite visko, kas apnuodyta mentaliniame lygyje. O ten, aplinkybės dar labiau apleistos. Jeigu jūs galvojate, kad priklausote "baltams", tai jūs apnuodytas, jei galvojate, kad esate lietuvis, jūs apnuodytas. Jei jūs galvojate, kad esate krikščionis, budistas, islamistas, tai jūs apnuodytas. Visos tradicijų rūšys yra nuodai. Galvoti apie save, kaip apie lietuvį, rusą, kinietį, vokietį, baltarusį ir tt. – reiškia galvoti apie save, tai priešpastatant visai žmonijai, galvoti ne draugystės, o nesantaikos kalboje.

Jeigu pas jus yra intelektas, tai galvokite apie save, kaip apie paprasčiausią žmogišką Būtybę. O kada jūsų intelektas dar daugiau išaugs, atmeskite netgi priedėlį „žmogiška", galvosite apie save, tik kaip apie Būtybę. Tapkite didesniais, tapkite Didžiuliais. O supratimas Būtybė, apima viską: kalnus, upes, medžius, augalus, gyvūnus, žvaigždes.


Bet jūs galvojate, kad gyvenate aukštose ideologinėse sistemose? Neegzistuoja didingų ideologinių sistemų. Nebūna pakankamai didelių idėjų, kad patalpinti savyje žmogišką būtybę, būtis negali būti laikoma kokioje nors koncepcijoje. Visos koncepcijos pažeidžia ir paralyžiuoja...

Su pagarba ir meile...


Peržiūrų: 2823 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/6
Viso komentarų: 9
0  
1 Braske   (21.12.2013 13:27) [medžiaga]
Gera sita meditacija, dekui

0  
2 virgis   (21.12.2013 16:31) [medžiaga]
kuri, čia jų ne viena

0  
3 Braske   (21.12.2013 17:25) [medžiaga]
pirmoji :)

0  
4 Gėlė   (21.12.2013 17:31) [medžiaga]
Dėkingumas už viską pastaruoju metu aplanko labai dažnai, savaime, natūraliai - labai geras jausmas, tai daugiau negu žodis ar mintis.
Dar žybtelėjo dėl sveikatos-žmonės nenori pripažinti kad yra sveiki, kai pripažysta visa savo esybe, tada taip ir įvyksta.
Dėl kalbėjimo ir valgymo kartais "gyvuliukai" paišdykauja, bet "žino savo vietą" ir yra "sudrausminami" :)

Ačiū

0  
5 Aivanhova   (21.12.2013 18:28) [medžiaga]
Ačiū, man irgi patiko..:)
Vienam žmogui nusiunčiau, kuriam pati nežinau iš visos gausos literatūros, ką berekomenduoti.. Nes nieko ilgo nenori skaityti.. O čia ir apie ligų susikūrimo mechanizmą trumpai..
Išties, būdamas sveikas, ilgesingai kalbedavo, kas rupinsis manim, kai man bus taip..
Ir tai taip "puikiai" materializuojasi, kad noretusi pristabdyti viska..
Tam reikalingas naujas poziuris..

0  
6 Gėlė   (21.12.2013 18:40) [medžiaga]
Sulaukiau momento pacituoti Naraijanos žodžius, labai tiksliai ir tą patį apie tą patį manau:
"nieko itikineti nereikia. tiesiog, arba zmogus priima tas tiesas, arba ne. Kiekvienam savas laikas. daugelis zmoniu dar gyvena Laiko pasaulyje, o itikinejimas - tai tik bereikalingas zingsnis i niekur. Zmogus tik turi isgirsti vienokias ar kitokias tiesas. Jeigu jos bus jam priimtinos , jis tiesiog tai pajus.Yra daug knygu, kuriu zmones nepriima , sakydami ," as jos tiesiog negaliu skaityti , tai ne man" . Ir gerai. Reiskia tas momentas, kuris neatsibudes, dar neatejo. Ir tai yra gerai . Nesujaukime savo artimuju ir draugu tekejimo sroves pabudimo link, savo noru juos primygtinai itikinedami. To tikrai nereikia daryti. Tiesiog, pasiulyti zinias , ar variantus, paklausti, kaip zmogus i tai reaguoja, ar pritaria , ar ne? Jei pritaria, galima dometis toliau, jei ne - vadinasi dar ne laikas. Visiems kada nors ateina laikas, kai kakla uzpaudzia "likimo kilpa". tik tuomet zmogus atsisuka i savo galimybes..., Bet nebutinai, kartais atsimerkiama ir spontaniskai.Cia kaip kam duota. "
dar pridursiu nuo savęs, kad apskritai klausimas, kiek tą deklaruojantys yra "atsibudę" ir ar "neatsibudę" yra "primityvesni"... neteisti, nevertinti, nesmerkti, nesistebėti t.t. ir t.t. ir tuo pačiu visada būti tėkmėje - čia tokia savotiška kasdienos mantra, - beje kaip ir materija-išsipildanti su kaupu :)

0  
7 spurgelis   (22.12.2013 00:26) [medžiaga]
Atsibudęs,dar neatsibudęs.... Koks skirtumas. Jei žmogus nenori skaityk kokios tai info ir aiškiai sako,kad tai ne jam,tai tiesiogiai ir reikia suprasti,kad tai ne jam,o ne tai,kad dar ne laikas jam tai info. Jo paprasčiausiai kitas pažinimo kelias,per kitus šaltinius ir tiek. ne iki kiekvienos info yra daaugama,atsibundama,subręstama,kai kuri turi tiesiog praeiti pro šalį nepaliesta. Kas vienam paprastas stiklo gabalas,kitam tas yra deimantas. Be to tą pačią info skirtingai kiekvienas supranta ir skirtingai kiekvienas gali ją panaudoti. Vieni tą patį deimantą vertina kaip papuošalą,kiti jį panaudoja plytelių pjaustymui....

0  
8 Gėlė   (22.12.2013 15:34) [medžiaga]
Tai buvo straipsnio pabaigos papildymas į įvairiausius skirstymusis...
Deimantas savo struktūra lieka toks pats, nesvarbu kam ir kaip naudojamas ;)

Noriu palinkėti Visiems jaukių, gerų, šviesių širdyje žiemos švenčių, - lai jos būna kaip dar vienas atskaitos taškas į sekantį laiptelį aukštyn.
"Kalėdos tai ne dovanų išpakavimas, tai širdies atvėrimas." Dženisė Mediterė (Janice Maeditere)

http://s.wallpaperhere.com/wallpapers/1680x1050/20111226/4ef82df959278.jpg

0  
9 naraijana   (23.12.2013 03:46) [medžiaga]
Niu jo..., kuo toliau, tuo  idomiau...,  straipsnis atitinka mano vidine busena,  jokiu koncepciju, tik patirtis..., dar karta dekoju Virgiui, uz patvirtintas tiesas...tiesiog, fantastiska, skaitau ir prisisaukiu temas, Aciu!!!
Gelytei (esi teisi, visada esu tekmeje, niekad nieko neteisiu ir nesmerkiu, tokia ir yra kasdienos mantra, patikekite, stengiuosi taip gyventi;  jeigu iskyla mintys is praeities,ar siaip pamastymai apie metalu verte ar tik grozi -  jas  paverciu savo"radio sou" - klausimu - atsakymu valandeles, ir jos savaime nueina i niekur..., i erdves..., o as ir vel lieku siandienoje, su visa meterija , kuri, be jokios abejones yra butina musu nudienoje. Tik tiek, kiek jos reikia dabar...
  
   Visiems , Graziu, Siltu Svenciu!!!
          O  Visu daugiausia laimes,
          Ir didziausia nauda duos
          Budas, geras ir sviesus.
  Su meile, iki, graziu  svenciu!!!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0