Penktadienis, 26.04.2024, 22:32
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Gegužis » 1 » Kas vyksta paviršiuje ir užkulisiuose trumpai
20:36
Kas vyksta paviršiuje ir užkulisiuose trumpai

Nuolatinis smurtas prieš sąmonę smarkiai susiaurina tiek individo, tiek visos visuomenės vidinį pasaulį, kurį riboja prekių rinkinys ir televizijos kanalai, kurie be galo reklamuoja tas pačias prekes. Vartotojų visuomenėje yra „integruotas degradacijos mechanizmas“. Šimtmečius kurtos kultūrinės ir dvasinės vertybės yra tiesiog šienaujamos, jas pakeičia kontroliuojami prekių vaizdai ir elgesio stereotipai. Sąmonėje lieka tik prekės ir instinktai.

Korporacijos naudojasi velniškais metodais kariaudamos, kad pavergtų kiekvieno žmogaus sąmonę, tačiau tuo pačiu metu jie bando pasirodyti „angelais“. Šis karas lemia tiek individų, tiek visos visuomenės sąmonės degradavimą.

Kiekvieną dieną  patiriate daug sunkumų, tokių kaip finansiniai sunkumai, sveikatos problemos, santykių problemos ir kt. Visus šiuos disbalansus ir kliūtis žmogaus egzistencijoje sukėlė tamsa, kuri ilgą laiką vyravo planetoje. Jie sukūrė kančių ciklą visiems Žemės gyventojams ir per daug kartų peržengė ribą, pamiršdami vieną svarbią detalę: visatos energijos visada natūraliai subalansuoja save, atstatydamos pusiausvyrą tarp Tamsos ir Šviesos. Žemos energijos visada pakeičiamos aukštesnėmis.

Žmonių vibracijų sluoksniavimasis kiekvieną dieną vis labiau didėja. Tai visų pirma paaiškinama tuo, kad  planeta jau įžengė į aktyvų Perėjimo etapą. Žemės vibracijos sparčiai auga, o kiekvienas žmogus jau yra apsisprendęs dėl savo pozicijos pasaulyje vykstančių įvykių atžvilgiu ir pradėjo aktyviai ginti šią poziciją.

Taigi šviesios ir senos sielos supranta, kad jokiomis aplinkybėmis nepriims tokių dalykų tvarkos, kurias dabar bando joms primesti ir nesileis būti paskiepytais, nesvarbu, kokią kainą už tai turi mokėti.

O tie, kuriems nepavyko ištrūkti  iš trimatės matricos savo sąmone, fanatiškai vykdo visus valdžios nurodymus ir tiki viskuo, ką jiems perduoda šešėlinės valdžios kontroliuojama žiniasklaida.

Tarp šių dviejų grupių beveik neliko abejojančių ir neapsisprendusių žmonių sluoksnio. Iš tiesų buvo skirta pakankamai laiko apmąstymams, taip pat reikalingos informacijos, kuri atskleidė tikrąjį įvykio vaizdą. Kodėl tiek daug žmonių negalėjo pasinaudoti visu tuo savo labui?

Visų pirma todėl, kad didžiąja dalimi tai ne žmonės, o padarai, įsikūniję į žmogaus kūną - ropliai, kitų žemai vibruojančių civilizacijų atstovai. Kaip jau žinote, jie gyvena pagal tam tikras programas, kurios, deja, magiškai veikia ir jaunas nesubrendusias žmogiškas sielas. Šimtmečiais visuomenėje puoselėtas bandos jausmas dabar atliko lemiamą, daugeliui žalingą vaidmenį.

Deja, šiuo klausimu svarstyklės nepasislinko Šviesos kryptimi, nepaisant visų pastangų labai išsivysčiusių civilizacijų atstovų, įsikūnijusių į žmogaus kūnus, tokių kaip Plejados, Arktūras, Andromeda, Sirijus, taip pat daugybė kitų senų žmonių sielų.

Tačiau nepaisant tokio stulbinamo žemės gyventojų susiskirstymo vibracijose ir pasaulėžiūroje, persvara vis dar yra tų, kurie yra pasirengę pereiti į aukštesnį lygį. Šiuo atveju esmė yra ne skaičiuje, o žmogaus sielų kokybėje. Geriausių Žemės atstovų šviesos siekis ir nenugalimas noras kartu su savo planeta persikelti į Penktąją dimensiją buvo ant tiek galingas ir stiprus, kad pagal panašumo dėsnį pritraukė visas aukščiausias Visatos jėgas ir  Galaktikos šeimą į pagalbą.

Aukšti šių žmonių virpesiai perdengė  didžiulę masę gyventojų, kurie negalėjo išsiveržti iš trimatės struktūros, žemomis vibracijomis ir įveikė liniją, skiriančią trimatį pasaulį nuo ketvirtojo ir penktojo tankio pasaulių.

Ir dabar nematomi įvykiai, vykstantys tiek subtilioje Žemės plotmėje, tiek fiziniame plane, taip pat įžengė į savo aktyvią fazę ir pradės greitai kilti į paviršių. „Atskleidimas“, kurio laukėme, yra visai šalia, o Galaktikos šviesos federacija savo ruožtu deda visas pastangas tam, kad šis procesas žmonėms vyktų kaip įmanoma sklandžiau.

Dabar visos  pajėgos nukreiptos nuginkluoti  Žemėje tamsos atstovus, kurie prieš galutinai palikdami planetą bando sunaikinti kuo daugiau žmogiškų sielų, nors supranta, kad jų planas robotizuoti Žemės gyventojus jau žlugo. Šiuo metu svarbu išlikti ištikimiems pasirinktam keliui ir jokiu būdu nepasiduoti valdančiojo elito provokacijoms.

Apmaudžiausias dalykas, kuris gali atsitikti dabar, yra palūžti paskutinę akimirką, kai Šviesos pajėgų pergalė jau yra ant slenksčio. Jūs visi turite daug jėgų ir drąsos, niekada to nepamirškite. Plačiai atverkite širdį, pažvelkite į visą aplink esantį chaosą ir nustebsite tuo, ką pamatysite.

Atminkite, kad šviesa yra informacija, todėl tamsa yra jos trūkumas. Kai tampate informuotas, jūsų priešas tuo pačiu praranda galią.

Ši šviesa pakeitė jūsų dažnį. Dabar jūsų užduotis yra išlaikyti šį šviesos dažnį ir tapti savotiškais tokio „Dažnio saugotojais“, kad kitiems žmonėms būtų lengviau prieiti prie šio gyvybiškai būtino dažnio. Daugelis žmonių vis dar niekuo netiki, bet jie mato, kaip jų pasaulis ir tie riboti  įsitikinimai lengvai subyra prieš jų akis. Praneškite visa tai jiems, būtent toks yra jūsų darbas, stenkitės tai atlikti taikiai, be ginčų ir spaudimo.

Palikite šviesos informaciją, kad jie galėtų ja remtis, kai bus pasirengę ją gauti, tada pereikite prie kito žingsnio, praplėskite jų akiratį žiniomis. Sistema byra kaip kortų namelis, nors gali atrodyti atvirkščiai. tačiau visa tai tik iliuzija, vaizdo spektaklis, su visa krūva aktorių ir klaunų, prezidento vaidmenyse... Nėra kelio atgal: jūs esate didieji šviesos kariai, tiesos ieškotojai, kurie atneš naują aušrą visiems.

Dabar kas liečia paskutinius įvykius užkulisiuose.

Pradžioje buvo išvalyti tamsos pajėgų pagrindiniai taip vadinami "avanpostai" (atraminės bazės) kosmose, tokie kaip cerera, mėnulis, bazės esančios Oortos debesyje, Saturno palydovuose, Koiperio žiedo asteroiduose ir kiti. Mėnulis pilnai išvalytas nuo negatyvių ateivių bazių ir dabar priklauso tik žmonėms, kaip pranešė Galaktinės federacijos atstovai, per Elena Danaan.

Kai prasidėjo aktyvus Marso valymas, atsirado galimybė pradėti naikinti palydovus, esančius aplink Žemę, kurie buvo paruošti veikti čipuotus žmones. Požeminės bazės mūsų planetoje dar yra vis intensyviai valomos, kaip matote paviršiuje tai pasireiškia dažniausiai žemės drebėjimais. kurie aktyviai vyksta įvairiose pasaulio vietose, net kokiose, kur buvo seisminis stabilumas, paskutinis iš jų prie Japonijos krantų, tačiau tai kontroliuojama šviesos pajėgų. Neseniai, praeitą savaitę išvalyta gana didelė požeminė bazė ir susisiekimo tunelių tarp bazių dalis po Indijos vandenynu, tarp Indijos ir Afrikos žemyno. Tai daugiau pasipriešinimo judėjimo darbas, kurių bazių tinklas yra taip pat po žeme ir jie koreguoja savo veiksmus su Galaktine federacija. vyksta savotiškas spaudimas iš apačios ir iš viršaus. Daug apie tai  dar nepasakojama, nes kovos tęsiasi ir ateityje laukia daug darbo toje srityje.  Šiuo metu vykdomas nemažas darbas Antarktidos zonoje.  Ten vieni svarbiausių Cabal ir negatyvių ateivių kosmodromai. Būtina izoliuoti šią svarbią zoną  nuo viso kito tamsos požeminio tinklo. Uždaryti portalus ir neleisti atsidaryti naujų, kas yra monitorinama ir pastoviai stebima.

Galaktinės federacijos pajėgos, kartu su Aljansu, sudarytu iš pasipriešinimo judėjimo ir dalies atskilusios SKP (slaptos kosminės programos, juodojo laivyno) šiuo metu atlieka pastovius reidus į Marsą, kad išvalyti jį nuo ten likusių reptilijų ir Cabal, kurių esminės vadovaujančios pajėgos buvo priverstos pasitraukti ten iš požeminių bazių buvusių Žemėje. Taip pat egzistuojančios „marsiečių pasipriešinimo pajėgos“(insektoidai ir raptoriai, plačiau straipsnyje "Pasipriešinimo judėjimas") buvo tinkamai apginkluotos ir sustiprintos. 

Jie kovoja prieš  draco-reptilinius okupantus, o taip pat su Tamsiuoju Marsietišku laivynu (Nach Waffen, Kruger) iš esmės sudarytas iš buvusių nacių ir CABAL kosminių pajėgų. Ten yra ne tik karinės pajėgos, bet ir daug korporacijų vadeivų, kurie bandė surasti slėptuvę nuo šviesos pajėgų. Kai kurie iš jų persikėlė visai neseniai, kai tik pajautė, kad Žemėje darosi „karšta“ ir Aljanso sėkminga kova požeminėse bazėse pradėjo nešti savo apčiuopiamus vaisius.

Taigi, kas dabar vyksta Marse? Galaktinė federacija toliau atakuoja Marsą ir sikar (draco-reptilijos) stipriai dėl to supyko. Federacijos strategija šiuo metu yra izoliuoti negatyvias priešininko grupes dalimis, o po to jas atakuoti ir sunaikinti, arba priversti pasiduoti. Nes prieš visą Oriono flotilę atakuoti vienu metu būtų netikslinga ir pareikalautų papildomų aukų.

Reptilijos Marse panikuoja ir prašo pagalbos pas kitus Tamsos atstovus, tačiau kaip žinome iš ankstesnių pranešimų, jie atskirti nuo esminio savo laivyno, esančio už saulės sistemos ribų. Jie vis dar Marse, tačiau labai pažeisti ir pasimetę. Buvo daug kovos su tamsiuoju laivynu šioje saulės sistemoje, kuris nebeturi dabar tokio pajėgumo kaip anksčiau, kada nuo jo drebėjo visa galaktika, įpač nuo Kruger grupuotės. Todėl ir Cabal sutartis su Draco dėl pagalbos daugiau praktiškai nebeveikia.

Galaktikos federacija transliuoja aukštus dažnius į Marsą taip pat, kaip tai daroma ir čia Žemėje, kad pakelti planetos dažnį. Tai tiesiog bombarduojama aukšto dažnio bangomis, kurios budina žmones ir nukenksmina priešą, egzistuojantį žemuose dažniuose. Taip priešas nebetenka savo agresijos, tampa nejudrūs ir silpnėja.

Tokios atakos buvo negalimos anksčiau, nes buvo būtina sulaukti momento, kada visas Cabal elitas atsiras Marse. Ten tada įvyko siaubingi karai paviršiuje ir po juo, tad galime tik užjausti tuos žmones, esančius Marso kolonijose (Naujasis Berlynas, Ares Praim ir kitose mažiau reikšmingose). Tačiau šviesos pajėgos daro viską kas įmanoma, kad išgelbėti tuos dalinai ne savo noru ten atsidūrusius žmones. Nėra tokios tiesioginio naikinimo politikos, pradžioje visada klausiama ir siūloma ar jie nori pasiduoti. Ir jei jie sutinka, tada žmonės yra evakuojami iš ten. Jei atsisako, tada vyksta mūšis iki pergalės su aukomis žinoma. 

Dabar Žemėje vyksta tikra kova dėl egzistencijos, kurios daugelis planetos gyventojų nepripažįsta, nes viskas vyksta jiems nematomoje energijos plokštumoje. 
Kalbant apie fizinį šio mūšio pasireiškimą, vykstančio užkulisiuose, atlikėjai tęsia tai, nesuprasdami tikrosios to prasmės, o tik kvailai vykdydami viršininkų nurodymus. Tačiau turiu pasakyti, kad šio spektaklio Žemėje scenaristai dabar yra visiškai pasimetę, nes aiškiai išvystytas žmonijos pavergimo planas žlunga prieš mūsų akis. Pačiame TKK (tarpplanetinis korporatyvinis konglameratas) vyksta nesutarimai ir skaldymasis. Jie pasimetę. Kova už meilę, kova už tiesą, kova už taiką tęsiasi. 

Išlikite ramūs be baimės, net jei būtų grėsmė "ateivių įsiveržimo". Nors to greičiausiai neatsitiks, bus blokuojama tokie Cabal planai. Ignoruojame visas baimės manipuliacijas ir drąsiai žengiame į savo teisingą ateitį, suverenitetą, nes mes iš tikro dabar esame geroje laiko linijoje...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1479 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.9/8
Viso komentarų: 3
0  
1 PlejadieteLina   (02.05.2021 10:36) [medžiaga]
Verkiau skaitydama... aisku, zinau tai, is Yotube esanciu rusisku kanalu, bet ateiti i tinklapi, kuris man yra 20 - imt metu svarbus ir rasti sias dziugias zinias, - tai be zodziu... Dziugu, gera, silta Sieloje! Labai Brangus man yra sis tinklapis ir sio tinklapio turetojas VIRGIS.

TROKSTU kartu su mylima Motinele Zeme - pakilti i 5D, zinau, ka siuo metu turiu daryti, tai ir darau: dirbu su savimi, dirbu Zmonijai ir Zemei, daug dirbu ir ivairiai. (Paskiepintu jie mane tik mirusia)

TIKIU, ir matau vykstancias didziules permainas, labai tuo dziaugiuos, taip pat zinau IR TIKIU, kad MEILE, TIESA, SVIESA NUGALES!!!

Su Begaline Meile, stipriai TAVE VIRGI apkabina Plejades. ACIU, KAD TU ESI!

0  
2 kancleryteroma   (10.05.2021 15:01) [medžiaga]
 Didelis dekingumas Virgi koks darbas didelis visada laukiu jusu ziniu su nekantrumu ,baisu mes zmones kaip avinai nieko nezinojome SU MEILE IR SVIESA
londonas RITA

0  
3 virgis   (14.05.2021 16:44) [medžiaga]
Rašau kas diena informaciją telegram kanale, straipsniuose tik tai kas netelpa į paprastą pranešimą. https://t.me/atsibudimas

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0