Trečiadienis, 24.04.2024, 05:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Liepa » 26 » Kas yra meilė?
20:04
Kas yra meilė?

Prieš kalbant apie meilę, palieskime kitą labai svarbią temą. Kas tai yra laisvė?  Ar tai sugebėjimas priimti nuosavus sprendimus? Daryti visa tai ko tik norite? Ar laisvė tai kažkas – ką jaučiame giliai viduje, kada atveriame savo tikrą esybę?

Laisvė – tai išsivadavimas nuo praeities prisirišimų

Laisvė – tai judėjimas per gyvenimo realijas be pastangų, tai menas nepapulti į pastatytus kelyje spąstus. 

Laisvė – tai būti atviru ir priimti nemirtingą Dieviškumo būvimą.

Laisvė – tai būti tyliam, stebint gėrį ir blogį, suvokiant juose esamą tobulumą.

Laisvė – tai būti be baimės ir apribojimų.

Laisvė – tai besąlyginė meilė ir užuojauta viskam.

Laisvė – tai plaukiojimas palaimos upėje.

Laisvė – tai kada mūsų protas laisvas nuo seno turinio.

Laisvė – tai būti čia ir dabar, negalvoti apie pasiekimus.

Laisvė – tai gyvenimo prasmės žinojimas.

Laisvė – tai besąlyginė meilė ir besąlyginė tarnystė.

Laisvė – tai būti tuo, kuo esame iš tikro.

Kas yra meilė?

Meilė yra aukščiau laiko. Meilė yra aukščiau minties. Meilė yra aukščiau iliuzijų. Meilė yra aukščiau aprašymų. Ir svarbiausia, meilė – aukščiau atsiskyrimų, pasiskirstymų. Meilė – amžinybės pradžia. Tai prašviesėjimo pradžia. Meilė – tai būties, be poliškumų būsena.

Meilė užbaigia karmą. Meilė užbaigia dualumą. Tai dvasios ir valios susitikimo vieta, tai širdis. Ji suveda į vieną, moterišką ir vyrišką. Žymiai žemesniuose pasauliuose tai įvyksta seksualinės sąjungos pavidalu, aukštesniuose pasauliuose, principas Motina-Tėvas susijungia į Kristaus sąmonę.

Meilė - tai daugiau nei suvokimo lygis, tai – išmatavimas, pasaulis pasaulyje. Nors meilė aukščiau laiko, ji gali į jį įeiti ir veikti visus laiko ir išmatavimų lygius.

Meilę galima duoti ir gauti tiesiogiai, jai nereikia daug mentalinių žinių. Paprastas žvilgsnis, prisilietimas, ar žodis gali momentaliai atvesti sielą į palaimos virpesius, sumažinat kalnus karmos ir vidinės kovos.

Meilė – tai stebuklas, pats didžiausias stebuklas. Kaip konstatuojama Stebuklų Kurse: "Meilė – tai dėsnis, neturintis priešdėsnio, priešingybės.” Kai jūs mylite žmogų ar Dievą, visa ką jūs matote – tai meilė. Tamsa, kaltė ir teisimai dingo ir nebeliko atmintyje. Viskas, kas yra – nuo dabar ir amžinai, grožis.

 Meilė yra galinga gydanti jėga. Jos buvimas gali išgydyti pačias giliausias, pačias chroniškiausias ligos formas. Jūs galite atlikti milijonus gydomųjų technikų, bet jei tame nėra meilės, efektas geriausiu atveju bus laikinas.

Meilė gali pasireikšti įvairiose formose. Viskas kas dingsta iš galvos ir įeina į širdį – meilės stebuklas, nors atrodo, kad daugeliui ji atneša skausmą ir kančias. Dažnai meilė priima stipraus smūgio į nugarą formą, kad žmogus suvoktų, protas negali išspręsti visų gyvenimiškų problemų. Kartais ji priima kraštutinio nusivylimo forma, kai išbandyta viskas, ir bet kuri idėja nenaudinga. Štai ką turi galvoje dvasiniai mokytojai, kai sakoma, kad vienintelis būdas – tai kapituliacija. Tai neatsisakymas valios ar proto, tai atsisakymas nuo prisirišimo prie proto, leidimas išeiti visoms senoms idėjoms ir koncepcijoms, kažko tai naujo atradimas.

Širdies atvėrimo raktas – dvasios ir valios balansavimas. Dvasia – tai  Dieviškumo jėga, esanti visoje Kūrinijoje. Valia – tai jausminė gyvenimo prigimtis, tyrinėtojas. Atsiveriant dvasiai ir suvokiant savo jausmus, jūs sukuriate erdvę, žemyn besileidžiančiai jums meilei.

Daugumos žmonių emocijos blokuoja širdies atvėrimą. Mes ant tiek išmušti iš vėžių ir emociškai paspausti, iš vaikystė, iš praeitų gyvenimų, kad darome viską, išskyrus tai, kad duoti meilę. Daugelį kartų sužeisti tokiais nepasitenkinamais santykiais, mes tampame cinikais ir nustojame svajoti. Vaikiškos pasakos, apie nuostabius princus ir princeses pakeičiamos žiauriais nusivylimais, kai mes praeiname alkoholio košmarus, santuokinių kontrolę, manipuliacijas, juridines procedūras, grubų elgesį su vaikais, grubų seksualinį elgesį ir visas disfunkcijos rūšis.

Netgi esant geram gydytojui, daugumas žmonių visam laikui užstringa vaikiškuose paternuose ir sudaužytose svajonėse. Pyktis, kaltė tik ir laukia, sluoksnis po sluoksnio, kad užvaldyti mumis, jei mes nebandysime pažiūrėti į tai pakankamai giliai. Be Dvasios ir Dievo, kurie mus ištraukia iš duobių, mažai lieka vilties. Tada mes kreipiamės į religiją, bet tik tam, kad  vėl aptikti tas pačias disfunkcijas, tik šį kartą užmaskuotas rūbais, bažnyčiomis ir katedromis.  "Jai aš duosiu bažnyčiai pakankamai pinigų, aš būsiu išgelbėtas”, "Jai aš ištarsiu pakankamą kiekį kartų Ave Marija, tai aš....”

Ir tik dabar, laikais, kuri krikščionis pavadino "paskutiniais laikais”, mes, pagaliau įgavome pakankamai išminties, kad išeiti iš to, atrodančio begalinio, kentėjimų ir skausmo rato. Yra daugelis sielų išėjusių iš jo anksčiau už mus, jie padeda iš žymiai aukštesnių dimensijų. Taip pat, pas mus yra Dieviškumo Įsikišimas. Už mūsų nugaros siena ir mums nelieka kitos išeities, kaip tik kilti į viršų. Todėl mums metą pagalbos virvę, kaip artėjant priešui (mūsų kaltei). Kitame virvės gale draugas – meilė, mesta mums iš aukščiau. Nors ropštis virve turime mes patys, mums siūlo daug paraginimų ir palaikimų tų, iš aukščiau, kas sveikina mus.

Žemė nebūtų išgyvenusi keleto paskutinių karų, jai ne meilė tų iš aukštesnių sferų. Kelis kartus jie įsikišo tam, kad neleisti mums susinaikinti patiems save. Bet jie nesikišo be mūsų leidimo. Tie, kas siekia laisvės, kolektyviškai paprašė jų pagalbos. Ne taip seniai maždaug prieš 30 metų, tokie žmonės pasiekė kritinę masę. Sielų, norinčių laisvės, skaičius augo taip greitai, kad prašymas negalėjo būti atmestas. Todėl, dabar mums rodomas išėjimo kelias.

 Krajonas. Keturi tyros meilės požymiai

Brangieji mano, tyra Dvasios Meilė yra tyli. Meilė nešaukia nuo kalno viršūnės: „Ei, štai aš čia, žiūrėkite į mane!" Dievo Meilė ir Aukščiausiojo Aš Meilė tyli, užjaučianti, stipri ir dosni. Argi jūs jos nejaučiate? Mes spinduliuojame jums šią meilę tiesiog šią akimirką. Tai – tikroji namų esmė. Tai jaučia daugelis jūsų, kai patiria meilę Dievui. Tai – namų prisiminimas ir jis jumyse nuo gimimo! Ir, mano brangieji, šio jausmo įkūnijimas yra tame pačiame soste auksiniame kambaryje! Suprantate?

Meilė neturi jokio tikslo. Ji egzistuoja tik dėl savęs pačios ir suteikia jėgą Meilės dvasiai. Jai svetimas pamokslavimas. Ji veržiasi tik tave apkabinti. Tai – tikra meilė. Ji nereikalauja: „padaryk man tai, o aš tau mainais padarysiu šitai!" Ji tenkinasi tuo, kad tiesiog egzistuoja. Būkite dėmesingi. Dievo Meilė neturi jokio tikslo.

Trečias požymis toks: meilė niekada neieško sau dėmesio. Ji nemuša sau kumščiu į krūtinę. Jai to, matote, nereikia, nes ji teka iš Kūrinijos Šaltinio. Ją ir taip visi pamatys, ir tam nereikia ištarti nei vieno žodžio. Jums neteks kelti rankos ir sakyti: „Pažiūrėkite į mane". Nes tarsi šviesos šaltinis tamsoje ji trauks prie savęs žmones, ir jie paklaus: „Ką tu neši savyje?"  Jūsų pasišventimas meilei tarsi ženklelis ant krūtinės. Jį visi mato. Kai senoji Žemės energija išskaidrės, jį sugebės pastebėti daugelis!

Ir pagaliau, Meilė turi išmintį, būtiną, kad būtų naudojamos trys ankstesnės savybės. Jos išmintis tyli, ji neturi tikslo ir nesusireikšmina. Ji žino, ką kalbėti, o ko nekalbėti. Tai – skiriamasis išmintingų veiksmų bruožas.

Tyra Meilė niekada nekuria baisių scenarijų jūsų gyvenime, o ego kuria. Tai svarbiausias skirtumas, mano brangieji. Dievo perdavimuose nėra vietos baimei. Baimė – tai mechanizmas, naudojamas karmos ir žmogiškųjų pamokų sąlygomis. Prašau jus prisiminti tai: per visą žmonijos istoriją, nuo tų laikų, kai ėmėte užrašyti su jumis vykstančius įvykius, kiekvieną kartą, kiek Viešpaties Angelai paminėti bet kurio tikėjimo bet kuriuose raštuose, jie pasirodo su tuo pačiu žodžiu. Ar žinote, ką jie sako, prieš kreipdamiesi į žmogų? „Nebijok" – ir tai liudijimas, kad Dievas niekada neperduoda žmogui bauginančių pranešimų. Nebijok! Tai parašyta žmonėms, kad jūs neužmirštumėte.

Peržiūrų: 6011 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 2041 2 3 ... 7 8 »
0  
1 Milda   (26.07.2012 21:07) [medžiaga]
Aciu, Virgi.

-2  
2 Aldas   (26.07.2012 21:18) [medžiaga]
Meile tai yra zmogaus sukurtas terminas. Tikra meile neturi pavadinimo - it's a state of being.

0  
6 virgis   (26.07.2012 23:01) [medžiaga]
Visi terminai sukurti žmogaus, kad išreikšti savo mintis ir jausmus, nes telepatiškai kol kas nebegalime.
Pats tai irgi vadini tikra meile ir čia pat tvirtini, kad tai neturi pavadinimo wacko

-2  
9 Aldas   (27.07.2012 11:03) [medžiaga]
Virgi, as parasiau 15 zodziu dviem sakiniais. Jeigu nesupranti kas parasyta tai taip ir pasakyk. Nuosirdumas - nepaprastai grazi zmogiska savybe.

0  
12 Braske   (27.07.2012 13:18) [medžiaga]
ko cia barates biggrin vienas suvokia per jausmus, kitas per verbaline raiska, kalba tai apie ta pati biggrin

0  
15 Aldas   (27.07.2012 13:54) [medžiaga]
Panasu Braske kad gyvenime tau neteko susidurt su tokiu reiskiniu kaip "smegenu plovimas" kuris vyksta butent verbaline israiska nes saltinis buna "uzverbuotas" visai kitais metodais.
Tekstas kuri tu matai yra tik projekcija, tavo vidine busena "parinko" israiska kuria tu pavadinai "barniu".
Kodel as cia esu as nezinau bet as zinau kad yra prasme. Vienas momentas kuris man uzkliuvo yra tai kad viena energetika buvo kol as skaiciau si bloga ir visai kitas kai as uzsigregistravau. Kadangi Virgis yra tas kuris cia "pagrinidinis" (prasom pakogeruot jei suklydau) jam teks truputi su manim pabendraut nes as noriu zinot kame kampas. As jo tikrai nenuskriausiu o ar jam skaudes priklausys tik nuo jo paties. Vyras jis stiprus - neprazus. O kadangi as jau cia vadinas tai ne siaip sau. Aas cia tik antra diena tai perspeju is kart: "mano" klausimai yra labai nepatogus.

0  
16 artis   (27.07.2012 13:58) [medžiaga]
ei ei, mažink greitį, atsipalaiduok biggrin Kažkaip jau labai nuo tavęs jaučiasi įtampa smile

0  
17 Aldas   (27.07.2012 14:04) [medžiaga]
na ka, pradeda lyst lauk "perliukai" smile gal kokiu dar "geru" patarimu turi "man" arti?

+1  
18 artis   (27.07.2012 14:11) [medžiaga]
nežinau ar geras patarimas, bet nebūk pikts biggrin O kodėl perliukas? smile Šiaip gera nuotaika biggrin

0  
25 Aldas   (27.07.2012 14:45) [medžiaga]
Vienas dalykas but pirktam visai kas kita atrodyt piktam. Visi man sako kad pirmas ispudis jog as piktas taip kad as priprates. Atvirumas, nuosirdumas ir atsakomybe yra vieninteliai dalykai rekalingi bendravimui su manim. Dekui uz patarima ir megaukis gera nuotaika smile

0  
26 spurgelis   (27.07.2012 14:48) [medžiaga]
smagu,kad prisijungia vis daugiau žmonių šioje svetainėje,skirtingai mąstančių ir nebijančių išreikšti savo nuomonę,bei pasidalinti individualiomis patirtimis ir asmenine filosofija. Virgis -tai tas žmogus,kuris sukūrė šitą tinklapį,ponas Aldai. Straipsniai yra iš visur surinkti,jis juos tiesiog patalpina šioje svetainėje,o jau tau pačiam atsirinkt,kas tau tinka ar ne. Komentarų skiltis ir yra tam,kad pasidalintume ir padiskutuotume apie perskaitytą info ar šiaip apie individualias patirtis. smile

0  
28 Aldas   (27.07.2012 15:02) [medžiaga]
As jau paaiskinau priezastis koks mano tikslas. Cia reikalas yra tik tarp manes ir Virgio. As kaip zvejys, tik uzmeciau meskere, jo pasirinkimas buvo uzkibt ar ne. Jis padare pasirinkima. Tiek cia ir tevyksta, nieko as cia nesiruosiu keist ir niekam nieko aiskint kas ir kaip turi but. As esu toks koks as esu , Jus esat tokie kokie esat bet man labai patinka vienas rusiskas pasakymas : "otve4iaj za bazar". Taip kad as irgi mokaus. Tam kad "pakilt" reikia nuo kazko "atsispirt". Tik tiek as ir tedarau. Jeigu kazkas turi kazkokiu pastabu - prasom, tiesiai sviesiai su visom detalem (full disclosure). Su manim zeuriai paprasta bendraut tiem kurie neturi ko slept, kiti zeuriai prakaituoja nuo mano klausimu. Gali but kad as cia busiu neilgam, bus banas kaip visados smile
Bet pabaigai galiu pasakyt kad tikrai labai dziugu jog yra zmoniu mastanciu "kitaip". Is savo patirties galiu pasakyt - bukit labai atsargus su taip vadinamu "spiritual movement" iskaitant meditacijas. Beje, "as" ne ponas - "as" paprastas zmogus smile

0  
29 artis   (27.07.2012 15:07) [medžiaga]
būtu įdomu, jei papasakotum savo patirtį...jei aišku sutiktum pasidalinti savo patirtimi...

0  
32 Aldas   (27.07.2012 16:14) [medžiaga]
Apie Meile? Sure. Nezinau kas cia ka daro bet vyksta globalus zmoniu programavimas naudojant ivairias technikas. Tai nebutinai reiksia kad tai vyksta cia, bet kadangi zmones reaguoja labai jau jautriai tai vistik kazka sako. Milda tai bande pasakyt kitais zodziais, galbut jai geriau sekasi "kontaktuot" su cia esanciais "vietiniais".
Viska ka sakau yra is patirties ir "tai" teko patirt preitais metais tai ka ivardinciau "Tikra Meile". Truko tai neilgai , dalis sekundes bet ispudi padare milziniska, nenusakoma zodziais. Atsitiko tai 2x , abu kartus salia buvo gyvenimo partnere. Terminas "meile" kuri taip visi naudoja yra taip nuvalkiotas visu kas netingi kad tai jau yra keiksmazodis. Kitas terminas "besalygine meile" irgi yra placiai naudoja manipuliaciojms, ypac taip vadinamu spiritual masters. Taip vadinamoji "tikra meile" kuri yra tik pavadinimas ir jo nenaudoju , neturi pavadinimo ir zmones to nekencia nes negali nei pasinaudot, nei parduot, nei manipuliuot savo tikslam. Tiem kurie nelabai supranta kaip tai gali but kad kazkas egzistuotu be vardo galiu pasakyt tiek: Aldas nera "mano" tikras vardas, jis buvo parinktas tecio ir mamos bendru sutarimu. Kas idomeusia manes jie taip net nevadina, mama vadina suneliu, tetis - Alduciu. Pass Port (manau daugelis moka anglu kalba) yra vienintelis dokumentas kuriame irasytas vardas Aldas. Jeigu vis dar yra kokiu neaiskumu su vardais, terminais ir pavadinimais, tai noreciau pacituot Evangelija (interpretacija) pagal Juda: "Jesus said, “[Come], that I may teach you about [secrets] no person [has] ever seen. For there exists a great and boundless realm, whose extent no generation of angels has seen, [in which] there is [a] great invisible [Spirit], which no eye of an angel has ever seen, no thought of the heart has ever comprehended, and it was never called by any name."

0  
30 spurgelis   (27.07.2012 15:33) [medžiaga]
Tada rašyk Virgiui privačią žinutę. Komentarų skiltis yra skirta visiems diskutuoti. smile

0  
31 Aldas   (27.07.2012 15:56) [medžiaga]
(sigh) (headbang)

0  
39 Braske   (27.07.2012 17:14) [medžiaga]
smegenu ploviku pazistu gyvai. visi turim savo darbus.

0  
42 Aldas   (27.07.2012 17:23) [medžiaga]
Jep, ypac pries veidrodi.

0  
52 Braske   (27.07.2012 19:40) [medžiaga]
geri pries veidrodi? smile

0  
55 Aldas   (27.07.2012 21:53) [medžiaga]
Daug

0  
60 spurgelis   (27.07.2012 22:55) [medžiaga]
jaučiasi... tongue tongue tongue

0  
61 Aldas   (27.07.2012 23:05) [medžiaga]
if only ... dar ir matos smile

0  
3 redalert   (26.07.2012 21:18) [medžiaga]
Tarp svarbiausiu ,svarbiausi man.Tyra Meilė niekada nekuria baisių scenarijų jūsų gyvenime, o ego kuria.

0  
4 Ponas Bebras   (26.07.2012 22:17) [medžiaga]
Aš tai meilę suprantu kaip leidimą laisvai valiai. T.y. niekam neprimesti savo valios, nereikalauti ir pan. Bet kolkas kalbant apie žmogiškus santykius tas nėra įmanoma. Jei antra pusė sako "einam į teatrą", o aš sakau "aš noriu likt namie", tai aš nepažeidžiu niekeno laisvos valios, nes jei tu nori - eik, nedraudžiu ir nieko nesakau. O mane eiti verčia, įkalbinėja ir t.t., ir jei to nedarau, skaitosi kad nemyliu ir aplamai žudau meilę, nors realybėj žudo ta kita pusė. Tada gaunasi pagal visus tuos aprašymus, kad vistik aš turiu nusileist, eit į kompromisą ir eit ten kur nenoriu, neva "vedinas meilės", nors viduje visiškai priešiškas jausmas. Ir todėl toks gaunasi užburtas ratas, kad meilė mūsų pasaulyje dabar yra „padaryk man tai, o aš tau mainais padarysiu šitai!".

0  
10 artis   (27.07.2012 12:49) [medžiaga]
keista pas jus tada ta meilė biggrin Man su žmona taip nėra biggrin

0  
11 artis   (27.07.2012 12:52) [medžiaga]
o kodėl nepagalvoji taip, gal tada eisiu aš ten, kur man neįdomu, bet užtai pabūsiu su mylimu žmogumi? Praleisiu kartu laiką... ir pan. Priešingu atveju, ar yra tada ta meilė? biggrin

0  
13 Braske   (27.07.2012 13:19) [medžiaga]
nu bet negi nusileisi? jin tai nenusileidzia, tysia su savim nors tu ka smile

0  
14 artis   (27.07.2012 13:45) [medžiaga]
o čia tai jau tokiu atveju Pono Bebro ego pasireiškia biggrin

0  
22 Braske   (27.07.2012 14:31) [medžiaga]
ale matai kaip as gerai ana suprantu biggrin

0  
5 spurgelis   (26.07.2012 22:19) [medžiaga]
Tavo žvilgsnis skvarbesnis už spindulį saulės,
praplėšusį mano blakstienas ryte...
Tavo šiluma švelnesnė už pienės pūką,
liečiantį tylaus vėjo skraistes...
Tavo juokas skambesnis už perlų vėrinį,
laiptais pažirusį netyčia....
Tavo skausmas aštresnis už erškėtį,
įsipynusį širdies žaizdoje...
Tavo bučiniai saldesni už pieną,
pirmą kart suvilgiusį kūdikio lūpas...
Tavo aistra karštesnė už ugnį,
deginančią visas Tau sudėtas aukas...
Tavo atodūsis švelnesnis už vėją,
perbėgusį per plaukus tyra gaivuma...
Tavo ašaros kaip skaidrūs rasos būčinukai,
kai bėgu per pievą basa...
Tik Tavo Meilė man nesuvokiama-
kaip į mažą garstyčios grūdelį telpanti visa Visata!

(2012.07.26)

+2  
7 virgis   (26.07.2012 23:16) [medžiaga]
Besąlyginės meilės afiramcija:
Jus mylėsiu ne tik tada, kai elgsitės taip, kaip patiks man, ar kai tikėsite tuo, kuo tikiu aš. Suprantu, kad esate mano broliai ir seserys, nors galbūt gimėte visai kitur ir tikite kitokį Dievą, nei tikiu aš.
Meilė, kurią jaučiu, skiriama visam Dieviškumo pasauliui. Žinau, kad visa, kas gyva, yra Dieviškumo dalis, tad jaučiu karštą meilę kiekvienam Dieviškumo kūriniui: žmogui, gyvūnui, medžiui ir gėlei, kiekvienam paukščiui, upei ir vandenynui – visiems, kas yra šioje žemėje…
Gyvenu tarnaudamas/a su meile taip, kaip geriausiai sugebu, darausi išmintingesnis/ė, vis geriau suvokiu dieviško tobulumo tiesą, patirdama BESĄLYGINĖS MEILĖS džiaugsmą, tampu vis laimingesnis/ė.

0  
8 Gintaras   (26.07.2012 23:29) [medžiaga]
Dekui Virgi. Tai tiesiog siokia tokia atgaiva nuo pakankamai sudetingu tekstu :) Labai to reikejo...

0  
19 Doremi   (27.07.2012 14:19) [medžiaga]
žinai aldai, jei jau atėjai- tai gal parašyk ar padaryk kažką tokio ,kad į tave būtų atkreiptas dėmesys, bet ne taip stačiai reikalauk
"Kadangi Virgis yra tas kuris cia "pagrinidinis" (prasom pakogeruot jei suklydau) jam teks truputi su manim pabendraut nes as noriu zinot kame kampas"
turiu pridurti nuo saves
menas gyventi- tai turėti savo vietą gyvenime
kai aš atėjau į šį puslapį, man nereikėjo ieškoti virgio, tiesiog kokias keturias dienas skaičiau senuosius straipsnius, susipažinau su temomis, supratau koks čia "kampas", parašiau komentarą ir virgis pats prisistatė privačioje erdvėje
ir skype
todėl jei tu turi ką pasakyti kampų neieškojes- tai ir sakyk, mes domėsimės, bendrausime, bet nereikalauk,
iš tiesų esame egoista ta prasme bendravimo, kalbame su tais žmonėmis, kurie turi kuo papildyti mūsų žinias, supratimą, galų gale veda į šviesų mastymą
dalijamės
tačiau jei aš duosiu, o iš taves nieko negausiu mainais- tai neturiu intereso su tavimi bendrauti
ar susivokei?
naujokas esi, todėl pasirodyk ko vertas esi, gal būt įgysi puikių draugų, vystysi diskusijas

0  
20 Braske   (27.07.2012 14:27) [medžiaga]
tai kad cia Virgio puslapis kiek suprantu, tai ko jam pagrindiniu nebut biggrin as savo virtuvej irgi pagrindine ir amnes visi klauso, pabandytu kitaip tongue

0  
21 Milda   (27.07.2012 14:28) [medžiaga]
Kai bandau pajusti besalygine meile ir prie jos prisiliesti,
Tai yra taip tyra ir skaistu,kad tie zodziai yra per grubus jai ivardinti,
Besalygines meiles skaistumas ir tyrumas pranoksta visas zodziu savokas ,
Nes ji tiesiog neivardijama ---

Tiesiog as taip jauciu heart

0  
23 Doremi   (27.07.2012 14:36) [medžiaga]
tą ir noriu pasakyti
visi kas klausia ar prašo paaiškinimo- tasai virgis mielai atsako, bet jeigu reikalauja tokiu tonu- nežinau......nenorėčiau aiškinti ir atsakinėti, gaišti laiką

1-10 11-20 21-30 ... 61-70 71-80
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0